Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Ragasztópisztolyok

Az ragasztópisztoly rendkívül széles felhasználási lehetőségeket kínál - a tematikus díszek készítésétől vagy szegélylécek rögzítésétől kezdve a különböző háztartási cikkek javításán át a mindennapi ragasztásig. A különféle ragasztópisztoly modellek általában teljesítményükben különböznek, bizonyos modellek pedig a ragasztási hőmérséklet beállítását is lehetővé teszik, vagy akár automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkeznek.

Tovább

Ragasztópisztoly - Miért egyre népszerűbb

A ragasztópisztoly egyre nagyobb népszerűségnek örvend az utóbbi években. Ez nem is meglepő, mert használata nemcsak hatékony, hanem egyszerű és kényelmes is, felhasználási területe pedig rendkívül széles, és szinte végtelen számú alkalmazási lehetőséget kínál.

  • Otthoni díszítő projektek - Karácsonyi díszek készítése, ékszerek készítése, kisebb tartóedények, tortadíszek, egyéb otthoni dekorelemek ragasztása.
  • Otthoni kreatív ötletek gyerekeknek - A gyerekekkel megvalósítható kreatív ötletek száma szinte végtelen, akár ovisokról, kisiskolásokról vagy nagyobb gyerekekről van szó. Legyen szó saját storybook készítéséről, állatok megformázásáról papírból vagy filcből, karácsonyi díszek, jelmezek vagy bábok ragasztásáról, a ragasztópisztoly megkönnyíti a munkádat.
  • Otthoni barkácsoláshoz - A ragasztópisztoly a műhelyben vagy garázsban is hasznos társ lehet, például illesztékek rögzítésekor csavarozás előtt, vagy új bútor összeszerelésekor.
  • Otthoni javítások - Például összetört virágcserép megragasztása, felvált cipőtalp rögzítése.
Műanyag ragasztó pisztoly
A műanyag ragasztó pisztoly felhasználásának lehetőségei szinte korlátlanok.

A ragasztópisztoly működési elve

Hogyan is működik a ragasztópisztoly? Működésének lényege, hogy a ragasztópisztoly olvasztókamrájába műanyag ragasztórudat helyezünk, amely a pisztoly bekapcsolásakor megolvad, s gombnyomás hatására kinyomódik. Bármit is akarsz ragasztani, a megolvasztott műanyag szinte bármit képes rögzíteni. Nézzünk néhány példát arra, hogy mit képes rögzíteni, és mit nem.

  • Fa, vastagabb papír
  • Bőr, textil, filc
  • Üveg, műanyagok
  • Természetes anyagok: tobozok, diók, száraz levelek, stb.
  • Nem használható olyan anyagokhoz, melyeket megolvaszt a forró műanyag
  • Nem alkalmas, ha nagyon erős, szinte szétválaszthatatlan rögzítésre van szükségünk

Mire figyeljünk ragasztópisztoly választásakor?

A ragasztópisztoly energiaellátása

Az energiaellátás hatással van a ragasztópisztoly használatára.

i

Ugyan az elektromos (kábeles) és akkumulátoros modellek a legnépszerűbbek, létezik gázos és elemes ragasztópisztoly is. A gázos ragasztópisztolyok rendkívül megbízható működést és komoly teljesítményt biztosítanak, de hátrányuk, hogy időről-időre a gáz utántöltésére van szükség. Az elemes ragasztópisztolyok toll alakú eszközök szerényebb teljesítménnyel, viszont kiváló ergonómiával. A fogásuk kivételesen kényelmes, így precízebb munkavégzést biztosítanak.

Műanyag ragasztó pisztoly
A ragasztópisztoly használata egyszerű és intuitív, s némi gyakorlással olyan kreatív ötleteket valósíthatsz meg, amelyekről korábban nem is álmodtál.

A markolat ergonómiája

A jól formázott fogantyú elősegíti a ragasztópisztoly kényelmes használatát, amely különösen hosszú ideig tartó munka esetén fontos szempont. A gumírozott fogantyú megakadályozza a ragasztópisztoly véletlen kicsúszását a kézből és az égési sérüléseket.

A ragasztópisztoly használata

Hogyan működik a ragasztópisztoly? A ragasztáshoz különböző átmérőjű ragasztópisztoly rudakat kell használni. A ragasztópisztoly bekapcsolásakor a behelyezett ragasztópiszoly rúd a keletkező magas hőmérsékletnek köszönhetően megolvad. Ezután csak nyomd meg a gombot, és vidd fel a ragasztót a kívánt helyre.

i

A ragasztópisztoly használata - Hasznos tippek

A ragasztópisztoly bekapcsolása után a pisztolyt mindig állítsd az állványára, s a fúvókája alá helyezz valamilyen alátétet, ahová a ragasztó csöpöghet. A legtöbb modell automatikusan visszahúzza a ragasztót, ha leveszed az ujjadat a gombról, így a ragasztó nem fog csepegni. Ha kevés vagy semmilyen gyakorlatod nincs a ragasztópisztoly használatában, akkor először próbáld ki különféle eldobható tárgyakon, például üres gyufásdoboz, tejesflakon vagy gyógyszeres üvegcse. Ha lehetőséged van, gyakorolj kisméretű vagy apró tárgyakon is, amelyek ragasztása nagyobb pontosságot igényel.

Ragasztópisztoly - Hőmérséklet szabályozás

A ragasztópisztoly nem bonyolult eszköz, de ha gyakran kívánod használni és sokféle anyag ragasztásához, akkor érdemes lehet hőmérsékletszabályzó funkcióval felszerelt modellt választanod. Ezek a ragasztópisztoly modellek két vagy több hőmérsékleti szint kiválasztását teszik lehetővé, amely befolyásolja a ragasztó alkalmazhatóságát.

Profi ragasztópisztoly

Ha professzionális felhasználásra keresel ragasztópisztolyt, akkor mindenképp érdemes a strapabíróbb, komolyabb minőségű, nagyobb teljesítményű modellek közül választanod. Ezek a modellek ergonomikus kialakításúak, és több funkciót is kínálnak, például hőmérséklet szabályozás vagy automatikus kikapcsolás.

Műanyag ragasztó pisztoly
Karácsonyi dekorációs ötleteid megvalósításában új lehetőségeket nyújt a ragasztópisztoly.

Ragasztópisztoly betét

Ragasztópisztoly betét (vagy gyakran ragasztórúd) nélkül nem tudod használni ezt a rendkívül hasznos eszközt. A ragasztópisztoly megvásárlásakor a csomagban gyakran csak 2-4 ragasztórúd található, így rövid időn belül szükséged lesz további betétekre. Ragasztópisztoly rúd kínálatunkban sokféle betét közül válogathatsz. Választáskor vedd figyelembe a rudak méretét (átmérő és hossz), a csomagban található rudak számát (akár 50 és 70 darabos kiszerelések közül is választhatsz), és a rudak színét.

Ragasztópisztoly ár

Alkalmi otthoni használathoz a legolcsóbb ragasztópisztoly modellek is megfelelők, tehát bátran választhatsz akár a 2-4 ezer forintos modellek közül is. Ezek általában elektromos (kábeles) modellek, hőmérséklet szabályzás nélkül. Az 5000 forint feletti kategóriában már akkumulátoros modelleket is találsz, amelyek előnye, hogy szabadabban használhatod a ragasztópisztolyt, nem vagy áramforráshoz kötve. 10 ezer forint felett már gázos és elemes, tollformájú ragasztópisztoly modellek közül is válogathatsz, és gyakran a hőmérséklet szabályzás is a funkciók között szerepel. A 20 ezres vagy ennél is drágább modellek robosztusabb, minőségibb kialakítást, magasabb teljesítményt (akár 30 g/perc), és hőmérséklet szabályozást, illetve automatikus kikapcsolást is nyújtanak.

Ha szeretnél még többet megtudni a ragasztópisztoly használatáról és alkalmazási lehetőségeiről, akkor olvasd el cikkünket - A ragasztópisztoly kielégíti kreatív vágyaidat és hasznos segítőtárs a háztartásban is - amelyben további információkat és hasznos kreatív ötleteket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
33 termék
PATTEX olvasztópisztoly 1 db + 6 olvasztópálca - Ragasztópisztoly
Típusok
PATTEX olvasztópisztoly 1 db + 6 olvasztópálca
Ragasztópisztoly - elektromos, 11 mm-es ragasztópálcákhoz

7 190 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: DOMA015
TUSON Olvasztópisztoly 80 W
Ragasztópisztoly - 80 W, 230 V, 50 Hz, kábelhossz 140 cm, 2 db 11 mm-es darab a csomagban

3 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PHT108
EXTOL CRAFT 422100
Ragasztópisztoly - elektromos, teljesítményfelvétel: 40 W, 11 mm-es ragasztópálcákhoz

3 850 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MADVR34
EXTOL CRAFT 422001
Pisztoly - forró olvadék ragasztópisztoly, ?11mm, 40W, teljesítmény # 40W, max. teljesítmény 100W, átmérője 11mm-11,5mm, ragasztási kapacitás 10g/min, aktiválási idő 5-7min, ragasztási hőmérséklet 200°C, ragasztandó anyagok: műanyag, kerámia, bőr, karton, fa, egyes fémek, súly 160g.

3 440 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MADZ455
BOSCH GKP 200 CE Professional
Ragasztópisztoly 500W, fűtési idő 4 perc, max. Rúd hossza 200 m, ragasztási teljesítmény 30 g / perc

Leárazás -12 %
42 990 Ft 48 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC9j8
BOSCH Gluey Cupcake rózsaszínű
Ragasztópisztoly - 2 x 1,2 V HR6 (AA), 2,1 Ah, teljesítmény 2 g / perc, működési idő 60 ragasztószár, toll alakú, tömege 0,12 kg

13 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOFAC9t3
BOSCH Gluey Lagoon kék
Ragasztópisztoly - 2 x 1,2 V HR6 (AA), 2,1 Ah, teljesítmény 2 g / perc, működési idő 60 ragasztószár, toll alakú, tömege 0,12 kg

13 890 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOFAC9t4
BOSCH Gluey Evergreen
Ragasztópisztoly - 2 x 1,2 V HR6 (AA), 2,1 Ah, teljesítmény 2 g / perc, működési idő 60 ragasztószár, toll alakú, tömege 0,12 kg

Leárazás -7 %
12 390 Ft 13 390 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOFAC9s9
TUSON Basic olvasztópisztoly 80 W
Ragasztópisztoly - 80 W, 220-240 V feszültség, 2 db 11 mm-es ragasztópálca a csomagban

2 390 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PHT110
STANLEY 6-GR25 kettős hőmérsékletű olvasztópisztoly
Ragasztópisztoly - integrált állvány, 2 hőmérséklet alkalmazható, 11,3mm átmérőjű ragasztórudakhoz

6 790 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PRONAR001
Stanley 6-GR15
Ragasztópisztoly 15W fogyasztás, kapcsoljuk forró ragasztó, két hőmérséklet fokozat, beépített állvánnyal 11 mm-es ragasztó

2 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BOD050a
EXTOL LADY 422003
Ragasztópisztoly elektromos, energiafogyasztás 25W, 7mm-es ragasztópálcákhoz

3 320 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MADVR44
BOSCH Gluey Füstös szürke
Ragasztópisztoly - 2 x 1,2 V HR6 (AA), 2,1 Ah, teljesítmény 2 g / perc, működési idő 60 ragasztószárl, toll alakú, tömege kg súly

13 690 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOFAC9t1
FIELDMANN FDTP 2100-E 100W
Ragasztópisztoly fúziós pisztoly, feszültség/frekvencia: 230V / 50 Hz, energiafogyasztás: 100 W, olvasztási képesség: 9-16g, előmelegítési idő: 3-5 perc

3 190 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: FIELD164
TUSON 130048
Ragasztó -

2 790 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHT071
FIELDMANN FDTP 2020-E 20W
Ragasztópisztoly fúziós pisztoly, feszültség/frekvencia: 230V / 50 Hz, energiafogyasztás: 20 W, olvadási képesség: 3-6g, előmelegítési idő: 3-5 perc

1 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FIELD163
Ryobi RGLM18
Ragasztópisztoly

22 170 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: RYOBI572
DREMEL 930 - Hobby
Ragasztópisztoly - Két választható hőmérséklet: 105 ° C és 165 ° C, multifunionális 7 mm-es rudak - 3 db alacsony hőmérsékletű, 3 db magas hőmérsékletű, 12 db csillámos ragasztórúd, poszter

9 200 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: BOC406a
BOSCH GKP 200 CE Professional
Ragasztópisztoly 500W, fűtési idő 4 perc, max. Rúd hossza 200 m, ragasztási teljesítmény 30 g / perc

43 940 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: BOFAC9j8
PATTEX olvasztópisztoly 1 db + 6 olvasztópálca
Ragasztópisztoly - elektromos, 11 mm-es ragasztópálcákhoz

7 930 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: DOMA015
BOSCH PKP 18 E
Ragasztópisztoly - elektromos, teljesítmény: 50W, támasztókengyel, olvadóragasztó: 11 mm

11 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC152a
TUSON Mini olvasztópisztoly 15 W
Ragasztópisztoly - 15 W, 230 V, a kábel hossza 129 cm, 2 db 7 mm-es betét a csomagban

1 300 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PHT107
DREMEL 940
Ragasztópisztoly - levehető csúcs cseppvédelemmel, üzemi hőmérséklet 195°C, 3 magas hőmérsékletű cső (11 mm) a csomagban, tömeg 0,3kg

11 890 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC406c
YATO forrasztópisztoly 20/80W
Ragasztópisztoly - 20-80 W, melegítési idő: 180-200°C hőmérséklet 3-5 perc alatt, 3 db 11 milliméteres rúddal

4 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: YAT066

Ragasztópisztolyok

BoschA Bosch Szerviz egyszerűvé, gyorssá és néhány kattintással elérhetővé teszi a szerszámok javíttatását Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok...
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER...
A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és...
hobbiA ragasztópisztoly kielégíti kreatív vágyaidat és hasznos segítőtárs a háztartásban is A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik...
További cikkek

Ragasztópisztolyok

A Ragasztópisztolyok kategóriában összesen 33 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ragasztópisztolyok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ragasztópisztolyok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ragasztópisztolyok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ragasztópisztolyok vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ