Telefon töltőkábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rendeltetés
Adat
(1005)
Audio
(24)
Videó
(57)
Tápegység
(36)
Típus
Csatlakozó kábel
(971)
Kábel hosszabbító
(29)
Átalakító
(11)
Adatkábel csatlakozók nélkül
(2)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(157)
Fekete
(625)
Piros
(37)
Lila
(10)
Kék
(43)
Narancssárga
(4)
Rózsaszín
(11)
Ezüst
(73)
Szürke
(169)
Zöld
(18)
Arany
(18)
Sárga
(2)
Kábel hosszúsága
0,06 m
10 m
-
Csatlakozó végződése
Egyenes
(952)
Hajlított
(61)
Mágneses
(37)
Levehető
(28)
Forgatható
(6)

Attól függően, hogy milyen márkájú és generációjú mobiltelefonod, tableted, vagy egyéb eszközöd van, szükséged lehet USB-C, micro USB, Thunderbolt vagy Lightning kábelre. De tulajdonképpen milyen típusú kábeleket takarnak ezek a megnevezések, és milyen eszközökhöz használhatók?

Tovább

Kábelek mobil eszközökhöz - Se velük, se nélkülük?

A digitális eszközök folyton növekvő áradatában egyre több kábel hálózza be életterünket. Ugyan minden egyes eszköz megvásárlásakor - legyen az okostelefon, iPhone, tablet, notebook, MP3/MP4-lejátszó vagy Bluetooth fejhallgató - az adott eszközhöz illő kábelt is kapunk, mely általában egyszerre szolgál az akkumulátor töltésére és adatátvitelre. Könnyű elveszni a különféle kábelek és adapterek kavalkádjában. De ha ennyi kábel "fojtogat" otthonunkban, akkor mégis miért lehet szükség további kábelek vásárlására?

  • Elveszett kábel pótlása - Talán valószínűtlennek hangzik, mégis megtörténhet, hogy elveszted például a telefonod töltőkábelét és a hozzá tartozó adaptert, mondjuk utazás során a hotelban felejted.
  • Extra kábel - Jól jöhet egy extra kábel például a munkahelyeden, így nem kell mindig otthonról magaddal vinni a telefonod töltőjét.
  • Különféle eszközök összekapcsolása - Az is előfordulhat, hogy nem kompatibilis bemenetekkel rendelkező eszközöket szeretnél összekapcsolni. Ilyenkor a szükséges csatlakoíókkal rendelkező kábelre lesz szükséged.

Tovább bonyolítja a dolgot, hogy néha még azonos gyártótól származó eszközök különféle generációi is rendelkezhetnek eltérő bemenettel. Szóval nézzük, milyen típusú kábelek kaphatók telefonokhoz és tabletekhez?

Kábelek telefonokhoz és tabletekhez

USB-C kábel

Az USB-C a legújabb USB szabvány. Az USB-C kábelek csatlakozójának mérete a Micro USB méretéhez hasonló, de nagy előnye, hogy szimmetrikus, tehát nincs "felső" és "alsó" oldala, így csatlakoztatása egyszerűbb, kényelmesebb. A mai mobilok több mint fele USB-C csatlakozóval rendelkezik. Az USB-C csatlakozót több mint 10000 csatlakoztatásra tervezték, így nagyon tartós, és használata vékony eszközök esetén is ideális. Melyek a legfontosabb típusai?

Sokoldalúságának köszönhetően az USB-C csatlakozó a jelen és a jövő csatlakozója. Sokkal több lehetőséget kínál a korábbi USB szabványokhoz képest, valamint az egységesítés és egyszerűsítés reményével is kecsegtet. Könnyen lehet, hogy a jövő laptopjain nem lesz sokféle típusú és formájú bemenet, hanem csak 4-6 USB-C csatlakozó, melyek minden feladatot képesek lesznek ellátni, és mindegy lesz, hogy melyik kábelt melyik bemenethez csatlakoztatod. Tehát melyek is az USB-C kábelek előnyei?

  • Kétoldalas csatlakozó - Mindig sikerül elsőre csatlakoztatni
  • Sokoldalú felhasználás - Képes HDMI, VGA, vagy DisplayPort videójelek átvitelére is
  • Nagyobb adatátviteli sebesség - Az USB 3.2 Gen2x2 szabvány 20 Gb/s sebességet kínál, de a legújabb USB4 szabvány akár 40 GB/s sebességű adatátvitelre lesz képes
  • Nem kompatibilis az USB 2.0 és 3.0 csatlakozókkal, ezért átalakító vagy adapter használata szükséges

i

Ha szeretnél többet megtudni az USB-C csatlakozóban rejlő lehetőségekről, olvasd el Az USB-C csatlakozóról világosan és érthetően című cikkünket.

Lightning kábel

Lightning kábel = Apple. Így lehet legegyszerűbben összefoglalni a lightning kábelek lényegét és rendeltetését. A kábelt az Apple tervezte és gyártja, és Apple mobil eszközök - mint például iPhone, iPad és iPod - töltésére és egyéb eszközökhöz történő csatlakoztatására szolgál, például külső monitorokhoz, kamerákhoz, és egyéb perifériákhoz. Az USB-C szabványhoz hasonlóan a lightning kábel nagy előnye, hogy a csatlakozója szimmetrikus (a pinek elrendezése megegyező mindkét oldalon), így csatlakoztatása rendkívül egyszerű. A Lightning csatlakozók jóval kevesebb pint használnak, mint az USB-C. Az USB-C 18 pinnel rendelkezik, de ebből egyszerre csak 9-et használ. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakozó megfordítható legyen. A Lightning csak 8 tűt használ, a csatlakozó azonban úgy illeszkedik a bemenetbe, hogy szintén megfordítható legyen.

Micro USB

A micro USB szabvány kezd kiszorulni a piacról az USB-C csatlakozó sokoldalúságának és nagyobb sebességének köszönhetően. A micro USB kábelek ettől függetlenül továbbra is gyakoriak, s leginkább powerbankok vagy régebbi telefonok és tabletek bemeneténél találkozhatunk velük. Szintén használatos külső adattárolók csatlakoztatásához.

Thunderbolt kábelek

A Thunderbolt az Intel fejlesztése, mely nagy adatforgalmat biztosít eszközök között. Például a Thunderbolt 3, a jelenlegi legelterjedtebb Thunderbolt szabvány, akár 40Gbps (vagy 5GB/s) sebességet képes biztosítani. A Thunderbolt és az USB-C ugyanazt a portot használja, de mégsem egyforma csatlakozókról van szó. A bemenetek szinte ugyanúgy néznek ki, és elmondható, hogy minden Thunderbolt 3 port egyben USB-C port is. A Thunderbolt viszont a több adatsávon történő információ továbbításnak köszönhetően kimagasló sebességre képes, amelyet a PCI Express technológia alkalmazásának köszönhet. Ehhez azonban mindkét oldalon Thunderbolt csatlakozóra van szükség. A USB-C nem használ PCI Express technológiát, tehát Thunderbolt eszköz USB-C portba történő csatlakoztatásakor a kapcsolat nem fog működni.

A Thunderbolt kábelek nagy előnye tehát, hogy támogatja a nagy teljesítményű adatátviteli eszközöket és a nagy felbontású kijelzőket egyetlen kompakt porton keresztül. A kivételesen gyors adatátvitelen mellett szériás összekötéssel akár 4-6 perifériás eszköz is csatlakoztatható egyetlen fogadóeszközhöz. Thunderbolt kapcsolattal leginkább MacBook, Mac mini, iMac, és Mac Pro számítógépeken találkozhatunk, illetve a legújabb iPad-eken is.

Mini USB

A mini USB kábelek már egyre ritkábbak, mivel alacsonyabb átviteli sebességre képesek, s leggyakrabban kártyaolvasóknál, bizonyos töltőállomásoknál, régebbi navigációs eszközöknél találkozhatunk vele. Támogatja az MP3/MP4/MP5 eszközök töltését és a zenefájlok átvitelét (eszköztől függően).

AlzaPower kábelek telefonokhoz, tabletekhez és egyéb eszközökhöz

Ha kedvező áron szeretnél kiváló minőségű kábeleket vásárolni telefonodhoz, tabletedhez, vagy más digitális eszközödhöz, akkor mindenképp érdemes AlzaPower kábelek kínálatunkat megtekintened, ahol csaknem kétszáz USB-C, Ligtning vagy Micro USB típusú kábel széles választékából válogathatsz.

A telefon kábeleken túl

Természetesen ma már egyre inkább terjed a QI vezeték nélküli töltés, illetve a különféle eszközök csatlakoztatására és adatátvitelre is léteznek hatékony vezeték nélküli módszerek, például WiFi vagy Bluetooth. Ugyanakkor a kábeleknek sem fogunk egyhamar búcsút inteni, hiszen a kábelek gyors, megbízható és biztonságos kapcsolatot és adatátvitelt biztosítanak.

Ha a vezetékes csatlakoztatás mellett szeretnéd a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit is élvezni - például Bluetooth hangszóró vagy Bluetooth fejhallgató használata - de eszközöd nem rendelkezik beépített Bluetooth antennával, akkor a probléma áthidalásában segítenek a Bluetooth adapterek, amelyeket elég csak a Bluetooth antenna nélküli eszköz - például laptop - USB vagy 3,5 mm jack csatlakozójába illeszteni, és pillanatokon belül lezajló automatikus telepítés után az eszköz máris készen áll Bluetooth perifériák csatlakoztatására.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple USB-C 2m Szállításra kész > 10 db
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 2× USB-C, kétoldalas végződés, egyenes végződés
8 990 Ft

2.
Apple USB-C to Lightning Cable 1m Szállításra kész > 10 db
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 1× USB-C (USB 3,2 Gen 1), 1× lightning, egyenes végződés
11 990 Ft

3.
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 3,2 Gen 1), 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2), árnyékolt kábel és fémház, gyors töltés támogatás akár 3 A, egyenes végződés
több darab vásárlása esetén 2 150 Ft-tól

Még több
1 012 termék
4,8 87×
Apple USB-C 2m
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 2× USB-C, kétoldalas végződés, egyenes végződés
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL824t5d
4,8 658×
Apple Lightning to USB Cable 2m
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× lightning, female csatlakozó 1× USB-A (USB 2.0), egyenes végződés
6 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA904i5
4,7
PremiumCord USB4 40Gbps [email protected] kábel USB-C, Thunderbolt 3 csatlakozókkal hossza: 1,2m
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1,2 m, male csatlakozó 2× USB-C (Thunderbolt 3), kétoldalas végződés és árnyékolt kábel akár 5 A
10 470 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WD968i41
4,7 36×
PremiumCord kábel USB-C - USB 3.0 A (USB 3.2 generation 1, 3 A, 5 Gbit/s) 2 m
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 3,2 Gen 1), 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2), árnyékolt kábel és fémház, gyors töltés támogatás akár 3 A, egyenes végződés
2 150 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i60
4,1 34×
Swissten textil adatkábel lightning 1,2 m fekete
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1,2 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 2,0), 1× lightning, árnyékolt kábel, fémház és kábelszorító, gyors töltés és sync & Charge támogatás akár 3 A, egyenes végződés
1 510 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSH18
5,0 17×
Vention USB-C 3.1 Gen2 100W 10Gbps Cable 1m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - összekötő, hossz: 1 m, male csatlakozó: 2× USB-C (USB 3.1 Gen 2), egyenes kábelvégződés
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf241
4,7 36×
PremiumCord kabel USB-C - USB 3.0 A (USB 3.2 generation 1, 3A, 5Gbit/s) 1 m
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 3,2 Gen 1), 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2), árnyékolt kábel és fémház, gyors töltés támogatás akár 3 A, egyenes végződés
2 390 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i59
4,7 74×
Apple Lightning to USB-C Cable 2m
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× USB-C, 1× lightning, egyenes végződés
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA904j3
4,0 55×
Vention 2-in-1 USB 2.0 to Micro + USB-C Male Magnetic Cable 5A 2m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB Micro-B (USB 2.0), 1× USB-C (USB 2.0), árnyékolt kábel és fémház, gyors töltés és sync & Charge támogatás akár 5 A, egyenes és mágneses végződés
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf155
4,7 71×
Vention Type-C (USB-C) 2.0 Male to USB-C Male 100W / 5A Cable 1m Black PVC Type
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 2× USB-C (USB 2,0), kétoldalas végződés és power Delivery 3,0, gyors töltés támogatás akár 5 A, egyenes végződés
2 230 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf127
4,8 72×
Vention Type-C (USB-C) to USB 2.0 Charge & Data Cable 2m Black
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), árnyékolt kábel, gyors töltés és sync & Charge támogatás akár 3 A, egyenes végződés
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf42
4,8 427×
AlzaPower AluCore USB-C to Lightning MFi 1m, ezüst
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 1× USB-C (USB 2,0), 1× lightning, power Delivery 3,0, sync & Charge támogatás, egyenes végződés
Szuper ár
3 910 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB091c
4,6 571×
AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 1m, fekete
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 1× USB-C (USB 3,2 Gen 1), 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1), aranyozott csatlakozó és VelcroStrap+ akár 3 A, egyenes végződés
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB116b
4,7 71×
Vention Type-C (USB-C) 2.0 Male to USB-C Male 100W / 5A Cable 0.5m Black PVC Type
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 0,5 m, male csatlakozó 2× USB-C (USB 2,0), kétoldalas végződés és power Delivery 3,0, gyors töltés támogatás akár 5 A, egyenes végződés
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf126
4,8 21×
Vention Lightning MFi to USB 2.0 Braided Cable (C89) 1.5m Red Aluminum Alloy Type
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1,5 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 2,0), 1× lightning, árnyékolt kábel, fémház és MSI tanúsítvány, gyors töltés és sync & Charge támogatás akár 2,4 A, egyenes végződés
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf143
Samsung USB-C, 3A, 1,8m, fekete - Adatkábel
Típusok
5,0
Samsung USB-C, 3A, 1,8m, fekete
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1,8 m, male csatlakozó 2× USB-Cakár 3 A, egyenes végződés
Szuper ár
4 500 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAc006
5,0
Vention Cotton Braided USB-C to HDMI Cable 2 m Black Aluminum Alloy Type
Videokábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× HDMI, 1× USB-C, aranyozott csatlakozó, egyenes végződés
7 270 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk137
4,3 49×
Vention Type-C (USB-C) 2.0 (M) to USB-C (M) 100W / 5A Cable 2m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 2× USB-C (USB 2,0), kétoldalas végződés, fémház és power Delivery 3,0, gyors töltés támogatás akár 5 A, egyenes végződés
3 590 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf137
4,8 658×
Apple Lightning to USB Cable 0,5m
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 0,5 m, male csatlakozó 1× lightning, 1× USB-A (USB 2.0), egyenes végződés
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA904h8
5,0
Samsung USB-C adatkábel 1,5m White (OOB Bulk)
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1,5 m, male csatlakozó 1× USB-C, female csatlakozó 1× USB-A, egyenes végződés
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAc011
4,6 64×
Vention USB 2.0 to microUSB Charge & Data Cable 2m Black
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 2 m, male csatlakozó 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), árnyékolt kábel, gyors töltés és sync & Charge támogatás akár 3 A, egyenes végződés
Leárazás
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf48
4,5 33×
Vention Lightning MFi to USB 2.0 Braided Cable (C89) 0.5m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 0,5 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 2,0), 1× lightning, árnyékolt kábel, fémház és MSI tanúsítvány, gyors töltés és sync & Charge támogatás akár 2,4 A, egyenes végződés
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf138
4,8 427×
AlzaPower AluCore USB-C to Lightning MFi 3m, ezüst
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, akár 3A Sync & Charge, 1x USB-C, 1x Lightning, tartós fémtest, nejlonfonat, Apple iPhone, iPad és más Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, MFi tanúsítvány, VelcroStrap+
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB091f2
4,7 25×
Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 1m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 2× USB-C (USB 2,0), kétoldalas végződés és árnyékolt kábel, hajlított végződés
3 350 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf172

Telefon töltőkábelek

adatkábelMágneses kábelek: könnyű csatlakoztatás és sok más előny Mit értünk a mágneses kábel kifejezés alatt? Ha olyan kábelre gondolsz, amely a mágneses erő jelenlétének...

Telefon töltőkábelek

A Telefon töltőkábelek kategóriában összesen 1012 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó telefon töltőkábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább telefon töltőkábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb telefon töltőkábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: telefon töltőkábelek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ