A vásárlás jövője Příslušenství - foto

Lejátszók

A multimédia szerves része az életednek? Akkor a minőségi lejátszó elengedhetetlen a zenehallgatáshoz vagy kedvenc filmjeid megtekintéséhez. A zenelejátszók, legyen az CD vagy MP3 lejátszó, MP4 lejátszók, illetve a mikro- és mini hifi tornyok sok lehetőséget kínálnak a tökéletes multimédia-élmény megteremtésére. Nézzük, milyen zenelejátszók és videó lejátszók nem hiányozhatnak a felszerelésedből!

Tovább

Zenelejátszók - Modern technológia vagy halhatatlan klasszikus?

Zenelejátszók számtalan kivitelben és stílusban kaphatók. A Hi-Fi zenelejátszó a legalkalmasabb az igényes hallgatók számára, a kompakt MP3 lejátszó azoknak, akik gyakran utaznak vagy séta közben gyakran hallgatnak zenét, a lemezlejátszó pedig egyértelmű választás a klasszikus stílus kedvelői számára. De ez még korántsem minden, a választék ennél lényegesen széleseb és tarkább. Nézzük, milyen opciók közül választhatunk vásárláskor.

A lemezjátszók retro stílusú zenelejászók

A bakelit lemezjátszók vagy más néven gramofonok egy-két évtizedig elavult technológiának tűnhettek, amelynek végleg leáldozott a napja. Az utóbbi években viszont új erőre kaptak és újra egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez a zenelejátszó készülék a hagyományos vinyl vagy bakelit lemezek lejátszására szolgál, amelyek időtlen kialakításukkal, gyűjtői értékükkel, és mindenekelőtt a zenelejátszás minőségével tűnnek ki. Ellentétben a modern zenelejátszók és formátumok széles választékával, mint például a CD vagy az MP3, a bakelit lemezek analóg hangzást kínálnak, amely melegebb, teltebb, élőbb, mint a digitális formátumok hidegebb, klinikaibb hangzása.

Lemezjátszó - Zenelejátszó meleg, telt hangzással
A lemezjátszó külön lejátszóként is használható, de megvásárolható teljes zenei rendszerként is külső hangszórókkal vagy hangfalakkal. Léteznek stílusos retró, de modern és Hi-Fi változatok is.

CD lejátszó

A CD lejátszó digitális kompaktlemezek lejászására szolgál. Néhány évtizeddel ezelőtti berobbanásakor a CD (Compact Disc) igazán forradalmi újításnak számított és lemezgyűjtők seregei kezdték lemezgyűjteményük legfontosabb darabjait vagy akár egészét az új formátumban beszerezni. A CD formátum elsősorban a hangfelvétel minőségét, megfizethetőségét és tömörségét helyezi előtérbe. A CD lejátszó működhet önálló egységként, vagy mikro- és mini hifi tornyok részeként. Kisebb különlegesség a discman - a legendás hordozható CD lejátszó, amely néhány évig szintén eltűnni látszott az újabb és sokkal kisebb méretű MP3 lejátszó eszközök áradatában, de az utóbbi években, hasonlóan a lemezjátszóhoz, új erőre kapott, mivel a CD-k teltebb, erőteljesebb hangzást nyújtanak az MP3 formátumhoz viszonyítva, különösen egy jobb minőségű CD lejátszóval és minőségi fejhallgatókkal kombinálva. A hordozható CD lejátszók egyéb alfaja a CD-s rádió, a jelenlegi típusok rendelkeznek akár USB vagy más bemenettel is

Kazettás zenelejátszók

A kazettás zenelejátszó esetén a hangfelvétel hordozója egy mágneses audiokazetta. Egyes kazettás zenelejátszók új hangfelvétel készítését is lehetővé teszik, illetve már meglévő felvétel új kazettára másolását is. A kazettás zenelejátszó néhány évtizede még minden zenerajongó felszerelésének kötelező része volt. Hasonlóan a lemezjátszóhoz, ma a kazettás zenelejátszók szintén reneszánszukat élik, melynek köszönhetően számtalan zenerajongó kaparta elő régi elfeledett kazettáit a szekrény mélyéről nemcsak a szép emlékek felidézése végett, hanem azért is, hogy a régi zenéket vagy sokéves házi felvételeket - például már elhunyt szülők beszédét és nevetését, vagy saját gyerekkori énük hangját és kacagását - újra felidézzék és digitális formátumban is megőrizzék. A kazetták digitalizálásához akár egy 3,5 mm-es jack to jack kábel is elég, bár technikailag kevésbé hozzáértőknek egy magnókazetta digitalizáló eszköz használata valószínűleg egyszerűbb.

Szintén nagyon népszerű és praktikus zenelejátszó készülék a radiómagnó.

Mp3 lejátszó - Zene a zsebedben

A MP3 lejátszó egy olyan kompakt és könnyen hordozható zenelejátszó készülék, amellyel bárhol és bármikor könnyen hallgathatsz zenét. Általában bővíthető belső memóriával, továbbá hosszú élettartamú akkumulátorral és a legáltalánosabb zenei formátumok, például MP3, WAV vagy WMA támogatásával rendelkezik. Az MP3 lejátszó előnye a discman-hez képest nemcsak az MP3 lejátszó jelentősen kisebb mérete, hanem az MP3 fájlformátum szintén jóval kisebb mérete a CD-ken található audio formátumhoz képest. Így akár több száz vagy több ezer dalt hordozhatsz a zsebedben, viszont hátrány a kevésbé telt és erőteljes hangzás a CD-kkel szemben, különösen egy kevésbé minőségi MP3 lejátszó esetén.

MP3 lejátszó hordozható

i

Néhány modern MP3-lejátszó támogatja a veszteségmentes FLAC zenei formátumot is.

Mire szolgálnak a mikro- és a mini hifi rendszerek?

A mikro és mini Hi Fi rendszerek valójában komplexen felszerelt lejátszók. Egy rendszer megvásárlásával nemcsak lejátszót, hanem hangszórókat és gyakran erősítőt, kondenzátort és egyéb audiotartozékokat is kapsz. Egyes rendszerek videó médialejátszóként is működnek.

Audio player

Zenelejátszó

Mikro hifi

Mini hifi

Videó lejátszó - Miért érdemes választani?

A videólejátszó akkor hasznos, ha szívesen töltöd idődet kedvenc filmjeid, sorozataid, vagy akár zenevideók és nyaralásaid felvételeinek megtekintésével. A kínálatban található Blu-Ray lejátszó, DVD lejátszó, komplex multimédia lejátszó, vagy hordozható MP4 lejátszó.

Blu-Ray és DVD lejátszó

A videó lejátszó filmek és videók lejátszására szolgál DVD-ről és Blu-ray lemezről. Választáskor érdemes a hasznos kiegészítő szolgáltatásokat és funkciókat is figyelembe venni, mint például az USB-meghajtók vagy külső meghajtók csatlakoztatását, vagy a felvevő funkciót.

A lejátszás mellett a felvevő funkcióval rendelkező DVD-lejátszó sugárzott tartalmak rögzítését is lehetővé teszi, például TV műsorok, sportesemények vagy koncertek felvételét.

Hordozható MP4 lejátszó

A hordozható MP4 lejátszó az MP3 lejátszóhoz hasonlóan működik. A különbség az, hogy az MP4 lejátszók támogatják a fejlett MP4, AVI, MPG és egyéb videóformátumok lejátszását. Előnyeik a kompakt méretek, a hosszú akkumulátor élettartam vagy a memóriakártya támogatás.

Multimédia lejátszók - Minden egyben, amire csak szükséged lehet

A multimédia központ olyan lejátszó készülék, amely audió és videó formátumok széles skáláját képes lejátszani. Használhatók népszerű streaming szolgáltatásokhoz, internetes rádióhoz, de akár külső tárhelyen található tartalmak lejátszásához is. A legnépszerűbb médiaközpontok közé tartozik az Apple TV és a Google Chromecast.

  • Apple TV - Az Apple TV egy tvOS operációs rendszert használó multimédiás lejátszó rendszer.
  • Chromecast - A Google műhelyéből származó Chromecast kompatibilis az Android, Windows és Apple OS rendszerekkel.

i

A multimédia központok fontos további szolgáltatásai közé tartozik a WiDi és a Miracast technológiák támogatása a tartalmak tükrözéséhez, vagy az integrált TV tuner a TV jel vételéhez.

Hálózati lejátszók

A hálózati lejászók multimédia tartalmak lejátszását teszik lehetővé helyi tárhelyről (NAS) vagy internetes szolgáltatásokról WiFi vagy Ethernet hálózati kapcsolat segítségével. A hálózati lejátszók további hasznos funkciója zenék és videók megosztása a helyi hálózaton. A hálózathoz csatlakoztatott lejátszóval bármely szobából könnyen eléred az egész könyvtárat.

Lejátszók - Fontos extra funkciók

A zenelejátszók és videólejátszók esetén is a különféle formátumok kiváló minőségű lejátszásán túl egyre nagyobb szerepet kap a konnektivitás, tehát tartalmak lejászása különféle forrásokból.

  • USB bemenet - Az USB bemenet lehetővé teszi tartalmak lejátszását külső tárolókról, például pendrive-ról vagy külső merevlemezről.
  • Bluetooth - Főként a zenelejátszók esetén hasznos funkció, amely segítségével Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközökről, például okostelefonról vagy tabletről is játszhatunk le tartalmakat.
  • Hálózati csatlakozás - A hálózati csatlakozás opcióval zenelejátszó vagy videó lejátszó eszközödet az otthoni hálózathoz csatlakoztathatod, ahonnan bármilyen, a lejátszó által támogatott tartalmat lejátszhatsz.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Google Chromecast Google TV Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Multimédia központ - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító
-1%
33 380 Ft
32 990 Ft

2.
Xiaomi Mi TV Stick EU Szállításra kész > 5 db
Multimédia központ - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
-7%
15 170 Ft
14 090 Ft

3.
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Konzol - tévéhez és hybrid, szín: fekete Media Streaming Player, NVIDIA Tegra X1+ 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 16GB internal memory, WiFi ac, BT 5.0, GLAN, HDMI, 2x USB 3.0, new Shield Remote, Google Cast Ready, Plex Media server, SmartThings link, Android 9.0 Pie, power adapter
86 890 Ft

Még több
472 tétel
Google Chromecast Google TV
Multimédia központ - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító

-1% 33 380 Ft
32 990 Ft áfa nélkül 25 980 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO181a
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) - Konzol
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)
Konzol - tévéhez és hybrid, szín: fekete Media Streaming Player, NVIDIA Tegra X1+ 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 16GB internal memory, WiFi ac, BT 5.0, GLAN, HDMI, 2x USB 3.0, new Shield Remote, Google Cast Ready, Plex Media server, SmartThings link, Android 9.0 Pie, power adapter

86 890 Ft áfa nélkül 68 420 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VN023a2a
Google Chromecast 3 fekete - Multimédia központ
-9%
Google Chromecast 3 fekete
Multimédia központ - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás

-9% 17 810 Ft
16 190 Ft áfa nélkül 12 750 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO180b
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó Típusok
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD, kazetta és pendrive, támogatott formátum: MP3 és WMA, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás

15 970 Ft áfa nélkül 12 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY207r92a
FiiO M3 Pro
Mp3 lejátszó - maximum 2000 GB kapacitású Micro SD memóriakártya slot, 3,5" TFT kijelző, 800 × 480 felbontással, 15 óra üzemidő, 10 óra videólejátszási idő, támogatott audio formátumok: AAC, MP3, FLAC, WAV, WMA, ASF, OGG, AIF, APE, Apple Lossless, Audible, ALAC, LPCM, MP2, DSD, DXD, DFF, DSF, WV és TTA, kijelző és érintőképernyő, Jack (3.5mm) és USB 3.0, súlya: 70 g, tartozék: gyorsindítás segédlet és USB kábel

-2% 36 460 Ft
35 690 Ft áfa nélkül 28 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FII012a8
ECG PMP 30 8 GB Black&Orange - Mp4 lejátszó Típusok
ECG PMP 30 8 GB Black&Orange
Mp4 lejátszó - 8 GB tárhely, Micro SD memóriakártya slot, 26 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: MP3, FLAC, WAV, WMA, OGG és APE, támogatott videó formátumok: AVI és AMV, FM Rádió, USB 2.0, súlya: 30 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel

11 790 Ft áfa nélkül 9 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WE059e
Akai TTA05USB
Lemezjátszó - fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, RCA kimenet, csomagolás tartalma: átlátszó felső burkolat és RCA átalakító

57 690 Ft áfa nélkül 45 430 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AKAI002a
Sencor STT 212U - Lemezjátszó
Sencor STT 212U
Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, közvetlen meghajtással, egyenes szárú kar, Bluetooth, USB, vinyl digitalizáló funkció, rádió, MP3 lejátszó, csomagolás tartalma: távirányító és átlátszó felső burkolat

23 290 Ft áfa nélkül 18 340 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GK736fo8
Apple Multimédia központ 2015 32 gigabájt
Multimédia központ - 32 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI és USB-C, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

56 690 Ft áfa nélkül 44 640 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e2a
Sencor SDV 2512H
DVD-lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, HDMI, SCART és USB

11 990 Ft áfa nélkül 9 440 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GK755j2
Sencor SPV 7771 DUAL
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD és DVD, 7" LCD kijelző, 800 × 480 felbontással, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, audio/video kimenet (3,5 mm jack), SD és USB

35 690 Ft áfa nélkül 28 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS505f91
FiiO M3K black - Mp3 lejátszó
Típusok
FiiO M3K black
Mp3 lejátszó - maximum 2048 GB kapacitású Micro SD memóriakártya slot, 2" IPS kijelző, 320 × 240 felbontással, 26 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: MP3, FLAC, WAV, WMA, APE, Apple Lossless és DSD, diktafon, kijelző, hangszínszabályzó és ID3-Tag, Jack (3.5mm) és Micro USB, tartozék: tok és USB kábel

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FII012a7
Sharp XL-B510BK - Mikrorendszer Típusok
Sharp XL-B510BK
Mikrorendszer - hangfalakkal, 40 W teljesítmény, FM rádió, 10 előre beállítható állomás, 3,5 mm-es jack bemenet és USB, támogatott audió formátum: MP3, Bluetooth, média lejátszó: CD és pendrive, távirányító

27 390 Ft áfa nélkül 21 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SOM01b
Sencor SMC 4300BR
Mikrorendszer - hangfalakkal, 30 W teljesítmény, FM és RDS rádió, 40 előre beállítható állomás, 3,5 mm-es jack bemenet és USB, fejhallgató csatlakozó, támogatott audió formátum: MP3, Bluetooth, média lejátszó: CD és pendrive, távirányító

27 490 Ft áfa nélkül 21 650 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SM200a3
Sencor SPT 5800 - Rádiómagnó
Sencor SPT 5800
Rádiómagnó - AM és FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD és pendrive, támogatott formátum: MP3 és WMA, 25 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, automatikus állomáskeresés, távvezérlés, elemes és hálózati csatlakoztatás

-1% 29 990 Ft
29 590 Ft áfa nélkül 23 300 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JN328c
BLAUPUNKT MS40BT
Minirendszer - hangfalakkal, 300 W teljesítmény, FM rádió, 50 előre beállítható állomás, 3,5 mm-es jack bemenet és USB, fejhallgató csatlakozó, támogatott audió formátum: MP3, Bluetooth, média lejátszó: CD és pendrive, automatikus hangolás és távirányító

48 990 Ft áfa nélkül 38 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ982i3
FrameXX JAZZ - Multimédia központ
-58%
FrameXX JAZZ
Multimédia központ - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, Wi-Fi, 3,5 mm Jack, HDMI, MicroSD slot, USB 2.0 és USB-C, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

-58% 56 090 Ft
23 290 Ft áfa nélkül 18 340 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JTI010l5
FiiO M5 black - Mp3 lejátszó
-14%
Típusok
FiiO M5 black
Mp3 lejátszó - maximum 2048 GB kapacitású Micro SD memóriakártya slot, 1,54" IPS kijelző, 240 × 240 felbontással, 13,5 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, MP3, FLAC, WAV, WMA, OGG, AIF, APE és DSD, diktafon, kijelző, érintőképernyő és lépésszámláló, Jack (3.5mm) és USB-C, Bluetooth, súlya: 38 g, tartozék: tok, fólia, USB kábel és csiptető

-14% 37 990 Ft
32 790 Ft áfa nélkül 25 820 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FII012v
Hyundai RT 910 RIP
Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, vinyl digitalizáló funkció, rádió, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez

33 990 Ft áfa nélkül 26 760 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY452c7
ION Premier LP Natural - Lemezjátszó Típusok
ION Premier LP Natural
Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, automatikus vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, USB, vinyl digitalizáló funkció, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat, átalakító 45 fordulat/perchez, USB kábel és Vinyl Converter Software

-2% 45 990 Ft
44 990 Ft áfa nélkül 35 430 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ION002a1b
Maxxo DVB-T2 Android Box
Multimédia központ - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI és USB 2.0, DVBT2/STB, HBO Go, Kodi, Netflix, O2 TV és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

26 090 Ft áfa nélkül 20 540 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XPR09a
Sencor SPT 4700 - Rádiómagnó
Sencor SPT 4700
Rádiómagnó - AM és FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD és pendrive, támogatott formátum: MP3, 12 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, ébresztőóra, óra, távvezérlés, elemes és hálózati csatlakoztatás

23 490 Ft áfa nélkül 18 500 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JN327m
ECG CDR 500 U titán - Rádiómagnó Típusok
ECG CDR 500 U titán
Rádiómagnó - FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD, támogatott formátum: MP3, 2 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás

10 490 Ft áfa nélkül 8 260 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WE093k3
Sony ZS-PS50B
Rádiómagnó - AM és FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD és pendrive, támogatott formátum: AAC, MP3 és WMA, 4 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

31 790 Ft áfa nélkül 25 030 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JW108j4

Lejátszók

EVOLVEOAz EVOLVEO MultiMedia Box C4 egy komplett multimédia központ HDR és 8K felbontás támogatással Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a...

Lejátszók

A Lejátszók kategóriában összesen 472 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lejátszók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

  1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
  2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.