Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon Mmm, tady voní Vánoce

Kompakt fényképezőgépek

0

A digitális kompakt fényképezőgépek (röviden kompaktok) leginkább az amatőr vagy alkalmi fotósoknak valók. Jó szolgálatot tesznek, ha a családi kirándulások vagy ünnepségek legfontosabb pillanatait kell megörökíteni. Nem foglalnak sok helyet és a felhasználókat elsősorban a könnyű kezelhetőséggel nyerik meg. De mire kell figyelned, ha ilyen kompakt fényképezőgépet választanál?

Tovább

Kompakt fényképezőgépek felosztása

 • Gyerek kompakt fényképezőgépek – olcsó digitális fényképezőgépek alapfunkciókkal és intuitív kezelési móddal. A gyerek fényképezőgépek esetében hasznos bizonyos fokú védelem, hogy bírják az igénybevételt.
 • Vízálló kompakt fényképezőgépek – strapabíró gépek, amelyek jól bírják az esőt és akár a pár méteres merülést is.
 • Szelfi kompakt fényképezőgépek – 180°-ban forgatható kijelzővel, így szelfik készítése közben láthatod magadat.
 • Profi kompakt fényképezőgépek – a legjobban felszerelt és egyben a legdrágább gépek kiváló képminőséggel. Olyan tulajdonságok jellemzik, mint a nagyobb szenzor, vagy az átlagosnál jobb fényerővel ellátott beépített objektív.
 • Bridge – fényképezőképek 10-80× optikai zoommal, haladó funkciókkal és átlag feletti képminőséggel. Megjelenésükben inkább a DSLR gépekre hasonlítanak.
 • Egyszer használatos fényképezőgépek – egyszerű gépek, melyek hagyományos filmre rögzíti a felvételeket.

Bridge ultrazoom

Professzionális kompakt fényképezőgépek

Vízálló kompakt fényképezőgépek

Gyerek fényképezőgépek

Bridge

Profi

Vízálló

Gyerekeknek

Kompakt fényképezőgépek: milyen paraméterekre kell figyelni?

Nem létezik kompakt fényképezőgép, amely tökéletes mindenki számára. Valaki a nagyobb zoomtartományra vadászik, valaki számára az objektív fényereje a fontos és vannak, akik kis kompakt gépet keresnek vízálló konstrukcióval.

Kompakt fényképezőgép szenzorméret

A kompakt fényképezőgép szenzora képpontokból (pixelekből) áll, melyek fényérzékenyek. Minél nagyobb minden egyes pixel, annál több fényt kap és annál minőségibb információt hordoz a további feldolgozáshoz. Ezért nem általános szabály, hogy a nagyobb felbontás minőségibb képet eredményez. Ha két egyforma méretű érzékelőnk van és az egyiknek kisebb a felbontása, akkor a pixelek nagyobbak. Vagyis valószínűsíthető, hogy ez az érzékelő fog minőségibb képinformációt hordozni. A felvétel végső minősége függ a használt processzortól és attól, hogyan dolgozza fel a szenzoron található információt.

Legelterjedtebb kompakt fényképezőgép szenzorméretek

 • 1/2.3" – a legelterjedtebb, standard méret, inkább az amatőr fotósok számára ajánlott. A legolcsóbb kompakt fényképezőgépekben találjuk őket, mivel ez a legkisebb szenzorméret. Esetükben a nagy felbontás inkább hátrány, mint előny, a túl nagy pixelsűrűség már alacsony ISO értéken is zajos képpel jár.
 • 1" – ritkábban használt méret, jelentősen nagyobb felület, mint a 1/2.3"-nál, így minőségibb felvételeket eredményez. Megfelelő kompromisszum a legkisebb és a drága APS-C szenzoros kompakt fényképezőgépek között. Ezek a kompaktok jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.
 • APS-C – kizárólag a professzionális kompakt fényképezőgépeknél fordul elő, kiváló minőség még rosszabb fényviszonyok között is. Ezekre a kompakt fényképezőgépekre sokszor jellemző a fix objektív, nagy fényerővel.
APS-C kompakt
Fujifilm kompakt APS-C szenzorral

Kompakt fényképezőgép szenzorfelbontás

A felbontás adja meg, hogy a kép hány pontból épül fel vízszintesen és függőlegesen. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a felbontás, a kép annál részletgazdagabb. A nagyobb felbontáshoz nagyobb fájlméret is tartozik. A kompakt fényképezőgépek felbontása 5 Mpx-től akár 24 Mpx-ig terjed, mely elegendő akár a nagyobb formátumú fényképek nyomtatásához is.

Az érzékelő felbontása 200 dpi-s fénykép 300 dpi-s fénykép
4 Mpx 31,0 × 20,8 cm 20,8 × 13,7 cm
6 Mpx 38,1 × 25,4 cm 25,4 × 17,0 cm
8 Mpx 43,9 × 29,2 cm 29,2 × 19,6 cm
10 Mpx 49,0 × 32,8 cm 32,8 × 21,8 cm
12 Mpx 53,8 × 35,8 cm 35,8 × 23,9 cm
14 Mpx 58,4 × 39,1 cm 39,2 × 25,9 cm
16 Mpx 62,2 × 41,4 cm 41,4 × 27,7 cm

A kompakt fényképezőgépek esetében, amelyek kisebb érzékelővel rendelkeznek, nem ajánlatos hajszolni a nagyobb felbontást. A nagyobb felbontás kirajzolására minőségibb és egyben drágább lencserendszer szükséges és a nagy pixelsűrűség zajos képeket eredményezhet. Fontos, hogy a kompakt fényképezőgép szenzormérete és felbontása összhangban legyen.

Kompakt fényképezőgép és a videófelbontás

A kompakt fényképezőgépekkel manapság általában már HD és Full HD minőségben is lehet videót felvenni. Ez főleg nyaralás vagy más családi események rögzítésekor jöhet jól. A kompaktok között találni 4K és Ultra HD felbontásúakat is, amelyek 4× részletgazdagabbak, mint a Full HD-k, ugyanakkor a feldolgozásuk erősebb hardverigényű. A videóknál a felbontáson kívül figyelj a képfrekvenciára is.

A videó felbontása mellett fontos az fps érték. Az olyan kompakt fényképezőgép, amely, habár tudja a 4K videót, de csak például 15 fps értéket tud, sajnos a valóságban kevésbé használható. Igyekezzünk, olyan kompakt fényképezőgépet találni, amely akár a 4K videó rögzítését is 30 fps mellett tudja.

Kompakt fényképezőgép objektívek

A kompakt fényképezőgépek objektívjénél néhány fontosabb paramétert érdemes figyelni.

 • Legrövidebb gyújtótávolság – a látószög szempontjából fontos. Minél kisebb, annál szélesebb szeletet tudunk megörökíteni például az előttünk elterülő tájról. Megállapítható, hogy kompakt fényképezőgépek esetében a 24mm körüli érték számít ideálisnak.
 • Optikai zoom – meghatározza a maximális nagyítást a kép felbontásának változása nélkül. A jelenleg elérhető kompaktoknál ez az érték 3×-10× között mozog. A 10× és annál nagyobb (akár 83×) nagyításra a bridge fényképezőgépek specializálódtak.
 • Fényerő – azt mutatja meg, mennyi fény esik az érzékelőre. Minél alacsonyabb érték áll az f/ után, annál jobb teljesítményt nyújt a kompakt fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is. A kiváló minőségű objektívek rekeszértéke f/2-ig mozog. Azonban néhány prémium kompakt fényereje a legrövidebb gyújtótávolságnál az f/1.8 értéket is elérheti.
 • Makró potenciál – ha kompakt fényképezőgépünkkel mutatós makró fotókat szeretnénk készíteni, minden cm számít, amivel közelebb tudunk kerülni a fotózott objektumhoz.

A kompakt fényképezőgép kijelzője

Minél nagyobb és részletgazdagabb a kompakt fényképezőgép kijelzője, annál jobban bemérheti a felhasználó a jelenetet. A kompakt fényképezőgépek kijelzője általában 2,7" és 3,5" között mozog. Az érintőfelület megkönnyíti a kezelést, a kihajtható konstrukciónak köszönhetően pedig kényelmesen fényképezhetsz akár rendkívüli szögekből is.

Kompakt fényképezőgép kihajtható kijelzővel
A kompaktok kihajtható kijelzője videókészítés során hasznos

Mivel számos kompakt fényképezőgép nem rendelkezik keresővel, ezért a hátsó LCD kijelző az egyetlen eszköz, amivel követhetjük a fotózott témát. Itt tudjuk ellenőrizni a fotók minőségét és mivel a státuszkijelző is nagyon ritka a kompakt fényképezőgépek között, ezért a beállításokat is itt tudjuk változtatni.

Kompakt fényképezőgép akkumulátor üzemideje

A kompakt fényképezőgépekkel az akkumulátor kapacitásától függően egy töltéssel általában 180-750 felvétel készíthető. Ne feledd, hogy az akkumulátor működési idejét csökkenti a vaku, a Wi-Fi, a GPS, a gyakori zoomolás és a nagy fényerejű kijelző használata.

Mára már a legtöbb kompakt fényképezőgép Li-ion akkumulátort használ, a ceruzaelemes megoldások már kiveszőben vannak.

Kompakt fényképezőgép memória

A kompakt fényképezőgép belső memóriája általában inkább szimbolikus méretű – csupán kevés felvétel tárolására elegendő. Minden fényképezőgép rendelkezik azonban SDHC és SDXC (ill. Micro SDHC és Micro SDXC) slottal, így lehetőséged van a tárhely bővítésére akár 512 GB-ig.

Habár a memóriakártyák között a SD szabvány teljesen átvette a hatalmat, találunk még kompakt fényképezőgépet, amely támogatja a Micro Stick Micro kártyákat is. Ez a szabvány elsősorban a Sony kompakt fényképezőgépekre jellemző.

Kompakt fényképezőgépek súlya

Egy kisebb kompakt 120 g súlyú, egy méretesebb ultrazoom bridge akár 400 g is lehet. A fokozottan ütésálló kompakt modellek jelentősen nehezebbek, mint a klasszikus digitális kompakt fényképezőgépek és hosszabb használat után már érezhető a súlyuk.

Kompakt bridge fényképezőgép
A bridge kompakt fényképezőgépek a tükörreflexes gépekre hasonlítanak

A kompakt fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

 • Arcfelismerés – a fényképezőgép felismeri és élesebbé teszi minden lefényképezett személy arcát. A kezdő felhasználók számára jó szolgálatot tehetnek a különböző előre beállított módok.
 • Optikai stabilizáció különösen a videófelvételnél hasznos, éles felvételeket készíthetsz beremegés nélkül. Ha a kompakt fényképezőgép rendelkezik akár 10× zoommal, akkor is a segít a stabilizátor a mosódott képek ellen. Ezt a funkciót rosszabb fényviszonyok között fogjuk igazán értékelni.
 • GPS – hozzáadja a fájlhoz a kép készítési helyének koordinátáit, így tudni fogod, pontosan hol készítetted az adott fotót/videót. Az ilyen kompakt fényképezőgépek utazás során lehetnek igazán hasznosak.
 • Strapabíró konstrukció – kedvezőtlen időjárási körülmények között is lehetővé teszi a fotózást és a videózást. Az ütésálló kompakt mellett meg kell említeni azokat a bridge gépeket is, amelyek időjárásállóak, tehát esőben is bátran lehet velük fotózni.
 • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors csatlakozási lehetőség az okostelefonokhoz vagy tabletekhez, távirányítási és vezeték nélküli fájlátviteli lehetőség.

Kompakt fényképezőgép ár

Az olcsó kompakt fényképezőgépek igazi zsebkamerák, legnagyobb előnyük az alacsony súly. Ezek a kompaktok általában a legkisebb szenzorral vannak szerelve és nagy valószínűséggel a szenzor típusa CCD lesz, ami kevésbé minőségi képrögzítést tesz lehetővé, mint a CMOS szenzor.

50 000 Ft alatti kompakt fényképezőgépeket már a jobb okostelefonok lekörözték, egyetlen előnyük még a szélesebb zoomtartomány. Azonban ebben az árkategóriában találunk instant fényképezőgépeket is, amik a fényképezőgépipar üde színfoltjainak számítanak.

A kompakt fényképezőgép megjelölést sokan az olcsósággal párosítják, nekik meglepő lehet, hogy a kompaktok ára a 700 000 Ft-ot is elérheti. Ezek a profi bridge gépek, elsősorban a Sony gyártósoráról, Zeiss objektívekkel. A Sony és a Zeiss kapcsolatából olyan gépek születtek, amelyek felveszik a versenyt a DSLR gépekkel is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Digitális fényképezőgép - CMOS 16 Mpx, 40x optikai zoom, 3.0" kihajtható és elforgatható LCD, SD/SDHC/SDXC, 1/4“-es állványmenet, Full HD/60P, HDMI, beépített vaku, objektív fényereje f/3 - f/6,5
-8%
93 790 Ft
86 590 Ft

2.
Sony CyberShot DSC-HX350 fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép - 21,1 megapixeles Exmor R CMOS, 50x zoom, 3" LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, MS Duo / SD / SDHC / SDXC kártya kompatibilis, Full HD videó, képstabilizátor
105 990 Ft

3.
Sony Cybershot DSC-W830i fekete Szállításra kész > 5 db
Digitális fényképezőgép - Super HAD CCD 20,1 megapixel, 8x zoom, 2,7" LCD kijelző, HD videó, Li-Ion akkumulátor, SD/SDHC/Memory Stick Duo, optikai képstabilizátor
-9%
47 190 Ft
42 990 Ft

Még több
102 tétel
Classic Kategória
Nikon COOLPIX B500, fekete digitális fényképezőgép - Digitális fényképezőgép
-8%
Több, mint98%Megbízhatóság
Nikon COOLPIX B500, fekete digitális fényképezőgép
Digitális fényképezőgép - CMOS 16 Mpx, 40x optikai zoom, 3.0" kihajtható és elforgatható LCD, SD/SDHC/SDXC, 1/4“-es állványmenet, Full HD/60P, HDMI, beépített vaku, objektív fényereje f/3 - f/6,5

Ideális ajándék szenvedélyes fotósoknak
-8% 93 790 Ft
86 590 Ft áfa nélkül 68 180 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI260a31
Arany középút
Nikon COOLPIX W300 Fekete Holiday Kit - Digitális fényképezőgép
Több, mint99%Megbízhatóság
Nikon COOLPIX W300 Fekete Holiday Kit
Digitális fényképezőgép 16 MP, 5x zoom, 3" LCD, SD / SDHC / SDXC, 4K videó, blende f / 4.9, Vízálló 30m, Wi-Fi, HDMI, USB

167 890 Ft áfa nélkül 132 200 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI249b7z70k
Premium Kategória
Panasonic Lumix DMC-TZ200 ezüst - Digitális fényképezőgép
Több, mint99%Megbízhatóság
Panasonic Lumix DMC-TZ200 ezüst
Digitális fényképezőgép - kompakt, 1', CMOS 20.1 MPx, 15x zoom (24-360 mm f/3,3-6,3) LEICA, 3,0" érintőképernyős LCD kijelző, SD/SDHC/SDXC, 4K fotó/videó, elektronikus kereső, stabilizátor, Post Focus, WiFi, Li-Ion

Ideális ajándék szenvedélyes fotósoknak
232 690 Ft áfa nélkül 183 220 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON106a
Sony CyberShot DSC-HX350 fekete - Digitális fényképezőgép
Sony CyberShot DSC-HX350 fekete
Digitális fényképezőgép - 21,1 megapixeles Exmor R CMOS, 50x zoom, 3" LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, MS Duo / SD / SDHC / SDXC kártya kompatibilis, Full HD videó, képstabilizátor

105 990 Ft áfa nélkül 83 460 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS069e93a
Sony Cybershot DSC-WX220 fekete - Digitális fényképezőgép
Sony Cybershot DSC-WX220 fekete
Digitális fényképezőgép - CMOS Exmor R, 18.2 megapixel, 10x zoom, 2,7" LCD kijelző, MS Duo/SD/SDHC/SDXC/Memory Stick Micro, Full HD videó, WiFi, NFC, micro HDMI, micro USB, arcfelismerés, optikai képstabilizátor

64 990 Ft áfa nélkül 51 170 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OS069f2a
Nikon COOLPIX W300 Sárga Holiday Kit
Digitális fényképezőgép 16 MP, 5x zoom, 3 „LCD, SD / SDHC / SDXC, 4K videó, blende f / 4.9, vízálló 30m, Wi-Fi, HDMI, USB

158 790 Ft áfa nélkül 125 030 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI249b7z72k
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete - Digitális fényképezőgép
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, 1/2,3", Exmor R 18,2 Mpx-es CMOS, 28×-os zoom (24-720 mm f/3,5-6,4) ZEISS, 3,0 hüvelykes dönthető kijelző, Memory Stick Micro + microSD/SDHC/SDXC, 4K videó, elektronikus képkereső, stabilizátor, WiFi , NFC, mikro HDMI, mikro USB, Li-Ion

186 290 Ft áfa nélkül 146 690 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS161a11
Panasonic LUMIX DMC-LX15 - Digitális fényképezőgép
Panasonic LUMIX DMC-LX15
Digitális fényképezőgép - fekete, MOS 20 megapixel, 3x nagyítás, F1.4-2.8, 3" LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, SD/SDHC/SDXC, 4K 25p videó, MP4, WiFi, RAW, micro HDMI, USB

-1% 187 850 Ft
185 890 Ft áfa nélkül 146 370 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON014d1
Panasonic LUMIX DMC-FZ82 - Digitális fényképezőgép
-5%
Panasonic LUMIX DMC-FZ82
Digitális fényképezőgép - CMOS 16,1 megapixel, 60x zoom (egyenértékű 20-1200 mm F2.8-5.9-el), 3" LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, képstabilizátor

-5% 110 990 Ft
105 190 Ft áfa nélkül 82 830 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON013dy
Sony CyberShot DSC-H300 fekete - Digitális fényképezőgép
Sony CyberShot DSC-H300 fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, 1/2,3", CMOS 20.2 Mpx, 35× zoom (28-954 mm f/3-5.9) ZEISS, 3.0"-es kijelző, SD/SDHC/SDXC, HD Ready video, képstabilizátor, arcfelismerés, Li-Ion

-4% 69 790 Ft
67 190 Ft áfa nélkül 52 910 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS069e11
Canon PowerShot G7 X Mark II - Digitális fényképezőgép
Canon PowerShot G7 X Mark II
Digitális fényképezőgép - 20.1Mpx CMOS, DIGIC 7, 4.2x zoom (24-100 mm F1.8-2.8), dönthető érintőképernyős 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, GPS támogatás, FullHD videó, intelligens stabilizátor

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék szenvedélyes fotósoknak
Ideális ajándék szenvedélyes fotósoknak
215 290 Ft áfa nélkül 169 520 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC063k92
Sony CyberShot DSC-HX95 fekete - Digitális fényképezőgép
Sony CyberShot DSC-HX95 fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1 / 2,3 ", Exmor R CMOS 18,2 Mpx, 28x zoom (24-720 mm f / 3,5-6,4) ZEISS, 3,0" -os csuklós kijelző, Memory Stick Micro + microSD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, stabilizátor, WiFi , NFC, mikro HDMI, mikro USB, Li-Ion

188 890 Ft áfa nélkül 148 730 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS161a1
Canon PowerShot SX620 HS fekete - Digitális fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Canon PowerShot SX620 HS fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, 1/2,3", CMOS 20,2Mpx, DIGIC 4+, 25x zoom (25-625mm f / 3.2-6.6), 3,0" kijelző, SD/SDHC/SDXC, Full HD video, képstabilizátor, GPS-támogatás, WiFi, NFC, micro HDMI, USB, Li-Ion

Ideális ajándék szenvedélyes fotósoknak
Ideális ajándék szenvedélyes fotósoknak
72 890 Ft áfa nélkül 57 390 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC056l1a
Canon IXUS 285 HS fekete - Digitális fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Canon IXUS 285 HS fekete
Digitális fényképezőgép - 20,2 megapixeles CMOS, DIGIC 4+, 12x zoom, 3" LCD, Li-Ion akkumulátor, arcfelismerés, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, intelligens stabilizátor, vezérelhető okostelefonnal is, NFC, WiFi

67 990 Ft áfa nélkül 53 540 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OC072h2
Canon IXUS 190 ezüst - Digitális fényképezőgép
Canon IXUS 190 ezüst
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1 / 2,3", CCD 20.0Mpx, DIGIC 4+, 10x zoom (24-240 mm f / 3,0-6,9), 2,7" -es kijelző, SD / SDHC / SDXC, HD videó, Intelligens stabilizátor, WiFi, NFC, USB, Li-Ion

59 890 Ft áfa nélkül 47 160 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OC070c1x7b
Sony ZV1
Digitális fényképezőgép - vloggerek számára, 1"-es CMOS érzékelő, 3"-es dönthető érintőképernyő, 4K videorögzítés, SD/SDHC/SDXC, USB, WiFi, Bluetooth, microHDMI, képstabilizáció, egyszerűen kezelhető, beépített objektív: 24-70mm, f/1,8-2,8

Ideális ajándék szenvedélyes fotósoknak
319 790 Ft áfa nélkül 251 800 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS080zv1
Panasonic Lumix DMC-LX100 II - Digitális fényképezőgép
Panasonic Lumix DMC-LX100 II
Digitális fényképezőgép - kompakt, 4/3", 17 Mpx MOS, 3.1x zoom (24-75mm f/1.7-2.8) LEICA, 3.0" kijelző, SD/SDHC/SDXC, 4K videófelvétel, elektronikus kereső, stabilizátor, WiFi, NFC, HDMI, USB, Li-Ion

289 990 Ft áfa nélkül 228 340 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ON109
Nikon COOLPIX W300 Terepszínű Holiday Kit - Digitális fényképezőgép
Nikon COOLPIX W300 Terepszínű Holiday Kit
Digitális fényképezőgép 16 MP, 5x zoom, 3 „LCD, SD / SDHC / SDXC, 4K video, blende f / 4.9, vízálló 30m, Wi-Fi, HDMI, USB

158 790 Ft áfa nélkül 125 030 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OI249b7z73k
Olympus TOUGH TG-6, piros - Digitális fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Olympus TOUGH TG-6, piros
Digitális fényképezőgép - kompakt, 1/2,3", 12,7 Mpx-es CMOS, 4× zoom (25-100mm f/2,0-4,9), 3,0"-es kijelző, SD/SDHC/SDXC, 4K UHD videofelvétel, arcérzékelés, Live Composite, panoráma, 15 m-es mélységig vízálló, -10°C hőmérsékletig fagyálló, ellenáll a 2,1 m-es magasságból való leejtésnek, 100 kg-ig nyomásálló, stabilizátor, WiFi, HDMI, USB, Li-Ion

175 290 Ft áfa nélkül 138 020 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OL110a2
Sony Cybershot DSC-W830i fekete - Digitális fényképezőgép
-9%
Több, mint98%Megbízhatóság
Sony Cybershot DSC-W830i fekete
Digitális fényképezőgép - Super HAD CCD 20,1 megapixel, 8x zoom, 2,7" LCD kijelző, HD videó, Li-Ion akkumulátor, SD/SDHC/Memory Stick Duo, optikai képstabilizátor

-9% 47 190 Ft
42 990 Ft áfa nélkül 33 850 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS104e1
Sony DSC-W810 Ezüst - Digitális fényképezőgép
-14%
Több, mint98%Megbízhatóság
Sony DSC-W810 Ezüst
Digitális fényképezőgép - Super HAD CCD, 20,1 megapixel, 6-szoros zoom, 2,7" LCD kijelző, HD videó, Li-Ion, SD / SDHC / Memory Stick Duo, optikai képstabilizátor

-14% 39 580 Ft
33 890 Ft áfa nélkül 26 690 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS104d7
Canon PowerShot SX730 HS Travel Kit fekete
Digitális fényképezőgép - CMOS 20,3 megapixeles DIGIC 6, 40x zoom, 24-960 mm-es 3" LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, WiFi, NFC, GPS támogatás, micro HDMI, képstabilizátor + DCC-2400 tok + Gorilla monopod

112 990 Ft áfa nélkül 88 970 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 12.3. 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC056k44c
Sony DSC-W810 fekete - Digitális fényképezőgép
-14%
Sony DSC-W810 fekete
Digitális fényképezőgép - Super HAD CCD 20,1 megapixeles, 6x zoom, 2,7" LCD, HD videó, Li-Ion, SD/SDHC/Memory Stick Duo, képstabilizátor

-14% 39 580 Ft
33 890 Ft áfa nélkül 26 690 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS104d5
Panasonic LUMIX DMC-TZ80 fekete - Digitális fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Panasonic LUMIX DMC-TZ80 fekete
Digitális fényképezőgép - 1/2,3" MOS 18.1 MPx, elektronikus kereső, 30x zoom (24-720mm F3.3-6.4) LEICA, 3,0" LCD kijelző, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, HDR, 4K Ultra HD videó, 4K Photo, Post Focus, optikai képstabilizáció, Wi-Fi

-2% 105 720 Ft
103 890 Ft áfa nélkül 81 800 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 12.3. 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ON030d

Kompakt fényképezőgépek

Panasonic G100: elérhető tükör nélküli gép vloggerek számára A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült...
A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és...
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb...

Kompakt fényképezőgépek

A kompakt fényképezőgép az egyik legnépszerűbb digitális fényképezőgép típus. Az előre beállított automatikus módoknak köszönhetően ideális az amatőr fotósok számára. A kompaktok egyszerűen elférnek a zsebben, de ugyanakkor nagyon jó minőségű képek készíthetőek vele. Ezért ez a típus gyakori választás a nyaralók számára.

Hogyan válassz kompaktot?

A kompakt fényképezőgépek között a felhasználástól függően megkülönböztetünk gyerek, vízálló és professzionális gépeket, utóbbiak akár egy alacsonyabb kategóriás tükörreflexes géppel is felveszik a versenyt. A piacon ezért rengeteg kompakt fényképezőgépet találunk. Az, hogy milyen gépet választasz végül, sokban függhet attól is, hogy mennyi pénzt szeretnél rákölteni.

Minőségi kompaktok

Akár egy jobban felszerelt, akár egy árban kedvezőbb gépet választasz, figyelj a minőségre, amelyet a gyártók tanúsítanak. Így készíthetsz tökéletes képeket, amelyeket akár még évek múlva is visszanézhetsz. A jó minőségű fényképezőgépek közé tartoznak a Canon, a Nikon vagy a Sony kompaktjai, melyeknél mindig biztosított a precíz konstrukció és a modern technológia. De a kompaktok közül sok más szempontból is válaszhatsz, akár a színek alapján is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó kompakt fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább kompakt fényképezőgépek A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb kompakt fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod kompakt fényképezőgépek vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket