ApF HU ApF HU

Instant fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák
Érzékelő mérete
Full Frame
(3)
1/5"
(7)
Érzékelő felbontása
5 Mpx
8 Mpx
-
Memóriakártya típusa
Micro SD
(11)
Micro SDHC
(10)
Micro SDXC
(2)
Memóriakártya nélkül
(40)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(9)
Fekete
(14)
Piros
(2)
Lila
(3)
Barna
(2)
Kék
(8)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(3)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(3)
Zöld
(4)
Arany
(2)
Sárga
(1)

Az instant fényképezőgépek (néha: Instax) a korábbi Polaroid fényképezőgépekből alakultak ki és az exponáló gomb lenyomása után azonnal lehetőséget adnak az elkészült képek kinyomtatására, amelyek teljes megjelenítése pár percet vesz igénybe. Néhány instant fényképezőgép a felvételeket a memóriakártyára is elmenti, akárcsak a digitális kompaktok.

Tovább

Az instant fényképezőgép sikerének titka

Az instant fényképezőgépek egy kisebb forradalmat hajtottak végre a fotómasinák között, egyszerre hoztak vissza egy retró életérzést és hajították kukába a fényképezőgépipart jellemző konzervatív dizájnt és megjelenést. Az instant fényképezőgép jóformán divatkiegészítőnek számít, elsősorban a hölgyek értékelik a kicsit sem sablonos megjelenésüket.

Instant fényképezőgép esküvőn
Az instant fényképezőgépek esküvői bulikon is hódítanak

Az instant fényképezőgépek meghódították a családi ünnepségek és esküvők platformját, az azonnali képnyomtatást az idősebb korosztály is értékeli, aki a digitális fényképezés világát a sterilsége és a kézzel fogható fényképek hiánya miatt sűrűn kritizálja.

Instax vagy Polaroid

Habár az instant fényképezőgép alapötlete a Polaroid-hoz tartozik, a nyomtatós fényképező iparág nem csak róluk, hanem a Fujifilm Instax gépekről is szól. Az Instax több különböző méretet nyújt, legnépszerűbbek a Mini és a Square instant fényképezőgépek. A Polaroid ezzel szemben a 2:3 oldalarány mellett tette le voksát és népszerűsége annak is köszönhető, hogy megőrizte a retró instant fényképezőgépek formavilágát.

Nemrég a Kodak is beszállt a versenybe az instant fényképezőgépek között és olyan hibrid nyomtatós fényképezőgépet alkotott, ami használható memóriakártyával is. Hasonló ötlettel állt elő a Canon is, amely eddig teljesen elkerülte az instant fényképezőgépek játszóterét.

Fontos paraméterek instant fényképezőgép választásához

A paraméterek egy instant fényképezőgép esetében picit különböznek, mint egy sima kompakt esetében. Azonban vannak tulajdonságok, amelyek közösek mindkét szegmens esetében.

Záridő egy instant fényképezőgép esetében

Minél rövidebb az expozíciós idő (záridő), annál kevésbé befolyásolja az elkészült képet a fotózott alany, vagy akár a fényképezőgép bemozdulása. Amennyiben nem sportfelvételekről van szó, elegendő az 1/100 s expozíciós idő. A dinamikus események legjobb rögzítése érdekében legalább 1/400 s záridő szükséges. Egyes instant fényképezőgépek lehetővé teszik az egy percnél hosszabb expozíciós idő beállítását a kreatív alkotásokhoz.

Az azonnali fényképek mérete

  • Fujifilm Instax Mini sorozat – 86×54 mm fotóméret, ebből a képméret 62×46 mm.
  • Fujifilm Instax Square sorozat – 86×72 mm fotóméret, ebből a képméret 62×99 mm.
  • Polariod OneStep 2 sorozat – 107×88 mm fotóméret, ebből a képméret 79×79 mm.

A Polaroid instant fényképezőgépek felválthatják a használatban lévő digitális kompakt fényképezőgépet. Van kijelzőjük, a felvételeket MicroSD memóriakártyára mentik 13 MPx-es felbontásban. Ezenkívül HD minőségű videó is rögzíthető velük és Bluetooth segítségével az telefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatók.

Minimális élességállítási távolság

Megmutatja, mennyire közelítheted az instant fényképezőgép objektívjét a témához anélkül, hogy elmosódna a kép.

  • 30 cm-től – Fujifilm Instax Mini 70 és Mini 90
  • 40 cm-től – Fujifilm Instax Wide 300
  • 50 cm-től - Fujifilm Instax Mini 25
  • 60 cm-től - Fujifilm Instax Mini 9

Az instant fényképezőgépek a különböző módokat a még egyszerűbb használhatóság érdekében, különböző piktogramokkal jelölik, így nem lehet összekeverni a makró és tájkép módot. Egy azonnali fényképezőgéppel a szelfizés is gyerekjáték, a gép egyből 45-50 cm-re állítja a fókusztávolságot így nem tudunk képet rontani.

Automatikus mód az instant fényképezőgép esetében

Az instant fényképezőgép modellek többsége automatikus fényképezési módot is ajánl, amely leveszi a válladról a beállítás terhét. Egyes modellek a környezeti fényszint alapján a vaku erősségét is beállítják.

Az egyszerű kezelhetőség a kulcsfontosságú tulajdonsága egy azonnali fényképezőgépnek. Lényeges, hogy a vázon csak a szükséges kezelőgombok szerepeljenek és a használata legyen intuitív. Ez azért is fontos, mert a nyomtatós fényképezőgépeket gyerekek is gyakran használják.

Instant fényképezőgép tápegységek

Az azonnali fényképezőgép modellek többsége általában ceruzaelemmel működik, de elérhetőek tölthető akkumulátoros kivitelek is.

Instant fényképezőgép kijelzővel

Az LCD kijelző az azonnali fényképezőgép hátlapján új lehetőségeket hozott. Tudjuk a képeket ellenőrizni és csak azokat nyomtatni, amelyek a legjobbak. Ezenkívül elvégezhetők alap képszerkesztési beavatkozások, dobhatunk a képre egy filtert, ha unalmasnak találjuk a színvilágot. Így biztosak lehetünk abban, hogy csak a legjobb felvételek kerülnek nyomtatásra.

Instant fényképezőgép LCD kijelzővel
Polaroid instant fényképezőgép LCD kijelzővel

Instant fényképezőgép filmek

A filmek, mint tartozékok is követik az instant fényképezőgépek végtelen egyszerűségét. A filmek, amik valójában fotópapírok, egy dobozban vannak, amit elég becsúsztatni az instant fényképezőgép fedele alá és kész is. A filmek vásárlásánál győződjünk meg a kompatibilitásról, mivel az azonnali fényképezőgépek választéka már igen széles és különböző méretű filmekkel dolgoznak.

Instant fényképezőgép filmekkel
instant fényképezőgép bundle filmekkel

Instant fényképezőgép ár

Az instant fényképezőgépek ára 25 000 Ft határán kezdődik, ezek a népszerű Instax nyomtatós fényképezőgépek. Alacsony áruk miatt velük lehet leggyakrabban találkozni esküvőkön vagy partikon. Az olcsóbb instant fényképezőgépek nem rendelkeznek LCD kijelzővel, minden képet automatikusan nyomtatnak.

40 000 Ft környékén megjelennek a Kodak nyomtatós fényképezőgépek, ebben az árkategóriában már találunk memóriakártyát támogató instant fényképezőgépet is.

Az instant fényképezőgépek ár szerinti rangsorának csúcsán a Polaroid és Canon azonnali fényképezőgépek állnak. Esetükben az ár 60 000 Ft-ig kúszik fel, a Canon gépeket például lehet okostelefonnal is párosítani, és a mobillal rögzített képeket is nyomtatni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fujifilm Instax Mini 11 levendula Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - zoom, beépített vaku, selfie tükör, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 86 × 54 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,293 kg, szíj/pánt, használati útmutató és extra akkumulátor a csomag része, lila barva
29 690 Ft

2.
Fujifilm Instax Mini EVO Brown Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, max. SD kártya méret 32 GB, bluetooth,, 1/5" érzékelő, optikai kereső, 0,12" kijelző, min. záridő 1/8000 s, tömege 0,285 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része, barna barva
78 490 Ft

3.
Fujifilm Instax Wide 300 Camera EX D Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás 4× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 99 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/200 s, tömege 0,612 kg, használati útmutató és használati útmutató a csomag része, ezüst barva
41 990 Ft

Még több
51 termék
Classic Kategória
4,8
Fujifilm Instax Mini 40 EX D
Instant fényképezőgép - beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/250 s, max. záridő 5 s, tömege 0,33 kg, szíj/pánt a csomag része, fekete barva
Szuper ár
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF2511a1z
Arany középút
Polaroid Now Gen 2 Black - Instant fényképezőgép Típusok
4,0
Polaroid Now Gen 2 Black
Instant fényképezőgép - beépített vaku, USB-C, akkumulátor üzemideje 120 kép, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 79 × 79 mm (Ma×Sz), 2:3 oldalarány, tömege 0,46 kg, szíj/pánt, használati útmutató és USB kábel a csomag része, kék barva
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR103a4
Arany középút
4,6 14×
Fujifilm Instax Square SQ1 narancsszín
Instant fényképezőgép - zoom, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 300 kép, tápellátás 2× CR2 elem, Full Frame érzékelő, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 62 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, max. záridő 6 s, tömege 0,39 kg, narancssárga barva
50 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSO215a2
Premium Kategória
4,7
Canon Zoemini S2 kékeszöld
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, micro SD memóriakártyákkal kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, támogatott formátumok JPG, bluetooth és NFC, tápellátás akkumulátor, érzékelő felbontása 8 Mpx, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 76,2 × 50,8 mm (Ma×Sz), tömege 0,188 kg, kék és zöld barva
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC100c2
4,7 65×
Fujifilm Instax Mini 11 levendula
Instant fényképezőgép - zoom, beépített vaku, selfie tükör, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 86 × 54 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,293 kg, szíj/pánt, használati útmutató és extra akkumulátor a csomag része, lila barva
Szuper ár
29 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF1117b3
4,8 17×
Fujifilm Instax Wide 300 Camera EX D
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás 4× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 99 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/200 s, tömege 0,612 kg, használati útmutató és használati útmutató a csomag része, ezüst barva
Szuper ár
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF1107a
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete - Instant fényképezőgép
Típusok
4,6 16×
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, tömege 0,296 kg, használati útmutató és használati útmutató a csomag része, fekete barva
54 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF1105a
Fujifilm Instax Mini EVO Brown - Instant fényképezőgép
Típusok
Fujifilm Instax Mini EVO Brown
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, max. SD kártya méret 32 GB, bluetooth,, 1/5" érzékelő, optikai kereső, 0,12" kijelző, min. záridő 1/8000 s, tömege 0,285 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része, barna barva
78 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF2511a2b
Fujifilm Instax mini 12 Mint Green - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
Fujifilm Instax mini 12 Mint Green
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, zöld barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m3
Fujifilm Instax mini 12 Clay White - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
Fujifilm Instax mini 12 Clay White
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, fehér barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m4
Fujifilm Instax mini 12 Pastel Blue - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
Fujifilm Instax mini 12 Pastel Blue
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, kék barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m1
Fujifilm Instax mini 12 Lilac Purple - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
Fujifilm Instax mini 12 Lilac Purple
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, lila barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m5
Fujifilm Instax mini 12 Blossom Pink - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
Fujifilm Instax mini 12 Blossom Pink
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, rózsaszín barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m2
FujiFilm Instax Mini 12 Lilac Purple + mini film 20 darab fotó + Instax asztali album 40 Craft - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
FujiFilm Instax Mini 12 Lilac Purple + mini film 20 darab fotó + Instax asztali album 40 Craft
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, lila barva
41 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12n4
Polaroid Now Gen 2 Black & White - Instant fényképezőgép Típusok
4,0
Polaroid Now Gen 2 Black & White
Instant fényképezőgép - beépített vaku, USB-C, akkumulátor üzemideje 120 kép, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 79 × 79 mm (Ma×Sz), 2:3 oldalarány, tömege 0,456 kg, szíj/pánt, használati útmutató és USB kábel a csomag része, fehér és fekete barva
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR103a1
4,7
Canon Zoemini S2 rozéarany
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártyákkal kompatibilis, támogatott formátumok JPEG, bluetooth, tápellátás akkumulátor, érzékelő felbontása 8 Mpx, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 76,2 × 50,8 mm (Ma×Sz), tömege 0,188 kg, rózsaarany barva
65 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC100c1
Polaroid GO fekete - Instant fényképezőgép Típusok
4,5
Polaroid GO fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku, selfie tükör, tápellátás USB, nyomtatott fénykép méretei 46 × 46 mm (Ma×Sz), tömege 0,242 kg, szíj/pánt és USB kábel a csomag része, fekete barva
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105c2
4,6 14×
Fujifilm Instax Square SQ1 világoskék
Instant fényképezőgép - zoom, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 300 kép, tápellátás 2× CR2 elem, Full Frame érzékelő, elektronikus kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 62 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, max. záridő 6 s, tömege 0,39 kg, szíj/pánt és extra akkumulátor a csomag része, kék barva
50 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSO215a1
Polaroid Now Gen 2 E-box Black & White - Instant fényképezőgép Típusok
5,0
Polaroid Now Gen 2 E-box Black & White
Instant fényképezőgép - USB-C, fehér és fekete barva
51 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLR105r1f
Polaroid GO piros - Instant fényképezőgép Típusok
4,5
Polaroid GO piros
Instant fényképezőgép - beépített vaku, selfie tükör, tápellátás USB, nyomtatott fénykép méretei 46 × 46 mm (Ma×Sz), tömege 0,25 kg, szíj/pánt és USB kábel a csomag része, piros barva
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105c3
Polaroid Now Gen 2 Red - Instant fényképezőgép Típusok
4,0
Polaroid Now Gen 2 Red
Instant fényképezőgép - beépített vaku, USB-C, akkumulátor üzemideje 120 kép, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 79 × 79 mm (Ma×Sz), 2:3 oldalarány, tömege 0,6 kg, szíj/pánt, használati útmutató és USB kábel a csomag része, piros barva
51 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR103a3
Polaroid Now Gen 2 E-box Black - Instant fényképezőgép Típusok
5,0
Polaroid Now Gen 2 E-box Black
Instant fényképezőgép - USB-C, fekete barva
52 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLR105r1g
4,6 14×
Fujifilm Instax Square SQ1 világoskék + 10x fotópapír
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 30 kép, tápellátás 2× CR2 elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 62 mm (Ma×Sz), 1:1 oldalarány, min. záridő 1/400 s, max. záridő 1,6 s, tömege 0,39 kg, kék barva
58 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSO215a1b
4,6 14×
Fujifilm Instax Square SQ1 narancs + 10x fotópapír
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 30 kép, tápellátás 2× CR2 elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 62 mm (Ma×Sz), 1:1 oldalarány, min. záridő 1/400 s, max. záridő 1,6 s, tömege 0,39 kg, narancssárga barva
57 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSO215a2b

Instant fényképezőgépek

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?

Instant fényképezőgépek

A Instant fényképezőgépek kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó instant fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább instant fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb instant fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: instant fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ