Minden, ami azigazi magyar nyárhoz kell hobby Grily

Fűnyírók

A fűnyírók füves területek, parkok és kertek pázsitjának rendszeres karbantartására használatosak. Fűnyíró választásakor a kaszálni kívánt terület mérete és a terep jellege a meghatározó. De mi egyébre kell még figyelni, hogy a fűnyíró megfeleljen az elvárásaidnak, és egyáltalán milyen típusú fűnyírók léteznek? Tanácsot adunk.

Tovább

Benzines fűnyíró, elektromos fűnyíró vagy akkumulátoros fűnyíró – melyik meghajtást válasszuk?

A kerti fűnyírók széles választékában meghajtás szerint a következő típusokat különböztetjük meg: benzines fűnyírók, elektromos fűnyírók és akkumulátoros fűnyírók. Természetesen mindegyik típusnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Nézzük, melyek ezek.

Akkus fűnyíró
Az akkumulátoros fűnyíró alacsony tömegű, használata könnyű és egyszerű, így a hölgyek is örömmel dolgoznak vele.

Benzines fűnyírók – ideálisak nagy füves területekre

A benzines fűnyíró általában nagy teljesítményű, ami alkalmassá teszi nagy kertek és 1000 m2 feletti füves területek rendszeres kaszálására. A benzines fűnyíró sűrűbb és magasabb füvet is képes nyírni. Az elektromos fűnyíró modellekkel ellentétben a benzines fűnyírók mozgását nem korlátozza tápkábel. Hátrányuk a fűnyíró motor nagyobb zaja, a nagyobb tömeg (30-40 kg), valamint a magasabb fogyasztói ár és a bonyolultabb karbantartás.

A benzines fűnyíró motor általában 95-ös benzint igényel, de a tank feltöltése előtt fontos elolvasni a fűnyíróhoz mellékelt használati utasítást, és az abban meghatározott benzintípust használni a fűnyíró üzemeltetéséhez.

 • Legmagasabb teljesítmény
 • Sűrűbb és magasabb füvet is képes nyírni
 • Független az elektromos hálózattól
 • Magasabb ár
 • Bonyolultabb karbantartás

Elektromos fűnyírók – kiváló választás közepes méretű kertekhez

Az elektromos fűnyíró vagy más néven elektromos fűkasza olcsóbb, könnyebb, kevésbé zajos és szinte karbantartásmentes a benzines fűnyíró modellekhez képest. Hátránya az akadályozó tápkábel és az alacsonyabb teljesítmény. Alkalmasabb kisebb és rendszeresen karbantartott gyepek nyírására, nagyjából 1000 m²-ig, így kitűnően használható kerti fűnyíróként.

 • Olcsóbb, mint a benzines fűnyíró
 • Szinte karbantartásmentes
 • Könnyű konstrukció
 • Elektromos kapcsolat nélkül nem működik
 • Alacsonyabb teljesítmény, mint a benzines fűnyíróknál

Akkumulátoros fűnyíró – ha nem akarsz kábelt húzgálni magad után

Az akkumulátoros fűnyíró egyesíti az elektromos és a benzines fűnyírók előnyeit. Az akkumulátoros fűnyíró modellek csendesek, könnyűek, nem igényelnek karbantartás és nem korlátozza tápkábel a mozgatásukat. Az akkus fűnyíró meghajtásáról egy beépített újratölthető akkumulátor gondoskodik. A teljesítmény hasonló az elektromos fűnyíró teljesítményéhez, ezért az akkus fűnyíró kisebb területű és rendszeresen karbantartott pázsitok nyírására alkalmas.

 • Nem korlátozza kábel a mozgását
 • Kevés karbantartás igényel
 • Könnyű konstrukció
 • Magas ár
 • Alacsonyabb teljesítmény

i

Az önjáró fűnyíró megkönnyítik a fűnyírást

Az önjárós fűnyíró úgy néz ki és csaknem ugyanúgy működik, mint a hagyományos kerti fűnyírók. A különbség az, hogy az önjárós fűnyíró egy meghajtó mechanizmussal van felszerelve, így fűnyírás közben nem kell tolni, hanem magától halad, amelynek előnyét főleg egyenetlen vagy lejtős területeken érezni, ahol gyakran felfelé kell tolni a hagyományos fűnyírót. Kiváló választás sík, nagy területű kertekben is. A legtöbb ilyen modell önjáró benzines fűnyíró, de létezik elektromos és akkus önjáró fűnyíró is. Az önjáró fűnyíró általában csak egy irányban hajtott, de bizonyos modellek képesek tolatni is.

Elektromos fűnyíró
Az elektromos fűnyíró könnyebb és olcsóbb, mint a benzinmotoros fűnyíró és szinte semmilyen karbantartást nem igényel.

Kerti fűnyírók a kaszálás módja szerint

A fűnyírók sokféle formában és méretben kaphatók, de ezen túl az egyes típusok a fűnyírás módjában is különböznek egymástól.

Rotációs fűnyírók – a legáltalánosabb és legelterjedtebb

A rotációs fűnyíró a leggyakrabban használt modellek közé tartozik. Alvázukban egy éles kétkarú kés rejtőzik, amely hatékonyan és egyenletesen lerövidíti a gyepet.

Damilos fűnyírók – minden sarokkal elbánik

A damilos fűkasza olyan elektromos fűkasza, amelyet elsősorban olyan helyeken történő fűnyírásra terveztek, ahová a hagyományos fűnyírók nem férnek. Némi óvatossággal gondos munkát végeznek fák, cserjék vagy szegélyek körül, illetve meredek lejtőkön is kiválóan használhatók. A damilos fűkaszák könnyűek és akár egy kézzel is használhatók.

Fűnyíró robot – megy az nélküled is

A robotfűnyíró vagy másnéven fűnyíró robot az akkus fűnyíró speciális típusa, amely teljesen automatikus és magától nyírja a füvet. Habár érzékelőkkel rendelkeznek az akadályok érzékelésére és elkerülésére, a fűnyíró robot használatához aránylag egyenletes talajra és jól körülhatárolt gyepterületre van szükség. Némely típus vezetőhuzal használatát is igényli, amely meghatározza, hogy mely területen haladhat a fűnyíró robot. Ezek a modellek mobiltelefonról és tabletről is vezérelhetők és frissíthetők.

Benzinmotoros fűnyíró
Rotációs fűnyíró

Damilos fűkasza
Damilos fűkasza

Fűnyíró robot
Fűnyíró robot

Kézi fűnyíró, avagy henger fűnyíró

A hengerfejes fűnyírók vagy henger fűnyíró leginkább kézi fűnyíró néven ismert. A kézi fűnyíró semmilyen motort vagy meghajtó mechanizmust nem használ, s csak a használója izomerejére hagyatkozik. Előnyei közé tartozik, hogy környezetbarát, felépítése egyszerű, szállítása könnyű, és mivel használata több erőfeszítést igényel, egészségesebb is. Szintén előnye, hogy a fűhöz kíméletesebb, mint a motoros fűnyírók. Nyíráskor nem rojtosodik ki a fűszálak vége, így a fű nem sárgul. Így a pázsit frissebb, puhább és sűrűbb marad. A komolyabb kézi fűnyíró modellek nem olcsók, viszont akár évtizedekig kitartanak.

Dobos kaszák

A dobos kasza ideális magas fű kaszálásához, de kisebb cserjékkel és benőtt fákkal is képes megbirkózni. A vágást egy forgó késekkel ellátott forgódob végzi. Az így kivágott fű szárításra is alkalmas.

Kerti traktor – ha a kerted valóban hatalmas

A kerti traktorokat a nagy területek gyors és egyszerű kaszálásához használják. A kerti traktor különösen alkalmas futballpályák pázsitjának karbantartásához, de nagyobb kertekben is jól szolgálnak. A kerti traktor fényszóróval is fel van szerelve az alkonyi kaszálás megkönnyebbítéséhez.

Kézi fűnyíró
Kézi fűnyíró

Dobos kasza
Dobos kasza

Kerti traktor
Kerti traktor

Mi másra kell figyelni fűnyíró választásakor?

A fűnyíró motor teljesítménye

A fűnyíró motor teljesítményét wattban (W) vagy lóerőben (HP) adják meg. Minél nagyobb teljesítmény, annál magasabb és sűrűbb a fűvel képes a fűnyíró megbirkózni. Általában a benzinmotoros fűnyíró modellek a legerősebbek. Utánuk következnek az elektromos fűnyírók, a legkisebb teljesítményt pedig a vezeték nélküli akkumulátoros fűnyíró modellek nyújtják.

Vágási szélesség és a vágási magasság beállítása

 • A munkaszélesség vagy vágási szélesség a fűnyíró típusától függően 300-600 mm között változik. A szélesebb modellek leginkább akadályok nélküli területek vágására alkalmasak, míg a szűkebb fűnyíró modellek könnyebben eljutnak kevésbé hozzáférhető helyekre is.
 • A vágási magasság beállítása általában 20-70 mm között lehetséges. A kézi fűnyíró 10 mm-re is képes a füvet nyírni. A szélesebb vágási beállítást kínáló modellek jobban adaptálhatók az adott vágási körülményekhez.

Ha a pázsitodat rendszeresen nyírod, akkor mindig könnyedén a legalacsonyabb beállítással mehetsz rajta végig. De ha csak időnként nyírod a füvet, akkor érdemes először csak félig vágni, majd utána teljesen rövidre nyírni.

Fűnyíró robot
A fűnyíró robot teljesen automata működésű. Vezérléséhez csak egy okostelefonra vagy tabletra lesz szükséged.

Ne becsüld alá a fűnyíró tömegének fontosságát

A fűnyíró tömege hatással van a kényelmes használatra és a fűnyíró kezeléséhez szükséges erőfeszítés mértékére. Általában minél alacsonyabb a fűnyíró tömege, annál könnyebb és kényelmesebb a használata.

 • A benzinmotoros fűnyíró modellek tömege 30-40 kg.
 • Az elektromos és akkumulátoros fűnyíró modellek tömege 12-30 kg.

A fűgyűjtő kosár űrtartalma

A fűnyírók gyűjtőkosarának térfogata 25–80 liter között változik. A nagyobb kosár természetesen több füvet képes tárolni, így ritkábban kell üríteni. Ne feledd azonban, hogy egy nagyméretű fűvel töltött gyűjtőkosár jelentősen megnöveli a fűnyíró tömegét, így annak használata több erőfeszítést igényel.

Milyen további funkciókat kínálnak a fűnyírók?

 • Központi magasságbeállítás - Lehetővé teszi az összes kerék magasságának egy karral történő beállítását.
 • Állítható magasságú fogantyú - A fogantyú a lehető legkényelmesebb magasságra állítható, akár alacsony, akár magasabb személy használja a fűnyírót.
 • Önjáró fűnyíró - A fűnyíró saját meghajtással rendelkezik, tehát nem kell tolni, ami főleg egyenetlen területen vagy lejtőn felfelé hasznos. Bizonyos fűnyíró modelleknél a meghajtás sebessége is állítható.
 • Mulcsozás funkció - A füvet apró darabokra vágja, amely aztán trágyaként használható.
 • Telítettség jelző - Tájékoztat a gyűjtőedény aktuális töltöttségi állapotáról.
 • Edge Cutting - Olyan tervezési megoldás, amelynél a forgókés szélessége majdnem megegyezik a fűnyíró teljes szélességével. Ez lehetővé teszi, hogy falhoz, kerítéshez vagy járdához közeli helyeken is lenyírd a füvet, és minimalizáld a hiányzó foltokat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AL-KO Classic 3.85 E elektromos fűnyíró Szállításra kész > 5 db
Elektromos fűnyíró - 1300 W, vágószélesség 38 cm, 3 lépésben állítható vágási magasság, 20-60 mm vágásmagasság, telítettségjelzővel, biztonsági kapcsolóval, súlya 12 kg
29 000 Ft

2.
Vega 46 HWXV Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Benzines fűnyíró - önjáró benzines fűnyíró, változó haladási sebesség 3 - 4 km/óra, 4 ütemű OHV VeGA, 5 LE, acél váz, vágási szélesség 46 cm, központi magasságállítás (30-80 mm), 70 literes fűtartály, telítettségjelzővel, talajtakarás, oldalsó és hátsó kiszórás, kézi, indítózsinóros indítás
86 490 Ft

3.
Bosch Indego S+ 500 Szállításra kész 2 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Robotfűnyíró A BOSCH Indego S + 500 robotfűnyíró robotfűnyíró 18 V, szélessége 19 cm, legfeljebb 500 m2, Bluetooth gyártó Bosch Drive típusú Vezeték nélküli benzin (gyakran egyszerűen motornak hívják) nagyobb kertek számára készült, gyakran nagyobb energiával rendelkeznek. Az elektromos készülékek a kisebb kertekre korlátozódnak elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy még mindig meg kell húzni az áramhoz csatlakoztatott kábelt, ez bonyolult terepen sem lehetséges. A kézi hajtást a legkisebb kertekhez tervezték. A hibrid kaszák 2 meghajtóval rendelkeznek. Ezek vagy elemek és áram, vagy napenergia és áram. Az akkus fűnyírók egyesítik az elektromos kaszák csendes működését és a kábel hiányát. Elsősorban kisebb területekre tervezték (300 - 500 m2). Ezek olyan kaszák, amelyek teljesen önállóan kaszálnak, töltenek és mozognak. Különböző alakú gyepek számára alkalmasak. De egy kis extra összeget kell fizetnie ezért az automatikus kaszálás luxusáért. Vágási szélesség 19 cm 500 m2-ig terjedő területeken
308 390 Ft

Még több
198 tétel
Vega 46 HWXV
Benzines fűnyíró - önjáró benzines fűnyíró, változó haladási sebesség 3 - 4 km/óra, 4 ütemű OHV VeGA, 5 LE, acél váz, vágási szélesség 46 cm, központi magasságállítás (30-80 mm), 70 literes fűtartály, telítettségjelzővel, talajtakarás, oldalsó és hátsó kiszórás, kézi, indítózsinóros indítás

86 490 Ft áfa nélkül 68 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VGA004a
BOSCH EasyGrassCut 23
Szegélynyíró - 280 W, 12,500 fordulatszám/perc, vágás szélessége 23 cm, félautomata tekercs beállítás, tömege 1,9 kg

11 990 Ft áfa nélkül 9 440 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC9w3
BOSCH EasyGrassCut 18-230
Szegélynyíró - 18 V, Li-Ion, 2 Ah, vágás szélessége 23 cm, félautomata tekercs beállítás, tömege 2,1 kg, Power4All rendszer, akkumulátorral és töltővel

35 590 Ft áfa nélkül 28 020 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC9v8
VeGA 525 4SXH
Benzines fűnyíró - motoros önjáró fűnyíró, 4 haladási sebesség ( 2,5 - 4,4 km/óra), 4 ütemű OHV VeGA, max. motorteljesítmény 3600 ford./perc, 5 LE, acél váz, vágási szélesség 51 cm, központi magasságállítás (25-75 mm), 70 literes fűtartály, telítettségjelzővel, talajtakarás, oldalsó és hátsó kiszórás, kézi, indítózsinóros indítás

126 890 Ft áfa nélkül 99 910 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 5 db
Termékkód: VGA001a
BOSCH ART 30
Szegélynyíró - elektromos, 550W, vágásikör-átmérő: 30 cm, sebesség 9500 ford./perc, állítható magasság: 80-115 cm, huzaltekercs, súlya 2,8 kg

25 990 Ft áfa nélkül 20 460 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC806h
Bosch Indego S+ 500
Robotfűnyíró A BOSCH Indego S + 500 robotfűnyíró robotfűnyíró 18 V, szélessége 19 cm, legfeljebb 500 m2, Bluetooth gyártó Bosch Drive típusú Vezeték nélküli benzin (gyakran egyszerűen motornak hívják) nagyobb kertek számára készült, gyakran nagyobb energiával rendelkeznek. Az elektromos készülékek a kisebb kertekre korlátozódnak elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy még mindig meg kell húzni az áramhoz csatlakoztatott kábelt, ez bonyolult terepen sem lehetséges. A kézi hajtást a legkisebb kertekhez tervezték. A hibrid kaszák 2 meghajtóval rendelkeznek. Ezek vagy elemek és áram, vagy napenergia és áram. Az akkus fűnyírók egyesítik az elektromos kaszák csendes működését és a kábel hiányát. Elsősorban kisebb területekre tervezték (300 - 500 m2). Ezek olyan kaszák, amelyek teljesen önállóan kaszálnak, töltenek és mozognak. Különböző alakú gyepek számára alkalmasak. De egy kis extra összeget kell fizetnie ezért az automatikus kaszálás luxusáért. Vágási szélesség 19 cm 500 m2-ig terjedő területeken

308 390 Ft áfa nélkül 242 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOC032a24
Gardena SmallCut 300/23
Szegélynyíró - 300 W, vágószélesség 230 mm, a damil átmérője 1,6 mm, a damil hossza 6 m, tömege 1,6 kg

12 890 Ft áfa nélkül 10 150 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD070
Bosch CityMower 18-300 (szet)
Akkus fűnyíró - a CityMower18 egy nagy teljesítményű, akkumulátoros fűnyíró, amely okos tervezési elemek teljes sorát kínálja, mint például az ergonomikus irányítás - tökéletes kis fűnyíró nagy városi kertekhez

88 190 Ft áfa nélkül 69 440 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC08a9
BOSCH EasyGrassCut 18-260 akkumulátor nélkül
Szegélynyíró - 18 V, Li-Ion, 2,5 Ah, vágás szélessége 26 cm, félautomata tekercs beállítás, tömege 1,6 kg, Power4All rendszer, akkumulátorral és töltővel

23 590 Ft áfa nélkül 18 570 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC9v9
108 500 Ft áfa nélkül 85 430 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF175
Vega 4618 SXH 5in1
Elektromos fűnyíró - 230 V, 1800 W, 46 cm-es vágószélesség, 60 literes fűgyűjtő kosár, acél alváz, központi fűnyírás, vágási magasság 25-75mm, sebesség 4 km/h, mulcsozás, oldalsó kibocsátás

110 090 Ft áfa nélkül 86 690 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 8.3. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VGA504a9
Einhell Aku GE-CM 43 LI M Kit Expert Plus
Akkus fűnyíró - 18 V, 4Ah, Li-ion, az akkumulátor töltési ideje 90 perc, vágási szélessége 43 cm, vágási magassága 25-75 mm, integrált fogantyú a hordozáshoz, töltési állapot kijelzője, a fűgyűjtő térfogata 63 l, Power X-Change

130 890 Ft áfa nélkül 103 060 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF034m3a
AL-KO Classic 4.66 P-A Edition
Benzines fűnyíró - 123 ccm, 2 kW, 46 cm-es vágási szélesség, 7 lépésben állítható vágási magasság 25-75 mm között, 65 literes fűgyűjtő kosár, tömege 28,2 kg

81 990 Ft áfa nélkül 64 560 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOL105b2
AL-KO Classic 4.27 E Plusz elektromos fűnyíró
Elektromos fűnyíró - teljesítmény1600 W, vágásszélesség 42 cm, állítható vágási magasság, 6 fokozatban, 20-70 mm-es vágási magasság, fűgyűjtő 48 l, telítettségi mutató

54 900 Ft áfa nélkül 43 230 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 8.3. 9:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOL105b8
Einhell GC-EM 1032 Classic
Elektromos fűnyíró

26 290 Ft áfa nélkül 20 700 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF174
Hecht 1233
Elektromos fűnyíró - nem önjáró, 1200 W, vágási szélessége 33 cm, 30 literes fűgyűjtő kosár, tömege 7,1 kg

23 990 Ft áfa nélkül 18 890 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOM64b
AL-KO Classic 3.85 E elektromos fűnyíró
Elektromos fűnyíró - 1300 W, vágószélesség 38 cm, 3 lépésben állítható vágási magasság, 20-60 mm vágásmagasság, telítettségjelzővel, biztonsági kapcsolóval, súlya 12 kg

29 000 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOL105c1
235 090 Ft áfa nélkül 185 110 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 8.3. 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOF202
Gardena SILENO Smart life 750
Robotfűnyíró - 18 V, 2,1 Ah, 22 cm-es vágási szélesség, üzemidő 65 perc, lopásgátló védelemmel, mobilalkalmazás

382 190 Ft áfa nélkül 300 940 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GARD077
Gardena Sileno city 500
Robotfűnyíró - 18 V, 2,1 Ah, 16 cm-es vágási szélesség, 65 perces üzemidő, lopásgátló védelem

330 690 Ft áfa nélkül 260 390 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 8.3. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GAR15002-32
298 390 Ft áfa nélkül 234 950 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD456
VeGA 485 SXHE 7in1
Benzines fűnyíró - négyütemű OHV motor, 5 LE teljesítmény, 46 cm-es vágószélesség, 70 literes fűgyűjtő tartály, acél alváz, 5 fokozatú központi magasságállítás, vágási magasság 25 - 75 cm között, vezérlőpanel, mulcsozás, kidobás oldalra, kidobás hátra, változtatható menetsebesség 3-4 km/h, elektromos indítás 12 V-os akkuról

121 490 Ft áfa nélkül 95 660 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VGA504a5
FIELDMANN FZR 4618-144BV
Benzines fűnyíró - önjáró benzinmotoros fűnyíró, 4 az 1-ben vágási rendszer, motor: OHV, 144 cm3, 2,5 kW, változtatható menetsebesség - 4 sebesség, acél alváz, vágási szélesség: 46 cm, 4 az 1-ben kaszáló rendszer - gyűjtés, hátsó és oldalsó kidobás, talajtakarás, központi vágási magasság állítás - 5 pozíció, vágási magasság: 25-70 mm, gyűjtőkosár: 65 l

114 690 Ft áfa nélkül 90 310 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FIELD070
Kärcher LMO 18-36 Battery 18V (akku nélkül)
Akkus fűnyíró

+ INGYEN Töltő és pótakkumulátor KÄRCHER

102 890 Ft áfa nélkül 81 020 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KASK012l2

Fűnyírók

kertHogy lehet a tökéletes gyepet megtartani nyáron A buja, zöld gyep nyáron az egész kertet élénkíti, és szó szerint ünnep a szemnek. De hogy lehet elérni...

Fűnyírók

A Fűnyírók kategóriában összesen 198 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűnyírók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűnyírók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűnyírók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűnyírók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ