Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

MPLA240658

Hajsütővasak és hajgöndörítők

A hajgöndörítő könnyedén elkészíti a frizurákat göndör fürtök, elbűvölő loknik vagy lezser hullámok formájában. A hajsütővas kiválasztásakor fontos, hogy bizonyos paraméterekre összpontosítsunk, amelyek tökéletessé teszik a frizurát. Melyik hajhullámosító lenne a legmegfelelőbb a számodra?

Tovább

A hajgöndörítő néhány formája

A hajgöndörítő nemcsak ünnepi alkalmakkor nyújthat segítő kezet, hanem mindennapok során is. Az automatikusan felcsavaró rendszernek köszönhetően az automata hajsütővas és a hármas hajhullámosító automatikusan behúzza és begöndöríti a hajtincseket. Így kicsit könnyebben, de ugyanolyan hatásfokkal készítenek fürtöket, mint a kúpos hajgöndörítő vagy a klasszikus hajsütővas.

 • Az automata hajgöndörítő önállóan feltekercsel egy hajtincset, amely így egyenletesen göndörödik a gyökerétől. A keletkező hullámok így sokkal gyorsabban és pontosabban jönnek létre.
 • A kúpos hajsütővas vagy kúpvas kúpszerű formájának köszönhetően természetes hullámokat hoz létre. A hajsütővas használata egy kicsit nagyobb kihívást jelent, mivel nem rendelkezik csipesszel a haj rögzítéséhez, de ha egyszer megtanultad a használatát, pillanatok alatt elkészítheted vele a frizurádat.
 • A tripla hajgöndörítő és a multistyler olyan hullámokat hoz létre, amelyek eltérnek a hagyományos hajsütővas által létrehozott fürtöktől. A multistyler előnye a különböző típusú tartozékok cseréjének lehetősége.
 • A klasszikus hajsütővas egy csipesszel ellátott, amellyel könnyen felcsavarhatod a hajtincset. A hullámok így a haj teljes hosszában azonosak lesznek, megjelenésüket a hajszál erőssége határozza meg.

Érzékeny és sérülékeny a hajad? A gőzölős hajformázó gyengéd gőzszórásával akár 98%-ban hidratáltan tartja a hajszálakat. Ezáltal a gőzölős hajgöndörítő használata igazán kíméletes.

Hajsütővas átmérő szerint

A hajgöndörítő és annak átmérője döntő a fürtök mérete szempontjából. A gyűrűs hullámokhoz elegendő egy kisebb átmérőjű hajsütővas, míg a nagy hullámok esetében egy nagyobb átmérőjű hajhullámosító gondoskodik a természetesebb fürtökről.

A hajgöndörítő felülete

A minőségi anyagból készült hajsütővas nagyon fontos a haj egészségének megőrzése szempontjából. A felülete leggyakrabban kerámiából, titánból vagy turmalinból készül.

 • A kerámia felületű hajsütővas kíméletesebb, mivel egyenletesen el tudja osztani a hőmérsékletet a kerámia hajhullámosító teljes munkafelületén, így nincsen hőmérséklet-ingadozás az egyes hajtincseken.
 • A titán felületű hajgöndörítő a magas hőmérséklettel és a felületi karcolásokkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. A titán előnye, hogy képes csökkenteni a statikus elektromosság jelenségét, gyors felmelegedést és hosszú élettartamot biztosít.
 • A turmalin felületű hajhullámosító alkalmas a durva és vastag szálú hajhoz, mert hatékonyan hidratál, véd a kiszáradástól és egészségesebbé teszi azt. A titániumhoz hasonlóan a turmalin felületű hajgöndörítő is csökkenti a statikus elektromosság hatásait.

A hajsütővas és funkciói a szebb frizura elérése érdekében

A hajhullámosító kiválasztásakor fontosak azok a kiegészítő funkciók is, amelyek védik a hajat a túlzott hőterheléstől, vagy megkönnyítik a hajgöndörítő használatát.

 • A hőmérséklet-szabályozás az egyik legfontosabb funkció a hajhullámosító esetében. Vékony szálú haj esetén a hőmérsékletet lehetőleg 130 °C-ig állítsuk be, míg a sűrű és vastag szálú haj göndörítéséhez magasabb, akár 190 °C-os hőmérséklet is megfelelő lehet.
 • A hajsütővas hideg csúcsa védelmet nyújt az ujj megégetése ellen. A csúcs nem forró, így a hajgöndörítő könnyebben kezelhető.
 • Az automatikus kikapcsolás növeli a hajhullámosító használatának biztonságát. Ha az eszköz véletlenül bekapcsolva marad, egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol.

Mikor alkalmasabb a klasszikus hajgöndörítő és mikor a sima hajvasaló?

Az egyenesítés és a göndörítés lehetőségének köszönhetően a hajvasaló multifunkcionális eszközként szolgál. Ha azonban gyorsabban és könnyebben szeretnél hullámokat készíteni, akkor javasoljuk, hogy használj hajsütővasat.

 • A hajgöndörítő - ellentétben a hajvasalóval - szabályosabb és pontosabb fürtöket készít.
 • A hullámok készítése hajsütővassal könnyebb, és a fürtök sokkal tovább kitartanak, mint a hajvasalóval.

A hajhullámosító egyetlen típusa sem haladhatja meg a 200 °C-ot. Alacsonyabb hőmérséklet is tökéletesen elegendő a tartós hullámok létrehozásához.

A hajsütővas használata - hogyan bánjunk az eszközzel?

Bár a hajgöndörítő használata nem nagy ördöngősség, a felhasználók egy része mégsem kezd neki megfelelően az eszköz használatának. Pár lépésben leírjuk, milyen is a hajsütővas használata:

 • Első lépésként használjunk hővédő készítményt, vékony szálú, tartás nélküli haj esetén egy kis textúrajavítót is tehetünk a hajra.
 • Alacsonyabb hőmérsékleten futtassuk át a hajgöndörítőt néhányszor a tincseken, hogy előmelegítsük őket.
 • Tincseinket a hajtövektől kezdve tekerjük fel a hajsütővasra, semmiképp sem fordítva - ugyanis a hajvégek a legsérülékenyebbek.
 • Miután végeztünk a tincsek feltekerésével és elégedettek vagyunk a hajhullámosító által nyújtott eredménnyel, kicsit rázzuk szét a hullámokat, majd fixáljuk őket hajlakkal.

Míg nem vagyunk elég tapasztaltak a hajsütővas használatával, próbálkozzunk alacsonyabb hőfokokkal, hogy ne tegyünk kárt a hajunkban, esetleg a bőrünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rowenta CF4710F0 Multistyler Waves Addict Szállításra kész > 5 db
Hajsütővas - tripla, anyaga: kerámia, max. hőmérséklet 210°C, 6 hőfokozat, automatikus kikapcsolás és hideg csúcs, 4 beállítható hullám méret, felmelegedési idő: 60 s, LED kijelző, tápkábel hossza 1,8 m, fekete és réz színű
23 490 Ft

2.
Bellissima Imetec Beach Wave GT20 100 Szállításra kész 3 db
Hajsütővas - tripla, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 3 hőmérséklet fokozat, 330 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, lila színű
17 290 Ft

3.
Remington CI91X1 PRO-Luxe 25-38mm Wand Szállításra kész 4 db
Hajsütővas - kúpos, 38 mm-es átmérő, 210 °C max. hőmérséklet, 54 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, bézs színű
16 590 Ft

Még több
46 termék
Classic Kategória
Rowenta x KARL LAGERFELD CF321LF0 Curling Tong
Hajsütővas - csipeszes, átmérője 25 mm, pro-keratint és turmalint kombináló Keratin & Glow felület, állandó hőmérséklet: 200°C, hőfokozatok száma 1, ionizálás, felmelegedési idő 60 másodperc, teljesítményfelvétel 47 W, hideg vég, forgókábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, akasztópánt, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, fekete színű

11 090 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWKV042
Arany középút
Rowenta CF4710F0 Multistyler Waves Addict
Hajsütővas - tripla, anyaga: kerámia, max. hőmérséklet 210°C, 6 hőfokozat, automatikus kikapcsolás és hideg csúcs, 4 beállítható hullám méret, felmelegedési idő: 60 s, LED kijelző, tápkábel hossza 1,8 m, fekete és réz színű

23 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWKV925
Premium Kategória
BABYLISS PRO BAB2269TTE
Hajsütővas - tripla, 22 mm-es átmérő, anyaga: titánium és turmalin, 220 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 5 hőmérséklet fokozat, 110 W teljesítmény, 1,95 m hosszú kábel, fekete színű

29 890 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABKUL04
Remington CI95 Pearl
Hajsütővas - kúpos, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás és hideg vég, 29,40 s bemelegedési idő, 3 m hosszú kábel, fekete színű

11 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT4121f
Rowenta CF3112F0 Curls Forever
Hajsütővas - kúpos, átmérője 10 mm, anyaga: turmalin keratinnal, max. hőmérséklet 180°C, ionizálás, 1 hőfokozat, felmelegedési idő: 30 s, 25 W teljesítmény, tápkábel hossza 1,8 m, védőkesztyű, fekete és rózsaszín színű

11 090 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ROWCF363
Remington Pro Spiral Curls CI5319
Hajsütővas - csipeszes, 19 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, ionizálás, 8 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű

8 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REMKU003
BABYLISS 2664PRE ROSE BL
Hajsütővas - automata, 29 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 205 °C max. hőmérséklet, 2 hőmérséklet fokozat, 100 s bemelegedési idő, 1,8 m hosszú kábel, rózsaszín színű

28 190 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABKV972
Babyliss C1300E
Hajsütővas - automata, 33 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 230 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás és ionizálás, 2 hőmérséklet fokozat, 14 s bemelegedési idő, 800 W teljesítmény, spirálos feltét, fekete színű

37 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkn1211
BABYLISS MS22E Multi Styler
Hajsütővas - automata, 32 mm-es átmérő, 170 °C max. hőmérséklet, 1 hőmérséklet fokozat, hajkefe és kreppelő, piros színű

14 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABKU221
BABYLISS C338E
Hajsütővas - csipeszes, 38 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 180 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 10 hőmérséklet fokozat, fekete színű

13 090 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAT4261n
Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls
Hajsütővas - automata, átmérője 25 mm, kerámia felület keratinnal és argánolajjal, 3 hőfokozat, max. hőmérséklet 230°C, ionizálás, felmelegedési idő 60 s, automatikus kikapcsolás, tárolótáska, fehér színű

Szuper ár
36 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWKU013
Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care
Hajsütővas professzionális, átmérő 25 mm, kvarckerámia felület, hideg levegő technológia a haj védelmére, LCD kijelzö, hőmérsékletek száma 8, max. hőmérséklet 200 ° C, ionizálás, bemelegedési idő 30 s, gyors hajváltás, Intelligens memória funkció automatikus kikapcsolás, hideg csúcs, védő hőálló kesztyű, energiafogyasztás 140 W, forgó tápkábel hossza 1,8 m, fehér szín

45 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWKV331
Bellissima Imetec Beach Wave GT20 100
Hajsütővas - tripla, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 3 hőmérséklet fokozat, 330 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, lila színű

17 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BELVL001
Hot Tools Pro Signature Gold, 38 mm
Hajsütővas - csipeszes, 38 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 220 °C max. hőmérséklet, hideg vég és ionizálás, 9 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 46 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, arany színű

19 790 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOTKV776
Remington CI91X1 PRO-Luxe 25-38mm Wand
Hajsütővas - kúpos, 38 mm-es átmérő, 210 °C max. hőmérséklet, 54 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, bézs színű

16 590 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: REMKU020
ETA Rosalia 4327 90000
Hajsütővas - csipeszes, 19 mm-es átmérő, 180 °C max. hőmérséklet, hideg vég, 25 W teljesítmény, 1,7 m hosszú kábel, lila színű

3 090 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ETAFF024
Rowenta CF4231F0 Infinite Looks
Hajsütővas multistyler, kerámia felület, energiafogyasztás 45 W, állandó hőmérséklet 190 ° C, bemelegedési idő 60 s, hideg tipp, kúpos hajsütővas átmérője 16 mm, vasaló és krepp táblák 2in1, fűtőkefe a hangerőhöz, ecset és spirál rögzítés a hajsütővashoz, klipkészlet, tok és védőhüvely az ujjak számára, kábel hossza 1,8 m, fekete és sárgabarack színű

22 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWKV860
Dyson 20mm Airwrap™ Hosszabbított feltét fürtök készítéséhez (bal + jobb)
Kiegészítő - hosszú hajhoz, pontos fürtök és finom gyűrűk készítéséhez

15 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DYSNA200
Philips BHB872/00
Hajsütővas - kúpos, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, hideg vég és ionizálás, 9 hőmérséklet fokozat, 45,00 s bemelegedési idő, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű

19 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: EAT4063o
Philips BHB868/00
Hajsütővas - csipeszes, 32 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, 8 hőmérséklet fokozat, 60,00 s bemelegedési idő, 100 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű

17 790 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT4063p
Dyson Kisméretű dúsító körkefe az AirWrap hajformázóhoz
Hajkefe - nagy volumenű frizura kialakításához, Dyson Airwrap kompatibilis

11 690 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSKA248
Philips Multistyler StyleCare BHH822/00
Hajsütővas - tripla, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, 2 hőmérséklet fokozat, 45 s bemelegedési idő, hajkefe és vasaló feltét, 1,8 m hosszú kábel,

21 590 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PHIKF100
Rowenta CF2133F0 Curling Tong
Hajsütővas - csipeszes, átmérője: 16 mm, kerámia felület, állandó hőmérséklet 180°C, hőfokozatok száma 1, felmelegedési idő 60 másodperc, teljesítményfelvétel 25 W, hideg vég, forgókábel, tápvezeték hossza 1,8 m, akasztópánt, fekete színű

6 790 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ROWKV649
Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm
Hajsütővas - csipeszes, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 220 °C max. hőmérséklet, hideg vég és ionizálás, 9 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 35 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, arany színű

18 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HOTKV755

Hajsütővasak és hajgöndörítők

hajformázásA Dyson úttörő hajápoló termékcsaládja a szép és egészséges hajért kompromisszumok nélkül A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a...
A Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care hajsütővas a haj gyengéd formázásához alkalmas, amelynek...
Hajformázó kiválasztását tervezed? Olvasd el a segítő jellegű útmutatónkat, melyben tanácsot adunk azzal...
hajvasalóA Rowenta Ultimate Experience hajvasaló (értékelés) A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen...
A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázóval göndör gyűrűket varázsolhatunk egyenes hajból. Könnyen és...
Szereted a lágy loknikat? Az automatikus hajsütővas nagyszerű módja annak, hogy tökéletes hullámokat hozz...
További cikkek

Hajsütővasak és hajgöndörítők

A Hajsütővasak és hajgöndörítők kategóriában összesen 46 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajsütővasak és hajgöndörítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajsütővasak és hajgöndörítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajsütővasak és hajgöndörítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajsütővasak és hajgöndörítők vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ