30 dnů na vrácení ApF HU

Lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A multimédia szerves része az életednek? Akkor a minőségi lejátszó elengedhetetlen a zenehallgatáshoz vagy kedvenc filmjeid megtekintéséhez. A zenelejátszók, legyen az CD vagy MP3 lejátszó, MP4 lejátszók, illetve a mikro- és mini hifi tornyok sok lehetőséget kínálnak a tökéletes multimédia-élmény megteremtésére. Nézzük, milyen zenelejátszók és videó lejátszók nem hiányozhatnak a felszerelésedből!

Tovább

Zenelejátszók - Modern technológia vagy halhatatlan klasszikus?

Zenelejátszók számtalan kivitelben és stílusban kaphatók. A Hi-Fi zenelejátszó a legalkalmasabb az igényes hallgatók számára, a kompakt MP3 lejátszó azoknak, akik gyakran utaznak vagy séta közben gyakran hallgatnak zenét, a lemezlejátszó pedig egyértelmű választás a klasszikus stílus kedvelői számára. De ez még korántsem minden, a választék ennél lényegesen széleseb és tarkább. Nézzük, milyen opciók közül választhatunk vásárláskor.

A lemezjátszók retro stílusú zenelejászók

A bakelit lemezjátszók vagy más néven gramofonok egy-két évtizedig elavult technológiának tűnhettek, amelynek végleg leáldozott a napja. Az utóbbi években viszont új erőre kaptak és újra egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez a zenelejátszó készülék a hagyományos vinyl vagy bakelit lemezek lejátszására szolgál, amelyek időtlen kialakításukkal, gyűjtői értékükkel, és mindenekelőtt a zenelejátszás minőségével tűnnek ki. Ellentétben a modern zenelejátszók és formátumok széles választékával, mint például a CD vagy az MP3, a bakelit lemezek analóg hangzást kínálnak, amely melegebb, teltebb, élőbb, mint a digitális formátumok hidegebb, klinikaibb hangzása.

Lemezjátszó - Zenelejátszó meleg, telt hangzással
A lemezjátszó külön lejátszóként is használható, de megvásárolható teljes zenei rendszerként is külső hangszórókkal vagy hangfalakkal. Léteznek stílusos retró, de modern és Hi-Fi változatok is.

CD lejátszó

A CD lejátszó digitális kompaktlemezek lejászására szolgál. Néhány évtizeddel ezelőtti berobbanásakor a CD (Compact Disc) igazán forradalmi újításnak számított és lemezgyűjtők seregei kezdték lemezgyűjteményük legfontosabb darabjait vagy akár egészét az új formátumban beszerezni. A CD formátum elsősorban a hangfelvétel minőségét, megfizethetőségét és tömörségét helyezi előtérbe. A CD lejátszó működhet önálló egységként, vagy mikro- és mini hifi tornyok részeként. Kisebb különlegesség a discman - a legendás hordozható CD lejátszó, amely néhány évig szintén eltűnni látszott az újabb és sokkal kisebb méretű MP3 lejátszó eszközök áradatában, de az utóbbi években, hasonlóan a lemezjátszóhoz, új erőre kapott, mivel a CD-k teltebb, erőteljesebb hangzást nyújtanak az MP3 formátumhoz viszonyítva, különösen egy jobb minőségű CD lejátszóval és minőségi fejhallgatókkal kombinálva. A hordozható CD lejátszók egyéb alfaja a CD-s rádió, a jelenlegi típusok rendelkeznek akár USB vagy más bemenettel is

Kazettás zenelejátszók

A kazettás zenelejátszó esetén a hangfelvétel hordozója egy mágneses audiokazetta. Egyes kazettás zenelejátszók új hangfelvétel készítését is lehetővé teszik, illetve már meglévő felvétel új kazettára másolását is. A kazettás zenelejátszó néhány évtizede még minden zenerajongó felszerelésének kötelező része volt. Hasonlóan a lemezjátszóhoz, ma a kazettás zenelejátszók szintén reneszánszukat élik, melynek köszönhetően számtalan zenerajongó kaparta elő régi elfeledett kazettáit a szekrény mélyéről nemcsak a szép emlékek felidézése végett, hanem azért is, hogy a régi zenéket vagy sokéves házi felvételeket - például már elhunyt szülők beszédét és nevetését, vagy saját gyerekkori énük hangját és kacagását - újra felidézzék és digitális formátumban is megőrizzék. A kazetták digitalizálásához akár egy 3,5 mm-es jack to jack kábel is elég, bár technikailag kevésbé hozzáértőknek egy magnókazetta digitalizáló eszköz használata valószínűleg egyszerűbb.

Szintén nagyon népszerű és praktikus zenelejátszó készülék a radiómagnó.

Mp3 lejátszó - Zene a zsebedben

A MP3 lejátszó egy olyan kompakt és könnyen hordozható zenelejátszó készülék, amellyel bárhol és bármikor könnyen hallgathatsz zenét. Általában bővíthető belső memóriával, továbbá hosszú élettartamú akkumulátorral és a legáltalánosabb zenei formátumok, például MP3, WAV vagy WMA támogatásával rendelkezik. Az MP3 lejátszó előnye a discman-hez képest nemcsak az MP3 lejátszó jelentősen kisebb mérete, hanem az MP3 fájlformátum szintén jóval kisebb mérete a CD-ken található audio formátumhoz képest. Így akár több száz vagy több ezer dalt hordozhatsz a zsebedben, viszont hátrány a kevésbé telt és erőteljes hangzás a CD-kkel szemben, különösen egy kevésbé minőségi MP3 lejátszó esetén.

MP3 lejátszó hordozható

i

Néhány modern MP3-lejátszó támogatja a veszteségmentes FLAC zenei formátumot is.

Mire szolgálnak a mikro- és a mini hifi rendszerek?

A mikro és mini Hi Fi rendszerek valójában komplexen felszerelt lejátszók. Egy rendszer megvásárlásával nemcsak lejátszót, hanem hangszórókat és gyakran erősítőt, kondenzátort és egyéb audiotartozékokat is kapsz. Egyes rendszerek videó médialejátszóként is működnek.

Audio player

Zenelejátszó

Mikro hifi

Mini hifi

i

Hangoskönyv lejátszó

A hangoskönyv lejátszó valójában nem egy eszköz, hanem szoftver. Android vagy iOS operációs rendszerre egyaránt letölthető és könnyebbé teszi a hangoskönyvek kezelését. Hangoskönyv lejátszó PC-re is telepíthető, de inkább a hordozható eszközökön való felhasználás az uralkodó. Egy ilyen alkalmazás az MP3, MP4 formátumokon kívül más audió kiterjesztéseket is ismer.

Videó lejátszó - Miért érdemes választani?

A videólejátszó akkor hasznos, ha szívesen töltöd idődet kedvenc filmjeid, sorozataid, vagy akár zenevideók és nyaralásaid felvételeinek megtekintésével. A kínálatban található Blu-Ray lejátszó, DVD lejátszó, komplex multimédia lejátszó, vagy hordozható MP4 lejátszó.

Blu-Ray és DVD lejátszó

A videó lejátszó filmek és videók lejátszására szolgál DVD-ről és Blu-ray lemezről. Választáskor érdemes a hasznos kiegészítő szolgáltatásokat és funkciókat is figyelembe venni, mint például az USB-meghajtók vagy külső meghajtók csatlakoztatását, vagy a felvevő funkciót.

A lejátszás mellett a felvevő funkcióval rendelkező DVD-lejátszó sugárzott tartalmak rögzítését is lehetővé teszi, például TV műsorok, sportesemények vagy koncertek felvételét.

Hordozható MP4 lejátszó

A hordozható MP4 lejátszó az MP3 lejátszóhoz hasonlóan működik. A különbség az, hogy az MP4 lejátszók támogatják a fejlett MP4, AVI, MPG és egyéb videóformátumok lejátszását. Előnyeik a kompakt méretek, a hosszú akkumulátor élettartam vagy a memóriakártya támogatás.

Multimédia lejátszók - Minden egyben, amire csak szükséged lehet

A multimédia központ olyan lejátszó készülék, amely audió és videó formátumok széles skáláját képes lejátszani. Használhatók népszerű streaming szolgáltatásokhoz, internetes rádióhoz, de akár külső tárhelyen található tartalmak lejátszásához is. A legnépszerűbb médiaközpontok közé tartozik az Apple TV és a Google Chromecast.

  • Apple TV - Az Apple TV egy tvOS operációs rendszert használó multimédiás lejátszó rendszer.
  • Chromecast - A Google műhelyéből származó Chromecast kompatibilis az Android, Windows és Apple OS rendszerekkel.

i

A multimédia központok fontos további szolgáltatásai közé tartozik a WiDi és a Miracast technológiák támogatása a tartalmak tükrözéséhez, vagy az integrált TV tuner a TV jel vételéhez.

Hálózati lejátszók

A hálózati lejászók multimédia tartalmak lejátszását teszik lehetővé helyi tárhelyről (NAS) vagy internetes szolgáltatásokról WiFi vagy Ethernet hálózati kapcsolat segítségével. A hálózati lejátszók további hasznos funkciója zenék és videók megosztása a helyi hálózaton. A hálózathoz csatlakoztatott lejátszóval bármely szobából könnyen eléred az egész könyvtárat.

Lejátszók - Fontos extra funkciók

A zenelejátszók és videólejátszók esetén is a különféle formátumok kiváló minőségű lejátszásán túl egyre nagyobb szerepet kap a konnektivitás, tehát tartalmak lejászása különféle forrásokból.

  • USB bemenet - Az USB bemenet lehetővé teszi tartalmak lejátszását külső tárolókról, például pendrive-ról vagy külső merevlemezről.
  • Bluetooth - Főként a zenelejátszók esetén hasznos funkció, amely segítségével Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközökről, például okostelefonról vagy tabletről is játszhatunk le tartalmakat.
  • Hálózati csatlakozás - A hálózati csatlakozás opcióval zenelejátszó vagy videó lejátszó eszközödet az otthoni hálózathoz csatlakoztathatod, ahonnan bármilyen, a lejátszó által támogatott tartalmat lejátszhatsz.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi TV Stick EU Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
16 990 Ft

2.
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
18 790 Ft

3.
Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás
18 090 Ft

Még több
466 termék
4,8 162×
Google Chromecast 4 Google TV HD - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181c
4,6 686×
Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás
18 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO180b
4,7 106×
Xiaomi TV Box S 2nd Gen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, micro USB és USB 2.0, HbbTV, HBO MAX alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
23 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOR012
4,1 554×
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOR006
4,9 97×
Apple TV 4K 2022 128GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 128 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
86 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL824e8b
4,6 212×
Google Chromecast 4 Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
31 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181b
4,7 67×
BLAUPUNKT B-Stream Box
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
25 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ995b3
4,7 56×
Apple TV 4K 2022 64 GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
76 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL824e8a
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
Szuper ár
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92c
JVC RC-E451W - Rádiómagnó
Típusok
4,7 44×
JVC RC-E451W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26b
4,4 44×
Sencor STT 212U
Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, közvetlen hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, hanglemez digitalizálás funkció, rádió, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, fejhallgató kimenet, tömege 1,9 kg, méretek 124 × 305 × 288 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK736fo8
4,4 55×
Philips TAEP200/12
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD, DVD és VCD, támogatott videó formátumok: AVI, DivX, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, HDMI és USB
18 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI100h
4,3 31×
Nokia 8000
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, optikai kimenet, USB 2.0 és USB-C, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK000A1
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92a
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5j
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92b
JVC RD-E661W-DAB - Rádió
Típusok
4,4 19×
JVC RD-E661W-DAB
Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 146 × 346 × 245 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg, fehér kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g
4,4 68×
Sony DVP-SR760H
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG4 és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és USB
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS115b5
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádió
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5i
4,4 31×
JVC RD-E761
Mikro HiFi - beépített hangszórókkal teljesítménye 16 W, FM rádió 30 előbeállítással, antenna, jack 3,5 mm és USB, RCA/Cinch, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás és távirányító
48 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC1002a2a
4,6 68×
STRONG LEAP-S3
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1 és USB 2.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Vudu, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006c1
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 120 × 245 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és ezüst kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5h
Sencor SPT 3907 W - Rádiómagnó
Típusok
4,3 37×
Sencor SPT 3907 W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
Szuper ár
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327j2
5,0
Audio-Technica AT-LP3XBT
Lemezjátszó - modern dizájn, rezgésálló, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, szíjas hajtás, automata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, RCA kábel a csomagban, tömege 5 kg, méretek 128 × 435 × 374 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADT050x7a1

Lejátszók

CES 2018A 2024-es CES legjobbjai Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az...
Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Google Chromecast és a Google TV összehasonlítása. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan működnek a Chromecast eszközök, és miben különböznek az egyes verziók. Emellett tippekkel látunk el az új Chromecasthoz készült érdekes alkalmazásokkal kapcsolatban is.
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
További cikkek Összes cikk

Lejátszók

A Lejátszók kategóriában összesen 466 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lejátszók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ