Nakupování budoucnosti Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 2

Asztali számítógépek

A szabványos méretű asztali számítógépek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, köszönhető ez annak, hogy a laptopokhoz viszonyítva kedvezőbb ár/teljesítmény aránnyal rendelkeznek és az alkatrészek cseréje, bővítése is könnyen megoldható. Melyik számodra a legjobb asztali számítógép? Milyen kategóriákra bontható az asztali PC kínálat? Milyen PC konfiguráció jöhet számításba a kiválasztás során? Olvass tovább és ismerkedj meg az asztali gépek világával!

Tovább

Miért remek választás az asztali számítógép?

Bár az asztali számítógépek nem olyan könnyűek és hordozhatók, mint a laptopok, mégis a piacon kapható különböző PC konfigurációk számos előnyt kínálnak:

 • Egy asztali gép gyakran sokkal erősebb alkatrészekkel rendelkezik, ráadásul elérhetőbb áron.
 • Az asztali PC egyszerűbb kialakítású, ennek köszönhetően még a laikusok is könnyedén kicserélhetik a benne található alkatrészeket.
 • Az asztali gép sokféle csatlakozót kínál a különböző kiegészítőkhöz és monitorokhoz.

Az asztali számítógépek alapvető csoportosítása

A PC konfigurációk felosztását elsősorban a felhasználási módjuk határozza meg. Lehet nagy teljesítményű gamer számítógép, igényes programokat futtató munkaállomás, vagy gazdaságosabb, irodai használatra szánt PC konfiguráció. A lényeg, hogy az alapján érdemes választani, hogy milyen célt fog szolgálni a kiszemelt asztali számítógép. Ennek megfelelően az ideális számítógép konfiguráció se nem gyengébb, se nem sokkal erősebb, mint amennyire a rendeltetési célja azt indokolttá teszi.

PC asztali számítógép Hagyományos asztali PC
AIO PC asztali számítógépek All In One PC
Mini számítógép asztali Mini PC

A gamer számítógép konfigurációk legfőbb ismérve a nagy teljesítmény

Az ideális gaming számítógép összeállítás erős videókártyát és gyors processzort (például Intel Core i7) rejt magában. A játékok futtatása mellett olyan igényes feladatok elvégzésére is alkalmas, mint a videószerkesztés, a 3D modellezés és a virtuális valóság megjelenítése. A gaming számítógép asztali változatának kiváló minőségű hűtésre van szüksége, hiszen a kimagasló teljesítmény elkerülhetetlenül hőt termel, kiváltképp, ha a felhasználója érti a dolgát és túlhúzással feszegeti a gép konfiguráció teljesítményének határait.

i

Amennyiben nagyobb méretei miatt nem felel meg számodra az asztali számítógép, ismerkedj meg a Mini PC kínálatunkkal. A mini asztali PC tulajdonképpen csak egy kis doboz, mely méretei ellenére mégis elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi használathoz és a multimédia lejátszáshoz. Használható úgy is, mint klasszikus asztali számítógép, de multimédia központként csatlakoztatható a TV-hez is.

Az irodai PC konfigurációk nem rendelkeznek csúcsminőségű alkatrészekkel vagy szembetűnő dizájnnal

Az irodai asztali számítógépek kellően hatékonyak, ugyanakkor gazdaságos megoldást kínálnak a mindennapi feladatok elvégzéséhez, például az e-mail kezeléséhez, táblázatokkal való munkához vagy az internet böngészéséhez. Az irodai számítógép konfigurációk, mint otthoni asztali számítógépek is jól teljesítenek, internetezésre, videók megtekintésére és zenehallgatásra teljes mértékben megfelelőek.

Az All in One asztali számítógép előnye, hogy a monitor, a gépház és minden alkatrész egy egységet alkot, így sokkal kompaktabb, mint egy klasszikus asztali gép. Általában azonban adott árkategórián belül alacsonyabb teljesítményt ér el, mint egy külön összeállított asztali számítógép szett.

Alza PC asztali számítógép – a vásárló igényeire szabva

Az Alza PC-k olyan „kulcsrakész” asztali számítógépek, amelyek között a gamerek, videószerkesztők, videóbloggerek, valamint otthoni felhasználok és szakemberek is könnyen megtalálhatják a számításaikat. Műhelyeinkben évente több mint 10 ezer Alza asztali PC kerül összeszerelésre, természetesen mindig az ügyfeleink igényeinek megfelelően. Egyszerűen csak válaszd ki az alkatrészeket és mi gondoskodunk a többiről, beleértve a szállítást is. Ne habozz, legyen a tiéd egy valóban egyedi számítógép összeállítás.

i

Az összes Alza asztali számítógép ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik – 3 éves kiterjesztett garancia, online szolgáltatás és meghibásodás esetén garantált javítás 10 napon belül.

Az asztali számítógép részei - a legfontosabb paraméterek

Az asztali számítógép részei alatt a különböző alkatrészeket értjük, közéjük tartozik a processzor, a RAM memória, a videókártya, az alaplap és még sok egyéb alkatrész mellett a tárolólemez is, mely az operációs rendszernek és az adatoknak ad helyet. A különböző perifériák mellett ezen alkatrészekből tevődik össze egy komplett asztali számítógép, a kész PC.

Az asztali gépek szíve és lelke a processzorban rejlik

Minden számítógép konfiguráció legfontosabb elemének a processzor számít, hiszen a folyamatok irányítása a processzor kezében összpontosul. A magok száma jelzi, hogy a processzor egyszerre hány számítási szálon képes dolgozni, a frekvencia pedig az egyes magok sebességét GHz-ben számszerűsíti. Általában minél nagyobb a frekvencia, annál gyorsabb a komplett asztali számítógép is. A több mag leginkább a gamer PC konfigurációk teljesítménye szempontjából bír komoly jelentőséggel, de kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaállomások területén is.

i

Asztali számítógépek olcsón

A lehető legbarátságosabb árcédulájú asztali PC kínálatot keresed? Az Alza outletben rengetek felbontott, újszerű és használt asztali számítógép vár rád, melyekre garanciát vállalunk.

Az asztali gép zökkenőmentes működésének kulcsa az elegendő RAM

Az asztali számítógép csak megfelelő kapacitású RAM memóriával felvértezve képes a rendszer zökkenőmentes futtatására. A nagyobb kapacitású operációs memóriával rendelkező asztali számítógépek több böngészőablak és program egyidejű futtatására is alkalmasak. A felhasználói igények és a szoftverek rendszerkövetelményei rohamosan növekednek, ezért gondolj a jövőre is.

 • 8 GB-nál kevesebb RAM a kevésbé igényes felhasználók számára alakalmas.
 • 8–16 GB RAM már lehetővé teszi, hogy a PC konfiguráció zökkenőmentesen futtasson grafikus programokat és igényesebb játékokat.
 • 32 vagy annál több GB RAM-ra a legigényesebb feladatokhoz van szükség, például 3D-s modellezés, virtuális valóság és videoszerkesztés.

A dedikált videókártya a gamer asztali PC abszolút elengedhetetlen eleme

A különböző PC konfigurációk tartalmazhatnak integrált vagy dedikált videókártyát. Az integrált videókártyák a processzor részét képezik és csak az átlagos otthoni használathoz, illetve az irodai munkavégzéshez nyújtanak elegendő teljesítményt. A dedikált videókártya elsősorban a gaming célokra szánt asztali számítógépek nélkülözhetetlen alkatrésze, természetesen a nagyobb teljesítménye végett, de gyakran az igényesebb programok futtatásához is szükség van rá.

Az asztali számítógép tárhelyének típusai

Az asztali számítógépek tárolólemezei adnak helyet az operációs rendszernek, a szoftvereknek és az egyéb adatoknak. Az legfontosabb paraméterek a kapacitás, valamint az adatok olvasási és írási sebessége. Manapság sok asztali PC már két különböző típusú, egy gyors és egy nagy kapacitású, tárolólemezt használ egyszerre. Ha az asztali számítógép számodra csak alapvető műveletek elvégzésére szolgál, akkor minden bizonnyal elégedett leszel egy nagy kapacitású HDD-vel. Az SSD-t inkább gaming és professzionális használatra ajánljuk.

 • A HDD egy mechanikus meghajtó, előnye a nagy kapacitás és az alacsony ár, hátránya az adatok lassabb olvasása és írása.
 • Az SSD egy mozgó alkatrészek nélküli tároló, mely gyorsabb és drágább, mint a HDD.
 • A hibrid SSHD a HDD és az SSD ötvözete, mely az adatok tárolására a HDD részét, a programok gyors futtatására pedig az SSD részét használja.

i

Rendelkezik az asztali számítógép Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal?

A laptopokkal ellentétben az asztali számítógépek hálózati kártyájában gyakran nem áll rendelkezésre beépített Wi-Fi és Bluetooth modul, azonban ez könnyen orvosolható például USB hálózati kártya és Bluetooth adapter használatával.

A PC konfigurációk gépházának méretei

Az asztali PC gépházának méreteit semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen nemcsak arról van szó, hogy az asztali számítógép elfér-e az adott helyen. A gépház mérete határozza meg azt is, hogy hány alkatrészt képes befogadni a számítógép összeállítás.

 • A Mini ITX asztali gépek kicsi, szabvány méretű alaplapoknak adnak helyet. Jellemzően csak 1-2 tárolólemez és 1 videókártya fér el bennük, illetve a ventilátorok mérete és száma is korlátozott.
 • A Mini Tower típusú asztali gép a leggyakoribb. Kicsi, de 2 tárolólemeznek, 2 videókártyának és akár 4 ventilátornak is helyet ad.
 • A Midi Tower asztali számítógépek rengeteg teret kínálnak a bővítésre. Könnyen elfér bennük akár 10 tárolólemez, 3 videókártya és 8 ventilátor is.
 • A Big Tower típusú PC konfiguráció általában munkaállomásként funkciónál. Sok tárolólemezt, 4 videókártyát és akár 10 ventilátort is képes befogadni.

Az asztali számítógépek operációs rendszerrel működnek

Most, hogy az asztali számítógép hardveréről már mindent tudunk, beszéljünk kicsit a szoftverekről is. Operációs rendszer nélkül egyetlen asztali PC sem képes működni. Amennyiben egy asztali számítógép Windows 10 rendszer nélkül kerül értékesítésre, úgy operációs rendszert kell hozzá vásárolni vagy telepíteni kell rá az ingyenes Linux disztribúciót. Az Apple Mac asztali számítógépek saját macOS rendszerrel rendelkeznek.

i

Asztali számítógép árak

Az asztali számítógépek ára valamivel 100 ezer forint fölött kezdődik, azonban a legdrágább PC konfiguráció ára elérheti a 2 millió forintot is. Az asztali számítógépek átlagára körülbelül 600-700 ezer forint környékére tehető. Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, tekintsd meg az asztali számítógép akció kínálatunkat és szemezgess kedvedre a csökkentett árú asztali gépek széles választékából.

Melyik a legjobb asztali számítógép?
Ha még mindig nem tudod, milyen PC konfiguráció számodra az ideális választás, olvasd el a Hogyan válasszunk számítógépet című cikkünket, melyben választ kaphatsz minden egyéb kérdésedre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Alza BattleBox Core RTX3080 Quiet Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer PC - Intel Core i9 10850K Comet Lake 5,2 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3080 10 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro + AJÁNDÉK Internet Security Bitdefender értéke 8 690 Ft
1 120 190 Ft

2.
Alza HomeOffice i5 NUC Raktáron változat szerint
Számítógép - Intel Core i5 8259U Coffee Lake 3,8 GHz processzor, Intel Iris Plus Graphic 655, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt 3, 5 × USB 3.2, Mini Tower-ház + AJÁNDÉK Internet Security Bitdefender értéke 8 690 Ft
176 790 Ft

3.
Alza GameBox Core GTX1660 Super Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer PC - Intel Core i5-9400F Coffee Lake 4,1 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1660 Super 6 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 500 GB SSD + 2 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, DVI, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home + AJÁNDÉK Internet Security Bitdefender értéke 8 690 Ft
-2%
404 710 Ft
397 890 Ft

Még több
76 tétel
Classic Kategória
HP ProDesk 400 G6
Mini PC - Intel Core i5 10500T Comet Lake 3,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Asztali-ház, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

259 900 Ft áfa nélkül 204 650 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HPBD1008n7m6
Arany középút
Alza Battlebox Ryzen RTX3060 Aorus
Gamer PC - AMD RYZEN 5 3600 4,2 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 6 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-2% 598 620 Ft
589 490 Ft áfa nélkül 464 170 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklSCL3060p
Premium Kategória
Alza BattleBox Core RTX3080 Quiet - Gamer PC
Típusok
Alza BattleBox Core RTX3080 Quiet
Gamer PC - Intel Core i9 10850K Comet Lake 5,2 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3080 10 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

1 008 170 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK10
1 120 190 Ft áfa nélkül 882 040 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklSCL3080K1
Alza GameBox Core GTX1660 Super
Gamer PC - Intel Core i5-9400F Coffee Lake 4,1 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1660 Super 6 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 500 GB SSD + 2 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, DVI, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-2% 404 710 Ft
397 890 Ft áfa nélkül 313 300 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB4a7s4b
Alza GameBox Core RTX 3070 - Gamer PC
Típusok
Alza GameBox Core RTX 3070
Gamer PC - Intel Core i7 10700F Comet Lake 4,8 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 2 TB HDD 7200 ford/perc, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

649 970 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK10
722 190 Ft áfa nélkül 568 650 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB4c9g5
Alza HomeOffice i5 NUC
Számítógép - Intel Core i5 8259U Coffee Lake 3,8 GHz processzor, Intel Iris Plus Graphic 655, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt 3, 5 × USB 3.2, Mini Tower-ház

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

Ár több darab vásárlása esetén 176 790 Ft áfa nélkül 139 200 Ft
Részletek
Raktáron változat szerint
Termékkód: NADALZT14N
Alza BattleBox Ryzen RX 6700 XT Quiet
Gamer PC - AMD Ryzen 5 5600X 4,6 GHz processzor, AMD Radeon RX 6700 XT 12 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro

+ INGYEN Elektronikus promo kód - akciós játékcsomag bizonyos Alza Gaming PC-hez - a Far Cry 6 játék megjelenése: 2021. 10. 07., 2022. január 29-ig szükséges érvényesíteni
+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-3% 763 660 Ft
739 900 Ft áfa nélkül 582 600 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklSCL6700X
Alza GameBox RTX3060 PLAYzone CEE - Gamer PC
Típusok
Alza GameBox RTX3060 PLAYzone CEE
Gamer PC - Intel Core i5 10400F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Elektronikus promo kód Intel Biomutant Gaming Bundle - 2022. január 31-ig szükséges beváltani
+ INGYEN Internet Security Bitdefender

486 290 Ft áfa nélkül 382 910 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB4b11c
Alza BattleBox Core RTX3070 Quiet - Gamer PC
Típusok
Alza BattleBox Core RTX3070 Quiet
Gamer PC - Intel Core i7 10700KF Comet Lake 5,1 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-2% 796 970 Ft
782 990 Ft áfa nélkül 616 530 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklSCL3070d1
Alza GameBox Core RTX3060 +
Gamer PC - Intel Core i5 10400F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 2 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 3 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

545 290 Ft áfa nélkül 429 360 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB5b2m6
HP 290 G4 MT
Számítógép - Intel Core i3 10100 Comet Lake 4,6 GHz processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, DVD, VGA D-SUB és HDMI, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Mini Tower-ház, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

214 900 Ft áfa nélkül 169 210 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HPBD1007m0iHU
Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus
Gamer PC - AMD Ryzen 7 5800X 4,7 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 2 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-4% 916 990 Ft
883 990 Ft áfa nélkül 696 060 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklSCL3070p
Acer Nitro 50 Gaming PC
Gamer PC - Intel Core i5 10400F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1660 Super 6 GB, 8 GB RAM, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Asztali-ház, Windows 10 Home

349 900 Ft áfa nélkül 275 510 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TC017m1k2HU
Acer Nitro 50 Gaming PC
Gamer PC - Intel Core i7 10700F Comet Lake 4,8 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8 GB, 8 GB RAM, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Asztali-ház, Windows 10 Home

499 900 Ft áfa nélkül 393 620 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TC017m1k1HU
HP 290 G3 SFF
Számítógép - Intel Core i5 10500 Comet Lake 4,5 GHz processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, DVD, Wi-Fi, VGA D-SUB és HDMI, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Mini Tower-ház, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

239 900 Ft áfa nélkül 188 900 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HPBD1007k9eHU
HP 400 G6 MT
Számítógép - Intel Core i3 9100 Coffee Lake 4,2 GHz processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, DVD, VGA D-SUB és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Mini Tower-ház, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

199 900 Ft áfa nélkül 157 400 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HPBD1007m1aHU
HP 290 G3 SFF
Számítógép - Intel Core i3 10100 Comet Lake 4,6 GHz processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, DVD, VGA D-SUB és HDMI, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Mini Tower-ház, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

209 900 Ft áfa nélkül 165 280 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HPBD1007k9fHU
Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair
Gamer PC - AMD Ryzen 7 5800X 4,7 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 6 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-3% 943 300 Ft
913 790 Ft áfa nélkül 719 520 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: sklSCL3070b
Alza Gamebox Ryzen RTX3070
Gamer PC - AMD Ryzen 5 5600X 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 2 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

649 970 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK10
722 190 Ft áfa nélkül 568 650 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB4a7t8
Alza GameBox Core RTX 3070 - Gamer PC
Típusok
Alza GameBox Core RTX 3070
Gamer PC - Intel Core i7 10700F Comet Lake 4,8 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 2 TB HDD 7200 ford/perc, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

649 970 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK10
722 190 Ft áfa nélkül 568 650 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB4c9g5w
Alza GameBox Core GTX1650 Super
Gamer PC - Intel Core i3 10100F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1650 Super 4 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, DVI, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

338 890 Ft áfa nélkül 266 840 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: sklRB4a6s9b
Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Mini - Gamer PC
Típusok
Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Mini
Gamer PC - AMD Ryzen 5 5600X 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, Mini ITX-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-8% 733 960 Ft
677 990 Ft áfa nélkül 533 850 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklSCL3070i2
ASUS ROG Strix GL10DH-HU017D
Gamer PC - AMD Ryzen 5 3400G 4,2 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB, 8 GB RAM, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB és HDMI, 3 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Big Tower-ház, op. rendszer nélkül

279 900 Ft áfa nélkül 220 390 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TA245d10hHU
Alza BattleBox Ryzen RTX3080 Corsair - Gamer PC
Típusok
Alza BattleBox Ryzen RTX3080 Corsair
Gamer PC - AMD Ryzen 9 5900X 4,8 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3080 10 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 3000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

-6% 1 352 570 Ft
1 267 590 Ft áfa nélkül 998 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklSCL3080dw

Asztali számítógépek

cikkSir Clive Sinclair - feltaláló, újító, bonviván 2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes...
Sokan nem is gondolnák, hogy a számítógép tisztítása mennyire fontos. Rendszeres túlmelegedés, hirtelen...
A TV-nézés számítógépen ma már könnyebb, mint valaha, ráadásul több módja is van. Ide sorolhatók például a...
cikkHogyan készíthetünk printscreen (screenshot) képernyőképet? Gyorsan rögzítened kellene a telefon tartalmát, vagy meg kell osztanod egy hibaüzenetet a laptopról? Akkor...
Az AI, vagy mesterséges intelligencia egy olyan kifejezés, amelyet az utóbbi időben nagyon gyakran hallunk...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának...
További cikkek Összes cikk

Asztali számítógépek

A számítógépet, melyet az angol "Personal Computer" kifejezés után PC-nek is nevezünk, jelenleg az emberi tevékenység szinte minden területén használjuk. Manapság már mindannyiunk életének szerves részévé vált. Kevesen hinnék azonban, hogy eredetileg a "számítógép" szó olyan embert jelentett, aki számításokat végzett. A szó jelentésének megváltozása a hardver (azaz a számítógép fizikai/kézzelfogható részei) elnevezés vonatkozásában abban az időben következett be, amikor az amerikaiak elkezdtek dolgozni az első atombomba legyártásán. A PC, azaz a személyi számítógép, elnevezés csak 1981-ben épült be a köztudatba, amikor bemutatták az első IBM PC-t (IBM 5150). Az egyedi számítógépek összeállítása már ekkor elkezdődött.

A mai számítógépek tulajdonképpen az első IBM PC-ből fejlődtek ki és azóta is folyamatosan fejlődnek. A monokróm CRT monitorokat felváltották a modern és vékony LCD kijelzők, a csúnya és túl egyszerű számítógépházak pedig remek dizájnt kaptak. Természetesen a gyors fejlődés nem kerülte el a számítógép belsejében lévő alkatrészeket sem. A mai processzorok legalább két magot rejtenek magukban és nagyságrenddel nagyobb frekvenciával működnek, mint őseik, a videókártyák olyan teljesítményre képesek, hogy abszolút realisztikus grafikával jelenítik meg a játékokat, a hangkártyák pedig többcsatornás hangzást valósítanak meg.

Mire kell figyelni egy új számítógép összeállítás kiválasztásakor? A legfontosabbak a következők: minőségi alaplap, nagy teljesítményű processzor és videókártya, elegendő kapacitású RAM memória és annak bővítési lehetősége, a tárolólemez sebessége és kapacitása, egy minőségi DVD író, az operációs rendszer (leggyakrabban Microsoft Windows) és nem utolsó sorban a számítógép általános megjelenése.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asztali számítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább asztali számítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb asztali számítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: asztali számítógépek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ