30 dnů na vrácení ApF HU

Kreatív és készségfejlesztő játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
14 éves kortól
-

A kreatív játékok hasznos és szórakoztató időtöltést biztosítanak a gyerekeknek és az egész családnak, emellett ösztönzik a gyermekek képességeinek és készségeinek fejlődését. Ebben a kategóriában különféle készségfejlesztő játékok és interaktív játékok találhatók a hangszerektől a karkötő készítő készletekig. Születésnapi ajándékot keresel, hosszú délutánokat szeretnél hasznosan eltölteni, vagy egyszerűen csak szeretnél örömet szerezni? Bárhogy is legyen, jó helyen jársz.

Tovább

Kreatív játékok - a szórakozás végtelen világa minden korosztály számára

A kreatív játékok nagyon tág kategória, és a tevékenységek széles skálája tartozik ide. Hogyan lehet eligazodni ebben a sokszínű világban? Nézzünk meg néhány kategóriát, amelyek mind a kreatív játékok közé sorolhatók.

Kreatív játék lányoknak - készségfejlesztő játékok a kézügyesség fejlesztéséhez

A lányok kreatív alkotásai közé tartoznak a gyönyörű rajzok, a különböző hímzések vagy például a gyöngyfűzés. Ezek olyan készségfejlesztő játékok, amelyek fejlesztik a kézügyességet. A kreatív játékok között biztosan minden kislány talál magának kedvére valót.

  • A hímzés és kötés az egyik legnépszerűbb tevékenység. Itt komplett kreatív játék készleteket találsz, amelyekben minden benne van, amire az alkotáshoz szükség van.
  • A gyöngyfűzés és ékszerkészítés folyamatát és végeredményét is imádják a lányok. Valami szépet keresel? Számos különböző típus és téma van a kínálatban.
  • A gyerek sminkkészlet biztonságos alternatívája az anyuka piperetáskájából kölcsön vett kozmetikumoknak.

Kreatív játék fiúknak - hogyan válasszunk?

Kisfiadnak keresel kreatív játék készletet, de nem tudod, melyiket válaszd? A választék nagyon széles, ráadásul a legtöbb játék nem tesz különbséget a nemek között, így nem foghatsz mellé. Azért lássunk néhány kategóriát.

A makettkészítés az egyik olyan készségfejlesztő játék, amely ösztönzi a kreativitást

A makettkészítés népszerű a fiúk körében. Építhetnek például autómakettet, vadászrepülőt, vagy éppen különleges mesebeli lényeket. Szeretnéd ösztönözni gyermeked kreativitását, miközben jól érzi magát? Vezesd be a makettezés világába.

Kreatív játék kis tudósoknak - kísérletező játékok

A tudományos játékok előcsalogatják a gyerekekben rejlő tudóst. Érdekes kísérleteket végezhetnek, különböző dolgokat készíthetnek, megismerkedhetnek a robotika rejtelmeivel és még sok minden mással. Ha 8-10 éves fiúknak keresel ajándékot, ez a kategória nagyszerű választás lehet.

A 2 éves kortól alkalmas készségfejlesztő játékok esetében nem nagyon van különbség fiús és lányos játékok között. Természetesen előfordul, hogy a gyártó olyan motívumot vagy színt használ, amely inkább kisfiúknak vagy kislányoknak fog tetszeni.

A legjobb kreatív játékok a művészet iránti érdeklődés felkeltésére

Minden gyermek művész, de nem minden gyermek őrzi meg a művészet szeretetét felnőttként is. Hogy ez ne így legyen, a legjobb kreatív játék a gyermekek számára az, amely támogatja és tovább fejleszti ezeket a művészi képességeket. Milyen készségfejlesztő játékok tartoznak ide?

  • A gyurma a 2 éves és annál idősebb gyermekek számára készült kreatív játékok közé tartozik. Fejleszti a képzelőerőt és az ujjak finommotorikáját.
  • A játék hangszerek fejlesztik a zenei hallást és a ritmusérzéket. Ez az egyik legkelendőbb készségfejlesztő játék.
  • A rajzeszközök és rajz kellékek között olyan kreatív játék kellékek találhatók, mint az ecset, az olló és a rajztábla.
  • A kreatív alkotás magával ragad és nem enged el. Ezek között a kreatív játékok között a legtöbb 5 éves kortól ajánlott, de van olyan, amely kisebb gyermekeknek is alkalmas.

Mi a helyzet az idősebb gyerekekkel? Ha például 10 éves vagy annál idősebb gyermeknek keresel kreatív játékokat, nézd meg a művészeti kellékeket - biztosan örömet tudsz velük szerezni, és a gyerekek az iskolában is használhatják őket.

Milyen kreatív játékok kaphatók még?

A széles körben elterjedt készletek mellett a kreatív játékok igazán érdekes formákat ölthetnek.

További kreatív játékok, amelyek biztosan felkeltik a gyerekek figyelmét

Olyan kreatív tevékenységeket kínálnak, amelyek sok mókás pillanattal örvendeztetik meg a gyerekeket.

  • A slime-ot minden gyerek ismeri. A kreatív játékok közé tartoznak, és garantáltan órákon át tartó szórakozást biztosítanak.
  • A Bunchems bármilyen korú gyermek számára alkalmas kreatív játék. Ezek speciális golyók, amelyek könnyen összetapadnak.

A készségfejlesztő játékok szinte észrevétlenül fejlesztik a gyerekek különböző készségeit

Minden játék hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez. Ha tudatos szülőként azt szeretnéd, hogy gyermeked bizonyos készségei fejlődjenek, a készségfejlesztő játékok között érdemes körülnézni. A folytatásban röviden megnézzük, mely játékok mely készségek fejlődéséhez járulhatnak hozzá.

Fejlesztő játék - interaktív játékok, amelyek a gyermek fejlődésére helyezik a hangsúlyt

A fejlesztő játékok nagyszerű segítői a gyermekek fejlődésének. Ezek olyan interaktív játékok, amelyek egyszerre szórakoztatnak és tanítanak. Építőjátékok, kirakósok és még sok más is tartozik közéjük. Minden korosztály számára találhatsz megfelelőt.

A Montessori játékok saját tapasztalatok szerzésére ösztönöznek

A Montessori játékok színesek, esztétikus megjelenésűek, ami játékra ösztönzi a gyerekeket. Játék közben megismerkednek a színekkel, formákkal, de az önálló feladatmegoldás élményével is gazdagodhatnak.

A "varázslatos olvasás" a 2 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas készségfejlesztő játék. Az olvasás varázslatos világa fokozatosan beszippantja a kicsiket, és egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy felkészüljenek a komolyabb olvasmányokra.

Mágneses játékok kicsiknek és nagyoknak

A mágneses készségfejlesztő játékok nagy előnye, hogy nem vesznek el olyan könnyen a darabjai. Ebbe a kategóriába tartoznak a négyéves kortól alkalmas kirakós játékok mellett a nagyobbak számára is igazi kihívást jelentő mágneses építőjátékok is.

LEGO DOTS - készségfejlesztő és kreatív játék egyben

A LEGO DOTS fejleszti a kreativitást, hiszen az apró építőkockákkal ízlés szerint díszíthetik a gyerekek az iskolai felszerelésüket, írószereiket vagy éppen karkötőjüket. Alkotás közben többek között fejlődik a kézügyességük és a síkbeli, térbeli tájékozódásuk.

Stresszoldó Pop it készségfejlesztő játék

A Pop it egy olyan érzékszervi játék, amely segít enyhíteni a stresszt és a szorongást. A buborékfólia pukkasztásra emlékeztető játékot egyedül, de akár többen is lehet játszani.

A fejtörők megoldása számos készséget fejleszt

A fejtörők által kínált feladvány megfejtése közben fejlődik a gyerekek gondolkodása, logikája, ugyanakkor türelme és koncentrációs készsége is. Idősebbeknek sem árt egy-egy ilyen készségfejlesztő játék megoldása, alaposan megmozgatja az agytekervényeket.

Fingerboard - deszkázz otthon!

A fingerboard kezelése nagyon jó szórakozás, a mutatóujj és a középső ujj segítségével bemutathatod ugyanazokat a trükköket, amiket a gördeszka parkban szoktál. Nem mellesleg az ujjdeszkázás fejleszti a szem-kéz koordinációt és a kézügyességet is.

i

Milyen készségeket fejleszthetnek a 2 éves korú gyermekek számára készült didaktikai és készségfejlesztő játékok?

A 2 éves kortól ajánlott összes készségfejlesztő játék tökéletesen alkalmazkodik ahhoz az életkorhoz, amelynek szánták. Többek között lehetővé teszik az ujjak finommotorikájának fejlesztését, megtanítják a formák és színek felismerését, javítják a logikus gondolkodást, bizonyos készségfejlesztő játékok még új szavakat is tanítanak a piciknek.

Készségfejlesztő vagy kreatív játék választásánál vedd figyelembe a gyermek életkorát

A kreatív vagy készségfejlesztő játék kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy hány éves gyermeknek szánod. Ez kulcsfontosságú paraméter, amelyet nem szabad elhanyagolni. Nézzük, életkor szerint hogyan csoportosíthatók a kreatív és készségfejlesztő játékok.

  • 1 és 2 éves kor között a gyerekek felfedezik a körülöttük lévő világot. A kicsik számára az egyszerű készségfejlesztő játékok vagy az interaktív állatok a legjobbak.
  • A gyerekek 2 éves koruktól szeretnek a kezükkel alkotni. Az ujjak finommotorikájának fejlesztéséhez a gyurma és egy egyszerű készségfejlesztő játék is jó választás.
  • 3 éves kortól a gyerekek nagyon kíváncsiak, és játszótársakat keresnek. A több játékos számára alkalmas vagy kreatív játékok ideálisak számukra.
  • 6 éves kortól már olyan kreatív játékok közül válassz, amelyeket az iskolás gyerekek értékelni fognak. Meglepheted például társasjátékkal vagy tudományos játékkal.
  • 8 éves kortól kezd kialakulni a gyermekek saját érdeklődési köre. Egyesek szeretnek énekelni, mások festeni - igazodj a kedvelt tevékenyégükhöz.
  • 12 éves kortól már nagyobb kihívások elé lehet állítani a gyerekeket. A lányok elkészíthetik a saját ékszereiket, a fiúk bonyolult épületeket, járműveket rakhatnak össze az akár több száz darabból álló építőjátékokból.

i

Készségfejlesztő játék választása 2 éves korú gyermekek számára

Ha 2 éves csöppség kezébe kerül a készségfejlesztő játék, ne feledd, hogy a játék nem tartalmazhat olyan apró részeket, amelyeket a gyermek véletlenül lenyelhet. A 2 éves kortól ajánlott készségfejlesztő játékok kategóriájában különböző kirakós játékok vagy építőjátékok találhatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rubik kocka 3 x 3 Szállításra kész > 10 db
Logikai játék - rubik kocka, anyaga műanyag, nehézségi szint közepes, ajánlott életkor 8 éves kortól
4 590 Ft

2.
3D toll - rajz funkció, fúvóka max. hőmérséklete: 40°C, PCL nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 3 mm, 72 db nyomtatószál a csomagban, tömege: 0 g, mérete: 35mm × 135mm × 3mm (ma×sz×mé)
22 790 Ft

3.
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagolásban 20 darab építőelem van
5 990 Ft

Még több
1 013 termék
4,6 16×
3Doodler Start+ 3D toll + 72 utántöltő + 12 sablon
3D toll - rajz funkció, fúvóka max. hőmérséklete: 40°C, PCL nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 3 mm, 72 db nyomtatószál a csomagban, tömege: 0 g, mérete: 35mm × 135mm × 3mm (ma×sz×mé)
Szuper ár
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: D3Oa001
4,7 48×
Rubik kocka 3 x 3
Logikai játék - rubik kocka, anyaga műanyag, nehézségi szint közepes, ajánlott életkor 8 éves kortól
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz32978
4,8 26×
Boffin 500
Építőjáték - elektronikus, 75 darabos készlet, ajánlott 8 éveskortól, fizikai mennyiségek mérése, világító, hangeffektek, 500 projekt építéséhez, az összes funkció használatához 4 db AA elem szükséges
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5594
4,7 39×
3x3 Speed Cube Rubik-kocka
Logikai játék - rubik kocka, anyaga műanyag, nehézségi szint közepes, ajánlott életkor 8 éves kortól
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz29691
4,8 32×
Boffin 750
Építőjáték - elektronikus, 80 darabos készlet, ajánlott 8 éveskortól, fizikai mennyiségek mérése, világító, hangeffektek, 750 projekt építéséhez, az összes funkció használatához 4 db AA elem szükséges
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5595
4,8 18×
LEGO DUPLO Disney Mickey & Minnie születésnapi vonata 10941
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 22 darab építőelem van
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10941
4,9 124×
LEGO DUPLO Gőzmozdony 10874
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 59 darab építőelem van
22 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10874
4,7 18×
LEGO® DUPLO® - Disney Villám McQueen és Matuka vidám autómosása 10996
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 29 darab építőelem van
10 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10996
Mágneses betűk, 60 darab - Építőjáték
Típusok
4,8
Mágneses betűk, 60 darab
Építőjáték - ajánlott 3 éveskortól
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz33002
4,2
Rubik-kocka mester 4 x 4
Logikai játék - rubik kocka, anyaga műanyag, nehézségi szint nehéz, ajánlott életkor 8 éves kortól
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz32979
5,0 85×
LEGO DUPLO Tehervonat 10875
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 105 db építőelem van
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10875
4,9 129×
LEGO DUPLO Vasúti pálya 10882
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 23 db építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10882
4,9
LEGO® DUPLO® Jurassic World™ Dinoszaurusz óvoda 10938
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 27 db építőelem van
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10938
4,8 20×
Rubik-kocka 2 x 2
Logikai játék - rubik kocka, anyaga műanyag, nehézségi szint könnyű, ajánlott életkor 7 éves kortól
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz32977
4,9 80×
LEGO DUPLO Vasúti híd és sínek 10872
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 26 db építőelem van
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10872
4,7 21×
Rubik-kocka Duo készlet 3x3 + 2x2
Logikai játék - rubik kocka, anyaga műanyag, nehézségi szint közepes, ajánlott életkor 8 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz29689
Fából készült színes abakusz - Abakusz
Típusok
4,6 45×
Fából készült színes abakusz
Abakusz - fa, gyerekeknek, egyenes, különböző színű sorok, 10 soros, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003859
4,9 14×
LEGO® DUPLO® A nagyvilág vadállatai 10975
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 142 darab építőelem van
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10975
4,6
Formaillesztő puzzle - Állatok
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003852
4,5
LEGO® DUPLO® | Disney Mack a versenyen 10417
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 14 darab építőelem van
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10417
5,0 15×
Woody Építőkockák színes 50 db - 2,5 cm
Fakocka - 50 darab a csomagban, ajánlott 2 éves kortól
3 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif10597
4,9 19×
Vilac Fa mágnesek Farm 20 db
Mágnes -
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5654
4,9 12×
LEGO® DUPLO® Szélturbina és elektromos autó 10985
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 16 db építőelem van
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10985
5,0
LEGO® DUPLO® 10991 Varázslatos játszótér
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 75 darab építőelem van
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10991

Kreatív és készségfejlesztő játékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 11-14 éves lánynak? A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól...
A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben...
Azon gondolkodsz, hogyan szórakoztathatod gyermekedet értelmes módon, és egyúttal fejlesztheted a kreativitását? Akkor a figyelmedet nem kerülheti el a Play-Doh gyurmakészlet. Ez nem csak egy közönséges modellező játék, amely néhány percig szórakoztatja a gyerekeket, és...

Kreatív és készségfejlesztő játékok

A Kreatív és készségfejlesztő játékok kategóriában összesen 1013 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kreatív és készségfejlesztő játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kreatív és készségfejlesztő játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kreatív és készségfejlesztő játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kreatív és készségfejlesztő játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ