Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

PetKit

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
PetKit

Modern állatgondozás a PetKit termékekkel

A PetKit termékeket választanád négylábú barátod számára? Bízzanak az innovatív és minőségi megoldásokban, amelyek garantálják kedvenced kényelmét és egészségét. Az intelligens tálaktól az alkalmazással vezérelhető kiegészítőkön át a stílusos tartozékokig a PetKit mindent kínál a modern kisállatgondozáshoz. Nem tudod pontosan, hogy mit válassz? Olvasd el tippjeinket, és találd meg a megfelelőt állati társad számára.

  • Első osztályú ellátásA PetKit termékekkel olyan ellátást biztosíthatsz kedvencednek, amely meghaladja a szokásos normákat.
  • Kényelem és stílusA PetKit az elegáns dizájnt maximális kényelemmel ötvözi számodra és házikedvenced számára.
  • Innovatív megoldásokA PetKit terméktechnológiái hozzájárulnak a háziállatok boldog és egészséges életéhez.
PetKit Pura Max

A PetKit automata toalettek megkönnyítik a mindennapi állatgondozást

A PetKit automata toalettek forradalmi megoldást jelentenek a kényelmet és higiéniát kereső macskatulajdonosok számára. A legfontosabb termékek közé tartozik a PetKit Pura X és a PetKit Pura Max. Ezek intelligens öntisztuló alomtárolók, amelyek a modern technológiának köszönhetően automatikus hulladékeltávolítást és szagszabályozást biztosítanak, valamint egy applikációval lehetővé teszik a macska egészségének nyomon követését. A PetKit Pura Air viszont egy innovatív szagtalanító, amely hatékonyan semlegesíti a szagokat, miközben stílusos lakberendezési kiegészítőként is funkcionál. A termékek nem csak könnyen karbantarthatók, de növelik szeretett kedvenced kényelmét és egészségét is.

Okos étkeztetés a PetKit etetőkkel

A PetKit az etetők széles választékát kínálja. A kiemelt termékek közé tartozik a PetKit Smart Feed, amely fejlett etetésvezérlést biztosít egy alkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi az adagok és az etetési idők távoli beállítását. Emellett a PetKit vízadagolókat vagy klasszikus etetőtálakat is kínál. A PetKit Eversweet adagolókat úgy tervezték, hogy friss és szűrt vizet biztosítsanak, ami elengedhetetlen a háziállat egészségéhez. Ezek az adagolók fejlett szűrőrendszereket használnak, hogy biztosítsák az állandó tiszta vízellátást.

PetKit Szökőkút
PetKit hordozó

A PetKit ketrecek biztosítják a háziállatok kényelmét utazás közben

A PetKit olyan innovatív és stílusos ketreceket is kínál, amelyek utazás közben is kényelmet és biztonságot nyújtanak kedvenceidnek. Az egyik ilyen termék a PetKit Breezy2 Smart Cat, egy kistestű kutyák vagy macskák számára alkalmas, légkondicionált hordtáska. A ketrecek mellett a PetKit olyan állatágyakat is kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy maximális kényelmet nyújtsanak kedvenceidnek, mint például a hőszabályozó, hangszigetelt és légkondicionált PetKit Cozy. A PetKit termékeket mindenekelőtt úgy tervezték, hogy kényelmet, biztonságot és stílust nyújtsanak. Modern kialakításuk és funkcionalitásuk ideális a négylábú kedvenceik számára a legjobbat kereső gazdik számára.

    1 termék
    5,0
    Petkit PURA AIR
    Szagtalanító - negatív ionizációval és infravörös érzékelővel dolgozik a szagok, baktériumok és por hatékony eltávolítása érdekében, a készülék akkor dolgozik, ha a házi kedvenc a hátótávolságán belül van, 3 színű jelzőfény
    15 190 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PETb0060

    PetKit

    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ