ApF HU Akvizice ApF HU

Kompakt fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő mérete
APS-C
(7)
1/2,3"
(21)
1"
(19)
1/3,2"
(3)
1/2.8"
(4)
Érzékelő felbontása
4,9 Mpx
40,2 Mpx
-
Maximális videófelbontás
6K
(2)
4K
(30)
Full HD
(25)
Kijelző funkciók
Fix
(30)
Forgatható/lehajtható
(13)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(13)
Érintőképernyős
(20)
Live View
(20)
Memóriakártya típusa
SD
(44)
SDHC
(38)
SDXC
(36)
Micro SD
(22)
Micro SDHC
(17)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(8)
Fekete
(58)
Piros
(11)
Lila
(2)
Barna
(3)
Kék
(9)
Narancssárga
(8)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(5)
Sötétszürke
(2)
Többszínű
(1)
Zöld
(7)
Sárga
(10)

A digitális kompakt fényképezőgépek (röviden kompaktok) leginkább az amatőr vagy alkalmi fotósoknak valók. Jó szolgálatot tesznek, ha a családi kirándulások vagy ünnepségek legfontosabb pillanatait kell megörökíteni. Nem foglalnak sok helyet és a felhasználókat elsősorban a könnyű kezelhetőséggel nyerik meg. De mire kell figyelned, ha ilyen kompakt fényképezőgépet választanál?

Tovább

Kompakt fényképezőgépek felosztása

  • Gyerek kompakt fényképezőgépek – olcsó digitális fényképezőgépek alapfunkciókkal és intuitív kezelési móddal. A gyerek fényképezőgépek esetében hasznos bizonyos fokú védelem, hogy bírják az igénybevételt.
  • Vízálló kompakt fényképezőgépek – strapabíró gépek, amelyek jól bírják az esőt és akár a pár méteres merülést is.
  • Szelfi kompakt fényképezőgépek – 180°-ban forgatható kijelzővel, így szelfik készítése közben láthatod magadat.
  • Profi kompakt fényképezőgépek – a legjobban felszerelt és egyben a legdrágább gépek kiváló képminőséggel. Olyan tulajdonságok jellemzik, mint a nagyobb szenzor, vagy az átlagosnál jobb fényerővel ellátott beépített objektív.
  • Bridge – fényképezőképek 10-80× optikai zoommal, haladó funkciókkal és átlag feletti képminőséggel. Megjelenésükben inkább a DSLR gépekre hasonlítanak.
  • Egyszer használatos fényképezőgépek – egyszerű gépek, melyek hagyományos filmre rögzíti a felvételeket.

Bridge ultrazoom

Professzionális kompakt fényképezőgépek

Vízálló kompakt fényképezőgépek

Gyerek fényképezőgépek

Bridge

Profi

Vízálló

Gyerekeknek

Kompakt fényképezőgépek: milyen paraméterekre kell figyelni?

Nem létezik kompakt fényképezőgép, amely tökéletes mindenki számára. Valaki a nagyobb zoomtartományra vadászik, valaki számára az objektív fényereje a fontos és vannak, akik kis kompakt gépet keresnek vízálló konstrukcióval.

Kompakt fényképezőgép szenzorméret

A kompakt fényképezőgép szenzora képpontokból (pixelekből) áll, melyek fényérzékenyek. Minél nagyobb minden egyes pixel, annál több fényt kap és annál minőségibb információt hordoz a további feldolgozáshoz. Ezért nem általános szabály, hogy a nagyobb felbontás minőségibb képet eredményez. Ha két egyforma méretű érzékelőnk van és az egyiknek kisebb a felbontása, akkor a pixelek nagyobbak. Vagyis valószínűsíthető, hogy ez az érzékelő fog minőségibb képinformációt hordozni. A felvétel végső minősége függ a használt processzortól és attól, hogyan dolgozza fel a szenzoron található információt.

Legelterjedtebb kompakt fényképezőgép szenzorméretek

  • 1/2.3" – a legelterjedtebb, standard méret, inkább az amatőr fotósok számára ajánlott. A legolcsóbb kompakt fényképezőgépekben találjuk őket, mivel ez a legkisebb szenzorméret. Esetükben a nagy felbontás inkább hátrány, mint előny, a túl nagy pixelsűrűség már alacsony ISO értéken is zajos képpel jár.
  • 1" – ritkábban használt méret, jelentősen nagyobb felület, mint a 1/2.3"-nál, így minőségibb felvételeket eredményez. Megfelelő kompromisszum a legkisebb és a drága APS-C szenzoros kompakt fényképezőgépek között. Ezek a kompaktok jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.
  • APS-C – kizárólag a professzionális kompakt fényképezőgépeknél fordul elő, kiváló minőség még rosszabb fényviszonyok között is. Ezekre a kompakt fényképezőgépekre sokszor jellemző a fix objektív, nagy fényerővel.
APS-C kompakt
Fujifilm kompakt APS-C szenzorral

Kompakt fényképezőgép szenzorfelbontás

A felbontás adja meg, hogy a kép hány pontból épül fel vízszintesen és függőlegesen. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a felbontás, a kép annál részletgazdagabb. A nagyobb felbontáshoz nagyobb fájlméret is tartozik. A kompakt fényképezőgépek felbontása 5 Mpx-től akár 24 Mpx-ig terjed, mely elegendő akár a nagyobb formátumú fényképek nyomtatásához is.

Az érzékelő felbontása 200 dpi-s fénykép 300 dpi-s fénykép
4 Mpx 31,0 × 20,8 cm 20,8 × 13,7 cm
6 Mpx 38,1 × 25,4 cm 25,4 × 17,0 cm
8 Mpx 43,9 × 29,2 cm 29,2 × 19,6 cm
10 Mpx 49,0 × 32,8 cm 32,8 × 21,8 cm
12 Mpx 53,8 × 35,8 cm 35,8 × 23,9 cm
14 Mpx 58,4 × 39,1 cm 39,2 × 25,9 cm
16 Mpx 62,2 × 41,4 cm 41,4 × 27,7 cm

A kompakt fényképezőgépek esetében, amelyek kisebb érzékelővel rendelkeznek, nem ajánlatos hajszolni a nagyobb felbontást. A nagyobb felbontás kirajzolására minőségibb és egyben drágább lencserendszer szükséges és a nagy pixelsűrűség zajos képeket eredményezhet. Fontos, hogy a kompakt fényképezőgép szenzormérete és felbontása összhangban legyen.

Kompakt fényképezőgép és a videófelbontás

A kompakt fényképezőgépekkel manapság általában már HD és Full HD minőségben is lehet videót felvenni. Ez főleg nyaralás vagy más családi események rögzítésekor jöhet jól. A kompaktok között találni 4K és Ultra HD felbontásúakat is, amelyek 4× részletgazdagabbak, mint a Full HD-k, ugyanakkor a feldolgozásuk erősebb hardverigényű. A videóknál a felbontáson kívül figyelj a képfrekvenciára is.

A videó felbontása mellett fontos az fps érték. Az olyan kompakt fényképezőgép, amely, habár tudja a 4K videót, de csak például 15 fps értéket tud, sajnos a valóságban kevésbé használható. Igyekezzünk, olyan kompakt fényképezőgépet találni, amely akár a 4K videó rögzítését is 30 fps mellett tudja.

Kompakt fényképezőgép objektívek

A kompakt fényképezőgépek objektívjénél néhány fontosabb paramétert érdemes figyelni.

  • Legrövidebb gyújtótávolság – a látószög szempontjából fontos. Minél kisebb, annál szélesebb szeletet tudunk megörökíteni például az előttünk elterülő tájról. Megállapítható, hogy kompakt fényképezőgépek esetében a 24mm körüli érték számít ideálisnak.
  • Optikai zoom – meghatározza a maximális nagyítást a kép felbontásának változása nélkül. A jelenleg elérhető kompaktoknál ez az érték 3×-10× között mozog. A 10× és annál nagyobb (akár 83×) nagyításra a bridge fényképezőgépek specializálódtak.
  • Fényerő – azt mutatja meg, mennyi fény esik az érzékelőre. Minél alacsonyabb érték áll az f/ után, annál jobb teljesítményt nyújt a kompakt fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is. A kiváló minőségű objektívek rekeszértéke f/2-ig mozog. Azonban néhány prémium kompakt fényereje a legrövidebb gyújtótávolságnál az f/1.8 értéket is elérheti.
  • Makró potenciál – ha kompakt fényképezőgépünkkel mutatós makró fotókat szeretnénk készíteni, minden cm számít, amivel közelebb tudunk kerülni a fotózott objektumhoz.

A kompakt fényképezőgép kijelzője

Minél nagyobb és részletgazdagabb a kompakt fényképezőgép kijelzője, annál jobban bemérheti a felhasználó a jelenetet. A kompakt fényképezőgépek kijelzője általában 2,7" és 3,5" között mozog. Az érintőfelület megkönnyíti a kezelést, a kihajtható konstrukciónak köszönhetően pedig kényelmesen fényképezhetsz akár rendkívüli szögekből is.

Kompakt fényképezőgép kihajtható kijelzővel
A kompaktok kihajtható kijelzője videókészítés során hasznos

Mivel számos kompakt fényképezőgép nem rendelkezik keresővel, ezért a hátsó LCD kijelző az egyetlen eszköz, amivel követhetjük a fotózott témát. Itt tudjuk ellenőrizni a fotók minőségét és mivel a státuszkijelző is nagyon ritka a kompakt fényképezőgépek között, ezért a beállításokat is itt tudjuk változtatni.

Kompakt fényképezőgép akkumulátor üzemideje

A kompakt fényképezőgépekkel az akkumulátor kapacitásától függően egy töltéssel általában 180-750 felvétel készíthető. Ne feledd, hogy az akkumulátor működési idejét csökkenti a vaku, a Wi-Fi, a GPS, a gyakori zoomolás és a nagy fényerejű kijelző használata.

Mára már a legtöbb kompakt fényképezőgép Li-ion akkumulátort használ, a ceruzaelemes megoldások már kiveszőben vannak.

Kompakt fényképezőgép memória

A kompakt fényképezőgép belső memóriája általában inkább szimbolikus méretű – csupán kevés felvétel tárolására elegendő. Minden fényképezőgép rendelkezik azonban SDHC és SDXC (ill. Micro SDHC és Micro SDXC) slottal, így lehetőséged van a tárhely bővítésére akár 512 GB-ig.

Habár a memóriakártyák között a SD szabvány teljesen átvette a hatalmat, találunk még kompakt fényképezőgépet, amely támogatja a Micro Stick Micro kártyákat is. Ez a szabvány elsősorban a Sony kompakt fényképezőgépekre jellemző.

Kompakt fényképezőgépek súlya

Egy kisebb kompakt 120 g súlyú, egy méretesebb ultrazoom bridge akár 400 g is lehet. A fokozottan ütésálló kompakt modellek jelentősen nehezebbek, mint a klasszikus digitális kompakt fényképezőgépek és hosszabb használat után már érezhető a súlyuk.

Kompakt bridge fényképezőgép
A bridge kompakt fényképezőgépek a tükörreflexes gépekre hasonlítanak

A kompakt fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

  • Arcfelismerés – a fényképezőgép felismeri és élesebbé teszi minden lefényképezett személy arcát. A kezdő felhasználók számára jó szolgálatot tehetnek a különböző előre beállított módok.
  • Optikai stabilizáció különösen a videófelvételnél hasznos, éles felvételeket készíthetsz beremegés nélkül. Ha a kompakt fényképezőgép rendelkezik akár 10× zoommal, akkor is a segít a stabilizátor a mosódott képek ellen. Ezt a funkciót rosszabb fényviszonyok között fogjuk igazán értékelni.
  • GPS – hozzáadja a fájlhoz a kép készítési helyének koordinátáit, így tudni fogod, pontosan hol készítetted az adott fotót/videót. Az ilyen kompakt fényképezőgépek utazás során lehetnek igazán hasznosak.
  • Strapabíró konstrukció – kedvezőtlen időjárási körülmények között is lehetővé teszi a fotózást és a videózást. Az ütésálló kompakt mellett meg kell említeni azokat a bridge gépeket is, amelyek időjárásállóak, tehát esőben is bátran lehet velük fotózni.
  • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors csatlakozási lehetőség az okostelefonokhoz vagy tabletekhez, távirányítási és vezeték nélküli fájlátviteli lehetőség.

Kompakt fényképezőgép ár

Az olcsó kompakt fényképezőgépek igazi zsebkamerák, legnagyobb előnyük az alacsony súly. Ezek a kompaktok általában a legkisebb szenzorral vannak szerelve és nagy valószínűséggel a szenzor típusa CCD lesz, ami kevésbé minőségi képrögzítést tesz lehetővé, mint a CMOS szenzor.

50 000 Ft alatti kompakt fényképezőgépeket már a jobb okostelefonok lekörözték, egyetlen előnyük még a szélesebb zoomtartomány. Azonban ebben az árkategóriában találunk instant fényképezőgépeket is, amik a fényképezőgépipar üde színfoltjainak számítanak.

A kompakt fényképezőgép megjelölést sokan az olcsósággal párosítják, nekik meglepő lehet, hogy a kompaktok ára a 700 000 Ft-ot is elérheti. Ezek a profi bridge gépek, elsősorban a Sony gyártósoráról, Zeiss objektívekkel. A Sony és a Zeiss kapcsolatából olyan gépek születtek, amelyek felveszik a versenyt a DSLR gépekkel is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kodak Friendly Zoom FZ55 Black Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, 63 MB belső memória, USB 2.0, mérete 9,15 × 2,29 cm (Sz×Mé), tömege 0,106 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
54 990 Ft

2.
Kodak Friendly Zoom FZ55 Blue Szállításra kész > 5 db
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,72", fix kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, 63 MB belső memória, USB 2.0, mérete 9,2 × 2,3 cm (Sz×Mé), tömege 0,106 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
54 990 Ft

3.
Kodak Power Flash 27+12 Disposable Szállításra kész > 5 db
Egyszer használatos fényképezőgép - beltéri és kültéri felvételekhez, vakuval felszerelve, Kodak ISO 800 filmet tartalmaz 39 felvételhez, 1 m távolságból történő felvételkészítéshez, anyaga újrahasznosított műanyag
több darab vásárlása esetén 7 530 Ft-tól

Még több
113 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Kodak WPZ2 Blue - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,8 12×
Kodak WPZ2 Blue
Digitális fényképezőgép - outdoor, arcfelismerés, tartós kialakítás, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, vízhatlan, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16,35 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,72", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0 és Wi-Fi, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,3 × 9,5 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,176 kg, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC074b01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Sony ZV-1F vlogkamera
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, elektronikus (EVF) kereső, kijelző mérete 0,30", kijelző felbontása 0,92 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 64 GB, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 6 × 10,5 × 4,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,256 kg, akkumulátor, USB kábel és használati útmutató a csomag része
+Ajándék Fényképezőgép akkumulátor SONY melynek értéke 21 190 Ft
245 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
RICOH WG-6, narancssárga
Digitális fényképezőgép - kompakt, tartós kialakítás, beépített vaku, kereső nélkül, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 20 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", fix kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, 27 MB belső memória, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és GPS, mérete 6,6 × 11,8 × 3,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,246 kg
157 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OX193b2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II fekete - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, HDMI, micro HDMI, A/V (TV Kimenet), 2,5 mm Sub-Mini és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 9,72 × 13,62 × 13,15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,81 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
319 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON014c5
Kodak Friendly Zoom FZ55 Blue - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,2
Kodak Friendly Zoom FZ55 Blue
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,72", fix kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, 63 MB belső memória, USB 2.0, mérete 9,2 × 2,3 cm (Sz×Mé), tömege 0,106 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a24
4,5
Kodak Power Flash 27+12 Disposable
Egyszer használatos fényképezőgép - beltéri és kültéri felvételekhez, vakuval felszerelve, Kodak ISO 800 filmet tartalmaz 39 felvételhez, 1 m távolságból történő felvételkészítéshez, anyaga újrahasznosított műanyag
7 530 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a4
5,0
Kodak Daylight 800/39
Egyszer használatos fényképezőgép - kültéri fotózáshoz, 39 képkockás Kodak filmet tartalmaz, Fókusz elv, vaku nélkül, f/10 rekesz, anyagában újrahasznosítható műanyag, fekete-ezüst színben
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a06
4,0
Kodak Fun Saver Flash
Egyszer használatos fényképezőgép - egyszer használatos, beltéri és kültéri felvételek készítéséhez, tökéletes esküvőkre vagy partikra, beépített vaku, a mellékelt film 27 képkockát tartalmaz, a képek előhívhatók, digitalizálhatók és kinyomtathatók, anyaga: újrahasznosítható műanyag
7 590 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a07
Sony DSC-RX100 III - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,7 62×
Sony DSC-RX100 III
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, állványmenet, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, Full HD video, Log, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,24 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, Wi-Fi és NFC, HDMI a felszerelés része, mérete 5,8 × 10,2 × 4,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,29 kg, akkumulátor és töltőkábel/adapter a csomag része
290 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS061x9
5,0
AgfaPhoto LeBox Vaku 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - eldobható, beépített vaku, 35 mm-es objektív, 27 képkockás filmet tartalmaz, újrahasznosítható műanyagból készült
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD097a
4,8 21×
Fujifilm Instax Wide 300 Camera EX D
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás 4× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 99 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/200 s, tömege 0,612 kg, használati útmutató és használati útmutató a csomag része, ezüst barva
Szuper ár
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF1107a
4,4
Kodak Water Sport 800/27
Egyszer használatos fényképezőgép - egyszer használatos, ideális vízi sportokhoz és síeléshez, erős gumi burkolat, 10 m mélységig ellenáll a víz alá merülésnek, ellenáll a homoknak, a napfénynek és az ütődésnek, a 27 képkockát tartalmazó filmet tartalmazza
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a08
Sony ZV-1 II - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony ZV-1 II
Digitális fényképezőgép - Sony ZV-1 II vlogkamera | digitális fényképezőgép (állítható dőlésszögű kijelző vloggoláshoz, széles látószögű objektív, 4K felbontású videó, omni-irányú mikrofon)
343 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OS080zv1v2
4,4 37×
Fujifilm QuickSnap szivárvány 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - eldobható, vaku, 27 felvétel
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF800a3
Sony ZV-1 - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony ZV-1
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , JPEG és DCF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,294 kg
320 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv1
4,0
Kodak Astro Zoom AZ425 Black
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 21,14 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 0,12", kijelző felbontása 0,46 Mpx, fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 0,512 GB, 67 MB belső memória, USB 2.0, mérete 8,16 × 11,27 cm (Ma×Sz), tömege 0,444 kg, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
109 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC073c7a
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér
Digitális fényképezőgép - kompakt, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, érzékelő felbontása 12,1 Mpx, Full HD video, támogatott formátumok JPEG, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya, Wi-Fi és bluetooth, USB-C a felszerelés része, mérete 5,08 × 3,34 × 10,32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,145 kg
115 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC061a44cec
Kodak ULTRA F9 Reusable Camera Yellow
Filmes fényképezőgép - sárga kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a19
AgfaPhoto - LeBox Wedding Flash 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - egyszer használatos, beltéri és kültéri felvételekhez, tökéletes esküvőkre, esküvői design, beépített vaku, a 27 képkockát tartalmazó filmet tartalmaz
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD097c
Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 expozíció SUC
Egyszer használatos fényképezőgép - optikai kereső, fehér, fekete és sárga barva
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a17
AgfaPhoto Egyszer használatos fényképezőgép LeBox Ocean 400/27
Egyszer használatos fényképezőgép - víz alatt, 3 méterig vízálló, ellenáll a homoknak, 35 mm-es objektív, beépített 27 képkockás filmmel, színes, méretek 14,5 × 12,8 × 4,5 cm, tömeg 170 g
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD097b
Kodak M38 Reusable Camera STARRY BLACK
Filmes fényképezőgép - kompakt, film formátum 135 (35mm), beépített vaku, fix fókusztávolságú objektív, max. gyújtótávolság 31 mm, AAA elem, mérete 6,3 × 11,4 × 3,5 cm (MA×SZ×MÉ), fekete kivitel, tömege 0,162 kg
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC076a6
1,5
Kodak M35 Reusable camera GREEN
Filmes fényképezőgép - zöld kivitel
10 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC075a10
Kodak WPZ2 White - Digitális fényképezőgép Típusok
4,8 12×
Kodak WPZ2 White
Digitális fényképezőgép - outdoor, arcfelismerés, tartós kialakítás, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, vízhatlan, elektronikus képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16,35 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, micro SD és micro SDHC memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0 és Wi-Fi, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,3 × 9,5 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,176 kg, szíj/pánt, USB kábel és használati útmutató a csomag része
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC074b02

Kompakt fényképezőgépek

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült, amint azt az általa nyújtott szolgáltatások is mutatják. Ám ahogy például a csúcskategóriás elektronikus keresőből is látszik, fotósok számára is érdekes lehet....
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről. 
Digitális fényképezőgépCanon EOS M100 (BEMUTATÓ) A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és mindeközben minőségi szenzor került. Meglepően jó képeket készít és ezáltal tökéletes a selfie szerelmeseinek is. 
A memóriakártya egy olyan adathordozó, amely nemcsak képeket és videókat, hanem bármilyen fájlt képes tárolni. Melyek a különböző memóriakártya-típusok, miben különböznek egymástól, és milyen előnyeik vannak? Cikkünk ezekre a kérdésekre adja meg a választ.
További cikkek

Kompakt fényképezőgépek

A kompakt fényképezőgép az egyik legnépszerűbb digitális fényképezőgép típus. Az előre beállított automatikus módoknak köszönhetően ideális az amatőr fotósok számára. A kompaktok egyszerűen elférnek a zsebben, de ugyanakkor nagyon jó minőségű képek készíthetőek vele. Ezért ez a típus gyakori választás a nyaralók számára.

Hogyan válassz kompaktot?

A kompakt fényképezőgépek között a felhasználástól függően megkülönböztetünk gyerek, vízálló és professzionális gépeket, utóbbiak akár egy alacsonyabb kategóriás tükörreflexes géppel is felveszik a versenyt. A piacon ezért rengeteg kompakt fényképezőgépet találunk. Az, hogy milyen gépet választasz végül, sokban függhet attól is, hogy mennyi pénzt szeretnél rákölteni.

Minőségi kompaktok

Akár egy jobban felszerelt, akár egy árban kedvezőbb gépet választasz, figyelj a minőségre, amelyet a gyártók tanúsítanak. Így készíthetsz tökéletes képeket, amelyeket akár még évek múlva is visszanézhetsz. A jó minőségű fényképezőgépek közé tartoznak a Canon, a Nikon vagy a Sony kompaktjai, melyeknél mindig biztosított a precíz konstrukció és a modern technológia. De a kompaktok közül sok más szempontból is válaszhatsz, akár a színek alapján is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kompakt fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kompakt fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kompakt fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kompakt fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ