November 1-jén budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

Všechny dárky jako na dlani

Fagyasztók

A különálló mélyhűtő nagyon népszerű a nagycsaládosok körében, mert sokáig el tud tárolni gyakorlatilag bármit, amire szükséged van. Akár fagyasztószekrényt, akár fagyasztóládát választanál, mindig vedd figyelembe az alapvető paramétereket és a rendelkezésre álló terület nagyságát. Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális fagyasztót?

Tovább

Mire szeretnéd elsősorban használni a fagyasztót?

Ha új mélyhűtőt választasz, mindig tartsd szem előtt, hogy elsősorban mire fogod használni. Egy különálló fagyasztó ideális nagy mennyiségű élelmiszerhez és hosszútávú fagyasztáshoz, mivel jobban képes az ételek fagyasztására, mint a kombinált hűtőszekrény. Ha azonban rövid időre szeretnél kevesebb élelmiszert fagyasztani, elegendő lesz számodra egy fagyasztós hűtő is.

Milyen fagyasztókat különböztetünk meg? Fagyasztószekrény kontra fagyasztóláda

A különálló mélyhűtőknek két fő típusa van: a fagyasztószekrény és a fagyasztóláda.

A fagyasztóláda és előnyei, ill. hátrányai

A fagyasztóládák jellemzően ténylegesen „láda” alakúak, vagyis ezek szélesebb készülékek, amelyekben nagy mennyiségű élelmiszert helyezhetsz el – ennek köszönhetően különösen ideálisak élelmiszerüzletek vagy éttermek számára. A fagyasztóláda azonban olyan családok számára is alkalmas lehet, akik rendszeresen nagyobb bevásárlásokat bonyolítanak, vagy pl. disznót vágnak.

 • Kiemelkedő méretű hasznos térfogat.
 • Sokféle, nagy mennyiségű élelmiszer tárolására alkalmas.
 • Viszonylag alacsony az energiafogyasztása.
 • Tökéletes szigeteléssel büszkélkedhet, ami főleg áramkimaradás esetén hasznos.
 • A belső tér elrendezésére nincsen sok lehetőség.
 • Nehéz elhelyezni - sok helyet foglal.

A fagyasztószekrény előnyei és hátrányai

A fagyasztószekrény, amelyet mélyhűtő szekrénynek is neveznek nagyban hasonlít egy hagyományos hűtőszekrényhez, de polcok helyett kizárólag fiókok vannak benne elhelyezve, amelyeket vagy megdönteni, vagy kihúzni lehet. A fagyasztószekrények általában háztartásokban használatosak, mivel nem foglalnak akkora helyet és praktikusabbak is.

 • Áttekinthetően elosztott belső térrel rendelkezik.
 • A fagyasztóban minden ételnek megvan a maga helye.
 • Nem foglal annyi helyet - bárhová elhelyezhető.
 • Könnyen elfér a legtöbb konyhában.
 • Nincs akkora hasznos térfogata, mint egy fagyasztóládának.
 • Viszonylag magasabb az energiafogyasztása.

Fagyasztóláda
Fagyasztóláda

Fagyasztószekrény
Fagyasztószekrény

i

A beépíthető fagyasztók tökéletesen illeszkednek a konyhádhoz

Az erre tervezett fagyasztó kiválóan passzolhat egy kisebb konyhai egység vagy akár az egész konyha megjelenésébe. Elérhetők keskeny, magasabb modellek, de akár kis, pult alá építhető fagyasztók is.

További kedvelt típusok – No Frost, professzionális és üvegfalú fagyasztó

A különböző fagyasztó alaptípusok mellett "különlegesebb" készülékek is elérhetők - mint például a No Frost technológiával felszerelt, az ipari vagy az üvegezett falú fagyasztók.

 • No Frost fagyasztó: egyike a legnépszerűbbeknek. Ez a technológia száraz levegőt keringet a készülék belsejében, ami segít elkerülni a nem kívánatos jegesedést.
 • Professzionális vagy ipari fagyasztók: főleg nagyobb vállalkozások - éttermek vagy élelmiszerboltok számára praktikusak. Sokkal nagyobb űrtartalom jellemzi őket a hagyományos fagyasztókénál, kivitelük masszívabb és tartósabb, illetve a teljesítményük is nagyobb.
 • Üvegfalú fagyasztók: valószínűleg mindenki találkozott már ilyen fagyasztóval pl. a nagyobb szupermarketekben. Az üvegezett ajtónak köszönhetően minden vásárló azonnal láthatja a termékkínálatot.

Klímaosztály: mi a fagyasztó ideális környezeti hőmérséklete?

A klímaosztály azt mutatja meg, hogy mi az optimális környezeti hőmérséklet a fagyasztóláda vagy a fagyasztószekrény számára. A különböző osztályokat T, ST, N és SN rövidítésekkel jelöljük. Egy fagyasztónak több klímaosztálya is lehet, ami azt jelenti, hogy lefedi az összes osztályt jellemző hőmérsékleti felületet.

Osztály

Osztály megnevezése

Környezeti hőmérséklet-tartomány

SN Szubnormális 10–32 °C
N Normális 16–32 °C
ST Szubtrópusi 18–38 °C
T Trópusi 18–43 °C

De mi a a helyzet a mérettel? A fagyasztónak mindenekelőtt elegendő űrtartalommal kell rendelkeznie

Ha különálló fagyasztót választasz, megfelelő űrtartalommal bíró mellett tedd le a voksodat. Ne feledd, hogy a telepakolt fagyasztó mindig jobban működik, mint az üres - vagyis egy kisebb, ételekkel teli pakolt fagyasztó hatékonyabb, mint egy nagyobb, félig üresen álló. Általában egy főre 40-60 liter űrtartalmat érdemes számolni.

 • Max. 200 literes fagyasztók: kisebb élelmiszeradagokat képesek elrejteni, így ideálisak kisebb háztartások részére.
 • Max. 400 literes fagyasztók: elegendő térrel rendelkeznek, hogy kiszolgáljanak egy nagyobb családot vagy akár egy kisebb vendéglőt.
 • Min. 400 literes fagyasztók: akár nagyobb éttermek alapanyagszükséglete is tárolható ekkora készülékekben.

A 120 literes fagyasztót széles körben használják pl. négygyermekes családok, míg az 500 literes fagyasztóládát az éttermek és üzletek kedvelik.

A méretek is fontosak – nagy vagy kicsi legyen a fagyasztó?

A kisméretű fagyasztók között találhatsz szabadonálló modelleket, de pult alá helyezhető fagyasztót is. Kiváló kiegészítője lehet a kombinált, vagy akár a fagyasztó nélküli hűtőknek is. A mini fagyasztó a maga 40 cm körüli magasságával bárhol elfér. A nagyobb fagyasztók ezzel ellentétben akár a 2 méteres magasságot is elérhetik.

A tökéletes fagyasztót keresed? Koncentrálj a 4 alapvető mélyhűtő paraméterre

Akár fagyasztószekrényt, akár fagyasztóládát vennél, az alábbiakat mindig tartsd szem előtt.

 1. A fagyasztási teljesítmény azt mutatja meg, hogy a fagyasztó hány kilogramm élelmiszert képes lefagyasztani 24 órán belül. Egy átlagos háztartásba egy legalább 12 kg/24 óra kapacitású fagyasztóval érdemes számolni.
 2. A fagyasztási osztály arról a minimális hőmérsékletről nyújt információt (1-4 csillag formájában), amelyre a mélyhűtő képes lefagyasztani a benne tárolt élelmiszert. A legideálisabb a –18 °C-os hőmérséklet.
 3. A visszamelegedési idő azt az időtartamot jelöli, amely alatt a fagyasztó képes fagyasztva tartani az élelmiszereket áramkimaradás vagy meghibásodás esetén. Javasoljuk, hogy olyan fagyasztót válassz, amelynek visszamelegedési ideje legalább 15 óra.
 4. A zajszint különösen fontos paraméter, ha a fagyasztót olyan helyiségben tervezed elhelyezni, ahol sok időt fogsz tölteni. A fagyasztó jól torelálható üzemzaja kb. 36–43 dB, ami a halk suttogás tartományának felel meg.

A márkák szerint rendezett fagyasztó-kínálatot különösen azok fogják értékelni, akiknek van kedvelt háztartási gép márkájuk, vagy szeretnének, hogy egységesek legyenek a konyhai készülékeik.

A fagyasztók számos további funkcióval varázsolnak el

Az alapfelszereltségen kívül egy-egy fagyasztó számos további funkcióval is lenyűgözhet.

 • Önleolvasztó fagyasztó: mentesít a rendszeres leolvasztás kötelezettsége alól. A fagyasztóban lévő állandó levegőáramlás miatt csökken a páratartalom, és a hideg levegő optimálisan oszlik el.
 • Fagyasztó jégkészítővel: a jégkészítő funkciót különösen nyáron fogod értékelni. Nagyobb jégkockákat, de tört jeget is készíthetsz vele.
 • Kijelző: a fagyasztási hőmérséklet beállítására és különféle további funkciók aktiválására használják. Korábban mindent külön gombokkal lehetett szabályozni, amelyek szerepét mára teljesen átvette a fagyasztó kijelző.
 • Zárható ajtó: főleg a kisgyermekes szülőknek lehet hasznos, mert akár baleseteket is megelőzhet. Mechanikus vagy elektronikus zárat is kaphat egy fagyasztó.
 • Manuális hőmérséklet-szabályozás: megléte szinte már természetes. Korábban a termosztáton keresztül volt lehetséges a vezérlés, manapság már ez is a kijelzőn keresztül valósul meg.
 • Gyorsfagyasztás: gyors hőmérsékletcsökkenést biztosít a készülék belsejében, ami az újonnan behelyezett élelmiszerek rendkívül gyors lefagyasztását eredményezi. A funkció a megfelelő fagyasztottsági szint elérése után kikapcsol.
 • Low Frost: speciális funkció, amely biztosítja, hogy a keletkezett jég gyorsabban elolvadjon, így ritkábban lesz szükség leolvasztásra.

A fagyasztót egyszerű és letisztult dizájn jellemzi

A fagyasztó nem szolgál a konyha meghatározó és dizájn kiegészítőjeként, feladata inkább a konyha egyesítése és egységesítése. Attól függően, hogy milyen színű a konyhád, választhatsz klasszikus fehér színű mélyhűtőt, de akár üvegajtós vagy inox kivitelű fagyasztót is.

A fagyasztó tartozékok között sokfajta hasznos kiegészítőt találhatsz

A fagyasztó tartozékok között olyan eszközöket, kiegészítőket találhatsz, amelyek megőrzi a készülék újszerűségét vagy amelyekkel még jobban kihasználhatod a fagyasztó adta lehetőségeket. Elsősorban speciális tisztítószerekről, törlőrongyokról, hőmérőkről, jégkocka tartókról és fagyasztó edényekről van szó.

i

Ha olcsóbban szeretnél fagyasztó vennél, többféle lehetőséged is van. Nézz körül akciós fagyasztó kategóriánkban, ahol remek áron juthatsz új készülékhez. De ha ennél is többet szeretnél spórolni, fontold meg egy használt fagyasztó megvételét outlet kínálatunkból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL WH1410 A+E Szállításra kész > 5 db
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 132 l -es hűtőszekrény kapacitás, színe: fehér, funkció(k): gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 86.5×57.2×64.2 cm
54 990 Ft

2.
GORENJE FH401CW FreezeProtect -15°C Szállításra kész > 5 db
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 384 l -es hűtőszekrény kapacitás, N klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): gyorsfagyasztás és zár, méretei (Ma×Szé×Mé): 85×130×74 cm
114 990 Ft

3.
GORENJE FN6192PX FastFreeze Szállításra kész > 5 db
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, 243 l -es hűtőszekrény kapacitás, színe: inox, funkció(k): no frost és gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 185×60×64 cm
199 990 Ft

Még több
93 tétel
Classic Kategória
WHIRLPOOL WHM22113 3
Fagyasztóláda - D energiaosztály, 219 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): zár, méretei (Ma×Szé×Mé): 91.6×118×69.8 cm

104 990 Ft áfa nélkül 82 670 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR014
Arany középút
GORENJE FN6192PX FastFreeze - Fagyasztószekrény
Típusok
GORENJE FN6192PX FastFreeze
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, 243 l -es hűtőszekrény kapacitás, színe: inox, funkció(k): no frost és gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 185×60×64 cm

199 990 Ft áfa nélkül 157 470 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR005
Premium Kategória
BOSCH GSN54AWDV
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, 328 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): no frost és gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 176×70×78 cm

263 390 Ft áfa nélkül 207 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMR021
HYUNDAI FSB050WW8E
Kis fagyasztó - E energiaosztály, 34 l -es hűtőszekrény kapacitás, ST klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 51×44×49 cm

45 990 Ft áfa nélkül 36 210 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAMRA007
AMICA FZ 208.3 AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, 146 l -es hűtőszekrény kapacitás, ST klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 125.2×54.5×59.7 cm

87 490 Ft áfa nélkül 68 890 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMI201b
GORENJE FN4172CW
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, 194 l -es hűtőszekrény kapacitás, N és ST klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): no frost, méretei (Ma×Szé×Mé): 169.1×55×55.7 cm

124 990 Ft áfa nélkül 98 420 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR017
WHIRLPOOL WH1410 A+E
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 132 l -es hűtőszekrény kapacitás, színe: fehér, funkció(k): gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 86.5×57.2×64.2 cm

54 990 Ft áfa nélkül 43 300 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR010
WHIRLPOOL UW4 F2Y WB F 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, 179 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): no frost, méretei (Ma×Szé×Mé): 142×59.5×64.5 cm

129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR022
ZANUSSI ZCAN38FW1
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 371 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN, N, ST és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): kijelző és gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.5×130×70 cm

119 990 Ft áfa nélkül 94 480 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ELUXMR006
ZANUSSI ZCAN31FW1
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 308 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN, N, ST és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): kijelző és gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.5×112×70 cm

96 490 Ft áfa nélkül 75 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELUXMR011
CANDY CHAE 1032F
Kis fagyasztó - F energiaosztály, 100 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): kijelző, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.5×57×55 cm

54 990 Ft áfa nélkül 43 300 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR027
GORENJE F391PW4
Kis fagyasztó - F energiaosztály, 70 l -es hűtőszekrény kapacitás, N és ST klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.7×49.4×49.4 cm

54 990 Ft áfa nélkül 43 300 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR012
WHIRLPOOL WHS 2121
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 204 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN-T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 86.5×80.6×64.2 cm

72 790 Ft áfa nélkül 57 310 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC4005z
CANDY CHAE 2032F
Kis fagyasztó - F energiaosztály, 198 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): kijelző, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.5×94×55 cm

74 990 Ft áfa nélkül 59 050 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR029
ZANUSSI ZFG06400WA
Kis fagyasztó - F energiaosztály, 70 l -es hűtőszekrény kapacitás, N és ST klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.7×49.4×49.4 cm

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC4203i
WHIRLPOOL W55ZM 111W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, 103 l -es hűtőszekrény kapacitás, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 83.8×54×61.6 cm

67 990 Ft áfa nélkül 53 540 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR007
GORENJE F4141PW
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, 165 l -es hűtőszekrény kapacitás, N és ST klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 143.4×55×54.2 cm

83 490 Ft áfa nélkül 65 740 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR014
ZANUSSI ZCAN20FW1
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 198 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN, N, ST és T klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): kijelző és gyorsfagyasztás, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.5×90.5×54.5 cm

89 190 Ft áfa nélkül 70 230 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELUXMR015
GORENJE F392PW4
Kis fagyasztó - E energiaosztály, 70 l -es hűtőszekrény kapacitás, N, ST és T klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 84.7×49.4×49.4 cm

57 990 Ft áfa nélkül 45 660 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR013
GORENJE FH401CW FreezeProtect -15°C
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 384 l -es hűtőszekrény kapacitás, N klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): gyorsfagyasztás és zár, méretei (Ma×Szé×Mé): 85×130×74 cm

114 990 Ft áfa nélkül 90 540 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR022
GORENJE F6171CW - Fagyasztószekrény Típusok
GORENJE F6171CW
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, 242 l -es hűtőszekrény kapacitás, N és ST klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 170×60×60 cm

122 990 Ft áfa nélkül 96 840 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR018
GORENJE FH301CW FreezeProtect -15°C
Fagyasztóláda - F energiaosztály, 303 l -es hűtőszekrény kapacitás, N klímaosztály, színe: fehér, funkció(k): gyorsfagyasztás és zár, méretei (Ma×Szé×Mé): 85×108×74 cm

95 990 Ft áfa nélkül 75 580 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR023
WHIRLPOOL WHE39352 FO
Fagyasztóláda - E energiaosztály, SN-T klímaosztály, színe: fehér, méretei (Ma×Szé×Mé): 91.6×140.5×69.8 cm

129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR008
WHIRLPOOL AFB 8281
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, 91 l -es hűtőszekrény kapacitás, SN és T klímaosztály, színe: szürke, méretei (Ma×Szé×Mé): 81.5×59.6×54.5 cm

117 990 Ft áfa nélkül 92 910 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR024

Fagyasztók

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el...
A klímaosztály azt mutatja meg, hogy milyen hőmérséklet az ideális annak a környezetnek, amelyben a...
cikkÚj energiacímkék 2021 márciusától: Milyen változások várnak ránk? Az Európai Bizottság nemrégiben hagyta jóvá a háztartási készülékek új energiacímkéit. Az üzletekben 2021-...
Ha megbízható fagyasztót vagy sokkolót keresel az éttermedbe vagy a boltodba, akkor jó helyen jársz. Az...
Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel...
További cikkek

Fagyasztók

A Fagyasztók kategóriában összesen 93 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fagyasztók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fagyasztók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fagyasztók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fagyasztók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ