AlzaPlus+ 30 dnů na vrácení

Kisméretű (mini) fagyasztó

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiaosztály
D
(2)
E
(13)
F
(7)
Típus
Fagyasztószekrény
(12)
Fagyasztóláda
(10)
Funkciók
Kijelző
(3)
Gyorsfagyasztás
(5)
Gyerekzár
(1)
Kézi hőmérséklet-szabályozás
(5)
LED világítás
(1)
Szín
Fehér
(20)
Nincs
(1)

Mini fagyasztó vásárlását sokféle okból fontolgathatjuk. A kisméretű fagyasztó fontos kiegészítője lehet fagyasztó nélküli hűtőnek, de akár kombinált hűtő esetén is, ha a hűtőszekrény fagyasztója nem elég méretes. A kicsi mélyhűtő háztartásunk fontos és hasznos tagjává válhat, de választáskor fontos figyelembe venni néhány alapvető szempontot. Nézzük, melyek ezek.

Tovább

Kisméretű fagyasztó - A kicsi fagyasztó előnyei

Kis mélyhűtő vásárlása mellett számos ok szólhat. Elképzelhető, hogy fagyasztó nélküli hűtőd van, vagy rájöttél, hogy a kombinált hűtőszekrényed fagyasztója már nem nyújt elégséges helyet szükségleteidhez, mert kibővült a családod (gratulálunk!), vagy mert felismerted, milyen kényelmes és mennyi előnyt nyújt a fagyasztó használata, így a jövőben szeretnél nagyobb mennyiségű húst, fagyasztott zöldséget, gyümölcsöt, és egyéb terméket tárolni.

A kicsi fagyasztó persze nem csak háztartásokban használható. A méretesebb mini fagyasztók megtalálják a helyüket a vendéglátásban és a szállodaiparban is. Nézzük, melyek a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni választáskor.

Mélyhűtő kicsi
A mini fagyasztók úgy kínálnak extra fagyasztóteret, hogy közben nem foglalnak túl sok helyet a háztartásban.

A mini fagyasztók méretei és űrtartalma

 • A kis mélyhűtő modellek maximális űrtartalma általában nem haladja meg a 100 litert. Az ennél nagyobb modellek már a hagyományos fagyasztó kategóriába tartoznak.
 • A kisméretű mélyhűtő modellek méretei általában 51–89 × 44–70 × 49–68 cm tartományba esnek (magasság × szélesség × mélység). Vásárláskor előtt bizonyosodj meg róla, hogy elég nagy helyed van a kiválasztott mini fagyasztó számára, akár a konyhában, éléskamrában, vagy egyéb helyiségben kívánod elhelyezni.

A kisméretű fagyasztó típusai

A mini fagyasztók alapvetően két kategóriába sorolhatók.

 1. Mini fagyasztószekrény - Polcos vagy fiókos kialakítású, és alkalmasabb otthoni használatra.
 2. Mini fagyasztóláda - Ezek több helyet kínálnak, akár 100 liternél is nagyobb űrtartalmat, így alkalmasak akár kisebb boltok, üzletek, vagy éttermek számára is.
Mélyhűtő kicsi
A mini fagyasztószekrény tökéletes választás, ha nincs szükséged túlságosan nagy fagyasztótérre. Kis méretüknek köszönhetően szinte bárhol elférnek.

A mini fagyasztószekrények tulajdonságai

A szekrény kialakítású mini mélyhűtő valóban kisméretű, így szinte bárhol elhelyezhető a háztartásban. Ennek megfelelően a mini mélyhűtő modellek űrtartalma is kisebb a mini fagyasztóládákhoz viszonyítva, így tökéletes választásnak bizonyulnak, ha nem akarsz feleslegesen nagy fagyasztóteret üzemeltetni. Ha igazán kis modellre van szükséged, akkor a legkisebb, 33-34 literes modellek közül érdemes választanod. A fagyasztószekrények középmezőnye 60 liter körül űrtartalmat kínál, de léteznek ennél jóval nagyobb, csaknem 100 literes modellek is.

 • Hagyományos megjelenés - A szekrény kialakítású mini fagyasztók hagyományos ajtós megoldása minden háztartásba alkalmas és kényelmesen elfér.
 • Világos belső elrendezés - A mini fagyasztószekrényekben az élelmiszerek elrendezése a fiókoknak köszönhetően könnyebb és átláthatóbb.
 • Nagyobb választék - A kínálatban lényeges túlsúlyban vannak a mini fagyasztószekrények a fagyasztóládákhoz viszonyítva.
 • Nem alkalmas nagyobb cikkek tárolására - A szekrény típusú kis mélyhűtő polcos vagy fiókos kialakítása nem teszi lehetővé nagyméretű élelmiszerek fagyasztását.

i

Rájöttél, hogy nem is feltétlenül mini fagyasztóra van szükséged, hanem mini hűtőre, amelyben még fagyasztó is található? A mini hűtő kitűnő választás olyan helyekre, ahol kevesebb hely áll rendelkezésre és nincs szükség óriási hűtőkapacitásra, mint például irodákban, nyaralókban, vagy akár kollégiumokban. Ha fagyasztó nélküli modell is megteszi, akkor tekintsd meg fagyasztó nélküli mini hűtő kínálatunkat.

Kicsi fagyasztó
A mini fagyasztóláda nagyobb belső teret kínál, így nemcsak háztartásokban, hanem a vendéglátóiparban vagy kereskedelemben is használhatók.

Mini fagyasztóládák

A kisméretű fagyasztóládák több helyet foglalnak, mint a mini fagyasztószekrények, viszont nagyobb fagyasztóteret kínálnak, így nem csak háztartásokban, hanem boltokban vagy vendéglátóipari egységekben is jó szolgálatot tesznek. A kis fagyasztóládák űrtartalma akár 130-140 liter is lehet, így kiválóan alkalmasak nagyobb mennyiségű élelmiszer tárolására. Mivel nem fiókos vagy polcos elrendezésűek, nagyobb méretű cikkek fagyasztása sem okoz gondot.

 • Nagyobb cikkek fagyasztása - A kis fagyasztóládák esetében nagyobb méretű élelmiszerek fagyasztása sem okoz gondot.
 • Ajtózár - Az ajtózár különösen hasznos és fontos, ha a fagyasztóládát üzlet vagy bolt előtt helyezzük el, vagy olyan helyen, ahol nincs állandó felügyelet alatt és más is hozzáférhet.
 • Hosszabb visszamelegedési idő áramszünet esetén - Áramkimaradás esetén a fagyasztóládában tárolt élelmiszerek lassabban melegednek vissza, mint a fagyasztószekrényben.
 • Rendezetlen tárolás - A fagyasztóládákban nem mindig vannak rácsos tárolórekeszek az élelmiszerek átlátható elrendezéséhez.
 • Nagyobb helyigény - A mini fagyasztóláda több helyet foglal, mint a mini fagyasztóládák.

i

Ha csak ideiglenes hűtésre van szükséged alkalmanként, például utazáskor, akkor ideális megoldást kínálnak a különféle hűtőládák.

A mini fagyasztók felszereltsége és funkciói


 • No Frost - Önolvasztó funkció, amely megakadályozza a jegesedést a jobb légkeringésnek köszönhetően.
 • Gyorsfagyasztás - Ez a funkció Super Freeze néven is ismert, és friss élelmiszerek tárolásakor hasznos, mivel azok lefagyasztását felgyorsítja.
 • Kijelző - Az egyszerű hőmérséklet-szabályozáshoz a kicsi mélyhűtő belső terében.
 • Gyerekzár - A gyerekzár funkció megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását.
 • Kerekek - Segítenek a kis fagyasztó könnyebb mozgatásában és áthelyezésében.
 • Az ajtó nyitási irányának megváltoztatása - Lehetővé teszi a nyitásának módosítását balról-jobbra és fordítva.

Ha a legfontosabb tényező számodra a kis fagyasztó által nyújtott belső tér mérete, akkor legegyszerűbb, ha űrméret alapján veszed szemügyre a kínálatot:

Mini fagyasztó - Használt, akciós

A mini fagyasztók ára 45-50 ezer forint körül kezdődik, s mérettől és funkcióktól függően akár 100 ezer forintig is terjedhet. Ha azonban biztosra akarsz menni és a lehető legjobb áron szeretnél kisméretű fagyasztó tulajdonosává válni, akkor érdemes megtekintened olcsó mini fagyasztók kínálatunkat, ahol ár szerint rangsoroltuk a kis mélyhűtő modelleket, így könnyen megtalálod a legelőnyösebb árú darabokat, és ha szerencsés vagy, akkor akár használt mini fagyasztószekrény is utadba akadhat. Ha pedig szereted figyelembe venni más vásárlók véleményét is, akkor vess egy pillantást mini fagyasztó vélemények oldalunkra, ahol felhasználói vélemények és egyéb adatok szerint rangsoroltuk termékeinket, mint például népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy akár panaszok.

i

Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy milyen fagyasztó az igazán megfelel számodra, akkor érdemes elolvasnod Hogyan válasszunk fagyasztót című cikkünket, amelyben hasznos tanácsokat nyújtunk fagyasztó választásához, legyen az kicsi vagy nagy.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CCTUS 544WHN Szállításra kész > 5 db
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N-ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
72 990 Ft

2.
HYUNDAI FSB050WW8E Szállításra kész > 5 db
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 34 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
-10 %
55 290 Ft
49 690 Ft

3.
CANDY CCHH 100 Szállításra kész > 5 db
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 97 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 54,5 × 49 cm (H×Sz×Mé)
64 890 Ft

Még több
22 termék
4,7
CANDY CCHH 145
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 137 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 63 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
75 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: CANMR042
4,7 14×
HYUNDAI FSB050WW8E
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 34 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -10 %
49 690 Ft 55 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAMRA007
4,7 10×
CANDY CCTUS 544WHN
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N-ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR034
4,5
GUZZANTI GZ 145A
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 142 l, SN, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,7 × 70,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
83 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GUZMR003
4,0
GORENJE F49DPW
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 85 l, N, T, ST, SN klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (H×Sz×Mé)
134 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR036
3,7
CANDY CCHH 100
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 97 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 54,5 × 49 cm (H×Sz×Mé)
64 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR041
4,5
Candy CHAE 1452E
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 137 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és gyorsfagyasztás, méretek 84,5 × 69,5 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
97 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR051
4,7
GUZZANTI GZ 101
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 98 l, SN, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,7 × 54,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZMR006
4,5 38×
WHIRLPOOL W55ZM 111W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 103 l, fehér kivitel, méretek 83,8 × 54 × 61,6 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
104 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR007
4,7 48×
CANDY CCTUS 542XH
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, ST klímaosztály, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
93 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC0002f
4,9 24×
WHIRLPOOL WH1410 A+E
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 132 l, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 86,5 × 57,2 × 64,2 cm (H×Sz×Mé)
85 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR010
4,6 13×
Siguro UF-A110W Fast Freeze 85 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, 85 l űrtartalom, Defrost fagyasztórendszer, manuális vezérlés, 2 kihúzható fiók, 1 lehajtható rekesz, Fast Freeze funkció - gyors fagyasztás, jégkockakészítő, N-ST klímaosztály, fehér színű, méretek: 84,5 × 55,7 × 54,9 cm (Ma×Szé×Mé), tömege: 28 kg, tápkábel hossza: 1,6 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_A110W
5,0
WHIRLPOOL AFB 8281
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, SN és T klímaosztály, nincs kivitel, méretek 81,5 × 59,6 × 54,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
155 000 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHMR024
5,0
MORA MS 734 W
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 61 l, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 84,2 × 47,5 × 44,8 cm (H×Sz×Mé)
67 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMR001
Candy CHAE 1002E
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 97 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és gyorsfagyasztás, méretek 84,5 × 54,5 × 49 cm (H×Sz×Mé)
76 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR050
4,8
GUZZANTI GZ 35
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 33 l, N klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
51 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV360d
5,0
MORA MP 2204 W
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 142 l, SN,N,ST,T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85,4 × 62,5 × 55,9 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -7 %
89 890 Ft 96 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMR002
4,7
Amica FZ133.3AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 80 l, fehér kivitel, méretek 84,5 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
90 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMICH55
Guzzanti GZ 109A
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 93 l, ST-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 57,4 × 56,4 cm (H×Sz×Mé)
83 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GUZMR011
4,7 39×
Siguro CF-D16W Fast Freeze 142 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztóláda - energiaosztály: E, belső űrtartalom: 142 l, színe: fehér, kijelző, gyorsfagyasztás, belső világítás, kosár az élelmiszerek rendszerezésére, gyerekzár, inverter motor, a készülék hűtőszekrényként is használható, 83,5×63,5×55,6 cm (Ma×Szé×Mé), 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
78 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2023. 12. 20.
Termékkód: SGR_CF_D160W
4,5
GODDESS FSC085TW9E
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -23 %
94 990 Ft 122 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2023. 12. 17.
Termékkód: ETAMRA010
Guzzanti GZ 91
Fagyasztószekrény
101 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GUZMR013

Kisméretű (mini) fagyasztó

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...

Kisméretű (mini) fagyasztó

A Kisméretű (mini) fagyasztó kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kisméretű (mini) fagyasztó Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kisméretű (mini) fagyasztó A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kisméretű (mini) fagyasztó A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kisméretű (mini) fagyasztó vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ