Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Instant fényképezőgépek

Az instant fényképezőgépek (néha: Instax) a korábbi Polaroid fényképezőgépekből alakultak ki és az exponáló gomb lenyomása után azonnal lehetőséget adnak az elkészült képek kinyomtatására, amelyek teljes megjelenítése pár percet vesz igénybe. Néhány instant fényképezőgép a felvételeket a memóriakártyára is elmenti, akárcsak a digitális kompaktok.

Tovább

Az instant fényképezőgép sikerének titka

Az instant fényképezőgépek egy kisebb forradalmat hajtottak végre a fotómasinák között, egyszerre hoztak vissza egy retró életérzést és hajították kukába a fényképezőgépipart jellemző konzervatív dizájnt és megjelenést. Az instant fényképezőgép jóformán divatkiegészítőnek számít, elsősorban a hölgyek értékelik a kicsit sem sablonos megjelenésüket.

Instant fényképezőgép esküvőn
Az instant fényképezőgépek esküvői bulikon is hódítanak

Az instant fényképezőgépek meghódították a családi ünnepségek és esküvők platformját, az azonnali képnyomtatást az idősebb korosztály is értékeli, aki a digitális fényképezés világát a sterilsége és a kézzel fogható fényképek hiánya miatt sűrűn kritizálja.

Instax vagy Polaroid

Habár az instant fényképezőgép alapötlete a Polaroid-hoz tartozik, a nyomtatós fényképező iparág nem csak róluk, hanem a Fujifilm Instax gépekről is szól. Az Instax több különböző méretet nyújt, legnépszerűbbek a Mini és a Square instant fényképezőgépek. A Polaroid ezzel szemben a 2:3 oldalarány mellett tette le voksát és népszerűsége annak is köszönhető, hogy megőrizte a retró instant fényképezőgépek formavilágát.

Nemrég a Kodak is beszállt a versenybe az instant fényképezőgépek között és olyan hibrid nyomtatós fényképezőgépet alkotott, ami használható memóriakártyával is. Hasonló ötlettel állt elő a Canon is, amely eddig teljesen elkerülte az instant fényképezőgépek játszóterét.

Fontos paraméterek instant fényképezőgép választásához

A paraméterek egy instant fényképezőgép esetében picit különböznek, mint egy sima kompakt esetében. Azonban vannak tulajdonságok, amelyek közösek mindkét szegmens esetében.

Záridő egy instant fényképezőgép esetében

Minél rövidebb az expozíciós idő (záridő), annál kevésbé befolyásolja az elkészült képet a fotózott alany, vagy akár a fényképezőgép bemozdulása. Amennyiben nem sportfelvételekről van szó, elegendő az 1/100 s expozíciós idő. A dinamikus események legjobb rögzítése érdekében legalább 1/400 s záridő szükséges. Egyes instant fényképezőgépek lehetővé teszik az egy percnél hosszabb expozíciós idő beállítását a kreatív alkotásokhoz.

Az azonnali fényképek mérete

  • Fujifilm Instax Mini sorozat – 86×54 mm fotóméret, ebből a képméret 62×46 mm.
  • Fujifilm Instax Square sorozat – 86×72 mm fotóméret, ebből a képméret 62×99 mm.
  • Polariod OneStep 2 sorozat – 107×88 mm fotóméret, ebből a képméret 79×79 mm.

A Polaroid instant fényképezőgépek felválthatják a használatban lévő digitális kompakt fényképezőgépet. Van kijelzőjük, a felvételeket MicroSD memóriakártyára mentik 13 MPx-es felbontásban. Ezenkívül HD minőségű videó is rögzíthető velük és Bluetooth segítségével az telefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatók.

Minimális élességállítási távolság

Megmutatja, mennyire közelítheted az instant fényképezőgép objektívjét a témához anélkül, hogy elmosódna a kép.

  • 30 cm-től – Fujifilm Instax Mini 70 és Mini 90
  • 40 cm-től – Fujifilm Instax Wide 300
  • 50 cm-től - Fujifilm Instax Mini 25
  • 60 cm-től - Fujifilm Instax Mini 9

Az instant fényképezőgépek a különböző módokat a még egyszerűbb használhatóság érdekében, különböző piktogramokkal jelölik, így nem lehet összekeverni a makró és tájkép módot. Egy azonnali fényképezőgéppel a szelfizés is gyerekjáték, a gép egyből 45-50 cm-re állítja a fókusztávolságot így nem tudunk képet rontani.

Automatikus mód az instant fényképezőgép esetében

Az instant fényképezőgép modellek többsége automatikus fényképezési módot is ajánl, amely leveszi a válladról a beállítás terhét. Egyes modellek a környezeti fényszint alapján a vaku erősségét is beállítják.

Az egyszerű kezelhetőség a kulcsfontosságú tulajdonsága egy azonnali fényképezőgépnek. Lényeges, hogy a vázon csak a szükséges kezelőgombok szerepeljenek és a használata legyen intuitív. Ez azért is fontos, mert a nyomtatós fényképezőgépeket gyerekek is gyakran használják.

Instant fényképezőgép tápegységek

Az azonnali fényképezőgép modellek többsége általában ceruzaelemmel működik, de elérhetőek tölthető akkumulátoros kivitelek is.

Instant fényképezőgép kijelzővel

Az LCD kijelző az azonnali fényképezőgép hátlapján új lehetőségeket hozott. Tudjuk a képeket ellenőrizni és csak azokat nyomtatni, amelyek a legjobbak. Ezenkívül elvégezhetők alap képszerkesztési beavatkozások, dobhatunk a képre egy filtert, ha unalmasnak találjuk a színvilágot. Így biztosak lehetünk abban, hogy csak a legjobb felvételek kerülnek nyomtatásra.

Instant fényképezőgép LCD kijelzővel
Polaroid instant fényképezőgép LCD kijelzővel

Instant fényképezőgép filmek

A filmek, mint tartozékok is követik az instant fényképezőgépek végtelen egyszerűségét. A filmek, amik valójában fotópapírok, egy dobozban vannak, amit elég becsúsztatni az instant fényképezőgép fedele alá és kész is. A filmek vásárlásánál győződjünk meg a kompatibilitásról, mivel az azonnali fényképezőgépek választéka már igen széles és különböző méretű filmekkel dolgoznak.

Instant fényképezőgép filmekkel
instant fényképezőgép bundle filmekkel

Instant fényképezőgép ár

Az instant fényképezőgépek ára 25 000 Ft határán kezdődik, ezek a népszerű Instax nyomtatós fényképezőgépek. Alacsony áruk miatt velük lehet leggyakrabban találkozni esküvőkön vagy partikon. Az olcsóbb instant fényképezőgépek nem rendelkeznek LCD kijelzővel, minden képet automatikusan nyomtatnak.

40 000 Ft környékén megjelennek a Kodak nyomtatós fényképezőgépek, ebben az árkategóriában már találunk memóriakártyát támogató instant fényképezőgépet is.

Az instant fényképezőgépek ár szerinti rangsorának csúcsán a Polaroid és Canon azonnali fényképezőgépek állnak. Esetükben az ár 60 000 Ft-ig kúszik fel, a Canon gépeket például lehet okostelefonnal is párosítani, és a mobillal rögzített képeket is nyomtatni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Polaroid NOW - fekete Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - beépített vaku, memóriakártya nélkül, micro USB, stabilizátor nélkül, akkumulátor üzemidő 120 kép, akkumulátor típusa: akkumulátor, 2:3 oldalarány, szín: fekete, tömege: 434 g
42 990 Ft

2.
Fujifilm Instax Mini 11 kék Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: kék, tömege: 293 g
31 090 Ft

3.
Fujifilm Instax Mini 11 lazac Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: lazacszínű, tömege: 293 g
31 090 Ft

Még több
47 termék
Classic Kategória
Fujifilm Instax Mini 40 EX D
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor üzemidő 100 kép, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 5 s, szín: fekete, tömege: 330 g

39 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF2511a1z
Arany középút
Fujifilm Instax Wide 300 Camera EX D
Instant fényképezőgép - beépített vaku, memóriakártya nélkül, akkumulátor típusa: 4× AA, minimális záridő: 1/200 s, szín: ezüst, tömege: 612 g

46 490 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OF1107a
Premium Kategória
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete - Instant fényképezőgép Típusok
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku, memóriakártya nélkül, akkumulátor típusa: akkumulátor, minimális záridő: 1/400 s, szín: fekete, tömege: 296 g

57 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1105a
Fujifilm Instax Mini 11 lazac - Instant fényképezőgép
Típusok
Fujifilm Instax Mini 11 lazac
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: lazacszínű, tömege: 293 g

31 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1117b4
Fujifilm Instax Mini 11 kék - Instant fényképezőgép
Típusok
Fujifilm Instax Mini 11 kék
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: kék, tömege: 293 g

31 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1117b5
Fujifilm Instax Mini 11 hamufehér - Instant fényképezőgép
Típusok
Fujifilm Instax Mini 11 hamufehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: fehér, tömege: 293 g

30 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1117b1
Fujifilm Instax Mini 40 + 10x fotópapír
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: fekete, tömege: 330 g

43 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF2511a1y
Fujifilm Instax Mini 11 fekete - Instant fényképezőgép
Típusok
Fujifilm Instax Mini 11 fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: fekete, tömege: 293 g

31 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1117b2
Polaroid GO fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, minimális záridő: 1/125 s, max. záridő: 1 s, szín: fehér, tömege: 242 g

Szuper ár
42 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PLR105c1
Kodak MINISHOT COMBO 2 fehér - Instant fényképezőgép
Típusok
Kodak MINISHOT COMBO 2 fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, micro USB, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: mikro USB-kábel, érzékelő felbontása: 10 Mpx, szín: fehér, tömege: 238 g

Leárazás -8 %
50 190 Ft 54 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OCO80a2
Polaroid NOW - fekete - Instant fényképezőgép
Típusok
Polaroid NOW - fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku, memóriakártya nélkül, micro USB, stabilizátor nélkül, akkumulátor üzemidő 120 kép, akkumulátor típusa: akkumulátor, 2:3 oldalarány, szín: fekete, tömege: 434 g

42 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLR102a2
Fujifilm Instax Mini 11 levendula Big Bundle - Instant fényképezőgép Típusok
Fujifilm Instax Mini 11 levendula Big Bundle
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: lila, tömege: 293 g

44 190 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1117b9
Fujifilm Instax Square SQ1 világoskék
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor üzemidő 300 kép, akkumulátor típusa: 2× CR2, minimális záridő: 1/400 s, max. záridő: 6 s, szín: kék, tömege: 390 g

50 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OSO215a1
Kodak MINISHOT COMBO 3 Retro Fehér - Instant fényképezőgép
Típusok
Kodak MINISHOT COMBO 3 Retro Fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, micro USB, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: mikro USB-kábel, érzékelő felbontása: 10 Mpx, szín: fehér,

66 790 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OCO80b4
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera, barna - Instant fényképezőgép Típusok
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera, barna
Instant fényképezőgép - beépített vaku, memóriakártya nélkül, akkumulátor típusa: akkumulátor, minimális záridő: 1/400 s, szín: barna, tömege: 296 g

59 190 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1104a
Fujifilm Instax Square SQ1 fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor üzemidő 300 kép, akkumulátor típusa: 2× CR2, minimális záridő: 1/400 s, max. záridő: 6 s, szín: ezüst, tömege: 390 g

51 090 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OSO215a3
Canon Zoemini S2 kékeszöld
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD, bluetooth és NFC, akkumulátor típusa: akkumulátor, érzékelő felbontása: 8 Mpx, szín: kék és zöld, tömege: 188 g

49 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC100c2
Fujifilm Instax Mini 11 hamufehér Big Bundle - Instant fényképezőgép Típusok
Fujifilm Instax Mini 11 hamufehér Big Bundle
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: 2× AA, minimális záridő: 1/250 s, max. záridő: 2 s, szín: fehér, tömege: 293 g

47 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1117b8
Fujifilm Instax Square SQ1 narancsszín
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, stabilizátor nélkül, akkumulátor üzemidő 300 kép, akkumulátor típusa: 2× CR2, minimális záridő: 1/400 s, max. záridő: 6 s, szín: narancssárga, tömege: 390 g

50 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OSO215a2
Canon Zoemini S2 fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, bluetooth és NFC, akkumulátor típusa: akkumulátor, érzékelő felbontása: 8 Mpx, szín: fehér, tömege: 188 g

49 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC100c3
Canon Zoemini S2 rozéarany
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD, bluetooth, akkumulátor típusa: akkumulátor, érzékelő felbontása: 8 Mpx, szín: rózsaarany, tömege: 188 g

54 290 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OC100c1
Fujifilm Instax Mini LiPlay bézs - Instant fényképezőgép Típusok
Fujifilm Instax Mini LiPlay bézs
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD és micro SDHC, akkumulátor üzemidő 100 kép, akkumulátor típusa: akkumulátor, érzékelő felbontása: 5 Mpx, szín: bézs, tömege: 255 g

66 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1120b28
Fujifilm Instax Mini LiPlay fekete - Instant fényképezőgép Típusok
Fujifilm Instax Mini LiPlay fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD és micro SDHC, akkumulátor üzemidő 100 kép, akkumulátor típusa: akkumulátor, érzékelő felbontása: 5 Mpx, szín: fekete, tömege: 255 g

66 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF1120b2
Fujifilm Instax Mini LiPlay fehér - Instant fényképezőgép Típusok
Fujifilm Instax Mini LiPlay fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD és micro SDHC, akkumulátor üzemidő 100 kép, akkumulátor típusa: akkumulátor, érzékelő felbontása: 5 Mpx, szín: fehér, tömege: 255 g

66 690 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OF1120b1

Instant fényképezőgépek

Instant fényképezőgépek

A Instant fényképezőgépek kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó instant fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább instant fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb instant fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: instant fényképezőgépek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ