Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Fűnyírók

A fűnyírók füves területek, parkok és kertek pázsitjának rendszeres karbantartására használatosak. Fűnyíró választásakor a kaszálni kívánt terület mérete és a terep jellege a meghatározó. De mi egyébre kell még figyelni, hogy a fűnyíró megfeleljen az elvárásaidnak, és egyáltalán milyen típusú fűnyírók léteznek? Tanácsot adunk.

Tovább

Benzines fűnyíró, elektromos fűnyíró vagy akkumulátoros fűnyíró – melyik meghajtást válasszuk?

A kerti fűnyírók széles választékában meghajtás szerint a következő típusokat különböztetjük meg: benzines fűnyírók, elektromos fűnyírók és akkumulátoros fűnyírók. Természetesen mindegyik típusnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Nézzük, melyek ezek.

Akkus fűnyíró
Az akkumulátoros fűnyíró alacsony tömegű, használata könnyű és egyszerű, így a hölgyek is örömmel dolgoznak vele.

Benzines fűnyírók – ideálisak nagy füves területekre

A benzines fűnyíró általában nagy teljesítményű, ami alkalmassá teszi nagy kertek és 1000 m2 feletti füves területek rendszeres kaszálására. A benzines fűnyíró sűrűbb és magasabb füvet is képes nyírni. Az elektromos fűnyíró modellekkel ellentétben a benzines fűnyírók mozgását nem korlátozza tápkábel. Hátrányuk a fűnyíró motor nagyobb zaja, a nagyobb tömeg (30-40 kg), valamint a magasabb fogyasztói ár és a bonyolultabb karbantartás.

A benzines fűnyíró motor általában 95-ös benzint igényel, de a tank feltöltése előtt fontos elolvasni a fűnyíróhoz mellékelt használati utasítást, és az abban meghatározott benzintípust használni a fűnyíró üzemeltetéséhez.

 • Legmagasabb teljesítmény
 • Sűrűbb és magasabb füvet is képes nyírni
 • Független az elektromos hálózattól
 • Magasabb ár
 • Bonyolultabb karbantartás

Elektromos fűnyírók – kiváló választás közepes méretű kertekhez

Az elektromos fűnyíró vagy más néven elektromos fűkasza olcsóbb, könnyebb, kevésbé zajos és szinte karbantartásmentes a benzines fűnyíró modellekhez képest. Hátránya az akadályozó tápkábel és az alacsonyabb teljesítmény. Alkalmasabb kisebb és rendszeresen karbantartott gyepek nyírására, nagyjából 1000 m²-ig, így kitűnően használható kerti fűnyíróként.

 • Olcsóbb, mint a benzines fűnyíró
 • Szinte karbantartásmentes
 • Könnyű konstrukció
 • Elektromos kapcsolat nélkül nem működik
 • Alacsonyabb teljesítmény, mint a benzines fűnyíróknál

Akkumulátoros fűnyíró – ha nem akarsz kábelt húzgálni magad után

Az akkumulátoros fűnyíró egyesíti az elektromos és a benzines fűnyírók előnyeit. Az akkumulátoros fűnyíró modellek csendesek, könnyűek, nem igényelnek karbantartás és nem korlátozza tápkábel a mozgatásukat. Az akkus fűnyíró meghajtásáról egy beépített újratölthető akkumulátor gondoskodik. A teljesítmény hasonló az elektromos fűnyíró teljesítményéhez, ezért az akkus fűnyíró kisebb területű és rendszeresen karbantartott pázsitok nyírására alkalmas.

 • Nem korlátozza kábel a mozgását
 • Kevés karbantartás igényel
 • Könnyű konstrukció
 • Magas ár
 • Alacsonyabb teljesítmény

i

Az önjáró fűnyíró megkönnyítik a fűnyírást

Az önjárós fűnyíró úgy néz ki és csaknem ugyanúgy működik, mint a hagyományos kerti fűnyírók. A különbség az, hogy az önjárós fűnyíró egy meghajtó mechanizmussal van felszerelve, így fűnyírás közben nem kell tolni, hanem magától halad, amelynek előnyét főleg egyenetlen vagy lejtős területeken érezni, ahol gyakran felfelé kell tolni a hagyományos fűnyírót. Kiváló választás sík, nagy területű kertekben is. A legtöbb ilyen modell önjáró benzines fűnyíró, de létezik elektromos és akkus önjáró fűnyíró is. Az önjáró fűnyíró általában csak egy irányban hajtott, de bizonyos modellek képesek tolatni is.

Elektromos fűnyíró
Az elektromos fűnyíró könnyebb és olcsóbb, mint a benzinmotoros fűnyíró és szinte semmilyen karbantartást nem igényel.

Kerti fűnyírók a kaszálás módja szerint

A fűnyírók sokféle formában és méretben kaphatók, de ezen túl az egyes típusok a fűnyírás módjában is különböznek egymástól.

Rotációs fűnyírók – a legáltalánosabb és legelterjedtebb

A rotációs fűnyíró a leggyakrabban használt modellek közé tartozik. Alvázukban egy éles kétkarú kés rejtőzik, amely hatékonyan és egyenletesen lerövidíti a gyepet.

Damilos fűnyírók – minden sarokkal elbánik

A damilos fűkasza olyan elektromos fűkasza, amelyet elsősorban olyan helyeken történő fűnyírásra terveztek, ahová a hagyományos fűnyírók nem férnek. Némi óvatossággal gondos munkát végeznek fák, cserjék vagy szegélyek körül, illetve meredek lejtőkön is kiválóan használhatók. A damilos fűkaszák könnyűek és akár egy kézzel is használhatók.

Fűnyíró robot – megy az nélküled is

A robotfűnyíró vagy másnéven fűnyíró robot az akkus fűnyíró speciális típusa, amely teljesen automatikus és magától nyírja a füvet. Habár érzékelőkkel rendelkeznek az akadályok érzékelésére és elkerülésére, a fűnyíró robot használatához aránylag egyenletes talajra és jól körülhatárolt gyepterületre van szükség. Némely típus vezetőhuzal használatát is igényli, amely meghatározza, hogy mely területen haladhat a fűnyíró robot. Ezek a modellek mobiltelefonról és tabletről is vezérelhetők és frissíthetők.

Benzinmotoros fűnyíró
Rotációs fűnyíró

Damilos fűkasza
Damilos fűkasza

Fűnyíró robot
Fűnyíró robot

Kézi fűnyíró, avagy henger fűnyíró

A hengerfejes fűnyírók vagy henger fűnyíró leginkább kézi fűnyíró néven ismert. A kézi fűnyíró semmilyen motort vagy meghajtó mechanizmust nem használ, s csak a használója izomerejére hagyatkozik. Előnyei közé tartozik, hogy környezetbarát, felépítése egyszerű, szállítása könnyű, és mivel használata több erőfeszítést igényel, egészségesebb is. Szintén előnye, hogy a fűhöz kíméletesebb, mint a motoros fűnyírók. Nyíráskor nem rojtosodik ki a fűszálak vége, így a fű nem sárgul. Így a pázsit frissebb, puhább és sűrűbb marad. A komolyabb kézi fűnyíró modellek nem olcsók, viszont akár évtizedekig kitartanak.

Dobos kaszák

A dobos kasza ideális magas fű kaszálásához, de kisebb cserjékkel és benőtt fákkal is képes megbirkózni. A vágást egy forgó késekkel ellátott forgódob végzi. Az így kivágott fű szárításra is alkalmas.

Kerti traktor – ha a kerted valóban hatalmas

A kerti traktorokat a nagy területek gyors és egyszerű kaszálásához használják. A kerti traktor különösen alkalmas futballpályák pázsitjának karbantartásához, de nagyobb kertekben is jól szolgálnak. A kerti traktor fényszóróval is fel van szerelve az alkonyi kaszálás megkönnyebbítéséhez.

Kézi fűnyíró
Kézi fűnyíró

Dobos kasza
Dobos kasza

Kerti traktor
Kerti traktor

Mi másra kell figyelni fűnyíró választásakor?

A fűnyíró motor teljesítménye

A fűnyíró motor teljesítményét wattban (W) vagy lóerőben (HP) adják meg. Minél nagyobb teljesítmény, annál magasabb és sűrűbb a fűvel képes a fűnyíró megbirkózni. Általában a benzinmotoros fűnyíró modellek a legerősebbek. Utánuk következnek az elektromos fűnyírók, a legkisebb teljesítményt pedig a vezeték nélküli akkumulátoros fűnyíró modellek nyújtják.

Vágási szélesség és a vágási magasság beállítása

 • A munkaszélesség vagy vágási szélesség a fűnyíró típusától függően 300-600 mm között változik. A szélesebb modellek leginkább akadályok nélküli területek vágására alkalmasak, míg a szűkebb fűnyíró modellek könnyebben eljutnak kevésbé hozzáférhető helyekre is.
 • A vágási magasság beállítása általában 20-70 mm között lehetséges. A kézi fűnyíró 10 mm-re is képes a füvet nyírni. A szélesebb vágási beállítást kínáló modellek jobban adaptálhatók az adott vágási körülményekhez.

Ha a pázsitodat rendszeresen nyírod, akkor mindig könnyedén a legalacsonyabb beállítással mehetsz rajta végig. De ha csak időnként nyírod a füvet, akkor érdemes először csak félig vágni, majd utána teljesen rövidre nyírni.

Fűnyíró robot
A fűnyíró robot teljesen automata működésű. Vezérléséhez csak egy okostelefonra vagy tabletra lesz szükséged.

Ne becsüld alá a fűnyíró tömegének fontosságát

A fűnyíró tömege hatással van a kényelmes használatra és a fűnyíró kezeléséhez szükséges erőfeszítés mértékére. Általában minél alacsonyabb a fűnyíró tömege, annál könnyebb és kényelmesebb a használata.

 • A benzinmotoros fűnyíró modellek tömege 30-40 kg.
 • Az elektromos és akkumulátoros fűnyíró modellek tömege 12-30 kg.

A fűgyűjtő kosár űrtartalma

A fűnyírók gyűjtőkosarának térfogata 25–80 liter között változik. A nagyobb kosár természetesen több füvet képes tárolni, így ritkábban kell üríteni. Ne feledd azonban, hogy egy nagyméretű fűvel töltött gyűjtőkosár jelentősen megnöveli a fűnyíró tömegét, így annak használata több erőfeszítést igényel.

Milyen további funkciókat kínálnak a fűnyírók?

 • Központi magasságbeállítás - Lehetővé teszi az összes kerék magasságának egy karral történő beállítását.
 • Állítható magasságú fogantyú - A fogantyú a lehető legkényelmesebb magasságra állítható, akár alacsony, akár magasabb személy használja a fűnyírót.
 • Önjáró fűnyíró - A fűnyíró saját meghajtással rendelkezik, tehát nem kell tolni, ami főleg egyenetlen területen vagy lejtőn felfelé hasznos. Bizonyos fűnyíró modelleknél a meghajtás sebessége is állítható.
 • Mulcsozás funkció - A füvet apró darabokra vágja, amely aztán trágyaként használható.
 • Telítettség jelző - Tájékoztat a gyűjtőedény aktuális töltöttségi állapotáról.
 • Edge Cutting - Olyan tervezési megoldás, amelynél a forgókés szélessége majdnem megegyezik a fűnyíró teljes szélességével. Ez lehetővé teszi, hogy falhoz, kerítéshez vagy járdához közeli helyeken is lenyírd a füvet, és minimalizáld a hiányzó foltokat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch Indego XS 300 Szállításra kész > 5 db
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 45 perc üzemidő, 190 mm munkaszélesség, mulcsozás és központi vágási magasság-állítás, pinem védelem
258 090 Ft

2.
Worx LANDROID L2000 Szállításra kész 2 db
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 5 Ah akkumulátor-kapacitás, üzemidő, 220 mm munkaszélesség, mulcsozás, központi vágási magasság-állítás és mobilalkalmazás, pinem védelem
531 280 Ft

3.
Bosch AdvancedRotak 650 Szállításra kész > 5 db
Elektromos fűnyíró - forgó fűnyíró, nem önjáró, 1700 W motorteljesítmény, központi vágási magasság-állítás, 50 l-es gyűjtőkosár, 410 mm-es munkaszélesség
95 390 Ft

Még több
349 termék
Classic Kategória
Bosch AdvancedRotak 650
Elektromos fűnyíró - forgó fűnyíró, nem önjáró, 1700 W motorteljesítmény, központi vágási magasság-állítás, 50 l-es gyűjtőkosár, 410 mm-es munkaszélesség

95 390 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC08a5
Arany középút
Bosch Indego XS 300
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 45 perc üzemidő, 190 mm munkaszélesség, mulcsozás és központi vágási magasság-állítás, pinem védelem

258 090 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC032a22
Premium Kategória
Bosch Indego M 700
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 75 perc üzemidő, 190 mm munkaszélesség, mulcsozás és központi vágási magasság-állítás, pinem védelem

389 190 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC032a25
Einhell GC-EM 1032 Classic
Elektromos fűnyíró - forgó fűnyíró, nem önjáró, 1000 W motorteljesítmény, központi vágási magasság-állítás, 32 l-es gyűjtőkosár, 320 mm-es munkaszélesség

31 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF174
Bosch Indego S+ 500
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 60 perc üzemidő, 190 mm munkaszélesség, mulcsozás, központi vágási magasság-állítás és mobilalkalmazás,

331 090 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC032a24
Scheppach MS 173-51
Benzines fűnyíró - forgó, négyütemű motor, önjáró, 3,3 kW motor teljesítmény, motor űrtartalma: 173 cm3, 65 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás, telítettség jelző, központi vágási magasság-állítás, oldalkidobós és golyóscsapágy, 510 mm munkaszélesség

124 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SCHWSE943
FERRIDA LM 4626 - Benzines fűnyíró
Típusok
FERRIDA LM 4626
Benzines fűnyíró - rotációs, teljesítmény 2,6 kW, több mint 500 m²-es területre, 46 cm-es elérés, központi vágási magasságállítás 7 pozícióban (25 - 75 mm), 4 az 1-ben funkció - kosárgyűjtés, hátsó ürítés, oldalsó ürítés, mulcsozás, összecsukható fogantyú, ergonomikus, puha markolatú fogantyú, elülső fogantyú a könnyű kezelhetőség érdekében, 60 l műanyag/textil kombinált gyűjtőkosár, teljes kosárjelzés, 145 cm3 négyütemű OHV motor, automata fordulatszám-szabályozás, automata fojtószelep, ipari csapágyazott kerekek, mulcsozósapka tartozék, 1 l benzintartály, 0,5 l olajtartály, tömeg 25,5 kg

+ INGYEN Kenőanyag Ferrida

Szuper ár
135 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FRDGT053
Bosch EasyGrassCut 18V-230 (1x2,0 Ah)
Szegélynyíró - akkus, 2 Ah, 1 akkumulátor, 230 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 2,2 kg

41 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCh0460
FERRIDA LM 3715
Elektromos fűnyíró - forgókéses, 1500 W teljesítmény, legfeljebb 600 m²-es felülethez, vágásszélesség: 37 cm, 5 fokozatú központi magasságállítás, lehajtható tolókar gyorsrögzítőkkel, 35 l-es nejlon gyűjtőkosár, kábeltartó, hordozó fogantyú, biztonsági indítás, tömeg: 11,5 kg

+ INGYEN Kenőanyag Ferrida

Szuper ár
43 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: saf002
FERRIDA GT 3045
Szegélynyíró - elektromos, 450 W, 300 m2 feletti területekhez, szélesség 30 cm, damilvastagság 1,4 mm, damil hossza 6 m, teleszkópos alumínium fogantyú, védőburkolat, kábeltartó, biztosíték, vezetőkerék, tömege 2,3 kg, anyaga: műanyag, alumínium

+ INGYEN Kenőanyag Ferrida

Szuper ár
28 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FRDGT005
Gardena SmallCut 300/23
Szegélynyíró - elektromos, 300 W, 230 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 1,6 kg

18 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD070
FERRIDA GT 2325
Szegélynyíró - elektromos meghajtással, 250W, max. 400 m2-es telkekhez, hatósugár 22,8 cm, húrszélesség 1,2 mm, húr hossza 4m, védőborítás, kábeltartó, biztonsági biztonsági kapcsoló, súly 1,27 kg, műanyag

+ INGYEN Kenőanyag Ferrida

Leárazás -18 %
10 990 Ft 13 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FRDGT004
BOSCH UniversalGrassCut 18-260
Szegélynyíró - akkus, 2 Ah, 1 akkumulátor, 260 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 2,7 kg

57 890 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC9v7
BOSCH ART 30
Szegélynyíró - elektromos, 500 W, 300 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 2,8 kg

33 590 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC806h
BOSCH EasyGrassCut 23
Szegélynyíró - elektromos, 280 W, 230 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 1,9 kg

15 890 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC9w3
Einhell Aku GE-CM 18/33 Li (1 x 4,0 Ah) Expert
Akkus fűnyíró - forgó, 1 akkumulátor, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 330 mm munkaszélesség, központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 30 l

78 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF200
FIELDMANN FZS 2505-E El
Szegélynyíró - elektromos, 550 W, 300 mm munkaszélesség, tömege: 2,3 kg

17 490 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FIELD056
FERRIDA ZT LM 5129
Benzines fűnyíró - rotációs, teljesítmény 2,9 kW, több mint 1000 m²-es területre, 51 cm-es kinyúlás, központi vágási magasságállítás 6 pozícióban (35-80 mm), 4 az 1-ben funkció - kosárgyűjtés, hátsó ürítés, oldalsó ürítés, mulcsozás, összecsukható fogantyú, ergonomikus, puha markolatú fogantyú, elülső fogantyú a könnyű kezelhetőség érdekében, 65 l műanyag/textil kombinált gyűjtőkosár, teljes kosárjelzés, 170 cm3 négyütemű OHV motor, változó fordulatszám-szabályozás, ipari csapágyazott kerekek, tárolórekesz apró tárgyak vagy italok számára, mulcsozó dugó mellékelve, 1 l benzintartály, 0,5 l olajtartály, tömeg 36,5 kg

+ INGYEN Kenőanyag Ferrida

Szuper ár
202 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FRDGT055
Worx LANDROID S300
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2 Ah akkumulátor-kapacitás, üzemidő, 180 mm munkaszélesség, mulcsozás, központi vágási magasság-állítás és mobilalkalmazás,

390 380 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LADNR001
TECHline TECH BZ3 (5.0)
Robotfűnyíró - 2 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 150 perc üzemidő, 250 mm munkaszélesség, mulcsozás és mobilalkalmazás, pinem védelem és emelésgátló érzékelő

601 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 3 db
Termékkód: VGAZD559
Black&Decker BESTE630
Szegélynyíró - elektromos, 550 W, 300 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 2,6 kg

29 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BODK138
FIELDMANN FZR 4611-144B
Benzines fűnyíró - forgó, négyütemű motor, önjáró, 2,5 kW motor teljesítmény, 2,5 W teljesítmény, motor űrtartalma: 144 cm3, 65 l-es gyűjtőkosár, mulcsozás, központi vágási magasság-állítás, oldalkidobós és golyóscsapágy, 460 mm munkaszélesség

92 690 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FIELD066
Kärcher LTR 18-25 Battery 18V (akku nélkül)
Szegélynyíró - akkus, 2,5 Ah, 250 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 1,6 kg

+ INGYEN Töltő és pótakkumulátor KÄRCHER

43 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KASK012m9
Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül)
Szegélynyíró - akkus, 2,5 Ah, 300 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 2,5 kg

+ INGYEN Töltő és pótakkumulátor KÄRCHER

53 690 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KASK012n2

Fűnyírók

kertHogyan ápoljuk a gyepünket ősszel Gondoskodj gyepedről egész évben. Az ősz jó alkalom a kertépítésre. A nedvesség és a kellemes hőmérséklet...
A buja, zöld gyep nyáron az egész kertet élénkíti, és szó szerint ünnep a szemnek. De hogy lehet elérni...

Fűnyírók

A Fűnyírók kategóriában összesen 349 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűnyírók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűnyírók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűnyírók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűnyírók vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ