Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Rádiók

A mai modern rádiók lehetővé teszik az analóg AM/FM hullámok, valamint a DAB/DAB+ digitális jel vételét is. Bluetooth és WiFi kapcsolattal is felvértezett vezeték nélküli rádiók széles választékából válogathatsz, és szintén élvezhetsz internetes rádióműsorokat, vagy otthoni hálózatról is foghatsz be adást DLNA és UPnP protokollok segítségével. Nézzük, mire kell figyelni rádiókészülékek választásakor és hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő rádiót?

Tovább

Rádiókészülékek - Miért érdemes manapság megfontolni rádió vásárlását?

A mai rádiókészülékek a hagyományos hétköznapi rádióállomások hallgatása mellett lehetővé teszik például:

 1. Több ezer internetes rádióállomás és podcast hallgatását WiFi-kapcsolat segítségével.
 2. Zene hallgatását internetes streaming alkalmazások, például Spotify segítségével.
 3. Zene lejátszását külső forrásokról Bluetooth rádió kapcsolaton keresztül, például okostelefonról.
 4. Flash meghajtó csatlakoztatását USB porton keresztül, amelyről zenét vagy bármilyen más hanganyagot, például podcastokat vagy hangoskönyveket hallgathatsz.
Internetes rádió
A mai rádiók változatos formatervezést, eleganciát, és funkciók sokaságát kínálják.

A rádiókészülékek típusai

A rádió egy halhatatlan szórakoztató elektronikai eszköz. Hiába az okostelefonok térhódítása, a népszerű rádióadók online elérhetősége, a rádiók még mindig ott vannak hétvégi házak padjain, konyhaasztalokon, építkezéseken vagy akár zuhanykabinokban. A telefonok miatt a tipikus zsebrádiók lehet, hogy háttérbe szorultak, de az asztali rádiók népszerűsége töretlen.

Klasszikus rádiók

A klasszikus fm rádiók alkalmasak univerzális használatra otthon, hétvégi házban, műhelyben és szinte bárhol, ahol a nagy zaj nem jelent akadályt. Elhelyezhető szinte bárhol: asztalon, polcon, éjjeliszekrényen, konyhapulton. Az fm rádiók nagy része órával és ébresztő funkcióval is fel van szerelve.

Asztali rádió

Az asztali rádiók tobzódnak a forma és dizájn területén. A modern futurisztikus rádiók gond nélkül megférnek a retró rádiók mellett. Ugyanez jellemző az antenna típusára is. Valaki ragaszkodik a teleszkopikus klasszikus antennához, valakinek csak a beépített antennás asztali rádió jöhet számításba. A kezelőfelület, gombok, kijelzők terén is hasonló a helyzet, az asztali rádiók kínálata végtelen lehetőségeket kínál.

Hordozható rádió

A hordozható rádió, miként nevéből adódik, kiválóan használható utazás közben vagy gyakori helyváltoztatáskor, mivel fő előnye a könnyű hordozhatóság, amelyet ergonomikus kialakítású fogantyú biztosít. A hordozható rádió egyik fő előnye a stílusos kialakítás kompakt méretekben.

A hordozható rádiók közé tartoznak a zsebrádiók és táskarádiók. Természetesen nem a legendás Sokol rádióra kell gondolni, de a formavilág nagyon hasonlít a régmúlt készülékeire. A táskarádiók jellegzetes laposított forma és a fogantyú miatt ismertek és persze nem hiányozhat a kihúzható antenna. Számos táskarádió már digitális kijelzővel rendelkezik, de találkozhatunk még mindig a tekerőgombokkal is.

Vezeték nélküli rádió

A vezeték nélküli rádiókészülék modellek fő jellemzője, hogy használatukkor nem kell zavaró kábellel bajlódni. Kábel helyett erős és tartós akkumulátorral rendelkeznek, gond nélkül használhatók olyan helyeken is, ahol egyáltalán nincs hálózati csatlakozó.

i

Ha valóban tartós, erős és ütésálló rádióra van szükséged, például építkezésen vagy műhelyben való használatra, akkor ne is keress tovább. Akkus építkezési rádiók kínálatunkban biztosan megtalálod a neked megfelelő rádiót.

Vezetékes rádió

A vezetékes rádiók tipikus képviselői a beépített és konyhai rádiók, vagy a projektoros ébresztőórák és a Hi-Fi vonalt erősítő rádió tunerek. A hálózati ellátás megakadályozza, hogy például éjjel lemerüljön a rádió és elmardjon az ébresztés. Számos vezetékes rádió használható ceruzaelemekkel, vagy van beépített akkumulátoruk. Ez univerzális megoldás, mert rövid ideig elhagyhatják a hálózati konnektor környékét és vezeték nélküli üzemmódra válthatnak.

Retró rádió

A retró rádiókészülékek stílusos retró kialakítása a régi időket idézi. Mindegyik retró rádió modellről elmondható, hogy stílusos kiegészítője lesz otthonodnak. A régmúlt időket idéző megjelenés ellenére a legtöbb retró rádiót modern felszereltség jellemzi, például Bluetooth rádió kapcsolat és SD kártya bemenet.

Autórádiók

Az autórádió zenelejátszásra és rádiócsatornák vételére alkalmas az autóban. Egyre gyakrabban a bluetooth rádió kapcsolat is az alapfelszereltségük közé tartozik. Használatukból adódóan az autórádiókat praktikus méretek és egyszerű kialakítás jellemzi. Az autórádió modellek esetében elengedhetetlen a színes háttérvilágítás az éjszakai használat megkönnyítése érdekében.

Digitális rádió

A digitális rádiókészülékek vagy más néven DAB rádió, megfelelnek a modern kor követelményeinek. FM rádió, DAB+, Bluetooth és WiFi kapcsolat, többféle bemenet külső eszközök vagy flash meghajtó csatlakoztatására - mindezt és még rengeteg más funkciót kínálják a modern digitális vagy más néven DAB rádiók. A digitális rádiózás fő előnyei közé tartozik, hogy ugyanannyi frekvencián több adónak jut hely, a hallgatók több információt kapnak a csatornákról és aktuális műsorokról, illetve visszahallgathatók korábbi műsorok is.

Internetes rádió

Az internetes rádió és digitális rádió kategóriák sok esetben fedik egymást, tehát mindkét csoportban hasonló funkciókat nyújtó készülékekkel találkozhatsz. Az internetes rádió nagy előnye, hogy lehetővé teszi DAB / DAB + / FM vételét RDS-sel. Tehát világszerte több mint 10 000 rádióállomásra hangolhatsz probléma nélkül. Az internetes rádiók nagy része Bluetooth rádió kapcsolatot is kínál, tehát zenelejátszást külső eszközről Bluetooth funkción keresztül. Kulcsfontosságú, hogy az internetes rádió tudjon WiFi hálózathoz csatlakozni, így képes online rádiók adását fogni.

Ha kimondottan a konyhába keresel rádiót, akkor egyszerűen látogasd meg konyhai rádiók oldalunkat, ahol többféle vezetékes és akkumulátoros, és akár konyhabútor alá rögzíthető modell közül választhatsz.

Rádió konyhai
A kisebb, hordozható rádiók hűséges társként követnek otthonod bármelyik részébe.

Rádiókészülékek - Fontos paraméterek a választásnál

Akkumulátoros vagy vezetékes üzemeltetés?

 • Akkumulátoros/Elemes – Általános megoldás a hordozható rádió modellek esetén.
 • Vezetékes – Hagyományos vezetékes üzemeltetés tápkábellel.

Vannak olyan modellek is, amelyek támogatják a vezetékes és akkumulátoros/elemes használatot is.

A rádió kezelése

 • Gombok - A hagyományos gombok nemcsak a retro rádiók kezelésére szolgálnak, hanem megtalálhatók rengeteg modern modellnél is.
 • Kijelző - A rádió kijelzője megkönnyíti a bonyolultabb beállítások elvégzését.
 • Érintőképernyő - Az érintéssel vezérelhető kijelző intuitív és kényelmes kezelést biztosít.
 • Távirányítós rádió - ritka, de hasznos tulajdonság, elsősorban az asztali rádiók és rádió tunerek esetében találkozhatunk távirányítóval. A rádió így nagyobb távolságból is könyelmesen kezelhető.

Rádió tuner típusa

A tuner tulajdonképpen rádiófrekvenciás adások (rádió, televízió) vételére szolgáló hardvereszköz. Attól függően, hogy rádiónk milyen tunerrel van felszerelve, különféle rádióadások vételére képes.

 • FM - Az FM a leggyakrabban használt analóg sugárzás a hagyományos rádióállomások vételére.
 • LW - Az LW-t rádiós műsorszórásra használják, és a legnagyobb hatótávolsággal rendelkezik, amelyet például az utazók vagy a hajósok tudnak különösen értékelni.
 • DAB+ - A DAB + egy modern digitális adás, egyszerű műsorválasztással, kiváló mobilvétellel, kísérő multimédiás adatokkal, kiterjesztett programkínálattal és alacsonyabb energiafogyasztással.

Az RDS rendszerrel felszerelt rádiók az FM állomások hallgatása közben információkat jelenítenek meg a rádióállomás nevéről és az éppen lejátszott műsorszámról.

A rádió kezelőfelülete

 • USB és SD-kártya nyílás – Külső tárhelyről származó fájlok lejátszására, leggyakrabban MP3 és WMA.
 • 3,5 mm-es AUX bemenet – Egy másik audioforrás kábellel történő csatlakoztatását teszi lehetővé, például hordozható MP3 lejátszó.
 • CD – Meghajtó optikai adathordozók lejátszására.
 • WiFi/LAN – Tartalom lejátszását teszi lehetővé az otthoni hálózatról DLNA, UPnP segítségével, valamint internetes rádió hallgatására is szolgál.
 • Bluetooth rádió kapcsolat – Zene vagy egyéb tartalom, például podcastok, audiokönyvek lejátszása számítógépről, mobiltelefonról, tabletről.
Rádió kezelőfelület
A rádiók kezelőfelülete lehet teljesen egyszerű vagy komplex a kínált funkcióktól függően.

Rádió kiegészítők - Antennák

Gyenge a vétel a konyhában vagy a nappaliban? Recseg-ropog és sistereg a kedvenc csatornád? Ezen könnyen segíthetsz egy FM rádió antenna vagy DAB+ antenna használatával, amelyek némelyike nem csak digitális, hanem analóg jel vételére is képes.

Rádiókészülékek - Árak szerint

Az FM rádiók még manapság is a rádiók legnagyobb kategóriáját alkotják. Kínálatunkban több száz FM rádió modell található, s a legolcsóbbak 3-5 000 forint körüli árnál kezdődnek, amelyek mindegyike a klasszikus rádió kategóriába tartozik. A drágább modellek az FM sáv vétele mellett képesek AM, DAB+, LW, SW vagy RDS vételre is. A rádiók között nemcsak funkció szempontjából, hanem stílusban is óriási különbségek vannak, így választáskor a rádió formatervezése és mérete is döntő tényező lesz. A legdrágább internetes modellek ára akár 50-100 000 forint is lehet.

i

Ha a lehető legjobb áron szeretnéd megtalálni kedvenc rádiódat, vagy akciós áron szeretnél rádiót vásárolni, akkor nézz körül olcsó rádiók választékunkban. Ha adsz mások véleményére, és érdekelnek vásárlóink tapasztalatai egy-egy rádiókészülék modellel kapcsolatban, akkor rádió vélemények és tesztek oldalunk bizonyosan elnyeri tetszésedet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Tuner2 - fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápegység, IPx7 védettség, rádió, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény
32 890 Ft

2.
JBL Tuner2 - fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápegység, IPx7 védettség, rádió, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény
32 890 Ft

3.
Technaxx TX-153 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Rádió - internetes és klasszikus, média lejátszó: pendrive, támogatott formátum: AAC, FLAC, MP3, WAV és WMA, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, UPnP és Wi-Fi, óra, hálózati csatlakoztatás
22 690 Ft

Még több
501 tétel
Classic Kategória
Technaxx TX-153
Rádió - internetes és klasszikus, média lejátszó: pendrive, támogatott formátum: AAC, FLAC, MP3, WAV és WMA, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, UPnP és Wi-Fi, óra, hálózati csatlakoztatás

22 690 Ft áfa nélkül 17 870 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MK036b
Arany középút
JBL Tuner2 - fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL Tuner2 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápegység, IPx7 védettség, rádió, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

32 890 Ft áfa nélkül 25 900 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090t2a
Premium Kategória
Sharp DR-I470BRPRO - Rádió Típusok
Sharp DR-I470BRPRO
Rádió - internetes, DAB+, FM és RDS tuner, 60 előre beállítható csatorna, 30 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth és Wi-Fi, Spotify, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, automata kikapcsolás, óra, hálózati csatlakoztatás

48 490 Ft áfa nélkül 38 180 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SHP05d3
JBL Tuner2 - fehér - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL Tuner2 - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápegység, IPx7 védettség, rádió, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

32 890 Ft áfa nélkül 25 900 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090t2b
Lenco DIR-60BK
Rádió - internetes és klasszikus, DAB+ és FM tuner, 2 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, DLNA, UPnP és Wi-Fi, automatikus állomáskeresés, időjárás előrejelzés, ébresztőóra, automata kikapcsolás, óra, hálózati csatlakoztatás

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WZ995a20a1
Sencor SPT 3907 B - Rádiómagnó Típusok
Sencor SPT 3907 B
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD, kazetta és pendrive, támogatott formátum: MP3, 4 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, automatikus állomáskeresés, távvezérlés, elemes és hálózati csatlakoztatás

18 990 Ft áfa nélkül 14 950 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JN327j1
Hyundai KR 815 PLLU
Rádió - konyhai, FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, média lejátszó: pendrive, támogatott formátum: MP3, 1 W teljesítmény, USB, ébresztőóra, automata kikapcsolás, óra, hálózati csatlakoztatás

10 490 Ft áfa nélkül 8 260 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY450c3
Sencor SIR 5000WDB
Rádió - internetes és klasszikus, DAB+, FM és RDS tuner, 6 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth, időjárás előrejelzés, ébresztőóra, automata kikapcsolás, óra, távvezérlés, hálózati csatlakoztatás

36 990 Ft áfa nélkül 29 130 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GK725a1
Sony ICF-C1PJ
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, USB, időkivetítéssel, elemes, hálózati és tölthető akkumulátor csatlakoztatás

19 490 Ft áfa nélkül 15 350 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GS483b
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádiómagnó Típusok
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD és pendrive, támogatott formátum: MP3 és WMA, 2,4 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r5i
Sencor SRD 3200 W - Rádió
Típusok
Sencor SRD 3200 W
Rádió - klasszikus és hordozható, FM tuner, 50 előre beállítható csatorna, média lejátszó: MicroSD kártya és pendrive, 1,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth, ébresztőóra, óra, elemes és hálózati csatlakoztatás

12 290 Ft áfa nélkül 9 680 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GK723m7
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó Típusok
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD és pendrive, támogatott formátum: MP3 és WMA, 2,4 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

12 990 Ft áfa nélkül 10 230 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r5h
Philips TAR3205 / 12
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, digitális időmutató funkcióval, elemes és hálózati csatlakoztatás

6 690 Ft áfa nélkül 5 270 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JPI700t72
Sencor SRD 210 BGN
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

5 290 Ft áfa nélkül 4 170 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: GK723f51
Sencor SRC 1100 fekete - Rádiós ébresztőóra
Típusok
Sencor SRC 1100 fekete
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátor csatlakoztatás

4 090 Ft áfa nélkül 3 220 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: GK722k1
Sencor SRD 2100 W - Rádió
Típusok
Sencor SRD 2100 W
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, 4 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

6 190 Ft áfa nélkül 4 870 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: GK723kb
Maxxo DAB + internetes rádió - DT02
Rádió - internetes és hordozható, DAB+, FM és RDS tuner, 80 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, automata kikapcsolás, óra, elemes csatlakoztatás

29 690 Ft áfa nélkül 23 380 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XPR009a
Hyundai RAC 481 PLLWW
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, elemes és hálózati csatlakoztatás

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: QHY104a2
Philips AJ3400
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátor csatlakoztatás

9 190 Ft áfa nélkül 7 240 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JPI700t52
Sencor SRC 170 GN zöld
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátor csatlakoztatás

7 690 Ft áfa nélkül 6 060 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: GK722a13
BLAUPUNKT CRP 81USB
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, USB, időkivetítéssel, hálózati és tölthető akkumulátor csatlakoztatás

17 790 Ft áfa nélkül 14 010 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ964f1a
Sencor SRD 210 BS - Rádió Típusok
Sencor SRD 210 BS
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

5 690 Ft áfa nélkül 4 480 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: GK723f53
Sony ICF-P36
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, 0,1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes csatlakoztatás

9 590 Ft áfa nélkül 7 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JW115d5
Sencor SRC 1100 fehér - Rádiós ébresztőóra
Típusok
Sencor SRC 1100 fehér
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, elemes, hálózati és tölthető akkumulátor csatlakoztatás

4 090 Ft áfa nélkül 3 220 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: GK722k2

Rádiók

AppleAz Apple AirPods 3 új megjelenéssel és Spatial Audio-val érkezik A népszerű Apple AirPods 3 fülhallgató új generációjáról régóta szólnak a találgatások, de most végre...
Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a...

Rádiók

A Rádiók kategóriában összesen 500 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rádiók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rádiók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rádiók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rádiók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB05
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ