Hangfalszettek és hangrendszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(4)
2.0
(339)
2.1
(120)
5.0
(9)
5.1
(19)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(203)
Digitális optikai
(135)
RCA - Cinch
(117)
AUX
(99)
HDMI
(93)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(284)
Wi-Fi
(38)
Multiroom
(20)
AirPlay
(27)
Chromecast
(14)
NFC
(3)
Szín
Fehér
(58)
Fekete
(375)
Piros
(4)
Barna
(40)
Kék
(5)
Narancssárga
(2)
Ezüst
(6)
Szürke
(17)
Zöld
(2)
Arany
(1)
Szűrés

A hangszett, legyen az egy jó minőségű hangfalszett vagy hangrendszer, olyan eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy teljes mértékben átadd magad a zene, filmek vagy játékok által nyújtott élménynek. Az ideális hangszett nemcsak hangokat közvetít, hanem érzelmeket és hangulatokat is. Egy jó hangszett képes magával ragadni téged, elrepíteni a kedvenc zenéid vagy filmjeid világába, és élménnyé varázsolni a mindennapi tevékenységeidet. Olvass tovább és ismerd meg még jobban.

Tovább

Hangszett és hangrendszer

A hangszett és a hangrendszer mindkettő hangot szólaltat meg, és általában különböző eszközökből állnak, amelyeket hangzás előállítására és megszólaltatására terveztek. Néhány általános hasonlóság és különbség közöttük:

  • Hangkibocsátás: Mindkét eszköz célja, hogy hangot szólaltasson meg.
  • Közös alkalmazási terület: Mind a hangszett, mind a hangrendszer használható otthoni szórakozásra, rendezvényeken, vagy akár professzionális környezetben is.
  • Összetett rendszerek: Több komponensből állnak, például hangszórókból, erősítőkből és forrásokból (például CD-lejátszók, számítógépek vagy telefonok.
  • Különböző típusok: A hangszett és hangrendszer különböző típusban és méretben létezik, attól függően, hogy milyen célra vagy igényekre van tervezve.
  • Kapacitás és méret: Általában a hangrendszer nagyobb és komplexebb rendszer, míg a hangszett kisebb és egyszerűbb.
  • Felhasználás és konfiguráció: A hangrendszer gyakran professzionálisabb vagy nagyobb méretű felhasználásra van tervezve, míg a hangszett inkább otthoni vagy kisebb méretű közösségi eseményekre alkalmas.
  • Kapcsolódási lehetőségek: A hangrendszer általában szélesebb körű csatlakozási lehetőségeket kínál, beleértve a több csatornás rendszereket és a komplexebb beállítási lehetőségeket.
  • Többkomponensűség: A hangrendszer gyakran több komponensből áll, mint például több hangszóró, mélynyomó, hangfalak és processzorok, míg a hangfalszett általában egy egységben van kombinálva.

Hangszett és hangrendszer csatlakozási lehetőségei

A hangszett és hangrendszer széles körű csatlakozási lehetőségeket kínál, hogy a felhasználók könnyen csatlakoztathassák különböző hangforrásaikat és eszközeiket. A legtöbb modern hangfalszett és hangrendszer támogatja a Bluetooth kapcsolatot, így vezeték nélkül streamelhetjük a zenét okostelefonokról, táblagépekről vagy laptopokról. Emellett a Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi az internetes zene streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Az analóg csatlakozók közül az RCA és 3,5 mm Jack lehetővé teszi olyan eszközök közvetlen csatlakoztatását, mint CD-lejátszók vagy televíziók, hogy azok hangját közvetlenül lejátszhassuk a hangfalszett vagy hangrendszer segítségével. Digitális csatlakozóként az optikai (Toslink) és HDMI lehetővé teszi a magas felbontású audio és video tartalmak átvitelét, és a hangfalszett vagy hangrendszer testreszabható hangszabályozási funkciókkal rendelkezik, mint például az equalizer.

Hangfalszett és hangrendszer típusai

Sztereó hangszett

A sztereó hangfalszett két külön hangszórót használ a hangok térbeli reprodukciójához. Ez a hangfal egy bal és egy jobb oldali hangszórót tartalmaz, amelyek külön-külön játszák le a hangokat. Ennek eredményeként a hallgatók számára térbeli hangzás élménye jön létre, ami gazdagabb és valóságosabb érzetet kelt. A sztereó hangfal kiválasztásánál fontos szempontok közé tartozik a méret, teljesítmény, hangminőség és frekvenciatartomány. Ez a hangfal nagyszerű választás otthoni zenehallgatáshoz, filmnézéshez és más hanganyagok élvezetéhez.

2.1 hangfalszett

A 2.1 hangszett két hangszóróból és egy mélynyomóból áll. A két hangszóró (bal és jobb) a magas és középső hangokat reprodukálják, míg a mélynyomó a mélyebb basszusokért felel. Ez a konfiguráció gazdagabb hangzást biztosít, különösen a filmek, zene vagy játékok esetében, mivel a mélynyomó erősíti a mélyebb hangokat. A 2.1 rendszer általában könnyen telepíthető és széles körben elérhető különböző ár kategóriákban és minőségi kivitelezésben, így ideális választás lehet az otthoni szórakozás kiegészítésére.

5.1 hangfalszett

Az 5.1 hangszett hat hangszóróból áll: egy központi hangszóróból, két elő- és két hátsó oldalsó hangszóróból, valamint egy mélynyomóból. Ez a konfiguráció gazdag és térbeli hangzást biztosít filmnézéshez, zenehallgatáshoz és játékokhoz. A hangszórók elhelyezése lehetővé teszi, hogy a hangok térben mozogjanak, így még inkább elmerülhetsz az audiovizuális élményben. Ezáltal az 5.1 hangszett egy szélesebb, gazdagabb hangzást biztosít, ami sokak számára optimális választást jelent az otthoni szórakozáshoz.

5.0 hangfalszett

Az 5.0 hangfalszett öt hangszóróból áll: két elő- (bal és jobb), egy középső, valamint két hátsó (bal és jobb) hangszóróból. Az "5.0" azt jelöli, hogy nincs benne külön mélynyomó egység. Ez a hangszett gazdagabb hangzást és térbeli hatást nyújt filmnézéshez, zenehallgatáshoz és játékhoz, de kevesebb helyet vagy költséget igényel, mint a teljes körű 5.1 vagy 7.1 hangrendszer. Így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének fejlettebb hangzást az otthoni szórakozásukhoz, de korlátozottabb lehetőségekkel rendelkeznek.

Aktív hangszett

Az aktív hangfalszett olyan audioberendezés, amelynek hangszóróiban beépített erősítő található. Ezáltal nincs szükség külön erősítőre vagy AV fogadóegységre a használathoz, így egyszerűbbé válik a telepítés és a használat. Könnyen csatlakoztatható különböző eszközökhöz, például számítógépekhez vagy okostelefonokhoz, ami rendkívül praktikus. Emellett általában jobban összehangolt hangzást nyújt, mivel a hangszórók és az erősítő közvetlenül a gyártó által meghatározott specifikációk szerint vannak tervezve és összeszerelve.

sztereó hangfalszett
Sztereó hangszett

2.1 hangfalszett
2.1 hangszett

5.1 hangfalszett
5.1 hangszett

5.0 hangfalszett
5.0 hangszett

Zenekari hangfalak

A zenekari hangfal egy nagyméretű hangfal, amelyet általában élőzenekarok, színpadi előadások, koncertek és más élő események hangosítására használnak. Ez a hangfal általában nagy teljesítményű és nagy hangnyomást képes előállítani, hogy hatékonyan reprodukálja az élő zenekar hangját és dinamikáját, valamint a hangszerek természetes hangzását. Fontos szempontok a hangfal kiválasztásánál a hangminőség, a teljesítmény, a tartósság és a könnyű hordozhatóság, hogy megfeleljen az élőzenészek igényeinek és az adott események egyedi követelményeinek.


zenekari hangszett
Hangszett - mobil hangfal, 30 W (RMS) teljesítmény, Bluetooth TWS funkcióval, akár 5 óra akkumulátor-üzemidő, 12" hangszóró, beépített USB-lejátszó, SD, tartozékok: vezeték nélküli mikrofon, headset és távirányító

Passzív hangfalszett

A passzív hangfalszett olyan hangszórókból áll, amelyek nem rendelkeznek beépített erősítővel. Ezek a hangfalak külső erősítőhöz vagy AV fogadóegységhez csatlakoznak a hangszórókra kijelölt csatlakozók segítségével. A passzív hangfalak különféle méretben és teljesítményben elérhetők, és lehetőséget nyújtanak a számodra, hogy saját hangrendszert építs fel a saját igényeidnek és körülményeidnek megfelelően.

A passzív hangszett általában a hangszórók mellett tartalmazza a szükséges kábeleket és csatlakozókat is a hangszórók és az erősítő vagy AV fogadóegység közötti kapcsolathoz.

Álló hangfalpár és torony hangfal

Az álló hangfalpár és torony hangfal olyan hangszórókból áll, amelyek nem rendelkeznek beépített erősítővel. Ezek a hangfalak külső erősítőhöz vagy AV fogadóegységhez csatlakoznak a hangszórókra kijelölt csatlakozók segítségével. A passzív hangfalak különféle méretben és teljesítményben elérhetők, és lehetőséget nyújtanak a számodra, hogy saját hangrendszert építs fel a saját igényeidnek és körülményeidnek megfelelően.

Pénztárcabarát hangszett és hangrenszer kínálatunk

Kevés a pénzed és olcsó hangszett és hangrendszer után kutatsz? Az olcsó hangfalszett és hangrendszer oldalon gyakran kaphatók nagyszerű darabok az eredeti ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
491 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 16×
Samsung HW-C450
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, USB flash lejátszás, DTS: X, Dolby Digital, távirányító
59 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WR624b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 13×
JBL Bar 500
SoundBar - 5.1, 590 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
222 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: JJ09a500
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 448×
Logitech Speaker System Z906
Hangfal - aktív, 5.1 hangrendszer 500W teljesítménnyel, aktív mélynyomó, 35 - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, koaxiális digi audio, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító
Szuper ár
149 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL081a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Sonos ARC - fekete - SoundBar Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 47×
Sonos ARC - fekete
SoundBar - 5.0, HDMI (1× kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
379 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SON004c4
4,6
LG S40Q
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító
64 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: JLG502b31
4,8 20×
EDIFIER R1280T
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 42 W RMS teljesítménnyel, 52 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, RCA (cinch)
Szuper ár
32 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EDFg04
Creative Pebble V3, fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,7 36×
Creative Pebble V3, fekete
Bluetooth hangszóró - 2.0 16W teljesítmény, 100 Hz - 17000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.0, USB tápellátás
13 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123d
4,6 84×
Creative Stage Air V2
SoundBar - 2.0, 20 W összteljesítmény, AUX, Bluetooth, USB
Szuper ár
19 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ126a06
4,6 47×
EDIFIER G2000
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 16 W RMS teljesítménnyel, 98 - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth, SBC támogatás
Szuper ár
24 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EDFg01
4,3 21×
Creative Stage SE
SoundBar - 2.0, 48 W összteljesítmény, Bluetooth, USB, USB tápellátás, távirányító
26 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ126a07
4,4 82×
Samsung HW-T420/EN
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív vezetékes mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WR622h
Logitech Z207 fekete - Hangfal
Típusok
4,7 51×
Logitech Z207 fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 10W teljesítménnyel, 3,5 mm jack, Bluetooth
20 970 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MH330k1j
Logitech Z207 fehér - Hangfal
Típusok
4,7 51×
Logitech Z207 fehér
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 10W teljesítménnyel, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth
20 970 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MH330k1i
4,5 61×
YENKEE YSP 1002 RGB SPARK
SoundBar - 2.0, 10 W összteljesítmény, passzív vezetékes mélynyomó, Bluetooth, USB, USB tápellátás
12 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YEE036a1
Creative Pebble Black - Hangfal
Típusok
4,6 87×
Creative Pebble Black
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 4,4W teljesítménnyel, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX
9 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123t1l6
4,1 66×
Niceboy ORYX VOX 2.0
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 12W teljesítménnyel, 40 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, USB tápellátás
10 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB046a
Creative Pebble White - Hangfal
Típusok
4,6 87×
Creative Pebble White
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 4,4W teljesítménnyel, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX
9 210 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123t1l6b
5,0 10×
SteelSeries Arena 7
Hangfal - 2.1 hangrendszer, aktív mélynyomó, 35 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth
129 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS26a2
4,7 108×
Creative Pebble V2 Black
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 16W teljesítménnyel, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápellátás
10 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123t1m1
4,9 22×
Samsung SWA-9200S
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, Bluetooth
59 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WR616e1a
GENIUS SP-HF180 - fa - Hangfal
Típusok
4,2 68×
GENIUS SP-HF180 - fa
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 6W teljesítménnyel, 150 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápellátás
3 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG015h3b1
GENIUS SP-HF180 - fekete - Hangfal
Típusok
4,2 68×
GENIUS SP-HF180 - fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 6W teljesítménnyel, 150 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápellátás
3 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG015h3b2
GENIUS SP-Q180 Iron Grey metálszürke színű - Hangfal
Típusok
4,3 41×
GENIUS SP-Q180 Iron Grey metálszürke színű
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 6W teljesítménnyel, 150 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack
Szuper ár
4 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG034e1b1
4,6 78×
Creative Inspire T10
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 10W teljesítménnyel, 80 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX
18 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ208

Hangfalszettek és hangrendszerek

philips Philips pénzvisszatérítés: 55 000 Ft TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?

Hangfalszettek és hangrendszerek

A Hangfalszettek és hangrendszerek kategóriában összesen 491 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangfalszettek és hangrendszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangfalszettek és hangrendszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangfalszettek és hangrendszerek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ