Akvizice ApF HU Shop roku

Puzzle

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
15 éves kortól
-
Anyag
Fa
(73)
EVA
(2)
Gumi
(1)
HDF - farostlemezek
(1)
Karton
(131)
Darabszám
2 db
9000 db
-
Téma
Filmek és sorozatok
(184)
Állatok
(178)
Egyéb téma
(77)
Természet
(67)
Tündérmesék
(56)
Puzzle jellemzői
Logikai
(193)
Haladóknak
(43)
Szabálytalan alakú
(30)
Panorámás
(14)
2 az 1-ben
(10)

A puzzle nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gondolkodást, a finommotorikus készségeket, a találékonyságot, a részletekre való odafigyelést és a türelmet. Egy puzzle kirakása közös program lehet az egész család számára, amely során a család tagjai örömteli perceket, órákat tölthetnek együtt. Kíváncsi vagy, milyen típusú puzzle játékok találhatók a kínálatban, és szeretnéd tudni, hogyan tudod kiválasztani a számodra megfelelő puzzle-t? Tanácsot adunk.

Tovább

3D puzzle gyerekeknek - kirakós játék, fejtörő és dekoráció egyben

A gyerekeknek szánt 3D puzzle fejleszti a gyermekek (és felnőttek) képzelőerejét, térérzékelését és kreativitását. A 3D puzzle abban tér el a hagyományos kirakó játékoktól, hogy nem a földön, hanem a térben kell a darabokat egymásra helyezni, így csodálatos műalkotásokat hozhatunk létre. A kirakó darabjai számozottak, amely megkönnyíti az építést, ráadásul nincs szükség ragasztóra vagy szerszámokra. A 3D puzzle összerakása után tökéletes dekoráció a gyerekszobában. Melyek a legnépszerűbb típusok?

  • 3D puzzle - autó - A 3D autós modellek különböző kivitelben kaphatók, így a pontosan formázott darabokból különböző autók modelljeit készítheted el, legyen az egy vagány versenyautó vagy egy londoni double-decker autóbusz.
  • 3D puzzle - stadion - Minden futballimádó fiúnak örömet okoz. Egy ilyen 3D kirakó egy valódi stadion hű másolata, csak kisebb változatban. Kedvenc csapatod stadionja tökéletes dekorációként szolgál majd szobádban.
  • 3D puzzle - épületek - Ezek a 3D épületmodellek a világ leghíresebb épületeit és a világ legszebb városainak hangulatát hozzák otthonodba. A legnépszerűbbek közé tartozik a Big Ben és az Eiffel-torony.

A 3D világító puzzle szintén nagyon népszerű. A csomagolásban található LED lámpát az összerakott épületbe kell helyezni, amely így gyönyörűen világít.

A 3D puzzle típusok anyaguk szerint is csoportosíthatók.

  • Fém 3D puzzle - Igazán tartós konstrukció, gyakran ábrázolnak tankot, hajót, űrjárművet, repülőt, vonatot.
  • Fa 3D puzzle - Tartós, időtálló kivitelezés. A fa 3D-s kirakós játékok gyakran a legkisebb gyerekeknek alkalmasak, akár már 1 éves kortól.
  • Műanyag 3D puzzle - A műanyag kevésbé tartós, mint a fém vagy a fa, viszont könnyű, praktikus és rugalmas megoldás. A műanyag 3D kirakók választéka igazán széles, s a kínálatban a legkülönfélébb típusokat találhatjuk, például híres épületek, tárolódobozok, járművek, tolltartók, vagy akár ismert rajzfilmfigurák.

A fából vagy habszivacsból készült puzzle már 1 éves kortól izgalmas szórakozás a gyerekek

A legkisebbeknek szánt puzzle kirakós játékok remek segítséget nyújtanak a kisgyermekek fejlődéséhez. A számokkal vagy képekkel ellátott fa vagy habszivacs kirakók segítenek gyermekednek a szem-kéz koordinációban, a szókincs bővítésében és a finommotoros készségek fejlesztésében. Léteznek olyan fa kirakós játékok is, amelyek hangjelzéssel jelzik, amikor a puzzle darabot a megfelelő helyre teszed.

Fa puzzle játékok - minőségi, fejlesztő kirakós játékok a kicsiknek

A fa puzzle kirakós játékok természetes anyagból készülnek, ami garantálja az abszolút biztonságot és minőséget. Az egyes darabok megfelelően nagyok, hogy a kis kezek könnyen megbirkózzanak az összeillesztésükkel. A legkisebbeknek szánt fa kirakó nemcsak időtlen szórakozást nyújt, hanem egyúttal tanítja gyermekedet - fejleszti a felismerési készséget és gyönyörű motívumokkal van díszítve.

i

3D puzzle fából a kisgyermekek és szüleik örömére

A fa 3D puzzle természetes anyagból készül, finom tapintású és sokféle típusban kapható, például különféle épületeket, állatokat vagy közlekedési eszközöket ábrázolhat. Összerakása után a 3D kirakó játékként használható és számtalan örömteli percet hoz gyermekeid életébe.

Puzzle a legkisebbeknek - gyönyörű színvilág térben és a padlón

A sokféle gyermek puzzle szemet gyönyörködtető színei csodálatos állat- vagy mesemotívumokat varázsolnak gyermekünk szobájába. A gyerekeknek szánt puzzle fejleszti a koncentrációt, a részletekre való odafigyelés képességét, és a türelmet is erősíti. A gyerek puzzle előnye, hogy a szórakozás nem ér véget a kirakással, hiszen gyermekednek elmesélheted a képeken ábrázolt történetet, esetleg folytatást is találhatsz ki hozzá.

Ha igazán szeretnél elmerülni egy fantáziavilágban, válassz fantasy puzzle-t. A gyönyörű képek mögött lélegzetelállító történeteket fedezhetsz fel.

Habszivacs puzzle - születéstől iskoláskorig

A habszivacs puzzle olyan kirakós játék, melynek minden gyerekszobában helye van. A nagy és puha darabok segítenek a gyermekeknek a színek és képek felismerésében. A padlóra helyezhető, nagy habszivacs kirakó azonban játszószőnyegként is működik, amely megvédi a pici lábakat a hideg padlótól, és csökkenti a zajt is.

Puzzle - hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Gyermek vagy felnőtt kirakó?

Puzzle választásakor számos szempontot kell figyelembe venni. Gondold át, hogy milyen témát szeretnél kirakni, hány darabosat, és még azt is vedd figyelembe, hogy szükséged van-e további kiegészítőkre.

Térkép, természet, állatok, emberek vagy épületek? A puzzle játék számtalan témát kínál

Puzzle téma szerint kínálatunkban számtalan típus közt válogathatsz, így olyan témát választhatsz, amely igazán közel áll a szívedhez. Így nemcsak a kirakás lesz élvezetesebb, de ha már kiraktad, csodaszép dekorációként is szolgálhat. Milyen témákat kínálunk?

  • Térképek, városok, épületek - Ezek a legnépszerűbb puzzle témák, talán azért is, mert a falon is remekül mutatnak.
  • Természet és táj, állatok, emberek - szintén népszerű választás. Ki tudna ellenállni a természeti témák szépségének? Kiválaszthatod kedvenc állataidat is.
  • Művészi, filmek és játékok - Híres festmények másolatait hozhatod létre, vintage képek nosztalgikus hangulatát élvezheted, vagy kedvenc filmed egyik jelenetét rakhatod ki.
  • Világűr - Nem tudsz ellenállni a világűr és a tudományos-fantasztikum romantikájának? Mániád az űrhajós és űrrel kapcsolatos téma? Ne is keress tovább, itt megtalálod, amire szükséged van.
  • A romantikus témájú puzzle nem csak a naplemente vörös fényében sétáló párokat ábrázolhat. Találsz köztük akár álomcsapdát vagy táncoló párt, és egyéb szívet melengető kirakókat.
  • Harry Potter puzzle - A Harry Potter könyvek és filmek világa egy különálló univerzum, amelynek szerelmesei a puzzle játékok közt is kedvükre válogathatnak. Harry Potter, Voldemort, vagy 3D-s Roxfort kastély? Harry Potter puzzle kínálatunkban mindent megtalálsz.

i

Az EXIT puzzle egyszerre puzzle játék és menekülő játék

Az EXIT puzzle egy olyan kirakó típus, amely a kirakójátékot és a szabadulójátékot kombinálja. A puzzle darabjai tökéletesen illeszkednek egymáshoz, továbbá, miután végeztél a kirakással, a szabadulószobához hasonló, különböző feladatok várnak rád szimbólumokkal és rejtvényekkel.

A puzzle anyaga - fa, habszivacs, szövet vagy műanyag puzzle?

A leggyakoribb anyag, amelyből a puzzle játékok készülnek, a speciálisan kezelt karton. Azonban léteznek fából vagy habszivacsból készült puzzle játékok is, amelyek kisebb gyermekek számára is alkalmasak. A műanyag puzzle leginkább 3D puzzle esetén fordul elő, míg a textil puzzle legnagyobb előnye, hogy biztonságos és alkalmas a legkisebbek számára is.

Puzzle darabszám szerint - 1000, 3000 vagy 5000 darabos legyen? 

A gyerekeknek szánt puzzle általában 9-150 darabot tartalmaz. Az idősebb gyermekek számára akár 500 darabos, a gyakorlottabb gyermekek és felnőttek számára pedig 1000-6000 darabos puzzle kirakó játékok is választhatók.

  • Puzzle 2 éves kortól - 9-24 darabot tartalmaznak, amelyek nagyok és könnyen összerakhatók.
  • Puzzle 3 éves kortól - Akár 50 darabos is lehet. E korosztálynál a fából készült kirakós játékok is népszerűek.
  • Puzzle 5 éves kortól - Ebben a korban 50-100 darabos, egyszerűbb képeket tartalmazó kirakós játékok ajánlottak.
  • Puzzle 10 éves kortól - Ebben a korosztályban a gyerekek már nagyobb darabszámmal is elboldogulnak, általában 100-500 darab.
  • 1000-3000 darabos puzzle - Idősebb gyermekek és felnőttek számára. Az ilyen méretű puzzle játékok esetén igazán széles kínálatból válogathatunk.
  • 5000 darabos vagy több - Ezek már komolyabb idő- és energiabefektetést igényelnek. Előny, ha két vagy több játékos dolgozik rajta egyszerre.

Felnőtt puzzle - 1000, 3000, 5000 darabos, vagy annál több

Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is szívesen fordítják idejüket alkotómunkára. A felnőtt puzzle kategória széles választékában sokféle motívum közül választhatsz, például gyönyörű kastélyok, tájképek vagy nagyvárosok. Az elkészült puzzle be is keretezhető; festményként bárhol jól mutat a lakásban. A felnőtt puzzle-ök az ábrázolt motívumok sokféleségén kívül darabszámukban is különböznek. Puzzle darabszám szerint kínálatunkban válogathatsz 1000 darabos, 1500 darabos, 2000 darabos, 3000 darabos, vagy akár 6000 darabos puzzle kirakók között.

i

Szerezz be puzzle kiegészítőket

A puzzle kiegészítők között olyan dolgokat találsz, amelyek biztosan jól fognak jönni, például puzzle ragasztót, vagy alátéteket, amelyeket fel is tekerhetsz akár kirakás közben, így az épp aktuális puzzle kirakód nem fogja napokon át a helyet foglalni az asztalon.

Milyen színkombinációt válassz? A színes és a fekete-fehér puzzle is örömet szerez

Azon gondolkodsz, hogy színes vagy fekete-fehér puzzle kerüljön a kosaradba? Válassz olyan árnyalatot, amely tetszik neked, továbbá illik a belső térhez, vagy kérd meg a gyermekedet, hogy segítsen. Milyen lehetőségeid vannak? 

  • Az egyszínű habszivacs puzzle gyerekeknek ajánlott, nagyobb gyerekeknál játszószőnyegként vagy a szőnyeg helyettesítésére is használható. Az egységes színnek köszönhetően mindenki választhat a belső tér többi részéhez illő árnyalatot.
  • Maxi puzzle gyerekeknek betűkkel és számokkal: segít az ábécé és az alap számok megtanulásában. A formák kivehetők, így a gyerekeknek némi erőfeszítésbe kerül, hogy megfelelően illesszék őket a kijelölt helyre.
  • A gyerekeknek ajánlott állatos, nagyméretű puzzle végig kalauzolja a gyerekeket a víz alatti világban, az állatkertben, továbbá bemutatja nekik a farmon élő állatokat. A darabok kivehetők, így a gyerekek ezekkel sajátíthatják el a szavakat és ismételhetik azt, amit már tudnak.
  • A fekete-fehér puzzle-k is népszerűek. Stílusosak, és feldobnak bármilyen belső teret.

i

A neon puzzle feldobja a szobát

Népszerű választás a fluoreszkáló vagy neon puzzle, amely speciális nyomtatással készül, és világít a sötétben. Bármelyik szobában vagy helyiségben jól fog mutatni.

További puzzle típusok

Bizonyos puzzle típusok extra tulajdonságokat is kínálnak. Létezik például szabálytalan alakú, gördülő, vagy mágneses puzzle, de találhatsz a piacon panoráma, illetve világító puzzle-t, amely bármilyen belső térben jól fog mutatni.

A fotópuzzle nagyszerű ajándék szeretteidnek. Bármilyen fényképet vagy képet kiválaszthatsz, amelyből aztán szórakoztató puzzle lesz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
3D puzzle - 72 darabos, téma filmek és sorozatok, innen ismert Jégvarázs, anyaga műanyag, ajánlott 6 éves kortól
5 290 Ft

2.
BabyDan játszószőnyeg Dusty Green Szállításra kész > 5 db
Habszivacs puzzle - 9 darab a csomagban, téma formák, padló, ajánlott újszülött kortól
7 990 Ft

3.
Formaillesztő puzzle - Állatok Szállításra kész > 10 db
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
3 390 Ft

Még több
849 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Ravensburger Puzzle 132454 Pokémonok 300 db
Puzzle - 300 darabos, téma filmek és sorozatok, alkalmas 9 éves kortól
4 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00187
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Ravensburger 170876 Volkswagen T1 lakóautó 1000 darab - Puzzle Típusok
5,0
Ravensburger 170876 Volkswagen T1 lakóautó 1000 darab
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1000 darabos, téma közlekedési eszközök, alkalmas 14 éves kortól, összeállított puzzle méretei 50 × 70 cm (M×Sz)
6 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01731
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Ravensburger Puzzle 171897 Minecraft: A Minecraft világa 1500 db
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1500 darabos, alkalmas 14 éves kortól
7 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00269
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Ravensburger 123384 - Ball Globus (angol)
3D puzzle - 180 darabos, anyaga műanyag, ajánlott 10 éves kortól
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif4843
4,6
Formaillesztő puzzle - Állatok
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003852
5,0
Ravensburger Puzzle 133345 Minecraft 300 db
Puzzle - 300 darabos, alkalmas 9 éves kortól
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00192
5,0
Ravensburger Puzzle 133338 Minecraft: Minecraft szörnyek 100 db
Puzzle - 100 darabos, alkalmas 6 éves kortól
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00177
5,0
The Witcher: Monsters - Good Loot Puzzle
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1000 darabos, téma filmek és sorozatok
Leárazás -24 %
5 890 Ft 7 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb937o
4,9
Plastica habszivacs puzzle "Vízi matrica, állatok", 26 darab
Vízi puzzle - klasszikus, állatkák téma, összecsukható, szárítóháló, anyaga hab, 26 darabos csomag, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -11 %
5 790 Ft 6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz12526
4,4 15×
Mancs őrjárat nagyméretű puzzle (12 db)
Puzzle - 560 darabos, alkalmas 3 éves kortól
10 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAb1742
4,9
Fafigurák - Medve család
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 3 éves kortól
5 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BGJ142
5,0
Ravensburger 80366 Mancs őrjárat
Puzzle - 147 darabos, téma filmek és sorozatok, alkalmas 5 éves kortól
Leárazás -11 %
3 290 Ft 3 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif7560
1,0
Mágneses doboz dinoszauruszokkal
Motorikus készségfejlesztő játék - anyaga: fa, mágnes, a doboz szétszedhető, mágneses táblaként működik, támasz a dinoszauruszok alá, színes kivitel
Szuper ár
4 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk005376
Little Tikes Wooden Critters Fából készült kirakós játék számokkal - Lama - Fa puzzle
Típusok
Little Tikes Wooden Critters Fából készült kirakós játék számokkal - Lama
Fa puzzle - alkalmas 1 éves kortól, 10 darabos, szabálytalan alakú, állatok motívum, összeállított puzzle méretei 23 × 20 cm (Ma×Sz)
6 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk006087c
5,0
The Witcher: Dark World - Puzzle
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1000 darabos, téma fantasy, összeállított puzzle méretei 68 × 48 cm (M×Sz)
Leárazás -19 %
5 890 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb937a33
4,7
Ravensburger 167388 Skandinávia Haifoss vízesés, Izland 1000 darab
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1000 darabos, téma természet
4 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14227
5,0
Ravensburger Puzzle 169207 Star Wars: TIE Fighter pilótafülke 1000 db
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1000 darabos, téma filmek és sorozatok, alkalmas 14 éves kortól
4 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00230
5,0
Ravensburger Puzzle 149896 Challenge Puzzle: Star Wars 1000 db
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1000 darabos, téma filmek és sorozatok, alkalmas 14 éves kortól
4 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00217
4,8
Ravensburger 165995 Roxfort térkép 1500 darab
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1500 darabos, téma filmek és sorozatok és térképek
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14256
5,0
Ravensburger 3D 112579 Ceruzatartó Pokémon 54 darab
Puzzle - 54 darabos, téma filmek és sorozatok, szabálytalan alakú, alkalmas 6 éves kortól
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14269
4,6
Ravensburger 147816 Az első 151 Pokémon 500 darab
Puzzle - 500 darabos, alkalmas 10 éves kortól
Leárazás -20 %
3 990 Ft 4 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14207
4,7
Ravensburger 3D puzzle 111992 Minionok 2 karakter - Farmer 54 darab
3D puzzle - 54 darabos, téma filmek és sorozatok, innen ismert Minyonok, anyaga műanyag, ajánlott 6 éves kortól
3 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk001830
5,0
Pokémon, 1000 darabos
Puzzle - kirakása nagyobb kihívást jelent, 1000 darabos, téma filmek és sorozatok, logikai, alkalmas 14 éves kortól, összeállított puzzle méretei 50 × 70 cm (M×Sz)
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAjr00241
5,0
Ravensburger 167821 Exit Puzzle: Művész stúdió 759 darabos
Puzzle - 759 darabos, logikai és exit, alkalmas 12 éves kortól
4 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14196

Puzzle

Puzzle

A Puzzle kategóriában összesen 849 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó puzzle Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább puzzle A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb puzzle A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: puzzle vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ