Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Rádiók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rádió típus
Gyerek
(4)
Internetes
(36)
Klasszikus
(74)
Konyhai
(8)
Hordozható
(118)
Rádiós magnó
(26)
Ébresztős
(43)
Tuner típusa
AM
(35)
DAB+
(116)
FM
(208)
RDS
(47)
Lejátszható formátum
CD
(41)
Kazetta
(7)
MicroSD kártya
(16)
SD kártya
(6)
Pendrive
(65)
Interfész
(82)
3,5 mm-es fejhallgató kimenet
(141)
3,5 mm-es jack bemenet
(92)
Kapcsolódás
DLNA
(14)
NFC
(1)
UPnP
(16)
(36)
Támogatott formátumok
AAC
(27)
FLAC
(8)
(80)
WAV
(21)
WMA
(35)
Streaming szolgáltatások
Spotify
(16)
Deezer
(1)
Apple Music
(1)
Tulajdonságok és funkciók
Óra
(148)
Ébresztőóra
(146)
Automatikus hangolás
(125)
Automatikus kikapcsolás
(43)
Tápellátás
(138)
Tölthető akkumulátoros
(12)
Szín
Bézs
(3)
Fehér
(54)
Fekete
(133)
Piros
(7)
Barna
(10)
Kék
(5)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(41)
Szürke
(15)
Zöld
(1)
Sárga
(1)

A mai modern rádiók lehetővé teszik az analóg AM/FM hullámok, valamint a DAB/DAB+ digitális jel vételét is. Bluetooth és WiFi kapcsolattal is felvértezett vezeték nélküli rádiók széles választékából válogathatsz, és szintén élvezhetsz internetes rádióműsorokat, vagy otthoni hálózatról is foghatsz be adást DLNA és UPnP protokollok segítségével. Nézzük, mire kell figyelni rádiókészülékek választásakor és hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő rádiót?

Tovább

Rádiókészülékek - Miért érdemes manapság megfontolni rádió vásárlását?

A mai rádiókészülékek a hagyományos hétköznapi rádióállomások hallgatása mellett lehetővé teszik például:

 1. Több ezer internetes rádióállomás és podcast hallgatását WiFi-kapcsolat segítségével.
 2. Zene hallgatását internetes streaming alkalmazások, például Spotify segítségével.
 3. Zene lejátszását külső forrásokról Bluetooth rádió kapcsolaton keresztül, például okostelefonról.
 4. Flash meghajtó csatlakoztatását USB porton keresztül, amelyről zenét vagy bármilyen más hanganyagot, például podcastokat vagy hangoskönyveket hallgathatsz.
Internetes rádió
A mai rádiók változatos formatervezést, eleganciát, és funkciók sokaságát kínálják.

A rádiókészülékek típusai

A rádió egy halhatatlan szórakoztató elektronikai eszköz. Hiába az okostelefonok térhódítása, a népszerű rádióadók online elérhetősége, a rádiók még mindig ott vannak hétvégi házak padjain, konyhaasztalokon, építkezéseken vagy akár zuhanykabinokban. A telefonok miatt a tipikus zsebrádiók lehet, hogy háttérbe szorultak, de az asztali rádiók népszerűsége töretlen.

USB rádió

Egy árva USB port jelenléte sokat bővíthet a rádió lehetőségein. Az USB rádión külső merevlemezről, vagy pendrive-ról tudsz zeneszámokat hallgatni. Ez akkor nagyon hasznos, amikor a rádió semmilyen vagy nagyon kevés belső tárhellyel rendelkezik. A számítógép és rádió összekötése macerás, egy USB kulcsra sokkal egyszerűbb számokat másolni.

Az USB rádióhoz akár külső hangfalat is párosíthatsz, nem beszélve a különböző fényekről, lámpákról, amelyek kreatív party hangszóróvá változtatják a rádiót. Az új és a régi remek dolgok összefonódásának az eredménye, amikor a retró rádión található az USB bemenet. Az USB rádiók érdekes csoportját az IPx6 vízállóssággal és ütésállóssággal rendelkező darabok. A bemenetet gumi szigetelés védi, ha épp nincs használatban.

Klasszikus rádiók

A klasszikus fm rádiók alkalmasak univerzális használatra otthon, hétvégi házban, műhelyben és szinte bárhol, ahol a nagy zaj nem jelent akadályt. Elhelyezhető szinte bárhol: asztalon, polcon, éjjeliszekrényen, konyhapulton. Az fm rádiók nagy része órával és ébresztő funkcióval is fel van szerelve.

Asztali rádió

Az asztali rádiók tobzódnak a forma és dizájn területén. A modern futurisztikus rádiók gond nélkül megférnek a retró rádiók mellett. Ugyanez jellemző az antenna típusára is. Valaki ragaszkodik a teleszkopikus klasszikus antennához, valakinek csak a beépített antennás asztali rádió jöhet számításba. A kezelőfelület, gombok, kijelzők terén is hasonló a helyzet, az asztali rádiók kínálata végtelen lehetőségeket kínál.

Hordozható rádió

A hordozható rádió, miként nevéből adódik, kiválóan használható utazás közben vagy gyakori helyváltoztatáskor, mivel fő előnye a könnyű hordozhatóság, amelyet ergonomikus kialakítású fogantyú biztosít. A hordozható rádió egyik fő előnye a stílusos kialakítás kompakt méretekben.

A hordozható rádiók közé tartoznak a zsebrádiók és táskarádiók. Természetesen nem a legendás Sokol rádióra kell gondolni, de a formavilág nagyon hasonlít a régmúlt készülékeire. A táskarádiók jellegzetes laposított forma és a fogantyú miatt ismertek és persze nem hiányozhat a kihúzható antenna. Számos táskarádió már digitális kijelzővel rendelkezik, de találkozhatunk még mindig a tekerőgombokkal is.

Vezeték nélküli rádió

A vezeték nélküli rádiókészülék modellek fő jellemzője, hogy használatukkor nem kell zavaró kábellel bajlódni. Kábel helyett erős és tartós akkumulátorral rendelkeznek, gond nélkül használhatók olyan helyeken is, ahol egyáltalán nincs hálózati csatlakozó.

i

Ha valóban tartós, erős és ütésálló rádióra van szükséged, például építkezésen vagy műhelyben való használatra, akkor ne is keress tovább. Akkus építkezési rádiók kínálatunkban biztosan megtalálod a neked megfelelő rádiót.

Vezetékes rádió

A vezetékes rádiók tipikus képviselői a beépített és konyhai rádiók, vagy a projektoros ébresztőórák és a Hi-Fi vonalt erősítő rádió tunerek. A hálózati ellátás megakadályozza, hogy például éjjel lemerüljön a rádió és elmardjon az ébresztés. Számos vezetékes rádió használható ceruzaelemekkel, vagy van beépített akkumulátoruk. Ez univerzális megoldás, mert rövid ideig elhagyhatják a hálózati konnektor környékét és vezeték nélküli üzemmódra válthatnak.

Retró rádió

A retró rádiókészülékek stílusos retró kialakítása a régi időket idézi. Mindegyik retró rádió modellről elmondható, hogy stílusos kiegészítője lesz otthonodnak. A régmúlt időket idéző megjelenés ellenére a legtöbb retró rádiót modern felszereltség jellemzi, például Bluetooth rádió kapcsolat és SD kártya bemenet.

Autórádiók

Az autórádió zenelejátszásra és rádiócsatornák vételére alkalmas az autóban. Egyre gyakrabban a bluetooth rádió kapcsolat is az alapfelszereltségük közé tartozik. Használatukból adódóan az autórádiókat praktikus méretek és egyszerű kialakítás jellemzi. Az autórádió modellek esetében elengedhetetlen a színes háttérvilágítás az éjszakai használat megkönnyítése érdekében.

Digitális rádió

A digitális rádiókészülékek vagy más néven DAB rádió, megfelelnek a modern kor követelményeinek. FM rádió, DAB+, Bluetooth és WiFi kapcsolat, többféle bemenet külső eszközök vagy flash meghajtó csatlakoztatására - mindezt és még rengeteg más funkciót kínálják a modern digitális vagy más néven DAB rádiók. A digitális rádiózás fő előnyei közé tartozik, hogy ugyanannyi frekvencián több adónak jut hely, a hallgatók több információt kapnak a csatornákról és aktuális műsorokról, illetve visszahallgathatók korábbi műsorok is.

Internetes rádió

Az internetes rádió és digitális rádió kategóriák sok esetben fedik egymást, tehát mindkét csoportban hasonló funkciókat nyújtó készülékekkel találkozhatsz. Az internetes rádió nagy előnye, hogy lehetővé teszi DAB / DAB + / FM vételét RDS-sel. Tehát világszerte több mint 10 000 rádióállomásra hangolhatsz probléma nélkül. Az internetes rádiók nagy része Bluetooth rádió kapcsolatot is kínál, tehát zenelejátszást külső eszközről Bluetooth funkción keresztül. Kulcsfontosságú, hogy az internetes rádió tudjon WiFi hálózathoz csatlakozni, így képes online rádiók adását fogni.

Ha kimondottan a konyhába keresel rádiót, akkor egyszerűen látogasd meg konyhai rádiók oldalunkat, ahol többféle vezetékes és akkumulátoros, és akár konyhabútor alá rögzíthető modell közül választhatsz.

Rádió konyhai
A kisebb, hordozható rádiók hűséges társként követnek otthonod bármelyik részébe.

Rádiókészülékek - Fontos paraméterek a választásnál

Akkumulátoros vagy vezetékes üzemeltetés?

 • Akkumulátoros/Elemes – Általános megoldás a hordozható rádió modellek esetén.
 • Vezetékes – Hagyományos vezetékes üzemeltetés tápkábellel.

Vannak olyan modellek is, amelyek támogatják a vezetékes és akkumulátoros/elemes használatot is.

A rádió kezelése

 • Gombok - A hagyományos gombok nemcsak a retro rádiók kezelésére szolgálnak, hanem megtalálhatók rengeteg modern modellnél is.
 • Kijelző - A rádió kijelzője megkönnyíti a bonyolultabb beállítások elvégzését.
 • Érintőképernyő - Az érintéssel vezérelhető kijelző intuitív és kényelmes kezelést biztosít.
 • Távirányítós rádió - ritka, de hasznos tulajdonság, elsősorban az asztali rádiók és rádió tunerek esetében találkozhatunk távirányítóval. A rádió így nagyobb távolságból is könyelmesen kezelhető.

Rádió tuner típusa

A tuner tulajdonképpen rádiófrekvenciás adások (rádió, televízió) vételére szolgáló hardvereszköz. Attól függően, hogy rádiónk milyen tunerrel van felszerelve, különféle rádióadások vételére képes.

 • FM - Az FM a leggyakrabban használt analóg sugárzás a hagyományos rádióállomások vételére.
 • LW - Az LW-t rádiós műsorszórásra használják, és a legnagyobb hatótávolsággal rendelkezik, amelyet például az utazók vagy a hajósok tudnak különösen értékelni.
 • DAB+ - A DAB + egy modern digitális adás, egyszerű műsorválasztással, kiváló mobilvétellel, kísérő multimédiás adatokkal, kiterjesztett programkínálattal és alacsonyabb energiafogyasztással.

Az RDS rendszerrel felszerelt rádiók az FM állomások hallgatása közben információkat jelenítenek meg a rádióállomás nevéről és az éppen lejátszott műsorszámról.

A rádió kezelőfelülete

 • USB és SD-kártya nyílás – Külső tárhelyről származó fájlok lejátszására, leggyakrabban MP3 és WMA.
 • 3,5 mm-es AUX bemenet – Egy másik audioforrás kábellel történő csatlakoztatását teszi lehetővé, például hordozható MP3 lejátszó.
 • CD – Meghajtó optikai adathordozók lejátszására.
 • WiFi/LAN – Tartalom lejátszását teszi lehetővé az otthoni hálózatról DLNA, UPnP segítségével, valamint internetes rádió hallgatására is szolgál.
 • Bluetooth rádió kapcsolat – Zene vagy egyéb tartalom, például podcastok, audiokönyvek lejátszása számítógépről, mobiltelefonról, tabletről.
Rádió kezelőfelület
A rádiók kezelőfelülete lehet teljesen egyszerű vagy komplex a kínált funkcióktól függően.

Rádió kiegészítők - Antennák

Gyenge a vétel a konyhában vagy a nappaliban? Recseg-ropog és sistereg a kedvenc csatornád? Ezen könnyen segíthetsz egy FM rádió antenna vagy DAB+ antenna használatával, amelyek némelyike nem csak digitális, hanem analóg jel vételére is képes.

Rádiókészülékek - Árak szerint

Az FM rádiók még manapság is a rádiók legnagyobb kategóriáját alkotják. Kínálatunkban több száz FM rádió modell található, s a legolcsóbbak 3-5 000 forint körüli árnál kezdődnek, amelyek mindegyike a klasszikus rádió kategóriába tartozik. A drágább modellek az FM sáv vétele mellett képesek AM, DAB+, LW, SW vagy RDS vételre is. A rádiók között nemcsak funkció szempontjából, hanem stílusban is óriási különbségek vannak, így választáskor a rádió formatervezése és mérete is döntő tényező lesz. A legdrágább internetes modellek ára akár 50-100 000 forint is lehet.

i

Ha a lehető legjobb áron szeretnéd megtalálni kedvenc rádiódat, vagy akciós áron szeretnél rádiót vásárolni, akkor nézz körül olcsó rádiók választékunkban. Ha adsz mások véleményére, és érdekelnek vásárlóink tapasztalatai egy-egy rádiókészülék modellel kapcsolatban, akkor rádió vélemények és tesztek oldalunk bizonyosan elnyeri tetszésedet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 3 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás
18 990 Ft

2.
Hyundai RAC 481 PLLWW Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, elemes és hálózati csatlakoztatás
9 290 Ft

3.
TechniSat KitchenRadio fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Rádió - konyhai, FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, teljesítménye 5 W, Bluetooth, automatikus hangolás, ébresztőóra, kijelző és óra, hálózati áramellátás
17 690 Ft

Még több
234 termék
Classic Kategória
TechniSat KitchenRadio fehér
Rádió - konyhai, FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, teljesítménye 5 W, Bluetooth, automatikus hangolás, ébresztőóra, kijelző és óra, hálózati áramellátás

17 690 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JT858n7
Arany középút
JBL Tuner2 - fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL Tuner2 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápegység, IPx7 védettség, rádió, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

42 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090t2a
Premium Kategória
Maxxo DAB+ internetes rádió - CD03
Rádió - internetes és klasszikus, DAB+, FM és RDS tuner, 99 előre beállítható csatorna, MP3 formátumok támogatása, teljesítménye 20 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, Spotify, Deezer és Apple Music, automatikus hangolás, ébresztőóra, távirányító, kijelző és retro design, hálózati áramellátás

70 690 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XPR009b
JVC RD-E221B
Rádió - hordozható és rádiós magnó, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 formátumok támogatása, teljesítménye 2,6 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, elemes és hálózati energiaellátás

19 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVC25e
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 3 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

18 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r92b
JVC RC-E451B - Rádiómagnó
Típusok
JVC RC-E451B
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3, teljesítmény 3,2 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kapcsolódás Bluetooth, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

27 090 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVC26a
Hyundai RAC 481 PLLWW - Rádiós ébresztőóra
Típusok
Hyundai RAC 481 PLLWW
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, elemes és hálózati csatlakoztatás

9 290 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: QHY104a2
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 3 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

18 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r92a
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 3 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

18 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r92c
Hyundai KR 815 PLLU
Rádió - konyhai, FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, MP3 formátumok támogatása, teljesítménye 1 W, USB, automatikus kikapcsolás, ébresztőóra, kijelző és óra, hálózati tápellátás

12 790 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY450c3
Hyundai PR 100 Retro fekete - Rádió
Típusok
Hyundai PR 100 Retro fekete
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, teljesítménye 1 W, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, retro design, elemes és hálózati tápellátás

8 190 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JHY450c
Hyundai RAC 481 PLLBR - Rádiós ébresztőóra
Típusok
Hyundai RAC 481 PLLBR
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, időkivetítéssel, elemes és hálózati csatlakoztatás

9 290 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: QHY104a
Hyundai PR 100 B Retro bézs színben - Rádió
Típusok
Hyundai PR 100 B Retro bézs színben
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, teljesítménye 1 W, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, retro design, elemes és hálózati áramellátás

8 690 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JHY450b9
JVC RA-E211B
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, időkivetítéssel, elemes és hálózati csatlakoztatás

12 490 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JVC25i
Panasonic RF-2400DEG-K
Rádió - klasszikus és hordozható, AM és FM tuner, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes és hálózati áramellátás

12 690 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ310d2
Hyundai PR 570 B PLLU fekete
Rádió - hordozható, FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, MP3 formátumok támogatása, teljesítménye 1 W, USB és 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, kijelző, elemes és hálózati energiaellátás

10 590 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JHY450c56
TechniSat DIGICLOCK Radio fekete
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás

6 590 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JT858v7
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, CD lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 2,4 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

17 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r5j
Gogen CDM 388 SUBTS
Rádiómagnó - FM tuner, CD lejátszó, SD slot, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 4 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kapcsolódás Bluetooth, kijelző és óra, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

20 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG982k2
Hyundai RAC 201 PLL BR Fekete
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, elemes és hálózati csatlakoztatás

9 490 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: QHY101c1
BLAUPUNKT CR 6SL ezüst
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás

12 190 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ964d6
BLAUPUNKT PR 4BK zsebrádió
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, teljesítménye 0,3 W, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, retro design, elemes áramellátás

8 430 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PZ959c81
JVC RA-E981B
Rádió - internetes és klasszikus, DAB+ és FM tuner, 80 előre beállítható csatorna, MP3 formátumok támogatása, teljesítménye 10 W, USB és 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth és Wi-Fi, Spotify, automatikus hangolás, ébresztőóra, távirányító, kijelző és óra, hálózati tápellátás

66 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVC25g3
Hyundai PPR 310 BO narancs - Rádió
Típusok
Hyundai PPR 310 BO narancs
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, teljesítménye 0,3 W, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes energiaellátás

4 990 Ft
Átvehető: holnap 2:05-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JHY450c46

Rádiók

AppleAirPods Pro 2022 (BEMUTATÓ): új fülhallgató még hosszabb üzemidővel és jobb vezérléssel Az új Apple AirPods Pro 2. generációs fülhallgató a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtja a True...
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott...
projektorA Samsung The Freestyle projektor divatos funkciókat kínál és akár a mennyezetre is vetít A CES 2022-n a Samsung bemutatta új kompakt projektorát, mely a The Freestyle névre hallgat. Azonban ez nem...
A népszerű Apple AirPods 3 fülhallgató új generációjáról régóta szólnak a találgatások, de most végre...
Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a vételükben,...
További cikkek

Rádiók

A Rádiók kategóriában összesen 219 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rádiók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rádiók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rádiók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rádiók vélemények
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ