AlzaPlus+ AlzaBoxy CZ, SK, HU

Kerékpáros sisakok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rendeltetés
Férfi
(513)
Női
(474)
Gyermek
(182)
Uniszex
(22)
Sisak típusa
Integrál
(2)
MTB
(484)
Országúti
(252)
Városi
(198)
BMX
(31)
Méret
XXS
(1)
XS
(44)
S
(280)
M
(359)
L
(262)
Minimális fejkörfogat
44 cm
65 cm
-
Maximális fejkörfogat
45 cm
65 cm
-
Technológia
MIPS
(158)
Spin
(5)
Double-Inmold
(48)
In-mold
(270)
Out-mold
(10)
Szín
Fekete
(269)
Kék
(116)
Fehér
(104)
Zöld
(70)
Szürke
(64)
Konstrukció anyaga
Polikarbonát
(98)
EPS
(449)
ABS
(47)
PVC
(1)
HDPE
(5)

A kerékpáros sisak a kerékpárosok felszerelésének alapvető része. A 18 év alatti gyermekek számára kötelező, azonban a felnőtteknek is fontos, hiszen a biciklis sisak megvéd a súlyos fejsérülésektől. Kerékpáros sisak többféle változatban létezik. Olvass tovább, ha tanácsra van szükséged abban, hogy melyik biciklis bukósisak lenne a legmegfelelőbb számodra.

Tovább

Miért elengedhetetlen a kerékpáros sisak használata?

Talán úgy gondolod, hogy a biciklis sisak felesleges, hiszen óvatosan, vagy csak alkalmanként kerékpározol. A gyerekeidnek megveszed a biciklis bukósisakot, magadnak viszont nem. Pedig a kerékpáros sisak használata számos előnnyel jár, amit még a megrögzött ellenzői is értékelnek. Lássuk, miért fontos a biciklis sisak beszerzése.

 • A kerékpáros sisak védelmi funkciót lát el. Viselésével megelőzheted a súlyos agysérüléseket és a halálos baleseteket.
 • Kínálatunkban különböző típusú, márkájú és méretű kerékpáros sisakok kaphatók. Ezek a biciklis bukósisakok számos innovatív funkcióval is rendelkezhetnek.
 • A kerékpáros sisakok széles árkategóriában kaphatók, így mindenki megtalálja a neki valót.

A kerékpáros sisakok kategóriái a kerékpározás módja szerint

A kerékpáros sisakokat a kerékpározás módja szerint lehet kategóriákba sorolni. Például nem ajánlott kerékpárúton országúti sisakot viselni.

 1. Az MTB kerékpáros sisak vagy mountain bike biciklis sisak a hegyi kerékpározás rajongói számára készült. Robusztusabb kialakításának és formájának köszönhetően nagy hangsúlyt fektet a tarkó védelmére. Ez a biciklis sisak típus gyakran napellenzővel van felszerelve.
 2. Az országúti kerékpáros sisak cross kerékpáron vagy görkorcsolyán is használható. Ez a típus nagyon könnyű konstrukcióval és a jó szellőzéssel rendelkezik.
 3. A BMX kerékpáros sisakok a freeride szerelmeseinek készültek. Ezek a biciklis bukósisakok robusztusak és minden oldalról védik a fejet, beleértve a tarkót és az állkapcsot is.
 4. A downhill kerékpáros sisakok olyan modern biciklis sisakok, amelyek maximális védelmet nyújtanak a versenyzőknek. A legtöbb modell akár snowboardozáshoz, síeléshez vagy quadozáshoz is használható.
 5. A freestyle kerékpáros sisak az utcai sportok szerelmeseinek készült. Alkalmas görkorcsolyához vagy gördeszkához is.
 6. Az integrált kerékpársisak nagy ellenállással rendelkezik az esetleges eséssel vagy ütközéssel szemben. Ezek a biciklis bukósisakok plexi lemezzel is felszerelhetők és akár szabadidős motocrosshoz is használhatók.
 7. A városi kerékpáros sisakok univerzális kialakításúak. Hegyi kerékpározáshoz vagy görkorcsolyázáshoz is használhatók. Ezek a biciklis bukósisakok könnyebbek és megfizethetőbbek.
 8. Az intelligens kerékpáros sisakok párosíthatók az okostelefonoddal, a beépített hangszóróknak köszönhetően pedig anélkül élvezheted a zenét tekerés közben, hogy elveszítenéd a környezeted érzékelését.

i

Az intelligens kerékpáros sisak állpántba épített mikrofont is tartalmazhat, amely lehetővé teszi, hogy biztonságos telefonhívásokat bonyolíts le menet közben. Egyes típusokhoz kormányra szerelhető távirányító is tartozik, amellyel könnyedén vezérelheted a sisakot.

MTB kerékpáros sisak
MTB kerékpáros sisak

BMX kerékpáros sisakok
BMX kerékpáros sisak

Integrált downhill sisak
Integrált kerékpáros sisak

Kerékpáros sisak kifejezetten férfiaknak, nőknek és gyermekeknek

A női biciklis sisakok kialakítása eltér a férfiak számára tervezett kerékpáros sisak kialakításától, a gyermekeknek szánt modellek pedig kisebbek és formatervezési szempontból is különbözők. A biciklis bukósisak kiválasztásakor a viselő nemét és életkorát is figyelembe kell venni.

i

A BMX sport évről évre egyre népszerűbb, kezdetben azonban a minőségi felszerelés hiánycikk volt. Ma már könnyedén beszerezhetsz integrált kerékpáros sisakot, kerékpáros szemüveget, kerékpáros kesztyűt és egyéb fontos biztonsági tartozékokat is.

A kerékpáros sisak kiválasztása

A biciklis bukósisakok csak akkor hatékonyak, ha az adott sporthoz megfelelő típust választod, és a sisak tökéletesen illeszkedik rád. Ha jól szeretnél választani, vedd figyelembe az alábbi tulajdonságokat.

A kerékpáros sisaknak meg kell felelnie a minőségi előírásoknak

Kerékpáros sisakot semmiképpen sem ár alapján érdemes választani, a minőség döntő fontosságú. Ne vásárolj minősítés nélküli bukósisakot. A külföldi modellek CPSC, SNELL B90A, AS/NZS vagy CE tanúsítvánnyal rendelkeznek. Kínálatunkban csak tanúsított modelleket találsz.

A biciklis sisakok súlya

Fontos, hogy a kerékpáros sisakok könnyűek legyenek, hiszen egy kerékpáros túra órákig tart. Az országúti kerékpáros sisakok a legkönnyebbek, ezek általában kevesebb anyagot tartalmaznak. A kevlárból vagy karbonból készült sisakok szintén nagyon könnyűek, azonban ezeknek a biciklis bukósisak típusoknak az ára is nagyobb.

A kerékpáros sisakok szellőzőnyílásai

A kerékpáros sisak szellőzőnyílásai különösen a nyári hónapokban tesznek jó szolgálatot. Fontos, hogy a biciklis sisak elegendő szellőzőnyílással rendelkezzen, így a fejednek nem lesz túl melege. Az egymáshoz kapcsolódó szellőzőnyílások biztosítják a zavartalan légáramlást, a forró levegő pedig hátul kiszűrődik. Egy jól szellőző kerékpáros sisak megakadályozza a túlzott izzadást.

Fontos, hogy a biciklis sisak megfelelő méretű legyen

A kerékpáros sisaknak jól kell illeszkednie. Ha túl szűk vagy túl nagy sisakot választasz, az nem fogja betölteni a védelmi funkcióját. Válaszd ki a megfelelő méretet a homlokod felénél körülbelül félúton mért fejkörfogatodnak megfelelően. A kerékpáros sisaknak sem szabad szűknek vagy lazának lennie. Az alábbi táblázatban megtalálod a megfelelő sisakméretet a fejkörfogat szerint.

Fejkörfogat (cm-ben) Kerékpáros sisak mérete
46–50 XS
50–54 S
54–58 M
58–62 L
62 a více XL

*A méretválaszték gyártónként eltérő lehet.

A biciklis sisakok rögzítőrendszerei

Fontos, hogy a kerékpáros bukósisakok rögzítőrendszere ne legyen bonyolult. A pánthossz beállításának könnyedén kell mennie, és a csatnak könnyen, egy kézzel is ki kell tudni oldani. Egyes gyermek kerékpáros sisakok mágneses csattal rögzíthetők, így a gyerekek maguk is becsatolhatják, és nem csípik be a bőrüket sem a csatba.

 • A csat könnyen kattan és biztosan tart. A gyerekek azonban gyakran odacsípik a bőrt a nyakuknál.
 • A csatos pántokat egy kicsit nehezebb rögzíteni, és idővel meglazulhatnak, azonban nagyon kényelmesek.
 • A forgatható kerekek segítségével könnyedén meg lehet húzni vagy lazítani a kerékpáros sisak pántját a legjobb illeszkedés érdekében.
 • A mágneses csat rögzítése és lecsatolása nagyon egyszerű, egy kézzel is elvégezhető.
 • A 3D csatrendszer olyan okos rendszer, amely lehetővé teszi a sisak belső kerületének egyszerű beállítását és a sisak hátulján található forgókerék zökkenőmentes beállítását.

i

Saját elképzelésed van arról, milyen kerékpáros sisakot szeretnél? Egy egyedi sisakminta készítése lehet a megoldás, amely segítségével eredeti dizájndarab készülhet. A stílusos kerékpáros sisakok nagyon népszerűek. Ha nem akarsz elvegyülni a tömegben, egy tetszetős mintával kitűnhetsz a tömegből.

A kerékpáros sisakok kialakítása is fontos

Annak érdekében, hogy ütközés esetén a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa, a kerékpáros sisak in-mold technológiával készül. Ez egy olyan eljárás, amelynek során expandált polisztirolhabot fecskendeznek a kemény műanyag héjba, amely a felső tervezési részt alkotja. A belül leggyakrabban karbonból vagy kevlárból készült modellek nagyon tartós, könnyű kerékpáros sisakok.

Ha a biciklis sisak összetörik egy balesetben, újat kell beszerezned. Sajnos egy sérült kerékpáros sisak nem tud megvédeni egy újabb baleset esetén.

Biciklis sisakok egyedülálló MIPS technológiával

A MIPS (Multi-directional Protection System) kerékpáros sisakok csúszóbetétet alkalmaznak a sisak héjának két rétege között, így elnyelik a katasztrofális erejű forgatónyomatékot, amelyek esés közben hat. Ennek eredményeképpen a forgatónyomaték nincs hatással az agyra. Az MIPS kerékpáros sisakok jelentősen csökkentik az esetleges agykárosodás kockázatát.

A kerékpáros sisakok számos különleges formájúak és felszereltségűek lehetnek

Egy hagyományos kerékpáros sisak nem elég? Akár eredeti dizájnú darabot szeretnél, akár nagyon magas biztonsági igényeid vannak, rendkívül változatos biciklis bukósisak kínálatunkban még a legmagasabb igényekkel rendelkező vásárlók is megtalálják a nekik való darabot.

 • A lámpával ellátott kerékpáros sisak biztosítja, hogy az elhaladó autók több tucat méter távolságból is lássanak. A LED-ek szintén hasznos biztonsági elemet jelentenek sötétben és rossz időjárás esetén.
 • Az összecsukható kerékpáros sisak nagyon praktikus, több részből álló biciklis bukósisak. Használat után egyszerűen csukd össze, és tárold a táskádban vagy a hátizsákodban. Ez a típus könnyen kezelhető.
 • A retró kerékpáros sisakok minden történelemrajongónak örömet okoznak. A retró biciklis sisakok újszerű kialakításúak, de hagyományos anyagokból, leggyakrabban bőrből készülnek. Egyes modellek nem rendelkeznek biztonsági tanúsítvánnyal.
 • A belső bélés ma már minden kerékpáros sisak része. Az antibakteriális anyagból készült bélés különösen előnyös.
 • A szellőzőnyílásokban található rovarháló segítségével elkerülheted, hogy rovarok kerüljenek a hajadba.
 • A kivehető belső bélés megkönnyíti a kerékpáros sisak karbantartását.

A tökéletes kerékpáros élmény érdekében a kerékpáros sisak mellé válassz minőségi kerékpáros ruházatot is.

A biciklis sisakok kinézete

A biciklis bukósisak kiválasztásakor nem a kinézete a fő szempont, de azért érdemes ezt is megfontolni. Egy sötét színű biciklis sisak több napfényt nyel el, és melegebb lesz benne, míg egy világos és színes biciklis sisak viszont jól látható. A kerékpáros sisakok kinézete természetesen a különböző célcsoportokhoz igazodik.

Kerékpáros sisakok

Kerékpáros sisak - gyermek változat beépített LED villogóval.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fox Speedframe Helmet, Ce Raktáron változat szerint
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete S, M és L 51 - 55 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csattos öv segítségével, CPSC, EN 1078, AS/NZS 206, AS/NZS 2063 minősítés, konstrukció anyaga EPS, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális párnázás, tömege 360 g, kék kivitel
37 190 Ft

2.
Alpina Panoma 2.0 black-pink gloss 52 - 57 cm Utolsó termék a raktáron
Kerékpáros sisak - női, MTB sisak, mérete S 52 - 57 cm fejkerülethez, rözítés csattos öv segítségével, 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, bogárháló, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, tömege 255 g, fekete és rózsaszín kivitel
22 890 Ft

3.
Ratikon FALK petrol M Szállításra kész 2 db
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és városi sisak, mérete M, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, kék kivitel
14 590 Ft

Még több
692 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8
Ratikon FALK petrol M
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és városi sisak, mérete M, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, kék kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat047
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Fox Speedframe Helmet, Ce
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete S, M és L 51 - 55 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csattos öv segítségével, CPSC, EN 1078, AS/NZS 206, AS/NZS 2063 minősítés, konstrukció anyaga EPS, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális párnázás, tömege 360 g, kék kivitel
37 190 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTfox217nad
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és downhill sisak, mérete XS, S, M, L, XL és XXL 59 - 62 cm fejkerülethez, MIPS technológia, EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard minősítés, konstrukció anyaga EPS, napellenző, szellőzőnyílások és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, tömege 390 g, fehér és fekete kivitel
66 290 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpoc0506nad
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
ABUS AirDrop MIPS polar white S/M
Kerékpáros sisak - uniszex, downhill sisak, mérete S és M min. 58 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés rögzítő klip segítségével, EN 1078:2012+A1:2012 minősítés, konstrukció anyaga EPS, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, eltávolítható napellenző, levehető párnázás, tömege 790 g, fehér és piros kivitel
99 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTabus245
5,0
Ratikon FALK fekete M
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és városi sisak, mérete M, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, fekete kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat044
4,0
Ratikon TURM NEON sárga M
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB, országúti és városi sisak, mérete M, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, fekete és sárga kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat049
5,0
Ratikon TURM fehér L
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB, országúti és városi sisak, mérete L 58 - 61 cm fejkerülethez, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, fehér és fekete kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat054
4,0
Ratikon FALK purple M
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és városi sisak, mérete M, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, lila kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat046
5,0
Ratikon GYEREKEKNEK PINK
Kerékpáros sisak - gyerek, MTB és városi sisak, mérete uni, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, rózsaszín kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat057
4,7
MET ECHO matt fekete
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB, országúti és városi sisak, mérete S, M, L és XL 52 - 57 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csattos öv segítségével, CE, AN/NZS, US minősítés, fényvisszaverő elemek, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális és levehető párnázás, tömege 280 g, fekete kivitel
18 990 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmet018nad
Alpina Kamloop black matt 51 - 55 cm
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete M 51 - 55 cm fejkerülethez, rözítés csattos öv segítségével, 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, bogárháló, napellenző, szellőzőnyílások és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális párnázás, tömege 290 g, fekete kivitel
38 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp593
Alpina Kamloop black matt
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete M és XL 51 - 59 cm fejkerülethez, rözítés csattos öv segítségével, 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, bogárháló, napellenző, szellőzőnyílások és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális párnázás, tömege 290 g, fekete kivitel
26 190 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp593nad
ABUS Smiley 3.0 Rose Princess S
Kerékpáros sisak - gyerek, városi sisak, mérete S 45 - 50 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés rögzítő klip segítségével, EN 1078:2012+A1:2012 minősítés, konstrukció anyaga EPS, fényvisszaverő elemek, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, fix napellenző, tömege 220 g, rózsaszín kivitel
14 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus269
ABUS Smiley 3.0 rose princess
Kerékpáros sisak - gyerek, városi sisak, mérete S 45 - 50 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés rögzítő klip segítségével, EN 1078:2012+A1:2012 minősítés, konstrukció anyaga EPS, fényvisszaverő elemek, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, fix napellenző, tömege 220 g, rózsaszín kivitel
14 690 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus269nad
Fox Speedframe Pro Blocked, Ce L
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete L 59 - 63 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés mágneses csat segítségével, EN 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális XT2 párnázás, tömege 395 g, zöld kivitel
76 690 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfox381
Fox Speedframe Pro Blocked, Ce
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete S, M és L 51 - 55 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés mágneses csat segítségével, EN 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális XT2 párnázás, tömege 395 g, zöld kivitel
76 690 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfox379nad
4,5
Fox Speedframe Helmet, Ce - L
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete L 59 - 63 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csattos öv segítségével, CPSC, EN 1078, AS/NZS 206, AS/NZS 2063 minősítés, konstrukció anyaga EPS, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális párnázás, tömege 360 g, kék kivitel
37 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTfox219
Segway-Ninebot L/XL fekete - Kerékpáros sisak Típusok
4,8
Segway-Ninebot L/XL fekete
Kerékpáros sisak - uniszex, városi és freestyle sisak, mérete L és XL 54 - 60 cm fejkerülethez, rözítés csattos öv segítségével, EN 1078, CSPC 12,03 minősítés, konstrukció anyaga polikarbonát és EPS, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, tömege 390 g, fekete kivitel
17 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NINE39
MoMi MIMI fekete - Kerékpáros sisak Típusok
4,2 14×
MoMi MIMI fekete
Kerékpáros sisak - gyerek, korcsolya / Inline sisak, mérete S és M 47 - 58 cm fejkerülethez, EN-71 minősítés, konstrukció anyaga EPS és ABS, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, párnázás anyaga molitan, tömege 250 g, fekete kivitel
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18774
MoMi MIMI fehér - Kerékpáros sisak Típusok
4,2 14×
MoMi MIMI fehér
Kerékpáros sisak - gyerek, korcsolya / Inline sisak, mérete S és M 47 - 58 cm fejkerülethez, EN-71 minősítés, konstrukció anyaga EPS és ABS, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, párnázás anyaga molitan, tömege 250 g, fehér kivitel
8 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls364
4,7
Ratikon FALK fekete L
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és városi sisak, mérete L, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, fekete kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat045
Segway-Ninebot L/XL narancsszín - Kerékpáros sisak Típusok
4,8
Segway-Ninebot L/XL narancsszín
Kerékpáros sisak - uniszex, városi és freestyle sisak, mérete L és XL 54 - 60 cm fejkerülethez, rözítés csattos öv segítségével, EN 1078, CSPC 12,03 minősítés, konstrukció anyaga polikarbonát és EPS, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, tömege 390 g, narancssárga kivitel
14 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NINE41
4,8
Ratikon FALK szürke
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és városi sisak, mérete L 58 - 61 cm fejkerülethez, rözítés csattos öv segítségével, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és gyorscsatlakozós rendszer a felszerelés része, szürke kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat051
5,0
ABUS Youn-I 2.0 pearl white M
Kerékpáros sisak - gyerek, MTB, országúti és városi sisak, mérete M 52 - 57 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csattos öv segítségével, EN 1078:2012 + A1:2012 minősítés, konstrukció anyaga EPS, bogárháló, párnázás, integrált világítás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, tömege 260 g, fehér kivitel
22 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus188

Kerékpáros sisakok

Kerékpáros sisakok

A Kerékpáros sisakok kategóriában összesen 692 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpáros sisakok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpáros sisakok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpáros sisakok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpáros sisakok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ