Számítógépházak és tápegységek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A számítógépházak és a tápegységek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, ezért sokszor eleve összeszerelt készletként értékesítik őket. A megfelelő számítógépház mindenekelőtt lehetővé teszi a  számítógép alkatrészeinek helyes tárolását és működését. Minőségi tápegységbe pedig akkor is érdemes befektetned, ha az nem növeli a másodpercenkénti képkockák számát a játékokban. Ez által elkerülheted a felesleges bonyodalmakat, védelmet biztosítasz az alkatrészeknek, és végső soron csökkentheted a villanyszámlát is.

Tovább

A számítógépház (a "gépház")

A számítógépház - vagy közkedvelt nevén: a gépház - a számítógép váza és borítása egyben. Az alkatrészeket úgy helyezik el benne, hogy megfelelően lehűljenek, rendezettek legyenek és védve legyenek a portól és a szennyeződésektől.

Míg az olcsóbb gépházak gyakorlatilag csak lemezdobozok az alkatrészek elhelyezéséhez kialakított pozíciókkal, a drágább gépházak a magasabb minőségű anyagok mellett egyéb extrákat is nyújtanak, például:

  • különféle hangszigetelő elemek,
  • minőségi ventilátorok,
  • fejlett kábelrendezési lehetőségek,
  • porszűrők,
  • nagy vízhűtő radiátoroknak kialakított pozíciók,
  • legalább részleges modularitás.

Számítógépház méretek

A gépházak méret szerint is osztályozhatók. Egy nagyobb gépház több alkatrészt tud befogadni, amelyek nagyobbak is lehetnek. Az alábbi táblázat áttekintést nyújt a számítógépház-méretekről:

Gépház típusok Támogatott alaplap formátumok Támogatott tápegység típus Videókártya hossza Ventilátor pozíciók Külső 3,5" pozíciók Külső 5,25" pozíciók
Big Tower (Full Tower) eATX, ATX, mATX, mITX ATX 400mm felett 10 pozíció felett 1-3 pozíció Max. 8 pozíció
Midi Tower (Middle Tower) ATX, mATX, mITX ATX 350-400 mm-ig Max. 8 pozíció 1-2 pozíció Max. 5 pozíció
Mini Tower mATX, mITX ATX 300-350 mm-ig Max. 6 pozíció 1-2 pozíció Max. 3 pozíció
Mini ITX mITX SFX 200-300 mm-ig Max. 4 pozíció 1 pozíció 0-1 pozíció
Desktop és HTPC mATX, mITX ATX, SFX, külső 150-200 mm-ig Max. 3 pozíció 1 pozíció

0-1 pozíció

Gépház

Milyen tápegységet vegyek?

A tápegység (közkedvelt nevén: a "táp") feladata az elektromos hálózat bemeneti feszültségének átalakítása arra a feszültségszintre, amellyel az egyes számítógép-alkatrészek működnek. Ezt különböző fokú hatékonysággal tudja megtenni. A nagyobb hatékonyság azt jelenti, hogy a táp ugyanazon teljesítményfelvétel mellett több energiával látja el az alkatrészeket, vagyis a tápegység nem mutat nagy teljesítményveszteséget. A hatékonysági ráta mellett a 80 PLUS tanúsítás is megkönnyíti a kiváló minőségű tápegységek azonosítását.

Teljesítmény Használat Konfiguráció példa
349 W-ig Alsó kategóriás irodai és gamer számítógépek Intel Core i3, NVIDIA GeForce GTX 1050
350 - 499 W Alsó-középkategóriás gamer gépek Intel Core i5, NVIDIA GeForce GTX 1660
500 - 599 W Középkategóriás gamer gépek Intel Core i5 (K), NVIDIA GeForce GTX 1660 / RTX 2070
600 és 799 W Csúcskategóriás gamer gépek Intel Core i7 (K), NVIDIA GeForce RTX 3080
800 W vagy több Kiváló minőségű gamer gépek, munkaállomások, szerverek Intel Core i7 (K), 2 × RTX 3090 / RTX Titan

Moduláris tápegység

Már régen végetért az a korszak, amikor egy táp, pár tyúkbél vastagságú kábellel volt ellátva. Egy mai tápegységnek számos magas fogyasztású komponens áramellátását kell bitosítania és a felhasználói igények is különbözőek. Az sem megoldás, ha a tápegység rengeteg kábelkorbácsot tartalmaz, mivel nem minden gépházban van 4 merevlemez, két optikai meghajtó vagy két videókártya. A moduláris tápegység kábelkötegei lecsatolhatóak, így elég csak azokat a kábeleket használni, amelyek nélkülözhetetlenek.

A moduláris tápegységek közvetve hozzájárulnak a számítógépházak jobb termoregulációjához, a légáramlást nem blokkolják felesleges kábelek. A gépépítés folyamata is egyszerűbb, amikor nem kell kábelkorbácsokkal harcolni, hanem szépen folyamatosan tudjuk bekötni az alkatrészeket. Mindenképp megéri moduláris tápegységbe fektetni.

Félmoduláris tápegység

A félmoduláris tápok lényege, hogy a legfontosabb összetevők (alaplap, processzor, merevlemez) tápkábelei nem lecsatolhatóak. Szükség esetén alkalmazhatóak a moduláris kábelkötegek. A félmoduláris tápok olcsóbbak is, ennek köszönhető növekvő népszerűségük.

Táp beszerelése

A táp beszerelésének egyetlen aranyszabálya van, a kábelkötegeket igyekezni kell a gépház fedőlapja és az alaplap rögzítésére használt lemez között elvezetni. Az alkatrészek terében minimális kábelnek kell szerepelni, hogy ne romoljon a gépház légáramlása. A félmoduláris és moduláris tápegységek e miatt is hasznosak, az ilyen gépszerelés másik kardinális pontja a kábelkötegek hossza, mivel nem direkt módon vezetjük őket az alkatrészekig.

A gépház hangszigetelése

A számítógép zajának halkításához vásárolhatsz további zajcsökkentést a gépház számára. Természetesen az is fontos, hogy maguk az alkatrészek és hűtésük is a lehető legcsendesebb legyen, de vannak módok a gépház zajcsökkentésére is.

Egyes PC alkatrészeket - például a merevlemezeket, tápegységeket vagy ventilátorokat - közvetlenül a számítógépházak fém alkatrészeihez rögzítik csavarokkal. Ez nem teljesen ideális a zaj szempontjából, mivel ezek a rezgéseket továbbadják és így észrevehető zajt okoznak. A megoldás rezgéscsillapító oszlopok és betétek használata, amelyek általában műanyagból vagy gumiból készülnek, így megbízhatóan kiküszöbölik a hallható rezgéseket.

Egy másik hangszigetelési lehetőség a gépház oldalán elhelyezett hangszigetelő anyag, ami hatékonyan elnyeli a hangot.

i

Gondot okoz a tápegység beszerelése?

Megoldjuk! Sőt, nem csak a tápegységet, de a teljes számítógépedet összeállítják szakembereink, ha a PC komponensek összeszerelése szolgáltatásunkat használod.

PC-ház ventilátor

A hűtő ventilátorok minden jól hűtött PC-ház szerves részét képezik. Feladatuk, hogy a gépházban kellően erős légáramot tartsanak fenn, hogy az összes alkatrésznek minőségi hűtést biztosítsanak. Az optimális áramlási irányok előre-hátra és alulról felfelé irányulnak. A ventilátorok elhelyezkedése szerint három típusú nyomást különböztetünk meg a gépház belsejében:

  • Túlnyomás - akkor érjük el, ha több ventilátort helyezünk a bemeneti oldalra, mint a hátsó oldalra. A túlnyomás alatt gyakorlatilag az összes levegő porszűrőkön keresztül kerül a számítógépbe, ennek köszönhetően a számítógép hosszabb ideig tisztán maradhat.
  • Vákuum - vákuumot akkor hozunk létre, amikor nagyszámú ventilátort helyezünk a gépház hátsó részére. Ennek a konfigurációnak a pozitív tulajdonsága a jobb hűtési tulajdonságok, viszont a por minden résen keresztül bejuthat a számítógépbe, így a számítógép belső szennyeződése gyorsabb.
  • Kiegyensúlyozott nyomás - a kiegyensúlyozott nyomáshoz ugyanannyi ventilátornak kell lennie a bemeneti, mint a kimeneti oldalon. Mivel ez egy olyan kompromisszum, amely egyesíti a vákuum és a túlnyomás előnyeit, ez a megoldás nagyon népszerűvé vált a felhasználók között.
Gépház

i

Számítógépház világítás

Gondoltál már arra, milyen menő lenne egy számítógépház RGB világítással? Lehet, hogy elsőre őrültségnek tűnik, de ennek az őrületnek rengeteg követője van manapság - nem utolsó sorban azért, mert ez mára könnyen kivitelezhető feladattá vált. Nézz körül számítógépház világítás kínálatunkban!

Fehér számítógépház?

Ha fehér eleganciára vágysz, biztosan nem vagy fehér holló! Sőt, számos neves tartalomgyártásra specializálódó széria (MSI Prestige, Acer ConceptD) eszközei is fehér színben kaphatók, melletük csakis egy fehér számítógépház mutat jól. A gyártók számoltak az ilyen igényekkel, így mi is széles választékkal várunk fehér számítógépházakból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MSI MAG A850GL PCIE5 Raktáron > 5 db
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
54 890 Ft

2.
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c és fej-/fülhallgató/mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 360 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
37 190 Ft

3.
NZXT H6 Flow Black Raktáron > 5 db
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x120mm, processzor hűtő max. magassága 163 mm, videókártya max. hossza 365 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
44 190 Ft

Még több
880 termék
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Montech AIR 903 BASE Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 5× 2,5", 7× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és fej-/fülhallgató/mikrofon, 3x140mm, processzor hűtő max. magassága 180 mm, videókártya max. hossza 400 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
35 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MONa903a1
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Montech AIR 903 MAX White
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 5× 2,5", 7× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és fej-/fülhallgató/mikrofon, 1x120mm és 3x120mm ARGB, processzor hűtő max. magassága 180 mm, videókártya max. hossza 400 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
38 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MONa903a4
4,7 39×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG A850GL PCIE5
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
54 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAma850gl5
4,9 189×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic Focus GX 750 Gold
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
Szuper ár
42 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE314gx75
NZXT H6 Flow Black - Számítógépház
Típusok
4,7 24×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H6 Flow Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x120mm, processzor hűtő max. magassága 163 mm, videókártya max. hossza 365 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
44 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBh6f1
4,8 163×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair RM850x (2021)
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 14× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch, zero RPM mode, DC-DC átalakítók és Triple EPS, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
50 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006rm85a
4,6 102×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic G12 GC-650 Gold
PC tápegység - 650 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 87%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 3× SATA, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély
31 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE314gc650
4,5 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair RM650
PC tápegység - 650 W, ATX, 80 PLUS Gold, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 7× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
Szuper ár
36 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006rm2e
NZXT H9 Flow White - Számítógépház
Típusok
4,8 28×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H9 Flow White
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 4× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 4x120mm, processzor hűtő max. magassága 165 mm, videókártya max. hossza 435 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
89 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: CBh9f2
5,0 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
FSP Fortron HYDRO K PRO 750W ATX3.0(PCIe5.0)
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 88%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély
26 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UDhkp75a3
4,8 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic Focus GX-850 ATX 3.0
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 3 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
57 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UEfg5a3
4,9 189×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic Focus GX 850 Gold
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), levehető kábelek és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 150 mm mély
52 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE314gx85v2
4,3 24×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
EVGA 700 GD
PC tápegység - 700 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és DC-DC átalakítók, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély
26 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EV206p3d
be quiet! Pure Base 500DX fekete - Számítógépház
Típusok
4,8 119×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
be quiet! Pure Base 500DX fekete
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 5× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c és fej-/fülhallgató/mikrofon, 3x140mm, processzor hűtő max. magassága 190 mm, videókártya max. hossza 369 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
42 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BGpb500dx
4,5 105×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE UD750GM
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
35 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GBz014
4,5 105×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE UD1000GM
PC tápegység - 1000 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× PCIe (6-pin), 8× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
48 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GBz012
Montech X3 MESH Black - Számítógépház
Típusok
4,5 32×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Montech X3 MESH Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 3x120mm LED és 3x140mm LED, processzor hűtő max. magassága 160 mm, videókártya max. hossza 305 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MONx3m1
4,9 40×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c és fej-/fülhallgató/mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 360 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
Szuper ár
37 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: UY009g3
4,8 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair CX650
PC tápegység - 650 W, ATX, 80 PLUS Bronze, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 3× SATA, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 125 mm mély
25 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006cx4
Fractal Design Torrent Compact Black TG Dark - Számítógépház
Típusok
4,7 32×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Fractal Design Torrent Compact Black TG Dark
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX), eATX (Extended ATX) és CEB, 3× 2,5", 1× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x180mm, processzor hűtő max. magassága 174 mm, videókártya max. hossza 330 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
Szuper ár
44 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CBtorc1
4,8 163×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair RM750x (2021)
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch, zero RPM mode, DC-DC átalakítók és dual EPS, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
53 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006rm75a
4,6 102×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic G12 GC-550 Gold
PC tápegység - 550 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 87%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 3× SATA, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély
25 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE314gc550
4,8 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
EVGA SuperNOVA 750 GT
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch, zero RPM mode és dual EPS, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 150 mm mély
43 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EV206p8d
4,4 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair RM850e
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 3 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 7× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
50 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006rm4e

Számítógépházak és tápegységek

Michal RybkaHogyan frissítsd a PC-det vagy laptopodat, ha arra kerül a sor? Mint minden gépnek, a számítógépnek is szüksége van időről időre karbantartásra. Ha biztonságosan szeretnél hozzáférni a banki szolgáltatásokhoz, elvégezni a munkafeladatokat vagy játszani a modern játékokkal, akkor gondoskodnod kell a rendszeres frissítésről. Mikor...
Furcsán hangozhat, de vannak olyan esetek, amikor úgy döntünk, hogy nem frissítjük a meglévő rendszert – vagy megtartjuk, és csak részben frissítjük. Egy ilyen számítógép megfelelő lehet régi játékokhoz, egy ipari rendszer kezelésére, amely már hosszú ideje nem...
Szeretnéd stílusos RGB világítással felszerelni a gamer PC-det? Vagy épp az eredeti "világító" komponensekre vetettél szemet? Akkor olvasd el figyelmesen cikkünket, amelyben a PC Tuningra és különösen a különböző RGB világítási elemekre fókuszálunk. Megtudhatod például,...
Michal RybkaMikor érdemes frissíteni és mely esetben jobb lecserélni az egész gépet? A legtöbb ember nem szeretné lecserélni a teljes számítógépét, mondván: Nézd csak meg, hogy mennyire jön ki egy új építésű számítógép összértéke. Továbbá a legtöbb ember így vélekedik: A számítógépem elég jó, csak ezt és ezt kell jobbat venni bele. Sok esetben ez igaz...
A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...
A tápegység talán a számítógép kiválasztásakor a leginkább alábecsült alkatrész, sok felhasználó egyáltalán nem is veszi figyelembe. Ez azonban hiba, cikkünkben ki is fejtjük, hogy miért. Azt is elmagyarázzuk, hogy mire kell figyelni a tápegység kiválasztásakor,...
További cikkek Összes cikk

Számítógépházak és tápegységek

A Számítógépházak és tápegységek kategóriában összesen 879 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépházak és tápegységek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépházak és tápegységek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépházak és tápegységek vélemények
P-DC1-WEB10
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ