ApF HU Visa

Fűrészek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A fűrészek használhatók barkácsolásra, de vannak szép számmal olyanok is, amelyeket szakembereknek terveztek. Különféle típusúakat vásárolhatsz meg attól függően, hogy mi a célunk egy adott fűrésszel. Míg egyes modelleket a faágak le- és átvágására gyártották, más típusokkal fémet vághatunk el, és vannak olyanok is, amelyekkel bármilyen formát ki lehet vágni. Olvass tovább és tudj meg többet a fűrészek típusairól. 

Tovább

A fűrészek eltérőek a vágní kívánt anyagok tekintetében

Az egyes kategóriákon belül találunk különbségeket, például teljesítmény, energiaforrás vagy tömeg tekintetében. Milyen fajta fűrész található manapság a piacon, és hogyan különböztetjük meg a hobbi, a részben professzionális és a professzionális fűrészeket? Nézzük meg az alábbi táblázatot az anyaghoz való alkalmasság tekintetében!

Anyag / fűrész Körfűrész Dekopírfűrész Gérvágó fűrész Szúrófűrész Láncfűrész Asztali fűrész
Fa
Fém
Műanyag
Térkő

A fűrész teljesítménye

 • 500 W – fűrészlappal vagy egyenes fűrésszel való alkalmi munkához.
 • 1 200 W-ig – minőségi dekopír- és szúrófűrészek.
 • 1 200 W felett – a láncfűrészhez vagy körfűrészekhez legalább 1200 W teljesítmény biztosítása szükséges. Ha gyakran használod a láncfűrészt, válassz egy legalább 2000 wattos gépet.

Kör- vagy szúrófűrész? Hogyan lehet kideríteni, hogy melyikre van szükséged?

Ahogy már fentebb is volt róla szó, a fűrész egy olyan eszköz, amely többféle célra és különböző típusú anyagokon használható. Ezért a fűrészeket is különféle kategóriákba soroljuk. Azt is megtudhatod, hogyan lehet megkülönböztetni a hobbi célokra szánt fűrészeket a félprofi és a professzionális szerszámoktól. 

A körfűrész mind a fa, mind a fém feldolgozására alkalmas

A körfűrész a fűrésztárcsa típusától függően alkalmas fa, laminált lemez, fém és műanyag megmunkálására. Ennél a típusnál is az arányosság elve érvényesül, ahol a nagyobb fordulatszám nagyobb sebességet és jobb vágásminőséget jelent. A fűrésztárcsa teljesítménye és sebessége befolyásolja a vágás mélységét is. A fűrész akár 45 fokos szögben történő vágásra is alkalmas, a nagyobb súlyú körfűrész pontosabb vágást tesz lehetővé. A körfűrészek táborát erősíti az asztali körfűrész (cirkula) is. 

  A dekopírfűrész, mint multifunkcionális eszköz

  A dekopírfűrész az egyik legsokoldalúbb elektromos szerszám. A fűrészlaptól függően fához és fémhez is alkalmas. Könnyen kezelhető szerszám, amely a fűrészlap fel-le történő mozgatásával vág. Az ezzel a szerszámmal vágott felületet szükséges megtisztítani. 

  A gérvágó fűrész képes egyenes vágásra és gérvágásra is

  Egy gérvágó fűrész lehetővé teszi egy bizonyos szögben történő, pontos vágást, így az egyes darabok pontosan összeilleszthetők egymással. Használható fához, fémhez vagy műanyaghoz. A forgatható és dönthető fej alkalmassá teszi a diagonális vágást mindkét irányban. Használható gerendák készítésére vagy lambéria és egyéb, fából készült burkolat vágására. 

  AlzaTools körfűrész
  Körfűrész

  AlzaTools szúrófűrész 
  Dekopírfűrész

  Szalagfűrész
  Gérvágó fűrész

  Ácsfűrész farka 
  Orrfűrész

  i

  Kis orrfűrész vagy kardfűrész

  Az orrfűrészen a fogak eloszlása váltakozva jobbra és balra történik. Használható fa, fém, gipszkarton és műanyag vágására. Tökéletes vízvezeték-szerelők, lakatosok, ácsok, asztalosok és kőművesek számára. 

  Szalagfűrész profiknak és barkácsolóknak

  A szalagfűrész egyaránt alkalmas professzionális felhasználásra és barkácsoláshoz. Többféle változata létezik. A szalagfűrész a legélvezetesebb szerszámok közé tartozik, mivel könnyen kezelhető és minőségi vágásfelületet biztosít. A szalagfűrész nem hiányozhat egyetlen építkezésen vagy összeszerelés során sem. 

  A kézifűrészek (más néven kerti fűrészek) között az alkalmanként barkácsolók, az ipari körülmények között tevékenykedők, a klasszikus keret- és ívfűrészeket, valamint fix pengéjű és csapszeges modelleket keresők is megtalálják a számukra megfelelő alternatívát. 

  Asztali dekopírfűrész a pontos vágáshoz

  Az asztali dekopírfűrész a hagyományos kézműves tevékenység kedvelőinek és a modellezőknek készült. Lehetővé teszi bármilyen anyag abszolút pontos és finom vágását. Az elektromos asztali dekopírfűrész kényelmes vezérléssel büszkélkedhet, ahol csak az anyagot kell mozgatni, és még a hagyományos vonalat követő barkácsolóknak sem okoz csalódást.

  Elektromos szalagfűrész
  Szalagfűrész

  Kézi fűrész
  Kézi keretfűrész

  Elektromos forgácsfűrész 
  Asztali dekopírfűrész

  Láncfűrész AlzaTools
  Láncfűrész

  i

  Legyen szó egyszerű fűrészről, körfűrészről, motoros vagy elektromos szerszámról, az AlzaTools fűrészek nagyszerű felhasználói élményt és kiváló teljesítményt biztosít bármelyik projekted számára. Nézz szét olyan minőségi eszközök között, amelyekre támaszkodhatsz! 

  Tartozékok, amelyekre szükséged lehet egy-egy fűrész kapcsán

  Minden fűrész más típusú tartozékokat igényel. A motoros változatoknál nem hiányozhat otthonról az olaj, a fűrészbak, a lánc vagy a pengék és a csiszolók. Ne felejts el megfelelő tárcsákat (fához vagy fémhez valót) vásárolni a körfűrészhez. Végül, de nem utolsósorban, egyenes, asztali dekopírfűrészhez, valamint orrfűrészhez való fűrészlapokat is itt találsz.

  A fűrész meghajtása - milyent válassz? 

  A fűrész meghajtása nagyon fontos paraméter a munka közbeni kényelem szempontjából. Az elektromos fűrész biztonságos, de az elektromos áramnak elérhető közelségben kell lennie. Ezt a problémát könnyen orvosolják az akkumulátoros fűrészek, amelyek azonban idővel veszítenek a tartósságukból és gyakran a teljesítményükből is. A láncfűrészek meghajtása elektromos vagy benzinmotorral történik.

  • Elektromos fűrész: csendes eszközök, nem szennyezik a környezetet és beltéren is használhatók. Megnyugtató a jó teljesítményre való törekvés is. A legtöbb típus megtalálható nálunk a láncfűrésztől kezdve, a szalagfűrészen át az orrfűrészig.
  • Akkus fűrész: újratölthető akkumulátorral működik, amely szinte korlátlan kezelhetőséget és mobil felhasználást biztosít. Így otthoni és professzionális környezetben egyaránt alkalmas. Számíts azonban az alacsonyabb teljesítményre és a készüléknek újratöltésre is szüksége lesz.
  • Láncfűrész: elsősorban tűzifa professzionális és háztartási célokra történő feldolgozására vagy fakivágásra ajánlott. Ebben a kategóriában bőségesen képviseltetik magukat a benzines fűrészek, de vannak könnyebb és kisebb elektromos alternatívák is. 

  i

  A fűrész teljesítménye a fűrész típusától és fókuszától függ

  Míg az 500 W-os teljesítmény elegendő az orrfűrészhez vagy a szúrófűrésszel alkalmanként végzett munkákhoz, addig a jobb minőségű modelleknek akár 1200 W-os teljesítményre is képesek. Másrészt a lánc- vagy körfűrészek esetében a minimum az 1200 W-os teljesítmény. És 2000 W sem ritka a láncfűrészek esetében.

  Fűrész hobbi célokra vagy professzionális felhasználásra?

  A barkácsolásra szánt fűrész általában nem rendelkezik akkora teljesítménnyel, mint egy professzionális szerszám. Tekintsd meg ezt az egyszerű magyarázatot, amely segít eligazodni a kínálatban.

  • Hobby kategóriába tartozó fűrész - a motor térfogata körülbelül 50 cm³-ig terjed. Elegendő a házban, a kertben vagy a ház körül végzett rutinmunkákhoz, ajánlott könnyű metszéshez, kis mennyiségű tűzifa előkészítéséhez vagy nem túl méretes fák kivágásához.
  • Félprofesszionális kategóriába tartozó fűrész (50-70 cm³) - mezőgazdasági, építőipari vagy erdészeti munkákhoz ajánljuk. Egy ilyen fűrész többek között nagyobb mennyiségű tűzifa előkészítésére is alkalmas. 
  • 70 cm³ feletti, professzionális kategóriába tartozó fűrész - az ebbe a kategóriába tartozó fűrész nagy teljesítményű és megbízható, intenzív munkára készült.

  A fűrész és a tömege

  Minél kisebb a tömege, annál kevésbé megerőltető a munka, és annál jobban irányítható a fűrész. Ez vonatkozik a kézi fűrészekre, azaz a lánc-, kör-, dekopír- és szúrófűrészekre. Számolj azzal, hogy munka során a fűrész nehezebbnek tűnik majd már rövid idő elteltével is.

  A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

  Legtöbbet eladott

  1.
  BOSCH PST 18 LI, 18V aku nélkül Szállításra kész > 5 db
  Dekopírfűrész - akkus, 2600 rezgés/perc, max. vágási mélység 100 mm, állítható vágási szög, állítható sebesség és ergonomikus fogantyú, tömege 1,6 kg, fűrészlap befogás típusa T, vágási teljesítmény fába 100 mm, acélba 8 mm, akkumulátor feszültsége 18V és kapacitása 2,5 Ah
  26 190 Ft

  2.
  Kerti fűrész - keményleveles, vágható anyagok: fa, pengehossz: 360 mm, tömege: 1,88 kg
  22 790 Ft

  3.
  BOSCH PST 650 (CT) Szállításra kész > 5 db
  Dekopírfűrész - elektromos, 500 W teljesítménnyel, 3100 rezgés/perc, max. vágási mélység 65 mm, fűrészlapcsere szerszám nélkül, fűrészpor elszívása, állítható vágási szög, ergonomikus fogantyú, antivibrációs rendszer és porfújás, tömege 1,6 kg, fűrészlap befogás típusa T, vágási teljesítmény fába 65 mm, acélba 4 mm, fűrészlap és koffer a csomag része
  18 490 Ft

  Még több
  415 termék
  Classic Kategória
  4,5
  AlzaTools PRO CBCS20V Brushless BatteryONE 20V
  Körfűrész - 20 V, 165 × 20 mm × 1,6 mm átmérőjű tárcsákhoz, fogak száma 24, max. fordulatszám 4200 rpm, irányító lézerrel, 2. lézerosztály, vágási mélység 51 mm 90°-ban/37 mm 45°-ban, szénmentes motortípus, tömege 2,8 kg, a mellékelt vezetősín és a tárcsa meglazításához szükséges kulcs, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
  Szuper ár
  47 290 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: ATPT014
  Arany középút
  4,7 28×
  Metabo KGS 216 M + csere fűrészlap
  Gérvágó fűrész - kihúzható, 1500 W teljesítmény, 5000 ford/perc, 216 mm × 30 mm, tömege 13,5 kg
  102 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: BOG008d2
  Arany középút
  4,9 15×
  Metabo KGS 216 M
  Gérvágó fűrész - 1500 W teljesítmény, 5000 ford/perc,
  96 690 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: BOG008d
  Premium Kategória
  Güde GMK 355-2.2
  Körfűrész - elektromos, 2200 W, 1350 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 120 mm, tárcsa átmérője 355 mm, védőtok, tömege 21,7 kg,
  178 990 Ft
  Szállításra kész 2 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: GUDE038
  5,0 20×
  AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V
  Láncfűrész - 20 V, a vezetősín teljes hossza 156 mm, a rúd tényleges hossza 110 mm, 32 láncszemből álló lánc, a mellékelt olajjal kenhető, max. sebesség 5 m/s, fokozatmentes sebességszabályozás, csuklós fedél, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, biztonsági zár, szerszám nélküli láncfeszítés, szénkefés motor, csomag akkumulátor és töltő nélkül, méretek 42,4 × 8,1 × 19,5 cm, súly 1,36 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
  Szuper ár
  26 690 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: ATPT027
  4,9 41×
  BOSCH PST 650 (CT)
  Dekopírfűrész - elektromos, 500 W teljesítménnyel, 3100 rezgés/perc, max. vágási mélység 65 mm, fűrészlapcsere szerszám nélkül, fűrészpor elszívása, állítható vágási szög, ergonomikus fogantyú, antivibrációs rendszer és porfújás, tömege 1,6 kg, fűrészlap befogás típusa T, vágási teljesítmény fába 65 mm, acélba 4 mm, fűrészlap és koffer a csomag része
  18 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BOFAC9q5
  4,4 10×
  AlzaTools CJS20V BatteryONE 20V
  Dekopírfűrész - 20 V, fűrészlap sebessége: 0-2700 löket/perc, lökethossz 20 mm, max. vágási mélység: 80 mm, 3 vibrációs szint, vágási teljesítmény: fa - 80 mm / acél - 5 mm / alumínium - 12 mm, vágási szög beállítása, szerszámok nélküli fűrészlapcsere, LED világítás, szenes motor, tömege 1,6 kg, tartozékok: fafűrészlap, lapvezető, talplemezkioldó kulcs, vezetővonal és adapter a fűrészpor elvezetéséhez, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
  Szuper ár
  16 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: ATPT007
  4,8 34×
  BOSCH PKS 55
  Körfűrész - elektromos, 1200 W, 5600 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 55 mm, tárcsa átmérője 160 mm, ergonómikus fogantyú, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 3,9 kg,
  35 190 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BOFAC9q7
  4,8
  Kreator KRT804005
  Kerti fűrész - keretes, vágható anyagok: fém, pengehossz: 300 mm
  1 790 Ft
  Szállításra kész > 10 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: KRT7a70
  2,2 12×
  Kreator KRT803001
  Kerti fűrész - keretes, vágható anyagok: fa, pengehossz: 130 mm
  1 590 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: KRT7a26
  EXTOL PREMIUM 8891824 Akkus dekopírfűrész, Share20V, 20 V, Li-ion, 2000 mAh
  Dekopírfűrész - akkus, 3000 rezgés/perc, max. vágási mélység 80 mm, fűrészlapcsere szerszám nélkül, fűrészpor elszívása, állítható vágási szög és állítható sebesség, tömege 2 kg, vágási teljesítmény fába 80 mm, acélba 6 mm, alumíniumba 8 mm, fűrészlapvezető, adapter fűrészpor elvezetéséhez és akkumulátor a csomag része, akkumulátor feszültsége 20V és kapacitása 2 Ah
  14 090 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MADZ764
  AlzaTools CJS20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
  Dekopírfűrész - 20 V, fűrészlap sebessége: 0-2700 löket/perc, lökethossz 20 mm, max. vágási mélység: 80 mm, 3 vibrációs szint, vágási teljesítmény: fa - 80 mm / acél - 5 mm / alumínium - 12 mm, vágási szög beállítása, szerszámok nélküli fűrészlapcsere, LED világítás, szenes motor, tömege 1,6 kg, tartozékok: fafűrészlap, lapvezető, talplemezkioldó kulcs, vezetővonal és adapter a fűrészpor elvezetéséhez + 20 V-os akkumulátor, kapacitása 2 Ah és töltő 2,4 A, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis
  Szuper ár
  29 590 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BUNATPT007
  5,0
  BOSCH PST 18 LI, 18V aku nélkül
  Dekopírfűrész - akkus, 2600 rezgés/perc, max. vágási mélység 100 mm, állítható vágási szög, állítható sebesség és ergonomikus fogantyú, tömege 1,6 kg, fűrészlap befogás típusa T, vágási teljesítmény fába 100 mm, acélba 8 mm, akkumulátor feszültsége 18V és kapacitása 2,5 Ah
  26 190 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BOC075b
  4,0
  FIELDMANN FZP 56516-B
  Láncfűrész - benzines, teljesítmény 2,5 kW, motor teljesítménye 1,9 kW, 40,5 cm rúdhossz, láncosztás 0,325", vezetősín horony szélessége 1,5 mm, tömege 5,6 kg
  51 190 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: FIELD221
  4,4 12×
  AlzaTools PRO CBCHS40V Brushless BatteryONE 20V (twin battery = 40V)
  Láncfűrész - 2× 20 V, Oregon rúd 35 cm, Oregon lánc 52 láncszemmel, max. 19 m/s sebességgel, biztonsági láncfék, automatikus kenés, láncfeszítés szerszámok nélkül, szénmentes motortípus, tömege 3,5 kg, rúd és láncburkolat mellékelve, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
  Szuper ár
  57 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: ATPT015
  4,8 12×
  FERRIDA MS 2115
  Gérvágó fűrész mozgatható, teljesítmény 1500W, lapszélesség 210mm, belső lapszélesség 30mm, fordulatszám 4500rpm, 45°-ban döntött vágási opció, vágási dőlésszög 45°, lézeres vágásirányítás, mozgatási funkció széles munkadarabokhoz, lapfedél, fűrészlap 210mm, fűrészporgyűjtő zsák tartozék, kábel hossza: 2m
  Szuper ár
  53 390 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: FRDGT010
  5,0
  BOSCH AdvancedCut 18 Li - akku nélkül
  Szablyafűrész - akkus, 7000 fordulat/perc, a lapok gyors cseréje, tömege 0,7 kg
  Leárazás -39 %
  51 590 Ft 84 590 Ft
  Szállításra kész 2 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BOFAC9o6
  4,3
  Black & Decker CS1250L
  Körfűrész - elektromos, 1250 W, 5300 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 66 mm, tárcsa átmérője 190 mm, porelszívó adapter, tömege 3,2 kg, fűrészlap mellékelve
  Szuper ár
  26 690 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BOD007c2
  5,0
  EXTOL INDUSTRIAL 8791820
  Szablyafűrész akkus fűrészfűrész SHARE20V, BRUSHLESS, akkumulátor 20V Li-ion, akkumulátor kapacitás 2000mAh, oszcillációk 0-3000 / perc, löket 25,4mm, max. favágás-150mm, max. alumínium-25 mm vágás, max. acél-5mm vágás, akkumulátor töltés kb. 55 perc, súly akkumulátorral 2,5 kg
  56 460 Ft
  Szállításra kész 1 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MADZ276
  3,5
  FIELDMANN FDP 200451-E
  Dekopírfűrész - elektromos, 450 W teljesítménnyel, 3000 rezgés/perc, max. vágási mélység 60 mm, állítható sebesség és ergonomikus fogantyú, tömege 2 kg, fűrészlap a csomag része
  9 390 Ft
  Szállításra kész 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: FIELD111
  4,7 36×
  Scheppach HS 100 S Special Edition
  Asztali körfűrész - körfűrész, 2000 W teljesítmény, 5000 ford/perc, fűrészlap átmérője: 250 mm, vágási magasság: 85/65 mm
  67 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: GAR357m3
  4,9 16×
  BOSCH PSA 700 E + 3x acc
  Szablyafűrész - elektromos, 710 W teljesítmény, az akkumulátor nem tartozék, 2700 fordulat/perc, lökethossza 20 mm, maximális vágási mélysége fába 150 mm, maximum vágási mélysége fémbe 10 mm, védőtok és a lapok gyors cseréje, tömege 3 kg, fűrészlap mellékelve
  32 990 Ft
  Szállításra kész 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BOFAC9o1
  Fiskars Solid teleszkópos ágvágó fűrészpengével 1023627
  Kerti fűrész - keményleveles, vágható anyagok: fa, pengehossz: 360 mm, tömege: 1,88 kg
  Szuper ár
  22 790 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: Fis1023627
  4,4 31×
  BOSCH EasyCut 12
  Láncfűrész - akkumulátoros, vágási mélység 65 mm, tömege 0,9 kg
  46 190 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BOFAC10j1

  Fűrészek

  műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
  Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
  Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
  akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
  A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
  További cikkek

  Fűrészek

  A Fűrészek kategóriában összesen 415 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűrészek vélemények
  P-DC1-WEB05
  28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ