Kéziszerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kéziszerszámok minden ezermester elengedhetetlen kellékei, legyen szó alkalmi vagy profi barkácsolókról. Ezek az eszközök hasznosak felújítások és javítások során is, ezért nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Nem tudod, milyen kéziszerszámok szükségesek számodra? Íme a leggyakoribb típusok és néhány tanács arra vonatkozóan, hogy mire használják az egyes kéziszerszám típusokat.

Tovább

A kéziszerszámok előnyei és hátrányai?

Egyes kéziszerszámok elektromos változatban is kaphatók. Miben különböznek ezek a nem elektromos változatoktól?

  • Könnyű karbantartás.
  • Alacsonyabb vételár.
  • Kisebb méret és súly.
  • Nem igényel hálózati csatlakozást vagy elemeket.
  • Kevésbé hatékony.
  • Egy kicsit fárasztó vele a munka.
  • Némi türelmet igényel.
  • Nincsenek extra funkciók.

i

Ahogyan bizonyos kéziszerszám típusoknak nincs elektromos megfelelője, úgy néhány elektromos kéziszerszám sem rendelkezik kézi változattal. Ezek közé tartoznak a hőlégfúvók vagy a forrasztók.

Milyen kéziszerszámok léteznek?

A kéziszerszámok típustól függően számos különböző tevékenységre használhatók, ezért több kategóriába sorolhatjuk őket.

Egy fogó szinte bármivel megbirkózik

A fogók multifunkcionális kéziszerszámok, amelyekkel típustól függően sokféle munkát lehet végezni. Hajlítani, vágni, szöget húzni, anyát lazítani, vezetéket vágni, csatlakozókat illeszteni vagy akár szegecseket nyomni is lehet a fogókkal. Rengeteg lehetőség létezik, csak ki kell választanod a megfelelő eszközt a munkához.

A csavarkulcsok segítségével könnyedén meghúzhatsz bármit

A csavarkulcsok a leggyakrabban hatszögletű anyák és csavarok meghúzására vagy meglazítására használatosak, de vannak speciális típusok is. A franciakulcsok univerzálisak és méretre szabhatók, míg a kerékkulcsok jól jönnek a kerékcserénél, és nem hiányozhatnak egyetlen szerszámosládából sem.

A csavarhúzók erős rögzítést biztosítanak

A csavarhúzók két anyag közötti rögzítés kialakítására, valamint szétszerelésére használják. Számos különböző típus létezik, amelyek használatukban, hegyükben vagy alkalmazásukban különböznek egymástól. Az ilyen kéziszerszámok nem csak minden háztartásban, hanem az órásmesterek és a villanyszerelők számára is fontosak, akiknek saját speciális csavarhúzó-változataik vannak.

Krova készletek - kéziszerszámok nem csak profiknak

A krova készletek anyák és csavarok meghúzására és meglazítására szolgálnak, helyettesíthetik a hagyományos csavarkulcsokat és csavarhúzókat. Ez a kéziszerszám típus dugókulcs néven is ismert. Csupán tőled függ, hogy melyik kéziszerszám változatot részesíted előnyben.


A kéziszerszám készletek több különböző eszközt tartalmaznak egy csomagban.

Kalapácsok - az egyszerűségben rejlik az erő

A kalapácsok a történelem legrégebbi kéziszerszám típusai közé tartoznak, de még ma is használatban vannak. Leggyakrabban két anyag szögekkel történő összeillesztésére használatosak, de nagyméretű, nagy teherbírású változataikat bontáshoz is lehet használni.

A vésők bármilyen fából mesterművet varázsolnak

A vésők hosszabb szerszámok, amelyeket a fa megmunkálására és megmunkálására is használnak. Az éles végét egy fadarabhoz illesztik, és a nyélre egy kalapáccsal ütnek, hogy megfelelő erőt fejtsenek ki. Manapság ezek a kéziszerszámok főként művészek, faművesek, vagy az asztalosok számára hasznosak.

A csiszolók garantálják a sima fafelületet

A csiszolók első látásra a vésőkhöz hasonlítanak, de különleges felületkezeléssel rendelkeznek. Számos méretben és többféle szemcseméretű változatban kaphatók, és leggyakrabban fa vagy akár fém csiszolására és befejezésére használják őket.

Kéziszerszámok folyadékokhoz és aeroszolokhoz - kinyomó pisztolyok

A kinyomó pisztolyok hasznos kéziszerszámok, amelyek megkönnyítik a tömítőanyagok, a purhab vagy a habarcs használatát is. Egyszerűen készítsd elő a patront a használatra, dugd be a pisztolyba, és már csak össze kell nyomnod a használathoz.


Kéziszerszámok - kalapács
Kalapács

Kéziszerszámok - vésők
Vésők

 Kéziszerszámok - csiszolók
Csiszolók

Kéziszerszámok – kinyomó pisztoly
Kinyomó pisztolyok

i

A szerszámosládák, tokok és kéziszerszám rendszerezők garantáltan segítenek a kéziszerszámok rendszerezésében, tárolásában és szállításában.

A barkácskések nem hiányozhatnak egyetlen műhelyből sem

A barkácskések minden műhelyben jól jönnek. Többfunkciósak, ezért papírhoz, szalaghoz vagy dróthoz egyaránt használhatók. Általában megkülönböztetünk visszahúzható és letörhető késeket, amelyek pengéje letörhető, amikor eltompul.

Egyedi kéziszerszámok vagy lemezolló

A lemezolló kifejezetten arra való, hogy egy-egy felesleges fémlemezdarabot különösebb erőfeszítés nélkül le lehessen vágni vele. Választhatsz klasszikus manuális, vagy a kényelmesebb karos változatot is.

Csempevágó, a burkolók legjobb barátja

A csempevágók lehetővé teszi a csempe, a járólap, vagy akár az üveg pontos vágását is. Ennek a kéziszerszám típusnak hála búcsút mondhat a pontatlanul vágott daraboknak, amelyek csak rontanák az esztétikát.

A csővágók megkönnyítik a csövekkel való munkát

A csővágók segítségével a csövek gyorsan és egyszerűen vághatók két vagy több részre. A legtöbb csővágásra használt kéziszerszám réz- és alumíniumcsövek vágására való, de néhány típussal acélcsövek is vághatók.


A lelkes kertészek biztosan hasznosnak találják a kerti kéziszerszám típusokat is.

A satu erős tartást biztosít

A satu feladata egyszerű - meg kell fognia a kiválasztott tárgyat, és munka közben erősen tartania kell. Leggyakrabban asztalokhoz rögzítik és barkácsoláshoz használják, de hasznosak a professzionális mérnöki, lakatos- vagy asztalosmunkáknál is.

Kőműves kéziszerszámok a vakolat- és faljavításhoz

A kőműves kéziszerszámok közé tartoznak a simítók, kanalak, spatulák és egyéb kéziszerszámok, amelyeket a profi és alkalmi kőművesek egyaránt használhatnak. Válaszd ki a megfelelő kéziszerszám típusakat a falak és a vakolat javításához.

Kézi gázégők

A kézi gázégő praktikus kéziszerszám, ha valamit melegíteni, meggyújtani vagy olvasztani szeretnél a műhelyben. Használhatod hegesztéshez, forrasztáshoz, fagyott csövek felmelegítéséhez, aszfalt lerakásához vagy akár kandalló meggyújtásához.

Hasznos kéziszerszámok mobilokhoz is

A mobiljavító kéziszerszámok általában telefonok javítására szolgáló speciális csavarhúzókat, biteket vagy csipeszeket tartalmazó készletek. Sok készlet azonban más elektronikai cikkek, például laptopok, asztali számítógépek, televíziók vagy játékkonzolok javítására vagy szétszerelésére is használható.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 818 termék
4,8 12×
Werkzeyt Csillag-villáskulcs készlet, 15 db
Csillag villáskulcs készlet - kétoldalas kulcsok, anyaga króm-vanádium acél, 15 darabos készlet - 399,33 Ft/db
5 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONMET1124
3,7 13×
Gyertyakulcskészlet (14, 16, 21 mm)
Gyertyakulcs - T alakú, csuklós szárral, anyaga króm-vanádium acél, 3 kulcs a csomagban
3 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR59336
4,7 22×
FIELDMANN FDG 5013-138R
Szerszámkészlet - 138 db-os készlet, 1× 6" kombinált fogó, 2× csavarhúzó: SL6/100, PH6/100 mm, 1× dugókulcs hajtószár, 1× kés, 1× mérőszalag 3m, 8× dugókulcs: 5 - 13 mm, 1× racsnis 1/4", 1× 6" állítható kulcs, 8× imbuszkulcs, 1× 6" vízmérték, 1× csavarhúzó bitekkel: PH00, 0, SL2, 2.4, 24x 6/ 25 mm bit, 1× kalapács, 1× gumi kalapács adapter, 80× tipli, 1× feszültség teszter, 1× mágneses bittartó
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR229327
4,8 241×
VOREL Csavarhúzó mobiltelefonhoz, 32 db
Csavarhúzó - műszerész, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, mágneses hegy, szár anyaga CrV acél
6 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR01b4
4,9 13×
FIELDMANN FDG 5015-51R Szerszámkészlet 51 db
Szerszámkészlet - 51 db, 20 x bit, 1 x mágneses bittartó, 1 x foglalattartó, 2 x mini csavarhúzó CRV, 1 x CRV csavarhúzó: 5 X 100 mm (-, +), 1 x 1/4 "X3" hosszabbító, 7 x hatlapos kulcs CRV: 1,5-6 mm, 12 x 1/4" foglalat: 4,4,5,5,5,5,6,7,8,9,10,11,12,13 mm, 1 x 1/4" bit tartó adapter, 1 x 1/4" racsnis nyél, 1 x 6" hosszú orrú fogó, 1 x 6" kombinált fogó, 1 x kés
9 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD100
5,0
FISKARS Nyitókés teljesen fémből 18 mm
Sniccer - penge szélessége 18 mm, fém váz, gumírozott fogantyú és automatikus zár
2 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FISkuch031
4,3 25×
EXTOL PREMIUM 8831111 műszerész oldalcsípő- és vezeték csupaszító fogó
Csípőfogó - egyenes lapos pofák, sima fogófelület, oldalsó vágóél, vágandó anyag max. átmérője 2 mm, ergonomikus és csúszásgátlós markolat, hossza 150 mm
1 760 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ684
4,8
Bosch Racsnis csavarhúzó 12 bittel (1.600.A02.BX2)
Csavarhúzó - racsni, csillag és torx, bites, mágneses hegy, csúszásmentes ergonomikus műanyag markolat, szár anyaga s2 acél, szár hossza 80 mm, teljes hossz fogantyúval 207 mm
8 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0837
4,5
VOREL Csőkulcskészlet 10 db 6 - 22 mm-es csőkulcsok
Csőkulcs készlet - anyaga karbonacél, 10 darabos készlet
4 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2337
4,9 34×
iFixit Moray Precision 32 Bit Set
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes műanyag markolat, szár anyaga CrV acél, SIM-kártya tű a csomag része
10 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e5
5,0
Bosch 1600A02BX7 Csavarhúzó készlet, 6 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, ergonomikus markolat, szár anyaga s2 acél, 6 csavarhúzó a csomagban
6 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0835
4,7 11×
EXTOL PREMIUM 22 db-os órás csavarhúzó készlet
Csavarhúzó - műszerész, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes ergonomikus gumi markolat, szár anyaga CrV acél, csipesz a csomag része
3 690 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180037
4,5 10×
EXTOL PREMIUM 8813186 oldalcsípő fogó, 160 mm
Csípőfogó - egyenes pofák, sima fogófelület, vágóél külső ívvel, oldalsó vágóél, ergonomikus és csúszásgátlós markolat, hossza 160 mm, tömege 0,27 kg
2 130 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ028
4,9 10×
Bosch Rövid racsnis csavarhúzó 6 bittel (1.600.A02.7PK)
Csavarhúzó - racsni, csillag és torx, bites, mágneses hegy, csúszásmentes ergonomikus műanyag markolat, szár anyaga s2 acél, teljes hossz fogantyúval 111 mm
4 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0838
3,7 35×
Vorel Csillag-villáskulcs készlet 12 db 6 - 22 mm
Csillag villáskulcs készlet - kétoldalas kulcsok, anyaga króm-vanádium acél, 12 darabos készlet
2 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1108
4,5 31×
EXTOL PREMIUM 8831125
Kábelcsupaszító - automatikus
3 690 Ft -tól
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ349
4,8
Meister szerszámkészlet alumínium bőröndben, 121 darab
Szerszámkészlet - alumínium bőröndben, méretek 460 × 320 ×140 mm, tömege 9 kg, 121 darab
50 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONMET948
3,9 10×
Extol Premium 8813030
Fogókészlet - mini méret, 5 darabos készlet
6 220 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ022
4,7 53×
EXTOL Premium csavarhúzó készlet, 3x (-), 3x (PH), CrV, 6 db
Csavarhúzó készlet - lapos, csillag, ergonomikus, műanyag markolat, szár anyaga CrV acél, 6 csavarhúzó a csomagban
2 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180039
4,7 26×
EXTOL PREMIUM 6601 L-csavarkulcsok TORX, 10-50
Torx kulcs készlet - T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40, T45 és T50, L markolat, anyaga króm-vanádium acél, 9 kulcs a csomagban
2 650 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180003
4,3 17×
Extol PREMIUM 8813157 vízpumpa fogó, 175 mm, CrV
Vízpumpa fogó - max. fesztáv 25 mm, hossza 175 mm, anyaga króm-vanádium acél, gumi ergonomikusan formázott markolat
2 240 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180079
4,9 62×
EXTOL PREMIUM Bondhus L-imbuszkulcs készlet, 9 db-os készlet, 1,5-10 mm
Imbuszkulcs készlet - golyóval, markolat L alakú, anyaga króm-vanádium acél, 9 kulcs a szettben
3 460 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180004
4,6
YATO szilikon spakli 4 db
Spakli - alapanyaga: szintetikus, markolat anyaga: műanyag, tömítéshez, kőműves munkákhoz tervezték, flexibilis
1 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1873
4,6 17×
Vorel Habarcs kinyomó pisztoly hegyes véggel
Kinyomópisztoly - habarcs kinyomásához, anyaga műanyag, hossza 660 mm, fúvóka átmérője 10 mm, tömege 0,771 kg, keskeny cső
6 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP521

Kéziszerszámok

BoschA Bosch Szerviz egyszerűvé, gyorssá és néhány kattintással elérhetővé teszi a szerszámok javíttatását Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
tanácsadóMilyen krovakészletet vegyek? Milyen méretű legyen a krova hajtószáron található négyzet? Melyek azok a kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak egy minőségi krowa készlet felszereltségéből? Útmutatónkban választ kaphatsz minden kérdésedre.
Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú...
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
További cikkek

Kéziszerszámok

A Kéziszerszámok kategóriában összesen 1818 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kéziszerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kéziszerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kéziszerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kéziszerszámok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ