ApF HU Shop roku

Fűrészek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A fűrészek használhatók barkácsolásra, de vannak szép számmal olyanok is, amelyeket szakembereknek terveztek. Különféle típusúakat vásárolhatsz meg attól függően, hogy mi a célunk egy adott fűrésszel. Míg egyes modelleket a faágak le- és átvágására gyártották, más típusokkal fémet vághatunk el, és vannak olyanok is, amelyekkel bármilyen formát ki lehet vágni. Olvass tovább és tudj meg többet a fűrészek típusairól. 

Tovább

A fűrészek eltérőek a vágní kívánt anyagok tekintetében

Az egyes kategóriákon belül találunk különbségeket, például teljesítmény, energiaforrás vagy tömeg tekintetében. Milyen fajta fűrész található manapság a piacon, és hogyan különböztetjük meg a hobbi, a részben professzionális és a professzionális fűrészeket? Nézzük meg az alábbi táblázatot az anyaghoz való alkalmasság tekintetében!

Anyag / fűrész Körfűrész Dekopírfűrész Gérvágó fűrész Szúrófűrész Láncfűrész Asztali fűrész
Fa
Fém
Műanyag
Térkő

A fűrész teljesítménye

  • 500 W – fűrészlappal vagy egyenes fűrésszel való alkalmi munkához.
  • 1 200 W-ig – minőségi dekopír- és szúrófűrészek.
  • 1 200 W felett – a láncfűrészhez vagy körfűrészekhez legalább 1200 W teljesítmény biztosítása szükséges. Ha gyakran használod a láncfűrészt, válassz egy legalább 2000 wattos gépet.

Kör- vagy szúrófűrész? Hogyan lehet kideríteni, hogy melyikre van szükséged?

Ahogy már fentebb is volt róla szó, a fűrész egy olyan eszköz, amely többféle célra és különböző típusú anyagokon használható. Ezért a fűrészeket is különféle kategóriákba soroljuk. Azt is megtudhatod, hogyan lehet megkülönböztetni a hobbi célokra szánt fűrészeket a félprofi és a professzionális szerszámoktól. 

A körfűrész mind a fa, mind a fém feldolgozására alkalmas

A körfűrész a fűrésztárcsa típusától függően alkalmas fa, laminált lemez, fém és műanyag megmunkálására. Ennél a típusnál is az arányosság elve érvényesül, ahol a nagyobb fordulatszám nagyobb sebességet és jobb vágásminőséget jelent. A fűrésztárcsa teljesítménye és sebessége befolyásolja a vágás mélységét is. A fűrész akár 45 fokos szögben történő vágásra is alkalmas, a nagyobb súlyú körfűrész pontosabb vágást tesz lehetővé. A körfűrészek táborát erősíti az asztali körfűrész (cirkula) is. 

    A dekopírfűrész, mint multifunkcionális eszköz

    A dekopírfűrész az egyik legsokoldalúbb elektromos szerszám. A fűrészlaptól függően fához és fémhez is alkalmas. Könnyen kezelhető szerszám, amely a fűrészlap fel-le történő mozgatásával vág. Az ezzel a szerszámmal vágott felületet szükséges megtisztítani. 

    A gérvágó fűrész képes egyenes vágásra és gérvágásra is

    Egy gérvágó fűrész lehetővé teszi egy bizonyos szögben történő, pontos vágást, így az egyes darabok pontosan összeilleszthetők egymással. Használható fához, fémhez vagy műanyaghoz. A forgatható és dönthető fej alkalmassá teszi a diagonális vágást mindkét irányban. Használható gerendák készítésére vagy lambéria és egyéb, fából készült burkolat vágására. 

    AlzaTools körfűrész
    Körfűrész

    AlzaTools szúrófűrész 
    Dekopírfűrész

    Szalagfűrész
    Gérvágó fűrész

    Ácsfűrész farka 
    Orrfűrész

    i

    Kis orrfűrész vagy kardfűrész

    Az orrfűrészen a fogak eloszlása váltakozva jobbra és balra történik. Használható fa, fém, gipszkarton és műanyag vágására. Tökéletes vízvezeték-szerelők, lakatosok, ácsok, asztalosok és kőművesek számára. 

    Szalagfűrész profiknak és barkácsolóknak

    A szalagfűrész egyaránt alkalmas professzionális felhasználásra és barkácsoláshoz. Többféle változata létezik. A szalagfűrész a legélvezetesebb szerszámok közé tartozik, mivel könnyen kezelhető és minőségi vágásfelületet biztosít. A szalagfűrész nem hiányozhat egyetlen építkezésen vagy összeszerelés során sem. 

    A kézifűrészek (más néven kerti fűrészek) között az alkalmanként barkácsolók, az ipari körülmények között tevékenykedők, a klasszikus keret- és ívfűrészeket, valamint fix pengéjű és csapszeges modelleket keresők is megtalálják a számukra megfelelő alternatívát. 

    Asztali dekopírfűrész a pontos vágáshoz

    Az asztali dekopírfűrész a hagyományos kézműves tevékenység kedvelőinek és a modellezőknek készült. Lehetővé teszi bármilyen anyag abszolút pontos és finom vágását. Az elektromos asztali dekopírfűrész kényelmes vezérléssel büszkélkedhet, ahol csak az anyagot kell mozgatni, és még a hagyományos vonalat követő barkácsolóknak sem okoz csalódást.

    Elektromos szalagfűrész
    Szalagfűrész

    Kézi fűrész
    Kézi keretfűrész

    Elektromos forgácsfűrész 
    Asztali dekopírfűrész

    Láncfűrész AlzaTools
    Láncfűrész

    i

    Legyen szó egyszerű fűrészről, körfűrészről, motoros vagy elektromos szerszámról, az AlzaTools fűrészek nagyszerű felhasználói élményt és kiváló teljesítményt biztosít bármelyik projekted számára. Nézz szét olyan minőségi eszközök között, amelyekre támaszkodhatsz! 

    Tartozékok, amelyekre szükséged lehet egy-egy fűrész kapcsán

    Minden fűrész más típusú tartozékokat igényel. A motoros változatoknál nem hiányozhat otthonról az olaj, a fűrészbak, a lánc vagy a pengék és a csiszolók. Ne felejts el megfelelő tárcsákat (fához vagy fémhez valót) vásárolni a körfűrészhez. Végül, de nem utolsósorban, egyenes, asztali dekopírfűrészhez, valamint orrfűrészhez való fűrészlapokat is itt találsz.

    A fűrész meghajtása - milyent válassz? 

    A fűrész meghajtása nagyon fontos paraméter a munka közbeni kényelem szempontjából. Az elektromos fűrész biztonságos, de az elektromos áramnak elérhető közelségben kell lennie. Ezt a problémát könnyen orvosolják az akkumulátoros fűrészek, amelyek azonban idővel veszítenek a tartósságukból és gyakran a teljesítményükből is. A láncfűrészek meghajtása elektromos vagy benzinmotorral történik.

    • Elektromos fűrész: csendes eszközök, nem szennyezik a környezetet és beltéren is használhatók. Megnyugtató a jó teljesítményre való törekvés is. A legtöbb típus megtalálható nálunk a láncfűrésztől kezdve, a szalagfűrészen át az orrfűrészig.
    • Akkus fűrész: újratölthető akkumulátorral működik, amely szinte korlátlan kezelhetőséget és mobil felhasználást biztosít. Így otthoni és professzionális környezetben egyaránt alkalmas. Számíts azonban az alacsonyabb teljesítményre és a készüléknek újratöltésre is szüksége lesz.
    • Láncfűrész: elsősorban tűzifa professzionális és háztartási célokra történő feldolgozására vagy fakivágásra ajánlott. Ebben a kategóriában bőségesen képviseltetik magukat a benzines fűrészek, de vannak könnyebb és kisebb elektromos alternatívák is. 

    i

    A fűrész teljesítménye a fűrész típusától és fókuszától függ

    Míg az 500 W-os teljesítmény elegendő az orrfűrészhez vagy a szúrófűrésszel alkalmanként végzett munkákhoz, addig a jobb minőségű modelleknek akár 1200 W-os teljesítményre is képesek. Másrészt a lánc- vagy körfűrészek esetében a minimum az 1200 W-os teljesítmény. És 2000 W sem ritka a láncfűrészek esetében.

    Fűrész hobbi célokra vagy professzionális felhasználásra?

    A barkácsolásra szánt fűrész általában nem rendelkezik akkora teljesítménnyel, mint egy professzionális szerszám. Tekintsd meg ezt az egyszerű magyarázatot, amely segít eligazodni a kínálatban.

    • Hobby kategóriába tartozó fűrész - a motor térfogata körülbelül 50 cm³-ig terjed. Elegendő a házban, a kertben vagy a ház körül végzett rutinmunkákhoz, ajánlott könnyű metszéshez, kis mennyiségű tűzifa előkészítéséhez vagy nem túl méretes fák kivágásához.
    • Félprofesszionális kategóriába tartozó fűrész (50-70 cm³) - mezőgazdasági, építőipari vagy erdészeti munkákhoz ajánljuk. Egy ilyen fűrész többek között nagyobb mennyiségű tűzifa előkészítésére is alkalmas. 
    • 70 cm³ feletti, professzionális kategóriába tartozó fűrész - az ebbe a kategóriába tartozó fűrész nagy teljesítményű és megbízható, intenzív munkára készült.

    A fűrész és a tömege

    Minél kisebb a tömege, annál kevésbé megerőltető a munka, és annál jobban irányítható a fűrész. Ez vonatkozik a kézi fűrészekre, azaz a lánc-, kör-, dekopír- és szúrófűrészekre. Számolj azzal, hogy munka során a fűrész nehezebbnek tűnik majd már rövid idő elteltével is.

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    Einhell TC-TS 2025/2 Classic U Utolsó termék a raktáron
    Asztali körfűrész - körfűrész, 1800 W teljesítmény, 5000 ford/perc, fűrészlap átmérője: 250 mm, vágási magasság: 85/65 mm
    77 690 Ft

    2.
    Scheppach HS 100 S Special Edition Szállításra kész > 5 db
    Asztali körfűrész - körfűrész, 2000 W teljesítmény, 5000 ford/perc, fűrészlap átmérője: 250 mm, vágási magasság: 85/65 mm
    65 990 Ft

    3.
    FIELDMANN FZP 70505-0 20V Szállításra kész 3 db
    Ágvágó fűrész - akkumulátoros, rúdhossz 20 cm, teleszkópos nyél max. hossza 2450 mm, teleszkópikus nyél, tömege 3,2 kg, lap és lánc a csomag része
    32 790 Ft

    Még több
    424 termék
    Saját márkánk TOP minőség szuper áron
    4,2 15×
    AlzaTools PRO CBCHS40V Brushless BatteryONE 20V (twin battery = 40V)
    Láncfűrész - 2× 20 V, Oregon rúd 35 cm, Oregon lánc 52 láncszemmel, max. 19 m/s sebességgel, biztonsági láncfék, automatikus kenés, láncfeszítés szerszámok nélkül, szénmentes motortípus, tömege 3,5 kg, rúd és láncburkolat mellékelve, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
    Szuper ár
    57 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ATPT015
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    5,0
    FIELDMANN FZP 70505-0 20V
    Ágvágó fűrész - akkumulátoros, rúdhossz 20 cm, teleszkópos nyél max. hossza 2450 mm, teleszkópikus nyél, tömege 3,2 kg, lap és lánc a csomag része
    32 790 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Termékkód: FIELD183
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    3,5
    METABO KGS 254 M 613254000
    Gérvágó fűrész - 1800 W teljesítmény, porszívóhoz csatlakoztatható, 254 mm × 30 mm, tömege 16 kg
    115 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: METpok01
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    5,0
    BOSCH GCM 8 SJL
    Gérvágó fűrész - 1600 W teljesítmény, 5500 ford/perc, tömege 17,3 kg
    163 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: BOFAC10g4
    4,5
    Einhell TC-TS 2025/2 Classic U
    Asztali körfűrész - körfűrész, 1800 W teljesítmény, 5000 ford/perc, fűrészlap átmérője: 250 mm, vágási magasság: 85/65 mm
    77 690 Ft
    Utolsó termék a raktáron
    Termékkód: BOF146j5
    4,7 43×
    Scheppach HS 100 S Special Edition
    Asztali körfűrész - körfűrész, 2000 W teljesítmény, 5000 ford/perc, fűrészlap átmérője: 250 mm, vágási magasság: 85/65 mm
    65 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: GAR357m3
    4,7 11×
    Fieldmann FZP 6005-E
    Ágvágó fűrész - elektromos, akkumulátoros 0,6 kW, rúdhossz 25 cm, teleszkópos nyél max. hossza 280 mm, teleszkópikus nyél, tömege 3,8 kg, lap és lánc a csomag része
    30 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: BOJ120
    4,7 32×
    Metabo KGS 216 M + csere fűrészlap
    Gérvágó fűrész - kihúzható, 1500 W teljesítmény, 5000 ford/perc, 216 mm × 30 mm, tömege 13,5 kg
    79 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: BOG008d2
    4,7 20×
    FERRIDA CS 1815
    Körfűrész - teljesítményfelvétel: 1500 W, tárcsa szélessége: 185 mm, tárcsa belső szélessége: 20 mm, 45 fokban dönthető vágási szög mindkét oldalon, segédvezető sín vonalzóval, állítható acél alap, gumibevonatos ergonomikus fogantyú, tárcsatok, a csomagban: 185 mm-es fűrészlap, tömeg: 3,6 kg, kábel hossza: 2 m
    Szuper ár
    27 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: FRDGT012
    4,3 39×
    BOSCH EasyCut 12
    Láncfűrész - akkumulátoros, 7 cm rúdhossz, vágási mélység 65 mm, tömege 0,9 kg
    48 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BOFAC10j1
    4,9 50×
    BOSCH PST 650 (CT)
    Dekopírfűrész - elektromos, 500 W teljesítménnyel, 3100 rezgés/perc, max. vágási mélység 65 mm, fűrészlapcsere szerszám nélkül, fűrészpor elszívása, állítható vágási szög, ergonomikus fogantyú, antivibrációs rendszer és porfújás, tömege 1,6 kg, fűrészlap befogás típusa T, vágási teljesítmény fába 65 mm, acélba 4 mm, fűrészlap és koffer a csomag része
    20 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BOFAC9q5
    Scheppach Basa 3 230V - Szalagfűrész Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    Scheppach Basa 3 230V
    Szalagfűrész - fa, fém és műanyag vágásához, elektromos meghajtás, tápfeszültség 220 V, hosszirányú, keresztirányú és íves vágás, teljesítmény 800 W, 750 ford/perc, vágási sebesség 370 - 750 m/min, maximális vágási magasság 205 mm, maximális vágási szélesség 306 mm, vágási szög 45°, fűrészlap mérete 3 × 15 × 236 cm (V×SZ×H), billenőkeret, szögvonalzó és tolóütköző mellékelve, fordulatszám szabályozás és a vágási szög beállítása, konstrukció anyaga fém, mérete 166 × 55 × 160 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 75 kg
    316 690 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: SCHEpil04
    4,8 31×
    AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V
    Láncfűrész - 20 V, a vezetősín teljes hossza 156 mm, a rúd tényleges hossza 110 mm, 32 láncszemből álló lánc, a mellékelt olajjal kenhető, max. sebesség 5 m/s, fokozatmentes sebességszabályozás, csuklós fedél, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, biztonsági zár, szerszám nélküli láncfeszítés, szénkefés motor, csomag akkumulátor és töltő nélkül, méretek 42,4 × 8,1 × 19,5 cm, súly 1,36 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
    Szuper ár
    26 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ATPT027
    1,0
    Scheppach CSP 53-45
    Láncfűrész - benzines, motor teljesítménye 2 kW, 45 cm rúdhossz, tömege 6,8 kg
    57 990 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: GAR82e4
    3,0
    FIELDMANN FDK 200802-E
    Körfűrész - elektromos, 800 W, 4500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 45 mm, tárcsa átmérője 140 mm, védőtok, tömege 2,75 kg, fűrészlap mellékelve
    Szuper ár
    13 990 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: FIELD122
    4,3
    Black & Decker GKC1825L20
    Láncfűrész - akkumulátoros, 25 cm rúdhossz, vezetőszemek száma 40, láncosztás 3/8", vezetősín horony szélessége 1,3 mm, tömege 3,1 kg
    52 790 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BOD150c2b
    Scheppach HM 140 L
    Gérvágó fűrész - 2000 W teljesítmény, LED világítás, 305 mm × 30 mm, tömege 20,8 kg
    158 890 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: SCHEpil12
    Einhell TE-CS 18/165-1 Li-Solo
    Körfűrész - akkus, 4200 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 54 mm, tárcsa átmérője 165 mm, munkafelület led világítása, porelszívó adapter és a vágási szög beállítása, fűrészlap mellékelve
    37 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BOF227
    4,9 21×
    BOSCH PSA 700 E + 3x acc 0.603.3A7.001
    Szablyafűrész - elektromos, 710 W teljesítmény, az akkumulátor nem tartozék, 2700 fordulat/perc, lökethossza 20 mm, maximális vágási mélysége fába 150 mm, maximális vágási mélysége fémbe 10 mm, védőtok és a lapok gyors cseréje, tömege 3 kg, fűrészlap mellékelve
    35 290 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Termékkód: BOFAC9o1
    Fiskars kerti fűrész fix 33cm-es pengével
    Kerti fűrész - keményleveles, vágható anyagok: fa és műanyag, pengehossz: 330 mm, tömege: 0,3 kg
    Szuper ár
    8 190 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: Fis1024708
    5,0
    FISKARS SW68 Plus Összecsukható fűrész
    Fűrész - tökéletes vastag ágak és szárak gyors és tiszta vágására, 3 vágási pozíció: amikor a fűrészt az egyenesnél tovább nyitjuk, ideális az ágak alul történő fűrészeléséhez; amikor a fűrész egy síkban van a markolattal, ideális az általános vágásokhoz; amikor a fűrész "félig nyitott állapotban van, ideális a nagyobb erőkifejtéshez, a reteszelő gomb a fűrészt összecsukott helyzetben is rögzíti a biztonságos tárolás és szállítás érdekében, a mellékelt Power Tooth penge rendkívül éles, háromszoros köszörülésű fogakkal rendelkezik a hosszan tartó használat érdekében, az egyszerű csavaros pengecsere nagy teljesítményt és pontosságot biztosít szezonról szezonra (15 cm-es cserepenge 1067554), az ergonomikus markolat SoftGrip bevonata csúszásmentes fogást biztosít minden helyzetben, a 7 TPI penge gyors, agresszív vágást tesz lehetővé, penge hossza: 14,5 cm
    7 590 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BOR992l2
    4,3
    AlzaTools CCS20V BatteryONE 20V
    Körfűrész - 20 V, 165 × 20 mm × 1,6 mm átmérőjű tárcsákhoz, fogak száma 24, max. fordulatszám 4200 rpm, irányító lézerrel, 2. lézerosztály, vágási mélység 51 mm 90°-ban/37 mm 45°-ban, karbon típusú motor, tömege 2,3 kg, a mellékelt vezetősín és a tárcsa meglazításához szükséges kulcs, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
    Szuper ár
    25 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ATPT013
    Scheppach MBS 1200 xt
    Szalagfűrész - fém és műanyag vágásához, elektromos meghajtás, tápfeszültség 220 V, keresztirányú vágás, teljesítmény 1100 W, 144 ford/perc, maximális vágási sebesség 144 m/min, maximális vágási magasság 127 mm, maximális vágási szélesség 127 mm, vágási szög 45°, fűrészlap mérete 0,6 × 12,5 × 114 cm (V×SZ×H), billenőkeret, megvilágítás és satu mellékelve, fordulatszám szabályozás és a vágási szög beállítása, konstrukció anyaga fém, mérete 57 × 29 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,8 kg
    89 090 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Termékkód: SCHEpil19
    4,4 11×
    FERRIDA MS 2518
    Gérvágó fűrész mozgatható, teljesítmény 1800W, lapszélesség 255mm, belső lapszélesség 30mm, fordulatszám 5000rpm, 45°-ban döntött vágási opció, vágási dőlésszög 45°, lézeres vágásirányítás, mozgatási funkció széles munkadarabokhoz, lapfedél, fűrészlap 255mm, fűrészporgyűjtő zsák tartozék, kábel hossza: 2m
    86 190 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: FRDGT011

    Fűrészek

    műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
    Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
    Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
    akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
    A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
    További cikkek

    Fűrészek

    A Fűrészek kategóriában összesen 424 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűrészek vélemények
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ