Shop roku Shop roku

Lépésszámlálók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A lépésszámláló egy okos karkötő, amely méri a fizikai aktivitást. Nemcsak a sportolók, hanem az ülőmunkát végző emberek is használják, mivel mozgásra motiválja őket. A lépésszámlálók sokféle kivitelben kaphatók, például időseknek szánt típus is létezik. Ismerd meg a kínálatunkban található termékeket, és tudd meg, hogyan érdemes kiválasztani a számodra megfelelő lépésszámláló eszközt.

Tovább

Lepésszámláló választása a felhasználási célnak és az árnak megfelelően

Lépésszámláló keresése során érdemes eldönteni, hogy egy olcsóbb, csak lépéseket számoló és pulzusszámot mérő készülék vagy egy fejlettebb modell lesz-e a megfelelő számodra. Utóbbi mérni fogja a megtett távolságot is, vagy figyeli az alvásodat. A csuklós lépésszámláló biztosítja a kényelmet, a fizikai aktivitásod adatai pedig bármely tevékenységed során elérhetőek.

Olcsóbb lépésszámláló készüléket keresel?

Az olcsóbb lépésszámlálók általában két üzemmód között tudnak váltani. Nappali üzemmódban a lépéseket és a fizikai aktivitást számolják, éjszakai üzemmódba kapcsolva pedig az alvást figyelik. Ezek a funkciók áttekintést adhatnak az egész napodról. Az olcsóbb modellek alapvető funkciókat és vezérlést kínálnak, így ezek a lépésszámlálók ideálisak az idősek számára.

  • Alacsony ár.
  • Alvásmegfigyelésre is képes.
  • Nem támogat annyi sportot, mint egy jobb lépésszámláló.

Középkategóriás lépésszámlálók

Ha az arany középutat szeretnéd választani, és nincs szükséged csúcskategóriás modellre, válassz olyan lépésszámláló modellt, amely csatlakoztatható a mobiltelefonodhoz. Más eszközökhöz, például mellkasi övhöz is csatlakoztatható. Az ilyen lépésszámláló gyakran infravörös fényt használó érzékelő segítségével méri a pulzusszámot.

  • Jobban mérhető a pulzusszám.
  • Magas ár-érték arány.
  • Nem tud mindent mérni, ami problémát jelenthet.

Drágább lépésszámlálók a magas igényű felhasználóknak

A legdrágább lépésszámlálók általában érintőképernyővel rendelkeznek, több tíz méterig vízállók, és szinte bármilyen sportban használhatók. Természetesen képesek az elégetett kalóriák kiszámítására, az alvás elemzésére és a pulzusszám mérésére is.

  • Akár 100 különböző sportágat támogat.
  • Vízálló akár több tíz méterig.
  • Magas vételár.

Ismerd meg az egyéb paramétereket és válaszd ki a legjobb lépésszámláló modellt

Válassz lépésszámláló típust annak a környezetnek megfelelően, ahol használni szeretnéd. A vízhatlanítás elengedhetetlen a vízi sportokhoz. A szabadtéri tevékenységekhez a porszigetelés jól jön. A hegymászók számára egy GPS-szel vagy magasságmérővel ellátott modell megfelelő.

A mérési pontosság fontos egy lépésszámláló esetében

A lépésszámláló kétféleképpen tudja mérni a lépések számát. Az első a 2D-s módszer, amelyet az olcsóbb modellekben használnak. A 3D-s lépésszámláló három síkban méri a lépések számát, és ezért nem veszi figyelembe például az autó döccenéseit a bukkanókon.

Ha ellenőrizni szeretnéd, mennyire mér pontosan a lépésszámláló, próbáld meg egy ideig egyenként számolni a lépéseket. 100 lépésnél a modell eltérése nem lehet több, mint 5 lépés.

A fejlettebb lépésszámlálók alacsonyabb akkumulátor élettartammal rendelkeznek

Egy egyszerű lépésszámláló, amely nem csatlakozik a telefonodhoz, a használati időtől függően hónapokig vagy akár egy évig is kitart egy töltéssel. A fejlettebb lépésszámláló vagy okosóra eszközöket legalább hetente egyszer fel kell tölteni.

A lépésszámlálók a kijelzőn mutatják a mért értékeket

A háttérvilágítással ellátott lépésszámlálók még napfényben is jó láthatóságot biztosítanak. Az OLED érintőképernyős kijelzővel ellátott lépésszámlálók még könnyebben kezelhetők. A kézmozdulatra világító képernyő stílusos kiegészítő.

i

Csuklós lépésszámláló óraként - miért ne?

A csuklón lévő lépésszámláló nemcsak jól néz ki, hanem úgy is működik, mint egy óra. Ráadásul sok más okos funkcióval is rendelkezik. Az óraként való használathoz csak egy egyszerű digitális lépésszámlálóra van szükség.

Úszók, figyelem - mennyire kell a lépésszámláló eszköznek vízállónak lennie?

A lépésszámláló vízállóságát méterben vagy lábban mérik. A használat célja szerint osztályozható, a vízzel való véletlen érintkezéstől kezdve az úszáson, snorkelingen, búvárkodáson át a kis mélységben történő búvárkodásig, egészen a professzionális használatig.

  • Ellenállás 30 m-ig: elegendő zuhanyzáshoz vagy esőhöz.
  • Ellenállás 50 m-ig: minden úszó számára alkalmas.
  • Ellenállás 100 m-ig: ideális búvárkodásra.
  • Ellenállás 100 m felett: alkalmas búvárok számára.

A porálló lépésszámláló jól jön, ha nem csak szabadtéri sportolással szeretnéd tölteni az idődet. A porállóságot egy 0-tól 6-ig terjedő skálán értékelik.
Míg a nulla egyáltalán nem véd, addig a hatodik szint a legmagasabb védelmet nyújtja.

Hogyan válasszuk ki a lépésszámláló eszközt, hogy tökéletesen illeszkedjen?

A lépésszámláló modellt úgy kell kiválasztani, hogy mind a karkötő anyaga, mind a számlap mérete kényelmes legyen.

  • Nem kell aggódnod a karkötő mérete miatt, hiszen az szabadon állítható.
  • Válaszd ki a kívánt színt. Ez is befolyásolja a kényelemérzetet.
  • Válassz olyan kijelzős lépésszámláló típust, amely megfelel mind a funkcionális, mind a dizájnbeli igényeidnek.

i

Fontos, hogy a fitneszhez és egyéb sportokhoz használt lépésszámláló a lehető legkönnyebb legyen

Még a lépésszámláló súlya is fontos lehet. Nem csak akkor, ha fitnesz- vagy egyéb sporttevékenységet folytatsz, hiszen sokkal kényelmesebb egy könnyű lépésszámláló eszközt viselni, amit szinte alig érzel.

A lépésszámláló anyaga

Szinte minden megbízható lépésszámláló modellt a csuklón viselnek, mint egy órát. Az anyaguk azonban eltérő lehet. Leggyakrabban gumi-, szilikon- vagy vászonpántot használnak, de fém lépésszámlálók is kaphatók.

  • A gumi és szilikon pántok nem szívják magukba a nedvességet, viszont könnyebben törnek.
  • A vászon pántok felszívják a vizet, de sokkal tartósabbak és légáteresztők.
  • A fém pántok hasonlóan viselkednek, mint a gumiból készültek, de nem törnek olyan könnyen.

A pánt csatja

A lépésszámláló pántok különböző klipszekkel rendelkeznek. Egyes típusoknál a nadrágszíjhoz hasonló kis klipsz van, másoknál egy kis tű van, amelyet a pánt másik oldalán lévő kiválasztott lyukon keresztül kell átdugni.

Ha úgy érzed, hogy a lépésszámláló túlságosan kényelmetlen, létezik lábon viselhető típus is. Ez a nadrágodra csíptethető, vagy a cipő talpa alá helyezhető. Megpróbálhatod a bokádon is viselni, viszont így nem fogod látni a kijelzőt, és egyes funkciók esetleg nem megfelelően működnek majd.

A lépésszámlálók további funkciói

A lépésszámlálók a lépések számának mérésén kívül más hasznos funkciókat is kínálnak. Némelyikük kényelmesebbé teszi az edzések megtervezését, míg mások segítenek a barátokkal való kommunikációban. Válassz a sport, az egészség és az okos funkciók közül.

  • A sport funkció megkülönbözteti az általad végzett tevékenységeket. Mérd a tempót, a távolságot, a szintemelkedést vagy rögzítsd az útvonalat. Élvezni fogod az automatikus tevékenységindítást, a virtuális edzőt és még sok más eszközt is.
  • Az egészség funkció emlékeztet a mozgásra, a légzőgyakorlatok végzésére vagy folyadékpótlásre. A lépésszámláló kiszámítja az elfogyasztott kalóriákat, méri a vér oxigénszintjét, és amellett, hogy méri a vérnyomást vagy a pulzusszámot, a testhőmérsékletet és a stressz-szintet is megfigyelheted vele.
  • Az okos funkció a telefonhoz csatlakoztatva a telefonhívásokat, az értesítéseket és a telefonos keresést vezérli. Zenét játszhatsz le vele az órán vagy a telefonon lévő lejátszót használva. Figyelheted az időjárás-előrejelzést és nyomon követed a tartózkodási helyedet is.

Hogyan működik a mobilos lépésszámláló?

Még a legolcsóbb lépésszámláló is csatlakoztatható az okostelefonodhoz a gyártó alkalmazásán keresztül. Választáskor figyelj a kompatibilitásra - hogy a kiválasztott lépésszámláló támogatja-e az Androidot, az iOS-t vagy akár mindkettőt.

i

Vannak ingyenesen letölthető alkalmazások a lépésszámláló eszközökhöz?

Szinte minden lépésszámláló kínál applikáció letöltést és kapcsolatot a saját alkalmazással. A fejlett modellek olyan sportasszisztensekhez is csatlakoznak, mint a Runkeeper vagy a Runtastic.

Lépésszámláló időseknek, avagy a mozgás öröme

Az időseknek szánt lépésszámláló nagyobb kijelzővel és egyszerűbb kezelhetőséggel rendelkezik, hiszen nem mindenki tud mobilalkalmazást használni. Ugyanakkor ezeknél az eszközöknél elegendőek az alapfunkciók is. Az idősek számára készült lépésszámláló nagyszerű választás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung Galaxy Fit3, szürke Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft

2.
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
17 990 Ft

3.
Xiaomi Smart Band 7 Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, egyedi számlapok, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 360 óra, TPU tok
14 990 Ft

Még több
60 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000e1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Huawei Watch Fit SE Forest Green - Okoskarkötő
Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Forest Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Huawei Watch Fit SE Starry Black - Okoskarkötő
Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Starry Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
37 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M) - Okoskarkötő
Típusok
4,2 14×
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s1
4,0
Samsung Galaxy Fit3, szürke
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a1
4,6 240×
Xiaomi Smart Band 7
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, egyedi számlapok, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 360 óra, TPU tok
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000a
Fitbit Charge 6 Obsidian/Black Aluminium - Okoskarkötő
Típusok
3,8
Fitbit Charge 6 Obsidian/Black Aluminium
Okoskarkötő - uniszex, GPS, pulzusszám mérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, alumínium tok
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FTBch6a2
4,8
Xiaomi Smart Band 8 Active fekete
Okoskarkötő - uniszex, LCD kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, egyedi számlapok, ébresztőóra és dátum, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000f2
3,0
Xiaomi Smart Band 8 Pro Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, időjárás előrejelzés és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 504 óra
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000g1
4,5
Xiaomi Smart Band 8 Active Pink
Okoskarkötő - női, LCD kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, egyedi számlapok, ébresztőóra és dátum, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000f1
Garmin vivosmart5 Mint (méret: S/M) - Okoskarkötő
Típusok
4,2 14×
Garmin vivosmart5 Mint (méret: S/M)
Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
50 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s3
4,4 51×
Amazfit Band 7 Beige
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 672 óra, műanyag tok
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt402b2
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér - Okoskarkötő
Típusok
4,0 59×
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 288 óra, műanyag tok
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000b2
4,5
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Black
Okoskarkötő - uniszex, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, vezeték nélküli töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIRedS2b2
4,4 43×
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, vezeték nélküli töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIRedS2b1
4,6 72×
HUAWEI Band 8 Emerald Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, akadálymentesség fogyatékkal élők számára, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUB8b3
4,7 20×
Garmin vívofit jr. 3 Black Cosmic
Okoskarkötő - uniszex, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr307
Samsung Galaxy Fit3, rózsaszín
Okoskarkötő - női, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a3
Samsung Galaxy Fit3, ezüst
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a2
4,7 20×
Garmin vívofit jr. 3 Peach Leopard
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
32 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr308
Fitbit Charge 6 Porcelain/Silver Aluminium - Okoskarkötő Típusok
3,8
Fitbit Charge 6 Porcelain/Silver Aluminium
Okoskarkötő - uniszex, GPS, pulzusszám mérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, alumínium tok
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FTBch6a3
3,3
Garmin vivosmart 5 Black (L-es méret)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s5
3,3 115×
Niceboy X-fit Plus
Okoskarkötő - uniszex, OLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, mobil keresése, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, alumínium tok
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ncbxfplus
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Iron Man
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
33 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HUGjr304

Lépésszámlálók

mobiltelefonokCorning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
A népszerű Fitbit okosórák harmadik generációja mindent magával hoz, amiről az átlag felhasználó álmodhat. Ez alól az elfogadható ár sem kivétel, amely minden bizonnyal számos felhasználót fog lenyűgözni. De vajon hogyan teljesítettek a teszten és miben nyúlt mellé a...
Olvasd el, hogyan méri az Apple Watch az elektrokardiogramot (EKG), és nézz meg néhány tippet a pontosabb mérésekhez. Azt is bemutatjuk, hogy melyik Apple Watch támogatja ténylegesen az EKG-mérést.
cikkA legjobb fitnesz karkötők (2021) Összeállítottunk egy listát a piacon jelenleg elérhető legjobb fitnesz karkötőkről. Érdekel Téged is valamelyik közülük?
Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Az Apple Watch 6 sokak szerint a valaha volt legjobb okosóra. De mit mond a gyakorlati tapasztalat, és vajon tényleg a beleharapott alma a legjobb választás? Nem csak erről fogunk beszélni a mai recenzióban.
További cikkek Összes cikk

Lépésszámlálók

A Lépésszámlálók kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lépésszámlálók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lépésszámlálók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lépésszámlálók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lépésszámlálók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ