ApF HU Visa

Kompakt fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Érzékelő mérete
APS-C
(4)
1/2,3"
(16)
1"
(20)
1/3,2"
(4)
Érzékelő felbontása
0,00 Mpx
24,24 Mpx
-
Maximális videófelbontás
4K
(31)
Full HD
(17)
Kijelző funkciók
Fix
(16)
Forgatható/lehajtható
(15)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(11)
Érintőképernyős
(22)
Live View
(18)
Memóriakártya típusa
SD
(41)
SDHC
(26)
SDXC
(26)
Micro SD
(10)
Micro SDHC
(10)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(3)
Fekete
(38)
Piros
(4)
Kék
(4)
Narancssárga
(1)
Ezüst
(3)
Szürke
(1)
Többszínű
(1)
Sárga
(3)

A digitális kompakt fényképezőgépek (röviden kompaktok) leginkább az amatőr vagy alkalmi fotósoknak valók. Jó szolgálatot tesznek, ha a családi kirándulások vagy ünnepségek legfontosabb pillanatait kell megörökíteni. Nem foglalnak sok helyet és a felhasználókat elsősorban a könnyű kezelhetőséggel nyerik meg. De mire kell figyelned, ha ilyen kompakt fényképezőgépet választanál?

Tovább

Kompakt fényképezőgépek felosztása

 • Gyerek kompakt fényképezőgépek – olcsó digitális fényképezőgépek alapfunkciókkal és intuitív kezelési móddal. A gyerek fényképezőgépek esetében hasznos bizonyos fokú védelem, hogy bírják az igénybevételt.
 • Vízálló kompakt fényképezőgépek – strapabíró gépek, amelyek jól bírják az esőt és akár a pár méteres merülést is.
 • Szelfi kompakt fényképezőgépek – 180°-ban forgatható kijelzővel, így szelfik készítése közben láthatod magadat.
 • Profi kompakt fényképezőgépek – a legjobban felszerelt és egyben a legdrágább gépek kiváló képminőséggel. Olyan tulajdonságok jellemzik, mint a nagyobb szenzor, vagy az átlagosnál jobb fényerővel ellátott beépített objektív.
 • Bridge – fényképezőképek 10-80× optikai zoommal, haladó funkciókkal és átlag feletti képminőséggel. Megjelenésükben inkább a DSLR gépekre hasonlítanak.
 • Egyszer használatos fényképezőgépek – egyszerű gépek, melyek hagyományos filmre rögzíti a felvételeket.

Bridge ultrazoom

Professzionális kompakt fényképezőgépek

Vízálló kompakt fényképezőgépek

Gyerek fényképezőgépek

Bridge

Profi

Vízálló

Gyerekeknek

Kompakt fényképezőgépek: milyen paraméterekre kell figyelni?

Nem létezik kompakt fényképezőgép, amely tökéletes mindenki számára. Valaki a nagyobb zoomtartományra vadászik, valaki számára az objektív fényereje a fontos és vannak, akik kis kompakt gépet keresnek vízálló konstrukcióval.

Kompakt fényképezőgép szenzorméret

A kompakt fényképezőgép szenzora képpontokból (pixelekből) áll, melyek fényérzékenyek. Minél nagyobb minden egyes pixel, annál több fényt kap és annál minőségibb információt hordoz a további feldolgozáshoz. Ezért nem általános szabály, hogy a nagyobb felbontás minőségibb képet eredményez. Ha két egyforma méretű érzékelőnk van és az egyiknek kisebb a felbontása, akkor a pixelek nagyobbak. Vagyis valószínűsíthető, hogy ez az érzékelő fog minőségibb képinformációt hordozni. A felvétel végső minősége függ a használt processzortól és attól, hogyan dolgozza fel a szenzoron található információt.

Legelterjedtebb kompakt fényképezőgép szenzorméretek

 • 1/2.3" – a legelterjedtebb, standard méret, inkább az amatőr fotósok számára ajánlott. A legolcsóbb kompakt fényképezőgépekben találjuk őket, mivel ez a legkisebb szenzorméret. Esetükben a nagy felbontás inkább hátrány, mint előny, a túl nagy pixelsűrűség már alacsony ISO értéken is zajos képpel jár.
 • 1" – ritkábban használt méret, jelentősen nagyobb felület, mint a 1/2.3"-nál, így minőségibb felvételeket eredményez. Megfelelő kompromisszum a legkisebb és a drága APS-C szenzoros kompakt fényképezőgépek között. Ezek a kompaktok jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.
 • APS-C – kizárólag a professzionális kompakt fényképezőgépeknél fordul elő, kiváló minőség még rosszabb fényviszonyok között is. Ezekre a kompakt fényképezőgépekre sokszor jellemző a fix objektív, nagy fényerővel.
APS-C kompakt
Fujifilm kompakt APS-C szenzorral

Kompakt fényképezőgép szenzorfelbontás

A felbontás adja meg, hogy a kép hány pontból épül fel vízszintesen és függőlegesen. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a felbontás, a kép annál részletgazdagabb. A nagyobb felbontáshoz nagyobb fájlméret is tartozik. A kompakt fényképezőgépek felbontása 5 Mpx-től akár 24 Mpx-ig terjed, mely elegendő akár a nagyobb formátumú fényképek nyomtatásához is.

Az érzékelő felbontása 200 dpi-s fénykép 300 dpi-s fénykép
4 Mpx 31,0 × 20,8 cm 20,8 × 13,7 cm
6 Mpx 38,1 × 25,4 cm 25,4 × 17,0 cm
8 Mpx 43,9 × 29,2 cm 29,2 × 19,6 cm
10 Mpx 49,0 × 32,8 cm 32,8 × 21,8 cm
12 Mpx 53,8 × 35,8 cm 35,8 × 23,9 cm
14 Mpx 58,4 × 39,1 cm 39,2 × 25,9 cm
16 Mpx 62,2 × 41,4 cm 41,4 × 27,7 cm

A kompakt fényképezőgépek esetében, amelyek kisebb érzékelővel rendelkeznek, nem ajánlatos hajszolni a nagyobb felbontást. A nagyobb felbontás kirajzolására minőségibb és egyben drágább lencserendszer szükséges és a nagy pixelsűrűség zajos képeket eredményezhet. Fontos, hogy a kompakt fényképezőgép szenzormérete és felbontása összhangban legyen.

Kompakt fényképezőgép és a videófelbontás

A kompakt fényképezőgépekkel manapság általában már HD és Full HD minőségben is lehet videót felvenni. Ez főleg nyaralás vagy más családi események rögzítésekor jöhet jól. A kompaktok között találni 4K és Ultra HD felbontásúakat is, amelyek 4× részletgazdagabbak, mint a Full HD-k, ugyanakkor a feldolgozásuk erősebb hardverigényű. A videóknál a felbontáson kívül figyelj a képfrekvenciára is.

A videó felbontása mellett fontos az fps érték. Az olyan kompakt fényképezőgép, amely, habár tudja a 4K videót, de csak például 15 fps értéket tud, sajnos a valóságban kevésbé használható. Igyekezzünk, olyan kompakt fényképezőgépet találni, amely akár a 4K videó rögzítését is 30 fps mellett tudja.

Kompakt fényképezőgép objektívek

A kompakt fényképezőgépek objektívjénél néhány fontosabb paramétert érdemes figyelni.

 • Legrövidebb gyújtótávolság – a látószög szempontjából fontos. Minél kisebb, annál szélesebb szeletet tudunk megörökíteni például az előttünk elterülő tájról. Megállapítható, hogy kompakt fényképezőgépek esetében a 24mm körüli érték számít ideálisnak.
 • Optikai zoom – meghatározza a maximális nagyítást a kép felbontásának változása nélkül. A jelenleg elérhető kompaktoknál ez az érték 3×-10× között mozog. A 10× és annál nagyobb (akár 83×) nagyításra a bridge fényképezőgépek specializálódtak.
 • Fényerő – azt mutatja meg, mennyi fény esik az érzékelőre. Minél alacsonyabb érték áll az f/ után, annál jobb teljesítményt nyújt a kompakt fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is. A kiváló minőségű objektívek rekeszértéke f/2-ig mozog. Azonban néhány prémium kompakt fényereje a legrövidebb gyújtótávolságnál az f/1.8 értéket is elérheti.
 • Makró potenciál – ha kompakt fényképezőgépünkkel mutatós makró fotókat szeretnénk készíteni, minden cm számít, amivel közelebb tudunk kerülni a fotózott objektumhoz.

A kompakt fényképezőgép kijelzője

Minél nagyobb és részletgazdagabb a kompakt fényképezőgép kijelzője, annál jobban bemérheti a felhasználó a jelenetet. A kompakt fényképezőgépek kijelzője általában 2,7" és 3,5" között mozog. Az érintőfelület megkönnyíti a kezelést, a kihajtható konstrukciónak köszönhetően pedig kényelmesen fényképezhetsz akár rendkívüli szögekből is.

Kompakt fényképezőgép kihajtható kijelzővel
A kompaktok kihajtható kijelzője videókészítés során hasznos

Mivel számos kompakt fényképezőgép nem rendelkezik keresővel, ezért a hátsó LCD kijelző az egyetlen eszköz, amivel követhetjük a fotózott témát. Itt tudjuk ellenőrizni a fotók minőségét és mivel a státuszkijelző is nagyon ritka a kompakt fényképezőgépek között, ezért a beállításokat is itt tudjuk változtatni.

Kompakt fényképezőgép akkumulátor üzemideje

A kompakt fényképezőgépekkel az akkumulátor kapacitásától függően egy töltéssel általában 180-750 felvétel készíthető. Ne feledd, hogy az akkumulátor működési idejét csökkenti a vaku, a Wi-Fi, a GPS, a gyakori zoomolás és a nagy fényerejű kijelző használata.

Mára már a legtöbb kompakt fényképezőgép Li-ion akkumulátort használ, a ceruzaelemes megoldások már kiveszőben vannak.

Kompakt fényképezőgép memória

A kompakt fényképezőgép belső memóriája általában inkább szimbolikus méretű – csupán kevés felvétel tárolására elegendő. Minden fényképezőgép rendelkezik azonban SDHC és SDXC (ill. Micro SDHC és Micro SDXC) slottal, így lehetőséged van a tárhely bővítésére akár 512 GB-ig.

Habár a memóriakártyák között a SD szabvány teljesen átvette a hatalmat, találunk még kompakt fényképezőgépet, amely támogatja a Micro Stick Micro kártyákat is. Ez a szabvány elsősorban a Sony kompakt fényképezőgépekre jellemző.

Kompakt fényképezőgépek súlya

Egy kisebb kompakt 120 g súlyú, egy méretesebb ultrazoom bridge akár 400 g is lehet. A fokozottan ütésálló kompakt modellek jelentősen nehezebbek, mint a klasszikus digitális kompakt fényképezőgépek és hosszabb használat után már érezhető a súlyuk.

Kompakt bridge fényképezőgép
A bridge kompakt fényképezőgépek a tükörreflexes gépekre hasonlítanak

A kompakt fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

 • Arcfelismerés – a fényképezőgép felismeri és élesebbé teszi minden lefényképezett személy arcát. A kezdő felhasználók számára jó szolgálatot tehetnek a különböző előre beállított módok.
 • Optikai stabilizáció különösen a videófelvételnél hasznos, éles felvételeket készíthetsz beremegés nélkül. Ha a kompakt fényképezőgép rendelkezik akár 10× zoommal, akkor is a segít a stabilizátor a mosódott képek ellen. Ezt a funkciót rosszabb fényviszonyok között fogjuk igazán értékelni.
 • GPS – hozzáadja a fájlhoz a kép készítési helyének koordinátáit, így tudni fogod, pontosan hol készítetted az adott fotót/videót. Az ilyen kompakt fényképezőgépek utazás során lehetnek igazán hasznosak.
 • Strapabíró konstrukció – kedvezőtlen időjárási körülmények között is lehetővé teszi a fotózást és a videózást. Az ütésálló kompakt mellett meg kell említeni azokat a bridge gépeket is, amelyek időjárásállóak, tehát esőben is bátran lehet velük fotózni.
 • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors csatlakozási lehetőség az okostelefonokhoz vagy tabletekhez, távirányítási és vezeték nélküli fájlátviteli lehetőség.

Kompakt fényképezőgép ár

Az olcsó kompakt fényképezőgépek igazi zsebkamerák, legnagyobb előnyük az alacsony súly. Ezek a kompaktok általában a legkisebb szenzorral vannak szerelve és nagy valószínűséggel a szenzor típusa CCD lesz, ami kevésbé minőségi képrögzítést tesz lehetővé, mint a CMOS szenzor.

50 000 Ft alatti kompakt fényképezőgépeket már a jobb okostelefonok lekörözték, egyetlen előnyük még a szélesebb zoomtartomány. Azonban ebben az árkategóriában találunk instant fényképezőgépeket is, amik a fényképezőgépipar üde színfoltjainak számítanak.

A kompakt fényképezőgép megjelölést sokan az olcsósággal párosítják, nekik meglepő lehet, hogy a kompaktok ára a 700 000 Ft-ot is elérheti. Ezek a profi bridge gépek, elsősorban a Sony gyártósoráról, Zeiss objektívekkel. A Sony és a Zeiss kapcsolatából olyan gépek születtek, amelyek felveszik a versenyt a DSLR gépekkel is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Canon PowerShot SX70 HS fekete Szállításra kész > 5 db
Digitális fényképezőgép - arcfelismerés, webkameraként használható, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 20,3 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és GPS, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,09 × 12,7 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,608 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
250 090 Ft

2.
Canon PowerShot G7 X Mark II Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, állványmenet, beépített vaku, kereső nélkül, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi, NFC és GPS, micro HDMI a felszerelés része, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 6,09 × 10,55 × 4,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,319 kg, akkumulátor, használati útmutató, használati útmutató és töltőkábel/adapter a csomag része
227 590 Ft

3.
AgfaPhoto Compact DC 8200 Black Szállításra kész > 5 db
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, elektronikus képstabilizálás, 1/3,2" érzékelő, érzékelő felbontása 18 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0, mérete 6 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,096 kg, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és tok a csomag része
54 990 Ft

Még több
54 termék
AgfaPhoto Compact DC 8200 Black - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,0
AgfaPhoto Compact DC 8200 Black
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, elektronikus képstabilizálás, 1/3,2" érzékelő, érzékelő felbontása 18 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0, mérete 6 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,096 kg, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és tok a csomag része
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ZD098d01
5,0
Sony ZV-1
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , JPEG és DCF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,294 kg
289 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv1
5,0
Kodak Water Sport 800/27
Egyszer használatos fényképezőgép - egyszer használatos, ideális vízi sportokhoz és síeléshez, erős gumi burkolat, 10 m mélységig ellenáll a víz alá merülésnek, ellenáll a homoknak, a napfénynek és az ütődésnek, a 27 képkockát tartalmazó filmet tartalmazza
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a08
AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,0
AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, elektronikus képstabilizálás, 1/3,2" érzékelő, érzékelő felbontása 18 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0, mérete 6 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,096 kg, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és tok a csomag része
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD098d02
5,0
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, beépített vaku, elektronikus kereső, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 18,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 5,81 × 10,2 × 3,55 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,242 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
241 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS161a11
AgfaPhoto Compact DC 8200 Red - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,0
AgfaPhoto Compact DC 8200 Red
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, elektronikus képstabilizálás, 1/3,2" érzékelő, érzékelő felbontása 18 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0, mérete 6 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,096 kg, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és tok a csomag része
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZD098d03
SONY DSC-RX100 VA - Digitális fényképezőgép
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 60×
SONY DSC-RX100 VA
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, állványmenet, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,24 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, micro HDMI a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 5,81 × 10,16 × 4,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,299 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és töltőkábel/adapter a csomag része
402 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS061x9c1
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér
Digitális fényképezőgép - kompakt, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, érzékelő felbontása 12,1 Mpx, Full HD video, támogatott formátumok JPEG, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya, Wi-Fi és bluetooth, USB-C a felszerelés része, mérete 5,08 × 3,34 × 10,32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,145 kg
152 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC061a44cec
Sony ZV-1 II - Digitális fényképezőgép Ingyen
Alzabox szállítás
Sony ZV-1 II
Digitális fényképezőgép - Sony ZV-1 II vlogkamera | digitális fényképezőgép (állítható dőlésszögű kijelző vloggoláshoz, széles látószögű objektív, 4K felbontású videó, omni-irányú mikrofon)
Szuper ár
400 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv1v2
Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC
Egyszer használatos fényképezőgép - optikai kereső, fehér, fekete és sárga barva
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a17
5,0
Canon PowerShot SX70 HS fekete
Digitális fényképezőgép - arcfelismerés, webkameraként használható, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 20,3 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és GPS, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,09 × 12,7 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,608 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
250 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC052b07
Nikon COOLPIX P950 fekete színű - Digitális fényképezőgép Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Nikon COOLPIX P950 fekete színű
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3,2", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI a felszerelés része, mérete 11 × 14 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,005 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, napernyő és objektív sapka a csomag része
378 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI2113b1
Sony DSC-RX100 III - Digitális fényképezőgép Típusok
4,7 60×
Sony DSC-RX100 III
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, állványmenet, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, Full HD video, Log, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,24 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, Wi-Fi és NFC, HDMI a felszerelés része, mérete 5,8 × 10,2 × 4,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,29 kg, akkumulátor és töltőkábel/adapter a csomag része
285 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS061x9
SONY DSC-RX100 VII - Digitális fényképezőgép
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 60×
SONY DSC-RX100 VII
Digitális fényképezőgép - kompakt, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log és HLG, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, SD, SDHC és SDXC memóriakártya
559 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OS061x9e1
Canon PowerShot G7 X Mark III Webcam Kit - fekete - Digitális fényképezőgép Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,3
Canon PowerShot G7 X Mark III Webcam Kit - fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, webkameraként használható, selfie tükör, állványmenet, beépített vaku, kereső nélkül, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi és bluetooth, mérete 6,1 × 10,5 × 4,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,304 kg, töltőkábel/adapter és tripod a csomag része
341 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC104b1wck
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete - Digitális fényképezőgép Típusok
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, optikai képstabilizálás, érzékelő felbontása 12,1 Mpx, Full HD video, elektronikus (EVF) kereső, támogatott formátumok JPEG, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya, Wi-Fi és bluetooth, USB-C a felszerelés része, mérete 5,08 × 3,34 × 10,32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,145 kg
192 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC061a44ced
RICOH THETA SC2 BEIGE - 360 fokos kamera Típusok
5,0
RICOH THETA SC2 BEIGE
360 fokos kamera - 1/2,3 hüvelykes érzékelővel, maximális video felbontás: 3840 × 1920, belső memória: 14336 MB, maximális felvételi idő: 5 perc, az alapvető szolgáltatások közé tartozik a többszörös konzol, önkioldó, rekesz-prioritás, kézi ISO prioritás
152 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OX291a3
RICOH GR IIIx - Digitális fényképezőgép Ingyen
Alzabox szállítás
RICOH GR IIIx
Digitális fényképezőgép - kompakt, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, mechanikus képstabilizálás, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", érintős, fix kijelző, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, 2048 MB belső memória, Wi-Fi és bluetooth, mérete 6,19 × 10,94 × 3,52 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,262 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
+2 ajándék melynek értéke 44 580 Ft
425 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RZ350c2
5,0
Canon PowerShot SX70 HS fekete
Digitális fényképezőgép - arcfelismerés, webkameraként használható, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 20,3 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és GPS, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,09 × 12,7 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,608 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
206 680 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC052b07
5,0
Sony ZV-1
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , JPEG és DCF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,294 kg
265 550 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv1
5,0
Sony ZV-1
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , JPEG és DCF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,294 kg
253 340 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OS080zv1
4,0
AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue
Digitális fényképezőgép - kompakt, állványmenet, beépített vaku, elektronikus képstabilizálás, 1/3,2" érzékelő, érzékelő felbontása 18 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 2,7", fix kijelző, támogatott formátumok JPG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 32 GB, 8 MB belső memória, USB 2.0, mérete 6 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,096 kg, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és tok a csomag része
41 680 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ZD098d02
Nikon COOLPIX P950 fekete színű - Digitális fényképezőgép Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Nikon COOLPIX P950 fekete színű
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3,2", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI a felszerelés része, mérete 11 × 14 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,005 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, napernyő és objektív sapka a csomag része
320 480 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OI2113b1
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, optikai képstabilizálás, érzékelő felbontása 12,1 Mpx, Full HD video, elektronikus (EVF) kereső, támogatott formátumok JPEG, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya, Wi-Fi és bluetooth, USB-C a felszerelés része, mérete 5,08 × 3,34 × 10,32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,145 kg
92 460 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OC061a44ced

Kompakt fényképezőgépek

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült, amint azt az általa nyújtott szolgáltatások is mutatják. Ám ahogy például a csúcskategóriás elektronikus keresőből is látszik, fotósok számára is érdekes lehet....
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről. 
Digitális fényképezőgépCanon EOS M100 (BEMUTATÓ) A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és mindeközben minőségi szenzor került. Meglepően jó képeket készít és ezáltal tökéletes a selfie szerelmeseinek is. 
További cikkek

Kompakt fényképezőgépek

A kompakt fényképezőgép az egyik legnépszerűbb digitális fényképezőgép típus. Az előre beállított automatikus módoknak köszönhetően ideális az amatőr fotósok számára. A kompaktok egyszerűen elférnek a zsebben, de ugyanakkor nagyon jó minőségű képek készíthetőek vele. Ezért ez a típus gyakori választás a nyaralók számára.

Hogyan válassz kompaktot?

A kompakt fényképezőgépek között a felhasználástól függően megkülönböztetünk gyerek, vízálló és professzionális gépeket, utóbbiak akár egy alacsonyabb kategóriás tükörreflexes géppel is felveszik a versenyt. A piacon ezért rengeteg kompakt fényképezőgépet találunk. Az, hogy milyen gépet választasz végül, sokban függhet attól is, hogy mennyi pénzt szeretnél rákölteni.

Minőségi kompaktok

Akár egy jobban felszerelt, akár egy árban kedvezőbb gépet választasz, figyelj a minőségre, amelyet a gyártók tanúsítanak. Így készíthetsz tökéletes képeket, amelyeket akár még évek múlva is visszanézhetsz. A jó minőségű fényképezőgépek közé tartoznak a Canon, a Nikon vagy a Sony kompaktjai, melyeknél mindig biztosított a precíz konstrukció és a modern technológia. De a kompaktok közül sok más szempontból is válaszhatsz, akár a színek alapján is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kompakt fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kompakt fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kompakt fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kompakt fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ