30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Vízi sportok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A vízi sportok nagyszerűek a kikapcsolódáshoz és a test erősítéséhez, és sok szép pillanatot élhetsz át. Akár a SUP evezést, a kajakozást, az úszást, a vízipisztoly párbajt, a búvárkodást vagy valami egészen mást választasz, nálunk megfelelően felszerelheted magad. Nézd meg a különböző vízi sportok űzéséhez szükséges felszerelések kínálatát.

Tovább

Vízi szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A nyári hónapokhoz hozzá tartoznak a vízi sportok. A medence mellett vagy a természetes vizekben is sportolhatsz. Itt mindent megtalálsz, amire a vízben végzett tevékenységek széles skálájához szükséged lehet. Élvezheted a SUP deszkán evezést gyermekeiddel, vagy búvárkodhatsz a barátaiddal egy szép tóban. Bármit is teszel, biztos, hogy felejthetetlen élményekben lesz részed.

Az állva evezés nagyszerűen feszesíti a testet

A vízi sportok között nagy népszerűségnek örvend az utóbbi években a SUP evezés, amely nemcsak szórakoztató, hanem erősíti a mély stabilizációs rendszeredet (core) és összességében erősíti a testedet. Ezen kívül megismerheted a vízfelületek eddig ismeretlen, szép szegleteit is. Szerezz be egy SUP deszkát és az összes szükséges kiegészítőt, és fedezd fel a vizet állva evezés közben.

Az evezés is nagyon kedvelt vizi sport

Érdekel a kajakozás és szeretnéd kipróbálni? A vízi turizmus remek lehetőséget kínál a folyókon való haladásra, miközben felfedezzük egy hely szépségét. Az evezős túrák többnaposak is lehetnek, ezért készülj fel az út során esetlegesen felmerülő nehézségekre.

A vízi sportok rendszeres űzése különleges szóhasználatot eredményez, nagyon sok olyan kifejezés létezik, amelyeket a beavatatlanok nem értenek. Mielőtt elindulsz, próbálj meg előzetesen megtanulni néhány fogalmat, hogy mindig képben legyél.

Minőségi felszereléssel még élvezetesebb az úszás

Az úszás széles körben elterjedt vizi sport, amelyet szabadidős tevékenységként vagy versenyszerűen is lehet űzni. Mindkét esetben mindenképpen érdemes minőségi felszerelést beszerezni. A szemüvegtől a sapkán át az uszonyokig. Mindezek magasabb szintre emelhetik az úszóteljesítményedet. Mindig tartsd szem előtt a biztonságot és legyél óvatos.

!

Bármelyik vizi sport érdekli is gyermekedet, a vízbiztosság és az úszástudás alapvető fontosságú. Szeretnéd megtanítani gyermekeidet úszni? Nézd meg, milyen úszógumik és karúszók találhatók nálunk. Mindkét segédeszköz segít a gyermekeknek a vízzel való ismerkedés korai szakaszában. Ha gyermekeid már magabiztosabbak, fokozatosan elengedheted őket a vízben.

A vízi sportok egyik gyöngyszeme, a búvárkodás

A búvárkodás csodálatos élmény lehet. Különösen, ha egy emlékezetes helyen vagy. Magyarországon is vannak szebbnél szebb helyek, ahol merülhetsz, de semmi sem ér fel a korallzátonyoknál történő búvárkodással. Bárhol is vagy, minőségi felszerelésre van szükséged, amelyre mindig számíthatsz, ezért alaposan gondold át a választást.

A magyarországi búvárkodási tippek között meg kell említeni a Dorogi-tavat, valamint a gyékényesi Kotró tavat. Budapest közelében a Lupa-tóban merülhetsz egyet. Aki nemcsak víz alá, hanem föld alá is szeretne merülni, a hévízi forrásbarlangban teheti próbára a bátorságát.

Ne végezd úgy, mint Jack a Titanicban, és szerezz idejében mentőmellényt!

A mentőmellény alapvető felszerelés mindazok számára, akik rendszeresen tartózkodnak a vízben, de a legtöbb vizi sport esetében ajánlott a használata. Ez különösen igaz az evezősökre, mert sosem tudhatod, mikor borulsz bele a vízbe. A mentőmellény minőségi anyagokból kell, hogy készüljön, hogy megfelelő támogatást nyújtson a nehéz pillanatokban.

!

Ha a vízparton töltöd a nyaralásod nagy részét, ne indulj üres kézzel. A strandsátor mellett strand pléd, felfújható labda stb. is legyen nálad. Tedd élvezetesebbé a vízparton töltött időt vidám játékokkal.

A papucs vagy a flip flop papucs sem hiányozhat a strandról

A melegebb hónapokban elengedhetetlen a kényelmes lábbeli. Különösen víz közelében senki sem szereti, ha a lába befülled. Ugyanakkor gondolj a kényelemre is. Mindkettőre megoldást jelent egy minőségi papucs vagy szandál, amelyek különböző mintákkal és színekben kaphatók. A lábbeliket elsősorban a méret és a felhasználás helye és módja szerint válaszd ki.

Védd a lábad neoprénnel

Egy neoprén cipő bármelyik vizi sport űzésekor jó szolgálatot tehet. Fő célja, hogy megvédje a lábadat a vízben rád leselkedő veszélyektől. Ha hideg vízben vagy, a neoprén cipő melegen tart. A választás során a kényelemre összpontosíts, hogy a cipő jól illeszkedjen.

!

Óvakodj a túl szűk neoprén cipőtől, mert kilyukadhat. A vízi sportok esetében is igaz a kényelmes viselet fontossága. Gondolj a talp anyagára is. A cipő kiválasztása attól függ, hol fogsz járni a cipőben.

A vízálló táskák és tokok megvédik minden értéktárgyadat

A vízi sportok általában megnyugtatják az embert, főleg, ha nem kell az értéktárgyaid miatt aggódni. Ha például úszni mész, és a telefonodat, pénztárcádat stb. a parton hagyod, akkor lehet, hogy már nem lesz ott, mire kijössz a vízből. Erre van megoldás, hiszen a vízálló telefontokok nyugodtan nálad lehetnek a vízben.

Kézi vagy elektromos pumpa - mivel fújjuk fel a vizi sport eszközöket?

Eleged van abból, hogy állandóan kézzel fújd fel a csónakokat, medencéket és matracokat? Vagy élvezed az egész folyamatot, és úgy gondolod, ez is a vízi sportok velejárója? Pumpa kínálatunkban elektromos és kézi működtetésűt is kínálunk. Melyiket választod?

Egyes pumpák az autó szivargyújtójáról is működnek. A legtöbbjük azonban hagyományos konnektorhoz csatlakoztatható.

Csak nyújtózz el a matracon

A vízi sportok alaposan elfárasztják az embert. Szeretnél egy kicsit elnyújtózni? Sőt, mi több, a vízben? Bármelyik csónak és matrac alkalmas erre a célra, feküdj rá, nagyon messzire bemerészkedhetsz a parttól. Ha egy kicsit fel szeretnéd dobni a medencédet, még flamingó alakú matracot is találhatsz. A kiválasztás legfontosabb tényezői a csónak és a matrac mérete, formája, teherbírása és anyaga.

Játssz sokat a gyermekeiddel

A strandjátékok nagyszerű módját nyújtják annak, hogy még jobban élvezd a vízparti tartózkodást a gyerekekkel. Kipróbálhatod a vízfestést, a vízi állatokat, a különböző fürdőmatricákat, a vízipisztolyokat vagy a felfújható játékokat stb. Szerezz be egyszerre több játékot. Biztosan sok szép pillanatot fogsz átélni a gyermekeiddel, amelyekre sokáig emlékezni fogtok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Aqua Marina Beast 10'6''x32''x6'' Szállításra kész 5 db
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 320 cm, terhelhetősége 140 kg, kiszorítás: 300 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, leash és rögzítő heveder
114 690 Ft

2.
AQUA MARINA Motion T-18 motorral Kérés esetén megrendeljük 3 db
Felfújható gumicsónak -
100 490 Ft

3.
Wave FULLMA L/XL, kék Szállításra kész > 5 db
Snorkel maszk - méret: l/xl, színe: kék, kialakítása: egész arcos, fókusz: rekreációs és snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
12 490 Ft

Még több
667 termék
5,0
AQUA MARINA Dhyana 11'0''x36''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 336 cm, terhelhetősége 160 kg, kiszorítás: 352 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és rögzítő heveder
163 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTaqm013
Wave FULLMA L/XL, rózsaszín - Snorkel maszk
Típusok
4,6 32×
Wave FULLMA L/XL, rózsaszín
Snorkel maszk - méret: l/xl, színe: rózsaszín, kialakítása: egész arcos, fókusz: rekreációs és snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwave02
Calter Adult 117Silicon, sárga - Légzőcső
Típusok
3,3
Calter Adult 117Silicon, sárga
Légzőcső - új, hidrodinamikus alakú, anatómiailag formált hajlékony cső, alkalmas snorkelinghez és búvárkodáshoz, szilikon anyagból
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0345
Paddle Floater, rózsaszín - Védő
Típusok
4,7
Paddle Floater, rózsaszín
Védő - a víz felszínén tartja az evezőlapátot, hogy az ne merüljön el
4 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmcsp02
5,0 10×
Aqua Marina Beast 10'6''x32''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 320 cm, terhelhetősége 140 kg, kiszorítás: 300 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, leash és rögzítő heveder
114 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTaqm010
Wave FULLMA L/XL, kék - Snorkel maszk Típusok
4,6 32×
Wave FULLMA L/XL, kék
Snorkel maszk - méret: l/xl, színe: kék, kialakítása: egész arcos, fókusz: rekreációs és snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwave04
5,0
AQUA MARINA Super Trip 12'2''x32''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 370 cm, terhelhetősége 210 kg, kiszorítás: 462 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, uszony, zsák és javítókészlet
163 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTaqm012
5,0
Aqua Marina Coral 10'2''x31''x5''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 310 cm, terhelhetősége 105 kg, kiszorítás: 231 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és rögzítő heveder
Szuper ár
156 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTaqm009
5,0
Sevylor Tahaa Kit
Kajak - felfújható szerkezet 312 cm hosszú és 92 cm széles, férőhelyek száma: 2 fő, 160 kg teherbírással, anyaga minőségi PVC, típusa: turista- és rekreációs, tartozék: evező, tömege: 7,9 kg
Szuper ár
70 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTsev24
Calter Senior F65 40-41 méret - Békauszony Típusok
5,0
Calter Senior F65 40-41 méret
Békauszony - cipővel, snorkeling, színe: fekete és zöld, mérete: M
7 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTbd0315
3,0
Z-RAY X1 Combo 10'2" x 32" x 6"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 310 cm, terhelhetősége 125 kg, kiszorítás: 259 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és ülés
135 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTzray003
4,0
Acra csónaktáska 60l
Vízhatlan zsák - 60l-es űrtartalom,
6 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTacr130
Calter Senior F65 - Békauszony Típusok
5,0
Calter Senior F65
Békauszony - cipővel, snorkeling, színe: fekete és zöld, mérete: XS, S, M, L, XL és XXL
7 690 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0359nad
5,0
Aqua Marina Steam 412
Kajak - felfújható szerkezet 412 cm hosszú és 80 cm széles, férőhelyek száma: 2 fő, 155 kg teherbírással, anyaga minőségi PVC, típusa: turista-, tartozék: pumpa, tömege: 16 kg
157 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTaqw109
5,0
AQUA MARINA Coral Touring 11'6''x31''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 350 cm, terhelhetősége 130 kg, kiszorítás: 328 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és rögzítő heveder
267 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTaqm031
5,0
Z-RAY E10 Evasion DeLuxe 9'9" x 30" x 5"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 297 cm, terhelhetősége 110 kg, kiszorítás: 210 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák és javítókészlet
92 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTzray002
Wave FULLMA S/M, víztiszta - Snorkel maszk Típusok
4,6 32×
Wave FULLMA S/M, víztiszta
Snorkel maszk - méret: s/m, színe: világos, kialakítása: egész arcos, fókusz: rekreációs és snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwave05
Calter Adult 63PVC-Silicon, sárga - Légzőcső Típusok
4,5
Calter Adult 63PVC-Silicon, sárga
Légzőcső - új, hidrodinamikus alakkal, anatómiailag formált hajlékony cső, alkalmas snorkelinghez és búvárkodáshoz, anyaga PVC és szilikon
3 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0349
4,0
F2 STEREO 10'0" x 33"x 5"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 305 cm, terhelhetősége 100 kg, kiszorítás: 245 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, javítókészlet és tok
188 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTmcf004
Wave FULLMA L/XL, víztiszta - Snorkel maszk Típusok
4,6 32×
Wave FULLMA L/XL, víztiszta
Snorkel maszk - méret: l/xl, színe: világos, kialakítása: egész arcos, fókusz: rekreációs és snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwave06
4,2 11×
Ferrino Busta Impermeabile M
Vízálló tok - vízálló
4 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1466
3,0
Aqua Marina Sports III ALU 2021
Evező - összecsukható konstrukció, 2200 mm-es hossz, anyaga alumínium
15 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTaqw104
5,0
Egész arcos búvármaszk, junior, kék
Snorkel maszk - méret: s, színe: kék, kialakítása: egész arcos, fókusz: snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
10 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTac035
5,0
Wave FULLMA S/M, kék
Snorkel maszk - méret: s/m, színe: kék, kialakítása: egész arcos, fókusz: rekreációs és snorkeling, üveg színe: tiszta, integrált légzőcső, kilégzőszelep és snorkelinghez
14 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwave03

Vízi sportok

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...
A legjobb a forró nyári napokat a vízparton tölteni, ahol a napozás és a pihenés mellett számos aktív kikapcsolódásban is részed lehet. Próbáld ki az állva evezést a SUP deszkán, merülj a víz alá egy víz alatti robogóval, vagy csak menj egyet úszni, így máris tettél...

Vízi sportok

A Vízi sportok kategóriában összesen 667 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízi sportok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vízi sportok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vízi sportok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vízi sportok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ