Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Számítógépházak és tápegységek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A számítógépházak és a tápegységek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, ezért sokszor eleve összeszerelt készletként értékesítik őket. A megfelelő számítógépház mindenekelőtt lehetővé teszi a  számítógép alkatrészeinek helyes tárolását és működését. Minőségi tápegységbe pedig akkor is érdemes befektetned, ha az nem növeli a másodpercenkénti képkockák számát a játékokban. Ez által elkerülheted a felesleges bonyodalmakat, védelmet biztosítasz az alkatrészeknek, és végső soron csökkentheted a villanyszámlát is.

Tovább

A számítógépház (a "gépház")

A számítógépház - vagy közkedvelt nevén: a gépház - a számítógép váza és borítása egyben. Az alkatrészeket úgy helyezik el benne, hogy megfelelően lehűljenek, rendezettek legyenek és védve legyenek a portól és a szennyeződésektől.

Míg az olcsóbb gépházak gyakorlatilag csak lemezdobozok az alkatrészek elhelyezéséhez kialakított pozíciókkal, a drágább gépházak a magasabb minőségű anyagok mellett egyéb extrákat is nyújtanak, például:

  • különféle hangszigetelő elemek,
  • minőségi ventilátorok,
  • fejlett kábelrendezési lehetőségek,
  • porszűrők,
  • nagy vízhűtő radiátoroknak kialakított pozíciók,
  • legalább részleges modularitás.

Számítógépház méretek

A gépházak méret szerint is osztályozhatók. Egy nagyobb gépház több alkatrészt tud befogadni, amelyek nagyobbak is lehetnek. Az alábbi táblázat áttekintést nyújt a számítógépház-méretekről:

Gépház típusok Támogatott alaplap formátumok Támogatott tápegység típus Videókártya hossza Ventilátor pozíciók Külső 3,5" pozíciók Külső 5,25" pozíciók
Big Tower (Full Tower) eATX, ATX, mATX, mITX ATX 400mm felett 10 pozíció felett 1-3 pozíció Max. 8 pozíció
Midi Tower (Middle Tower) ATX, mATX, mITX ATX 350-400 mm-ig Max. 8 pozíció 1-2 pozíció Max. 5 pozíció
Mini Tower mATX, mITX ATX 300-350 mm-ig Max. 6 pozíció 1-2 pozíció Max. 3 pozíció
Mini ITX mITX SFX 200-300 mm-ig Max. 4 pozíció 1 pozíció 0-1 pozíció
Desktop és HTPC mATX, mITX ATX, SFX, külső 150-200 mm-ig Max. 3 pozíció 1 pozíció

0-1 pozíció

Gépház

Milyen tápegységet vegyek?

A tápegység (közkedvelt nevén: a "táp") feladata az elektromos hálózat bemeneti feszültségének átalakítása arra a feszültségszintre, amellyel az egyes számítógép-alkatrészek működnek. Ezt különböző fokú hatékonysággal tudja megtenni. A nagyobb hatékonyság azt jelenti, hogy a táp ugyanazon teljesítményfelvétel mellett több energiával látja el az alkatrészeket, vagyis a tápegység nem mutat nagy teljesítményveszteséget. A hatékonysági ráta mellett a 80 PLUS tanúsítás is megkönnyíti a kiváló minőségű tápegységek azonosítását.

Teljesítmény Használat Konfiguráció példa
349 W-ig Alsó kategóriás irodai és gamer számítógépek Intel Core i3, NVIDIA GeForce GTX 1050
350 - 499 W Alsó-középkategóriás gamer gépek Intel Core i5, NVIDIA GeForce GTX 1660
500 - 599 W Középkategóriás gamer gépek Intel Core i5 (K), NVIDIA GeForce GTX 1660 / RTX 2070
600 és 799 W Csúcskategóriás gamer gépek Intel Core i7 (K), NVIDIA GeForce RTX 3080
800 W vagy több Kiváló minőségű gamer gépek, munkaállomások, szerverek Intel Core i7 (K), 2 × RTX 3090 / RTX Titan

Moduláris tápegység

Már régen végetért az a korszak, amikor egy táp, pár tyúkbél vastagságú kábellel volt ellátva. Egy mai tápegységnek számos magas fogyasztású komponens áramellátását kell bitosítania és a felhasználói igények is különbözőek. Az sem megoldás, ha a tápegység rengeteg kábelkorbácsot tartalmaz, mivel nem minden gépházban van 4 merevlemez, két optikai meghajtó vagy két videókártya. A moduláris tápegység kábelkötegei lecsatolhatóak, így elég csak azokat a kábeleket használni, amelyek nélkülözhetetlenek.

A moduláris tápegységek közvetve hozzájárulnak a számítógépházak jobb termoregulációjához, a légáramlást nem blokkolják felesleges kábelek. A gépépítés folyamata is egyszerűbb, amikor nem kell kábelkorbácsokkal harcolni, hanem szépen folyamatosan tudjuk bekötni az alkatrészeket. Mindenképp megéri moduláris tápegységbe fektetni.

Félmoduláris tápegység

A félmoduláris tápok lényege, hogy a legfontosabb összetevők (alaplap, processzor, merevlemez) tápkábelei nem lecsatolhatóak. Szükség esetén alkalmazhatóak a moduláris kábelkötegek. A félmoduláris tápok olcsóbbak is, ennek köszönhető növekvő népszerűségük.

Táp beszerelése

A táp beszerelésének egyetlen aranyszabálya van, a kábelkötegeket igyekezni kell a gépház fedőlapja és az alaplap rögzítésére használt lemez között elvezetni. Az alkatrészek terében minimális kábelnek kell szerepelni, hogy ne romoljon a gépház légáramlása. A félmoduláris és moduláris tápegységek e miatt is hasznosak, az ilyen gépszerelés másik kardinális pontja a kábelkötegek hossza, mivel nem direkt módon vezetjük őket az alkatrészekig.

A gépház hangszigetelése

A számítógép zajának halkításához vásárolhatsz további zajcsökkentést a gépház számára. Természetesen az is fontos, hogy maguk az alkatrészek és hűtésük is a lehető legcsendesebb legyen, de vannak módok a gépház zajcsökkentésére is.

Egyes PC alkatrészeket - például a merevlemezeket, tápegységeket vagy ventilátorokat - közvetlenül a számítógépházak fém alkatrészeihez rögzítik csavarokkal. Ez nem teljesen ideális a zaj szempontjából, mivel ezek a rezgéseket továbbadják és így észrevehető zajt okoznak. A megoldás rezgéscsillapító oszlopok és betétek használata, amelyek általában műanyagból vagy gumiból készülnek, így megbízhatóan kiküszöbölik a hallható rezgéseket.

Egy másik hangszigetelési lehetőség a gépház oldalán elhelyezett hangszigetelő anyag, ami hatékonyan elnyeli a hangot.

i

Gondot okoz a tápegység beszerelése?

Megoldjuk! Sőt, nem csak a tápegységet, de a teljes számítógépedet összeállítják szakembereink, ha a PC komponensek összeszerelése szolgáltatásunkat használod.

PC-ház ventilátor

A hűtő ventilátorok minden jól hűtött PC-ház szerves részét képezik. Feladatuk, hogy a gépházban kellően erős légáramot tartsanak fenn, hogy az összes alkatrésznek minőségi hűtést biztosítsanak. Az optimális áramlási irányok előre-hátra és alulról felfelé irányulnak. A ventilátorok elhelyezkedése szerint három típusú nyomást különböztetünk meg a gépház belsejében:

  • Túlnyomás - akkor érjük el, ha több ventilátort helyezünk a bemeneti oldalra, mint a hátsó oldalra. A túlnyomás alatt gyakorlatilag az összes levegő porszűrőkön keresztül kerül a számítógépbe, ennek köszönhetően a számítógép hosszabb ideig tisztán maradhat.
  • Vákuum - vákuumot akkor hozunk létre, amikor nagyszámú ventilátort helyezünk a gépház hátsó részére. Ennek a konfigurációnak a pozitív tulajdonsága a jobb hűtési tulajdonságok, viszont a por minden résen keresztül bejuthat a számítógépbe, így a számítógép belső szennyeződése gyorsabb.
  • Kiegyensúlyozott nyomás - a kiegyensúlyozott nyomáshoz ugyanannyi ventilátornak kell lennie a bemeneti, mint a kimeneti oldalon. Mivel ez egy olyan kompromisszum, amely egyesíti a vákuum és a túlnyomás előnyeit, ez a megoldás nagyon népszerűvé vált a felhasználók között.
Gépház

i

Számítógépház világítás

Gondoltál már arra, milyen menő lenne egy számítógépház RGB világítással? Lehet, hogy elsőre őrültségnek tűnik, de ennek az őrületnek rengeteg követője van manapság - nem utolsó sorban azért, mert ez mára könnyen kivitelezhető feladattá vált. Nézz körül számítógépház világítás kínálatunkban!

Fehér számítógépház?

Ha fehér eleganciára vágysz, biztosan nem vagy fehér holló! Sőt, számos neves tartalomgyártásra specializálódó széria (MSI Prestige, Acer ConceptD) eszközei is fehér színben kaphatók, melletük csakis egy fehér számítógépház mutat jól. A gyártók számoltak az ilyen igényekkel, így mi is széles választékkal várunk fehér számítógépházakból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MSI MAG A850GL PCIE5 Szállításra kész > 5 db
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
54 690 Ft

2.
NZXT C750 Bronze Szállításra kész > 5 db
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 83%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 4× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, Semi moduláris, 140 mm mély
32 490 Ft

3.
ADATA XPG Core Reactor Gold 850W Szállításra kész > 5 db
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 12× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
37 790 Ft

Még több
726 termék
NZXT H5 Flow Black - Számítógépház
Típusok
4,9 36×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H5 Flow Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 165 mm, videókártya max. hossza 365 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
Szuper ár
40 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBh5a1
4,8 112×
AKASA 8pin to 2x4pin, 30cm
Átalakító ATX 8 tűs (processzor) >>> ATX 4-pin (processzor) - egyenes végződés, kábel hossza 0,3 m
2 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UF147a
4,8 32×
JOY-IT Case RASPBERRY Pi 4-hez - Armor fekete
Mini számítógép tok - Raspberry Pi 4 B-hez
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RK103a4
4,5 14×
JOY-IT tok RASPBERRY Pi 4 készülékhez - Armor Fan fekete
Mini számítógép tok - Raspberry Pi 4 B-hez, aktív ventilátorral
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RK103a3
4,6 26×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG A850GL PCIE5
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
54 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAma850gl5
3,9
JOY-IT Case RASPBERRY Pi 4 -hez - Acryl Fan
Mini számítógép tok - Raspberry Pi 4 B-hez, aktív ventilátorral
4 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RK103a1
4,4 89×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE UD750GM
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
35 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GBz014
4,9 158×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic Focus GX 750 Gold
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
Szuper ár
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE314gx75
4,9 158×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic Focus Plus 1000 Gold
PC tápegység - 1000 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE313s2e
4,9 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c és fej-/fülhallgató/mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 360 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
36 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY009g3
4,9 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ADATA XPG Core Reactor Gold 850W
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 12× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUzcr850g
4,9 158×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic Focus GX 850 Gold
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), levehető kábelek és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 150 mm mély
52 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE314gx85v2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic Focus GX-850 ATX 3.0
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, 3 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 10× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UEfg5a3
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
be quiet! PURE BASE 500 FX
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 4× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x120mm ARGB és 1x140mm ARGB, processzor hűtő max. magassága 190 mm, videókártya max. hossza 369 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
54 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BGpb500fx
NZXT H7 Flow Matte Black - Számítógépház
Típusok
4,9 52×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H7 Flow Matte Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 6× 2,5", 8× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 185 mm, videókártya max. hossza 400 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
Leárazás -3 %
45 790 Ft 47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CBh7f1
4,4 89×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE UD1000GM
PC tápegység - 1000 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× PCIe (6-pin), 8× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GBz012
4,8 148×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair RM850x (2021)
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 14× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch, zero RPM mode, DC-DC átalakítók és Triple EPS, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006rm85a
4,6 92×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic G12 GC-750 Gold
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 87%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, termikus sebesség szabályozó, power switch és dual EPS, ventilátor mérete: 120 mm, 140 mm mély
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE314gc750
4,4 89×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE UD850GM
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 4× PCIe (6-pin), 8× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
Szuper ár
39 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GBz013
4,7 37×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seasonic G12 GM-750 Gold
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, 3 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, Semi moduláris, 140 mm mély
Szuper ár
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UEg12gm750
4,8 27×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair CV650 Dual EPS
PC tápegység - 650 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 88%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és dual EPS, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 125 mm mély
Szuper ár
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006n1d
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT C750 Bronze
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 89%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 4× SATA, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély
Szuper ár
31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTcb750a
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Cooler Master MWE 600 BRONZE - V2
PC tápegység - 600 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 85%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, power switch, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CCmweb600v2
4,2 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
EVGA 700 GD
PC tápegység - 700 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6× SATA, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és DC-DC átalakítók, ventilátor mérete: 120 mm, nem moduláris, 140 mm mély
28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EV206p3d

Számítógépházak és tápegységek

cikkKvantumszámítógép (minden, amit tudni kell róla) A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...
A tápegység talán a számítógép kiválasztásakor a leginkább alábecsült alkatrész, sok felhasználó egyáltalán nem is veszi figyelembe. Ez azonban hiba, cikkünkben ki is fejtjük, hogy miért. Azt is elmagyarázzuk, hogy mire kell figyelni a tápegység kiválasztásakor,...
Biztosan megfordult már a fejedben a kérdés, hogy vajon a számítógéped megfelelően működik-e, egyáltalán milyen teljesítményre képes. Cikkünkben részletes útmutatóval szolgálunk a PC diagnosztikához. Bemutatjuk, hogyan tesztelheted le a processzort, a videókártyát vagy...
PR cikkFractal Design: Válassz skandináv számítógépházat A Fractal Design egy igazi nagyágyú a számítógépházak gyártásában, nem csak a termékek minőségével, hanem a modularitásával, a hűtési hatékonyságával és a dizájnjával is remekel. Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő számítógépházat és mit is ajánl ez a svéd...
Egy saját számítógép összeszerelése trükkös feladat lehet, ezért összeállítottunk egy részletes útmutatót, amely jelentős mértékben leegyszerűsítheti számodra az egész folyamatot. Olvasd el a cikket és tudj meg többet!
További cikkek

Számítógépházak és tápegységek

A Számítógépházak és tápegységek kategóriában összesen 727 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépházak és tápegységek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépházak és tápegységek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépházak és tápegységek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ