30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Fűnyírók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A fűnyírók füves területek, parkok és kertek pázsitjának rendszeres karbantartására használatosak. Fűnyíró választásakor a nyírni kívánt terület mérete és a terep jellege a meghatározó. De mi egyébre kell még figyelni, hogy a fűnyíró megfeleljen az elvárásaidnak, és egyáltalán milyen típusú fűnyírók léteznek? Tanácsot adunk.

Tovább

Benzines fűnyíró, elektromos fűnyíró vagy akkumulátoros fűnyíró – melyik meghajtást válasszuk?

A kerti fűnyírók széles választékában meghajtás szerint a következő típusokat különböztetjük meg: benzines fűnyíró, elektromos fűnyíró és akkumulátoros fűnyíró. Természetesen mindegyik típusnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Nézzük, melyek ezek.

Benzines fűnyírók – ideálisak nagy füves területekre

A benzines fűnyíró általában nagy teljesítményű, ami alkalmassá teszi nagy kertek és 1000 m² feletti füves területek rendszeres kaszálására. A benzines fűnyíró sűrűbb és magasabb füvet is képes nyírni. Az elektromos fűnyíró modellekkel ellentétben a benzines fűnyírók mozgását nem korlátozza tápkábel. Hátrányuk a fűnyíró motor nagyobb zaja, a nagyobb tömeg (30-40 kg), valamint a magasabb fogyasztói ár és a bonyolultabb karbantartás.

  • Legmagasabb teljesítmény
  • Sűrűbb és magasabb füvet is képes nyírni
  • Független az elektromos hálózattól
  • Magasabb ár
  • Bonyolultabb karbantartás

A fűnyíró benzines változata általában 95-ös benzint igényel, de a tank feltöltése előtt fontos elolvasni a fűnyíróhoz mellékelt használati utasítást, és az abban meghatározott benzintípust használni a fűnyíró üzemeltetéséhez.

Elektromos fűnyírók – kiváló választás közepes méretű kertekhez

Az elektromos fűnyíró vagy más néven elektromos fűkasza olcsóbb, könnyebb, kevésbé zajos és szinte karbantartásmentes a benzines fűnyíró modellekhez képest. Hátránya az akadályozó tápkábel és az alacsonyabb teljesítmény. Alkalmasabb kisebb és rendszeresen karbantartott gyepek nyírására, nagyjából 1000 m²-ig, így kitűnően használható kerti fűnyíróként.

  • Olcsóbb, mint a benzines fűnyírók
  • Szinte karbantartásmentes
  • Könnyű konstrukció
  • Elektromos kapcsolat nélkül nem működik
  • Alacsonyabb teljesítmény, mint a benzines fűnyíróknál

Akkumulátoros fűnyíró – ha nem akarsz a kábellel bajlódni

Az akkumulátoros fűnyíró egyesíti az elektromos és a benzines fűnyírók előnyeit. Az akkumulátoros fűnyíró modellek csendesek, könnyűek, nem igényelnek karbantartást és nem korlátozza tápkábel a mozgatásukat. Az akkus fűnyíró meghajtásáról egy beépített újratölthető akkumulátor gondoskodik. A teljesítmény hasonló az elektromos fűnyíró teljesítményéhez, ezért az akkus fűnyíró kisebb területű és rendszeresen karbantartott pázsitok nyírására alkalmas.

  • Nem korlátozza kábel a mozgását
  • Kevés karbantartást igényel
  • Könnyű konstrukció
  • Magas ár
  • Alacsonyabb teljesítmény

i

Az önjáró fűnyíró megkönnyíti a fűnyírást

Az önjárós fűnyíró úgy néz ki és csaknem ugyanúgy működik, mint a hagyományos kerti fűnyírók. A különbség az, hogy az önjárós fűnyíró egy meghajtó mechanizmussal van felszerelve, így fűnyírás közben nem kell tolni, hanem magától halad, amelynek előnyét főleg egyenetlen vagy lejtős területeken érezni, ahol gyakran felfelé kell tolni a hagyományos fűnyírót. Kiváló választás sík, nagy területű kertekben is. A leggyakoribbak az önjáró benzines fűnyíró modellek, de létezik elektromos és akkus önjáró fűnyíró is. Az önjáró fűnyíró általában csak egy irányban halad, de bizonyos modellek hátramenetbe is állíthatók.

Kerti fűnyírók a fűnyírás módja szerint

A fűnyírók sokféle formában és méretben kaphatók, de ezen túl az egyes típusok a fűnyírás módjában is különböznek egymástól.

Rotációs fűnyírók – a legáltalánosabb és legelterjedtebb

A rotációs fűnyíró a leggyakrabban használt modellek közé tartozik. Alvázukban egy éles kétkarú kés rejtőzik, amely hatékonyan és egyenletesen vágja le a gyepet.

Damilos fűnyírók – minden sarokkal elbánik

A damilos fűkasza olyan elektromos fűkasza, amelyet elsősorban olyan helyeken történő fűnyírásra terveztek, amelyekhez a hagyományos fűnyírók nem férnek hozzá. Némi óvatossággal gondos munkát végeznek fák, cserjék vagy szegélyek körül, illetve meredek lejtőkön is kiválóan használhatók. A damilos fűkaszák könnyűek és akár egy kézzel is használhatók.

Fűnyíró robot – megy az nélküled is

A robotfűnyíró vagy másnéven fűnyíró robot az akkus fűnyíró speciális típusa, amely teljesen automatikus és magától nyírja a füvet. Habár érzékelőkkel rendelkeznek az akadályok érzékelésére és elkerülésére, a fűnyíró robot használatához aránylag egyenletes talajra és jól körülhatárolt gyepterületre van szükség. Némely típus vezetőhuzal használatát is igényli, amely meghatározza, hogy mely területen haladhat a fűnyíró robot. Ezek a modellek mobiltelefonról és tabletről is vezérelhetők és frissíthetők.

Önjáró benzines fűnyíró
Rotációs fűnyíró

Damilos elektromos fűkasza
Elektromos fűkasza

Fűnyíró robot
Robotfűnyíró

Fűnyíró márka szerint is választható. A kínálatunkban is megtalálható Bosch, Hecht, Fieldmann vagy Ferrida fűnyírók nem fognak csalódást okozni.

Kézi fűnyíró, avagy henger fűnyíró

A hengerfejes fűnyírók vagy henger fűnyíró leginkább kézi fűnyíró néven ismertek. A kézi fűnyíró semmilyen motort vagy meghajtó mechanizmust nem használ, s csak a használója izomerejére hagyatkozik. Előnyei közé tartozik, hogy környezetbarát, felépítése egyszerű, szállítása könnyű, és mivel használata több erőfeszítést igényel, egészségesebb is. Szintén előnye, hogy a fűhöz kíméletesebb, mint a motoros fűnyírók. Nyíráskor nem rojtosodik ki a fűszálak vége, így a fű nem sárgul. Ezért a pázsit frissebb, puhább és sűrűbb marad. A komolyabb kézi fűnyíró modellek nem olcsók, viszont akár évtizedekig tartanak.

Dobos kaszák

A dobos kasza ideális magas fű kaszálásához, de kisebb cserjékkel és benőtt fákkal is képes megbirkózni. A vágást egy forgó késekkel ellátott forgódob végzi. Az így levágott fű szárításra is alkalmas.

Kerti traktor – ha a kerted valóban hatalmas

A kerti traktorokat a nagy területek gyors és egyszerű kaszálásához használják. A fűnyíró traktor különösen alkalmas futballpályák pázsitjának karbantartásához, de nagyobb kertekben is jól szolgálnak. A kerti traktor fényszóróval is fel van szerelve az alkonyi kaszálás megkönnyítéséhez.

HECHT kézi fűnyíró
Kézi fűnyíró

Dobos fűnyírók
Dobos fűnyíró

Fűnyíró traktor
Fűnyíró traktor

i

A mulcsozó fűnyírók egyszerű és környezetbarát fűnyírást biztosítanak

A mulcsozó fűnyíró a gyűjtőkosár nélkül megkönnyíti a fűnyesedék ártalmatlanítását, mivel apró darabokra vágja, és környezetbarát módon a fűben szórja szét, ahol néhány nap múlva spontán lebomlik. Így trágyaként szolgál a többi növény növekedéséhez.

A fűnyírók különböző tartozékokat igényelnek

Fűnyíró tartozék kategóriánkban könnyen vásárolhatsz új késeket, damilokat és damilfejeket, ha azok megsérültek vagy már nem elég élesek. Itt találhatsz újratölthető akkumulátorokat is a különböző akkumulátoros fűnyíró modellekhez.

Mi másra kell figyelni fűnyíró választásakor?

A fűnyíró kiválasztásakor többek között a motorteljesítményt, a vágási szélességet, a tömeget, a gyűjtőkosár kapacitását és a funkciókat kell figyelembe venni. Egy jó minőségű fűnyíró nemcsak a fű megfelelő nyírását, hanem jobb felhasználói élményt is biztosít.

A fűnyíró motor teljesítménye

A fűnyíró motor teljesítményét wattban (W) vagy lóerőben (HP) adják meg. Minél nagyobb a teljesítmény, annál magasabb és sűrűbb fűvel képes a fűnyíró megbirkózni. Általában a benzinmotoros fűnyíró modellek a legerősebbek. Utánuk következnek az elektromos fűnyírók, a legkisebb teljesítményt pedig a vezeték nélküli akkumulátoros fűnyíró modellek nyújtják.

Vágási szélesség és a vágási magasság beállítása

  • A munkaszélesség vagy vágási szélesség a fűnyíró típusától függően 300-600 mm között változik. A szélesebb modellek leginkább akadályok nélküli területek vágására alkalmasak, míg a keskenyebb fűnyírók könnyebben elérik a kevésbé hozzáférhető helyeket is.
  • A vágási magasság beállítása általában 20-70 mm között lehetséges. A kézi fűnyíró 10 mm-re is képes a füvet nyírni. A szélesebb vágási beállítást kínáló modellek jobban adaptálhatók az adott vágási körülményekhez.

Ha a pázsitodat rendszeresen nyírod, akkor mindig a legalacsonyabb beállítással mehetsz rajta végig. De ha csak időnként nyírod a füvet, akkor érdemes először csak félig vágni, majd utána teljesen rövidre nyírni.

Ne becsüld alá a fűnyíró tömegének fontosságát

A fűnyíró tömege hatással van a kényelmes használatra és a fűnyíró kezeléséhez szükséges erőfeszítés mértékére. Általában minél alacsonyabb a fűnyíró tömege, annál könnyebb és kényelmesebb a használata.

  • A benzinmotoros fűnyíró modellek tömege 30-40 kg.
  • Az elektromos és akkumulátoros fűnyíró modellek tömege 12-30 kg.

A fűgyűjtő kosár űrtartalma

A fűnyírók gyűjtőkosarának térfogata 25–80 liter között változik. A nagyobb kosár természetesen több füvet képes tárolni, így ritkábban kell üríteni. Ne feledd azonban, hogy egy nagyméretű fűvel töltött gyűjtőkosár jelentősen megnöveli a fűnyíró tömegét, így annak használata több erőfeszítést igényel.

Milyen további funkciókat kínálnak a fűnyírók?

A fűnyírók különböző funkciókkal büszkélkedhetnek, mint például önjáró, mulcsozó vagy Edge Cutting (szegélyvágó) funkció.

  • Központi magasságbeállítás - Lehetővé teszi az összes kerék magasságának egy karral történő beállítását.
  • Állítható magasságú tolókar - A tolókar a lehető legkényelmesebb magasságra állítható, akár alacsony, akár magasabb személy használja a fűnyírót.
  • Önjáró fűnyíró - A fűnyíró saját meghajtással rendelkezik, tehát nem kell tolni, ami főleg egyenetlen területen vagy lejtőn felfelé hasznos. Bizonyos fűnyírók esetében a meghajtás sebessége is állítható.
  • Mulcsozás funkció - A füvet apró darabokra vágja, amely aztán trágyaként használható.
  • Telítettség jelző - Tájékoztat a fűgyűjtő kosár aktuális töltöttségi állapotáról.
  • Edge Cutting - Olyan tervezési megoldás, amelynél a forgókés szélessége majdnem megegyezik a fűnyíró teljes szélességével. Ez lehetővé teszi, hogy falhoz, kerítéshez vagy járdához közeli helyeken is lenyírd a füvet, és minimalizáld a nem elérhető területeket.
  • Mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlés - Olyan okos fűnyíró robot modellek esetében lehetséges, amelyek külső beavatkozás nélkül is elvégzik a munkát.
  • Rezgéscsillapító rendszer, lopásgátló, golyóscsapágyak és még sok más.

i

A legjobb fűnyírók is elérhetők számodra

Még mindig nem vagy biztos benne, melyik fűnyíró modellt válaszd? A legnépszerűbb fűnyírók között a vásárlóink körében legkedveltebb modelleket találod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hyundai HTDT512RP Szállításra kész > 5 db
Benzines fűnyíró - forgó, önjáró, motor űrtartalma 170 cm³, munkaszélesség 510 mm, 75 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás és oldalkidobós
207 990 Ft

2.
Gardena PowerMax 32/1200 G2 Szállításra kész > 5 db
Elektromos fűnyíró - forgó, nem önjáró, 320 mm-es munkaszélesség, 30 l-es gyűjtőkosár, telítettség jelző és központi vágási magasság-állítás, elektromos indítóval
-29 %
66 290 Ft
46 890 Ft

3.
Vega 752 SXH DOV Szállításra kész 1 db
Benzines fűnyíró - forgó, négyütemű motor, önjáró, 4,41 kW motor teljesítmény, motor űrtartalma 170 cm³, munkaszélesség 510 mm, 70 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás, telítettség jelző, központi vágási magasság-állítás és oldalkidobós
270 990 Ft

Még több
179 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 11×
AlzaTools CLM3320V BatteryONE 20V
Akkus fűnyíró - rotációs, vágószélesség 32 cm, vágási magasság 30 - 45 mm 3 pozícióban állítható, állítható magasságú fogantyú, könnyű összecsukható fogantyú, biztonsági kapcsoló, biztonsági kulcs, elektronikus késfék, 30 l műanyag/szövet gyűjtőkosár, 3500 fordulat/perc, szénkefés motor, méretek 131 × 36,5 × 113 cm, tömeg 8,2 kg, tartozék akkumulátor és töltő nélkül, a BatteryONE 20V akkumulátorral kompatibilis
Szuper ár
49 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ATPT039
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3
FIELDMANN FZR 5611-B
Benzines fűnyíró - forgó, négyütemű motor, önjáró, 3,5 kW motor teljesítmény, motor űrtartalma 196 cm³, munkaszélesség 560 mm, 75 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás, központi vágási magasság-állítás, oldalkidobós és golyóscsapágy
147 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: FIELD074
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,5
Hyundai HTDT512RP
Benzines fűnyíró - forgó, önjáró, motor űrtartalma 170 cm³, munkaszélesség 510 mm, 75 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás és oldalkidobós
207 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYUN606
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Bosch Indego M 700 - Robotfűnyíró Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bosch Indego M 700
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 75 perc üzemidő, 190 mm munkaszélesség, mulcsozás és központi vágási magasság-állítás, pinem védelem
386 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC032a25
4,8
Vega 752 SXH DOV
Benzines fűnyíró - forgó, négyütemű motor, önjáró, 4,41 kW motor teljesítmény, motor űrtartalma 170 cm³, munkaszélesség 510 mm, 70 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás, telítettség jelző, központi vágási magasság-állítás és oldalkidobós
270 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VGA007a
5,0
FIELDMANN FZR 70435-0 2x20V fűnyíró
Akkus fűnyíró - forgó, 2 akkumulátor, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 430 mm munkaszélesség,
85 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: FIELD174
Bosch Indego M+ 700 - Robotfűnyíró Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bosch Indego M+ 700
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 75 perc üzemidő, 190 mm munkaszélesség, mulcsozás, központi vágási magasság-állítás és mobilalkalmazás, pinem védelem
410 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC032a26
4,7
Scheppach MS 161-46
Benzines fűnyíró - forgó, négyütemű motor, önjáró, 3,5 kW motor teljesítmény, motor űrtartalma 150 cm³, munkaszélesség 460 mm, 55 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás, telítettség jelző, központi vágási magasság-állítás, oldalkidobós és golyóscsapágy
98 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GARPL93a
5,0
Einhell RASSARO 3413180 (2 x 4,0 Ah) Expert AKU
Akkus fűnyíró - forgó, 2 akkumulátor, nem önjáró, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 380 mm munkaszélesség, mulcsozás és központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 45 l
235 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOF175
Bosch Indego S 500 - Robotfűnyíró Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
Bosch Indego S 500
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 60 perc üzemidő, 190 mm munkaszélesség, mulcsozás és központi vágási magasság-állítás, pinem védelem
313 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC032a23
RIWALL PRO RRM 1000 - Robotfűnyíró Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
RIWALL PRO RRM 1000
Robotfűnyíró - 240 mm munkaszélesség, lopás elleni védelem,
353 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GAR406k
5,0
Riwall RRM 650 APP
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2 Ah akkumulátor-kapacitás, 60 perc üzemidő, 180 mm munkaszélesség, mobilalkalmazás,
Leárazás -24 %
229 990 Ft 302 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARPL86
5,0
Kärcher LMO 18-33 Battery 18V (akku nélkül)
Akkus fűnyíró - forgó, nem önjáró, 330 mm munkaszélesség, mulcsozás és központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 35 l
127 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KASK012k9
Riwall RRM 950 APP - Robotfűnyíró
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
Riwall RRM 950 APP
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 5 Ah akkumulátor-kapacitás, 120 perc üzemidő, 180 mm munkaszélesség, mobilalkalmazás,
Leárazás -13 %
390 000 Ft 450 000 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: GARPL87
4,8
Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU
Akkus fűnyíró - forgó, akku nélkül, nem önjáró, 330 mm munkaszélesség, telítettség jelző és központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 30 l
97 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF179
4,7
Einhell RASARRO 36/42 (2 x 4,0 Ah)
Akkus fűnyíró - forgó, 2 akkumulátor, nem önjáró, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 420 mm munkaszélesség, mulcsozás, gyűjtőkosár térfogata: 50 l
211 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF296
4,8
Einhell Aku GE-CM 18/33 Li (1 x 4,0 Ah) Expert
Akkus fűnyíró - forgó, 1 akkumulátor, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 330 mm munkaszélesség, központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 30 l
122 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF200
3,4 10×
Einhell Aku GE-CM 43 LI M Kit Expert Plus
Akkus fűnyíró - forgó, 2 akkumulátor, nem önjáró, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 430 mm munkaszélesség, mulcsozás, telítettség jelző és központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 63 l
221 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOF034m3a
4,5 16×
Bosch ARM 37 Ergoflex 0.600.8A6.201
Elektromos fűnyíró - forgó, nem önjáró, 1400 W teljesítmény, 370 mm-es munkaszélesség, 40 l-es gyűjtőkosár, központi vágási magasság-állítás
75 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOC807b
Gardena PowerMax 32/1200 G2
Elektromos fűnyíró - forgó, nem önjáró, 320 mm-es munkaszélesség, 30 l-es gyűjtőkosár, telítettség jelző és központi vágási magasság-állítás, elektromos indítóval
Leárazás -29 %
46 890 Ft 66 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD717
4,5
Einhell GE-CM 18/30 Li-Solo Expert Plus AKU
Akkus fűnyíró - forgó, akku nélkül, nem önjáró, 300 mm munkaszélesség, központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 25 l
76 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF177
4,0
VeGA 46S ECO 6in1, 40 V, 1× 4 Ah
Akkus fűnyíró - forgó, 1 akkumulátor, önjáró, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 460 mm munkaszélesség, mulcsozás, telítettség jelző, központi vágási magasság-állítás, oldalkidobós és golyóscsapágy, gyűjtőkosár térfogata: 70 l
253 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VGA504a10
4,0
Black&Decker CLM3820L2
Akkus fűnyíró - forgó, 2 akkumulátor, nem önjáró, 2 Ah akkumulátor-kapacitás, 380 mm munkaszélesség, központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 35 l
221 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOD121k
4,8 19×
BOSCH ARM 34
Elektromos fűnyíró - forgó, nem önjáró, 1300 W teljesítmény, 340 mm-es munkaszélesség, 40 l-es gyűjtőkosár, központi vágási magasság-állítás
52 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOC807a

Fűnyírók

kertHogyan ápoljuk a gyepünket ősszel Gondoskodj gyepedről egész évben. Az ősz jó alkalom a kertépítésre. A nedvesség és a kellemes hőmérséklet ideális környezetet biztosít az új fűmagok gyors gyökeresedéséhez. A megfelelő őszi trágya kiválasztása szintén fontos. Cikkünkből most megtudhatod, milyen egyéb...
A buja, zöld gyep nyáron az egész kertet élénkíti, és szó szerint ünnep a szemnek. De hogy lehet elérni, hogy a forró nyáron is megőrizze a szükséges frissességet, vitalitást és folyamatosan növekedjen?

Fűnyírók

A Fűnyírók kategóriában összesen 179 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűnyírók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűnyírók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűnyírók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűnyírók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ