Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Kéziszerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A kéziszerszámok minden ezermester elengedhetetlen kellékei, legyen szó alkalmi vagy profi barkácsolókról. Ezek az eszközök hasznosak felújítások és javítások során is, ezért nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Nem tudod, milyen kéziszerszámok szükségesek számodra? Íme a leggyakoribb típusok és néhány tanács arra vonatkozóan, hogy mire használják az egyes kéziszerszám típusokat.

Tovább

A kéziszerszámok előnyei és hátrányai?

Egyes kéziszerszámok elektromos változatban is kaphatók. Miben különböznek ezek a nem elektromos változatoktól?

  • Könnyű karbantartás.
  • Alacsonyabb vételár.
  • Kisebb méret és súly.
  • Nem igényel hálózati csatlakozást vagy elemeket.
  • Kevésbé hatékony.
  • Egy kicsit fárasztó vele a munka.
  • Némi türelmet igényel.
  • Nincsenek extra funkciók.

i

Ahogyan bizonyos kéziszerszám típusoknak nincs elektromos megfelelője, úgy néhány elektromos kéziszerszám sem rendelkezik kézi változattal. Ezek közé tartoznak a hőlégfúvók vagy a forrasztók.

Milyen kéziszerszámok léteznek?

A kéziszerszámok típustól függően számos különböző tevékenységre használhatók, ezért több kategóriába sorolhatjuk őket.

Egy fogó szinte bármivel megbirkózik

A fogók multifunkcionális kéziszerszámok, amelyekkel típustól függően sokféle munkát lehet végezni. Hajlítani, vágni, szöget húzni, anyát lazítani, vezetéket vágni, csatlakozókat illeszteni vagy akár szegecseket nyomni is lehet a fogókkal. Rengeteg lehetőség létezik, csak ki kell választanod a megfelelő eszközt a munkához.

A csavarkulcsok segítségével könnyedén meghúzhatsz bármit

A csavarkulcsok a leggyakrabban hatszögletű anyák és csavarok meghúzására vagy meglazítására használatosak, de vannak speciális típusok is. A franciakulcsok univerzálisak és méretre szabhatók, míg a kerékkulcsok jól jönnek a kerékcserénél, és nem hiányozhatnak egyetlen szerszámosládából sem.

A csavarhúzók erős rögzítést biztosítanak

A csavarhúzók két anyag közötti rögzítés kialakítására, valamint szétszerelésére használják. Számos különböző típus létezik, amelyek használatukban, hegyükben vagy alkalmazásukban különböznek egymástól. Az ilyen kéziszerszámok nem csak minden háztartásban, hanem az órásmesterek és a villanyszerelők számára is fontosak, akiknek saját speciális csavarhúzó-változataik vannak.

Krova készletek - kéziszerszámok nem csak profiknak

A krova készletek anyák és csavarok meghúzására és meglazítására szolgálnak, helyettesíthetik a hagyományos csavarkulcsokat és csavarhúzókat. Ez a kéziszerszám típus dugókulcs néven is ismert. Csupán tőled függ, hogy melyik kéziszerszám változatot részesíted előnyben.


A kéziszerszám készletek több különböző eszközt tartalmaznak egy csomagban.

Kalapácsok - az egyszerűségben rejlik az erő

A kalapácsok a történelem legrégebbi kéziszerszám típusai közé tartoznak, de még ma is használatban vannak. Leggyakrabban két anyag szögekkel történő összeillesztésére használatosak, de nagyméretű, nagy teherbírású változataikat bontáshoz is lehet használni.

A vésők bármilyen fából mesterművet varázsolnak

A vésők hosszabb szerszámok, amelyeket a fa megmunkálására és megmunkálására is használnak. Az éles végét egy fadarabhoz illesztik, és a nyélre egy kalapáccsal ütnek, hogy megfelelő erőt fejtsenek ki. Manapság ezek a kéziszerszámok főként művészek, faművesek, vagy az asztalosok számára hasznosak.

A csiszolók garantálják a sima fafelületet

A csiszolók első látásra a vésőkhöz hasonlítanak, de különleges felületkezeléssel rendelkeznek. Számos méretben és többféle szemcseméretű változatban kaphatók, és leggyakrabban fa vagy akár fém csiszolására és befejezésére használják őket.

Kéziszerszámok folyadékokhoz és aeroszolokhoz - kinyomó pisztolyok

A kinyomó pisztolyok hasznos kéziszerszámok, amelyek megkönnyítik a tömítőanyagok, a purhab vagy a habarcs használatát is. Egyszerűen készítsd elő a patront a használatra, dugd be a pisztolyba, és már csak össze kell nyomnod a használathoz.


Kéziszerszámok - kalapács
Kalapács

Kéziszerszámok - vésők
Vésők

 Kéziszerszámok - csiszolók
Csiszolók

Kéziszerszámok – kinyomó pisztoly
Kinyomó pisztolyok

i

A szerszámosládák, tokok és kéziszerszám rendszerezők garantáltan segítenek a kéziszerszámok rendszerezésében, tárolásában és szállításában.

A barkácskések nem hiányozhatnak egyetlen műhelyből sem

A barkácskések minden műhelyben jól jönnek. Többfunkciósak, ezért papírhoz, szalaghoz vagy dróthoz egyaránt használhatók. Általában megkülönböztetünk visszahúzható és letörhető késeket, amelyek pengéje letörhető, amikor eltompul.

Egyedi kéziszerszámok vagy lemezolló

A lemezolló kifejezetten arra való, hogy egy-egy felesleges fémlemezdarabot különösebb erőfeszítés nélkül le lehessen vágni vele. Választhatsz klasszikus manuális, vagy a kényelmesebb karos változatot is.

Csempevágó, a burkolók legjobb barátja

A csempevágók lehetővé teszi a csempe, a járólap, vagy akár az üveg pontos vágását is. Ennek a kéziszerszám típusnak hála búcsút mondhat a pontatlanul vágott daraboknak, amelyek csak rontanák az esztétikát.

A csővágók megkönnyítik a csövekkel való munkát

A csővágók segítségével a csövek gyorsan és egyszerűen vághatók két vagy több részre. A legtöbb csővágásra használt kéziszerszám réz- és alumíniumcsövek vágására való, de néhány típussal acélcsövek is vághatók.


A lelkes kertészek biztosan hasznosnak találják a kerti kéziszerszám típusokat is.

A satu erős tartást biztosít

A satu feladata egyszerű - meg kell fognia a kiválasztott tárgyat, és munka közben erősen tartania kell. Leggyakrabban asztalokhoz rögzítik és barkácsoláshoz használják, de hasznosak a professzionális mérnöki, lakatos- vagy asztalosmunkáknál is.

Kőműves kéziszerszámok a vakolat- és faljavításhoz

A kőműves kéziszerszámok közé tartoznak a simítók, kanalak, spatulák és egyéb kéziszerszámok, amelyeket a profi és alkalmi kőművesek egyaránt használhatnak. Válaszd ki a megfelelő kéziszerszám típusakat a falak és a vakolat javításához.

Kézi gázégők

A kézi gázégő praktikus kéziszerszám, ha valamit melegíteni, meggyújtani vagy olvasztani szeretnél a műhelyben. Használhatod hegesztéshez, forrasztáshoz, fagyott csövek felmelegítéséhez, aszfalt lerakásához vagy akár kandalló meggyújtásához.

Hasznos kéziszerszámok mobilokhoz is

A mobiljavító kéziszerszámok általában telefonok javítására szolgáló speciális csavarhúzókat, biteket vagy csipeszeket tartalmazó készletek. Sok készlet azonban más elektronikai cikkek, például laptopok, asztali számítógépek, televíziók vagy játékkonzolok javítására vagy szétszerelésére is használható.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vention Multi-function Crimping Tool Black Szállításra kész > 10 db
Krimpelő fogó - anyag acél, erős, edzett penge, kompatibilis a 8P8C-vel, 6P2C, 4C, 6C, 4P4C, méretek 185 × 18,3 - 22 × 48,3 mm, Pitch: 1,02 mm, mélység 5,89-6,15 mm
3 990 Ft

2.
FERRIDA profi csavarhúzó készlet 6 db Szállításra kész > 10 db
Csavarhúzó készlet - 6 finom, óraműves csavarhúzót tartalmaz, lapos (1.4, 2,0, 2,4, 3,0 mm) és kereszt PH (00, 0), anyag króm-vanádium acél, ergonomikus gumírozott fogantyú, praktikus tok
2 090 Ft

3.
FERRIDA profi csavarhúzó készlet 19 db Utolsó termék a raktáron
Csavarhúzó készlet - tartalmaz lapos biteket (1,2 mm), PH keresztbiteket (000, 00), Torx biteket(T-4, T-5, T-6, T-7, T-8, T-10), Triangle biteket (2,0) és Pentalobe biteket (0,8, 1,2 mm), anyaga króm-vanádium acél, 12 finom bit csomagonként, fogantyús bit tartó, tartó rögzítés, nyitható feszítővas, tapadókorong, sim tű, háromszög feszítővas, csavaros doboz és műanyag tárolódoboz
3 290 Ft

Még több
1 761 termék
Vention Multi-function Crimping Tool Black - Krimpelő fogó
Típusok
4,5 107×
Vention Multi-function Crimping Tool Black
Krimpelő fogó - anyag acél, erős, edzett penge, kompatibilis a 8P8C-vel, 6P2C, 4C, 6C, 4P4C, méretek 185 × 18,3 - 22 × 48,3 mm, Pitch: 1,02 mm, mélység 5,89-6,15 mm
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTu2
4,4 10×
FERRIDA profi csavarhúzó készlet 6 db
Csavarhúzó készlet - 6 finom, óraműves csavarhúzót tartalmaz, lapos (1.4, 2,0, 2,4, 3,0 mm) és kereszt PH (00, 0), anyag króm-vanádium acél, ergonomikus gumírozott fogantyú, praktikus tok
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT065
4,5 43×
FERRIDA profi csavarhúzó készlet 19 db
Csavarhúzó készlet - tartalmaz lapos biteket (1,2 mm), PH keresztbiteket (000, 00), Torx biteket(T-4, T-5, T-6, T-7, T-8, T-10), Triangle biteket (2,0) és Pentalobe biteket (0,8, 1,2 mm), anyaga króm-vanádium acél, 12 finom bit csomagonként, fogantyús bit tartó, tartó rögzítés, nyitható feszítővas, tapadókorong, sim tű, háromszög feszítővas, csavaros doboz és műanyag tárolódoboz
Szuper ár
3 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT067
5,0
MAKITA B-65567 szerszámkészlet 34 db (gola) 1/4 "
Krova készlet - racsnis 157 mm 1/4 “, gerenda 100 mm, 1/4“ bit adapter, meghosszabbítás 75 mm, meghosszabbítás 150 mm, 11 × meghúzó fej 24,5 mm 1/4 “, 9 × meghúzó fej 49 mm 1/4 “, 7 × csavarhúzó 26 mm, 1 × csavarhúzó 25 mm, műanyag tok
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKInar062
5,0
Makita E-06616 készlet - dugókulcsok, villáskulcsok, bitek 120 részes
Krova készlet - 120 részes szett, amelynek tartalma: dugókulcsok, adapterek, hosszabbító, racsniskulcs, csavarhúzó, állítható mágneses tartó, bitek és imbuszkulcsok, praktikus koffer
Szuper ár
28 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKI010
5,0
Klein Tools Bosch készlet
Játékszett - ajánlott 3 éves kortól
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAms051
4,5
FERRIDA sniccer 25MM
Sniccer - 25 mm széles penge, penge anyaga acél SK5, alumínium ötvözetből készült tok, dupla zár, 3 penge tartozék
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT076
4,2 18×
MEISTER Mobiltelefon és okostelefon javító szerszámkészlet, 108 db
Szerszámkészlet - a praktikus, kétoldalas doboz minden szerszámot tartalmaz, amelyek mobiltelefon és finommechanika javításhoz szükségesek. Minden otthoni ezermester és elektronika-rajongó profitálhat belőle. Leginkább a 90 db kis precíziós bit kínálattal kecsegtet, beleértve a biztonsági biteket egyaránt. A készlet műanyagból készült, puha nyitószerszámokat is tartalmaz és eszközt a mobiltelefonok egyszerű és biztonságos nyitásához. A készlet további tartalma: minőségi csipesz, tapadókorong, SIM-kártya eltávolító kulcs és demagnetizáló.
5 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CNX036b
4,9 26×
iFixit Moray Precision 32 Bit Set
Csavarhúzó - SL 1, PH 000, y 000, y 00, PH 0, y 0, SL 2,5, PH 1, y 1, PH 2, SL 4, t 3, t 4, t 5, p 2, p 5, TR 10, TR 15, TR 6 (KABRIĂ“) [01,69-12,76] és TR 8 (KABRIĂ“) [09,79-12,81] fejrész, Lapos, Csillag, Torx és Speciális, Lapos, Csillag, Torx és Speciális, műszerész, bites - a szett 33 szerszámot tartalmaz
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e5
4,8
FERRIDA szerszámkészlet 77 darab
Szerszámkészlet - 9 db csillag-villáskulcs, állítható kulcs, kis gola, nagy gola, 12 db tartozék a nagy golához, 9 db tartozék a kis golához, kis és nagy gola hosszabbító, bittartó, 30 bit, imbuszkulcs készlet, siko fogók, alumínium koffer, króm-vanádium acél szerszámok
Szuper ár
29 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT020
4,8 11×
Fieldmann FDG 5010-53R, 53 db
Szerszámkészlet - 53 db, anyaga: CrV, racsni mérete: 1/4", tartalma: kalapács, állítható csavarkulcs, fogó, csavarhúzó, műanyag koffer
15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ011e1
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WERsad02
4,7
Compass szerszámkészlet 139 darabos, ALU PROFI
Szerszámkészlet - 139 darabos, anyaga: CrV, racsni mérete: 1/2", a készlet tartalma: kalapács, villáskulcsok, harapófogók, csavarhúzók, alumínium doboz
53 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara004
4,4
Bosch 111 db-os készlet Promoline
Szerszámkészlet - szerszámtartozékok és kéziszerszámok praktikus készlete minden általános barkácsmunkához
22 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0324
5,0
Vorel Habarcs kinyomó pisztoly hajlított véggel
Kinyomópisztoly - habarcs kinyomásához, anyaga műanyag, hossza 660 mm, fúvóka átmérője 20 mm, tömege 708 g, keskeny cső
5 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CMP522
4,7 27×
iFixit Manta 112 Bit Driver Kit
Csavarhúzó - PH 000, SL 1, PH 00, SL 1,5, PH 0, t 2, SL 2 , PH 1, SL 2,5, PH 2, SL 3, PH 3, SL 3,5, t 3, SL 4, SL 5, t 4, SL 6, PZ 0, PZ 1, PZ 2, SL 7, t 50, PZ 3, SL 8, p 2, p 5, p 6, TR 15, TR 20, TR 25, TR 27, TR 30, TR 35, TR 40, TR 7 (KABRIĂ“) [01,79-12,82], TR 8 (KABRIĂ“) [09,79-12,81] és TR 9 fejrész, Lapos, Csillag, Torx és Speciális, Lapos, Csillag, Torx és Speciális, műszerész, bites - a szett 114 szerszámot tartalmaz
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e2
Vention Multi-Fuction Crimping Tool - Krimpelő fogó
Típusok
4,5 107×
Vention Multi-Fuction Crimping Tool
Krimpelő fogó - acéllemez, ergonómikus huzalok csupaszítására és rövidítésére is alkalmas, kompatibilis a 8P8C, 6P2C / 4C / 6C és 4P4C csatlakozókkal
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTu1
4,4 36×
EXTOL PREMIUM Precíziós csavarhúzó bithegyekkel, 32 db-os szett
Csavarhúzó - PH 000, SL 1, PH 00, SL 2 , h 1,3, PH 0, h 1,5, SL 2,5, PH 1, h 2, SL 3, h 2,5, h 3, SL 4, h 3,5, h 4, TW 3, triangle 3, TTa 20, TTa 8 és TTa 9 fejrész, Lapos, Csillag, Torx, Imbusz és Speciális, Lapos, Csillag, Torx, Imbusz és Speciális, műszerész, bites - a szett 32 szerszámot tartalmaz
4 330 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180038
3,0
WOLFCRAFT - VLC 1000 PROFI laminált vágó
Vágógép - professzionális használatra, max. 14 mm-es (laminált) és 11 mm-es (vinyl) lapokhoz akár 370 mm szélességig, háromszoros teljesítmény átvitel, szabadalmaztatott mechanizmus a könnyű vágás és penge visszaállítás érdekében, zajmentes, pormentes
99 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHT607
3,4
YATO YT-37301
Vágógép laminált padlókhoz, panelekhez és MDF-hez, horganyzott acélból, galvanizálással, 210 mm-es vágási hossz, 12 mm széles anyagokhoz
23 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: YAT051
4,9 118×
iFixit Mako 64 Bit Driver Kit
Csavarhúzó - PH 000, PH 00, PH 0, t 2, PH 1, PH 2, t 3, t 4, t 5, TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 6 (KABRIĂ“) [01,69-12,76], TR 7 (KABRIĂ“) [01,79-12,82], TR 8 (KABRIĂ“) [09,79-12,81] és TR 9 fejrész, Lapos, Csillag és Torx, Lapos, Csillag és Torx, bites - a szett 64 szerszámot tartalmaz
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e1
4,9 16×
FIELDMANN FDG 5013-138R Szerszámkészlet
Szerszámkészlet - 138 db-os készlet, 1× 6" kombinált fogó, 2× csavarhúzó: SL6/100, PH6/100 mm, 1× dugókulcs hajtószár, 1× kés, 1× mérőszalag 3m, 8× dugókulcs: 5 - 13 mm, 1× racsnis 1/4", 1× 6" állítható kulcs, 8× imbuszkulcs, 1× 6" vízmérték, 1× csavarhúzó bitekkel: PH00, 0, SL2, 2.4, 24x 6/ 25 mm bit, 1× kalapács, 1× gumi kalapács adapter, 80× tipli, 1× feszültség teszter, 1× mágneses bittartó
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR229327
4,7 55×
Knipex Automata Drótvágó
Kábelcsupaszító - automatikus, 0,2 - 6 mm kábel átmérőhöz, csupaszolási mélység beállítása, hossza 180 mm, fekete kivitel
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KNP116a
4,9 11×
YATO szerszámosdoboz 1/2", 1/4" 80 db
Szerszámkészlet - alapvető eszközök egy szétnyitható fémdobozban, alkalmas karbantartóknak, teherautó felszerelésként és hasonló mechanikai berendezésekhez
64 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1186

Kéziszerszámok

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
Milyen méretű legyen a krova hajtószáron található négyzet? Melyek azok a kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak egy minőségi krowa készlet felszereltségéből? Útmutatónkban választ kaphatsz minden kérdésedre.
Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú...
További cikkek Összes cikk

Kéziszerszámok

A Kéziszerszámok kategóriában összesen 1761 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kéziszerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kéziszerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kéziszerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kéziszerszámok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ