Shop roku ApF HU

Samsung telefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Samsung
(217)
Kijelző mérete
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(1)
12 GB
(42)
8 GB
(99)
6 GB
(30)
4 GB
(45)
Belső tárhely mérete
1 TB
(4)
512 GB
(25)
256 GB
(74)
128 GB
(98)
64 GB
(16)
Kártya konfiguráció
Hibrid
(57)
Dual SIM + memóriakártya
(37)
Dual SIM
(55)
Single SIM
(1)
Single + eSIM
(36)
Dual SIM + eSIM
(31)
Megjelenés éve
2024
(45)
2023
(111)
2022
(42)
2021
(16)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(215)
Vezeték nélküli töltés
(129)
Gyors vezeték nélküli töltés
(115)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(66)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(102)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx
200 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
3700 mAh
5000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(210)
WiFi
(217)
Bluetooth
(216)
GPS
(206)
A-GPS
(12)
UWB
(35)

A Samsung telefonok számos kivitelben kaphatóak. A vállalat portfóliójának legtetején a kompromisszumokat nélkülöző Galaxy S és a Galaxy Note telefonok állnak, amelyek kiegészítik a népszerű Galaxy A, Galaxy M modelleket és a kivételes Samsung Galaxy Z összecsukható telefonokat. Hogyan tájékozódjunk közöttük? Olvass tovább.

Tovább

Samsung telefonok - erősek, stílusosak és egyediek

Noha a Samsung telefonok széles skálán mozognak, minőségi mutatóik ugyanolyan magas szinten maradnak, az árcédulától függetlenül. Milyen tulajdonságokról van szó, avagy mire lehetnek büszkék a Samsung mobiltelefonjai?

  • A kifinomult One UI kezelőfelület exkluzív része az összes Samsung mobiltelefonnak.
  • A Samsung a letisztult formatervezésre és a példamutató kivitelezésre is specializálódott.
  • Számíthatunk a Qualcomm Snapdragon vagy a Samsung Exynos processzorok által nyújtott tökéletes teljesítményre.
  • A Samsung DeX funkció lehetővé teszi egyes Samsung telefonok billentyűzethez, egérhez és PC-monitorhoz történő csatlakoztatását.
  • A Samsung Galaxy telefonok általában nagy pontszámokat szereznek AMOLED kijelzőjükkel, amelyek élénk színeket és éles részleteket kínálnak.
Samsung telefon Galaxy S20

A Samsung Galaxy S sorozatban szereplő telefonok nem ismernek kompromisszumot a teljesítmény, az élvonalbeli technológia és a tökéletes fényképezőgépek terén.

A Samsung Galaxy S és a Galaxy Note telefonok mutatják az utat

A Samsung Galaxy S és a Galaxy Note telefonok a vállalat csúcsmodelljei, melyek a legigényesebb vásárlók számára készültek. Nemesített anyagokat, szuper sima kijelzőfelbontást és rendkívüli teljesítményt nyújtanak a legigényesebb alkalmazásokhoz, emellett kiváló fényképezőgépekkel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a mai kompakt fényképezőgépek által nyújtott minőségnek.

i

A Samsung kiemelt zászlóshajói általában többféle kivitelben kaphatók. Az egyes változatok általában a méretükben különböznek, de a fotófelszerelés is eltér.

Samsung Galaxy S22 5G mobiltelefonok

Az új Samsung Galaxy S22 mobiltelefonok a legújabb 4 nm-es processzort kínálnak 5G támogatással, adaptív 120 Hz-es AMOLED kijelzőt, amely kiegészíti a víz- és porálló kialakítást. Számíthatsz Samsung Dex vezeték nélküli támogatásra és az akár 45 W-os gyorstöltésre is. A Samsung Galaxy S22 Ultra 5G támogatja a stylus-t is.

Samsung Galaxy S21 5G

A Samsung Galaxy S21 5G okostelefonok továbbfejlesztett 5G támogatású 5nm-es processzorral, 120Hz-es AMOLED kijelzővel és egy forradalmi kamerarendszerrel rendelkeznek, amelyet vízálló konstrukció, vezeték nélküli Samsung Dex vagy 25W-os gyorstöltés egészít ki. A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G esetén ceruza és 10x optikai zoom támogatása alapvető.

    Samsung Galaxy S20 mobiltelefonok

    A Samsung Galaxy S20 mobiltelefonok és a sorozat minden más modellje (beleértve az S20 FE legújabb verzióját is) 120 Hz-es frissítési frekvenciás kijelzővel, és nagyszerű kidolgozással, Android 11 operációs rendszerrel és a finomhangolt One UI 3.0 felülettel büszkélkedhet. Ezen kívül az S20 sorozat némelyik modelljei támogatják az 5G szabványt is.

    A Samsung előző generációs zászlóshajója az ár szempontjából vonzó alternatíva. Vess egy pillantást a Samsung Galaxy S10 telefonokra.

    Samsung Galaxy Note 20 – phabletek X faktorral

    A Samsung Galaxy Note 20 telefonok csúcsminőségű hardveres felszereltséggel rendelkeznek. Más modellekhez képest a Galaxy Note okostelefonok értékes előnnyel büszkélkedhetnek, melyet S Pen tollnak hívnak - ezt az elegáns kiegészítőt az Android környezet egyedülálló irányításához, rajzoláshoz vagy íráshoz használnak.

    S Pen a Samsung Galaxy Note 20 mobiltelefonhoz

    A telefon és a toll kombinációja egy teljesen új irányítási módot kínál, amelybe nemes egyszerűséggel beleszeretsz majd.

    i

    A 2019-es év Samsung Galaxy Note 10 sorozat okostelefonjai érdekes lehetőségek lehetnek a számodra, ha S Pen-nel ellátott, erőteljesebb készüléket keresel elérhetőbb áron.

    Samsung Galaxy A mobiltelefonok

    A Samsung Galaxy A sorozat mobiltelefonjai nagyszerű teljesítményt, nagy akkumulátorkapacitást, letisztult dizájnt, vékony peremeket és számos modern funkciót kínálnak, melyeket a felső kategóriás Galaxy telefonokból ismerhetünk. Többek között beépített ujjlenyomat-olvasókat, AMOLED kijelzőket, NFC, LTE rendszereket vagy több objektíves kamerarendszert.

    Samsung Galaxy A52 telefon

    Samsung Galaxy A42 telefon

    Samsung Galaxy A22 telefon

    Samsung Galaxy A72 telefon

    Samsung Galaxy M telefonok –az Y generáció igényeihez szabva

    A Samsung Galaxy M sorozat telefonjai (Millennial) mindenekelőtt az átlagon felüli akkumulátor kapacitás és a magas minőségű fényképezőgépek után vágyódókat célozza meg. A megfelelő teljesítménynek és a kedvező árnak köszönhetően ezek a Samsung telefonok nagyon népszerűvé váltak a felhasználók körében az egész világon, közvetlenül a 2019-es bemutatásuk után.

    A Samsung Galaxy Z telefonok átlépik a megszokott határokat

    A Samsung Galaxy Z telefonok jelentős előrelépést tesznek a mobiltelefonok között a technológia által nyújtott lehetőségekkel. Brutális teljesítményre, két kijelzőre, akár hat kamerára és különösen egyedi összecsukható szerkezetre számíthatunk.

    Samsung telefon Z Flip3

    Samsung Galaxy Z Flip3  mobiltelefon

    Samsung Galaxy Z Fold3 mobiltelefon

    Samsung Galaxy Z Fold3 mobil

    Mennyi tárhelyet kínálnak a Samsung Galaxy mobiltelefonok?

    A Samsung Galaxy mobiltelefonok összesen ötféle tárolókapacitással kaphatók. Melyiket válasszuk?

    • Ritkán találni Samsung Galaxy 32 GB-os készüléket. Manapság még a kisebb igényű felhasználók számára is épphogy elegendő.
    • A Samsung Galaxy 64 GB-os modellek elegendőek a hétköznapi felhasználók számára. De több fényképhez és alkalmazáshoz többre lesz szüksége.
    • Samsung Galaxy 128 GB-os készülékek a leggyakoribbak a kínálatban. A lelkes fotósok és az igényes játékosok számára is elegendő lehet.
    • A Samsung Galaxy 256 GB-os modellek alkalmasak az igényesebb okostelefon felhasználók számára, különösen a felső középosztályban.
    • A Samsung Galaxy 512 GB-os modellek a legigényesebbek telefonjai. Azonban csak az Ultra és a Fold készül ebben a változatban.

    Hogyan tudhatod biztonságban az új Samsung telefonod? Vess egy pillantást a Samsung mobiltelefon kiegészítők kategóriánkra, ahol tokokat, hátlapokat, védőfóliákra, valamint töltőket, memóriakártyákat vagy akkumulátorokat találsz.

    Vásár – ideális hely az olcsó Samsung telefonok megszerzéséhez

    Hogyan lehet olcsón megvásárolni a Samsung mobiltelefonokat? Előnyös árakat kínálunk a tökéletes állapotú és garanciával rendelkező eszközökre a Vásárban. Válassz a használt Samsung telefonok közül.

    Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Meríts ihletet más felhasználók választásai alapján

    Még mindig gondolkodsz, hogy a zászlóshajó Galaxy S-re, a megfizethetőbb Galaxy A sorozatra vagy az egyedülálló Galaxy Z-re fogadj? A Samsung telefonok felhasználói értékelései nagyszerű mutatói lehetnek a minőségnek és hatékony segítséget nyújthatnak a választásban.

    i

    Samsung mobiltelefonok 2022-ben

    Sikeres év volt 2022 a Samsung mobiltelefonok számára? A legjobb mobiltelefonok 2022-ben összehasonlításában elolvashatod, hogyan teljesítenek az idei modellek. 

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    Samsung Galaxy A14 4GB/128GB fekete Szállításra kész > 5 db
    Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    64 900 Ft

    2.
    Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit Szállításra kész > 5 db
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    -3 %
    149 990 Ft
    144 990 Ft

    3.
    Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB grafit Szállításra kész > 5 db
    Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    118 990 Ft

    Még több
    217 termék
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    4,7 283×
    Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    Leárazás -3 %
    144 990 Ft 149 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0250b3
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete - Mobiltelefon Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 81×
    Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    379 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259c2
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 81×
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    379 190 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259c1
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8 137×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    553 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261b2
    4,6 210×
    Samsung Galaxy A14 4GB/128GB fekete
    Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    64 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0247c2
    4,8 150×
    Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB grafit
    Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    118 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0249b3
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8 137×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    561 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261b1
    Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 81×
    Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    359 690 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259b1
    4,6 75×
    Samsung Galaxy A23 5G 4GB/128GB fekete
    Mobiltelefon - 6,6"-es PLS kijelző 2408 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
    95 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0242c2
    4,7 283×
    Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/128 GB fehér
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    144 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0250b4
    4,7 283×
    Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    181 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0250c3
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Kobaltlila - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 81×
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Kobaltlila
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    Leárazás -6 %
    375 990 Ft 399 990 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259c3
    4,8 18×
    Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite
    Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    235 190 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0253b3
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánfekete - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8 137×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánfekete
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    649 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261c1
    Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB bézs - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,5 30×
    Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB bézs
    Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
    Leárazás -23 %
    499 000 Ft 644 990 Ft
    Utolsó 2 termék a raktáron
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0241c2
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánsárga - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8 137×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánsárga
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    642 990 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261c4
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8 137×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánszürke
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    642 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261c2
    4,6 210×
    Samsung Galaxy A14 4GB/128GB ezüst
    Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, feloldva, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    64 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0247c3
    4,6 75×
    Samsung Galaxy A23 5G 4GB/128GB kék
    Mobiltelefon - 6,6"-es PLS kijelző 2408 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
    95 900 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0242c1
    Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Ónixfekete - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8 45×
    Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Ónixfekete
    Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    446 490 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0260b2
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 81×
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Borostyánsárga
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    Leárazás -6 %
    375 990 Ft 399 990 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259c4
    Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 81×
    Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    359 690 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259b2
    Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB levendula - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,7 70×
    Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB levendula
    Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    397 690 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0245b2
    Samsung Galaxy S24+ 12GB/512GB Ónixfekete - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8 45×
    Samsung Galaxy S24+ 12GB/512GB Ónixfekete
    Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    498 490 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0260c2

    Samsung telefonok

    HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
    Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
    Ha a Samsung Galaxy A25 5G már túlságosan alapszintű számodra, de nem feltétlenül a legjobbra van szükséged, akkor a vadonatúj Galaxy A35 5G lehet a megfelelő választás. Megváltozott a külseje, és a belsejében is lapul néhány újdonság. Mit kell tudni róla?
    mobiltelefonokA Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
    A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
    A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
    További cikkek Összes cikk

    Samsung telefonok

    A Samsung telefonok kategóriában összesen 217 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó samsung telefonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább samsung telefonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb samsung telefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: samsung telefonok vélemények
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ