Audio/Video - EU ucho

Kompakt fényképezőgépek

A digitális kompakt fényképezőgépek (röviden kompaktok) leginkább az amatőr vagy alkalmi fotósoknak valók. Jó szolgálatot tesznek, ha a családi kirándulások vagy ünnepségek legfontosabb pillanatait kell megörökíteni. Nem foglalnak sok helyet és a felhasználókat elsősorban a könnyű kezelhetőséggel nyerik meg. De mire kell figyelned, ha ilyen kompakt fényképezőgépet választanál?

Tovább

Kompakt fényképezőgépek felosztása

 • Gyerek kompakt fényképezőgépek – olcsó digitális fényképezőgépek alapfunkciókkal és intuitív kezelési móddal. A gyerek fényképezőgépek esetében hasznos bizonyos fokú védelem, hogy bírják az igénybevételt.
 • Vízálló kompakt fényképezőgépek – strapabíró gépek, amelyek jól bírják az esőt és akár a pár méteres merülést is.
 • Szelfi kompakt fényképezőgépek – 180°-ban forgatható kijelzővel, így szelfik készítése közben láthatod magadat.
 • Profi kompakt fényképezőgépek – a legjobban felszerelt és egyben a legdrágább gépek kiváló képminőséggel. Olyan tulajdonságok jellemzik, mint a nagyobb szenzor, vagy az átlagosnál jobb fényerővel ellátott beépített objektív.
 • Bridge – fényképezőképek 10-80× optikai zoommal, haladó funkciókkal és átlag feletti képminőséggel. Megjelenésükben inkább a DSLR gépekre hasonlítanak.
 • Egyszer használatos fényképezőgépek – egyszerű gépek, melyek hagyományos filmre rögzíti a felvételeket.

Bridge ultrazoom

Professzionális kompakt fényképezőgépek

Vízálló kompakt fényképezőgépek

Gyerek fényképezőgépek

Bridge

Profi

Vízálló

Gyerekeknek

Kompakt fényképezőgépek: milyen paraméterekre kell figyelni?

Nem létezik kompakt fényképezőgép, amely tökéletes mindenki számára. Valaki a nagyobb zoomtartományra vadászik, valaki számára az objektív fényereje a fontos és vannak, akik kis kompakt gépet keresnek vízálló konstrukcióval.

Kompakt fényképezőgép szenzorméret

A kompakt fényképezőgép szenzora képpontokból (pixelekből) áll, melyek fényérzékenyek. Minél nagyobb minden egyes pixel, annál több fényt kap és annál minőségibb információt hordoz a további feldolgozáshoz. Ezért nem általános szabály, hogy a nagyobb felbontás minőségibb képet eredményez. Ha két egyforma méretű érzékelőnk van és az egyiknek kisebb a felbontása, akkor a pixelek nagyobbak. Vagyis valószínűsíthető, hogy ez az érzékelő fog minőségibb képinformációt hordozni. A felvétel végső minősége függ a használt processzortól és attól, hogyan dolgozza fel a szenzoron található információt.

Legelterjedtebb kompakt fényképezőgép szenzorméretek

 • 1/2.3" – a legelterjedtebb, standard méret, inkább az amatőr fotósok számára ajánlott. A legolcsóbb kompakt fényképezőgépekben találjuk őket, mivel ez a legkisebb szenzorméret. Esetükben a nagy felbontás inkább hátrány, mint előny, a túl nagy pixelsűrűség már alacsony ISO értéken is zajos képpel jár.
 • 1" – ritkábban használt méret, jelentősen nagyobb felület, mint a 1/2.3"-nál, így minőségibb felvételeket eredményez. Megfelelő kompromisszum a legkisebb és a drága APS-C szenzoros kompakt fényképezőgépek között. Ezek a kompaktok jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.
 • APS-C – kizárólag a professzionális kompakt fényképezőgépeknél fordul elő, kiváló minőség még rosszabb fényviszonyok között is. Ezekre a kompakt fényképezőgépekre sokszor jellemző a fix objektív, nagy fényerővel.
APS-C kompakt
Fujifilm kompakt APS-C szenzorral

Kompakt fényképezőgép szenzorfelbontás

A felbontás adja meg, hogy a kép hány pontból épül fel vízszintesen és függőlegesen. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a felbontás, a kép annál részletgazdagabb. A nagyobb felbontáshoz nagyobb fájlméret is tartozik. A kompakt fényképezőgépek felbontása 5 Mpx-től akár 24 Mpx-ig terjed, mely elegendő akár a nagyobb formátumú fényképek nyomtatásához is.

Az érzékelő felbontása 200 dpi-s fénykép 300 dpi-s fénykép
4 Mpx 31,0 × 20,8 cm 20,8 × 13,7 cm
6 Mpx 38,1 × 25,4 cm 25,4 × 17,0 cm
8 Mpx 43,9 × 29,2 cm 29,2 × 19,6 cm
10 Mpx 49,0 × 32,8 cm 32,8 × 21,8 cm
12 Mpx 53,8 × 35,8 cm 35,8 × 23,9 cm
14 Mpx 58,4 × 39,1 cm 39,2 × 25,9 cm
16 Mpx 62,2 × 41,4 cm 41,4 × 27,7 cm

A kompakt fényképezőgépek esetében, amelyek kisebb érzékelővel rendelkeznek, nem ajánlatos hajszolni a nagyobb felbontást. A nagyobb felbontás kirajzolására minőségibb és egyben drágább lencserendszer szükséges és a nagy pixelsűrűség zajos képeket eredményezhet. Fontos, hogy a kompakt fényképezőgép szenzormérete és felbontása összhangban legyen.

Kompakt fényképezőgép és a videófelbontás

A kompakt fényképezőgépekkel manapság általában már HD és Full HD minőségben is lehet videót felvenni. Ez főleg nyaralás vagy más családi események rögzítésekor jöhet jól. A kompaktok között találni 4K és Ultra HD felbontásúakat is, amelyek 4× részletgazdagabbak, mint a Full HD-k, ugyanakkor a feldolgozásuk erősebb hardverigényű. A videóknál a felbontáson kívül figyelj a képfrekvenciára is.

A videó felbontása mellett fontos az fps érték. Az olyan kompakt fényképezőgép, amely, habár tudja a 4K videót, de csak például 15 fps értéket tud, sajnos a valóságban kevésbé használható. Igyekezzünk, olyan kompakt fényképezőgépet találni, amely akár a 4K videó rögzítését is 30 fps mellett tudja.

Kompakt fényképezőgép objektívek

A kompakt fényképezőgépek objektívjénél néhány fontosabb paramétert érdemes figyelni.

 • Legrövidebb gyújtótávolság – a látószög szempontjából fontos. Minél kisebb, annál szélesebb szeletet tudunk megörökíteni például az előttünk elterülő tájról. Megállapítható, hogy kompakt fényképezőgépek esetében a 24mm körüli érték számít ideálisnak.
 • Optikai zoom – meghatározza a maximális nagyítást a kép felbontásának változása nélkül. A jelenleg elérhető kompaktoknál ez az érték 3×-10× között mozog. A 10× és annál nagyobb (akár 83×) nagyításra a bridge fényképezőgépek specializálódtak.
 • Fényerő – azt mutatja meg, mennyi fény esik az érzékelőre. Minél alacsonyabb érték áll az f/ után, annál jobb teljesítményt nyújt a kompakt fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is. A kiváló minőségű objektívek rekeszértéke f/2-ig mozog. Azonban néhány prémium kompakt fényereje a legrövidebb gyújtótávolságnál az f/1.8 értéket is elérheti.
 • Makró potenciál – ha kompakt fényképezőgépünkkel mutatós makró fotókat szeretnénk készíteni, minden cm számít, amivel közelebb tudunk kerülni a fotózott objektumhoz.

A kompakt fényképezőgép kijelzője

Minél nagyobb és részletgazdagabb a kompakt fényképezőgép kijelzője, annál jobban bemérheti a felhasználó a jelenetet. A kompakt fényképezőgépek kijelzője általában 2,7" és 3,5" között mozog. Az érintőfelület megkönnyíti a kezelést, a kihajtható konstrukciónak köszönhetően pedig kényelmesen fényképezhetsz akár rendkívüli szögekből is.

Kompakt fényképezőgép kihajtható kijelzővel
A kompaktok kihajtható kijelzője videókészítés során hasznos

Mivel számos kompakt fényképezőgép nem rendelkezik keresővel, ezért a hátsó LCD kijelző az egyetlen eszköz, amivel követhetjük a fotózott témát. Itt tudjuk ellenőrizni a fotók minőségét és mivel a státuszkijelző is nagyon ritka a kompakt fényképezőgépek között, ezért a beállításokat is itt tudjuk változtatni.

Kompakt fényképezőgép akkumulátor üzemideje

A kompakt fényképezőgépekkel az akkumulátor kapacitásától függően egy töltéssel általában 180-750 felvétel készíthető. Ne feledd, hogy az akkumulátor működési idejét csökkenti a vaku, a Wi-Fi, a GPS, a gyakori zoomolás és a nagy fényerejű kijelző használata.

Mára már a legtöbb kompakt fényképezőgép Li-ion akkumulátort használ, a ceruzaelemes megoldások már kiveszőben vannak.

Kompakt fényképezőgép memória

A kompakt fényképezőgép belső memóriája általában inkább szimbolikus méretű – csupán kevés felvétel tárolására elegendő. Minden fényképezőgép rendelkezik azonban SDHC és SDXC (ill. Micro SDHC és Micro SDXC) slottal, így lehetőséged van a tárhely bővítésére akár 512 GB-ig.

Habár a memóriakártyák között a SD szabvány teljesen átvette a hatalmat, találunk még kompakt fényképezőgépet, amely támogatja a Micro Stick Micro kártyákat is. Ez a szabvány elsősorban a Sony kompakt fényképezőgépekre jellemző.

Kompakt fényképezőgépek súlya

Egy kisebb kompakt 120 g súlyú, egy méretesebb ultrazoom bridge akár 400 g is lehet. A fokozottan ütésálló kompakt modellek jelentősen nehezebbek, mint a klasszikus digitális kompakt fényképezőgépek és hosszabb használat után már érezhető a súlyuk.

Kompakt bridge fényképezőgép
A bridge kompakt fényképezőgépek a tükörreflexes gépekre hasonlítanak

A kompakt fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

 • Arcfelismerés – a fényképezőgép felismeri és élesebbé teszi minden lefényképezett személy arcát. A kezdő felhasználók számára jó szolgálatot tehetnek a különböző előre beállított módok.
 • Optikai stabilizáció különösen a videófelvételnél hasznos, éles felvételeket készíthetsz beremegés nélkül. Ha a kompakt fényképezőgép rendelkezik akár 10× zoommal, akkor is a segít a stabilizátor a mosódott képek ellen. Ezt a funkciót rosszabb fényviszonyok között fogjuk igazán értékelni.
 • GPS – hozzáadja a fájlhoz a kép készítési helyének koordinátáit, így tudni fogod, pontosan hol készítetted az adott fotót/videót. Az ilyen kompakt fényképezőgépek utazás során lehetnek igazán hasznosak.
 • Strapabíró konstrukció – kedvezőtlen időjárási körülmények között is lehetővé teszi a fotózást és a videózást. Az ütésálló kompakt mellett meg kell említeni azokat a bridge gépeket is, amelyek időjárásállóak, tehát esőben is bátran lehet velük fotózni.
 • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors csatlakozási lehetőség az okostelefonokhoz vagy tabletekhez, távirányítási és vezeték nélküli fájlátviteli lehetőség.

Kompakt fényképezőgép ár

Az olcsó kompakt fényképezőgépek igazi zsebkamerák, legnagyobb előnyük az alacsony súly. Ezek a kompaktok általában a legkisebb szenzorral vannak szerelve és nagy valószínűséggel a szenzor típusa CCD lesz, ami kevésbé minőségi képrögzítést tesz lehetővé, mint a CMOS szenzor.

50 000 Ft alatti kompakt fényképezőgépeket már a jobb okostelefonok lekörözték, egyetlen előnyük még a szélesebb zoomtartomány. Azonban ebben az árkategóriában találunk instant fényképezőgépeket is, amik a fényképezőgépipar üde színfoltjainak számítanak.

A kompakt fényképezőgép megjelölést sokan az olcsósággal párosítják, nekik meglepő lehet, hogy a kompaktok ára a 700 000 Ft-ot is elérheti. Ezek a profi bridge gépek, elsősorban a Sony gyártósoráról, Zeiss objektívekkel. A Sony és a Zeiss kapcsolatából olyan gépek születtek, amelyek felveszik a versenyt a DSLR gépekkel is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kodak FriendlyZoom FZ152 fekete Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16,15 Mpx érzékelő, 15 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, tömege: 185 g
58 990 Ft

2.
Fujifilm QuickSnap szivárvány 400/27 Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Egyszer használatos fényképezőgép - eldobható, vaku, 27 felvétel
4 890 Ft

3.
Sony CyberShot DSC-H300 fekete Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 20,1 Mpx érzékelő, 35 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick PRO, tömege: 590 g
83 390 Ft

Még több
56 termék
Kodak FriendlyZoom FZ152 fekete - Digitális fényképezőgép
Típusok
Kodak FriendlyZoom FZ152 fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16,15 Mpx érzékelő, 15 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, tömege: 185 g

58 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC073e1
Sony CyberShot DSC-H300 fekete
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 20,1 Mpx érzékelő, 35 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick PRO, tömege: 590 g

83 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS069e11
Fujifilm QuickSnap szivárvány 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - eldobható, vaku, 27 felvétel

4 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: OF800a3
Canon PowerShot G7 X Mark II - Digitális fényképezőgép
Típusok
Canon PowerShot G7 X Mark II
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1" 20,1 Mpx érzékelő, 4,2 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" 1,04 Mpx dönthető érintős kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, WiFi, NFC, GPS, microHDMI, tömege: 319 g

236 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC063k92
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér - Digitális fényképezőgép
Típusok
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 9,6 × optikai zoom, kereső nélkül, akár Full HD videó felbontással, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi, Bluetooth, tömege: 145 g

150 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC061a44cec
Nikon COOLPIX B500 fekete
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 16 Mpx érzékelő, 40 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" dönthető kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 542 g

129 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI260a31
Kodak FriendlyZoom FZ43 piros - Digitális fényképezőgép
Típusok
Kodak FriendlyZoom FZ43 piros
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16,15 Mpx érzékelő, 4 × optikai zoom, kereső nélkül, 2,7" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, tömege: 117 g

39 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC073g2
Canon PowerShot G5 X Mark II
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1" 20,1 Mpx érzékelő, 5 × optikai zoom, elektronikus kereső 2,36 Mpx forgó, akár 4K videó felbontással, SD, WiFi, Bluetooth, microHDMI

400 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC103b1
RICOH THETA SC2 PINK - 360 fokos kamera Típusok
RICOH THETA SC2 PINK
360 fokos kamera - 1/2,3" érzékelőméret, maximális videofelbontás 3840×1920, belső memória 14336 MB, alapfunkciók: multi bracket, önkioldó, rekeszprioritás, ISO prioritás és manuális

+ INGYEN Szelfibot Ricoh

157 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OX291a2
Kodak M35 Reusable camera YELLOW
Instant fényképezőgép - memóriakártya nélkül, minimális záridő: 1/120 s, max. záridő: 120 s, szín: sárga,

15 390 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC075a16
Kodak ULTRA F9 Reusable Camera Dark Night Green
Instant fényképezőgép - memóriakártya nélkül, szín: fehér és zöld,

28 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OC075a18
Kodak M35 Reusable Camera Marble Grey
Instant fényképezőgép - memóriakártya nélkül, minimális záridő: 1/120 s, max. záridő: 120 s, szín: szürke,

15 590 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OC075a11
RICOH THETA SC2 BEIGE - 360 fokos kamera Típusok
RICOH THETA SC2 BEIGE
360 fokos kamera - 1/2,3 hüvelykes érzékelővel, maximális video felbontás: 3840 × 1920, belső memória: 14336 MB, maximális felvételi idő: 5 perc, az alapvető szolgáltatások közé tartozik a többszörös konzol, önkioldó, rekesz-prioritás, kézi ISO prioritás

+ INGYEN Szelfibot Ricoh

150 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OX291a3
Kodak MINISHOT COMBO 3 Retro Fehér - Instant fényképezőgép
Típusok
Kodak MINISHOT COMBO 3 Retro Fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, micro USB, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: mikro USB-kábel, érzékelő felbontása: 10 Mpx, szín: fehér,

66 790 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OCO80b4
Sony DSC-RX100 III - Digitális fényképezőgép Típusok
Sony DSC-RX100 III
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1" 20,1 Mpx érzékelő, Bajonett nélkül-bajonettes, 2,9 × optikai zoom, elektronikus kereső 1,44 Mpx, 3" 1,24 Mpx dönthető kijelző, akár Full HD videó felbontással, Log, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo, WiFi, NFC, HDMI, tömege: 290 g

273 790 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS061x9
Kodak M35 Reusable camera BLUE
Instant fényképezőgép - memóriakártya nélkül, minimális záridő: 1/120 s, max. záridő: 120 s, szín: kék,

15 390 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC075a09
Kodak FriendlyZoom FZ53 fekete - Digitális fényképezőgép
Típusok
Kodak FriendlyZoom FZ53 fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16,15 Mpx érzékelő, 5 × optikai zoom, kereső nélkül, 2,7" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, tömege: 106 g

49 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC073f1
Kodak M35 Reusable camera GREEN
Instant fényképezőgép - memóriakártya nélkül, minimális záridő: 1/120 s, max. záridő: 120 s, szín: zöld,

15 590 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC075a10
Nikon COOLPIX B500 piros
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 16 Mpx érzékelő, 40 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" dönthető kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 542 g

129 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI260a33
Kodak M35 Reusable Camera Scarlet
Instant fényképezőgép - memóriakártya nélkül, minimális záridő: 1/120 s, max. záridő: 120 s, szín: piros,

15 590 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC075a15
Canon PowerShot G7 X Mark II Battery Kit - Digitális fényképezőgép Típusok
Canon PowerShot G7 X Mark II Battery Kit
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1" 20,1 Mpx érzékelő, 4,2 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" 1,04 Mpx dönthető érintős kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, WiFi, NFC, GPS, microHDMI, tömege: 319 g

256 690 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC063k92a
Canon PowerShot G7 X Mark II
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1" 20,1 Mpx érzékelő, 4,2 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" 1,04 Mpx dönthető érintős kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, WiFi, NFC, GPS, microHDMI, tömege: 319 g

217 160 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: OC063k92
Kodak FriendlyZoom FZ43 fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16,15 Mpx érzékelő, 4 × optikai zoom, kereső nélkül, 2,7" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, tömege: 117 g

28 680 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: OC073g1
Kodak FriendlyZoom FZ152 fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16,15 Mpx érzékelő, 15 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, tömege: 185 g

50 120 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: OC073e1

Kompakt fényképezőgépek

Panasonic G100: elérhető tükör nélküli gép vloggerek számára A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült...
A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és...
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb...

Kompakt fényképezőgépek

A kompakt fényképezőgép az egyik legnépszerűbb digitális fényképezőgép típus. Az előre beállított automatikus módoknak köszönhetően ideális az amatőr fotósok számára. A kompaktok egyszerűen elférnek a zsebben, de ugyanakkor nagyon jó minőségű képek készíthetőek vele. Ezért ez a típus gyakori választás a nyaralók számára.

Hogyan válassz kompaktot?

A kompakt fényképezőgépek között a felhasználástól függően megkülönböztetünk gyerek, vízálló és professzionális gépeket, utóbbiak akár egy alacsonyabb kategóriás tükörreflexes géppel is felveszik a versenyt. A piacon ezért rengeteg kompakt fényképezőgépet találunk. Az, hogy milyen gépet választasz végül, sokban függhet attól is, hogy mennyi pénzt szeretnél rákölteni.

Minőségi kompaktok

Akár egy jobban felszerelt, akár egy árban kedvezőbb gépet választasz, figyelj a minőségre, amelyet a gyártók tanúsítanak. Így készíthetsz tökéletes képeket, amelyeket akár még évek múlva is visszanézhetsz. A jó minőségű fényképezőgépek közé tartoznak a Canon, a Nikon vagy a Sony kompaktjai, melyeknél mindig biztosított a precíz konstrukció és a modern technológia. De a kompaktok közül sok más szempontból is válaszhatsz, akár a színek alapján is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kompakt fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kompakt fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kompakt fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kompakt fényképezőgépek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ