AlzaPlus+ AlzaBoxy CZ, SK, HU

Fagyasztók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiaosztály
D
(8)
E
(40)
F
(19)
Típus
Fagyasztószekrény
(35)
Fagyasztóláda
(32)
Funkciók
No Frost
(14)
Gyorsfagyasztás
(24)
Zár
(12)
Szín
Fehér
(59)
Inox
(3)
Ezüst
(1)
Nincs
(2)

A különálló mélyhűtő nagyon népszerű a nagycsaládosok körében, mert sokáig el tud tárolni gyakorlatilag bármit, amire szükséged van. Akár fagyasztószekrényt, akár fagyasztóládát választanál, mindig vedd figyelembe az alapvető paramétereket és a rendelkezésre álló terület nagyságát. Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális fagyasztót?

Tovább

Mire szeretnéd elsősorban használni a fagyasztót?

Ha új mélyhűtőt választasz, mindig tartsd szem előtt, hogy elsősorban mire fogod használni. Egy különálló fagyasztó ideális nagy mennyiségű élelmiszerhez és hosszútávú fagyasztáshoz, mivel jobban képes az ételek fagyasztására, mint a kombinált hűtőszekrény. Ha azonban rövid időre szeretnél kevesebb élelmiszert fagyasztani, elegendő lesz számodra egy fagyasztós hűtő is.

Milyen fagyasztókat különböztetünk meg? Fagyasztószekrény kontra fagyasztóláda

A különálló mélyhűtőknek két fő típusa van: a fagyasztószekrény és a fagyasztóláda.

A fagyasztóláda és előnyei, ill. hátrányai

A fagyasztóládák jellemzően ténylegesen „láda” alakúak, vagyis ezek szélesebb készülékek, amelyekben nagy mennyiségű élelmiszert helyezhetsz el – ennek köszönhetően különösen ideálisak élelmiszerüzletek vagy éttermek számára. A fagyasztóláda azonban olyan családok számára is alkalmas lehet, akik rendszeresen nagyobb bevásárlásokat bonyolítanak, vagy pl. disznót vágnak.

 • Kiemelkedő méretű hasznos térfogat.
 • Sokféle, nagy mennyiségű élelmiszer tárolására alkalmas.
 • Viszonylag alacsony az energiafogyasztása.
 • Tökéletes szigeteléssel büszkélkedhet, ami főleg áramkimaradás esetén hasznos.
 • A belső tér elrendezésére nincsen sok lehetőség.
 • Nehéz elhelyezni - sok helyet foglal.

A fagyasztószekrény előnyei és hátrányai

A fagyasztószekrény, amelyet mélyhűtő szekrénynek is neveznek nagyban hasonlít egy hagyományos hűtőszekrényhez, de polcok helyett kizárólag fiókok vannak benne elhelyezve, amelyeket vagy megdönteni, vagy kihúzni lehet. A fagyasztószekrények általában háztartásokban használatosak, mivel nem foglalnak akkora helyet és praktikusabbak is.

 • Áttekinthetően elosztott belső térrel rendelkezik.
 • A fagyasztóban minden ételnek megvan a maga helye.
 • Nem foglal annyi helyet - bárhová elhelyezhető.
 • Könnyen elfér a legtöbb konyhában.
 • Nincs akkora hasznos térfogata, mint egy fagyasztóládának.
 • Viszonylag magasabb az energiafogyasztása.

Fagyasztóláda
Fagyasztóláda

Fagyasztószekrény
Fagyasztószekrény

i

A beépíthető fagyasztók tökéletesen illeszkednek a konyhádhoz

Az erre tervezett fagyasztó kiválóan passzolhat egy kisebb konyhai egység vagy akár az egész konyha megjelenésébe. Elérhetők keskeny, magasabb modellek, de akár kis, pult alá építhető fagyasztók is.

További kedvelt típusok – No Frost, professzionális és üvegfalú fagyasztó

A különböző fagyasztó alaptípusok mellett "különlegesebb" készülékek is elérhetők - mint például a No Frost technológiával felszerelt, az ipari vagy az üvegezett falú fagyasztók.

 • No Frost fagyasztó: egyike a legnépszerűbbeknek. Ez a technológia száraz levegőt keringet a készülék belsejében, ami segít elkerülni a nem kívánatos jegesedést.
 • Professzionális vagy ipari fagyasztók: főleg nagyobb vállalkozások - éttermek vagy élelmiszerboltok számára praktikusak. Sokkal nagyobb űrtartalom jellemzi őket a hagyományos fagyasztókénál, kivitelük masszívabb és tartósabb, illetve a teljesítményük is nagyobb.
 • Üvegfalú fagyasztók: valószínűleg mindenki találkozott már ilyen fagyasztóval pl. a nagyobb szupermarketekben. Az üvegezett ajtónak köszönhetően minden vásárló azonnal láthatja a termékkínálatot.

Klímaosztály: mi a fagyasztó ideális környezeti hőmérséklete?

A klímaosztály azt mutatja meg, hogy mi az optimális környezeti hőmérséklet a fagyasztóláda vagy a fagyasztószekrény számára. A különböző osztályokat T, ST, N és SN rövidítésekkel jelöljük. Egy fagyasztónak több klímaosztálya is lehet, ami azt jelenti, hogy lefedi az összes osztályt jellemző hőmérsékleti felületet.

Osztály

Osztály megnevezése

Környezeti hőmérséklet-tartomány

SN Szubnormális 10–32 °C
N Normális 16–32 °C
ST Szubtrópusi 18–38 °C
T Trópusi 18–43 °C

De mi a a helyzet a mérettel? A fagyasztónak mindenekelőtt elegendő űrtartalommal kell rendelkeznie

Ha különálló fagyasztót választasz, megfelelő űrtartalommal bíró mellett tedd le a voksodat. Ne feledd, hogy a telepakolt fagyasztó mindig jobban működik, mint az üres - vagyis egy kisebb, ételekkel teli pakolt fagyasztó hatékonyabb, mint egy nagyobb, félig üresen álló. Általában egy főre 40-60 liter űrtartalmat érdemes számolni.

 • Max. 200 literes fagyasztók: kisebb élelmiszeradagokat képesek elrejteni, így ideálisak kisebb háztartások részére.
 • Max. 400 literes fagyasztók: elegendő térrel rendelkeznek, hogy kiszolgáljanak egy nagyobb családot vagy akár egy kisebb vendéglőt.
 • Min. 400 literes fagyasztók: akár nagyobb éttermek alapanyagszükséglete is tárolható ekkora készülékekben.

A 120 literes fagyasztót széles körben használják pl. négygyermekes családok, míg az 500 literes fagyasztóládát az éttermek és üzletek kedvelik.

A méretek is fontosak – nagy vagy kicsi legyen a fagyasztó?

A kisméretű fagyasztók között találhatsz szabadonálló modelleket, de pult alá helyezhető fagyasztót is. Kiváló kiegészítője lehet a kombinált, vagy akár a fagyasztó nélküli hűtőknek is. A mini fagyasztó a maga 40 cm körüli magasságával bárhol elfér. A nagyobb fagyasztók ezzel ellentétben akár a 2 méteres magasságot is elérhetik.

A tökéletes fagyasztót keresed? Koncentrálj a 4 alapvető mélyhűtő paraméterre

Akár fagyasztószekrényt, akár fagyasztóládát vennél, az alábbiakat mindig tartsd szem előtt.

 1. A fagyasztási teljesítmény azt mutatja meg, hogy a fagyasztó hány kilogramm élelmiszert képes lefagyasztani 24 órán belül. Egy átlagos háztartásba egy legalább 12 kg/24 óra kapacitású fagyasztóval érdemes számolni.
 2. A fagyasztási osztály arról a minimális hőmérsékletről nyújt információt (1-4 csillag formájában), amelyre a mélyhűtő képes lefagyasztani a benne tárolt élelmiszert. A legideálisabb a –18 °C-os hőmérséklet.
 3. A visszamelegedési idő azt az időtartamot jelöli, amely alatt a fagyasztó képes fagyasztva tartani az élelmiszereket áramkimaradás vagy meghibásodás esetén. Javasoljuk, hogy olyan fagyasztót válassz, amelynek visszamelegedési ideje legalább 15 óra.
 4. A zajszint különösen fontos paraméter, ha a fagyasztót olyan helyiségben tervezed elhelyezni, ahol sok időt fogsz tölteni. A fagyasztó jól torelálható üzemzaja kb. 36–43 dB, ami a halk suttogás tartományának felel meg.

A márkák szerint rendezett fagyasztó-kínálatot különösen azok fogják értékelni, akiknek van kedvelt háztartási gép márkájuk, vagy szeretnének, hogy egységesek legyenek a konyhai készülékeik.

A fagyasztók számos további funkcióval varázsolnak el

Az alapfelszereltségen kívül egy-egy fagyasztó számos további funkcióval is lenyűgözhet.

 • Önleolvasztó fagyasztó: mentesít a rendszeres leolvasztás kötelezettsége alól. A fagyasztóban lévő állandó levegőáramlás miatt csökken a páratartalom, és a hideg levegő optimálisan oszlik el.
 • Fagyasztó jégkészítővel: a jégkészítő funkciót különösen nyáron fogod értékelni. Nagyobb jégkockákat, de tört jeget is készíthetsz vele.
 • Kijelző: a fagyasztási hőmérséklet beállítására és különféle további funkciók aktiválására használják. Korábban mindent külön gombokkal lehetett szabályozni, amelyek szerepét mára teljesen átvette a fagyasztó kijelző.
 • Zárható ajtó: főleg a kisgyermekes szülőknek lehet hasznos, mert akár baleseteket is megelőzhet. Mechanikus vagy elektronikus zárat is kaphat egy fagyasztó.
 • Manuális hőmérséklet-szabályozás: megléte szinte már természetes. Korábban a termosztáton keresztül volt lehetséges a vezérlés, manapság már ez is a kijelzőn keresztül valósul meg.
 • Gyorsfagyasztás: gyors hőmérsékletcsökkenést biztosít a készülék belsejében, ami az újonnan behelyezett élelmiszerek rendkívül gyors lefagyasztását eredményezi. A funkció a megfelelő fagyasztottsági szint elérése után kikapcsol.
 • Low Frost: speciális funkció, amely biztosítja, hogy a keletkezett jég gyorsabban elolvadjon, így ritkábban lesz szükség leolvasztásra.

A fagyasztót egyszerű és letisztult dizájn jellemzi

A fagyasztó nem szolgál a konyha meghatározó és dizájn kiegészítőjeként, feladata inkább a konyha egyesítése és egységesítése. Attól függően, hogy milyen színű a konyhád, választhatsz klasszikus fehér színű mélyhűtőt, de akár üvegajtós vagy inox kivitelű fagyasztót is.

A fagyasztó tartozékok között sokfajta hasznos kiegészítőt találhatsz

A fagyasztó tartozékok között olyan eszközöket, kiegészítőket találhatsz, amelyek megőrzi a készülék újszerűségét vagy amelyekkel még jobban kihasználhatod a fagyasztó adta lehetőségeket. Elsősorban speciális tisztítószerekről, törlőrongyokról, hőmérőkről, jégkocka tartókról és fagyasztó edényekről van szó.

i

Ha olcsóbban szeretnél fagyasztó vennél, többféle lehetőséged is van. Nézz körül akciós fagyasztó kategóriánkban, ahol remek áron juthatsz új készülékhez. De ha ennél is többet szeretnél spórolni, fontold meg egy használt fagyasztó megvételét outlet kínálatunkból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH GSN54AWDV Szállításra kész > 5 db
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 328 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost és gyorsfagyasztás, méretek 176 × 70 × 78 cm (H×Sz×Mé)
291 290 Ft

2.
CANDY CCTUS 544WHN Szállításra kész > 5 db
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N-ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
72 990 Ft

3.
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 Szállításra kész > 5 db
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, fehér színű, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
134 990 Ft

Még több
67 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 - Fagyasztószekrény Típusok
4,1 13×
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, fehér színű, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_D310W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 10×
CANDY CCTUS 544WHN
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N-ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR034
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
GORENJE FH302CW FreezeProtect -15°C
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 303 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85 × 108 × 74 cm (H×Sz×Mé)
136 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GORMR026
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
WHIRLPOOL UW8 F2Y WBI F 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 259 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 187,5 × 59,5 × 63 cm (H×Sz×Mé)
222 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR025
5,0 10×
BOSCH GSN54AWDV
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 328 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost és gyorsfagyasztás, méretek 176 × 70 × 78 cm (H×Sz×Mé)
291 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMR021
3,7
GORENJE F49DPW
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 85 l, N, T, ST, SN klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (H×Sz×Mé)
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR036
Siguro UF-D310S Fast Freeze 166 - Fagyasztószekrény Típusok
4,1 13×
Siguro UF-D310S Fast Freeze 166 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - energiaosztály: E, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, sötét rozsdamentes acél design fekete oldalrészekkel, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_D310S
4,8 12×
WHIRLPOOL WHM4611 2
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 437 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 91,6 × 140,5 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
184 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR013
4,5
Candy CHAE 1452E
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 137 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és gyorsfagyasztás, méretek 84,5 × 69,5 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
97 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR051
4,7 14×
HYUNDAI FSB050WW8E
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 34 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -10 %
49 690 Ft 55 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAMRA007
3,7
CANDY CCHH 100
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 97 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 54,5 × 49 cm (H×Sz×Mé)
64 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR041
5,0
WHIRLPOOL AFB 8281
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, SN és T klímaosztály, nincs kivitel, méretek 81,5 × 59,6 × 54,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
155 000 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHMR024
4,7
GUZZANTI GZ 101
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 98 l, SN, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,7 × 54,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZMR006
4,5
GUZZANTI GZ 145A
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 142 l, SN, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,7 × 70,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
83 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GUZMR003
4,8
AMICA GS 15600W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 173 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 143 × 55 × 58,2 cm (H×Sz×Mé)
125 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMIFR2
4,9 14×
WHIRLPOOL WHM22113 3
Fagyasztóláda - D energiaosztály, kapacitása 219 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 91,6 × 118 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR014
CANDY CCTUS 542XH - Kis fagyasztó Típusok
4,7 48×
CANDY CCTUS 542XH
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, ST klímaosztály, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
82 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC0002f
4,7 18×
WHIRLPOOL WHS 2121
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 204 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 86,5 × 80,6 × 64,2 cm (H×Sz×Mé)
109 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC4005z
4,9 24×
WHIRLPOOL WH1410 A+E
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 132 l, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 86,5 × 57,2 × 64,2 cm (H×Sz×Mé)
85 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHMR010
4,5 38×
WHIRLPOOL W55ZM 111W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 103 l, fehér kivitel, méretek 83,8 × 54 × 61,6 cm (H×Sz×Mé)
104 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR007
CANDY CCTUS 542WH - Kis fagyasztó Típusok
4,7 48×
CANDY CCTUS 542WH
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -8 %
89 890 Ft 97 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: FAC0002e
4,6 13×
Siguro UF-A110W Fast Freeze 85 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, 85 l űrtartalom, Defrost fagyasztórendszer, manuális vezérlés, 2 kihúzható fiók, 1 lehajtható rekesz, Fast Freeze funkció - gyors fagyasztás, jégkockakészítő, N-ST klímaosztály, fehér színű, méretek: 84,5 × 55,7 × 54,9 cm (Ma×Szé×Mé), tömege: 28 kg, tápkábel hossza: 1,6 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_A110W
4,8
WHIRLPOOL WHM25112 2
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 255 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 91,6 × 101 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
145 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR015
Gorenje FH30EAW
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 297 l, N, T, ST, SN klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és LED világítás, méretek 84,7 × 111,4 × 63 cm (H×Sz×Mé)
138 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR037

Fagyasztók

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
konyhai készülékEnergiafogyasztás Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
Ha megbízható fagyasztót vagy sokkolót keresel az éttermedbe vagy a boltodba, akkor jó helyen jársz. Az Alzán neves márkák profi termékeivel találkozhatsz, amelyeket nagy igényű gasztronómiai műveletekhez terveztek. Fagyasztószekrények, fagyasztóládák, sokkolók - mind...
Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá...
További cikkek

Fagyasztók

A Fagyasztók kategóriában összesen 67 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fagyasztók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fagyasztók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fagyasztók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fagyasztók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ