Shop roku Shop roku

Fitness szőnyeg és fitness matrac

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
18 cm
200 cm
-
Vastagság
0,1 cm
7 cm
-
Anyag
NBR
(32)
TPE
(27)
Mikroszálas
(21)
Gumi
(13)
PVC
(10)
Szín
Rózsaszín
(1)
Zöld
(1)
Az edzőszőnyeg és torna matrac modellek puha anyagból készülnek, így elnyelik az edzés közben keletkező nyomást és az ütődéseket. Hasznosak az olyan sportokhoz-mozgásokhoz, amelyeket egy helyben kell végezni, mint például a zumba, az aerobik, a pilates, stb. De hogyan lehet kiigazodni az óriási fitness szőnyeg választékban és mire kell figyelni edzőszőnyeg vagy fitnesz matrac vásárlásakor?

Tovább

A fitness matracok és edző szőnyegek anyaga

  • A különböző műanyagokból (TPE, PVC, PER) készült fitnesz szőnyeg modellek olcsóbbak és tartósabbak. Könnyebben moshatók, ugyanakkor nem szívják fel a nedvességet, így az ilyen anyagból készült edző matrac az izzadtságtól csúszóssá válhat. Ha olyan mozgásformát űzöl, amelynél rendesen megizzadsz, akkor a műanyag edzőszőnyeg nem feltétlenül a legjobb választás. Ezen a problémán segíthet egy nagyobb törölköző is, ami megakadályozza, hogy fitness matracod izzadságban tocsogjon.
  • A természetes anyagokból (kaucsuk, juta, pamut) készült fitness szőnyeg jól felszívja a nedvességet, így izzadás esetén sem csúszik. Hátrányuk azonban a magasabb ár és a körülményesebb karbantartás (az ilyen edzőszőnyeg mosása nem ajánlott, jobb őket gyakran friss levegőn szellőztetni).
  • A parafa fitness szőnyeg külön kategóriát képvisel az edzőszőnyeg modellek kínálatában, mivel természetes anyagból készül, így ha környezetbarát öko torna matrac az álmod, akkor a parafa fitness szőnyeg a legjobb választás. A parafa tartós és ellenálló anyag kellemes és puha tapintású felülettel, amely természetesen antibakteriális és kitűnő nedvszívó képességgel rendelkezik, illetve jól tapad bármilyen felülethez. Ha csúszásmentes fitness szőnyeg az, amit keresel, akkor a parafa jóga matrac ideális választás, habár a vételára némileg magasabb mint némely egyéb típusé, illetve a megjelenése sem feltétlenül tetszik mindenkinek.
  • A gumi sportszőnyeg anyaga kaucsuk, azaz természetes gumi. A gumi sportszőnyeg természetes és tökéletesen rugalmas, egy praktikus edzőtárs, amely tökéletesen tartja a helyét bármilyen felületre helyezve, tehát egy csúszásmentes fitness szőnyeg, amely rendszeres napi használat során is megállja a helyét. Mivel csúszásmentes és kiváló stabilitást biztosít, a gumi sportszőnyeg kiválóan alkalmas dinamikus edzések és gyakorlatok végzésére. Mivel a gumi nehezebb anyag mint például a pamut vagy bizonyos műanyagok, így kevésbé könnyen hordozható, mint az említett anyagokból készült fitness szőnyeg modellek.
Fitnesz szőnyeg
A fitnesz szőnyegek anyaga a legfontosabb paraméter, amely meghatározza a különböző modellek tulajdonságait.

Vastag fitness szőnyeg - Milyen az ideális vastagság?

A vastag fitness szőnyeg dinamikus edzésformák végzésekor ideális, mert jobban megbirkózik az edzés során keletkező erőkkel és nyomással, illetve jobban védi védi végtagjaidat, hátadat és a felső testedet az ütődésektől és a padlófelület egyenetlenségeitől. Ugyanakkor túl vastag fitness szőnyeg választása sem feltétlenül kifizetődő, mert a túlságosan puha felület megnehezíti bizonyos gyakorlatok vagy éppen pilates- és jógapózok elvégzését.

Milyen hosszú legyen az edzőszőnyeg?

  • Az edzőszőnyeg/torna matrac méretét a magasságod és az edzés típusa alapján válaszd ki.
  • Az olyan típusú edzéshez, ahol a földön is fekszel, a 170 cm feletti hosszúságú edző szőnyeg a javasolt. De ha úgy gondolod, hogy számodra a kisebb tornamatrac az ideális, akkor is legalább a vállaktól a fenékig kell, hogy érjen.
  • A jógához a hosszabb fitness szőnyeg (170 cm-től) az ideális, mivel a jógában gyakoriak a fekvő pózok.
  • Az aerobiknál viszont pont fordítva: mivel főleg álló helyzetben végzed a gyakorlatokat, elegendő egy rövidebb, kb. 100 cm hosszú fitness matrac.

Csúszásmentes fitness szőnyeg

Ha számodra az első és legfontosabb szempont, hogy a fitness szőnyeg csúszásgátlós legyen, akkor érdemes azonnal ez alapján szűrnöd az edző szőnyeg modelleket az Alza menüjében. A csúszásmentességet elsősorban a sportszőnyeg anyaga biztosítja, amely leggyakrabban gumi, parafa, vagy mikroszálas, esetleg juta, mivel a juta fitness szőnyeg természetes anyagokból készül, viszont az alsó rétege gumiból áll, ami biztosítja, hogy nem fog elcsúszni a gyakorlatok végzése során.

Összehajtható fitness szőnyeg
Az összehajtható fitness szőnyeg a hordozhatóságra fordít kiemelt figyelmet. Az ilyen tornamatrac modellek pár mozdulattal összehajthatók és a táskádban tárolhatók, így hordozásuk teljesen problémamentes.

Összehajtható fitness szőnyeg

Ha rendszeresen jársz edzésre, pilates- vagy jógaórákra, akkor az edzőszőnyeg hordozhatósága fontos szempont. Pontosan erre fordítanak kiemelt figyelmet az összehajtható fitness szőnyeg modellek, melyek néhány egyszerű mozdulattal összehajthatók és bármilyen táskában tárolhatók, tehát az sem jelent gondot, hogy az esti edzés előtt már nincs módodban hazamenni, így az edzőszőnyeg egész nap veled van a munkahelyen is.

Edző szőnyeg ár

Az edzőszőnyegek ára rendkívül változatos, s választáskor mindenképpen az elsődleges szempont mindenképpen a saját testalkatunk (magasságunk, testtömegünk), illetve az, hogy milyen célra kívánjuk használni a kiválasztott torna matrac modellt. Más tulajdonságok megfelelők egy lassú, kevésbé dinamikus jógaórára, ahol a pózokat sokáig kitartjuk, és mások típusú fitness matrac ideális dinamikusabb edzésformákhoz, mint például az aerobic.

A legolcsóbb fitness szőnyeg modellek ára 4-5 000 forintnál kezdődik. Ezek a modellek leginkább kezdőknek vagy kevésbé rendszeres használathoz alkalmasak. Komolyabb igénybevétel esetén érdemesebb a 10 és 30 ezer forint között árkategóriában szétnézni, ahol nemcsak jobb minőségre, hanem komolyabb választékra is számíthatunk. 30 ezer forint felett ismét beszűkül a kínálat - itt már a komolyabb jógafanatikusoknak érdemes nézelődniük, vagy azoknak, akik számára a sport és az edzés életük mindennapos részét képezi.

i

Van olyan, hogy a nekünk tetsző modell drágább, mint amennyit áldozni szeretnénk rá. Ha szeretnél jobb árat kifogni, akkor érdemes szétnézned olcsó fitness szőnyegek oldalunkon, ahol legjobb akciós árainkat találod, illetve könnyebb kiszúrni a legjobb ár-érték arány kínáló edzőszőnyeg modelleket. Ha mások véleményének figyelembevételével szeretsz választani, akkor érdekelni fog fitness szőnyeg vélemények oldalunk, ahol számos paraméter figyelembevételével rangsoroltuk a fitnesz szőnyeg termékeket, mint például népszerűség, vásárlói vélemények, akciós ár, vagy éppen panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tompító alátét - 2 db, 490 × 490 × 8 mm, szín: fekete, színes mintával
10 990 Ft

2.
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 8 mm, Szín: fekete, színes kiemelésekkel
30 390 Ft

3.
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 6 mm, szín: fekete, színes kiemelésekkel
26 990 Ft

Még több
145 termék
4,5 18×
Prémium csillapító betét PUSH PRO MT 6 mm-es fitneszgépekhez
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 6 mm, szín: fekete, színes kiemelésekkel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpod002
4,9
PUSH PRO MT tompító alátétek súlyzókhoz, kettlebellekhez és nehéz gépekhez, 8 mm
Tompító alátét - 2 db, 490 × 490 × 8 mm, szín: fekete, színes mintával
10 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTpod001
4,7 12×
Prémium csillapító betét PUSH PRO MT 8 mm-es fitneszgépekhez
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 8 mm, Szín: fekete, színes kiemelésekkel
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpod003
Sharp Shape Cork travel mat Chakra - Jógamatrac Típusok
4,2
Sharp Shape Cork travel mat Chakra
Jógamatrac - mérete 183×61 cm, vastagsága 0,35 cm, anyaga parafa, pánt a csomag része
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTss0117
Sharp Shape JUTA Yoga Mat Khaki - Jógamatrac Típusok
4,8
Sharp Shape JUTA Yoga Mat Khaki
Jógamatrac - mérete 173×61 cm, vastagsága 0,5 cm, mosható, anyaga juta, pánt a csomag része
12 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTss0131
4,4 20×
Sharp Shape Dual TPE jógaszőnyeg szürke
Fitness szőnyeg - anyaga TPE , vastagsága 0,6 cm, mérete 183×61 cm, pánt a csomag része
10 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTss0125
4,4 20×
Sharp Shape Dual TPE Yoga Mat Blue
Fitness szőnyeg - anyaga TPE , vastagsága 0,6 cm, mérete 183×61 cm, pánt a csomag része
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTss0124
4,4
GymBeam Core csúszkák
Edző segédeszköz - önsúlyos edzéshez, anyaga ABS műanyag és speciális puha hab, átmérője 18 cm, csomagonként 2 db
4 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym182
4,5 100×
Lifefit Yoga Mat Exkluziv jógamatrac, fekete
Fitness szőnyeg - anyaga NBR, vastagsága 1 cm, mérete 100 × 58 cm (H×Sz)
6 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrul059
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Lotos
Jógamatrac - mérete 178×61 cm, vastagsága 0,35 cm, csúszásgátlós és mosható, anyaga mikroszálas, pánt a csomag része, tömege 2500 g
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0072
4,4 20×
Sharp Shape Dual TPE jógaszőnyeg piros
Fitness szőnyeg - anyaga TPE , vastagsága 0,6 cm, mérete 183×61 cm, pánt a csomag része
9 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTss0127
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga Mat Freedom
Jógamatrac - mérete 178 × 61 cm (H×Sz), vastagsága 0,35 cm, anyaga mikroszálas, tömege 2,5 kg
22 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTsh789
Sharp Shape JUTA Yoga Mat Coffee - Jógamatrac Típusok
4,8
Sharp Shape JUTA Yoga Mat Coffee
Jógamatrac - mérete 173×61 cm, vastagsága 0,5 cm, mosható, anyaga juta, pánt a csomag része
12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTss0130
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Mandala
Jógamatrac - mérete 178×61 cm, vastagsága 0,35 cm, anyaga mikroszálas, tömege 2,5 kg
22 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTss0075
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Asana
Jógamatrac - mérete 178 × 61 cm (H×Sz), vastagsága 0,35 cm, csúszásgátlós és mosható, anyaga mikroszálas, pánt a csomag része, tömege 2500 g
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0073
Sharp Shape JUTA Yoga Mat Claret - Jógamatrac Típusok
4,8
Sharp Shape JUTA Yoga Mat Claret
Jógamatrac - mérete 173×61 cm, vastagsága 0,5 cm, mosható, anyaga juta, pánt a csomag része
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0129
Sharp Shape Core sliders pink - Edző segédeszköz Típusok
4,8
Sharp Shape Core sliders pink
Edző segédeszköz - 18 cm átmérőjű csúszótárcsák, csúszásmentes alappal, puha habszivacs felső résszel a kényelemért
4 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss894
LIFEFIT YOGA MAT LOTOS DUO, 183x58x0,6 cm, zöld - Jógamatrac Típusok
4,6 10×
LIFEFIT YOGA MAT LOTOS DUO, 183x58x0,6 cm, zöld
Jógamatrac - mérete 183×58 cm, vastagsága 0,6 cm, csúszásgátlós, anyaga TPE , pánt a csomag része
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16434
Sharp Shape Core sliders black - Edző segédeszköz Típusok
4,8
Sharp Shape Core sliders black
Edző segédeszköz - 18 cm átmérőjű csúszótárcsák, csúszásmentes alappal, puha habszivacs felső résszel a kényelemért
4 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss892
Sharp Shape Core sliders blue - Edző segédeszköz Típusok
4,8
Sharp Shape Core sliders blue
Edző segédeszköz - 18 cm átmérőjű csúszótárcsák, csúszásmentes alappal, puha habszivacs felső résszel a kényelemért
4 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss893
Sharp Shape Cork Travel Yoga Mat Namaste - Jógamatrac Típusok
4,2
Sharp Shape Cork Travel Yoga Mat Namaste
Jógamatrac - összecsukható és jógához, anyaga: parafa, mérete: 183 cm x 61 cm, magassága 3,5 mm, heveder a csomagolás része, barna színű
16 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTss0119
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Unicorn
Jógamatrac - mérete 178 × 61 cm (H×Sz), vastagsága 0,35 cm, csúszásgátlós és mosható, anyaga mikroszálas, pánt a csomag része, tömege 2500 g
22 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTss0077
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Namaste
Jógamatrac - mérete 178 × 61 cm (H×Sz), vastagsága 0,35 cm, csúszásgátlós és mosható, anyaga mikroszálas, pánt a csomag része, tömege 2500 g
22 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTss0076
Sharp Shape Microfibre travel mat Spiritual - Jógamatrac Típusok
4,9
Sharp Shape Microfibre travel mat Spiritual
Jógamatrac - mérete 182×61 cm, vastagsága 0,1 cm, anyaga mikroszálas, tömege 900 g
17 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTss0107

Fitness szőnyeg és fitness matrac

sportóraPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Fitness szőnyeg és fitness matrac

A Fitness szőnyeg és fitness matrac kategóriában összesen 145 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fitness szőnyeg és fitness matrac Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fitness szőnyeg és fitness matrac A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fitness szőnyeg és fitness matrac A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fitness szőnyeg és fitness matrac vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ