Výměna nevhodného dárku AlzaBoxy CZ, SK, HU

Interaktív és robot játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alsó korhatár
0 éves kortól
15 éves kortól
-

A robot és interaktív játékok minden korosztály számára nagyszerű szórakozást jelentenek, de a felnőttek számára is lebilincselőek lehetnek. Természetesen fejlesztik a logikát, a képzelőerőt és a modern technológia iránti érdeklődést. Azon gondolkodsz, milyen interaktív játék lenne megfelelő egy egyéves gyermeknek, egy kisiskolásnak, vagy mi kápráztathat el egy tinédzsert? Tanácsainkat a folytatásban találod.

Tovább

Robotállatok, interaktív játékok, beszélő játékok - hogyan segítik a gyermekek fejlődését?

Akár a robotállatok, akár a különböző interaktív játékok vagy a beszélő játékok érdekelnek, mindegyikre jellemző, hogy sok olyan szórakoztató funkciót kínálnak, amelyek gyakran még a felnőtteknek is tetszenek. Az interaktív játékok segítségével a gyerekek játékos módon tanulják meg felfedezni a technológiát, mind a szabadban, mind pedig otthon. Csak hagyd, hogy a gyerekek felfedezzék a technológia világának törvényszerűségeit.

Az interaktív játékok felkészítik a gyerekeket a technológia használatára

A gyermekek számára készült ellenálló elektronikai eszközök a tanulást és a fejlődést szolgálják. A legtöbb esetben ez az első elektronikai cikk, amellyel a gyermek találkozik. A különböző mobiltelefonok, rádiók, laptopok és tabletek vidám színekkel és egyszerű funkciókkal rendelkeznek. Már az egyéves gyermekeknek is találsz az interaktív játékok között alkalmasat, míg az iskolásoknak és az óvodásoknak didaktikai eszközök egész sora áll rendelkezésre.

Nem csak a kis műszaki zsenik számára lehet élvezetes egy programozható és robot játék

A robot játékok az alapvető ismeretek megismertetésén keresztül vezetik be a kicsiket az informatika, az elektromechanika és a robotika világába. A műszaki ismereteket és készségeket fejlesztik, és kisebb gyermekek és tizenévesek számára is alkalmasak.

  1. A programozható játékok az informatika minden rajongóját sokáig elkísérik. Lehetővé teszik a logika és az intuíció ötvözését, és teret adnak a gyerekeknek a végtelen kódolási kísérletekre.
  2. Az interaktív robot ma már általánosan használt oktatási eszköz. Némelyikük távolról, hanggal vagy mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. Lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy kipróbálják a programozás alapjait.
  3. Az elektronikus építőjátékok körülbelül 6 éves kortól alkalmasak gyermekek számára. Egyszerű utasításokat követve a fiatal építők elektronikus modelleket és különböző interaktív robot modelleket készíthetnek.

A kis olvasók számára választhatsz interaktív oktatójátékokat is, amelyekkel olvashatnak. Ezek olyan könyvek, amelyhez egy elektronikus ceruza tartozik. A gyerekek ezekkel az interaktív játék fajtákkal szórakoztató módon tanulhatnak.

Az interaktív játékok ösztönzik a kreativitás fejlődését

A fotózás kétségtelenül az önmegvalósítás szép módja, amely már fiatal korban hobbivá válhat. A gyerek fényképezőgépek és kamerák lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megörökítsék saját kalandjaikat játék vagy sportolás közben. Ezek az interaktív játékok a legkisebb művészek igényeihez igazodnak.

Interaktív játék tablet
Interaktív játék tablet

Interaktív robotok
Robot

Interaktív játék készlet
Elektronikus építőkészlet

 Interaktív játékok - mágikus olvasó
Mágikus olvasó

i

A gyerek fényképezőgépek és kamerák általában egyszerű és jól megjegyezhető kezelőszervekkel és tartós konstrukcióval rendelkeznek. Gyakran különféle szűrők vagy üzemmódok közül is választhatsz.

A kicsiknek plüss interaktív játékok és robot állatok közül választhatsz

Az interaktív játékok segítenek a gyermekeknek az első szavak elsajátításában, megtanítják őket felismerni a színeket és a geometriai formákat. A legkisebbek is el lesznek ragadtatva, amikor a kisállat megszólítja őket, altatódalt énekel nekik, vagy reagál az érintésükre vagy a hangjukra.

  • Az interaktív plüss játék a gyerekek minden érzékszervét megmozgatja, és kellemes tapintású is. Ezenkívül megtanítja a gyerekeket az első szavaikra, vagy dalokat és verseket játszik le nekik, sőt sétálni is tud, és hallgat a parancsokra.
  • A robot állatok mindenféle ingerre reagálnak, és úgy viselkednek, mint az igaziak. Ebben a kategóriában különféle Hexbug és más korszerű interaktív játék található 8 éves és annál idősebb gyermekek számára.
 MLearing interaktív játékok fiúknak és lányoknak

Kinek valók az interaktív játékok? Fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelőek lehetnek.

Nem csak az interaktív robotok, hanem az interaktív asztalok is tetszeni fognak a kicsiknek

Az interaktív játék asztalok a sokféle tevékenységnek, a színeknek és a hanghatásoknak köszönhetően lebilincselik a kicsiket. Az asztalon találsz például beépített kulcsokat, fogaskerekeket, kosárgyűrűt labdákkal, labdapályát, forgó kockát, csörgőt és még sok minden mást is. Az ilyen interaktív játék hozzájárul a gondolkodás és a motoros készségek fejlesztéséhez.

Drónok - repülő interaktív robot játék kicsiknek és nagyoknak

A drónok gyerekeknek nagyszerű játéklehetőséget biztosítanak mind beltéren, mind kültéren. Míg a mini drónok ideálisak az otthon vagy a lakás körüli repülésre, a nagyobb interaktív robotok segítségével szenzációs felvételeket készíthetünk magasból és szokatlan szögekből is. Távirányítóval vagy okostelefonnal működtethetők. Ez az interaktív játék nemcsak a tizenévesek, hanem a szüleik érdeklődését is biztosan felkelti.

Interaktív robot drón
Drón

Interaktív robotok fiúknak és lányoknak
Interaktív asztal

Interaktív robot távirányítós autó
Távirányítós autó

i

Az okos játékok vagy SmartToys kategóriába a drónok vagy robotok mellett például a távirányítós modellek is beletartoznak, azaz a különböző közlekedési eszközök, amelyeket rádióval irányítanak és távirányítással működtetnek.

Nem tudod, melyik interaktív játék alkalmas gyermeked számára?

Az Interaktív játékok és robotok a legkisebbeknek kategória segít eligazodni a széles termékkínálatban. Ez a fajta interaktív játék 6 hónapos kortól alkalmas, főleg interaktív takarók vagy játszószőnyegek találhatók ebben a kategóriában. Kínálatunkban már 1 éves kortól ajánlott interaktív játékokat is találsz, amelyek hangokat adnak ki vagy beszélnek. A 2-3 éves gyermekek élvezni fogják a zenélő interaktív robot típusú játékokat.

Az interaktív játékok óvodásoknak segítenek felkészülni az iskolára

Az óvodásoknak való interaktív játékok vagy interaktív robotok általában különböző robotok, amelyek oktatják a gyerekeket - megtaníthatják őket a programozás alapjaira, a színfelismerésre vagy akár az angol nyelvet is gyakorolhatják velük. A társas interaktív játékok is népszerűek, és a gyerekek nemcsak a nyelvtan alapjait gyakorolhatják velük, hanem olyan játékokat is játszhatnak, mint a memóriajátékok vagy más logikai játékok.

Az interaktív robotok egyre nagyobb szerepet kapnak el az oktatásban, mivel segítik a gyermekek műszaki gondolkodásának fejlődését. Nekik köszönhetően a gyerekek képesek átfogóan megérteni a technológiát és irányítani a különböző eszközöket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) Szállításra kész > 5 db
Drón - 3840 × 2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 20000 m, 34 perc üzemidő, 58 km/h max. sebesség, 2 GB belső memória, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, táska, drón, akkumulátor a drónhoz, töltőkábel, töltőállomás, csavarhúzó és védőtok
485 110 Ft

2.
LEGO® Education Spike Prime Set 45678 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek, ajánlott 10 éves kortól, programozható, LEGO® Education sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 528 darab építőelem van
185 690 Ft

3.
3D toll - rajz funkció, fúvóka max. hőmérséklete: 40°C, PCL nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 2.5 mm, 72 db nyomtatószál a csomagban, tömege: 75 g, mérete: 35mm × 135mm × 3mm (ma×sz×mé)
22 790 Ft

Még több
464 termék
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) - Drón
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,6 65×
DJI Mini 3 Pro (DJI RC)
Drón - 3840 × 2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 12000 m, 34 perc üzemidő, 58 km/h max. sebesség, 0,00 GB belső memória, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, drón, akkumulátor a drónhoz, akkumulátor a vezérlőhöz, USB-C kábel, csavarhúzó, pótalkatrészek és védőtok
383 110 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_42HU
DJI Mini 2 SE Fly More Combo - Drón
Típusok
5,0 56×
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
Drón - 2.7K kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 31 perc üzemidő, 57 km/h max. sebesség, tömege 249 g, csomag tartalma táska, akkumulátor a drónhoz, akkumulátor a vezérlőhöz, lightning RC kábel, USB-C RC kábel, micro USB RC kábel, töltőállomás, csavarhúzó, pótalkatrészek és védőtok
191 350 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_2HU
DJI Mini 3 (DJI RC) (GL) - Drón
Típusok
4,8 38×
DJI Mini 3 (DJI RC) (GL)
Drón - Ultra HD kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 38 perc üzemidő, 57,6 km/h max. sebesség, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, drón, akkumulátor a drónhoz, akkumulátor a vezérlőhöz, csavarhúzó, pótalkatrészek és védőtok
268 870 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_76HU
DJI Mini 3 (GL) - Drón
Típusok
4,8 38×
DJI Mini 3 (GL)
Drón - Ultra HD kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 38 perc üzemidő, 57,6 km/h max. sebesség, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, drón, akkumulátor a drónhoz, akkumulátor a vezérlőhöz, lightning RC kábel, USB-C RC kábel, micro USB RC kábel, csavarhúzó, pótalkatrészek és védőtok
199 510 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_75HU
4,3
3Doodler Start+ 3D toll + 72 utántöltő + 12 sablon
3D toll - rajz funkció, fúvóka max. hőmérséklete: 40°C, PCL nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 2.5 mm, 72 db nyomtatószál a csomagban, tömege: 75 g, mérete: 35mm × 135mm × 3mm (ma×sz×mé)
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: D3Oa001
3,4 12×
Wowitec Űrhódító
Drón - HD kamera, átviteli hatótávolság: 250 m, 18 perc üzemidő, tömege 174 g, csomag tartalma távirányító, drón, akkumulátor a drónhoz és csavarhúzó
52 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMHd603
4,9 39×
Star Wars Baby Yoda figura - Animatronic Force Friend
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Csillagok háborúja, magassága 16 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, hangeffektek, 3 AAA elem (mellékelve), ajánlott 5 éves kortól - 1 db a csomagban
25 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn01143
4,7
FurReal Cinnamon Az én stílusos pónim
Plüss - ló, magassága 35,5 cm, ajánlott 4 éves kortól, 4 AA elem (nincs mellékelve) - 1 db a csomagban
39 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36107
DJI Mini 2 SE - Drón
Típusok
5,0 56×
DJI Mini 2 SE
Drón - 2.7K kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 31 perc üzemidő, 57 km/h max. sebesség, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, drón, akkumulátor a drónhoz, akkumulátor a vezérlőhöz, lightning RC kábel, USB-C RC kábel, micro USB RC kábel, csavarhúzó és pótalkatrészek
150 550 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_3HU
4,8 53×
FurReal Blueberry Medve
Plüss - maci, magassága 50 cm, ajánlott 4 éves kortól, 4 C (UM2/LR14) elem (nincs mellékelve) - 1 db a csomagban
52 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAps0426
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL) - Drón
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 38×
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL)
Drón - Ultra HD kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 38 perc üzemidő, 57,6 km/h max. sebesség, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, táska, drón, akkumulátor a drónhoz, akkumulátor a vezérlőhöz, töltőállomás, csavarhúzó, pótalkatrészek és védőtok
350 060 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_78HU
4,3 30×
Simba Az első okostelefonom
Babajáték - ajánlott 1 éves kortól
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif4247
Gogen Maxipes Fík MAXI 150 P játékkonzol - Digitális játék
Típusok
4,2 40×
Gogen Maxipes Fík MAXI 150 P játékkonzol
Digitális játék - zsebméretű játékkonzol gyerekeknek, 2,7"-es kijelző, 200 árkádjáték, hangerőszabályozás, fejhallgató kimenet, tápellátás: 3x AAA vagy USB Mini, rózsaszín
10 900 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG970g
4,7 18×
Kooky autókulcsok
Interaktív játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott 1,5 éves kortól
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa897
Star Wars LOLA Animatronic figura
Interaktív játék - ajánlott 4 éves kortól
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36106
2,5 16×
Wowitec Összecsukható Elf
Drón - kamera nélkül, átviteli hatótávolság: 50 m, 7 perc üzemidő, 36 km/h max. sebesség, csomag tartalma távirányító, drón és védőtok
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMHd600
Simba Tűzoltó Sam Megafon
Mikrofon - hangváltás funkcióval, hossza 16cm
4 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12472
GoGEN gyermek lejátszó, piros - CD lejátszó
Típusok
GoGEN gyermek lejátszó, piros
CD lejátszó - piros kivitel
23 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG971o3
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) Fly More Combo - Drón
Ingyen
Alzabox szállítás
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) Fly More Combo
Drón - 3840 × 2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 18000 m, 34 perc üzemidő, 57,6 km/h max. sebesség, 0,00 GB belső memória, tömege 249 g, csomag tartalma akkumulátor a drónhoz és akkumulátor a vezérlőhöz
Leárazás -17 %
422 090 Ft 509 180 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_42setHU
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) - Drón Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)
Drón - 3840 × 2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 20000 m, 34 perc üzemidő, 58 km/h max. sebesség, 2 GB belső memória, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, táska, drón, akkumulátor a drónhoz, töltőkábel, töltőállomás, csavarhúzó és védőtok
485 110 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_50HU
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2) - Drón Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2)
Drón - 3840 × 2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 20000 m, 34 perc üzemidő, 58 km/h max. sebesség, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, drón, akkumulátor a drónhoz, töltőkábel, csavarhúzó, pótalkatrészek és védőtok
427 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_49HU
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2) - Drón Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2)
Drón - 3840 × 2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 20000 m, 34 perc üzemidő, 58 km/h max. sebesség, 2 GB belső memória, tömege 249 g, csomag tartalma távirányító, drón, akkumulátor a drónhoz, lightning RC kábel, USB-C RC kábel, micro USB RC kábel, töltőkábel, csavarhúzó, pótalkatrészek és védőtok
342 310 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_48HU
DJI Mini 3 Pro - Drón Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,6 65×
DJI Mini 3 Pro
Drón - 3840 × 2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 12000 m, 34 perc üzemidő, 58 km/h max. sebesség, tömege 249 g, csomag tartalma akkumulátor a drónhoz és akkumulátor a vezérlőhöz
317 830 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_41HU
4,2 21×
Plüss kaktusz
Plüss - magassága 35 cm, ajánlott 3 éves kortól, 3 AA elem (nincs mellékelve)
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06104

Interaktív és robot játékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...
A HEXBUG robotjáték tökéletes ajándék lehet minden kíváncsi gyermek és csintalan háziállat számára. Az intelligens robotjáték szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket a robotika világába, és olyan technológiákkal ismerteti meg őket, amelyek egész életükben elkísérik...
A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben...

Interaktív és robot játékok

A Interaktív és robot játékok kategóriában összesen 464 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó interaktív és robot játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább interaktív és robot játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb interaktív és robot játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: interaktív és robot játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ