DNY LEGO DNY LEGO

Kéziszerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A kéziszerszámok minden ezermester elengedhetetlen kellékei, legyen szó alkalmi vagy profi barkácsolókról. Ezek az eszközök hasznosak felújítások és javítások során is, ezért nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Nem tudod, milyen kéziszerszámok szükségesek számodra? Íme a leggyakoribb típusok és néhány tanács arra vonatkozóan, hogy mire használják az egyes kéziszerszám típusokat.

Tovább

A kéziszerszámok előnyei és hátrányai?

Egyes kéziszerszámok elektromos változatban is kaphatók. Miben különböznek ezek a nem elektromos változatoktól?

  • Könnyű karbantartás.
  • Alacsonyabb vételár.
  • Kisebb méret és súly.
  • Nem igényel hálózati csatlakozást vagy elemeket.
  • Kevésbé hatékony.
  • Egy kicsit fárasztó vele a munka.
  • Némi türelmet igényel.
  • Nincsenek extra funkciók.

i

Ahogyan bizonyos kéziszerszám típusoknak nincs elektromos megfelelője, úgy néhány elektromos kéziszerszám sem rendelkezik kézi változattal. Ezek közé tartoznak a hőlégfúvók vagy a forrasztók.

Milyen kéziszerszámok léteznek?

A kéziszerszámok típustól függően számos különböző tevékenységre használhatók, ezért több kategóriába sorolhatjuk őket.

Egy fogó szinte bármivel megbirkózik

A fogók multifunkcionális kéziszerszámok, amelyekkel típustól függően sokféle munkát lehet végezni. Hajlítani, vágni, szöget húzni, anyát lazítani, vezetéket vágni, csatlakozókat illeszteni vagy akár szegecseket nyomni is lehet a fogókkal. Rengeteg lehetőség létezik, csak ki kell választanod a megfelelő eszközt a munkához.

A csavarkulcsok segítségével könnyedén meghúzhatsz bármit

A csavarkulcsok a leggyakrabban hatszögletű anyák és csavarok meghúzására vagy meglazítására használatosak, de vannak speciális típusok is. A franciakulcsok univerzálisak és méretre szabhatók, míg a kerékkulcsok jól jönnek a kerékcserénél, és nem hiányozhatnak egyetlen szerszámosládából sem.

A csavarhúzók erős rögzítést biztosítanak

A csavarhúzók két anyag közötti rögzítés kialakítására, valamint szétszerelésére használják. Számos különböző típus létezik, amelyek használatukban, hegyükben vagy alkalmazásukban különböznek egymástól. Az ilyen kéziszerszámok nem csak minden háztartásban, hanem az órásmesterek és a villanyszerelők számára is fontosak, akiknek saját speciális csavarhúzó-változataik vannak.

Krova készletek - kéziszerszámok nem csak profiknak

A krova készletek anyák és csavarok meghúzására és meglazítására szolgálnak, helyettesíthetik a hagyományos csavarkulcsokat és csavarhúzókat. Ez a kéziszerszám típus dugókulcs néven is ismert. Csupán tőled függ, hogy melyik kéziszerszám változatot részesíted előnyben.


A kéziszerszám készletek több különböző eszközt tartalmaznak egy csomagban.

Kalapácsok - az egyszerűségben rejlik az erő

A kalapácsok a történelem legrégebbi kéziszerszám típusai közé tartoznak, de még ma is használatban vannak. Leggyakrabban két anyag szögekkel történő összeillesztésére használatosak, de nagyméretű, nagy teherbírású változataikat bontáshoz is lehet használni.

A vésők bármilyen fából mesterművet varázsolnak

A vésők hosszabb szerszámok, amelyeket a fa megmunkálására és megmunkálására is használnak. Az éles végét egy fadarabhoz illesztik, és a nyélre egy kalapáccsal ütnek, hogy megfelelő erőt fejtsenek ki. Manapság ezek a kéziszerszámok főként művészek, faművesek, vagy az asztalosok számára hasznosak.

A csiszolók garantálják a sima fafelületet

A csiszolók első látásra a vésőkhöz hasonlítanak, de különleges felületkezeléssel rendelkeznek. Számos méretben és többféle szemcseméretű változatban kaphatók, és leggyakrabban fa vagy akár fém csiszolására és befejezésére használják őket.

Kéziszerszámok folyadékokhoz és aeroszolokhoz - kinyomó pisztolyok

A kinyomó pisztolyok hasznos kéziszerszámok, amelyek megkönnyítik a tömítőanyagok, a purhab vagy a habarcs használatát is. Egyszerűen készítsd elő a patront a használatra, dugd be a pisztolyba, és már csak össze kell nyomnod a használathoz.


Kéziszerszámok - kalapács
Kalapács

Kéziszerszámok - vésők
Vésők

 Kéziszerszámok - csiszolók
Csiszolók

Kéziszerszámok – kinyomó pisztoly
Kinyomó pisztolyok

i

A szerszámosládák, tokok és kéziszerszám rendszerezők garantáltan segítenek a kéziszerszámok rendszerezésében, tárolásában és szállításában.

A barkácskések nem hiányozhatnak egyetlen műhelyből sem

A barkácskések minden műhelyben jól jönnek. Többfunkciósak, ezért papírhoz, szalaghoz vagy dróthoz egyaránt használhatók. Általában megkülönböztetünk visszahúzható és letörhető késeket, amelyek pengéje letörhető, amikor eltompul.

Egyedi kéziszerszámok vagy lemezolló

A lemezolló kifejezetten arra való, hogy egy-egy felesleges fémlemezdarabot különösebb erőfeszítés nélkül le lehessen vágni vele. Választhatsz klasszikus manuális, vagy a kényelmesebb karos változatot is.

Csempevágó, a burkolók legjobb barátja

A csempevágók lehetővé teszi a csempe, a járólap, vagy akár az üveg pontos vágását is. Ennek a kéziszerszám típusnak hála búcsút mondhat a pontatlanul vágott daraboknak, amelyek csak rontanák az esztétikát.

A csővágók megkönnyítik a csövekkel való munkát

A csővágók segítségével a csövek gyorsan és egyszerűen vághatók két vagy több részre. A legtöbb csővágásra használt kéziszerszám réz- és alumíniumcsövek vágására való, de néhány típussal acélcsövek is vághatók.


A lelkes kertészek biztosan hasznosnak találják a kerti kéziszerszám típusokat is.

A satu erős tartást biztosít

A satu feladata egyszerű - meg kell fognia a kiválasztott tárgyat, és munka közben erősen tartania kell. Leggyakrabban asztalokhoz rögzítik és barkácsoláshoz használják, de hasznosak a professzionális mérnöki, lakatos- vagy asztalosmunkáknál is.

Kőműves kéziszerszámok a vakolat- és faljavításhoz

A kőműves kéziszerszámok közé tartoznak a simítók, kanalak, spatulák és egyéb kéziszerszámok, amelyeket a profi és alkalmi kőművesek egyaránt használhatnak. Válaszd ki a megfelelő kéziszerszám típusakat a falak és a vakolat javításához.

Kézi gázégők

A kézi gázégő praktikus kéziszerszám, ha valamit melegíteni, meggyújtani vagy olvasztani szeretnél a műhelyben. Használhatod hegesztéshez, forrasztáshoz, fagyott csövek felmelegítéséhez, aszfalt lerakásához vagy akár kandalló meggyújtásához.

Hasznos kéziszerszámok mobilokhoz is

A mobiljavító kéziszerszámok általában telefonok javítására szolgáló speciális csavarhúzókat, biteket vagy csipeszeket tartalmazó készletek. Sok készlet azonban más elektronikai cikkek, például laptopok, asztali számítógépek, televíziók vagy játékkonzolok javítására vagy szétszerelésére is használható.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vention Multi-function Crimping Tool Black Szállításra kész > 10 db
Krimpelő fogó - anyag acél, erős, edzett penge, kompatibilis a 8P8C-vel, 6P2C, 4C, 6C, 4P4C, méretek 185 × 18,3 - 22 × 48,3 mm, Pitch: 1,02 mm, mélység 5,89-6,15 mm
4 190 Ft

2.
Bosch 6 részes dugókulcs készlet Szállításra kész > 5 db
Kulcs készlet - 6 részes dugókulcs készlet (50 × 6, 7, 8, 10, 12, 13 mm) 50 mm; 6, 7, 8, 10, 12, 13 mm - 69,90 Ft/db
6 990 Ft

3.
FERRIDA profi bit készlet 33 db Szállításra kész > 10 db
Csavarhúzó készlet - tartalmaz lapos biteket (1,0, 1,5, 2,0, 2,5, 3,5 mm), PH keresztbiteket (000, 00, 0, 1), PZ keresztbiteket (0, 1), Torx biteket (T-4, T-5, T-6, T-7, T-8, T-9, T-10, T-15, T-20), Allen biteket (0,7, 0,9, 1,3, 1,5, 2,0, 2,5, 3,0, 4,0 mm) és Pentalobe biteket (0,8, 1,2 mm), anyaga króm-vanádium acél, 30 darabos csomag, fogantyús bit tartó, tartó rögzítés, csavaros doboz és műanyag tárolódoboz
2 990 Ft

Még több
1 131 termék
5,0
Makita E-06616 készlet - dugókulcsok, villáskulcsok, bitek 120 részes
Krova készlet - 120 részes szett, amelynek tartalma: dugókulcsok, adapterek, hosszabbító, racsniskulcs, csavarhúzó, állítható mágneses tartó, bitek és imbuszkulcsok, praktikus koffer
Szuper ár
30 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKI010
Vention Multi-function Crimping Tool Black - Krimpelő fogó
Típusok
4,5 82×
Vention Multi-function Crimping Tool Black
Krimpelő fogó - anyag acél, erős, edzett penge, kompatibilis a 8P8C-vel, 6P2C, 4C, 6C, 4P4C, méretek 185 × 18,3 - 22 × 48,3 mm, Pitch: 1,02 mm, mélység 5,89-6,15 mm
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTu2
4,9 88×
MAKITA E-10883 221 db-os szerszámkészlet
Krova készlet - a 221 darabos készlet tartalma: kombinált kulcsok, imbuszkulcsok, dugókulcsok, gyertyakulcsok, négyszögletű hosszabbító, hatszögletű bitek, mágneses tartó, négyszögletű fogantyú, négyszögletű adapterek, csuklók, keresztfogantyú, kulcsok, koffer mérete: 47×10×40 mm
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKInar120
4,9 95×
iFixit Mako 64 Bit Driver Kit
Precíziós csavarhúzó - bitek az elektronikai termékek alap javításához és szétszereléséhez, kompakt csavarhúzó készlet, 64 db bit, hajlékony nyak
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e1
5,0 14×
iFixit Moray Precision 32 Bit Set
Precíziós csavarhúzó - bitkészlet, 32 bit + csavarhúzó integrált SIM-kivető szerszámmal, mágneses tok, penge anyaga: acél
10 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e5
4,6 11×
FERRIDA profi csavarhúzó készlet 19 db
Csavarhúzó készlet - tartalmaz lapos biteket (1,2 mm), PH keresztbiteket (000, 00), Torx biteket(T-4, T-5, T-6, T-7, T-8, T-10), Triangle biteket (2,0) és Pentalobe biteket (0,8, 1,2 mm), anyaga króm-vanádium acél, 12 finom bit csomagonként, fogantyús bit tartó, tartó rögzítés, nyitható feszítővas, tapadókorong, sim tű, háromszög feszítővas, csavaros doboz és műanyag tárolódoboz
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT067
4,7 25×
iFixit Manta 112 Bit Driver Kit
Precíziós csavarhúzó - bitek az alapvető javításokhoz és bontóelemekhez, csavarhúzók kompakt csomagolása, 112 db bittel
31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e2
4,0
FERRIDA profi csavarhúzó készlet 6 db
Csavarhúzó készlet - 6 finom, óraműves csavarhúzót tartalmaz, lapos (1.4, 2,0, 2,4, 3,0 mm) és kereszt PH (00, 0), anyag króm-vanádium acél, ergonomikus gumírozott fogantyú, praktikus tok
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT065
4,0
FERRIDA szerszámkészlet 77 darab
Szerszámkészlet - 9 db csillag-villáskulcs, állítható kulcs, kis gola, nagy gola, 12 db tartozék a nagy golához, 9 db tartozék a kis golához, kis és nagy gola hosszabbító, bittartó, 30 bit, imbuszkulcs készlet, siko fogók, alumínium koffer, króm-vanádium acél szerszámok
Szuper ár
28 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT020
4,8 209×
VOREL Csavarhúzó mobiltelefonhoz, 32 db
Csavarhúzó - műszerész, imbus 2 fejrész, CrV acél - a szett 32 db szerszámot tartalmaz
6 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: AUPR01b4
3,3 16×
ORICO ST1 Screwdriver Set 24in1 Black
Szerszámkészlet - mágneses, ötvözött acél fogantyú, ORICO logóval díszítve, mágneses klipszes tok mellékelve
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORICOa1
4,0
FERRIDA sniccer 25MM
Sniccer - 25 mm széles penge, penge anyaga acél SK5, alumínium ötvözetből készült tok, dupla zár, 3 penge tartozék
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT076
Vention Multi-Fuction Crimping Tool - Krimpelő fogó
Típusok
4,5 82×
Vention Multi-Fuction Crimping Tool
Krimpelő fogó - acéllemez, ergonómikus huzalok csupaszítására és rövidítésére is alkalmas, kompatibilis a 8P8C, 6P2C / 4C / 6C és 4P4C csatlakozókkal
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTu1
3,9 10×
BLACKMONT Socket Set 52PCS
Krova készlet - kis és nagy gola, racsnis csavarhúzó, 24 dugókulcsfej, 12 bit, csuklós feltét, klasszikus és csúszó hosszabbító, feltét kis bitekhez, 3 db imbuszkulcs, autós gyújtógyertya fej
Szuper ár
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLMAM005
4,3 14×
BLACKMONT Screwdriver Socket Set 29PCS
Csavarhúzó - 15 bit, 12 dugókulcsfej, irányváltós racsnis fogantyú ergonomikus kialakítással
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLMAM004
4,8 96×
Hama UNIVERSAL - órás csavarhúzó szett
Precíziós csavarhúzó - 2x lapos, 2x Phillips, 3x Torx, 3x ötszög (iPhone) bit, övtáska
5 060 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM244k1
5,0 17×
Yato dugókulcs készlet 1/2"-1/4" + kiegészítők 94 db PRO
Krova készlet Dugókulcs készlet 1/2"-1/4" hajtókarok + kiegészítők, 94 darabos készlet
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VS1005
4,8
BLACKMONT 500 mm Cross Wrench
Csavarkulcs anyák és csavarok lazításához és meghúzásához, kar hossza 50 cm, anyaméretek 17, 19, 21 és 22 mm, anyaga szénacél
Szuper ár
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BLMAM001
4,8 10×
iFixit Mahi 48 Bit Driver Kit
Precíziós csavarhúzó - bitek, elektronikai eszközök alapvető javításához és szétszereléséhez, kompakt csavarhúzó készlet és 48 darabos bit szett
18 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e3
4,7 13×
iFixit Minnow Precision 16 Bit Set
Precíziós csavarhúzó - bitkészlet, 16 bit + csavarhúzó integrált eszköz SIM-kártya kivételéhez, mágneses tok, penge anyaga: acél
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e4
4,9 10×
Makita E-10899 szerszámkészlet 76 db
Szerszámkészlet - 76 darabot tartalmaz, különböző típusú és méretű bitek, mágneses bittartó, anyacsavarok, dugókulcs, kalapács, kés, szűkítők, fogó, csukló és hosszabbítók, kofferes kiszerelés
34 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKI011
4,7 17×
FERRIDA kalapács 200 g
Kalapács - lakatos, fej anyaga kovácsolt acél, ferde élek, a nyél anyaga üvegszálas, ergonomikus csúszásmentes nyél, tömege 200 g
Szuper ár
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT072
4,0 40×
Csavarhúzó + 32 db-os CrV anyagból
Csavarhúzó - műszerész, imbus 0,9 fejrész, CrV acél - a szett 32 db szerszámot tartalmaz
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR2419
3,8 13×
BLACKMONT Tools Set 116 PCS
Szerszámkészlet - 10 db csillag-villáskulcs, állítható kulcs, gola hosszabbítóval, 24 dugókulcsfej, 2 autós gyújtógyertya feltét, 20 bit, 3 csavarhúzó, mágneses csavarhúzó, teszter, sniccer, acél kefe, kábelfogó, kombinált fogó, csípőfogó, villanyszerelési szalag és végelemek
Szuper ár
17 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLMAM007

Kéziszerszámok

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
Milyen méretű legyen a krova hajtószáron található négyzet? Melyek azok a kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak egy minőségi krowa készlet felszereltségéből? Útmutatónkban választ kaphatsz minden kérdésedre.
Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú...
További cikkek Összes cikk

Kéziszerszámok

A Kéziszerszámok kategóriában összesen 1131 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kéziszerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kéziszerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kéziszerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kéziszerszámok vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ