Kompakt fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő mérete
APS-C
(10)
1/2,3"
(18)
1"
(14)
1/3,2"
(5)
1/2.8"
(6)
Középformátum
(1)
Érzékelő felbontása
0,00 Mpx
102 Mpx
-
Maximális videófelbontás
8K
(1)
6K
(2)
4K
(23)
Full HD
(32)
Kijelző funkciók
Fix
(38)
Forgatható/lehajtható
(11)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(8)
Érintőképernyős
(16)
Live View
(20)
Memóriakártya típusa
SD
(43)
SDHC
(34)
SDXC
(32)
Micro SD
(23)
Micro SDHC
(16)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(9)
Fekete
(51)
Piros
(11)
Lila
(2)
Barna
(2)
Kék
(9)
Narancssárga
(5)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(4)
Sötét szürke
(2)
Többszínű
(1)
Zöld
(8)
Sárga
(10)
Szűrés

A digitális kompakt fényképezőgépek (röviden kompaktok) leginkább az amatőr vagy alkalmi fotósoknak valók. Jó szolgálatot tesznek, ha a családi kirándulások vagy ünnepségek legfontosabb pillanatait kell megörökíteni. Nem foglalnak sok helyet és a felhasználókat elsősorban a könnyű kezelhetőséggel nyerik meg. De mire kell figyelned, ha ilyen kompakt fényképezőgépet választanál?

Tovább

Kompakt fényképezőgépek felosztása

 • Gyerek kompakt fényképezőgépek – olcsó digitális fényképezőgépek alapfunkciókkal és intuitív kezelési móddal. A gyerek fényképezőgépek esetében hasznos bizonyos fokú védelem, hogy bírják az igénybevételt.
 • Vízálló kompakt fényképezőgépek – strapabíró gépek, amelyek jól bírják az esőt és akár a pár méteres merülést is.
 • Szelfi kompakt fényképezőgépek – 180°-ban forgatható kijelzővel, így szelfik készítése közben láthatod magadat.
 • Profi kompakt fényképezőgépek – a legjobban felszerelt és egyben a legdrágább gépek kiváló képminőséggel. Olyan tulajdonságok jellemzik, mint a nagyobb szenzor, vagy az átlagosnál jobb fényerővel ellátott beépített objektív.
 • Bridge – fényképezőképek 10-80× optikai zoommal, haladó funkciókkal és átlag feletti képminőséggel. Megjelenésükben inkább a DSLR gépekre hasonlítanak.
 • Egyszer használatos fényképezőgépek – egyszerű gépek, melyek hagyományos filmre rögzíti a felvételeket.

Bridge ultrazoom

Professzionális kompakt fényképezőgépek

Vízálló kompakt fényképezőgépek

Gyerek fényképezőgépek

Bridge

Profi

Vízálló

Gyerekeknek

Kompakt fényképezőgépek: milyen paraméterekre kell figyelni?

Nem létezik kompakt fényképezőgép, amely tökéletes mindenki számára. Valaki a nagyobb zoomtartományra vadászik, valaki számára az objektív fényereje a fontos és vannak, akik kis kompakt gépet keresnek vízálló konstrukcióval.

Kompakt fényképezőgép szenzorméret

A kompakt fényképezőgép szenzora képpontokból (pixelekből) áll, melyek fényérzékenyek. Minél nagyobb minden egyes pixel, annál több fényt kap és annál minőségibb információt hordoz a további feldolgozáshoz. Ezért nem általános szabály, hogy a nagyobb felbontás minőségibb képet eredményez. Ha két egyforma méretű érzékelőnk van és az egyiknek kisebb a felbontása, akkor a pixelek nagyobbak. Vagyis valószínűsíthető, hogy ez az érzékelő fog minőségibb képinformációt hordozni. A felvétel végső minősége függ a használt processzortól és attól, hogyan dolgozza fel a szenzoron található információt.

Legelterjedtebb kompakt fényképezőgép szenzorméretek

 • 1/2.3" – a legelterjedtebb, standard méret, inkább az amatőr fotósok számára ajánlott. A legolcsóbb kompakt fényképezőgépekben találjuk őket, mivel ez a legkisebb szenzorméret. Esetükben a nagy felbontás inkább hátrány, mint előny, a túl nagy pixelsűrűség már alacsony ISO értéken is zajos képpel jár.
 • 1" – ritkábban használt méret, jelentősen nagyobb felület, mint a 1/2.3"-nál, így minőségibb felvételeket eredményez. Megfelelő kompromisszum a legkisebb és a drága APS-C szenzoros kompakt fényképezőgépek között. Ezek a kompaktok jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.
 • APS-C – kizárólag a professzionális kompakt fényképezőgépeknél fordul elő, kiváló minőség még rosszabb fényviszonyok között is. Ezekre a kompakt fényképezőgépekre sokszor jellemző a fix objektív, nagy fényerővel.
APS-C kompakt
Fujifilm kompakt APS-C szenzorral

Kompakt fényképezőgép szenzorfelbontás

A felbontás adja meg, hogy a kép hány pontból épül fel vízszintesen és függőlegesen. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a felbontás, a kép annál részletgazdagabb. A nagyobb felbontáshoz nagyobb fájlméret is tartozik. A kompakt fényképezőgépek felbontása 5 Mpx-től akár 24 Mpx-ig terjed, mely elegendő akár a nagyobb formátumú fényképek nyomtatásához is.

Az érzékelő felbontása 200 dpi-s fénykép 300 dpi-s fénykép
4 Mpx 31,0 × 20,8 cm 20,8 × 13,7 cm
6 Mpx 38,1 × 25,4 cm 25,4 × 17,0 cm
8 Mpx 43,9 × 29,2 cm 29,2 × 19,6 cm
10 Mpx 49,0 × 32,8 cm 32,8 × 21,8 cm
12 Mpx 53,8 × 35,8 cm 35,8 × 23,9 cm
14 Mpx 58,4 × 39,1 cm 39,2 × 25,9 cm
16 Mpx 62,2 × 41,4 cm 41,4 × 27,7 cm

A kompakt fényképezőgépek esetében, amelyek kisebb érzékelővel rendelkeznek, nem ajánlatos hajszolni a nagyobb felbontást. A nagyobb felbontás kirajzolására minőségibb és egyben drágább lencserendszer szükséges és a nagy pixelsűrűség zajos képeket eredményezhet. Fontos, hogy a kompakt fényképezőgép szenzormérete és felbontása összhangban legyen.

Kompakt fényképezőgép és a videófelbontás

A kompakt fényképezőgépekkel manapság általában már HD és Full HD minőségben is lehet videót felvenni. Ez főleg nyaralás vagy más családi események rögzítésekor jöhet jól. A kompaktok között találni 4K és Ultra HD felbontásúakat is, amelyek 4× részletgazdagabbak, mint a Full HD-k, ugyanakkor a feldolgozásuk erősebb hardverigényű. A videóknál a felbontáson kívül figyelj a képfrekvenciára is.

A videó felbontása mellett fontos az fps érték. Az olyan kompakt fényképezőgép, amely, habár tudja a 4K videót, de csak például 15 fps értéket tud, sajnos a valóságban kevésbé használható. Igyekezzünk, olyan kompakt fényképezőgépet találni, amely akár a 4K videó rögzítését is 30 fps mellett tudja.

Kompakt fényképezőgép objektívek

A kompakt fényképezőgépek objektívjénél néhány fontosabb paramétert érdemes figyelni.

 • Legrövidebb gyújtótávolság – a látószög szempontjából fontos. Minél kisebb, annál szélesebb szeletet tudunk megörökíteni például az előttünk elterülő tájról. Megállapítható, hogy kompakt fényképezőgépek esetében a 24mm körüli érték számít ideálisnak.
 • Optikai zoom – meghatározza a maximális nagyítást a kép felbontásának változása nélkül. A jelenleg elérhető kompaktoknál ez az érték 3×-10× között mozog. A 10× és annál nagyobb (akár 83×) nagyításra a bridge fényképezőgépek specializálódtak.
 • Fényerő – azt mutatja meg, mennyi fény esik az érzékelőre. Minél alacsonyabb érték áll az f/ után, annál jobb teljesítményt nyújt a kompakt fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is. A kiváló minőségű objektívek rekeszértéke f/2-ig mozog. Azonban néhány prémium kompakt fényereje a legrövidebb gyújtótávolságnál az f/1.8 értéket is elérheti.
 • Makró potenciál – ha kompakt fényképezőgépünkkel mutatós makró fotókat szeretnénk készíteni, minden cm számít, amivel közelebb tudunk kerülni a fotózott objektumhoz.

A kompakt fényképezőgép kijelzője

Minél nagyobb és részletgazdagabb a kompakt fényképezőgép kijelzője, annál jobban bemérheti a felhasználó a jelenetet. A kompakt fényképezőgépek kijelzője általában 2,7" és 3,5" között mozog. Az érintőfelület megkönnyíti a kezelést, a kihajtható konstrukciónak köszönhetően pedig kényelmesen fényképezhetsz akár rendkívüli szögekből is.

Kompakt fényképezőgép kihajtható kijelzővel
A kompaktok kihajtható kijelzője videókészítés során hasznos

Mivel számos kompakt fényképezőgép nem rendelkezik keresővel, ezért a hátsó LCD kijelző az egyetlen eszköz, amivel követhetjük a fotózott témát. Itt tudjuk ellenőrizni a fotók minőségét és mivel a státuszkijelző is nagyon ritka a kompakt fényképezőgépek között, ezért a beállításokat is itt tudjuk változtatni.

Kompakt fényképezőgép akkumulátor üzemideje

A kompakt fényképezőgépekkel az akkumulátor kapacitásától függően egy töltéssel általában 180-750 felvétel készíthető. Ne feledd, hogy az akkumulátor működési idejét csökkenti a vaku, a Wi-Fi, a GPS, a gyakori zoomolás és a nagy fényerejű kijelző használata.

Mára már a legtöbb kompakt fényképezőgép Li-ion akkumulátort használ, a ceruzaelemes megoldások már kiveszőben vannak.

Kompakt fényképezőgép memória

A kompakt fényképezőgép belső memóriája általában inkább szimbolikus méretű – csupán kevés felvétel tárolására elegendő. Minden fényképezőgép rendelkezik azonban SDHC és SDXC (ill. Micro SDHC és Micro SDXC) slottal, így lehetőséged van a tárhely bővítésére akár 512 GB-ig.

Habár a memóriakártyák között a SD szabvány teljesen átvette a hatalmat, találunk még kompakt fényképezőgépet, amely támogatja a Micro Stick Micro kártyákat is. Ez a szabvány elsősorban a Sony kompakt fényképezőgépekre jellemző.

Kompakt fényképezőgépek súlya

Egy kisebb kompakt 120 g súlyú, egy méretesebb ultrazoom bridge akár 400 g is lehet. A fokozottan ütésálló kompakt modellek jelentősen nehezebbek, mint a klasszikus digitális kompakt fényképezőgépek és hosszabb használat után már érezhető a súlyuk.

Kompakt bridge fényképezőgép
A bridge kompakt fényképezőgépek a tükörreflexes gépekre hasonlítanak

A kompakt fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

 • Arcfelismerés – a fényképezőgép felismeri és élesebbé teszi minden lefényképezett személy arcát. A kezdő felhasználók számára jó szolgálatot tehetnek a különböző előre beállított módok.
 • Optikai stabilizáció különösen a videófelvételnél hasznos, éles felvételeket készíthetsz beremegés nélkül. Ha a kompakt fényképezőgép rendelkezik akár 10× zoommal, akkor is a segít a stabilizátor a mosódott képek ellen. Ezt a funkciót rosszabb fényviszonyok között fogjuk igazán értékelni.
 • GPS – hozzáadja a fájlhoz a kép készítési helyének koordinátáit, így tudni fogod, pontosan hol készítetted az adott fotót/videót. Az ilyen kompakt fényképezőgépek utazás során lehetnek igazán hasznosak.
 • Strapabíró konstrukció – kedvezőtlen időjárási körülmények között is lehetővé teszi a fotózást és a videózást. Az ütésálló kompakt mellett meg kell említeni azokat a bridge gépeket is, amelyek időjárásállóak, tehát esőben is bátran lehet velük fotózni.
 • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors csatlakozási lehetőség az okostelefonokhoz vagy tabletekhez, távirányítási és vezeték nélküli fájlátviteli lehetőség.

Kompakt fényképezőgép ár

Az olcsó kompakt fényképezőgépek igazi zsebkamerák, legnagyobb előnyük az alacsony súly. Ezek a kompaktok általában a legkisebb szenzorral vannak szerelve és nagy valószínűséggel a szenzor típusa CCD lesz, ami kevésbé minőségi képrögzítést tesz lehetővé, mint a CMOS szenzor.

50 000 Ft alatti kompakt fényképezőgépeket már a jobb okostelefonok lekörözték, egyetlen előnyük még a szélesebb zoomtartomány. Azonban ebben az árkategóriában találunk instant fényképezőgépeket is, amik a fényképezőgépipar üde színfoltjainak számítanak.

A kompakt fényképezőgép megjelölést sokan az olcsósággal párosítják, nekik meglepő lehet, hogy a kompaktok ára a 700 000 Ft-ot is elérheti. Ezek a profi bridge gépek, elsősorban a Sony gyártósoráról, Zeiss objektívekkel. A Sony és a Zeiss kapcsolatából olyan gépek születtek, amelyek felveszik a versenyt a DSLR gépekkel is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
106 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Kodak WPZ2 Blue - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,6 19×
Kodak WPZ2 Blue
Digitális fényképezőgép - outdoor, arcfelismerés, tartós kialakítás, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, vízhatlan, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16,35 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,72", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0 és Wi-Fi, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,3 × 9,5 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 176 g, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
Szuper ár
77 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC074b01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
OM SYSTEM TG-7 piros - Digitális fényképezőgép
Típusok
5,0
OM SYSTEM TG-7 piros
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, tartós kialakítás, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, vízhatlan, kereső nélkül, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 12,7 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 1000 GB, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI a felszerelés része, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,58 × 6,58 × 3,27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 249 g, akkumulátor, szíj/pánt és USB kábel a csomag része
222 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL110tg7b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
OM SYSTEM TG-7, fekete - Digitális fényképezőgép Típusok
5,0
OM SYSTEM TG-7, fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, tartós kialakítás, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, vízhatlan, kereső nélkül, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 12,7 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 1000 GB, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI a felszerelés része, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,58 × 6,58 × 3,27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 249 g, akkumulátor, szíj/pánt és USB kábel a csomag része
222 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL110tg7a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, Wi-Fi, micro HDMI a felszerelés része, mérete 10,2 × 13,8 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 966 g
375 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON014c4
5,0
Kodak Astro Zoom AZ255 Black
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16,35 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,46 Mpx, fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, 67 MB belső memória, USB 2.0, mérete 7,77 × 11,36 cm (Ma×Sz), tömege 336 g, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
89 000 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: OC073c4a
4,7
Kodak Power Flash 27+12 Disposable
Egyszer használatos fényképezőgép - beltéri és kültéri felvételekhez, vakuval felszerelve, Kodak ISO 800 filmet tartalmaz 39 felvételhez, 1 m távolságból történő felvételkészítéshez, anyaga újrahasznosított műanyag
9 460 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a4
4,8
Kodak Daylight 800/39
Egyszer használatos fényképezőgép - kültéri fotózáshoz, 39 képkockás Kodak filmet tartalmaz, Fókusz elv, vaku nélkül, f/10 rekesz, anyagában újrahasznosítható műanyag, fekete-ezüst színben
7 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a06
Kodak WPZ2 White - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,6 19×
Kodak WPZ2 White
Digitális fényképezőgép - outdoor, arcfelismerés, tartós kialakítás, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, vízhatlan, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16,35 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0 és Wi-Fi, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,3 × 9,5 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 176 g, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
Szuper ár
69 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC074b02
4,4 44×
Fujifilm QuickSnap szivárvány 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - eldobható, vaku, 27 felvétel
6 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF800a3
Sony ZV-1 - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony ZV-1
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , JPEG és DCF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 294 g
327 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv1
3,0
AgfaPhoto Egyszer használatos fényképezőgép LeBox Ocean 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - víz alatt, 3 méterig vízálló, ellenáll a homoknak, 35 mm-es objektív, beépített 27 képkockás filmmel, színes, méretek 14,5 × 12,8 × 4,5 cm, tömeg 170 g
6 350 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD097b
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II fekete - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, HDMI, micro HDMI, A/V (TV Kimenet), 2,5 mm Sub-Mini és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 9,72 × 13,62 × 13,15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 810 g, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
307 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ON014c5
AgfaPhoto Többször használható fényképezőgép, 35 mm, barna - Filmes fényképezőgép
Típusok
3,3
AgfaPhoto Többször használható fényképezőgép, 35 mm, barna
Filmes fényképezőgép - kompakt, mérete 7,5 × 5 × 13 cm (MA×SZ×MÉ), barna kivitel, tömege 156 g
13 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD098c
5,0
AgfaPhoto Half Frame Photo Camera 35mm black
Filmes fényképezőgép - kompakt, kereső nélkül, tömege: 0,13 kg
13 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD099a1
5,0
AgfaPhoto LeBox Vaku 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - eldobható, beépített vaku, 35 mm-es objektív, 27 képkockás filmet tartalmaz, újrahasznosítható műanyagból készült
7 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD097a
Kodak WPZ2 Red - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,6 19×
Kodak WPZ2 Red
Digitális fényképezőgép - outdoor, arcfelismerés, tartós kialakítás, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, vízhatlan, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16,35 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0 és Wi-Fi, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,3 × 9,5 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 176 g, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
79 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC074b03
AgfaPhoto Compact DC 8200 Black - Digitális fényképezőgép Típusok
3,6 14×
AgfaPhoto Compact DC 8200 Black
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, elektronikus képstabilizálás, 1/3,2" érzékelő, érzékelő felbontása 18 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0, mérete 6 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 89 g, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és tok a csomag része
51 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD098d01
4,0
Kodak Astro Zoom AZ425 Black
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 21,14 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 0,12", kijelző felbontása 0,46 Mpx, fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, 67 MB belső memória, USB 2.0, mérete 8,16 × 11,27 cm (Ma×Sz), tömege 444 g, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
109 900 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC073c7a
4,4
Kodak Fun Saver Flash
Egyszer használatos fényképezőgép - egyszer használatos, beltéri és kültéri felvételek készítéséhez, tökéletes esküvőkre vagy partikra, beépített vaku, a mellékelt film 27 képkockát tartalmaz, a képek előhívhatók, digitalizálhatók és kinyomtathatók, anyaga: újrahasznosítható műanyag
7 590 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a07
4,5
Kodak EKTAR H35 Film Camera Sage
Filmes fényképezőgép - kompakt, mérete 5 × 14,5 × 13 cm (MA×SZ×MÉ), zöld kivitel, tömege 190 g
28 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC077a3
Sony ZV-1 II - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony ZV-1 II
Digitális fényképezőgép - Sony ZV-1 II vlogkamera | digitális fényképezőgép (állítható dőlésszögű kijelző vloggoláshoz, széles látószögű objektív, 4K felbontású videó, omni-irányú mikrofon)
405 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv1v2
5,0
Sony ZV-1F vlogkamera
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, elektronikus (EVF) kereső, kijelző mérete 0,30", kijelző felbontása 0,92 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 64 GB, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 6 × 10,5 × 4,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 256 g, akkumulátor, USB kábel és használati útmutató a csomag része
+Ajándék Fényképezőgép akkumulátor SONY melynek értéke 21 990 Ft
259 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv2
RICOH GR III fekete - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
RICOH GR III fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, 2048 MB belső memória, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI és A/V (TV Kimenet) a felszerelés része, mérete 6,19 × 10,94 × 3,32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 257 g, szíj/pánt a csomag része
438 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RZ351b
3,0
Kodak M35 Reusable Camera Marble Grey
Filmes fényképezőgép - szürke kivitel
14 810 Ft -tól
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a11

Kompakt fényképezőgépek

értékelésSony 16-50mm f/3,5-5,6 OSS (TESZT) Következzen a Sony 16-50 mm f/3.5-5.6 OSS objektív áttekintése, amely gyakran a Sony tükör nélküli fényképezőgépekkel együtt kerül forgalomba, és sok fotós első választása lesz. Ez az objektív f/3.5-5.6 rekeszértékkel, optikai stabilizátorral és automatikus kinyúló...
A Nikon Z6 II tesztjéből megtudhatod, hogy mennyire figyelt a gyártó a vezérlés ergonómiájára, milyen fotózási funkciókat kínál, és milyen szempontokat kell figyelembe venned, ha egy ilyen tükör nélküli fényképezőgépet szeretnél. Természetesen Michal Kupsa fényképeit is...
Kezdő fotós vagy, és olyan tükör nélküli fényképezőgépet keresel, amely nem kerül túl sokba, mégis minőségi stabilizációt, kiváló autofókuszt és gazdag csatlakozási lehetőségeket kínál? Akkor mindenképp olvasd el a Nikon Z5-ről, a Z sorozat legolcsóbb Full Frame...
értékelésSony Alpha A6700 (TESZT): a Sony legjobb kompakt tükör nélküli fényképezőgépe? Ha kompakt tükör nélküli fényképezőgépet keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Sony Alpha A6700 fényképezőgépet. Ez a Sony Alpha sorozat legjobban felszerelt modellje, amely APS-C formátumú chipre támaszkodik. Kíváncsi vagy mit gondol Michal Kupsa fotós erről a...
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült, amint azt az általa nyújtott szolgáltatások is mutatják. Ám ahogy például a csúcskategóriás elektronikus keresőből is látszik, fotósok számára is érdekes lehet....
További cikkek Összes cikk

Kompakt fényképezőgépek

A kompakt fényképezőgép az egyik legnépszerűbb digitális fényképezőgép típus. Az előre beállított automatikus módoknak köszönhetően ideális az amatőr fotósok számára. A kompaktok egyszerűen elférnek a zsebben, de ugyanakkor nagyon jó minőségű képek készíthetőek vele. Ezért ez a típus gyakori választás a nyaralók számára.

Hogyan válassz kompaktot?

A kompakt fényképezőgépek között a felhasználástól függően megkülönböztetünk gyerek, vízálló és professzionális gépeket, utóbbiak akár egy alacsonyabb kategóriás tükörreflexes géppel is felveszik a versenyt. A piacon ezért rengeteg kompakt fényképezőgépet találunk. Az, hogy milyen gépet választasz végül, sokban függhet attól is, hogy mennyi pénzt szeretnél rákölteni.

Minőségi kompaktok

Akár egy jobban felszerelt, akár egy árban kedvezőbb gépet választasz, figyelj a minőségre, amelyet a gyártók tanúsítanak. Így készíthetsz tökéletes képeket, amelyeket akár még évek múlva is visszanézhetsz. A jó minőségű fényképezőgépek közé tartoznak a Canon, a Nikon vagy a Sony kompaktjai, melyeknél mindig biztosított a precíz konstrukció és a modern technológia. De a kompaktok közül sok más szempontból is válaszhatsz, akár a színek alapján is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kompakt fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kompakt fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kompakt fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kompakt fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ