Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Lejátszók

A multimédia szerves része az életednek? Akkor a minőségi lejátszó elengedhetetlen a zenehallgatáshoz vagy kedvenc filmjeid megtekintéséhez. A zenelejátszók, legyen az CD vagy MP3 lejátszó, MP4 lejátszók, illetve a mikro- és mini hifi tornyok sok lehetőséget kínálnak a tökéletes multimédia-élmény megteremtésére. Nézzük, milyen zenelejátszók és videó lejátszók nem hiányozhatnak a felszerelésedből!

Tovább

Zenelejátszók - Modern technológia vagy halhatatlan klasszikus?

Zenelejátszók számtalan kivitelben és stílusban kaphatók. A Hi-Fi zenelejátszó a legalkalmasabb az igényes hallgatók számára, a kompakt MP3 lejátszó azoknak, akik gyakran utaznak vagy séta közben gyakran hallgatnak zenét, a lemezlejátszó pedig egyértelmű választás a klasszikus stílus kedvelői számára. De ez még korántsem minden, a választék ennél lényegesen széleseb és tarkább. Nézzük, milyen opciók közül választhatunk vásárláskor.

A lemezjátszók retro stílusú zenelejászók

A bakelit lemezjátszók vagy más néven gramofonok egy-két évtizedig elavult technológiának tűnhettek, amelynek végleg leáldozott a napja. Az utóbbi években viszont új erőre kaptak és újra egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez a zenelejátszó készülék a hagyományos vinyl vagy bakelit lemezek lejátszására szolgál, amelyek időtlen kialakításukkal, gyűjtői értékükkel, és mindenekelőtt a zenelejátszás minőségével tűnnek ki. Ellentétben a modern zenelejátszók és formátumok széles választékával, mint például a CD vagy az MP3, a bakelit lemezek analóg hangzást kínálnak, amely melegebb, teltebb, élőbb, mint a digitális formátumok hidegebb, klinikaibb hangzása.

Lemezjátszó - Zenelejátszó meleg, telt hangzással
A lemezjátszó külön lejátszóként is használható, de megvásárolható teljes zenei rendszerként is külső hangszórókkal vagy hangfalakkal. Léteznek stílusos retró, de modern és Hi-Fi változatok is.

CD lejátszó

A CD lejátszó digitális kompaktlemezek lejászására szolgál. Néhány évtizeddel ezelőtti berobbanásakor a CD (Compact Disc) igazán forradalmi újításnak számított és lemezgyűjtők seregei kezdték lemezgyűjteményük legfontosabb darabjait vagy akár egészét az új formátumban beszerezni. A CD formátum elsősorban a hangfelvétel minőségét, megfizethetőségét és tömörségét helyezi előtérbe. A CD lejátszó működhet önálló egységként, vagy mikro- és mini hifi tornyok részeként. Kisebb különlegesség a discman - a legendás hordozható CD lejátszó, amely néhány évig szintén eltűnni látszott az újabb és sokkal kisebb méretű MP3 lejátszó eszközök áradatában, de az utóbbi években, hasonlóan a lemezjátszóhoz, új erőre kapott, mivel a CD-k teltebb, erőteljesebb hangzást nyújtanak az MP3 formátumhoz viszonyítva, különösen egy jobb minőségű CD lejátszóval és minőségi fejhallgatókkal kombinálva. A hordozható CD lejátszók egyéb alfaja a CD-s rádió, a jelenlegi típusok rendelkeznek akár USB vagy más bemenettel is

Kazettás zenelejátszók

A kazettás zenelejátszó esetén a hangfelvétel hordozója egy mágneses audiokazetta. Egyes kazettás zenelejátszók új hangfelvétel készítését is lehetővé teszik, illetve már meglévő felvétel új kazettára másolását is. A kazettás zenelejátszó néhány évtizede még minden zenerajongó felszerelésének kötelező része volt. Hasonlóan a lemezjátszóhoz, ma a kazettás zenelejátszók szintén reneszánszukat élik, melynek köszönhetően számtalan zenerajongó kaparta elő régi elfeledett kazettáit a szekrény mélyéről nemcsak a szép emlékek felidézése végett, hanem azért is, hogy a régi zenéket vagy sokéves házi felvételeket - például már elhunyt szülők beszédét és nevetését, vagy saját gyerekkori énük hangját és kacagását - újra felidézzék és digitális formátumban is megőrizzék. A kazetták digitalizálásához akár egy 3,5 mm-es jack to jack kábel is elég, bár technikailag kevésbé hozzáértőknek egy magnókazetta digitalizáló eszköz használata valószínűleg egyszerűbb.

Szintén nagyon népszerű és praktikus zenelejátszó készülék a radiómagnó.

Mp3 lejátszó - Zene a zsebedben

A MP3 lejátszó egy olyan kompakt és könnyen hordozható zenelejátszó készülék, amellyel bárhol és bármikor könnyen hallgathatsz zenét. Általában bővíthető belső memóriával, továbbá hosszú élettartamú akkumulátorral és a legáltalánosabb zenei formátumok, például MP3, WAV vagy WMA támogatásával rendelkezik. Az MP3 lejátszó előnye a discman-hez képest nemcsak az MP3 lejátszó jelentősen kisebb mérete, hanem az MP3 fájlformátum szintén jóval kisebb mérete a CD-ken található audio formátumhoz képest. Így akár több száz vagy több ezer dalt hordozhatsz a zsebedben, viszont hátrány a kevésbé telt és erőteljes hangzás a CD-kkel szemben, különösen egy kevésbé minőségi MP3 lejátszó esetén.

MP3 lejátszó hordozható

i

Néhány modern MP3-lejátszó támogatja a veszteségmentes FLAC zenei formátumot is.

Mire szolgálnak a mikro- és a mini hifi rendszerek?

A mikro és mini Hi Fi rendszerek valójában komplexen felszerelt lejátszók. Egy rendszer megvásárlásával nemcsak lejátszót, hanem hangszórókat és gyakran erősítőt, kondenzátort és egyéb audiotartozékokat is kapsz. Egyes rendszerek videó médialejátszóként is működnek.

Audio player

Zenelejátszó

Mikro hifi

Mini hifi

Videó lejátszó - Miért érdemes választani?

A videólejátszó akkor hasznos, ha szívesen töltöd idődet kedvenc filmjeid, sorozataid, vagy akár zenevideók és nyaralásaid felvételeinek megtekintésével. A kínálatban található Blu-Ray lejátszó, DVD lejátszó, komplex multimédia lejátszó, vagy hordozható MP4 lejátszó.

Blu-Ray és DVD lejátszó

A videó lejátszó filmek és videók lejátszására szolgál DVD-ről és Blu-ray lemezről. Választáskor érdemes a hasznos kiegészítő szolgáltatásokat és funkciókat is figyelembe venni, mint például az USB-meghajtók vagy külső meghajtók csatlakoztatását, vagy a felvevő funkciót.

A lejátszás mellett a felvevő funkcióval rendelkező DVD-lejátszó sugárzott tartalmak rögzítését is lehetővé teszi, például TV műsorok, sportesemények vagy koncertek felvételét.

Hordozható MP4 lejátszó

A hordozható MP4 lejátszó az MP3 lejátszóhoz hasonlóan működik. A különbség az, hogy az MP4 lejátszók támogatják a fejlett MP4, AVI, MPG és egyéb videóformátumok lejátszását. Előnyeik a kompakt méretek, a hosszú akkumulátor élettartam vagy a memóriakártya támogatás.

Multimédia lejátszók - Minden egyben, amire csak szükséged lehet

A multimédia központ olyan lejátszó készülék, amely audió és videó formátumok széles skáláját képes lejátszani. Használhatók népszerű streaming szolgáltatásokhoz, internetes rádióhoz, de akár külső tárhelyen található tartalmak lejátszásához is. A legnépszerűbb médiaközpontok közé tartozik az Apple TV és a Google Chromecast.

  • Apple TV - Az Apple TV egy tvOS operációs rendszert használó multimédiás lejátszó rendszer.
  • Chromecast - A Google műhelyéből származó Chromecast kompatibilis az Android, Windows és Apple OS rendszerekkel.

i

A multimédia központok fontos további szolgáltatásai közé tartozik a WiDi és a Miracast technológiák támogatása a tartalmak tükrözéséhez, vagy az integrált TV tuner a TV jel vételéhez.

Hálózati lejátszók

A hálózati lejászók multimédia tartalmak lejátszását teszik lehetővé helyi tárhelyről (NAS) vagy internetes szolgáltatásokról WiFi vagy Ethernet hálózati kapcsolat segítségével. A hálózati lejátszók további hasznos funkciója zenék és videók megosztása a helyi hálózaton. A hálózathoz csatlakoztatott lejátszóval bármely szobából könnyen eléred az egész könyvtárat.

Lejátszók - Fontos extra funkciók

A zenelejátszók és videólejátszók esetén is a különféle formátumok kiváló minőségű lejátszásán túl egyre nagyobb szerepet kap a konnektivitás, tehát tartalmak lejászása különféle forrásokból.

  • USB bemenet - Az USB bemenet lehetővé teszi tartalmak lejátszását külső tárolókról, például pendrive-ról vagy külső merevlemezről.
  • Bluetooth - Főként a zenelejátszók esetén hasznos funkció, amely segítségével Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközökről, például okostelefonról vagy tabletről is játszhatunk le tartalmakat.
  • Hálózati csatlakozás - A hálózati csatlakozás opcióval zenelejátszó vagy videó lejátszó eszközödet az otthoni hálózathoz csatlakoztathatod, ahonnan bármilyen, a lejátszó által támogatott tartalmat lejátszhatsz.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi TV Stick EU Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
15 990 Ft

2.
Google Chromecast 3 fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás
13 190 Ft

3.
Xiaomi Mi TV Box S EU Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, HDMI, HDMI 2.0, optikai kimenet és USB 2.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Netflix, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
21 690 Ft

Még több
508 tétel
Google Chromecast 3 fekete
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás

13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO180b
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító

-3% 28 370 Ft
27 490 Ft áfa nélkül 21 650 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO181b
Xiaomi Mi TV Box S EU
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, HDMI, HDMI 2.0, optikai kimenet és USB 2.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Netflix, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

21 690 Ft áfa nélkül 17 080 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR005
Apple TV 4K 2021 64GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

81 990 Ft áfa nélkül 64 560 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e7d
Apple TV HD 2021 32GB
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 32 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

60 990 Ft áfa nélkül 48 020 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e7e
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)
Konzol - tévéhez és hybrid, szín: fekete Media Streaming Player, NVIDIA Tegra X1+ 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 16GB internal memory, WiFi ac, BT 5.0, GLAN, HDMI, 2x USB 3.0, new Shield Remote, Google Cast Ready, Plex Media server, SmartThings link, Android 9.0 Pie, power adapter

82 290 Ft áfa nélkül 64 800 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VN023a2a
LG CM1560
Mikro HiFi - FM rádió, 50 előre beállítható állomás, antenna bemenet és USB, Bluetooth, média lejátszó: CD, távirányító

-6% 24 490 Ft
23 090 Ft áfa nélkül 18 180 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG200f50a1
Apple TV 4K 2021 32GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

72 990 Ft áfa nélkül 57 470 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e7c
Panasonic SC-UA3E-K
Mini hifi - beépített hangszórókkal, 300 W teljesítmény, FM és RDS rádió, 30 előre beállítható állomás, USB, támogatott audió formátum: MP3, Bluetooth, média lejátszó: CD és pendrive, távirányító

59 490 Ft áfa nélkül 46 840 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ308u3
Sencor SFP 5870 BS fekete
Mp4 lejátszó - 8 GB tárhely, maximum 32 GB kapacitású SD memóriakártya slot, 1,9" TFT kijelző, támogatott audio formátumok: MP3 és WMA, támogatott videó formátumok: MP4, kijelző, hangszínszabályzó, ID3-Tag és FM Rádió, USB 2.0, súlya: 25 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel

8 790 Ft áfa nélkül 6 920 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JN311g4
NVIDIA SHIELD TV (2019)
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, Amazon Prime Video, Google Play Store, Google Play Zene, Netflix, Plex, Vudu és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

62 090 Ft áfa nélkül 48 890 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VN023a1a
TESLA MediaBox XA400 multimédia-lejátszó Android TV-vel
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és USB 2.0, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

25 390 Ft áfa nélkül 19 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESV082
9'' Sencor SPV 7926T
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD, DVD és VCD, 9" TFT kijelző, 800 × 480 felbontással, DVB-T2, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, audio/video kimenet (3,5 mm jack), HDMI és USB, súlya: 1,37 kg

40 290 Ft áfa nélkül 31 720 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS509c1t2b
Sonos BOOST
Vezeték nélküli jeladó - vezeték nélküli csatlakozásra Sonos lejátszóval az internetes routeren keresztül, dual-port switch, diódák, fehér

42 990 Ft áfa nélkül 33 850 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SON008x
Sencor SPT 3907 B - Rádiómagnó Típusok
Sencor SPT 3907 B
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD, kazetta és pendrive, támogatott formátum: MP3, 4 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, automatikus állomáskeresés, távvezérlés, elemes és hálózati csatlakoztatás

18 990 Ft áfa nélkül 14 950 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JN327j1
9 “Sencor SPV 2920 fekete
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD, 9" TFT kijelző, 800 × 480 felbontással, támogatott videó formátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, audio/video kimenet (3,5 mm jack) és USB, súlya: 0,762 kg

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS509c1t1
LG DP132
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, MPEG, MPEG1, MPEG2, mpg és XviD, koaxális audió kimenet, RCA audió kimenet és USB

10 190 Ft áfa nélkül 8 020 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GLG101g1
Apple TV 4K 64 GB multimédia center
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth, ethernet LAN és HDMI 2.0, App Store és Apple TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

76 990 Ft áfa nélkül 60 620 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e7b
iEAST M5 Connect
Hálózati lejátszó - vezeték nélküli, WiFi, NAS, Multiroom, AirPlay, Spotify, 3,5 milliméteres csatlakozó, micro USB

14 290 Ft áfa nélkül 11 250 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IEA001a
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádiómagnó Típusok
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD és pendrive, támogatott formátum: MP3 és WMA, 2,4 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r5i
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó Típusok
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD és pendrive, támogatott formátum: MP3 és WMA, 2,4 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

12 990 Ft áfa nélkül 10 230 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r5h
Panasonic DMP-BD84EG-K (fekete) - Blu-Ray lejátszó
Típusok
Panasonic DMP-BD84EG-K (fekete)
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: MP4 és XviD, ethernet, HDMI és USB

30 390 Ft áfa nélkül 23 930 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ256f3
Sony DVP-SR760H
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG4 és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és USB

17 090 Ft áfa nélkül 13 460 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS115b5
Hyundai MS 238 DU3BL
Mikro HiFi - hangfalakkal, 5 W teljesítmény, FM rádió, 30 előre beállítható állomás, 3,5 mm-es jack bemenet és USB, támogatott audió formátum: MP3 és WMA, Bluetooth, média lejátszó: CD és pendrive, automatikus hangolás és távirányító

18 990 Ft áfa nélkül 14 950 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY303d76

Lejátszók

AppleAz Apple AirPods 3 új megjelenéssel és Spatial Audio-val érkezik A népszerű Apple AirPods 3 fülhallgató új generációjáról régóta szólnak a találgatások, de most végre...
A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen...
Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a...

Lejátszók

A Lejátszók kategóriában összesen 510 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lejátszók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB27
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ