DNY LEGO DNY LEGO

Ragasztópisztolyok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Akkus
(12)
Elektromos
(19)
Gázos
(1)
Elemes
(4)
Ragasztórudak átmérője
7 mm
11,3 mm
-
Ragasztórudak száma a csomagban
0 db
20 db
-
Felmelegítési idő
15 s
8 perc
-
Tömeg
0,00 kg
0,7 kg
-

Az ragasztópisztoly rendkívül széles felhasználási lehetőségeket kínál - a tematikus díszek készítésétől vagy szegélylécek rögzítésétől kezdve a különböző háztartási cikkek javításán át a mindennapi ragasztásig. A különféle ragasztópisztoly modellek általában teljesítményükben különböznek, bizonyos modellek pedig a ragasztási hőmérséklet beállítását is lehetővé teszik, vagy akár automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkeznek.

Tovább

Ragasztópisztoly - Miért egyre népszerűbb

A ragasztópisztoly egyre nagyobb népszerűségnek örvend az utóbbi években. Ez nem is meglepő, mert használata nemcsak hatékony, hanem egyszerű és kényelmes is, felhasználási területe pedig rendkívül széles, és szinte végtelen számú alkalmazási lehetőséget kínál.

  • Otthoni díszítő projektek - Karácsonyi díszek készítése, ékszerek készítése, kisebb tartóedények, tortadíszek, egyéb otthoni dekorelemek ragasztása.
  • Otthoni kreatív ötletek gyerekeknek - A gyerekekkel megvalósítható kreatív ötletek száma szinte végtelen, akár ovisokról, kisiskolásokról vagy nagyobb gyerekekről van szó. Legyen szó saját storybook készítéséről, állatok megformázásáról papírból vagy filcből, karácsonyi díszek, jelmezek vagy bábok ragasztásáról, a ragasztópisztoly megkönnyíti a munkádat.
  • Otthoni barkácsoláshoz - A ragasztópisztoly a műhelyben vagy garázsban is hasznos társ lehet, például illesztékek rögzítésekor csavarozás előtt, vagy új bútor összeszerelésekor.
  • Otthoni javítások - Például összetört virágcserép megragasztása, felvált cipőtalp rögzítése.
Műanyag ragasztó pisztoly
A műanyag ragasztó pisztoly felhasználásának lehetőségei szinte korlátlanok.

A ragasztópisztoly működési elve

Hogyan is működik a ragasztópisztoly? Működésének lényege, hogy a ragasztópisztoly olvasztókamrájába műanyag ragasztórudat helyezünk, amely a pisztoly bekapcsolásakor megolvad, s gombnyomás hatására kinyomódik. Bármit is akarsz ragasztani, a megolvasztott műanyag szinte bármit képes rögzíteni. Nézzünk néhány példát arra, hogy mit képes rögzíteni, és mit nem.

  • Fa, vastagabb papír
  • Bőr, textil, filc
  • Üveg, műanyagok
  • Természetes anyagok: tobozok, diók, száraz levelek, stb.
  • Nem használható olyan anyagokhoz, melyeket megolvaszt a forró műanyag
  • Nem alkalmas, ha nagyon erős, szinte szétválaszthatatlan rögzítésre van szükségünk

Mire figyeljünk ragasztópisztoly választásakor?

A ragasztópisztoly energiaellátása

Az energiaellátás hatással van a ragasztópisztoly használatára.

i

Ugyan az elektromos (kábeles) és akkumulátoros modellek a legnépszerűbbek, létezik gázos és elemes ragasztópisztoly is. A gázos ragasztópisztolyok rendkívül megbízható működést és komoly teljesítményt biztosítanak, de hátrányuk, hogy időről-időre a gáz utántöltésére van szükség. Az elemes ragasztópisztolyok toll alakú eszközök szerényebb teljesítménnyel, viszont kiváló ergonómiával. A fogásuk kivételesen kényelmes, így precízebb munkavégzést biztosítanak.

Műanyag ragasztó pisztoly
A ragasztópisztoly használata egyszerű és intuitív, s némi gyakorlással olyan kreatív ötleteket valósíthatsz meg, amelyekről korábban nem is álmodtál.

A markolat ergonómiája

A jól formázott fogantyú elősegíti a ragasztópisztoly kényelmes használatát, amely különösen hosszú ideig tartó munka esetén fontos szempont. A gumírozott fogantyú megakadályozza a ragasztópisztoly véletlen kicsúszását a kézből és az égési sérüléseket.

A ragasztópisztoly használata

Hogyan működik a ragasztópisztoly? A ragasztáshoz különböző átmérőjű ragasztópisztoly rudakat kell használni. A ragasztópisztoly bekapcsolásakor a behelyezett ragasztópiszoly rúd a keletkező magas hőmérsékletnek köszönhetően megolvad. Ezután csak nyomd meg a gombot, és vidd fel a ragasztót a kívánt helyre.

i

A ragasztópisztoly használata - Hasznos tippek

A ragasztópisztoly bekapcsolása után a pisztolyt mindig állítsd az állványára, s a fúvókája alá helyezz valamilyen alátétet, ahová a ragasztó csöpöghet. A legtöbb modell automatikusan visszahúzza a ragasztót, ha leveszed az ujjadat a gombról, így a ragasztó nem fog csepegni. Ha kevés vagy semmilyen gyakorlatod nincs a ragasztópisztoly használatában, akkor először próbáld ki különféle eldobható tárgyakon, például üres gyufásdoboz, tejesflakon vagy gyógyszeres üvegcse. Ha lehetőséged van, gyakorolj kisméretű vagy apró tárgyakon is, amelyek ragasztása nagyobb pontosságot igényel.

Ragasztópisztoly - Hőmérséklet szabályozás

A ragasztópisztoly nem bonyolult eszköz, de ha gyakran kívánod használni és sokféle anyag ragasztásához, akkor érdemes lehet hőmérsékletszabályzó funkcióval felszerelt modellt választanod. Ezek a ragasztópisztoly modellek két vagy több hőmérsékleti szint kiválasztását teszik lehetővé, amely befolyásolja a ragasztó alkalmazhatóságát.

Profi ragasztópisztoly

Ha professzionális felhasználásra keresel ragasztópisztolyt, akkor mindenképp érdemes a strapabíróbb, komolyabb minőségű, nagyobb teljesítményű modellek közül választanod. Ezek a modellek ergonomikus kialakításúak, és több funkciót is kínálnak, például hőmérséklet szabályozás vagy automatikus kikapcsolás.

Műanyag ragasztó pisztoly
Karácsonyi dekorációs ötleteid megvalósításában új lehetőségeket nyújt a ragasztópisztoly.

Ragasztópisztoly betét

Ragasztópisztoly betét (vagy gyakran ragasztórúd) nélkül nem tudod használni ezt a rendkívül hasznos eszközt. A ragasztópisztoly megvásárlásakor a csomagban gyakran csak 2-4 ragasztórúd található, így rövid időn belül szükséged lesz további betétekre. Ragasztópisztoly rúd kínálatunkban sokféle betét közül válogathatsz. Választáskor vedd figyelembe a rudak méretét (átmérő és hossz), a csomagban található rudak számát (akár 50 és 70 darabos kiszerelések közül is választhatsz), és a rudak színét.

Ragasztópisztoly ár

Alkalmi otthoni használathoz a legolcsóbb ragasztópisztoly modellek is megfelelők, tehát bátran választhatsz akár a 2-4 ezer forintos modellek közül is. Ezek általában elektromos (kábeles) modellek, hőmérséklet szabályzás nélkül. Az 5000 forint feletti kategóriában már akkumulátoros modelleket is találsz, amelyek előnye, hogy szabadabban használhatod a ragasztópisztolyt, nem vagy áramforráshoz kötve. 10 ezer forint felett már gázos és elemes, tollformájú ragasztópisztoly modellek közül is válogathatsz, és gyakran a hőmérséklet szabályzás is a funkciók között szerepel. A 20 ezres vagy ennél is drágább modellek robosztusabb, minőségibb kialakítást, magasabb teljesítményt (akár 30 g/perc), és hőmérséklet szabályozást, illetve automatikus kikapcsolást is nyújtanak.

Ha szeretnél még többet megtudni a ragasztópisztoly használatáról és alkalmazási lehetőségeiről, akkor olvasd el cikkünket - A ragasztópisztoly kielégíti kreatív vágyaidat és hasznos segítőtárs a háztartásban is - amelyben további információkat és hasznos kreatív ötleteket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH PKP 18 E 0.603.264.508 Szállításra kész > 5 db
Ragasztópisztoly - elektromos, 200 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, mechanikus adagoló
10 390 Ft

2.
BOSCH PKP 3,6 LI 0.603.264.620 Szállításra kész 5 db
Ragasztópisztoly - akkus, 3,6 V, 1,5 Ah, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 4db ragasztórudat tartalmaz, hőmérséklet szabályozás és mechanikus adagoló
20 990 Ft

3.
Ragasztópisztoly - elektromos, 80 W, ragasztórúd átmérője: 11,3 mm, hőmérséklet szabályozás és mechanikus adagoló
2 990 Ft

Még több
41 termék
4,8 35×
BOSCH PKP 18 E 0.603.264.508
Ragasztópisztoly - elektromos, 200 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, mechanikus adagoló
10 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC152a
4,7
Stanley 6-GR25 Két hőfokozatos ragasztópisztoly
Ragasztópisztoly - elektromos, 80 W, ragasztórúd átmérője: 11,3 mm, hőmérséklet szabályozás és mechanikus adagoló
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRONAR001
4,7 32×
TUSON - 80W
Ragasztópisztoly - elektromos, 80 W, 140 cm kábelhossz, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 2db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
3 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHT108
5,0
YATO - 20 / 80W
Ragasztópisztoly - elektromos, 80 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 3db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
4 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YAT066
4,0
BOSCH PKP 3,6 LI 0.603.264.620
Ragasztópisztoly - akkus, 3,6 V, 1,5 Ah, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 4db ragasztórudat tartalmaz, hőmérséklet szabályozás és mechanikus adagoló
20 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC152
4,0
FIELDMANN FDTP 2100-E 100W
Ragasztópisztoly - elektromos, 100 W, 100 cm kábelhossz, ragasztórúd átmérője: 11 mm
3 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD164
4,6 40×
BOSCH GluePen 0.603.2A2.020
Ragasztópisztoly - akkus, 3,6 V, 1,5 Ah, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 4db ragasztórudat tartalmaz
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC152d
Pattex Ragasztópisztoly 1 db + 6 db patron - Ragasztópisztoly Típusok
4,8 149×
Pattex Ragasztópisztoly 1 db + 6 db patron
Ragasztópisztoly - elektromos, 70 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 6db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
10 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMA015
4,4
FIELDMANN FDTP 2020-E 20W
Ragasztópisztoly - elektromos, 20 W, 100 cm kábelhossz, ragasztórúd átmérője: 7 mm
Leárazás -6 %
1 690 Ft 1 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD163
4,7 38×
TUSON Mini - 15W
Ragasztópisztoly - elektromos, 15 W, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 2db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
1 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHT107
4,7 34×
EXTOL LADY 422003 Melegragasztó pisztoly, 7,2 mm, 25 W
Ragasztópisztoly - elektromos, 25 W, ragasztórúd átmérője: 7,2 mm, mechanikus adagoló
2 580 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADVR44
3,8 11×
TUSON Basic - 80W
Ragasztópisztoly - elektromos, 80 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 2db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
1 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHT110
5,0
FIELDMANN FDTP 2102-E 100W
Ragasztópisztoly - elektromos, 100 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, mechanikus adagoló - 309 Ft/db
3 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD096
5,0
BOSCH GKP 200 CE Professional 0.601.950.703
Ragasztópisztoly - elektromos, 500 W, 3,5 cm kábelhossz, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 8db ragasztórudat tartalmaz, hőmérséklet szabályozás és mechanikus adagoló
43 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9j8
2,9 13×
TUSON 130048
Ragasztó -
1 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHT071
4,0
Extol Premium 8899007
Ragasztópisztoly - gázos, ragasztórúd átmérője: 11,2 mm, hőmérséklet szabályozás és mechanikus adagoló
14 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ052
4,7
BOSCH Gluey Smoky grey 0.603.2A2.101
Ragasztópisztoly - elemes, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 20db ragasztórudat tartalmaz, automatikus kikapcsolás és softgrip
Leárazás -7 %
12 990 Ft 13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9t1
4,5 25×
DREMEL 910
Ragasztópisztoly - elektromos, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 3db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
7 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC406
4,8 15×
EXTOL CRAFT 422100 Melegragasztó pisztoly, 11 mm, 40 W
Ragasztópisztoly - elektromos, 40 W, 130 cm kábelhossz, ragasztórúd átmérője: 11 mm, mechanikus adagoló
Leárazás -16 %
4 610 Ft 5 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADVR34
3,6 11×
PowerPlus POWX143
Ragasztópisztoly - elektromos, 78 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 2db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
3 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP015b
4,5
FIELDMANN FDTP 2204-A AKU
Ragasztópisztoly - akkus, akkumulátorok száma a csomagban: 1, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 0db ragasztórudat tartalmaz
Szuper ár
9 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD113
5,0
BOSCH Gluey Cupcake pink 0.603.2A2.103
Ragasztópisztoly - elemes, ragasztórúd átmérője: 7 mm, a csomagolás 20db ragasztórudat tartalmaz, automatikus kikapcsolás és softgrip
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOFAC9t3
5,0 22×
DREMEL 940
Ragasztópisztoly - elektromos, 1,8 cm kábelhossz, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 3db ragasztórudat tartalmaz, mechanikus adagoló
Szuper ár
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOC406c
4,7
Einhell TE-CG 18 Li - Solo (akku nélkül)
Ragasztópisztoly - akkus, akkumulátorok száma a csomagban: akku nélkül, ragasztórúd átmérője: 11 mm, a csomagolás 5db ragasztórudat tartalmaz, integrált világítás, automatikus kikapcsolás és softgrip
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOF254

Ragasztópisztolyok

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
További cikkek

Ragasztópisztolyok

A Ragasztópisztolyok kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ragasztópisztolyok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ragasztópisztolyok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ragasztópisztolyok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ragasztópisztolyok vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ