LEGO Duplo építőkészletek

A LEGO® DUPLO® építőkészlet a szórakozás forrása a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt

A LEGO® DUPLO® csomag nagyszerű választás első építőszettként a 1,5 éves és annál idősebb gyerekek számára, lehetővé téve számukra, hogy felfedezzék a téglák és az építkezés világát. Tökéletes belépő a kreatív alkotás és a véget nem érő szórakozás birodalmába, amelybe te is bekapcsolódhatsz.

LEGO® DUPLO® - készletek széles választéka

A LEGO® DUPLO® a valóságos és a mesevilágot hozza el a gyerekszobákba. A tematikus készletek széles választékából választhatsz autókat, vonatokat vagy filmhősöket a fiúknak, valamint hercegnőket, állatokat vagy házakat a lányoknak. Ha pedig nem tudod, hogy mit válassz, a kockákkal teli doboz biztos választás lesz.

LEGO® DUPLO széles választéka
A LEGO Duplo a legkisebb építészeknek készült

LEGO® DUPLO® a legfiatalabb építészek számára

Minden LEGO® DUPLO® kocka és különleges darab kiváló minőségű műanyagból készült, és úgy tervezték, hogy a gyermekek biztonságosan megfoghassák és játszhassanak vele. Formájuk és méretük pontosan a kis kezek számára van kialakítva. A kapott épületek így mindig tökéletesen megállnak, és még több akciódús játéknak is ellenállnak. A LEGO® DUPLO® fejleszti a finommotoros készségeket, serkenti a látást, és ösztönzi a gyermekek képzelőerejét, valamint kreativitását.

Témák A-tól Z-ig

Témák A-tól Z-ig

A játékautótól a zsiráfokig. A LEGO® DUPLO® a LEGO készletek egyik leggazdagabb sorozata. Válogass kedvedre a járművek, állatok, házak vagy mesehősök gazdag portfóliójából.

Kompatibilis LEGO DUPLO készletek

Kompatibilis LEGO® DUPLO® készletek

Az összes LEGO® DUPLO® elem kompatibilitása biztosítja, hogy a velük való játék soha ne legyen unalmas. Készíts eredeti modelleket, amelynek csak a képzeleted szabhat határt.

Hraní je zároveň učení

A játék egyben tanulás is

A LEGO® DUPLO® építőkockákkal való játék során a gyerekek sok új dolgot fedeznek fel. Megtanulják felismerni a színeket és a formákat, valamint a kiválasztott készletekben a számokat és a betűket.