AlzaBoxy CZ, SK,HU AlzaPlus+

Rádiók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rádió típus
Internetes
(79)
Klasszikus
(246)
Rádiós magnó
(65)
Ébresztős
(71)
Rendeltetés
Konyhai
(22)
Fürdőszobába
(2)
Gyerek
(13)
Építkezésre
(1)
Hordozható
(326)
Lejátszható formátum
CD
(141)
Kazetta
(26)
MicroSD kártya
(23)
SD kártya
(11)
Pendrive
(171)
Bemenetek
(203)
3,5 mm Jack
(225)
6,3mm Jack
(1)
AUX
(36)
Digitális koax
(1)
Kapcsolódás
DLNA
(12)
NFC
(4)
UPnP
(22)
(78)
Támogatott formátumok
AAC
(45)
ALAC (Apple Lossless)
(1)
FLAC
(15)
(175)
WAV
(38)
WMA
(59)
Streaming szolgáltatások
Spotify
(41)
Deezer
(1)
Apple Music
(1)
Felszerelés
Ébresztőóra
(244)
Óra
(260)
SOS gomb
(7)
Elemlámpa
(18)
Vezeték nélküli töltő
(3)
Tápellátás
(248)
Tölthető akkumulátoros
(27)
Akkus
(5)
Szín
Bézs
(5)
Fehér
(83)
Fekete
(247)
Piros
(21)
Barna
(31)
Kék
(17)
Narancssárga
(4)
Rózsaszín
(6)
Ezüst
(83)
Szürke
(25)
Zöld
(4)
Sárga
(1)

Manapság sokféle rádió közül választhatunk, ezért egyáltalán nem igaz, hogy a rádiózás retró dolog. Kínálatunkban digitális és internetes rádiók is megtalálhatók, amelyeket a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, a kertben vagy akár a nyaralóban is használhatsz. Nézzük, mire kell figyelni rádiókészülékek választásakor és hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő rádiót?

Tovább

Rádiókészülékek - Miért érdemes manapság megfontolni a rádió vásárlását?

A rádiók nagyszerű eszközök olyanok számára, akik szeretnek új zenéket hallgatni, vagy akiket érdekel, mi történik a világban.

 • Hatalmas a programkínálat, különösen az internetes rádiózáshoz.
 • A digitális vagy internetes rádióvevő nem zúg, a hangzás olyan, mintha CD-ről hallgatnád.
 • A rádiók ma már számos egyéb funkciót is támogatnak, például az USB-t, a Wi-Fi-t vagy a Bluetooth-t.
 • A rádiók akár otthoni kiegészítőként is szolgálhatnak.

A DAB+ digitális rádiók kifinomultabbak

A DAB+ digitális rádiók lényegesen jobb hangzással, jobb csatlakozási lehetőségekkel vagy szélesebb programkínálattal rendelkeznek. Nagyobb adatmennyiséget képesek továbbítani, és még a hegyekben is használhatók, ahová a hagyományos hullámok nem érnek el. A DAB+ rádiók egyéb technológiákat is támogatnak, például a Wi-Fit vagy a Bluetooth-t. Kaphatók zsebméretű DAB+ rádiók is, amelyek tökéletesek utazáshoz.

Az internetes rádiók mint modern lehetőségek

Az internetes rádiók hangolásához internet-hozzáférésre van szükség, amely lehetővé teszi, hogy különböző állomásokat hallgathass a világ minden tájáról. Az internetes rádiózáshoz nincs szükség antennára, csupán Wi-Fi kapcsolat kell hozzá. Az internetes rádiók a zenehallgatáson kívül más funkciókkal is rendelkeznek, például ébresztőórával, órával és időjárás-előrejelzéssel is.

Szeretnél többet megtudni az internetes rádiókról? Olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan működnek ezek a rádiók, és hogyan kell hangolni őket.

A retró rádiók elbűvölnek megjelenésükkel

A retró rádiók nagyon népszerűek, főként a megjelenésük miatt. Bár ezek hagyományos rádiók, mégis rengeteg funkcióval rendelkeznek, tehát azt is mondhatjuk, hogy ezek modern rádiók vintage megjelenéssel. Ez a rádiótípus Bluetooth-szal, Wi-Fi-vel, CD-lejátszóval vagy memóriakártya-nyílással felszerelve is kapható.

Hordozható rádiók az útközbeni használathoz

A hordozható rádiók kis méretű, könnyű, elemmel működő eszközök. A kényelmes szállítás érdekében tartóval is felszerelhetők. Használhatod őket a kertben, a kiránduláson, horgászás közben vagy sátrazáskor is. Ezek a rádiók általában nem rendelkeznek olyan sok funkcióval, mivel elsősorban zenehallgatásra használják őket. Egyes hordozható modellek CD-lejátszóval is rendelkeznek.

Konyhai rádiók, amelyeket minden háziasszony szeretni fog

A konyhai rádiók élvezetesebbé teszik a főzést és a konyhában tartózkodást. A konyhai rádiók lehetnek internetes vagy CD-lejátszós rádiók is – csak rajtad múlik, melyik típus illik jobban hozzád. Ezek a rádiók gyakran távirányítóval együtt kaphatók, amely segítségével a rádiót a tűzhelyről irányíthatod, így nem kell félbeszakítanod a főzést sem.

Fürdőszobai rádiók az élvezetesebb zuhanyzásért

A fürdőszobai rádiók kellemesebbé teszik a zuhanyzást vagy a kádban töltött időt, de segítségükkel a híreket is hallgathatod, miközben a reggeli fürdőszobai rutinodat végzed. A fürdőszobai rádiók vízállók és többnyire elemmel működnek, ezáltal elkerülhetők az árammal kapcsolatos balesetek. Bizonyos modellek beépíthetők.

Rádiómagnók - nem csak az idősebb generáció számára

A rádiómagnó, más néven kazettás magnó a rádió és a CD-lejátszó kombinációja, de létezik a rádió és a kazettás magnó kombinációja is. A rádiós magnóra bizonyára jól emlékszik az idősebb generáció, bár ezek a modellek most ismét divatba jöttek. Egyes típusok még hordozhatók is, így bárhová magaddal viheted őket.

Autórádiót is vásárolhatsz – ez egyes járművezetők számára nélkülözhetetlen része az autónak. A legtöbb modern autó azonban már beépített autórádióval rendelkezik.

Rádiós ébresztőórák a könnyű ébredésért

Az ébresztőórás rádiók, ahogy a nevük is mutatja, a rádió és az ébresztőóra kombinációi. Segítségükkel könnyedén beállíthatod az ébresztés időpontját, amikor a rádió magától bekapcsol. Ezek a modellek főleg azok számára alkalmasak, akik nem szeretnek a telefonon előre beállított dallamokra ébredni. Az ébresztőórás rádiók CD-lejátszóval, USB-porttal vagy SD-kártyával is felszerelhetők.

Munkás rádiók építkezéseken vagy zajos környezetben történő használatra

A munkás rádiók tartósak, magas teljesítményűek és kényelmesen, elemmel működtethetők. Ezeket a rádiókat főleg olyan helyeken használják, ahol sok a por vagy a nedvesség. A munkás rádiók por- és vízállók, így még kültéri építkezéseken is használhatók. Zajos környezetben is megfelelőek.

Hogyan válasszunk rádiót?

Amikor rádiót választasz, fontos tisztában lenned azzal, hol és mire fogod használni. Kerti rádiót keresel? CD-lejátszóval ellátott rádióra van szükséged? A rádiók a legfontosabb jellemzők alapján több kategóriába sorolhatók.

A rádióhangoló típusa döntő fontosságú

A rádiózás ma már nem csupán az AM és FM hullámokról szól, egyre gyakrabban találunk DAB+ támogatással rendelkező digitális rádióvevő készüléket is. A digitális rádiók hangminősége sokkal jobb. Ez a típus hamarosan teljesen felváltja az analóg rádiót.

Egyes rádiók kifejezetten a környezethez alkalmazkodnak

Aszerint is választhatsz rádiót, hogy hol fogod használni. A rádiók kialakítása általában a felhasználástól függően változik. Kültéren, a nyaralóban vagy a kertben szeretnél rádiót hallgatni? Válassz inkább elemmel működő darabot. Ha viszont a rádiót telefonodhoz vagy számítógépedhez csatlakoztatnád, válassz egy modernebb, internetes rádiót.

A rádiók nem csupán rádióhallgatásra valók

A zenehallgatás mellett a rádiókészülékek más hasznos funkciókkal is rendelkeznek, valamint dizájn-kiegészítőként is szolgálhatnak. Ezek a rádiók digitális adathordozókról, például CD-ről, USB- vagy SD-kártyáról is képesek zenéket lejátszani. Bizonyos modellek az analóg kazettákat is támogatják.

i

A tranzisztoros rádiók igazi retró darabok. Előállításuk azonban drága, és a hangzásuk gyakran nem felel meg a modern hallgatók igényeinek, ezért nem könnyű új tranzisztoros rádiót találni.

Az otthoni rádiók kialakítása és mérete is fontos

Ha otthoni rádió vásárlásán gondolkodsz, fontos az eszköz kialakítása és mérete is. A választékot szín vagy dizájn szerint is szűrheted. Egyes rádiók kijelzővel, kihúzható antennával vagy hordozható fogantyúval is rendelkeznek (de ügyelj a rádió súlyára is). A gyermekrádiókat általában animált mesefigurák díszítik.

FM rádió kialakítása

Ha kevés helyed van otthon, választhatsz rádiót szélesség, magasság és mélység szerint is.

Győződj meg róla az utazás előtt, hogy a rádióban van elem

Ha a rádiót utazás során használnád, vagy olyan nyaralóhelyre szeretnéd magaddal vinni, ahol nincs áram, gondoskodnod kell az eszköz tápellátásról. A rádiót közvetlenül a hálózatról, vagy akkumulátorok segítségével működtetheted. A mai rádiók általában mindkét áramellátási lehetőséget támogatják. A rádióban lévő tartalék akkumulátor áramkimaradás esetén is fenntartja a pontos időt. Vonatozáshoz vagy csendesebb zenehallgatáshoz pedig jól jön egy 3,5 mm-es jack-csatlakozóval használható fejhallgató.

A rádiók nem fogyasztanak sok energiát, ezért a gyártók alternatív energiaellátási módszerekkel is kísérleteznek, például napelemekkel vagy dinamókkal a kézi energiaellátás érdekében.

Különböző hasznos funkciók

A rádiók egyéb funkciókkal is rendelkeznek, ezek azonban nem határozzák meg a típusukat, csupán bővítik a felhasználhatósági lehetőségeiket.

 • Az USB rádiók segítségével pendrive-ról hallgathatod kedvenc lejátszási listáidat. Érdemes azonban odafigyelni a rádiók által támogatott fájlformátumokra.
 • Az MP3 rádiók támogatják az MP3 digitális formátumú lejátszást, valamint a WMA vagy FLAC formátumú fájlokét is.
 • A mikrofonos rádiókat főleg a nagy karaoke-rajongók és az énekesek fogják értékelni.
 • Az automatikus hangolás automatikusan megkeresi területeden elérhető összes rádióállomást, és elmenti őket.
 • A távirányító kényelmesebbé teszi a rádióhallgatást, hiszen fel sem kell állnod a kanapéról, ha állomást szeretnél váltani.
 • A kivetítővel ellátott rádiók segítségével az időt vagy különböző mintákat vetíthetsz a falra. Ezzel a funkcióval általában a gyermekeknek szánt rádiók rendelkeznek.
 • Az időjárás-előrejelzés egyszerű, de hasznos funkció, amellyel főleg a jobb minőségű rádiók rendelkeznek.

i

A támogatott formátumok veszteséges (MP3, AAC, WMA) és veszteségmentes (WAV, FLAC, ALAC) formátumokra oszthatók. A veszteségmentes formátumok tömörítetlenek és jobb hangminőségűek, azonban több tárhelyet foglalnak.

A rádiók számos más eszközhöz csatlakoztathatók

A modern rádiók általában több csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, így különböző eszközöket csatlakoztathatsz hozzájuk.

 • A Bluetooth rádiók segítségével telefonoddal vagy más okos eszközeiddel csatlakozhatsz és hallgathatsz zenét.
 • A Wi-Fis rádiók csatlakoznak az internetre, és internetes rádióállomásokat vagy streaming szolgáltatásokat játszanak le.
 • A DLNA-ra alkalmas rádiók képesek médiát lejátszani más DLNA eszközökről (például számítógépekről, laptopokról, mobiltelefonokról stb.).
 • Az UPnP-rádiók lehetővé teszik, hogy azonos hálózaton lévő eszközökről, például a számítógépről streamelj zenét.
 • Az NFC-rádiók segítségével gyorsabban kapcsolódhatsz a mobiltelefonodhoz, csak csatlakoztasd a két eszközt.


Olcsó rádiót keresel? Válaszd a Legolcsóbb elöl rendezési lehetőséget, vagy nézz körül Outlet oldalunkon.
A számodra megfelelő készüléket megtalálhatod a vásárlói tapasztalatok alapján rendezve is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Technaxx TX-153 Szállításra kész > 5 db
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, FM tuner 250 előre beállítható csatorna, AAC, FLAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és sleep, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, kijelző és óra, tápegység a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 110 × 280 × 95 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,59 kg, fekete kivitel
27 490 Ft

2.
GoGEN IR 237 BTDAB Szállításra kész > 5 db
Rádió - internetes, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, hangszínszabályzó, sleep és snooze, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, akkumulátor, távirányító és adapter a csomag része, hálózati tápellátás, modern design, mérete 132 × 210 × 112 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,716 kg, barna kivitel
41 690 Ft

3.
JVC RC-E451B Szállításra kész > 5 db
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
26 990 Ft

Még több
414 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JVC RD-E661B-DAB - Rádió Típusok
4,8 12×
JVC RD-E661B-DAB
Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 148 × 350 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,69 kg, fekete kivitel
31 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25f
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 42×
JVC RA-E981B
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 80 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 125 × 302 × 175 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,83 kg, fekete kivitel
67 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 12×
JBL Tuner XL
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 70 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 15 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2c
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
TechniSat DIGITRADIO 143 CD ezüst (V3) - Rádió Típusok
4,4
TechniSat DIGITRADIO 143 CD ezüst (V3)
Rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM, RDS és PLL tuner 40 előre beállítható csatorna, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 75 × 435 × 290 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, ezüst kivitel
104 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JT858n8b
4,5 33×
Technaxx TX-153
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, FM tuner 250 előre beállítható csatorna, AAC, FLAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és sleep, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, kijelző és óra, tápegység a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 110 × 280 × 95 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,59 kg, fekete kivitel
27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MK036b
JVC RC-E451B - Rádiómagnó Típusok
4,8 22×
JVC RC-E451B
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26a
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,2 45×
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5j
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,2 45×
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 120 × 245 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és ezüst kivitel
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5h
4,3
JVC RA-E411B
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner 10 előre beállítható csatorna, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző és óra a csomag része, elemes tápellátás, 2 AAA elem, klasszikus design, mérete 130 × 56 × 25 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg, fekete kivitel
8 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25j50
4,6 19×
Maxxo DAB+ internetes - CD03
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 99 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 20 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD, MicroSD kártya és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, Deezer és Apple Music, ébresztőóra és kijelző, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, fehér és fekete kivitel
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR009b
JBL Tuner2 - fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 97×
JBL Tuner2 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2a
Hyundai RAC 481 PLLWW - Rádiós ébresztőóra
Típusok
4,2 36×
Hyundai RAC 481 PLLWW
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, hálózati csatlakoztatás
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY104a2
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,5 84×
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92a
4,7 39×
Panasonic RF-2400DEG-K
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 4 AA elem, klasszikus design, mérete 122 × 234 × 82 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,69 kg, fekete kivitel
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ310d2
JBL Tuner2 - fehér - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 97×
JBL Tuner2 - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2b
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádiómagnó
Típusok
4,2 45×
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5i
4,3
Hyundai RAC 521 PLLBCH
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, 3,5 mm Jack, automatikus állomáskeresés, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
11 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY104b
4,4 40×
BLAUPUNKT HR5BR
Rádió - klasszikus, hordozható, FM tuner 50 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, időzítő, lejátszható formátumok MicroSD kártya és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 98 × 156 × 66 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,72 kg, fehér és barna kivitel
Szuper ár
23 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ959j
TechniSat KitchenRadio, silver-white - Rádió
Típusok
4,7 15×
TechniSat KitchenRadio, silver-white
Rádió - klasszikus és ébresztős, konyhai és hordozható, FM tuner 40 előre beállítható csatorna, 5 W teljesítmény, automatikus hangolás, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra, tápegység a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 42 × 212 × 122 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,46 kg, fehér és ezüst kivitel
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858n7
4,8 340×
Sencor SRD 215 B fekete
Rádió - klasszikus, hordozható, FM tuner, MP3 formátum támogatás, 2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok SD kártya és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, beépített elem, klasszikus design, mérete 72 × 110 × 29 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,25 kg, fekete kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK723g2
4,6 33×
Soundmaster UR2045SI
Rádió - klasszikus, konyhai, DAB+, FM és RDS tuner, 10 W teljesítmény, automatikus hangolás, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 45 × 260 × 160 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,687 kg, ezüst kivitel
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNM002c2
Hyundai RAC 481 PLLBR - Rádiós ébresztőóra
Típusok
4,2 36×
Hyundai RAC 481 PLLBR
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, időkivetítéssel, hálózati csatlakoztatás
8 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY104a
Sencor SRC 1100 fekete - Rádiós ébresztőóra
Típusok
4,6 155×
Sencor SRC 1100 fekete
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK722k1
4,2
JVC RA-E111B
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás
7 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25h

Rádiók

4K tvA Dolby Vision feljavítja a megjelenített tartalom minőségét A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
fejhallgatókSamsung Galaxy Buds2 Pro (BEMUTATÓ): kompakt fülhallgató kifinomult hangzással A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
A CES 2022-n a Samsung bemutatta új kompakt projektorát, mely a The Freestyle névre hallgat. Azonban ez nem egy akármilyen Samsung projektor: egyszerűen beállítható, így alapvetően csak bekapcsolod és már vetíthetsz is, kiváló kép- és hangminőséget nyújt, valamint...
További cikkek Összes cikk

Rádiók

A Rádiók kategóriában összesen 413 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rádiók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rádiók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rádiók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rádiók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ