3000+ átvételi hely egész Magyarországon Fergeteges szórakozás otthonra

Számítógépházak és tápegységek

A számítógépházak és a tápegységek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, ezért sokszor eleve összeszerelt készletként értékesítik őket. A megfelelő számítógépház mindenekelőtt lehetővé teszi a  számítógép alkatrészeinek helyes tárolását és működését. Minőségi tápegységbe pedig akkor is érdemes befektetned, ha az nem növeli a másodpercenkénti képkockák számát a játékokban. Ez által elkerülheted a felesleges bonyodalmakat, védelmet biztosítasz az alkatrészeknek, és végső soron csökkentheted a villanyszámlát is.

Tovább

A számítógépház (a "gépház")

A számítógépház - vagy közkedvelt nevén: a gépház - a számítógép váza és borítása egyben. Az alkatrészeket úgy helyezik el benne, hogy megfelelően lehűljenek, rendezettek legyenek és védve legyenek a portól és a szennyeződésektől.

Míg az olcsóbb gépházak gyakorlatilag csak lemezdobozok az alkatrészek elhelyezéséhez kialakított pozíciókkal, a drágább gépházak a magasabb minőségű anyagok mellett egyéb extrákat is nyújtanak, például:

  • különféle hangszigetelő elemek,
  • minőségi ventilátorok,
  • fejlett kábelrendezési lehetőségek,
  • porszűrők,
  • nagy vízhűtő radiátoroknak kialakított pozíciók,
  • legalább részleges modularitás.

Számítógépház méretek

A gépházak méret szerint is osztályozhatók. Egy nagyobb gépház több alkatrészt tud befogadni, amelyek nagyobbak is lehetnek. Az alábbi táblázat áttekintést nyújt a számítógépház-méretekről:

Gépház típusok Támogatott alaplap formátumok Támogatott tápegység típus Videókártya hossza Ventilátor pozíciók Külső 3,5" pozíciók Külső 5,25" pozíciók
Big Tower (Full Tower) eATX, ATX, mATX, mITX ATX 400mm felett 10 pozíció felett 1-3 pozíció Max. 8 pozíció
Midi Tower (Middle Tower) ATX, mATX, mITX ATX 350-400 mm-ig Max. 8 pozíció 1-2 pozíció Max. 5 pozíció
Mini Tower mATX, mITX ATX 300-350 mm-ig Max. 6 pozíció 1-2 pozíció Max. 3 pozíció
Mini ITX mITX SFX 200-300 mm-ig Max. 4 pozíció 1 pozíció 0-1 pozíció
Desktop és HTPC mATX, mITX ATX, SFX, külső 150-200 mm-ig Max. 3 pozíció 1 pozíció

0-1 pozíció

Gépház

Milyen tápegységet vegyek?

A tápegység (közkedvelt nevén: a "táp") feladata az elektromos hálózat bemeneti feszültségének átalakítása arra a feszültségszintre, amellyel az egyes számítógép-alkatrészek működnek. Ezt különböző fokú hatékonysággal tudja megtenni. A nagyobb hatékonyság azt jelenti, hogy a táp ugyanazon teljesítményfelvétel mellett több energiával látja el az alkatrészeket, vagyis a tápegység nem mutat nagy teljesítményveszteséget. A hatékonysági ráta mellett a 80 PLUS tanúsítás is megkönnyíti a kiváló minőségű tápegységek azonosítását.

Teljesítmény Használat Konfiguráció példa
349 W-ig Alsó kategóriás irodai és gamer számítógépek Intel Core i3, NVIDIA GeForce GTX 1050
350 - 499 W Alsó-középkategóriás gamer gépek Intel Core i5, NVIDIA GeForce GTX 1660
500 - 599 W Középkategóriás gamer gépek Intel Core i5 (K), NVIDIA GeForce GTX 1660 / RTX 2070
600 és 799 W Csúcskategóriás gamer gépek Intel Core i7 (K), NVIDIA GeForce RTX 3080
800 W vagy több Kiváló minőségű gamer gépek, munkaállomások, szerverek Intel Core i7 (K), 2 × RTX 3090 / RTX Titan

Moduláris tápegység

Már régen végetért az a korszak, amikor egy táp, pár tyúkbél vastagságú kábellel volt ellátva. Egy mai tápegységnek számos magas fogyasztású komponens áramellátását kell bitosítania és a felhasználói igények is különbözőek. Az sem megoldás, ha a tápegység rengeteg kábelkorbácsot tartalmaz, mivel nem minden gépházban van 4 merevlemez, két optikai meghajtó vagy két videókártya. A moduláris tápegység kábelkötegei lecsatolhatóak, így elég csak azokat a kábeleket használni, amelyek nélkülözhetetlenek.

A moduláris tápegységek közvetve hozzájárulnak a számítógépházak jobb termoregulációjához, a légáramlást nem blokkolják felesleges kábelek. A gépépítés folyamata is egyszerűbb, amikor nem kell kábelkorbácsokkal harcolni, hanem szépen folyamatosan tudjuk bekötni az alkatrészeket. Mindenképp megéri moduláris tápegységbe fektetni.

Félmoduláris tápegység

A félmoduláris tápok lényege, hogy a legfontosabb összetevők (alaplap, processzor, merevlemez) tápkábelei nem lecsatolhatóak. Szükség esetén alkalmazhatóak a moduláris kábelkötegek. A félmoduláris tápok olcsóbbak is, ennek köszönhető növekvő népszerűségük.

Táp beszerelése

A táp beszerelésének egyetlen aranyszabálya van, a kábelkötegeket igyekezni kell a gépház fedőlapja és az alaplap rögzítésére használt lemez között elvezetni. Az alkatrészek terében minimális kábelnek kell szerepelni, hogy ne romoljon a gépház légáramlása. A félmoduláris és moduláris tápegységek e miatt is hasznosak, az ilyen gépszerelés másik kardinális pontja a kábelkötegek hossza, mivel nem direkt módon vezetjük őket az alkatrészekig.

A gépház hangszigetelése

A számítógép zajának halkításához vásárolhatsz további zajcsökkentést a gépház számára. Természetesen az is fontos, hogy maguk az alkatrészek és hűtésük is a lehető legcsendesebb legyen, de vannak módok a gépház zajcsökkentésére is.

Egyes PC alkatrészeket - például a merevlemezeket, tápegységeket vagy ventilátorokat - közvetlenül a számítógépházak fém alkatrészeihez rögzítik csavarokkal. Ez nem teljesen ideális a zaj szempontjából, mivel ezek a rezgéseket továbbadják és így észrevehető zajt okoznak. A megoldás rezgéscsillapító oszlopok és betétek használata, amelyek általában műanyagból vagy gumiból készülnek, így megbízhatóan kiküszöbölik a hallható rezgéseket.

Egy másik hangszigetelési lehetőség a gépház oldalán elhelyezett hangszigetelő anyag, ami hatékonyan elnyeli a hangot.

i

Gondot okoz a tápegység beszerelése?

Megoldjuk! Sőt, nem csak a tápegységet, de a teljes számítógépedet összeállítják szakembereink, ha a PC komponensek összeszerelése szolgáltatásunkat használod.

PC-ház ventilátor

A hűtő ventilátorok minden jól hűtött PC-ház szerves részét képezik. Feladatuk, hogy a gépházban kellően erős légáramot tartsanak fenn, hogy az összes alkatrésznek minőségi hűtést biztosítsanak. Az optimális áramlási irányok előre-hátra és alulról felfelé irányulnak. A ventilátorok elhelyezkedése szerint három típusú nyomást különböztetünk meg a gépház belsejében:

  • Túlnyomás - akkor érjük el, ha több ventilátort helyezünk a bemeneti oldalra, mint a hátsó oldalra. A túlnyomás alatt gyakorlatilag az összes levegő porszűrőkön keresztül kerül a számítógépbe, ennek köszönhetően a számítógép hosszabb ideig tisztán maradhat.
  • Vákuum - vákuumot akkor hozunk létre, amikor nagyszámú ventilátort helyezünk a gépház hátsó részére. Ennek a konfigurációnak a pozitív tulajdonsága a jobb hűtési tulajdonságok, viszont a por minden résen keresztül bejuthat a számítógépbe, így a számítógép belső szennyeződése gyorsabb.
  • Kiegyensúlyozott nyomás - a kiegyensúlyozott nyomáshoz ugyanannyi ventilátornak kell lennie a bemeneti, mint a kimeneti oldalon. Mivel ez egy olyan kompromisszum, amely egyesíti a vákuum és a túlnyomás előnyeit, ez a megoldás nagyon népszerűvé vált a felhasználók között.
Gépház

i

Számítógépház világítás

Gondoltál már arra, milyen menő lenne egy számítógépház RGB világítással? Lehet, hogy elsőre őrültségnek tűnik, de ennek az őrületnek rengeteg követője van manapság - nem utolsó sorban azért, mert ez mára könnyen kivitelezhető feladattá vált. Nézz körül számítógépház világítás kínálatunkban!

Fehér számítógépház?

Ha fehér eleganciára vágysz, biztosan nem vagy fehér holló! Sőt, számos neves tartalomgyártásra specializálódó széria (MSI Prestige, Acer ConceptD) eszközei is fehér színben kaphatók, melletük csakis egy fehér számítógépház mutat jól. A gyártók számoltak az ilyen igényekkel, így mi is széles választékkal várunk fehér számítógépházakból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Corsair RM750 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
-7%
44 790 Ft
41 490 Ft

2.
EVGA SuperNOVA 850 G5 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 9× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch, zero RPM mód, DC-DC átalakítók és dual EPS, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 150 mm mély
56 890 Ft

3.
Corsair RM850x (2018), fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
-17%
63 690 Ft
53 090 Ft

Még több
503 tétel
Classic Kategória
Zalman S4 Plus - Számítógépház
-7%
Zalman S4 Plus
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 1× 2,5", 1× 2.5"/3.5", USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Fejhallgató és Mikrofon, 3x120mm RGB, 160 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 315 mm, tápegység nélkül, akril oldallap

-7% 18 590 Ft
17 290 Ft áfa nélkül 13 610 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CA069d7d2
Arany középút
Corsair RM750 - PC tápegység
-7%
Több, mint98%Megbízhatóság
Corsair RM750
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély

-7% 44 790 Ft
41 490 Ft áfa nélkül 32 670 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY006u1a1b
Premium Kategória
Corsair RM850 - PC tápegység
Több, mint98%Megbízhatóság
Corsair RM850
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 12× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély

65 590 Ft áfa nélkül 51 650 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY006u1a1c
Corsair RM850x (2018), fehér - PC tápegység
-17%
Több, mint98%Megbízhatóság
Corsair RM850x (2018), fehér
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély

-17% 63 690 Ft
53 090 Ft áfa nélkül 41 800 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY006u1d2w
Corsair TX850M - PC tápegység
Több, mint98%Megbízhatóság
Corsair TX850M
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, aktív PFC és power switch, ventilátor mérete: 140 mm, semi moduláris, 160 mm mély

44 690 Ft áfa nélkül 35 190 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY006t5c
Corsair HX750i - PC tápegység
Több, mint98%Megbízhatóság
Corsair HX750i
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Platinum, hatékonyság: 92%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 12× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 140 mm, teljesen moduláris, 180 mm mély

65 590 Ft áfa nélkül 51 650 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY006t1
EVGA 850 BQ
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 85%, 3× PCIe (8-pin), 2× PCIe (6-pin), 10× SATA, levehető kábelek és power switch, ventilátor mérete: 140 mm, 140 mm mély

36 490 Ft áfa nélkül 28 730 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EV300k4i
Corsair HX850i
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Platinum, hatékonyság: 92%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 12× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 140 mm, teljesen moduláris, 180 mm mély

71 590 Ft áfa nélkül 56 370 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: UY006t2
Seasonic Focus GX 650 Gold - PC tápegység
Több, mint98%Megbízhatóság
Seasonic Focus GX 650 Gold
PC tápegység - 650 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 88%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély

59 490 Ft áfa nélkül 46 840 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UE314gx65
GIGABYTE P750GM
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély

-3% 36 090 Ft
34 990 Ft áfa nélkül 27 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GBZ006
SilentiumPC Signum SG1X TG RGB - Számítógépház
Több, mint98%Megbízhatóság
SilentiumPC Signum SG1X TG RGB
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Fejhallgató és Mikrofon, 4x120mm RGB, 161 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 325 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldallap

-1% 28 690 Ft
28 390 Ft áfa nélkül 22 350 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CB161a
Case RASPBERRY Pi 4-hez - Armor, fekete - Tok
-7%
Több, mint99%Megbízhatóság
Case RASPBERRY Pi 4-hez - Armor, fekete
Tok - Raspberry Pi 4 B-hez

-7% 5 790 Ft
5 390 Ft áfa nélkül 4 240 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: RK103a4
ASUS ROG Strix Riser RS200
Számítógépház tartozék - PCIe x16 foglalat riser (hosszabbító) videokártya vertikális beépítéséhez, illetve atipikus számítógép házba való beillesztéséhez, hossza 240 mm

17 490 Ft áfa nélkül 13 770 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AC200rs
Cougar VTE500 - PC tápegység
Több, mint98%Megbízhatóság
Cougar VTE500
PC tápegység - 500 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 87%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 5× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm,

13 690 Ft áfa nélkül 10 780 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MH912f1a
Cooler Master MasterBox NR200P - Számítógépház
-5%
Cooler Master MasterBox NR200P
Számítógépház - mITX (Mini ITX) és mDTX (Mini DTX), 2× 3,5", 3× 2,5", 1× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Fej-/fülhallgató/mikrofon, 2x120mm, 155 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 330 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldallap

-5% 36 590 Ft
34 690 Ft áfa nélkül 27 310 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CCnr200p
EVGA SuperNOVA 750 G5 - PC tápegység
EVGA SuperNOVA 750 G5
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 2× PCIe (8-pin), 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 9× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és DC-DC átalakítók, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 150 mm mély

52 590 Ft áfa nélkül 41 410 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EV206r8c
SilverStone Grandia GD09B - Számítógépház
Több, mint98%Megbízhatóság
SilverStone Grandia GD09B
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és CEB, 2× 3,5", 1× 2,5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Fejhallgató és Mikrofon, 1x120mm, 138 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 309 mm, tápegység nélkül, acél oldallap

34 490 Ft áfa nélkül 27 160 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UB080v4c
SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Fejhallgató és Mikrofon, 4x120mm ARGB, 161 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 325 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldallap

-1% 27 590 Ft
27 290 Ft áfa nélkül 21 490 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CB161a5
GIGABYTE P450B
PC tápegység - 450 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 85%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély

14 290 Ft áfa nélkül 11 250 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GBZ004
MSI MAG VAMPIRIC 011C AMD Edition - Számítógépház
Több, mint99%Megbízhatóság
MSI MAG VAMPIRIC 011C AMD Edition
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Fejhallgató és Mikrofon, 1x120mm RGB, 167 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 350 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldallap

25 190 Ft áfa nélkül 19 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF421c1
Seasonic Core GM 500W Gold - PC tápegység
Több, mint98%Megbízhatóság
Seasonic Core GM 500W Gold
PC tápegység - 500 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, semi moduláris, 140 mm mély

26 890 Ft áfa nélkül 21 170 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UE313s1c
Seasonic Prime GX-650 Gold
PC tápegység - 650 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély

77 390 Ft áfa nélkül 60 940 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: UE313o6b
SilentiumPC Elementum E2 550W 80Plus EU
PC tápegység - 550 W, ATX, 80 PLUS, hatékonyság: 88%, 1 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 1× PCIe (6-pin), 4× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, 220 mm mély

-3% 17 190 Ft
16 590 Ft áfa nélkül 13 060 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPC198
Fractal Design Define C - Számítógépház
Több, mint98%Megbízhatóság
Fractal Design Define C
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 3× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Fejhallgató és Mikrofon, 2x120mm, 172 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 315 mm, tápegység nélkül, acél oldallap

48 990 Ft áfa nélkül 38 570 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CB321k5c

Számítógépházak és tápegységek

PR cikkFractal Design: Válassz skandináv számítógépházat A Fractal Design egy igazi nagyágyú a számítógépházak gyártásában, nem csak a termékek minőségével, hanem...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...

Számítógépházak és tápegységek

A Számítógépházak és tápegységek kategóriában összesen 505 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépházak és tápegységek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépházak és tápegységek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépházak és tápegységek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB0
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket