Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A multimédia szerves része az életednek? Akkor a minőségi lejátszó elengedhetetlen a zenehallgatáshoz vagy kedvenc filmjeid megtekintéséhez. A zenelejátszók, legyen az CD vagy MP3 lejátszó, MP4 lejátszók, illetve a mikro- és mini hifi tornyok sok lehetőséget kínálnak a tökéletes multimédia-élmény megteremtésére. Nézzük, milyen zenelejátszók és videó lejátszók nem hiányozhatnak a felszerelésedből!

Tovább

Zenelejátszók - Modern technológia vagy halhatatlan klasszikus?

Zenelejátszók számtalan kivitelben és stílusban kaphatók. A Hi-Fi zenelejátszó a legalkalmasabb az igényes hallgatók számára, a kompakt MP3 lejátszó azoknak, akik gyakran utaznak vagy séta közben gyakran hallgatnak zenét, a lemezlejátszó pedig egyértelmű választás a klasszikus stílus kedvelői számára. De ez még korántsem minden, a választék ennél lényegesen széleseb és tarkább. Nézzük, milyen opciók közül választhatunk vásárláskor.

A lemezjátszók retro stílusú zenelejászók

A bakelit lemezjátszók vagy más néven gramofonok egy-két évtizedig elavult technológiának tűnhettek, amelynek végleg leáldozott a napja. Az utóbbi években viszont új erőre kaptak és újra egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez a zenelejátszó készülék a hagyományos vinyl vagy bakelit lemezek lejátszására szolgál, amelyek időtlen kialakításukkal, gyűjtői értékükkel, és mindenekelőtt a zenelejátszás minőségével tűnnek ki. Ellentétben a modern zenelejátszók és formátumok széles választékával, mint például a CD vagy az MP3, a bakelit lemezek analóg hangzást kínálnak, amely melegebb, teltebb, élőbb, mint a digitális formátumok hidegebb, klinikaibb hangzása.

Lemezjátszó - Zenelejátszó meleg, telt hangzással
A lemezjátszó külön lejátszóként is használható, de megvásárolható teljes zenei rendszerként is külső hangszórókkal vagy hangfalakkal. Léteznek stílusos retró, de modern és Hi-Fi változatok is.

CD lejátszó

A CD lejátszó digitális kompaktlemezek lejászására szolgál. Néhány évtizeddel ezelőtti berobbanásakor a CD (Compact Disc) igazán forradalmi újításnak számított és lemezgyűjtők seregei kezdték lemezgyűjteményük legfontosabb darabjait vagy akár egészét az új formátumban beszerezni. A CD formátum elsősorban a hangfelvétel minőségét, megfizethetőségét és tömörségét helyezi előtérbe. A CD lejátszó működhet önálló egységként, vagy mikro- és mini hifi tornyok részeként. Kisebb különlegesség a discman - a legendás hordozható CD lejátszó, amely néhány évig szintén eltűnni látszott az újabb és sokkal kisebb méretű MP3 lejátszó eszközök áradatában, de az utóbbi években, hasonlóan a lemezjátszóhoz, új erőre kapott, mivel a CD-k teltebb, erőteljesebb hangzást nyújtanak az MP3 formátumhoz viszonyítva, különösen egy jobb minőségű CD lejátszóval és minőségi fejhallgatókkal kombinálva. A hordozható CD lejátszók egyéb alfaja a CD-s rádió, a jelenlegi típusok rendelkeznek akár USB vagy más bemenettel is

Kazettás zenelejátszók

A kazettás zenelejátszó esetén a hangfelvétel hordozója egy mágneses audiokazetta. Egyes kazettás zenelejátszók új hangfelvétel készítését is lehetővé teszik, illetve már meglévő felvétel új kazettára másolását is. A kazettás zenelejátszó néhány évtizede még minden zenerajongó felszerelésének kötelező része volt. Hasonlóan a lemezjátszóhoz, ma a kazettás zenelejátszók szintén reneszánszukat élik, melynek köszönhetően számtalan zenerajongó kaparta elő régi elfeledett kazettáit a szekrény mélyéről nemcsak a szép emlékek felidézése végett, hanem azért is, hogy a régi zenéket vagy sokéves házi felvételeket - például már elhunyt szülők beszédét és nevetését, vagy saját gyerekkori énük hangját és kacagását - újra felidézzék és digitális formátumban is megőrizzék. A kazetták digitalizálásához akár egy 3,5 mm-es jack to jack kábel is elég, bár technikailag kevésbé hozzáértőknek egy magnókazetta digitalizáló eszköz használata valószínűleg egyszerűbb.

Szintén nagyon népszerű és praktikus zenelejátszó készülék a radiómagnó.

Mp3 lejátszó - Zene a zsebedben

A MP3 lejátszó egy olyan kompakt és könnyen hordozható zenelejátszó készülék, amellyel bárhol és bármikor könnyen hallgathatsz zenét. Általában bővíthető belső memóriával, továbbá hosszú élettartamú akkumulátorral és a legáltalánosabb zenei formátumok, például MP3, WAV vagy WMA támogatásával rendelkezik. Az MP3 lejátszó előnye a discman-hez képest nemcsak az MP3 lejátszó jelentősen kisebb mérete, hanem az MP3 fájlformátum szintén jóval kisebb mérete a CD-ken található audio formátumhoz képest. Így akár több száz vagy több ezer dalt hordozhatsz a zsebedben, viszont hátrány a kevésbé telt és erőteljes hangzás a CD-kkel szemben, különösen egy kevésbé minőségi MP3 lejátszó esetén.

MP3 lejátszó hordozható

i

Néhány modern MP3-lejátszó támogatja a veszteségmentes FLAC zenei formátumot is.

Mire szolgálnak a mikro- és a mini hifi rendszerek?

A mikro és mini Hi Fi rendszerek valójában komplexen felszerelt lejátszók. Egy rendszer megvásárlásával nemcsak lejátszót, hanem hangszórókat és gyakran erősítőt, kondenzátort és egyéb audiotartozékokat is kapsz. Egyes rendszerek videó médialejátszóként is működnek.

Audio player

Zenelejátszó

Mikro hifi

Mini hifi

i

Hangoskönyv lejátszó

A hangoskönyv lejátszó valójában nem egy eszköz, hanem szoftver. Android vagy iOS operációs rendszerre egyaránt letölthető és könnyebbé teszi a hangoskönyvek kezelését. Hangoskönyv lejátszó PC-re is telepíthető, de inkább a hordozható eszközökön való felhasználás az uralkodó. Egy ilyen alkalmazás az MP3, MP4 formátumokon kívül más audió kiterjesztéseket is ismer.

Videó lejátszó - Miért érdemes választani?

A videólejátszó akkor hasznos, ha szívesen töltöd idődet kedvenc filmjeid, sorozataid, vagy akár zenevideók és nyaralásaid felvételeinek megtekintésével. A kínálatban található Blu-Ray lejátszó, DVD lejátszó, komplex multimédia lejátszó, vagy hordozható MP4 lejátszó.

Blu-Ray és DVD lejátszó

A videó lejátszó filmek és videók lejátszására szolgál DVD-ről és Blu-ray lemezről. Választáskor érdemes a hasznos kiegészítő szolgáltatásokat és funkciókat is figyelembe venni, mint például az USB-meghajtók vagy külső meghajtók csatlakoztatását, vagy a felvevő funkciót.

A lejátszás mellett a felvevő funkcióval rendelkező DVD-lejátszó sugárzott tartalmak rögzítését is lehetővé teszi, például TV műsorok, sportesemények vagy koncertek felvételét.

Hordozható MP4 lejátszó

A hordozható MP4 lejátszó az MP3 lejátszóhoz hasonlóan működik. A különbség az, hogy az MP4 lejátszók támogatják a fejlett MP4, AVI, MPG és egyéb videóformátumok lejátszását. Előnyeik a kompakt méretek, a hosszú akkumulátor élettartam vagy a memóriakártya támogatás.

Multimédia lejátszók - Minden egyben, amire csak szükséged lehet

A multimédia központ olyan lejátszó készülék, amely audió és videó formátumok széles skáláját képes lejátszani. Használhatók népszerű streaming szolgáltatásokhoz, internetes rádióhoz, de akár külső tárhelyen található tartalmak lejátszásához is. A legnépszerűbb médiaközpontok közé tartozik az Apple TV és a Google Chromecast.

  • Apple TV - Az Apple TV egy tvOS operációs rendszert használó multimédiás lejátszó rendszer.
  • Chromecast - A Google műhelyéből származó Chromecast kompatibilis az Android, Windows és Apple OS rendszerekkel.

i

A multimédia központok fontos további szolgáltatásai közé tartozik a WiDi és a Miracast technológiák támogatása a tartalmak tükrözéséhez, vagy az integrált TV tuner a TV jel vételéhez.

Hálózati lejátszók

A hálózati lejászók multimédia tartalmak lejátszását teszik lehetővé helyi tárhelyről (NAS) vagy internetes szolgáltatásokról WiFi vagy Ethernet hálózati kapcsolat segítségével. A hálózati lejátszók további hasznos funkciója zenék és videók megosztása a helyi hálózaton. A hálózathoz csatlakoztatott lejátszóval bármely szobából könnyen eléred az egész könyvtárat.

Lejátszók - Fontos extra funkciók

A zenelejátszók és videólejátszók esetén is a különféle formátumok kiváló minőségű lejátszásán túl egyre nagyobb szerepet kap a konnektivitás, tehát tartalmak lejászása különféle forrásokból.

  • USB bemenet - Az USB bemenet lehetővé teszi tartalmak lejátszását külső tárolókról, például pendrive-ról vagy külső merevlemezről.
  • Bluetooth - Főként a zenelejátszók esetén hasznos funkció, amely segítségével Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközökről, például okostelefonról vagy tabletről is játszhatunk le tartalmakat.
  • Hálózati csatlakozás - A hálózati csatlakozás opcióval zenelejátszó vagy videó lejátszó eszközödet az otthoni hálózathoz csatlakoztathatod, ahonnan bármilyen, a lejátszó által támogatott tartalmat lejátszhatsz.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi TV Box S EU Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, HDMI, HDMI 2.0 és USB 2.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Netflix, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító, adapter és HDMI kábel
24 990 Ft

2.
Xiaomi Mi TV Stick EU Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
17 990 Ft

3.
Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás
15 890 Ft

Még több
260 termék
Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás

15 890 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO180b
Xiaomi Mi TV Box S EU
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, HDMI, HDMI 2.0 és USB 2.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Netflix, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító, adapter és HDMI kábel

Szuper ár
24 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR005
Apple TV 4K 2022 64 GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

71 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e8a
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

17 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR006
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító

29 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO181b
Xiaomi TV Stick 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth, HDMI és micro USB, a csomagolás tartalma: távirányító

27 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR007
JVC RC-E451W - Rádiómagnó
Típusok
JVC RC-E451W
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3, teljesítmény 3,2 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kapcsolódás Bluetooth, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

26 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVC26b
NVIDIA SHIELD TV (2019)
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, Amazon Prime Video, Google Play Store, Google Play Zene, Netflix, Plex, Vudu és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

70 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VN023a1a
JVC RD-E221B
Rádió - hordozható és rádiós magnó, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 formátumok támogatása, teljesítménye 2,6 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, elemes és hálózati energiaellátás

19 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVC25e
JVC RC-E451B - Rádiómagnó
Típusok
JVC RC-E451B
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3, teljesítmény 3,2 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kapcsolódás Bluetooth, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

27 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JVC26a
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 3 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

18 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r92b
Hyundai DV2H 478 DU
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: DVD, támogatott videó formátumok: AVI, DivX, MPEG és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és SCART

16 290 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GHY015c1
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 3 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

18 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r92a
Panasonic SC-PM250EC-S
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 20 W, FM és RDS rádió 30 előbeállítással, USB, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító

47 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ306t1
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, CD, kazetta lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 3 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus hangolás és kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

18 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r92c
Sony DVP-SR760H
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG4 és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és USB

24 120 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS115b5
Gogen CDM 388 SUBTS
Rádiómagnó - FM tuner, CD lejátszó, SD slot, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 4 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kapcsolódás Bluetooth, kijelző és óra, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

20 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG982k2
Panasonic DVD-S500EP-K
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG és XviD, SCART

22 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ003k2
DUNE HD MAX VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

359 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GK272o7q
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, CD lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 2,4 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

17 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r5j
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
Típusok
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, CD lejátszó, támogatás MP3 és WMA, teljesítmény 2,4 W, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, kijelző, akkumulátoros tápellátás, hálózati tápellátás

17 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r5h
Technics SL-1210GR fekete - Lemezjátszó Típusok
Technics SL-1210GR fekete
Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, rezgésálló, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, slipmat alátét a csomagban, tömege 11,2 kg, méretek 173 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel

646 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TECH002b
Technics SL-1210MK7
Lemezjátszó - modern dizájn, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, alkalmas DJ-nek, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, egyirányba tört szárú kar, kétirányú lejátszás, RCA kimenet, slipmat alátét a csomagban, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel

442 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: TECH002c
TESLA MediaBox XA400
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és USB 2.0, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

+ INGYEN Promóció AntikTV utalvány 6 hónapra ingyen

38 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESV082

Lejátszók

AppleAirPods Pro 2022 (BEMUTATÓ): új fülhallgató még hosszabb üzemidővel és jobb vezérléssel Az új Apple AirPods Pro 2. generációs fülhallgató a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtja a True...
Az Apple a napokban mutatta be az M2 chippel ellátott iPad Pro-t, a frissített alap iPad-et, de máris itt van...
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék...
audióSony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól? A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott...
A CES 2022-n a Samsung bemutatta új kompakt projektorát, mely a The Freestyle névre hallgat. Azonban ez nem...
A médialejátszó, más néven multimédia központ, egy régebbi "buta" tévét vagy akár egy projektort is teljes...
További cikkek Összes cikk

Lejátszók

A Lejátszók kategóriában összesen 259 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lejátszók vélemények
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ