ApF HU Shop roku

Mászókák és játszótéri kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A saját játszótér minden gyermek álma. Ha van rá hely, könnyen teljesítheted a gyerekek erre vonatkozó kívánságát. Többféle változat áll rendelkezésre, amelyek méretükben és a játszótér elemek típusában és számában különböznek egymástól. Egy kerti mászóka, hinta vagy éppen csúszda biztosan kicsalogatja a gyerekeket a szobából, és friss levegőn, mozgással tölthetik szabadidejüket. Nézzük meg a folytatásban, milyen egy biztonságos mászóka és mire kell figyelni az otthoni játszótér kialakításánál.

Tovább

Az otthoni játszótér a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt örömet okoz

Egyre több kertes ház udvarára kerül játszótér. A beszerzési költségei manapság nem túl magasak, sokféle típus közül lehet választani, és maga az összeszerelés sem nehéz, bármelyik ügyes kezű apuka vagy nagypapa meg tudja oldani. A gyerekek élvezettel játszanak majd a saját játszóterükön, miközben a motoros készségeik is fejlődnek. A szülők biztosan nagyra fogják értékelni, hogy nem kell minden nap játszótérre menni a gyerekekkel, helyette tudnak egy kis időt magukkal is foglalkozni.

Kicsi vagy nagy legyen a kerti játszótér? A rendelkezésre álló hely alapvető fontosságú

Szeretnél gyermekeidnek egy játszóteret felállítani a kertben? Először is, gondold végig, hogy mennyi helyet tudsz a játszótérnek biztosítani. A legkisebb készletek kis kertekbe is alkalmasak, míg a csúszdákkal, tornyokkal, hintákkal és mászókákkal ellátott összetettebb játszóterek sokkal nagyobb helyet foglalnak el. A méret nagyon fontos szempont, mert a játszótér több évig fog majd a kertben állni, és nem szabad, hogy olyan helyet foglaljon, ami aztán hiányozni fog.

Műanyag mászóka otthonra

Van olyan gyerek mászóka, amely egyszerűen nem fér el a gyerekszobában.

Milyen játékelemekből állhat egy játszótér?

A játékelemek kiválasztása szorosan összefügg a mérettel. A játszóterek különböző variációkban készülnek. Természetesen a játékelemek kiválasztásánál döntő szempont, hogy gyermeked mivel szeret a legjobban játszani.

  • A csúszdás torony a legnépszerűbb megoldás. A toronytetővel, lépcsővel, létrával vagy mászóelemekkel rendelkezik, és általában egy homokozót is elhelyezhetünk alatta.
  • A rönkfa játszótér inkább nagyobb gyermekek számára alkalmas. Általában a mászóka mellett hintát is tartalmaz.
  • A hinták viszont a kisebb gyerekek számára igazán élvezetesek. Sokféle vidám kivitelben kaphatók, és méretüknek köszönhetően a legkisebb kertekbe is beférnek.

i

A játszóterek számos más elemmel is bővíthetők, például, létrákkal, mászókötelekkel és még sok mással. Vess egy pillantást játszótéri kiegészítők kategóriánkra és építs egy olyan játszóteret, amely pontosan megfelel a gyerekek ízlésének.

A különböző életkorú gyermekek számára megfelelő játszótéri elemek kombinálása

A játszótér több éven át tehet jó szolgálatot, sok készlet ezt figyelembe véve idővel a nagyobb gyerekek számára készült játékelemekkel módosítható, így együtt nő a gyerekekkel. Ha azonban a játszóteret több különböző életkorú gyermek fogja használni, fontos, hogy az mindenkinek tudjon elfoglaltságot kínálni. Tehát amikor játszóteret állítunk össze a gyermekek számára, az életkoruknak megfelelő elemeket válogassunk össze. Kapható például két hintával ellátott készlet, amelyből az egyik hinta egy nagyobb, a másik egy kisebb gyermek számára alkalmas.

Milyen anyagokból készülhet a kerti játszótér?

A játszóterek esetében általában három alapanyaggal találkozhatsz: fém, műanyag és fa. A hinták és hintaszettek fém és műanyag kombinációjából készülnek. A nagyobb játszóterek, amelyeken mászóka és csúszda is helyet kap, általában fából készülnek. A fa fajtája az egész készlet minőségére és tartósságára hatással van.

  • A lucfenyő a legnépszerűbb anyag, amely jó ár-érték arányt kínál.
  • A cédrusfa nagyon ellenálló a penésszel és a kedvezőtlen külső hatásokkal szemben, így hosszú élettartamot kínál.
  • A vörösfenyő viszonylag olcsó, de idővel megfeketedik, és több karbantartást igényel. A penésznek és a mohának azonban nagyon jól ellenáll.
  • Az akácfa rendkívül tartós, és a közterületeken lévő játszótereken is használják. De az ára sokkal magasabb.

Első a biztonság. Mire kell figyelni, ha játszóteret építünk a kertben?

Talán te is elgondolkodtál azon, hogy nem kerül-e túl sokba egy kész játszótér megvásárlása, és nem lenne-e jobb, ha magad építenél egyet. Egy ügyes ezermester biztosan meg tudja csinálni, de mielőtt komolyan nekiállnál egy saját készítésű játszótér építésének, alaposan fontold meg a biztonsági kérdést. Az eladott gyerek játszótér készletek biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek, és minden olyan terhelésnek alávetették őket a tesztelés során, amelyekkel életük során találkozni fognak, amit egy saját építésű kerti játszótér esetében nem tudsz kivitelezni.

i

Olcsó kerti játszóteret keresel? A vásár kínálatában kicsomagolt vagy kipróbált játékelemek várnak, de ne hagyd ki akciós termékeinket se. Ott kedvezményesen vásárolhatsz játszóteret.

A mászóka az egyik legnépszerűbb játékelem - milyenek vannak?

Gyerek mászóka számos színben és formában kapható. Fából, műanyagból vagy fémből készült modelleket is találhatsz. Létezik házikóval és csúszdával ellátott kerti mászóka is, amely a legkisebb kertben is elfér.

Ha a mászóka mellé egy gyerekmedence is kerül, egész nyárra biztosított a vidám időtöltés, ugyanakkor a hűsölésről is gondoskodik a forró napokon. A medence és a mászóka kombinációja a gyermekek számára igazi földi paradicsom lesz.

Kerti mászóka: típusok és méretek

Kerti mászóka számos méretben kapható. Ezért vásárlás előtt érdemes mérlegelni, hogy hány éves gyermek, és hány gyermek fogja használni a mászókát. Vannak olyanok, amelyek nem alkalmasak nagyon kicsi gyermekek számára.

A csúszdával ellátott kerti mászóka még több szórakozást kínál

A csúszdával ellátott gyerek mászóka az aktív gyermekek számára a legkézenfekvőbb választás. A mászóka meghódítására minden ügyességükre szükség lesz, a csúszda pedig gyors és biztonságos visszatérést biztosít számukra a földre, amikor anya uzsonnázni hívja őket.

i

A kerti mászóka nyáron gyorsan felmelegszik

Nyári napokon figyelj a csúszda hőmérsékletére. Mielőtt kiengeded a gyerekeket a csúszdára játszani, ellenőrizd, hogy nem tüzesedett-e át a naptól. Ha igen, csak önts rá egy kancsó vizet.

Mászóka kis házikóval, amely védelmet nyújt az eső és a nap ellen

A kis házikóval ellátott mászóka a mozgás és a pihenés örömét kombinálja. A házikóban a gyerekek a nyári napokon elbújhatnak a közvetlen napsütés elől, a benne lévő tárolóhely pedig kiválóan alkalmas a kültéri játékok tárolásához.

Az iglu formájú kerti mászóka egészen lenyűgöző

Van olyan gyerek mászóka, amely nagyon érdekes kivitelben készül, mégpedig iglu alakú. Ez a kerti mászóka egész évben szabadtéri mozgáslehetőséget kínál a gyerekeknek. Ne feledd, hogy a mászóka fejleszti a kézügyességet és a motoros készségeket.


kerti mászóka
Mászóka csúszdával

műanyag mászóka kertbe
Mászóka kis házzal

iglu mászóka otthonra
Iglu mászóka

mászóka gyerekeknek
Hernyó mászóka

A motoros készségek, a logikus gondolkodás és a képzelőerő fejlesztésére az úgynevezett oktató játékok a legalkalmasabbak. Érdekelnek ezek a játékok? Keresgélj oktató játékok kategóriánkban.

Fából készült gyerek mászóka kertbe

A fából készült kerti mászóka olyan klasszikus, amely soha nem okoz csalódást. A fa tartós anyag, és nem fog előfordulni, hogy a mászóka felborul. Ne feledd, a fának rendszeres ápolásra van szüksége festés és lakkozás formájában.

i

Játékok a kertbe

A kerti mászóka mellé további kerti játékok is elhelyezhetők. Ezek közé tartoznak például a trambulinok, a homokozók vagy a hinták. Nézd meg a szabadtéri játékok teljes kínálatát.

Játszótéri játékelemek

A gyerek mászóka további játékelemekkel is gazdagítható, például jól jöhet egy gyerek pad, ahol a gyerekek megpihenhetnek, és nem a hideg földön kell üldögélniük. Az ugrálólabdák vagy a vízi játékok is kiválóan alkalmasak a kertbe.

A mászóka összeszerelése és felállítása

A mászóka felállítása mennyire nehéz feladat? Ezt a kérdést minden apuka vagy anyuka felteszi, aki össze szeretné szerelni a megvásárolt játékot. Ne aggódj - minden mászóka csomagolásában megtalálható az összeszerelési útmutató, a folyamat legtöbbször csak néhány percet vesz igénybe.

A kerti mászóka összeszereléséhez szükséged lehet egy csavarhúzóra, egy imbuszkulcsra vagy egy kalapácsra a rögzítőcsapok beveréséhez. Ha ezek a szerszámok nincsenek benne a csomagban, akkor keresd fel szerszámok kategóriánkat.

Összecsukható beltéri mászóka otthonra

Nincs kerted, vagy nincs elég helyed? Nincs semmi gond, létezik olyan beltéri mászóka is, amely könnyen összecsukható, és a szekrényben tárolható, ha a gyermekeknek éppen nincs rá szüksége.

Gyerek mászóka szobába

Egy beltéri mászóka a gyermekek számára egy valóra vált álom lesz. Azokon a napokon, amikor odakint esik az eső vagy hideg van, a gyerekek garantáltan nem fognak otthon unatkozni. A házikó alakú beltéri mászóka akár egy aprócska nappaliban is elfér.

i

Olcsó kerti mászóka érdekel? Vásárunkban találhatsz néhány nagyszerű darabot

Kerti mászóka olcsón is kapható vásárunk kínálatában, ahol kibontott vagy újszerű termékeket vásárolhatsz. Ne aggódj, ezekre a termékekre garanciát vállalunk.

Beltéri mászóka gyerekeknek

Ha szobai mászóka érdekel, akkor elsősorban a modell méreteit nézd meg. Egyes darabok kint és bent is elhelyezhetők - ahol éppen szükség van rá (például az időjárásnak megfelelően). A mászóka mozgatása viszont csak akkor lesz lehetséges, ha azt nem kell ahhoz a felülethez rögzíteni, amelyen állni fog.

Ha nincs hely egy beltéri mászóka számára, még nem kell lemondani a mászásról, a játszó alagútban kedvükre bujkálhatnak és mászkálhatnak a kis lurkók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PLUM Kerti mászóka Szállításra kész 2 db
Mászóka - ajánlott életkor: 3 éves, terhelhetősége 50 kg, anyaga: fém, mérete 90 × 180 × 170 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
54 590 Ft

16 termék
5,0
PLUM Kerti mászóka
Mászóka - ajánlott életkor: 3 éves, terhelhetősége 50 kg, anyaga: fém, mérete 90 × 180 × 170 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
54 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Hramhd81
Little Tikes Víztorony
Kültéri játék - ajánlott 2 éves kortól
140 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAnk002473
Shark Escape Climber
Játszótér kiegészítő - cápa motívum, kerti szórakozáshoz, a készlet edzi a durva motoros készségeket, gyermekek számára 3 éves kortól
68 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAnk001857
Little Tikes Vízi kosárlabda
Kültéri játék - ajánlott 3 éves kortól
32 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAnk002471
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large NW Pastel - Mászóka Típusok
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large NW Pastel
Mászóka - ajánlott életkor: 2 éves, terhelhetősége 60 kg, anyaga: fa, maximum 1 gyerek játszhat rajta, mérete 81 × 76,8 × 87,2 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
65 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls4362
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Small Natural Wood
Mászóka - ajánlott életkor: 2 éves, terhelhetősége 60 kg, anyaga: fa, maximum 1 gyerek játszhat rajta, mérete 81 × 76,8 × 87,2 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
48 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls4366
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large Natural Wood - Mászóka Típusok
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large Natural Wood
Mászóka - ajánlott életkor: 2 éves, terhelhetősége 60 kg, anyaga: fa, maximum 1 gyerek játszhat rajta, mérete 81 × 76,8 × 87,2 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
60 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls4364
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Mini Natural Wood
Mászóka - ajánlott életkor: 2 éves, terhelhetősége 60 kg, anyaga: fa, maximum 1 gyerek játszhat rajta, mérete 81 × 76,8 × 87,2 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
48 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls4365
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large Grey Pastel - Mászóka Típusok
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large Grey Pastel
Mászóka - ajánlott életkor: 2 éves, terhelhetősége 60 kg, anyaga: fa, maximum 1 gyerek játszhat rajta, mérete 81 × 76,8 × 87,2 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
65 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls4363
Little Tikes Vízi játszótér
Medence játékközpont - ajánlott 3 éves kortól
60 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAnk002472
5,0
Little Tikes Natural mászóka
Mászóka - ajánlott életkor: 1,5 éves, anyaga: műanyag, mérete 76 × 77 × 130 cm (m×sz×h), tartozék: csúszda, mászóka és állvány
66 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif7273
5,0
Little Tikes Szivárványos mászóka csúszdával
Mászóka - ajánlott életkor: 1,5 éves, anyaga: műanyag, maximum 1 gyerek játszhat rajta, mérete 117 × 117 × 111 cm (m×sz×h), tartozék: csúszda és mászóka
36 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAms138
5,0
Dolu 4 az 1-ben játszótér
Játszótér - fiúknak és lányoknak ajánlott, 2 éves kortól
65 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif12199
Little Tikes Seek & Explore
Mászóka - ajánlott életkor: 2 éves, anyaga: műanyag, mérete 125 × 190 × 360 cm (m×sz×h), tartozék: csúszda, mászóka, mászó alagút és állvány
121 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif7274
5,0
Little Tikes mászóka - Dzsungel
Mászóka - ajánlott életkor: 1,5 éves, terhelhetősége 66 kg, anyaga: műanyag, maximum 3 gyerek játszhat rajta, mérete 76 × 77 × 130 cm (m×sz×h), tartozék: csúszda, mászóka és állvány
52 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk002461
Little Tikes Mászóka - Evergreen
Mászóka - ajánlott életkor: 1,5 éves, anyaga: műanyag, mérete 76 × 76 × 128 cm (m×sz×h), tartozék: csúszda, mászóka és állvány
69 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAmm00358

Mászókák és játszótéri kiegészítők

Mászókák és játszótéri kiegészítők

A Mászókák és játszótéri kiegészítők kategóriában összesen 16 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mászókák és játszótéri kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mászókák és játszótéri kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mászókák és játszótéri kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mászókák és játszótéri kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ