AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Koreai testápolók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A koreai bőrápolás innovatív és hatékony testápolást jelent, a természetes összetevőkre és a fejlett technológiára helyezve a hangsúlyt. Ez a kategória a testápolóktól kezdve a testradírokig és a hidratáló kézkrémekig széles termékválasztékot kínál, amelyek segítenek megőrizni a test bőröd egészségét és frissességét. Egyedi összetételükkel és könnyű textúrájukkal a koreai bőrápolás termékei népszerű választássá váltak azok számára, akik minőségi ápolásra vágynak. Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A koreai bőrápolás a jólét és a kikapcsolódás pillanatát hozza el számodra

A nők számára a koreai bőrápolás a béke és a jólét pillanatait jelenti, amikor kiélvezhetik a testük ápolását. Nagy kár, hogy a testet gyakran elhanyagoljuk, hiszen a ruhák alatt rejtőzik, pedig az archoz hasonlóan megfelelő és rendszeres ápolásra van szüksége. Az alap a könnyű textúra, amely kellemes és nem irritálja még az érzékeny bőrt sem. Ha te is szép, friss és táplált testre vágysz, a koreai bőrápolás termékeivel nem nyúlsz mellé.

Miért olyan különleges a koreai bőrápolás? Egyértelműen a termékek összetétele teszi egyedivé. Számos olyan természetes összetevőt tartalmaz, amelyekkel nem találkozhatsz a hagyományos kozmetikumokban, például csiganyálka, ázsiai köldökkivonat, propolisz, koreai zöld tea, szakura virág stb.

Milyen termékeket kínál a koreai bőrápolás?

A koreai bőrápolás számos különböző terméket jelent, hogy tested minden részét ápolhasd. Vannak hidratáló krémek és testápolók, testradírok, láb- és kézmaszkok, tusfürdők, de például körömlakkok, körömlakklemosók vagy intim parfümök is. Nézzük meg őket közelebbről.

Koreai bőrápolás testápolóval

A testápolás semmiképpen sem hiányozhat a napi rituáléból - ez az egyetlen módja annak, hogy testedet frissen, tápláltan és szépen tartsd. A megfelelő tusfürdő a elengedhetetlen test tisztításához. A mélytisztításhoz kényeztesd magad egy testradírral, amely puhává varázsolja a bőrt. A fürdés után jó ötlet egy tápláló és hidratáló testzselét vagy testápolót használni, amely szépen puhítja a bőrt. Rendszeres használatukkal ezek a lépések tökéletessé varázsolják a bőrt.

i

Ha szeretsz fürödni, és igazán ki akarod élvezni, próbáld ki a koreai fürdőbombát is. Ez nemcsak egy élmény, hanem puhítja és táplálja a bőrt is. Többféle szín és minta közül választhatsz, amelyekkel rendhagyó fürdőt vehetsz.

Koreai kéz- és körömápolás

A kezed és a körmeid is megérdemlik a megfelelő ápolást. A hidratáló és tápláló kézkrémek a szép bőr alapjául szolgálnak. Ha intenzívebb ápolásra van szükséged, válassz kézmaszkot, amely mélyen táplálja kezeidet. Ne feledkezz meg a körmeidről sem, amelyeknek mindig manikűrözöttnek kell lenniük. Ehhez használhatsz koreai körömlakkot és körömlakklemosót. A koreai bőrápolás termékei szó szerint ellenállhatatlanná teszik kezeidet és körmeidet.


Koreai testgél
Koreai testgél

Koreai tusfürdő
Koreai tusfürdő

Koreai fényvédő
Koreai fényvédő

Koreai kézkrém
Koreai kézkrém

Koreai lábápolás

A nyári és a téli hónapok egyaránt megterhelőek a lábad számára, ezért nem szabad figyelmen kívül hagynod őket. A lábkrém elengedhetetlen, és minden zuhanyozás/fürdőzés után használni kell. Ha száraz bőrrel küzdesz a lábadon, a tápláló lábmaszkok nagyszerű választásnak bizonyulnak, hogy mélyen tápláld őket.

A koreai bőrápolás termékei tényleg mindenre gondolnak, így például intim parfümöket is használhatsz, hogy felfrissíthesd magad.

Koreai fényvédelem

A koreai bőrápolás UV-védelmet is nyújt. Ne gondold, hogy ez csak a nyaralásokra vonatkozik - egész évben érdemes SPF-védelmet használni, akár a városban sétálsz, akár a hegyekben vagy, esetleg napozol. Természetesen léteznek fényvédő krémek, de fényvédő stiftek vagy púderek is. Kiválaszthatod azt a változatot, amelyik a legkényelmesebb számodra. A lényeg a könnyű textúra és a maximális védelem.

Most próbálnád ki a koreai bőrápolás termékeit? Válassz szetteket

Ha még csak most ismerkedsz a koreai bőrápolás rejtelmeivel, akkor a szettek érdekelhetnek. Ebben mindent megtalálsz, amire az adott testrészhez szükséged lehet. Mindenképpen megfizethetőbb megoldás, ráadásul egy készlet tökéletes ajándékként is szolgálhat a minőségi és egyedi kozmetikumok szerelmeseinek.

i

Ha minden testrészedre vigyázni akarsz, próbáld ki a koreai arcápolási termékeket vagy a Koreai hajkozmetikumokat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HOLIKA HOLIKA Aloe 99% Soothing Gel Fresh, 250ml Szállításra kész > 10 db
Testápoló gél - uniszex, minden bőrtípusra, regeneráló, nyugtató és frissítő, hatóanyag: aloe Vera, természetes összetevőjű, natúr kozmetikum, aloe Verás kozmetikum-sorozat, 250 ml-es
3 290 Ft

2.
MIZON Snail Hand and Foot Cream 100 ml Szállításra kész > 10 db
Kézkrém - uniszex, pigmentfoltokra, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló, tápláló és nyugtató, alkalmas minden bőrtípusra bőrtípusra, dermo, hatóanyagai közé tartozik kamilla, édesgyökér, csiganyálka és zöld tea, természetes összetevőjű, űrtartalma 100 ml
2 690 Ft

12 termék
5,0
HOLIKA HOLIKA Aloe 99% Soothing Gel Fresh, 250ml
Testápoló gél - uniszex, minden bőrtípusra, regeneráló, nyugtató és frissítő, hatóanyag: aloe Vera, természetes összetevőjű, natúr kozmetikum, aloe Verás kozmetikum-sorozat, 250 ml-es - 13 160 Ft/1 l
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE3030
MIZON Collagen Hand and Foot Cream 100 ml - Kézkrém Típusok
5,0
MIZON Collagen Hand and Foot Cream 100 ml
Kézkrém - uniszex, érzékeny bőrtípusra, tyúkszemre ajánlott, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló és nyugtató, hatóanyag: glicerin, kamilla, édesgyökér és zöld tea, természetes összetevőjű, dermo kozmetikum, 100 ml-es - 23 900 Ft/1 l
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1127
MIZON Snail Hand and Foot Cream 100 ml - Kézkrém Típusok
5,0
MIZON Snail Hand and Foot Cream 100 ml
Kézkrém - uniszex, pigmentfoltokra, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló, tápláló és nyugtató, alkalmas minden bőrtípusra bőrtípusra, dermo, hatóanyagai közé tartozik kamilla, édesgyökér, csiganyálka és zöld tea, természetes összetevőjű, űrtartalma 100 ml - 26 900 Ft/1 l
2 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1126
MIZON Hyaluronic Acid Hand and Foot Cream 100 ml - Kézkrém Típusok
5,0
MIZON Hyaluronic Acid Hand and Foot Cream 100 ml
Kézkrém - uniszex, érzékeny bőrtípusra, tyúkszemre ajánlott, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló és nyugtató, hatóanyag: glicerin, kamilla, hialuronsav, édesgyökér és zöld tea, természetes összetevőjű, dermo kozmetikum, 100 ml-es - 23 900 Ft/1 l
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1128
HOLIKA HOLIKA Good Cera Super Ceramide Moisture Balm 40ml
Testápoló krém - női, hidratáló és tápláló, minden bőrtípusra alkalmas, hatóanyaga bambuszvaj és kamilla, repedezett sarokra alkalmas, űrtartalma 40 ml - 197 250 Ft/1 l
7 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE3097
MIZON Cicaluronic Non-Nano Sunblock SPF50+ PA+++ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, arcra, vegán kozmetikum, 50 ml-es - 201 800 Ft/1 l
10 090 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA442
HOLIKA HOLIKA Baby Silky One Shot Foot Peel Mask 2 × 20ml
Lábmaszk - bőrpuhító, hámlasztó, bőrhámlasztó, űrtartalma 40 ml - 89 750 Ft/1 l
3 590 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOH155
5,0
MISSHA All-Around Safe Block Essence Sun SPF 45 50ml
Napozókrém - 45 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, 50 ml-es - 113 800 Ft/1 l
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OPA486
HOLIKA HOLIKA Aloe Soothing Essence Face and Body Sun Cream SPF 50+ 70ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, 70 ml-es - 77 000 Ft/1 l
5 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OPA506
COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50+ 50 ml
Napozókrém -, bármely bőrtípusra ajánlott, 50 ml-es - 131 800 Ft/1 l
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL4408
ISNTREE Hyaluronsav Airy Sun Stick SPF 50+ 22g
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, parfümmentes kozmetikum, 22 ml-es - 395 000 Ft/1 l
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OPA489
BEAUTY OF JOSEON Matte Sun Stick Mugwort + Camelia SPF50+/PA++++ 18g
Napozókrém - 50 védőfaktoros, natúr kozmetikum, 18 ml-es - 432 777,78 Ft/1 l
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OPA487

Koreai testápolók

A Koreai testápolók kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó koreai testápolók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb koreai testápolók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: koreai testápolók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ