ApF HU Visa

Hajsütővasak és hajgöndörítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Csipeszes
(20)
Tripla
(4)
Kúpos
(14)
Automata
(7)
Minisütő
(1)
Anyag
Műanyag
(3)
Alumínium
(1)
Bemelegedési idő
12 s
180 s
-
Teljesítmény
25 W
1000 W
-
Hőmérséklet fokozatok száma
-
Max. hőmérséklet
180 °C
230 °C
-
Kábel hosszúsága
1,5 m
3 m
-
Átmérő
10 mm
100 mm
-
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(7)
Bronz
(1)
Fekete
(45)
Lila
(1)
Champagne
(1)
Kék
(2)
Rózsaszín
(6)
Ezüst
(2)
Világosszürke
(1)
Szürke
(2)
Türkiz
(1)

A hajgöndörítő könnyedén elkészíti a frizurákat göndör fürtök, elbűvölő loknik vagy lezser hullámok formájában. A hajsütővas kiválasztásakor fontos, hogy bizonyos paraméterekre összpontosítsunk, amelyek tökéletessé teszik a frizurát. Melyik hajhullámosító lenne a legmegfelelőbb a számodra?

Tovább

A hajgöndörítő néhány formája

A hajgöndörítő nemcsak ünnepi alkalmakkor nyújthat segítő kezet, hanem mindennapok során is. Az automatikusan felcsavaró rendszernek köszönhetően az automata hajsütővas és a hármas hajhullámosító automatikusan behúzza és begöndöríti a hajtincseket. Így kicsit könnyebben, de ugyanolyan hatásfokkal készítenek fürtöket, mint a kúpos hajgöndörítő vagy a klasszikus hajsütővas.

 • Az automata hajgöndörítő önállóan feltekercsel egy hajtincset, amely így egyenletesen göndörödik a gyökerétől. A keletkező hullámok így sokkal gyorsabban és pontosabban jönnek létre.
 • A kúpos hajsütővas vagy kúpvas kúpszerű formájának köszönhetően természetes hullámokat hoz létre. A hajsütővas használata egy kicsit nagyobb kihívást jelent, mivel nem rendelkezik csipesszel a haj rögzítéséhez, de ha egyszer megtanultad a használatát, pillanatok alatt elkészítheted vele a frizurádat.
 • A tripla hajgöndörítő és a multistyler olyan hullámokat hoz létre, amelyek eltérnek a hagyományos hajsütővas által létrehozott fürtöktől. A multistyler előnye a különböző típusú tartozékok cseréjének lehetősége.
 • A klasszikus hajsütővas egy csipesszel ellátott, amellyel könnyen felcsavarhatod a hajtincset. A hullámok így a haj teljes hosszában azonosak lesznek, megjelenésüket a hajszál erőssége határozza meg.

Érzékeny és sérülékeny a hajad? A gőzölős hajformázó gyengéd gőzszórásával akár 98%-ban hidratáltan tartja a hajszálakat. Ezáltal a gőzölős hajgöndörítő használata igazán kíméletes.

Hajsütővas átmérő szerint

A hajgöndörítő és annak átmérője döntő a fürtök mérete szempontjából. A gyűrűs hullámokhoz elegendő egy kisebb átmérőjű hajsütővas, míg a nagy hullámok esetében egy nagyobb átmérőjű hajhullámosító gondoskodik a természetesebb fürtökről.

A hajgöndörítő felülete

A minőségi anyagból készült hajsütővas nagyon fontos a haj egészségének megőrzése szempontjából. A felülete leggyakrabban kerámiából, titánból vagy turmalinból készül.

 • A kerámia felületű hajsütővas kíméletesebb, mivel egyenletesen el tudja osztani a hőmérsékletet a kerámia hajhullámosító teljes munkafelületén, így nincsen hőmérséklet-ingadozás az egyes hajtincseken.
 • A titán felületű hajgöndörítő a magas hőmérséklettel és a felületi karcolásokkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. A titán előnye, hogy képes csökkenteni a statikus elektromosság jelenségét, gyors felmelegedést és hosszú élettartamot biztosít.
 • A turmalin felületű hajhullámosító alkalmas a durva és vastag szálú hajhoz, mert hatékonyan hidratál, véd a kiszáradástól és egészségesebbé teszi azt. A titániumhoz hasonlóan a turmalin felületű hajgöndörítő is csökkenti a statikus elektromosság hatásait.

A hajsütővas és funkciói a szebb frizura elérése érdekében

A hajhullámosító kiválasztásakor fontosak azok a kiegészítő funkciók is, amelyek védik a hajat a túlzott hőterheléstől, vagy megkönnyítik a hajgöndörítő használatát.

 • A hőmérséklet-szabályozás az egyik legfontosabb funkció a hajhullámosító esetében. Vékony szálú haj esetén a hőmérsékletet lehetőleg 130 °C-ig állítsuk be, míg a sűrű és vastag szálú haj göndörítéséhez magasabb, akár 190 °C-os hőmérséklet is megfelelő lehet.
 • A hajsütővas hideg csúcsa védelmet nyújt az ujj megégetése ellen. A csúcs nem forró, így a hajgöndörítő könnyebben kezelhető.
 • Az automatikus kikapcsolás növeli a hajhullámosító használatának biztonságát. Ha az eszköz véletlenül bekapcsolva marad, egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol.

Mikor alkalmasabb a klasszikus hajgöndörítő és mikor a sima hajvasaló?

Az egyenesítés és a göndörítés lehetőségének köszönhetően a hajvasaló multifunkcionális eszközként szolgál. Ha azonban gyorsabban és könnyebben szeretnél hullámokat készíteni, akkor javasoljuk, hogy használj hajsütővasat.

 • A hajgöndörítő - ellentétben a hajvasalóval - szabályosabb és pontosabb fürtöket készít.
 • A hullámok készítése hajsütővassal könnyebb, és a fürtök sokkal tovább kitartanak, mint a hajvasalóval.

A hajhullámosító egyetlen típusa sem haladhatja meg a 200 °C-ot. Alacsonyabb hőmérséklet is tökéletesen elegendő a tartós hullámok létrehozásához.

A hajsütővas használata - hogyan bánjunk az eszközzel?

Bár a hajgöndörítő használata nem nagy ördöngősség, a felhasználók egy része mégsem kezd neki megfelelően az eszköz használatának. Pár lépésben leírjuk, milyen is a hajsütővas használata:

 • Első lépésként használjunk hővédő készítményt, vékony szálú, tartás nélküli haj esetén egy kis textúrajavítót is tehetünk a hajra.
 • Alacsonyabb hőmérsékleten futtassuk át a hajgöndörítőt néhányszor a tincseken, hogy előmelegítsük őket.
 • Tincseinket a hajtövektől kezdve tekerjük fel a hajsütővasra, semmiképp sem fordítva - ugyanis a hajvégek a legsérülékenyebbek.
 • Miután végeztünk a tincsek feltekerésével és elégedettek vagyunk a hajhullámosító által nyújtott eredménnyel, kicsit rázzuk szét a hullámokat, majd fixáljuk őket hajlakkal.

Míg nem vagyunk elég tapasztaltak a hajsütővas használatával, próbálkozzunk alacsonyabb hőfokokkal, hogy ne tegyünk kárt a hajunkban, esetleg a bőrünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rowenta x KARL LAGERFELD CF324LF0 Wave Wand Szállításra kész > 5 db
Hajsütővas - kúpos, pro-keratint és turmalint kombináló Keratin & Glow felület, max. hőmérséklet: 200°C, hőfokozatok száma: 9, ionizálás, felmelegedési idő: 60 s, teljesítményfelvétel: 41 W, hideg vég, forgókábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, akasztópánt, a hőálló védőkesztyű a csomag részét képezi, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
11 390 Ft

2.
Rowenta CF2133F0 Curling Tong Szállításra kész > 10 db
Hajsütővas - csipeszes, átmérője: 16 mm, kerámia felület, állandó hőmérséklet 180°C, hőfokozatok száma 1, felmelegedési idő 60 másodperc, teljesítményfelvétel 25 W, hideg vég, forgókábel, tápvezeték hossza 1,8 m, akasztópánt, fekete színű
6 090 Ft

3.
Revlon RVIR3056UKE Wave Master Szállításra kész > 5 db
Hajsütővas - tripla, 28 mm-es átmérő, anyaga: kerámia és turmalin, 190 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 30 hőmérséklet fokozat, 120 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
16 190 Ft

Még több
61 termék
Classic Kategória
4,9 37×
Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict
Hajsütővas - tripla, anyaga kerámia, max. hőmérséklet 210 °C, a hőmérséklet-fokozatok száma 6, automatikus kikapcsolás és hideg burkolat, 4 hullámméret állítható be, bemelegítési idő 60 mp, LED kijelző, a tápkábel hossza 1,8 m, Karl Lagerfeld ikonjával, fekete színben, 15 év garancia a javíthatóságra
Szuper ár
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV053
Arany középút
4,9 11×
BABYLISS PRO BAB2269TTE
Hajsütővas - tripla, 22 mm-es átmérő, anyaga: titánium és turmalin, 220 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 5 hőmérséklet fokozat, 110 W teljesítmény, 1,95 m hosszú kábel, fekete színű
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKUL04
Arany középút
Bio Ionic One Pass Oval Iron
Hajsütővas - 31,75 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 204 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, 60 s bemelegedési idő, 70 W teljesítmény, 2,75 m hosszú kábel, fekete és kék színű
43 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIIZV895
Premium Kategória
4,7 57×
Philips Series 8000 SenseIQ BHB887/00
Hajsütővas - automata, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, ionizálás és lcd kijelző, 3 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 2 m hosszú kábel, champagne színű
62 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKV141
4,8 16×
Rowenta CF2133F0 Curling Tong
Hajsütővas - csipeszes, átmérője: 16 mm, kerámia felület, állandó hőmérséklet 180°C, hőfokozatok száma 1, felmelegedési idő 60 másodperc, teljesítményfelvétel 25 W, hideg vég, forgókábel, tápvezeték hossza 1,8 m, akasztópánt, fekete színű
Szuper ár
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV649
5,0
Rowenta x KARL LAGERFELD CF321LF0 Curling Tong
Hajsütővas - csipeszes, átmérője 25 mm, pro-keratint és turmalint kombináló Keratin & Glow felület, állandó hőmérséklet: 200°C, hőfokozatok száma 1, ionizálás, felmelegedési idő 60 másodperc, teljesítményfelvétel 47 W, hideg vég, forgókábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, akasztópánt, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV042
4,3 25×
Remington CI91X1 PRO-Luxe 25-38mm Wand
Hajsütővas - kúpos, 38 mm-es átmérő, 210 °C max. hőmérséklet, 54 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, bézs színű
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU020
4,6 37×
Remington Pro Spiral Curls CI5319
Hajsütővas - csipeszes, 19 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, ionizálás, 8 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű
9 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU003
4,5
Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care
Hajsütővas professzionális, átmérő 25 mm, kvarckerámia felület, hideg levegő technológia a haj védelmére, LCD kijelzö, hőmérsékletek száma 8, max. hőmérséklet 200 ° C, ionizálás, bemelegedési idő 30 s, gyors hajváltás, Intelligens memória funkció automatikus kikapcsolás, hideg csúcs, védő hőálló kesztyű, energiafogyasztás 140 W, forgó tápkábel hossza 1,8 m, fehér szín, 15 év javíthatósági garancia
49 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV331
4,9 14×
Rowenta CF3460F0 Precious Curls
Hajsütővas - csipeszes, átmérője 25 mm, kerámia felület keratinnal és argánolajjal, max. hőmérséklet 200°C, automatikus kikapcsolás és hideg csúcs, 8 hőfokozat, LCD kijelző, felmelegedési idő 45 s, tápkábel hossza 1,8 m, fehér és rózsaszín színű
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKU007
BABYLISS C112
Hajsütővas - csipeszes, 36 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, hideg vég és csíptetők, 3 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKV364
5,0
Rowenta x KARL LAGERFELD CF324LF0 Wave Wand
Hajsütővas - kúpos, pro-keratint és turmalint kombináló Keratin & Glow felület, max. hőmérséklet: 200°C, hőfokozatok száma: 9, ionizálás, felmelegedési idő: 60 s, teljesítményfelvétel: 41 W, hideg vég, forgókábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, akasztópánt, a hőálló védőkesztyű a csomag részét képezi, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV202
4,7
Revlon RVIR3056UKE Wave Master
Hajsütővas - tripla, 28 mm-es átmérő, anyaga: kerámia és turmalin, 190 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 30 hőmérséklet fokozat, 120 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKV568
5,0
SENCOR SHS 8550BK
Hajsütővas - kúpos, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia és turmalin, 230 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, hideg vég és ionizálás, 2 hőmérséklet fokozat, 60 s bemelegedési idő, 40 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKV303
4,7
Rowenta CF4231F0 Infinite Looks
Hajsütővas multistyler, kerámia felület, energiafogyasztás 45 W, állandó hőmérséklet 190 ° C, bemelegedési idő 60 s, hideg tipp, kúpos hajsütővas átmérője 16 mm, vasaló és krepp táblák 2in1, fűtőkefe a hangerőhöz, ecset és spirál rögzítés a hajsütővashoz, klipkészlet, tok és védőhüvely az ujjak számára, kábel hossza 1,8 m, fekete és sárgabarack színű, 15 év javíthatósági garancia
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV860
5,0
Dyson utazótáska az AirWrap készülékhez
Hordtáska - úti, Dyson AirWrap™ hajformázó szállítására tervezve
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DYSPO419
3,7
BABYLISS 2664PRE ROSE BL
Hajsütővas - automata, 29 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 205 °C max. hőmérséklet, 2 hőmérséklet fokozat, 100 s bemelegedési idő, 1,8 m hosszú kábel, rózsaszín színű
46 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKV972
4,0
SENCOR SHS 0920BK
Hajsütővas - 33 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 220 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, 5 hőmérséklet fokozat, 60 s bemelegedési idő, 62 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, bronz színű
12 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKV875
Rowenta x KARL LAGERFELD CF311LF0 Curls Forever
Hajsütővas - keskeny alakú, átmérője: 10 mm, pro-keratint és turmalint kombináló Keratin & Glow felület, állandó hőmérséklet: 180 °C, ionizálás, hőfokozatok száma: 1, felmelegedési idő: 30 s, teljesítményfelvétel: 25 W, forgókábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, a hőálló védőkesztyű a csomag részét képezi, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV295
Babyliss PRO BAB2470TDE
Hajsütővas - csipeszes, 10 mm-es átmérő, anyaga: titánium, 220 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás és hideg vég, 30 hőmérséklet fokozat, 29 W teljesítmény, 2,7 m hosszú kábel, fekete színű
25 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBLKV732
Dyson Utazótáska az AirWrap hajformázóhoz
Utazótáska - a Dyson AirWrap hajformázó szállításához
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DYSCT601
4,7 19×
BABYLISS C260E
Hajsütővas - tripla, 15 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, 3 hőmérséklet fokozat, fekete színű
17 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT4261r
BABYLISS W2447E
Hajsütővas - csipeszes, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás és hideg vég, 3 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKV924
5,0
BRAUN Satin Hair 7 - EC1 Hajsütővas
Hajsütővas - csipeszes, 24 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 185 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás és ionizálás, 5 hőmérséklet fokozat, 58,80 s bemelegedési idő, 2 m hosszú kábel, fekete színű
19 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT4162

Hajsütővasak és hajgöndörítők

hajformázásA Dyson úttörő hajápoló termékcsaládja a szép és egészséges hajért kompromisszumok nélkül A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap...
A Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care hajsütővas a haj gyengéd formázásához alkalmas, amelynek során néhány percen belül természetesen göndör fürtöket hoz létre. Nemcsak innovatív alakjával hívja fel magára a figyelmet, amely megkönnyíti a göndörítés egész...
Hajformázó kiválasztását tervezed? Olvasd el a segítő jellegű útmutatónkat, melyben tanácsot adunk azzal kapcsolatban, milyen paraméterekre figyelj a hajformázó kiválasztása során - hogy ez a segédeszköz jól és hosszú távon szolgáljon.
hajvasalóA Rowenta Ultimate Experience hajvasaló (értékelés) A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a...
A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázóval göndör gyűrűket varázsolhatunk egyenes hajból. Könnyen és gyorsan használható, dús és göndör frizurát hozhatunk létre vele, mer akár 3 napig is megőrzi formáját. Beszámolunk róla, hogyan teljesített a Rowenta CF3112F0...
Szereted a lágy loknikat? Az automatikus hajsütővas nagyszerű módja annak, hogy tökéletes hullámokat hozz létre a hajadban. Azon tűnődsz, hogy ez valóban egy "csodakütyü" és hogy vajon megéri-e az árát? Talán az ismertetőnk segíthet a döntésben. Kipróbáltuk a Rowenta...
További cikkek

Hajsütővasak és hajgöndörítők

A Hajsütővasak és hajgöndörítők kategóriában összesen 61 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajsütővasak és hajgöndörítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajsütővasak és hajgöndörítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajsütővasak és hajgöndörítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajsütővasak és hajgöndörítők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ