30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V
4,8 35 értékelés
Láncfűrész - 20 V, a vezetősín teljes hossza 156 mm, a rúd tényleges hossza 110 mm, 32 láncszemből álló lánc, a mellékelt olajjal kenhető, max. sebesség 5 m/s, fokozatmentes sebességszabályozás, csuklós fedél, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, biztonsági zár, szerszám nélküli láncfeszítés, szénkefés motor, csomag akkumulátor és töltő nélkül, méretek 42,4 × 8,1 × 19,5 cm, súly 1,36 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
26 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT027 Termékszám:  AT-CMCHS20V
AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V 26 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

30 170 Ft
Szett megvásárlása

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Akkumulátoros fűrész az ügyes fűrészeléshez és famegmunkáláshoz

A kompakt és könnyű AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V akkumulátoros láncfűrész nélkülözhetetlen eszközzé válik kertedben, nyaralódban vagy műhelyedben. Ez a többcélú fűrész minőségi anyagokkal, precíz kivitelezéssel és kiváló ergonómiával nyűgöz le, amelyekkel az átvágás, a levágás, a metszés és a nyesés gyerekjáték. A mini fűrész megbízható karbonmotorja minden biztonsági előírásnak megfelel, így számíthatsz rá, hogy hatékonyan, kényelmesen és nem utolsósorban biztonságosan dolgozik. Ráadásul része a BatteryONE 20V szerszámok átfogó termékcsaládjának, amelyeket megbízható, fejlett technológiájú akkumulátoraink és prémium memóriamentes Li-Ion celláink látnak el energiával, memóriahatás nélkül. És a végére hagytuk a legjobbat. Az AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V láncfűrészre 3 év garancia vonatkozik, és 90 napon belül indoklás nélkül visszaküldhető, még akkor is, ha személyi igazolvánnyal vásárolál - az AlzaTools-szal a vásárlás teljesen kockázatmentes.

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik vállalkozásokk számára is

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

Gyors és hatékony munkavégzés a 156 mm hosszú rúddal

Nagy előnye, hogy az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V akkumulátorral csak egy kézre lesz szükséged a hatékony vágáshoz, a másik kezeddel pedig meg tudod tartani a vágni kívánt ágat vagy deszkát anélkül, hogy szorító bilinccsel kellene foglalkoznod. A láncfűrész extra hosszú vezetőrúddal van felszerelve a fa vagy ágak gyors és közvetlen vágásához, akár 110 mm-es átmérőig. Értékelni fogod a fokozatmentes szabályozást a pontos teljesítményadagoláshoz, vagy akár magának a fűrésznek a kialakítását, amelyet úgy terveztek, hogy lehetővé tegye például a törzshöz közeli ágak levágását.

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V magas szintű ergonómiát és biztonságot nyújt

A csuklós fedél biztosítja a biztonságodat, így nyugodtan koncentrálhatsz a munkádra. Az ergonomikusan kialakított, csúszásmentes bevonattal ellátott nyél biztos és stabil fogást biztosít az összetettebb vágásokhoz. Természetesen biztonsági zár vagy időzítőfék is rendelkezésre áll, amely a kapcsoló felengedésekor azonnali láncleállást biztosít. Értékelni fogod, hogy a láncfűrész szerszám nélküli láncfeszítő rendszerrel van ellátva, a láncot csak a mellékelt láncolajjal kell kenni. A lánc megfeszítése vagy kenése egyszerű, nincs szükség speciális szerszámokra vagy extra kézügyességre.

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a neked megfelelő akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE előnyeit!

Az AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V láncfűrészt akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ezek külön vásárolhatók meg, ami egy nagy előnnyel jár. A saját igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhat 20 V-os akkumulátoraink közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). Ha gyakran fogod használni a láncfűrészt, vagy nagy kerted van, erősebb akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy csak egy akkumulátort kell megvásárolnod, amely aztán az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V kézi és kerti szerszámban, például fúrógépben, körfűrészben, sarokcsiszolóban, lombfúvóban, sövénynyíróban és még tucatnyi más eszközben használható.

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

A 3 évre kiterjesztett garanciával nyugodtan hátradőlhetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, és ezért szeretnénk számodra valami pluszt nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V láncfűrészre 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek - még a vállalkozásoknak is - megadunk. Számodra is automatikusan biztosítjuk ezt a kiváló garanciát, és nincs szükség regisztrációra!

AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V láncfűrész részletes műszaki adatai

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

Megbízható karbon motorral

Fordulatszám: 0-5 400 fordulat/perc.

Láncsebesség: 5 m/s

Zökkenőmentesen működő szabályozás

A rúd teljes/hasznos hossza: 156 / 110 mm

A lánc szerszámok nélküli feszítése

Csukható fedél a maximális biztonság érdekében

Biztonsági zár és kifutófék

Ergonomikus és csúszásmentes fogantyú

Kis tömeg - 1,36 kg (akkumulátor nélkül)

A csomagban: láncfűrész, lánc, lánc, olajteknő és a láncfűrészfedél

Méretek: 39,2 × 25,7 × 8,4 cm

Akkumulátor élettartama (80 mm átmérőjű vágások száma):
2Ah: akár 43 vágás
4Ah: 86 vágásig

6 Ah: akár 129 vágás

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorral nemcsak a műhelyét szereli fel teljesen, a fúrótól és a sarokcsiszolótól kezdve a láncfűrészig, a sövénynyíróig és más szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozásra, a megbízható teljesítményre és nem utolsósorban a felhasználói kényelemre törekszünk.


Paraméterek

Összehasonlít
Különleges tulajdonságok
Ergonomikus fogantyú, biztonsági rendszer Kész!
Fogas háttámla
Nem Kész!
A csomagolás tartalmazza
lap, Lánc, Sín tok Kész!
Meghajtás
Akkus Kész!
Vezetőlemez hossza
11 cm Kész!

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok
Ergonomikus fogantyú, biztonsági rendszer Kész!
Fogas háttámla
Nem Kész!
A csomagolás tartalmazza
lap, Lánc, Sín tok Kész!

Tulajdonságok

Meghajtás
Akkus Kész!
Vezetőlemez hossza
11 cm Kész!
Vezetőcszemek száma
32 db Kész!
Vágási mélység
11 cm Kész!
Tömeg
1,36 kg (1 360 g) Kész!
Vezetősín horony szélesség
1,1 mm Kész!
Láncosztás
0,043" Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
20 V Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CMCHS20V BatteryONE 20V.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ