Levé ucho Alza dny Visa

Karos kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Kapszulás
(3)
Karos
(97)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(54)
Időzítő
(11)
Két csésze készítése egyszerre
(65)
Kávékapszula automatikus felismerése
(1)
Ital készítése egy gombnyomással
(20)
Ital típusa
Espresso
(72)
Tejes kávéitalok
(27)
Jeges kávé
(4)
Filteres kávé
(10)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(18)
Víztartály
(49)
Nyomásmérő/manométer
(12)
Beépített kávédaráló
(15)
Kijelző
(9)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(5)
Érintésmentes kijelző
(4)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(2)
Manuális gombok
(63)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(77)
Tejrendszer
(6)
Kiegészítő tejhabverő
(12)
Tejes megoldás nélkül
(36)

A karos kávéfőzők nagy segítségnek számítanak a kávéfőzésben, és ugyanolyan minőségű eszpresszót, de akár cappuccinót vagy lattét készíthetsz velük, mint az automata gépekkel, csak olcsóbban. A kapszulás kávéfőzőkkel ellentétben a frissen őrölt kávé illata is le fog venni a lábadról. Hogyan válaszd ki a megfelelő kávéfőzőt, továbbá mik az előnyei és a hátrányai?

Tovább

Hogyan válassz karos kávéfőzőt

Karos kávéfőzőgépet vagy kézi karos kávéfőzőt a nyomás, a víztartály-kapacitás és az energiafelhasználás alapján érdemes választani. Ugyanakkor azt is vedd számításba, hogy eszpresszót vagy tejes italokat, mint például cappuccinót vagy lattét is fogsz-e készíteni - ebben az esetben ugyanis a kézi kávéfőzőnek tejhabosító fúvókával is kell rendelkeznie.

i

A "Milyen karos kávéfőzőt vegyek?" kérdéssel egy nagyobb terjedelmű cikkben is foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a készítéssel és a kötelező kiegészítőkkel kapcsolatban is.

A karos kávéfőzők nyomása

A megfelelő kávékészítéshez a karos kávéfőzőnek legalább 9 bar nyomással kell rendelkeznie. Azonban néhány gép nem képes megtartani ezt a nyomást a kávéfőzés teljes folyamata alatt. Épp ezért olyan eszközt érdemes választani, amely magasabb - ideális esetben 15 bar - nyomás elérésére is képes.

A karos kávéfőzőgép víztartálya

A karos kávéfőzők víztartályának kapacitása 0,25 és 3 liter között, a kávégépek méretének és árának megfelelően változik. Egy kétszemélyes háztartásban általában elegendő egy 0,5-1 literes tartállyal ellátott karos kávéfőző.

A karos kávéfőzőgép teljesítménye

Karos kávéfőzőket 500-2800 W közötti teljesítménnyel találhatsz. Az alacsonyabb teljesítményű eszközök energiát spórolnak és általában kisebbek is. Habár az erősebb karos kávéfőzők sok energiát fogyasztanak és nagyobbak, de jobb teljesítményt, és számos prémium funkciót is kínálnak.

A karos kávéfőzők előnyei és hátrányai

 • Olcsóbbak, mint az automata kávéfőzők.
 • Egyedülálló kávéélmény.
 • Kávé frissen őrölt kávészemekből.
 • A drágább automata kávéfőzőkhöz hasonló kávéminőség.
 • A kávékészítés több időt vesz igénybe.
 • Bonyolultabb készülék karbantartás.

Karos kávéfőző kávédarálóval

Néhány kávéfőző beépített kávédarálóval rendelkezik, amely a kívánt finomságúra darálja a kávébabot, így még jobb és kiegyensúlyozottabb ízű kávét készíthetsz. A darálós karos kávéfőzők hasonlóak a professzionális gépekhez, áruk pedig az automata kávéfőzőkéhez közelít.

A karos kávéfőzők funkciói

 • A tejhabosító fúvóka a legfinomabb tejhabot garantálja - alkalmas cappuccinóhoz és lattéhoz.
 • Két csésze kávé egyidejű készítése jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a kávéfőzés folyamatát.
 • Az állítható magasságú csészetartónak köszönhetően magasabb csészékbe is főzhetsz kávét.
 • A csészemelegítő felület megtartja a kávé hőmérsékletét vagy előmelegíti az üres csészét.
 • A kávé és a víz mennyiségének beállítása lehetővé teszi, hogy pontosan az ízlésednek megfelelő kávét készíts.
 • A kávédaráló automatikusan a kívánt finomságúra darálja a kávét.
 • A kijelző megkönnyíti a karos kávéfőző használatát és áttekintést nyújt a kávékészítés folyamatáról.
 • Az energiatakarékos üzemmód úgy állítja be a kávékészítés folyamatát, hogy az ne pazarolja az energiát.
 • Az automatikus kikapcsolás funkció kikapcsolja a karos kávéfőzőgépet hosszan tartó inaktivitás esetén.
 • A vízkőmentesítő rendszer megelőzi a karos kávéfőző kifolyócsövének csepegését a csésze eltávolítása után.
 • Az öntisztító rendszer kiöblíti a kávéfőzőt, miután elkészült a kávé és jelzi a vízkőmentesítés esedékességét, ha eltömődést észlel.

Karos kávéfőző használata

A karos kávéfőzőgép használatának megvan a pontos menete, csak ezen lépések betartásával lesz tökéletes a presszókávé.

 • Lényeges szempont, hogy a karos kávéfőző rendelkezik-e darálóval. Amennyiben nem rendelkezik, elektromos vagy kézi kávédarálóval a szemes kávét finomra kell őrölni.
 • Utána ellenőrizd a kávétartó szűrő tisztaságát, töltsd meg az őrleménnyel, egyengesd el és használj kávétömörítőt.
 • Mielőtt a kart beillesztenéd a helyére, kevés vizet folyass át a fejen.
 • Amikor a kávétartót a helyére tetted, helyezd a csészét a szűrő alá, állítsd be a szükséges programot és indulhat a folyamat.
 • A kézi karos kávéfőző esetében a folyamat egy picit időigényesebb, de megvan annak is a varázsa.

Karos kávéfőző tisztítása

A fenti lépésekben is említésre került a karos kávéfőzőgép tisztításának a fontossága. Két dologra kell figyelni:

 • Amikor a kávétartóba betöltöd az őrleményt, az legyen tökéletesen száraz és tiszta
 • A kar behelyezése előtt, kevés forró vízzel tisztítsd meg a fejet. Ezzel a lépéssel egy picit át is melegíted a rendszert.

A karos kávéfőző tisztításának a kávé elkészülte is vannak lépései. Ne maradjon a szűrőben az őrlemény, legyen tökéletesen elöblítve. A fejet szintén ajánlatos átfolyó forró vízzel picit kiöblíteni. Ez az apró lépés igencsak meg tudja hosszabítani a karos kávéfőző élettartamát, nem utolsósorban garantálja az espresso tökéletes minőségét.

Olasz karos kávéfőzőgép

Mivel maga az espresso olasz találmánynak számít, nem meglepő módon a karos kávéfőzők közt is uralkodóak az olaszosan csengő márkák. Sok konyhában a kávéfőző a berendezés központi részének számít, ezért nem mindegy, hogy néz ki. Az olasz karos kávéfőzők a dizájnra is nagyon ügyelnek, elég megemlíteni az Ascaso kávégépeket, amelyek a retró karos kávéfőzőgépek közé tartoznak. Szintén rendkívül formásasak és mutatósak az Ariete karos kávéfőzők.

Ipari karos kávéfőzőgépek

Az ipari karos kávéfőzőgépek lényege, hogy egy masszív egységben egyesítik a kávéfőzőt, a darálót és a tejhabosító rendszert. Nemegyszer két kifolyóval, két fejjel rendelkeznek, ami felgyorsítja a kávéfőzés folyamatát. Az ipari karos kávéfőzők rendelkeznek az összes lényeges funkcióval, mint a változtatható magasságú csészetálca vagy a csésze előmelegítés. Az espresso a hosszúkávok alapjául is szolgál, ezért számos ipari karos kávéfőző rendelkezik beépített tejhabosítóval vagy tejforraló kancsót találsz a dobozukban.

Kézi karos kávéfőzők

Az alternatív kávékészítés szerelmeseinak valók a kézi karos kávéfőzők. A teljes folyamat manuálisan zajlik, de az összes lépést tökéletesen felügyelheted. Az igazán old-school kávékészítők még a kávét is kézi darálóval őrlik. A kézi karos kávéfőző működésének fontos lépése, hogy forró vízzel megfelelően elő kell melegíteni a rendszert, utána kell behelyezni a kávétartót és egyenletes erővel a két kar segítségével átpumpálni a forró vizet az őrleményen. A folyamat után pedig mindent meg kell tisztítani.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - háztartásba, 1650 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérsékletének beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41 × 35,4 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,08 kg
299 990 Ft

2.
SAGE SES876BSS Espresso Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - háztartásba, 1850 W teljesítmény, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 41 × 33 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
333 990 Ft

3.
SAGE Espresso SES878BSS Szállításra kész 2 db
Karos kávéfőző - háztartásba, 1650 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérsékletének beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41 × 35,4 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,08 kg
305 990 Ft

Még több
97 termék
Classic Kategória
4,5 19×
De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY
Karos kávéfőző - háztartásba, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 33 × 14,9 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
94 430 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK922
Arany középút
SAGE Espresso SES878BSS - Karos kávéfőző Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 13×
SAGE Espresso SES878BSS
Karos kávéfőző - háztartásba, 1650 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérsékletének beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41 × 35,4 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,08 kg
305 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK834
Arany középút
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel - Karos kávéfőző Ingyen
Alzabox szállítás
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel
Karos kávéfőző - háztartásba, 1650 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérsékletének beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41 × 35,4 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,08 kg
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK459
Premium Kategória
SAGE SES876BSS Espresso - Karos kávéfőző Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,8
SAGE SES876BSS Espresso
Karos kávéfőző - háztartásba, 1850 W teljesítmény, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 41 × 33 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
333 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK917
4,5 56×
KRUPS XP320830 Opio Espresso
Karos kávéfőző - 15 bar nyomás, alumínium kazán a gyors előmelegítéshez, kézi beállítás, gőzfúvóka, automatikus kikapcsolási funkció, csészefűtés a felső részen, kivehető víztartály 1,5 l térfogattal, kivehető csepegtetőtálca, lehetőség egyszerre 2 csésze elkészítésére, kávémérő csészével és habosítóval együtt, 15 év garancia a javíthatóságra.
47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUXP830
Szarvasi SZV-624 Unipress fekete kávéfőző - Karos kávéfőző
Típusok
3,6 27×
Szarvasi SZV-624 Unipress fekete kávéfőző
Karos kávéfőző - háztartásba, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, tömege 4,1 kg
23 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SZARV002
Szarvasi SZV-624 Unipress szürke kávéfőző - Karos kávéfőző
Típusok
3,6 27×
Szarvasi SZV-624 Unipress szürke kávéfőző
Karos kávéfőző - háztartásba, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály
23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV003
De'Longhi Dedica EC 685.M - Karos kávéfőző
Típusok
4,8 186×
De'Longhi Dedica EC 685.M
Karos kávéfőző - háztartásba, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES013
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO bézs kávéfőző - Karos kávéfőző
Típusok
4,5 35×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO bézs kávéfőző
Karos kávéfőző - háztartásba, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, csészemelegítés, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV012
De'Longhi Dedica EC 685.W - Karos kávéfőző
Típusok
4,8 186×
De'Longhi Dedica EC 685.W
Karos kávéfőző - háztartásba, retro, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,5 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES011
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO zöld kávéfőző - Karos kávéfőző
Típusok
4,5 35×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO zöld kávéfőző
Karos kávéfőző - háztartásba, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SZARV009
4,4
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, fekete
Karos kávéfőző - háztartásba, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
35 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV015
Szarvasi SZV-624 Unipress, bordó - Karos kávéfőző
Típusok
3,6 27×
Szarvasi SZV-624 Unipress, bordó
Karos kávéfőző - háztartásba, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály
23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SZARV004
5,0
Szarvasi SZV-623 CAFE BRILL fehér kávéfőző
Karos kávéfőző - háztartásba, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, manuális gombok
23 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SZARV013
De'Longhi Dedica EC 685.R - Karos kávéfőző
Típusok
4,8 186×
De'Longhi Dedica EC 685.R
Karos kávéfőző - háztartásba, retro, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES012
De'Longhi Dedica EC 685.BK - Karos kávéfőző
Típusok
4,8 186×
De'Longhi Dedica EC 685.BK
Karos kávéfőző - háztartásba, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES010
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, bordó
Karos kávéfőző - háztartásba, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
Leárazás -10 %
31 990 Ft 35 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SZARV018
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, krémszínű/fekete
Karos kávéfőző - háztartásba, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
35 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SZARV019
Sage BES980BTR Black Truffle - Karos kávéfőző Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
3,0
Sage BES980BTR Black Truffle
Karos kávéfőző - háztartásba és professzionális, 2400 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2,5 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, integrált tömörítő kar/állomás, kijelző, kávédaráló, tejrendszer, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérsékletének beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 45,5 × 37 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 19,6 kg
692 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SAGPK381
3,9
SAGE SES500BSS
Karos kávéfőző - 1600 W teljesítmény, 1,8 l-es víztartály, két csésze készítése egyszerre, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 31 × 19,5 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,9 kg
Leárazás -24 %
164 490 Ft 217 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAGSE500
Sage SES880BTR Espresso Black Truffle SAG - Karos kávéfőző Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Sage SES880BTR Espresso Black Truffle SAG
Karos kávéfőző - háztartásba, 1680 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérsékletének beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintőkijelző, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 42 × 31 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
474 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGEPK148
3,5
SAGE BES810 Espresso
Karos kávéfőző - háztartásba, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, gőzfúvóka, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italméret, mérete 31,5 × 25 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg
139 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBE010
4,7 13×
De'Longhi ECP 33.21.W
Karos kávéfőző - háztartásba, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, mérete 30,5 × 18,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
46 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELGH024
4,2 20×
KRUPS XP442C11 Virtuoso Silver
Karos kávéfőző - 15 bar nyomás, 1 l űrtartalmú víztartály, két kávé egyidejű elkészítése, gőzfúvóka, csészemelegítő, beállítható kávémennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, forró víz funkció, cappuccino és latte, automatikus kikapcsolás, 1400 W teljesítményfelvétel, 14,3 cm széles, 28,5 cm magas, 28 cm mély, tömege: 3,3 kg, színe: fekete és rozsdamentes acél, 15 év javíthatósági garancia
70 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUPK

Karos kávéfőzők

rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Vásárolj 2022.1.31. és 3.20. között Nespresso kávéfőzőt a Vertuo vagy Original termékcsaládból, és 12 000 Ft értékű kedvezményt kapsz kávékapszulák vásárlásához.
Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...
KrupsPótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
Otthoni értékelésünk alanya ezúttal a Krups XP442C11 Virtuoso Silver karos kávéfőző volt, amelyet kipróbáltunk helyetted. Kompakt méretet, nagy teljesítményt, gőzfúvókát és két csésze kávé elkészítésének a lehetőségét kínálja. Hogyan lehet vezérelni ezt a kávéfőzőt,...
A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb tisztításával és a bő kávékínálattal mindenkit elbűvöl, aki új, teljesen automatikus kávéfőző vásárlását fontolgatja. 14 napon keresztül teszteltük az új LatteGo...
További cikkek Összes cikk

Karos kávéfőzők

A Karos kávéfőzők kategóriában összesen 97 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó karos kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább karos kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb karos kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: karos kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ