MPLA251107

LED világítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiafelhasználás
0,06 W
200 W
-
Fényáram
1 lm
22000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(991)
Semleges fehér
(976)
Hidegfehér
(680)
További tulajdonságok
Smart
(793)
Mobilalkalmazás
(641)
Állítható színhőm.
(578)
Fényszín beállítás (RGB)
(342)

Jelenleg a LED világítás a legújabb és leggazdaságosabb technológia, mely ráadásul hosszú élettartammal és nagy fényerősséggel büszkélkedhet. Tudni szeretnéd, miről nem szabad megfeledkezni a LED világítások kiválasztásakor? Olvass tovább és megtudhatod, miben rejlik a világító dióda ereje.

Tovább

Mitől olyan jók a LED fények?

A LED a világítástechnika terén a mai napig a létező leggazdaságosabb technológia. Bizonyított, hogy a LED fény a hagyományos izzókhoz képest akár 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, fenntartása tehát sokkal gazdaságosabb. A kivitelezés tekintetében a LED világítások számos formában kaphatók. A világító dióda kis mérete azt is lehetővé teszi, hogy a fényforrás szalagokba, asztali lámpákba és zseblámpákba is beépíthető legyen.

A LED világítás előnyei

A hagyományos izzókhoz viszonyítva a LED számos jelentős előnnyel rendelkezik. Lássuk, melyek ezek:

  • A LEDek a hagyományos izzókhoz képest akár tízszer hatékonyabbak, de ellenállóbbak az ütésekkel és rezgésekkel szemben is.
  • Élettartamuk rendkívül hosszú, napi 6 órányi használat mellett akár 6 évig is kibírják, ráadásul kaphatók akkumulátoros LED világítások is.
  • A LED világítás többszöri ki/bekapcsolás nem befolyásolja az élettartamát, valamint nem tartalmaz veszélyes anyagokat, mint például a higany.
  • A LED fények többféle színben is kaphatók és egyes modellek még a színváltást is lehetővé teszik.
  • A LEDes fény a kompakt méretének köszönhetően gyakorlatilag bárhol könnyen elhelyezhető.

Beltéri LED világítás az igényeidnek megfelelően

A LED világítások többféle változatban kaphatók, de a legnépszerűbbek kétségtelenül a LED szalagok és a LED lámpák.

A LED szalag praktikus és sokoldalú felhasználást kínál

A LED szalagok praktikus felhasználási lehetősége abban rejlik, hogy a LEDek kis méretének köszönhetően viszonylag könnyen egymás mellé helyezhetők. LED világítás szobába, a TV mögött, az akváriumban és gyakorlatilag bárhol, ahol egyedi világítási hangulatot szeretnél teremteni – a LED szalagokkal ez mind könnyen megoldható.

A LED izzók nemcsak az otthonodat képesek megvilágítani

A LED izzók hosszú élettartamukról és rendkívüli tartósságukról ismertek. Otthonod bármelyik helyiségében megtalálják a helyüket. A LED fény azonban tökéletesen alkalmas kültéri használatra is, remekül megvilágítja a házat a sötét éjszakában.

i

Kaphatók olyan konnektorba csatlakoztatható LED világítások is, amelyek mozgásérzékelővel vannak felszerelve, így megvilágítják a sötét folyosót, amikor éppen arra jársz az éjszaka közepén. Lépcsőházi LED világításként is jól működnek.

LED világítás - minden íróasztalra

A LED asztali lámpák tökéletes társként szolgálnak az íróasztalokon a munkához vagy az éjjeliszekrényeken az olvasással töltött estékhez. Kialakításuk elegáns és minimalista. A LEDes fényű lámpák a műhelyben is bátran használhatók, hiszen elegendő fényt biztosítanak még a legnehezebb munkákhoz is.

LED reflektorok a munkához

A LED reflektorokat leginkább gyenge fényviszonyok között végzett munkához ajánlott használni. Előnyük a hordozhatóság, akkumulátorról 3-10 órán keresztül képesek fényt biztosítani. A reflektorokat gyakran nevezik LED-es munkalámpáknak is, mivel építési munkálatoknál vagy ipari telephelyeken használják őket.

LED panelek - irodákba, kórházakba és egyéb helyszínekre

A LED panelek többnyire irodákban, iskolákban vagy kórházakban kapnak helyet, mivel elegendő fényt biztosítanak a nagy helyiségek és folyosók megvilágításához. A mennyezeti LED világítás egyik leggyakoribb fajtája.

Az akkumulátoros LED világítás tökéletesen elfér a zsebben, remek társ az utazásokhoz. Az energiatakarékos technológiának köszönhetően több órán át működőképes.

A megfelelő LED világítás kiválasztása a paraméterek alapján

LED világítás konyhába, folyosóra vagy valamelyik szobába? Mindegyik típus egy kicsi más, vegyünk hát sorra néhány alapvető paramétert, amelyeket érdemes figyelembe venni a LED fény kiválasztása előtt.

Eltérő LED világítás szekrénybe, falra vagy kültérre - ne a teljesítmény alapján válassz

Semmiképpen ne a hagyományos izzókhoz viszonyított teljesítmény alapján válaszd ki az otthonodba a LED világításokat. A LED technológia esetében a fényáram, amelyet lumenben ad meg a gyártó, a legfontosabb számadat. A 800 lumenes LED fények egyenértékűek a 60 wattos hagyományos izzókkal.

A LED, más szóval a világító dióda élettartama is fontos szerepet játszik

Általában minden LEDes fény esetében adott egy élettartamra vonatkozó számadat is. Ez a mai LED fények esetében 10 000 és 50 000 óra között mozog, ami normál használat mellett nagyjából 10 és 50 év közötti élettartamot jelent. Az élettartamhoz kapcsolódó másik fontos adat az energiamegtakarítás, amely a hagyományos izzókhoz képest akár 80-90% is lehet.

A LED fény kiválasztása hőmérséklet alapján

A LED világítás fürdőszobába, előszobába vagy konyhába többnyire középfehér változatban kerül beépítésre, mivel ez a leginkább ideális színhőmérséklet az ilyen típusú helyiségek megvilágítására. Az ennél hidegebb árnyalatok az irodai munkavégzéshez alkalmasak, a melegebb LEDes fény ezzel szemben pihentető hatású, ezért meleg fényű LED világítás nappaliba, hálószoba a gyerekszobába ajánlott.

LED világítás - színhőmérséklet

A fény hőmérsékletét kelvinben határozzuk meg. A fenti képen jól látható, hogy mi a különbség a hideg-, a közép- és a melegfehér fény között.

Ne feledkezz meg a LED világítás méreteiről sem

A LED világítások többféle változatban kaphatók. Mivel nemcsak egyféle típus létezik, ezért vásárolj az adott lámpa vagy csillár paraméterei alapján, amelybe a LED fény beszerelésre kerül. Maga az izzó talpának típusa is fontos.

A LED fények és azok szórása

A LEDes fény kiválasztásakor fontos paraméter annak szórásszöge. Minél magasabb ez az érték, annál nagyobb teret világít meg. Például az asztali lámpák és a reflektorok 45 fokos szögben szórják a fényt. Ha ennél nagyobb területet szeretnél lefedni, használj 120 fokos szögben világító LED fényforrást.

A LED világítások tápegysége egyértelművé teszi, hogy hová kell csatlakoztatni a készüléket

A 12 V-os tápegység a dekorációs célokra szánt LED szalagok és autóizzókra jellemző. Ezzel szemben a magasabb értékű, például 230 V-os LEDek csillárokban teljesítenek szolgálatot. Mindig légy vele tisztában, hogy milyen világításba szeretnéd beszerelni a LED fényt, és az milyen tápegységet támogat.

Az okos LED világítás és az okosotthon

Egyes LED világítások ma már az okosotthonokkal is összhangba hozhatók. Csak annyit kell tenned, hogy felcsatlakoztatod az okos LED világítást a Wi-Fi hálózatra, és az arra alkalmas applikáción vagy intelligens asszisztensen keresztül irányíthatod a világítást az egész otthonodban, valamint figyelemmel követheted az üzemeltetéssel kapcsolatos kiadásokat is.

i

LED világítás ötletek – távvezérelhető LED szett

Némelyik LED világítás távirányító segítségével is vezérelhető, mely minden ilyen esetben a LED szett részét képezi.

Milyen előnyöket kínálnak az okos LED világítások?

  • Távvezérelhető világítás - akár a nyaralásokról is, valamint azt is beállíthatod, hogy bizonyos időpontokban automatikusan bekapcsoljon.
  • Az érzékelővel ellátott LED világítás automatikusan kikapcsol, miután egy bizonyos ideig nem észlel mozgást a közelben.
  • Bármilyen szín vagy fényhőmérséklet kiválasztása – akár a közösségi médián érkező értesítések jelzésére is beállítható.

i

Érdemes lehet fontolóra venni a LED fények gépjárműbe történő beszerelését is. Látogass el a LED autóizzók kategóriánkba, ahol széles termékválasztékkal találod magad szembe. A kerékpárosok sem maradhatnak LED fény nélkül. A LED kerékpár lámpák biztosítják, hogy minden körülmények között jól látható legyél.

Foglalattípusok

A foglalat az izzó azon része, amely az izzót a lámpatesthez csatlakoztatja. Többféle foglalatot különböztetünk meg:

E27 – a leggyakrabban használt foglalat

Ez az egyik leggyakoribb izzótípus, melynek átmérője 27 mm. Szinte minden 230 V feszültségű fényforráshoz alkalmas. Többnyire mennyezeti vagy fali lámpákban, csillárokban találkozhatunk vele.

E14 – asztali lámpákban és kisebb lámpatestekben használt foglalat

Az E14-es foglalat hasonló menettel rendelkezik, mint az E27, a különbség az átmérőben keresendő, ami ebben az esetben 14 mm. A működési feszültség 230 V. Főleg olyan asztali lámpákban, reflektorokban és csillárokban használatos, amelyekben egyszerre több izzó is helyet kap.

GU10 – spotlámpákban használják, például fürdőszobákban és WC-kben

A GU10-es foglalat nem rendelkezik menettel, csupán két 5 mm átmérőjű csatlakozóval, amelyek egyszerűen csak a helyükre pattannak a lámpatestben, ha enyhén elfordítod. 230 V feszültséggel működik, és leggyakrabban álmennyezetekben, spotlámpákban, fürdőszobai- és WC-világításokban találkozhatunk vele.

G4 – a konyhában és a bárpult mögött

A G4 egy menet nélküli foglalat, két darab 4 mm-es csatlakozó segítségével rögzíthető a helyére. 12 V feszültséggel működik. Leggyakrabban a konyhaszekrény világításokban, álmennyezetekben és bárokban kap helyet.

GU5.3 – kisebb méretű spotlámpákhoz

A GU5.3 szintén egy menet nélküli foglalat, a lámpatestbe történő bepattintáshoz két 1 mm átmérőjű, egymástól 5,3 mm távolságban elhelyezkedő csatlakozója van. A foglalatot 12 V-os feszültségre tervezték. Többnyire asztali lámpákban és reflektorokban használják.

G9 – fürdőszobai mini foglalat

A G9 egy menetes foglalat. Két csatlakozóval pattintható be a lámpába. Ez a legkisebb méretű LED izzó, amely 230V-os feszültséggel használható. Leggyakrabban álmennyezetekben, spotlámpákban, valamint fürdőszobákban és WC-kben találkozhatunk vele.

R7s – a reflektorokban található a halogéncsöveket váltja fel

Ez egy cső alakú foglalat, amely 78 és 189 mm közötti osztásközzel rendelkező villákba illeszthető be, és 230 V-os feszültséggel működik.

GU4 – a folyosókon elhelyezett reflektorokban használatos

A GU4, a GU termékcsalád többi tagjához hasonlóan, egy menet nélküli foglalat. Két darab 4 mm-es osztású, 1 mm átmérőjű és legalább 6 mm hosszúságú csatlakozóját egyszerűen csak be kell illeszteni a lámpatestbe.

GX53 – mennyezeti lámpákhoz és állólámpákhoz

Ezt a foglalatot mennyezeti lámpatestekben, állólámpákban és talpas LED szalagokban használják. A csatlakozók közötti távolság 53 mm.

Irányadó összehasonlító táblázat

Az alábbi táblázat a különböző típusú izzótechnológiák használata esetén elérhető villamosenergia-megtakarítást hivatott szemléltetni. Az összehasonlítás alapján egyértelműen a LED emelhető ki legjobb megoldásként.

Fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1300 lm
LED izzó 4 W 6 W 10 W 13 W 18 W
Energiatakarékos izzó 6 W 9 W 12 W 15 W 20 W
Halogén izzó 18 W 28 W 42 W 53 W 70 W
Hagyományos izzó 25 W 40 W 60 W 75 W 100 W
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gosund Smart Led Strip SL1 v2 Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
LED szalag - okos funkciókkal, 280 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Tuya kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
-40 %
4 990 Ft
2 990 Ft

2.
Nanoleaf Essentials Light Strips Expansion 1 m Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
9 990 Ft

3.
Gosund Smart Led Strip SL3 v2 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 990 Ft

Még több
1 565 termék
Gosund Smart Led Strip SL3 v2
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz

7 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NtBrD07ab
Gosund Smart Led Strip SL1 v2
LED szalag - okos funkciókkal, 280 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Tuya kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz

Leárazás -40 %
2 990 Ft 4 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NtBrD05ab
Nanoleaf Essentials Light Strips Expansion 1 m
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás

9 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NANO19015
Sonoff L2 Lite SmartLED Light Strip
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz

12 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SNF21a041a
Govee TV 46-60" SMART LED RGB háttérvilágítás
LED szalag - okos funkciókkal, 300 cm hosszú, szabályozható fényerő, USB-csatlakozóval, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás

10 190 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: Govee22_10
Nanoleaf Essentials Light Strips Starter Kit 2 m
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás

22 720 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NANO19016
Philips Hue White and Color ambiance 5.7W GU10 szett, 2 db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500 K), 50 mm átmérővel, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 2 db található

54 090 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHL19063
Cololight Strip PLUS 30 LED
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 30 LED dióda, USB-csatlakozóval, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás

13 590 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CLLghTC014
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel H10Q
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 7 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (3000-5500K), hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 45 cm magas, 6,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem

25 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WiLLy02
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel - Asztali lámpa Típusok
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 8,5 W teljesítmény, 504 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2900-6000K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 1,4 cm magas, 1,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

16 290 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMMX_21_08
AlzaPower LED Essential 13W (100W), 2700K, E27, 3 db-os szett
LED izzó - 13 W, E27 foglalat, 1521 lm fényáram, 230 V tápfeszültség, meleg fény, 2700K színhőmérséklet, CRI 80, A+ energiaosztály, 15 év élettartam, 100 W-os izzó helyett - 1 130 Ft/db

Szuper ár
3 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: APWLDE2705
Immax NEO LITE SMART LED (3x), 470lm
LED izzó - okos funkciókkal, E14 foglalat, 6 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 37 mm átmérővel, WiFi és Bluetooth csatlakozás, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Tuya, Apple Siri, Lidl kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található

12 060 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMXX21368
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2
Díszvilágítás - éjszakai lámpa dekorációnak és otthoni világításhoz, minimalista megjelenés és minőségi kivitelezés, energiatakarékos RGB LED lámpa, akár 25000 órás élettartam, 16 millió különféle színnel, színképe: 1700-6500K, fényáram: 2-400 lumen, teljesítmény: 9W , éjszakai üzemmóddal és időzítővel, intuitív vezérlés (Mi Home alkalmazás és integrált illesztőprogram), Google Assistant, Amazon Alexa és Apple HomeKit kompatibilitás

18 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI300ik1
Philips Hue Tap Dial Switch White
Vezeték nélküli távvezérlő A távirányíó fekete és fehér színben kapható. Az egyes gombokkal akár három helyiséget vagy zónát is vezérelhetsz, a külső gyűrűt elforgatva pedig a fényerősséget változtathatod. A távirányítót a falra rögzítheted, mágneses felületre helyezheted, vagy távirányítóként használhatod

24 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHL22008
EMOS LED izzó Classic A67 20W E27 természetes fehér
LED izzó - E27 foglalat, 18,1 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 2452 lm fényáram, semleges fényű (4100 K), 67 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, D energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz

2 720 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EMS17024
Philips LED classic 4,3-40W, E14 2700K, 3 db
LED izzó - E14 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 35 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található

2 710 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PHL19079
Immax LED Asztali lámpa Kingfisher fekete - Asztali lámpa Típusok
Immax LED Asztali lámpa Kingfisher fekete
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 9 W teljesítmény, 450 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-5500K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 36 cm magas, 13,9 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

18 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMX151r
Nitebird Smart Bedside Light LB3
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Tuya kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 22,5 cm max. magasság, 11 cm széles

10 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NtBrD08
AlzaPower LED Essential 13W (100W), 4000K, E27, 3 db-os szett
LED izzó - 13 W, E27 foglalat, 1521 lm fényáram, 230 V tápfeszültség, semleges fény, 4000K színhőmérséklet, CRI 80, A+ energiaosztály, 15 év élettartam, 100 W-os izzó helyett - 1 196,67 Ft/db

Szuper ár
3 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: APWLDE2706
WILIT LED-es szabályozható asztali lámpa H3 kijelzővel
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 7 W teljesítmény, 450 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-5500K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 35,5 cm magas, 16,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem

21 190 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WiLLy01
Philips LED 13-100W, E27 2700K, 2 db
LED izzó - E27 foglalat, 13 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található

2 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PHL19086
Philips LED 11-75W, E27 2700K, 2 db
LED izzó - E27 foglalat, 11 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1055 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található

2 190 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PHL19084
Xiaomi Mi asztali lámpa
Asztali lámpa - kíméli a szemet (Flicker-free), 4 előre beállított világítási mód, UV-mentes, tartós, fém kivitel, Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Homekit kompatibilis, intuitív vezérlés alkalmazáson keresztül/közvetlenül a lámpán

23 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOS003a2
Philips LED 13-100W, E27, 6500K, matt
LED izzó - E27 foglalat, 12,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 60 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz

Leárazás -15 %
1 690 Ft 1 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ESO110c3

LED világítás

Philips HueA Philips Hue segítségével minden eddiginél egyszerűbb a kültéri világítás kialakítása Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri...
Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános...
A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy...
Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat...
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez...
További cikkek Összes cikk

LED világítás

A LED világítás kategóriában összesen 1802 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED világítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED világítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED világítás vélemények
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ