ApF HU ApF HU

Ruhaszárítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rendeltetés
Beltéri
(86)
Kültéri
(69)

A ruhaszárítók egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. A modern ruhaszárító eszközök a funkcionalitást a tárolással ötvözik, és még a nagyon kis helyiségekben is megoldást kínálnak - sokféle típus és méret közül választhatsz. Olvass tovább, és ismerd meg a különböző ruhaszárító állvány típusokat.

Tovább

Mi a különbség a beltéri és a kültéri ruhaszárítók között?

Mi a különbség a beltéri és a kültéri ruhaszárítók között? A két típus nemcsak kialakításban, hanem a kedvezőtlen külső hatásokkal szembeni ellenállóképességben is különbözik egymástól. Ha kültéren és beltéren is szeretnéd használni a ruhaszárító eszközöd, de nem szeretnél két szárítót vásárolni, válasszon egy tartósabb, kültéri és beltéri használatra tervezett ruhaszárító állvány modellt.

Klasszikus beltéri ruhaszárítók

A beltéri ruhaszárítók lehetővé teszik a klasszikus beltéri ruhaszárítást, ha nincs vagy nem akarsz szárítógépet használni. Segítségükkel áramot takaríthatsz meg, ez eszek az eszközök olcsón megvásárolhatók.

Tartósabb kültéri ruhaszárítók

A kültéri ruhaszárító a kertben és az erkélyen vagy a teraszon egyaránt használható. A ruhák a friss levegőn száradnak meg, így energiát takaríthatsz meg a szárító működtetése helyett, és nem lesz túl párás a lakásban.

i

A gyors szárítást elektromos ruhaszárítók biztosítják

Az elektromos ruhaszárító valójában egy speciális ruhaszárító fajta, amelyet akkor használhatsz, ha kint rossz az időjárás, és fel akarod gyorsítani a szárítási folyamatot. Csatlakoztasd egyszerűen a szárítót a fali aljzatba, és az elektromos szárító állvány pillanatok alatt felmelegedik körülbelül 40-50 °C-os hőmérsékletig, így kényelmesen megszáríthatod a ruháidat.

Milyen teregető való a kertbe?

A kerti ruhaszárítók általában egy, a talajba rögzített forgó szárító típusok. Előnyei közé tartozik a nagyméretű szárítófelület, valamint a forgatás lehetősége, ami biztosítja a kényelmet a ruhák felakasztásakor. A speciális modellek előtetővel is rendelkeznek, illetve madzagokat is lehet felszerelni rájuk.

 Vileda pultra szerelhető ruhaszárító
Pultra szerelhető szárító állvány

Elektromos ruhaszárító
Elektromos ruhaszárító

 Kültéri ruhaszárító állvány Leifheit
Kültéri teregető állvány

Válassz ruhaszárító állványt típus szerint

Különböző típusú ruhaszárítók közül választhatsz. A választásnál fontos meggondolni, hol szárítod majd a ruhákat - beltéren vagy kültéren, illetve fontos a rendelkezésre álló hely, a szárítási terület és más paramétereket is figyelembe kell venni.

  • Összecsukható ruhaszárítók - beltéri és kültéri összecsukható ruhaszárítók is kapható. Könnyen mozgathatók, összecsukott állapotban pedig nem foglalnak sok helyet.
  • Kinyitható kültéri ruhaszárító - ideális a kertbe. Viszonylag nagy mennyiségű ruhanemű szárításához alkalmas, használaton kívül könnyedén összecsukható.
  • Emeletes ruhaszárító - megközelítőleg azonos hosszúságú szárító felületet kínál, mint az összecsukható ruhaszárítók, de nem foglal akkora helyet. Kis háztartásokban alkalmas, akár a zuhanysarokban is elhelyezhető, így biztosan nem lesz útban.
  • Falra szerelhető ruhaszárító - tökéletes erkélyre vagy fürdőkád fölé. Könnyen telepíthető, használaton kívül elrejtheted a szárítóköteleket.
  • Felakasztható ruhaszárító - a fűtőtestre vagy a fürdőkádra helyezhető. Bár ezek a ruhaszárítók nem kínálnak nagy szárító felületet, rendkívül praktikusak. A fűtőtestre téve télen a ruhanemű gyorsan megszárad.
  • Szabadon álló fix ruhaszárító - hasonló a forgatható modellhez. Kültéren, a kertben használják, és szintén nagy szárítófelületet kínál, viszont nem forgatható, így felakasztáskor mozgatni kell.

Mely ruhaszárítók alkalmasak kis helyiségekbe? Az összecsukható, de a függőleges, a felakasztható, esetleg a mennyezetre szerelt modellek is megfelelőek lehetnek.

Az erkélyre keresel szárító állvány típust?

Hogyan nézhetnek ki az erkélyre való ruhaszárítók? Attól függ, hogy mekkora az erkélyed, és milyen megoldást szeretnél. Használhatsz pultra, falra szerelhető vagy emeletes szárítót is. A felakasztható ruhaszárítók felszerelhetők a korlátra, de választhatsz plafonra szerelhető darabokat is. Ugyanezek a lehetőségek vonatkoznak a teraszokra is.

 Ruhaszárító az ablakhoz
Harmonika ruhaszárító állvány

 Ruhaszárító a fürdőszobába
Ruhaszárító állvány fürdőszobába

 Fürdőszobai ruhaszárító
Felhúzható szárító

 Mennyezeti ruhaszárító
Mennyezeti szárító állvány

i

Helytakarékos mennyezeti ruhaszárító állványok

Az egyik alternatíva a mennyezeti ruhaszárító. Ha van hely, használhatod beltéren vagy kültéren is. Telepítése nehezebb, de későbbi használata egyszerű és helytakarékos. Egyszerűen csak húzd le a zsinórt, akaszd fel rá a ruhákat, majd húzd fel újra.

Az ideális ruhaszárítók egyéb paraméterei

Az általad preferált típuson kívül más paramétereket is meg kell vizsgálnod, amelyekkel egy megfelelő ruhaszárítónak rendelkeznie kell. A legfontosabb a szárítófelület, valamint a terhelhetőség, amely meghatározza, hogy mennyi ruha fér el a szárító állvány modellen.

Mekkora szárítófelülettel kell rendelkeznie egy ruhaszárító állvány típusnak?

A legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venned, az az, hogy milyen gyakran és mennyit mosol. Ha nálad a mosógép folyamatosan jár, akkor a ruhaszárítók sorainak hossza fontos szempont. A szabványos beltéri ruhaszárító állvány körülbelül 20 méteres zsinórokkal rendelkezik, így körülbelül két adag ruhát akaszthatsz fel rájuk. A kültéri ruhaszárítók akár öt adag mosott ruhát is elbírnak, de légy óvatos, és ne terheld túl az eszközt.

A szárítófelület mérete szintén összefügg a terhelhetőséggel. A kis ruhaszárítók körülbelül 5 kg-ot bírnak, a nagyobbak akár 10-15 kg közötti ruhát is elbírnak.

Milyen anyagból készülnek a ruhaszárítók?

A ruhaszárítók általában fémből, nevezetesen acélból és alumíniumból készülnek. Ezeket műanyagokkal kombinálják, amelyek egyes alkatrészeikhez szükségesek. Az anyag minősége fontos, különösen olyan ruhaszárítók esetében, amelyet a szabadban fogsz használni, hogy a különböző időjárási körülmények hatására is sokáig használhasd az eszközt.

Tartozékok ruhaszárító állványokhoz

Milyen tartozékok fontosak, ha ruhaszárítók vásárlását fontolgatod? Mindenekelőtt fontosak a fogasok, amelyek a ruhákat az adott soron tartják, és maguk a zsinórok, amelyek idővel elhasználódnak és cserére szorulnak. A ruhaszárítók egyéb kiegészítőkkel is kaphatók, például akasztókkal a kisebb ruhákhoz, fogasokkal vagy védőhuzatokkal.

  • A ruhacsipeszek nélkülözhetetlenek a ruha felakasztásához. Fából és műanyagból készült változatok egyaránt kaphatók.
  • A ruhaszárító zsinórok általában már a szárító állvány részei, de időről időre ki kell cserélni őket.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
VILEDA Mixer 3 - 30 m Szállításra kész > 5 db
Ruhaszárító - beltéri, emeletes, teljes szárítási hossz 30 m, tartó a kisebb ruhadaraboknak a csomag része, anyaga fém, mérete kinyitva 71 × 132 × 71 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,69 kg
12 990 Ft

2.
Vileda Viva Dry Style Xleg Szállításra kész > 5 db
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, összecsukható, teljes szárítási hossz 18 m, anyaga fém, mérete kinyitva 107 × 181 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,01 kg
9 390 Ft

3.
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, kertbe, összecsukható, szabadon álló, 17 zsinór/rúd, teljes szárítási hossz 18 m, max. terhelhetőség 17 kg, anyaga fém, mérete kinyitva 93 × 55 × 180 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,75 kg
5 290 Ft

Még több
130 termék
Classic Kategória
4,8 54×
Vileda Viva Dry Style Xleg
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, összecsukható, teljes szárítási hossz 18 m, anyaga fém, mérete kinyitva 107 × 181 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,01 kg
Szuper ár
9 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPR090
Arany középút
4,8 11×
VILEDA Infinity FLEX ruhaszárító 30 m
Ruhaszárító - beltéri, összecsukható, teljes szárítási hossz 30 m, tartó a kisebb ruhadaraboknak és fogas tartó a csomag része, a csomag tartalma kampók, anyaga fém, magassága kinyitva 128 cm
28 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DOMA1294
Arany középút
4,4 39×
VILEDA Infinity 27 méteres Ruhaszárító
Ruhaszárító - beltéri, összecsukható, teljes szárítási hossz 27 m, tartó a kisebb ruhadaraboknak a csomag része, anyaga fém, mérete kinyitva 100 × 257 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,4 kg
24 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPR243
Premium Kategória
5,0
Leifheit Linomatic 600 Plus
Ruhaszárító - kültéri, kertbe, alkalmas földre, forgó, leszúrható, teljes szárítási hossz 60 m, max. terhelhetőség 60 kg, fogas tartó a csomag része, a csomag tartalma rögzítő tartozékok, anyaga fém, mérete kinyitva 175 × 220 × 220 cm (Ma×Sz×Mé)
55 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LEIZE146
4,7 48×
VILEDA Mixer 3 - 30 m
Ruhaszárító - beltéri, emeletes, teljes szárítási hossz 30 m, tartó a kisebb ruhadaraboknak a csomag része, anyaga fém, mérete kinyitva 71 × 132 × 71 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,69 kg
12 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPR239
4,7 95×
TORO Összecsukható ruhaszárító 180 x 55 x 93 CM, 18 M
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, kertbe, összecsukható, szabadon álló, 17 zsinór/rúd, teljes szárítási hossz 18 m, max. terhelhetőség 17 kg, anyaga fém, mérete kinyitva 93 × 55 × 180 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,75 kg
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TORSP629
4,2 19×
LEIFHEIT Classic 180 Solid 81621
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, erkélyre, alkalmas földre, összecsukható, korrózióálló és csúszásgátló, szabadon álló, teljes szárítási hossz 18 m, max. terhelhetőség 18 kg, fogas tartó a csomag része, anyaga műanyag, mérete kinyitva 100 × 181,5 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), mérete összehajtva 55,5 × 105 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg
10 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEIFZAT684
4,8 178×
Leifheit PEGASUS 200 COMFORT
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, erkélyre, alkalmas földre, összecsukható és korrózióálló, szabadon álló, 1 emeletes, teljes szárítási hossz 20 m, max. terhelhetőség 20 kg, tartó a kisebb ruhadaraboknak a csomag része, a csomag tartalma csipesztartó, anyaga műanyag, mérete kinyitva 107 × 167 × 66 cm (Ma×Sz×Mé), mérete összehajtva 95 × 66 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,9 kg
18 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN8005b
4,7 56×
VILEDA Express ruhaszárító 3 m
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, függő, 5 zsinór/rúd, teljes szárítási hossz 3 m, anyaga fém, mérete kinyitva 18 × 52 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,4 kg
Szuper ár
3 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR245
4,7 20×
LEIFHEIT Rollfix 210 Longline 83040
Ruhaszárító - beltéri, fürdőszobába, alkalmas falra, kitolható, dübelekhez, 1 emeletes, 5 zsinór/rúd, teljes szárítási hossz 21 m, max. terhelhetőség 21 kg, anyaga műanyag, mérete kinyitva 8 × 210 × 48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,8 kg
7 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIFZAT690
4,7 22×
Leifheit Tower 190 81435
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, erkélyre, alkalmas földre, összecsukható, szabadon álló, 3 emeletes, teljes szárítási hossz 19 m, max. terhelhetőség 19 kg, tartó a kisebb ruhadaraboknak a csomag része, anyaga fém, mérete kinyitva 150 × 66 × 61 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,8 kg
17 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN8007a41
5,0 12×
Leifheit Csíptető kis ruhaneműhöz a Pegasus ruhaszárítóhoz
Csíptető - 2 db, csíptetők a Pegasus ruhaszárítóhoz, kis méretű ruhaneműk egyszerű szárítása érdekében ruhacsipeszek szüksége nélkül
1 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEISU347
4,5 36×
GIMI Radio függeszthető ruhaszárító, 3 m
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, függő, 5 zsinór/rúd, teljes szárítási hossz 3 m, anyaga fém, mérete kinyitva 18 × 52 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,34 kg
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR244
4,0
VILEDA Soft Care 21 m
Ruhaszárító - beltéri, szabadon álló, teljes szárítási hossz 21 m, max. terhelhetőség 19 kg, mérete kinyitva 128 × 215 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
Szuper ár
20 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DOMAD893
5,0
VILEDA ruhaszárító alumínium 100, 20 m
Ruhaszárító - beltéri, összecsukható, teljes szárítási hossz 20 m, anyaga fém
19 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UKL1101
4,7 17×
Blome kerti ruhaszárító PROMO 50 m
Ruhaszárító - kültéri, kertbe, összecsukható és korrózióálló, leszúrható, teljes szárítási hossz 50 m, a csomag tartalma rögzítő tartozékok, anyaga fém, mérete kinyitva 172 × 190 × 270 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg
15 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLOSUSPR1
4,3 13×
VILEDA Magnum 24 m
Ruhaszárító - beltéri, összecsukható, teljes szárítási hossz 24 m, tartó a kisebb ruhadaraboknak a csomag része, anyaga fém, mérete kinyitva 128 × 211 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg
16 790 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PPR577
4,5 17×
Leifheit ruhaszárító Tower 450
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, erkélyre, alkalmas földre, összecsukható, szabadon álló, 4 emeletes, teljes szárítási hossz 45 m, max. terhelhetőség 45 kg, kerekek a csomag része, anyaga fém, mérete kinyitva 176 × 73 × 69 cm (Ma×Sz×Mé), mérete összehajtva 171,5 × 68,5 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,6 kg
21 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN8007m
4,2 17×
VILEDA Solar álló ruhaszárító, 20 m
Ruhaszárító - beltéri és kültéri, összecsukható, teljes szárítási hossz 20 m, mérete kinyitva 88 × 182 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg
12 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPR234
4,8 23×
Leifheit Telegant Plus 100 83100
Ruhaszárító - beltéri, fürdőszobába, alkalmas falra, kitolható, szabadon álló, 8 zsinór/rúd, teljes szárítási hossz 8 m, max. terhelhetőség 8 kg, anyaga műanyag, mérete kinyitva 12 × 103 × 53 cm (Ma×Sz×Mé), mérete összehajtva 12 × 103 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg
15 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN8007l2
4,5 54×
VILEDA King 20 m
Ruhaszárító - beltéri, összecsukható, 1 emeletes, teljes szárítási hossz 20 m, tartó a kisebb ruhadaraboknak a csomag része, anyaga fém, mérete kinyitva 91 × 174 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg
16 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPR237
4,3
JHL ALU Összecsukható kerti ruhaszárító 50 m
Ruhaszárító - kültéri, kertbe, összecsukható, 40 zsinór/rúd, teljes szárítási hossz 50 m, max. terhelhetőség 30 kg, anyaga fém, mérete kinyitva 1,2 × 18,7 × 1,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg
14 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JHLSP256
3,8
BRILANZ kültéri szárító 60 m, 4 kar
Ruhaszárító - kültéri, kertbe, összecsukható, leszúrható, teljes szárítási hossz 60 m, a csomag tartalma rögzítő tartozékok, csipesztartó és védőtok, anyaga fém, mérete kinyitva 187 × 190 × 190 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg
16 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRSNP201
3,8 12×
BRILANZ kültéri szárító 50 m, 4 kar
Ruhaszárító - kültéri, kertbe, alkalmas földre, összecsukható és forgó, leszúrható, teljes szárítási hossz 50 m, a csomag tartalma rögzítő tartozékok, anyaga fém, mérete kinyitva 187 × 173 × 173 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg
20 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRISP002

Ruhaszárítók

Ruhaszárítók

A Ruhaszárítók kategóriában összesen 130 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ruhaszárítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ruhaszárítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ruhaszárítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ruhaszárítók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ