ApF HU 30 dnů na vrácení

Interaktív és robot játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
16 éves kortól
-

A robot és interaktív játékok minden korosztály számára nagyszerű szórakozást jelentenek, de a felnőttek számára is lebilincselőek lehetnek. Természetesen fejlesztik a logikát, a képzelőerőt és a modern technológia iránti érdeklődést. Azon gondolkodsz, milyen interaktív játék lenne megfelelő egy egyéves gyermeknek, egy kisiskolásnak, vagy mi kápráztathat el egy tinédzsert? Tanácsainkat a folytatásban találod.

Tovább

Robotállatok, interaktív játékok, beszélő játékok - hogyan segítik a gyermekek fejlődését?

Akár a robotállatok, akár a különböző interaktív játékok vagy a beszélő játékok érdekelnek, mindegyikre jellemző, hogy sok olyan szórakoztató funkciót kínálnak, amelyek gyakran még a felnőtteknek is tetszenek. Az interaktív játékok segítségével a gyerekek játékos módon tanulják meg felfedezni a technológiát, mind a szabadban, mind pedig otthon. Csak hagyd, hogy a gyerekek felfedezzék a technológia világának törvényszerűségeit.

Az interaktív játékok felkészítik a gyerekeket a technológia használatára

A gyermekek számára készült ellenálló elektronikai eszközök a tanulást és a fejlődést szolgálják. A legtöbb esetben ez az első elektronikai cikk, amellyel a gyermek találkozik. A különböző mobiltelefonok, rádiók, laptopok és tabletek vidám színekkel és egyszerű funkciókkal rendelkeznek. Már az egyéves gyermekeknek is találsz az interaktív játékok között alkalmasat, míg az iskolásoknak és az óvodásoknak didaktikai eszközök egész sora áll rendelkezésre.

Nem csak a kis műszaki zsenik számára lehet élvezetes egy programozható és robot játék

A robot játékok az alapvető ismeretek megismertetésén keresztül vezetik be a kicsiket az informatika, az elektromechanika és a robotika világába. A műszaki ismereteket és készségeket fejlesztik, és kisebb gyermekek és tizenévesek számára is alkalmasak.

  1. A programozható játékok az informatika minden rajongóját sokáig elkísérik. Lehetővé teszik a logika és az intuíció ötvözését, és teret adnak a gyerekeknek a végtelen kódolási kísérletekre.
  2. Az interaktív robot ma már általánosan használt oktatási eszköz. Némelyikük távolról, hanggal vagy mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. Lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy kipróbálják a programozás alapjait.
  3. Az elektronikus építőjátékok körülbelül 6 éves kortól alkalmasak gyermekek számára. Egyszerű utasításokat követve a fiatal építők elektronikus modelleket és különböző interaktív robot modelleket készíthetnek.

A kis olvasók számára választhatsz interaktív oktatójátékokat is, amelyekkel olvashatnak. Ezek olyan könyvek, amelyhez egy elektronikus ceruza tartozik. A gyerekek ezekkel az interaktív játék fajtákkal szórakoztató módon tanulhatnak.

Az interaktív játékok ösztönzik a kreativitás fejlődését

A fotózás kétségtelenül az önmegvalósítás szép módja, amely már fiatal korban hobbivá válhat. A gyerek fényképezőgépek és kamerák lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megörökítsék saját kalandjaikat játék vagy sportolás közben. Ezek az interaktív játékok a legkisebb művészek igényeihez igazodnak.

Interaktív játék tablet
Interaktív játék tablet

Interaktív robotok
Robot

Interaktív játék készlet
Elektronikus építőkészlet

 Interaktív játékok - mágikus olvasó
Mágikus olvasó

i

A gyerek fényképezőgépek és kamerák általában egyszerű és jól megjegyezhető kezelőszervekkel és tartós konstrukcióval rendelkeznek. Gyakran különféle szűrők vagy üzemmódok közül is választhatsz.

A kicsiknek plüss interaktív játékok és robot állatok közül választhatsz

Az interaktív játékok segítenek a gyermekeknek az első szavak elsajátításában, megtanítják őket felismerni a színeket és a geometriai formákat. A legkisebbek is el lesznek ragadtatva, amikor a kisállat megszólítja őket, altatódalt énekel nekik, vagy reagál az érintésükre vagy a hangjukra.

  • Az interaktív plüss játék a gyerekek minden érzékszervét megmozgatja, és kellemes tapintású is. Ezenkívül megtanítja a gyerekeket az első szavaikra, vagy dalokat és verseket játszik le nekik, sőt sétálni is tud, és hallgat a parancsokra.
  • A robot állatok mindenféle ingerre reagálnak, és úgy viselkednek, mint az igaziak. Ebben a kategóriában különféle Hexbug és más korszerű interaktív játék található 8 éves és annál idősebb gyermekek számára.
 MLearing interaktív játékok fiúknak és lányoknak

Kinek valók az interaktív játékok? Fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelőek lehetnek.

Nem csak az interaktív robotok, hanem az interaktív asztalok is tetszeni fognak a kicsiknek

Az interaktív játék asztalok a sokféle tevékenységnek, a színeknek és a hanghatásoknak köszönhetően lebilincselik a kicsiket. Az asztalon találsz például beépített kulcsokat, fogaskerekeket, kosárgyűrűt labdákkal, labdapályát, forgó kockát, csörgőt és még sok minden mást is. Az ilyen interaktív játék hozzájárul a gondolkodás és a motoros készségek fejlesztéséhez.

Drónok - repülő interaktív robot játék kicsiknek és nagyoknak

A drónok gyerekeknek nagyszerű játéklehetőséget biztosítanak mind beltéren, mind kültéren. Míg a mini drónok ideálisak az otthon vagy a lakás körüli repülésre, a nagyobb interaktív robotok segítségével szenzációs felvételeket készíthetünk magasból és szokatlan szögekből is. Távirányítóval vagy okostelefonnal működtethetők. Ez az interaktív játék nemcsak a tizenévesek, hanem a szüleik érdeklődését is biztosan felkelti.

Interaktív robot drón
Drón

Interaktív robotok fiúknak és lányoknak
Interaktív asztal

Interaktív robot távirányítós autó
Távirányítós autó

i

Az okos játékok vagy SmartToys kategóriába a drónok vagy robotok mellett például a távirányítós modellek is beletartoznak, azaz a különböző közlekedési eszközök, amelyeket rádióval irányítanak és távirányítással működtetnek.

Nem tudod, melyik interaktív játék alkalmas gyermeked számára?

Az Interaktív játékok és robotok a legkisebbeknek kategória segít eligazodni a széles termékkínálatban. Ez a fajta interaktív játék 6 hónapos kortól alkalmas, főleg interaktív takarók vagy játszószőnyegek találhatók ebben a kategóriában. Kínálatunkban már 1 éves kortól ajánlott interaktív játékokat is találsz, amelyek hangokat adnak ki vagy beszélnek. A 2-3 éves gyermekek élvezni fogják a zenélő interaktív robot típusú játékokat.

Az interaktív játékok óvodásoknak segítenek felkészülni az iskolára

Az óvodásoknak való interaktív játékok vagy interaktív robotok általában különböző robotok, amelyek oktatják a gyerekeket - megtaníthatják őket a programozás alapjaira, a színfelismerésre vagy akár az angol nyelvet is gyakorolhatják velük. A társas interaktív játékok is népszerűek, és a gyerekek nemcsak a nyelvtan alapjait gyakorolhatják velük, hanem olyan játékokat is játszhatnak, mint a memóriajátékok vagy más logikai játékok.

Az interaktív robotok egyre nagyobb szerepet kapnak el az oktatásban, mivel segítik a gyermekek műszaki gondolkodásának fejlődését. Nekik köszönhetően a gyerekek képesek átfogóan megérteni a technológiát és irányítani a különböző eszközöket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) Szállításra kész > 5 db
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
469 000 Ft

2.
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2) Szállításra kész > 5 db
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
399 000 Ft

3.
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) Szállításra kész > 5 db
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, 0,00 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
299 900 Ft

Még több
428 termék
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) - Drón
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
469 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_50
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) - Drón
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 74×
DJI Mini 3 Pro (DJI RC)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, 0,00 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
299 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_42HU
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 47×
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL)
Drón kamerával - Ultra HD videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 38 perc, GPS és automata leszállás, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 7,2 × 36,2 × 25,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
329 000 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DJI22_78HU
4,6 16×
3Doodler Start+ 3D toll + 72 utántöltő + 12 sablon
3D toll - rajz funkció, fúvóka max. hőmérséklete: 40°C, PCL nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 3 mm, 72 db nyomtatószál a csomagban, tömege: 0 g, mérete: 35mm × 135mm × 3mm (ma×sz×mé)
Szuper ár
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: D3Oa001
3,9
HASBRO Furreal Friends Gogo - táncoló kiskutya
Interaktív játék - ajánlott 4 éves kortól, magassága 35,6 cm
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22528
LEGO® Super Mario™ Luigi kalandjai kezdőpálya 71387 - LEGO
Típusok
5,0 64×
LEGO® Super Mario™ Luigi kalandjai kezdőpálya 71387
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 280 db építőelem van
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71387
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2) - Drón
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása, hazatérés funkció (RTH) és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
339 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_48HU
5,0
Gaby varázsháza - hangos plüsspandák
Interaktív játék - ajánlott 3 éves kortól, magassága 33 cm
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2052
LEGO Super Mario™ Mario kalandjai kezdőpálya 71360 - LEGO
Típusok
5,0 64×
LEGO Super Mario™ Mario kalandjai kezdőpálya 71360
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 231 darab építőelem van
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71360
5,0
Snake RC modell
RC modell - ajánlott életkor: 6,5 éves kortól
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz32754
4,7 71×
Gogen Maxipes Fík Adó-vevő - zöld
Walkie talkie gyerekeknek - ajánlott 6 éves kortól, hatótávolság 4 km, hangerő beállítása és csatornák szkennelése, zöld kivitel, 3 db AAA típusú elem
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG971i
4,2 34×
Simba Az első okostelefonom
Babajáték - ajánlott 1 éves kortól
Leárazás -6 %
3 190 Ft 3 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif4247
4,2 44×
Gogen Maxipes Fík MAXI 150 P játékkonzol
Digitális játék - zsebméretű játékkonzol gyerekeknek, 2,7"-es kijelző, 200 árkádjáték, hangerőszabályozás, fejhallgató kimenet, tápellátás: 3x AAA vagy USB Mini, rózsaszín
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG970g
4,7 54×
Playgro Mókás kalapács hangokkal
Interaktív játék - ajánlott 1 éves kortól
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa10688
5,0
Fekete özvegy pók
RC modell - ajánlott életkor: 3 éves kortól
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2658
2,5
Wowitec Lark 2
Drón kamerával - Full HD videófelbontás, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 64 GB, 300 m átviteli távolság, max. sebesség 72 km/h, működési idő 35 perc, GPS, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 25 × 18,6 cm (Ma×Sz×H), tömege 450 g, jogi alkategória A2
116 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMHd602
Pók
RC modell - ajánlott életkor: 8 éves kortól
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2659
Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktív oktató játék - iPad
Oktató játék - ajánlott 4 éves kortól
22 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Osmo_22_02
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) Fly More Combo - Drón
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 74×
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) Fly More Combo
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, 0,00 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 18000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 34 perc, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
423 500 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_42setHU
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
399 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_49HU
4,4 11×
FurReal Cinnamon Az én stílusos pónim
Plüss - ló, beszélő, mozgó, hangeffektet kiadó és hajlítható, magassága 35,5 cm, ajánlott 4 éves kortól, 4 AA elem (nincs mellékelve) - 1 db a csomagban
27 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36107
Sphero Mini Clear Activity Kit - Robot Típusok
4,6 31×
Sphero Mini Clear Activity Kit
Robot - játék, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, ajánlott 8 éves kortól
47 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Sph02
4,9 50×
Star Wars Baby Yoda figura - Animatronic Force Friend
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Csillagok háborúja, magassága 16 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, hangeffektek, 3 AAA elem (mellékelve), ajánlott 5 éves kortól - 1 db a csomagban
Leárazás -4 %
27 590 Ft 28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn01143
DJI Mini 3 Pro - Drón Típusok
4,6 74×
DJI Mini 3 Pro
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, SD kártya max. mérete 256 GB, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése és automata leszállás, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
281 110 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_41HU

Interaktív és robot játékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...
A HEXBUG robotjáték tökéletes ajándék lehet minden kíváncsi gyermek és csintalan háziállat számára. Az intelligens robotjáték szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket a robotika világába, és olyan technológiákkal ismerteti meg őket, amelyek egész életükben elkísérik...
A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben...

Interaktív és robot játékok

A Interaktív és robot játékok kategóriában összesen 429 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó interaktív és robot játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább interaktív és robot játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb interaktív és robot játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: interaktív és robot játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ