0% splátky Siguro AP+ slevy

Csontrezgéses fülhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kapcsolat típusa
Bluetooth
(73)
USB Type-A
(1)
Funkciók
Játék mód
(4)
Hangsegéd
(35)
Multipoint
(2)
Powerbank
(4)
Számok közötti váltás
(57)
Hívásfogadás
(67)
Hangerőszabályzás
(49)
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(5)
Fekete
(43)
Piros
(4)
Kék
(14)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(3)
Szürke
(8)
Zöld
(3)
Sárga
(1)
Szűrés

A csontvezetéses fejhallgató, más néven Bone Conduction fejhallgató forradalmi módját kínálja a zenehallgatásnak és a telefonálásnak. A hagyományos fülhallgatós csatlakozás helyett ezek a fejhallgatók az arccsontokon keresztül történő hangvezetési technológiát használják. Ez nyitva hagyja a hallójáratokat, lehetővé téve a környezeti hangok érzékelését zenehallgatás vagy telefonálás közben. Olvass tovább és nézd meg a legfontosabb szempontokat, amelyeket figyelembe kell venned a csontrezgéses fejhallgató kiválasztásakor.

Tovább

Miért ajánlott egy csontrezgéses fejhallgató beszerzése?

A hagyományos fülbe illesztés helyett a csontvezetéses fülhallgató a technológiát használja, hogy a hangot az arccsontokon keresztül vezeti, ami számos előnnyel és néhány kihívással jár. Az csontrezgéses fülhallgató érdekes alternatíva azok számára, akik szabadtéri tevékenységek közben is biztonságosan szeretnének zenét hallgatni vagy telefonálni. Akár sportoló, akár lelkes zenehallgató vagy, vagy egyszerűen csak biztonságosabb alternatívát keresel, ezek a fejhallgatók tökéletes választás lehetnek számodra.

Shokz csontvezetéses fejhallgató

Előnyök

  • Lehetővé teszi a környezeti hangok érzékelését, így biztonságosabbá teszi a futást, kerékpározást vagy vezetést.
  • Nagyszerűen működik szemüveggel, napszemüveggel vagy sapkával, mivel nem a hagyományos fülhallgatóra támaszkodik.
  • Számos csontvezetéses fejhallgató típus magas IPX minősítéssel rendelkezik. Ellenállnak az esőnek, az izzadságnak és a vízbe merülésnek.

Hátrányok

  • A csontrezgéses fejhallgató hangzása nem biztos, hogy olyan gazdag és kiegyensúlyozott, mint a kiváló minőségű fülbe helyezett vagy fül fölé helyezett fejhallgatóké.
  • Olyan környezetben, ahol több ember van jelen, a hang hallható lehet a körülötted lévők számára, ami kellemetlen lehet a számodra és mások számára is.
  • A csontvezetéses fülhallgató gyakran költségesebb, mint a hasonló hangminőségű hagyományos fejhallgató.

Az csontvezetéses fejhallgató készülék teljesen vezeték nélküli

A vezeték nélküli csontvezetéses fejhallgató általában Bluetooth technológiát alkalmaz a különböző eszközökkel való párosításhoz. A töltés meglehetősen egyszerű, vagy az USB-C használatával, amely a legtöbb modern elektronikus eszközben szabványossá válik, vagy vezeték nélkül, töltőpad segítségével. Egyes modellek True Wireless csatlakozást is kínálnak, ami azt jelenti, hogy minden egyes fejhallgató külön-külön csatlakozik a hangforráshoz, ami csökkenti a késleltetést és javítja a hangminőséget. Ezek a modellek általában töltőtokkal rendelkeznek, amelyek útközben meghosszabbíthatják az akkumulátor teljes élettartamát.

i

Mekkora a csontrezgéses fejhallgató akkumulátorának élettartama?

A szokatlan technológia miatt a csontvezetéses fülhallgató akkumulátorának élettartama rövidebb lehet. Egyetlen feltöltéssel a lejátszási idejük leggyakrabban 5-10 óra között van, ami a legtöbb szabadtéri tevékenységhez elegendő.

Magas fokú védelem, amelyet úszás közben is használhatsz

Számos csontvezetéses fejhallgató modell magas IPX minősítéssel rendelkezik, ami ideális a szabadtéri tevékenységekhez, mivel eső- és izzadságállók. A minimális IPX4-es védelem megvédi őket a fröccsenő víztől, míg az IPX8-as védelemmel (védelem, ha tartósan vízbe merülsz) rendelkező orrpántos fejhallgatók tökéletesek úszáshoz. Élvezd kedvenc sporttevékenységeidet gondtalanul, bármilyen körülmények között. A különböző védelmi szinteket könnyen szűrheti a paraméterekben.


Shokz csontvezetéses fülhallgató

Nyitott kialakítású csontrezgéses fejhallgató

A csontvezetéses fejhallgató nem a fülben helyezkedik el, ami kényelmesebb lehet, különösen, ha problémáid vannak a klasszikus fülhallgatókkal. Ezeknek a modelleknek általában lazább a fülhallgatója, ami jobb légáramlást tesz lehetővé, és hosszabb ideig kényelmesebb viselni őket. A nyitott kialakítás hátránya lehet a korlátozott magánélet, ami lehetővé teszi, hogy a hangot a körülötted lévők is hallják, valamint az alacsony szigetelés a környezettől, bár ez biztonsági előnyt jelent.

Számos modell van a piacon, de csak néhány igazán kiemelkedő a hangminőség, a kényelem és az akkumulátor élettartama tekintetében. Nézd meg a legkelendőbb és legjobb csontrezgéses fülhallgatók kategóriáját.

Az csontvezetéses fejhallgató legfontosabb paraméterei

A megfelelő fejhallgató kiválasztása a hangzásra, a kényelemre és a keresett funkciókra vonatkozó preferenciáktól függ, valamint attól, hogy hogyan tervezed használni az csontrezgéses fülhallgató készüléket. Az alábbiakban nézd meg azokat a paramétereket, amelyek befolyásolják a hangminőséget, illetve azokat a praktikus funkciókat, amelyek élvezetesebbé teszik a fülhallgató használatát.

  • A frekvencia a fejhallgató által reprodukálható hanghullámok tartománya. A legtöbb csontvezetéses fejhallgató frekvenciatartománya 20 Hz és 20 kHz között van, ami az emberi hallás számára normális. Minél nagyobb tartományt kínál az csontvezetéses fülhallgató, annál valószínűbb a kiváló hangminőség.
  • Az érzékenység azt méri, hogy a fejhallgató milyen hatékonyan alakítja át az elektromos energiát akusztikus energiává. A nagyobb érzékenység jobb a hangjelek reprodukálásához, és hangosabb hangzást jelent ugyanolyan bemeneti jelszint mellett. Ezt dB/Wm-ben fejezik ki.
  • Az impedance azt fejezi ki, hogy a csontrezgéses fejhallgató mennyire jól vagy rosszul teljesít. A fejhallgató megérti a hangforrást. Az alacsony impedancia (25 ohmnál kisebb) alkalmas alacsonyabb kimeneti feszültségű eszközökhöz, például telefonokhoz és MP3-lejátszókhoz. Ezért nem alkalmasak professzionális hangeszközökhöz.
  • A csontvezetéses fejhallgató funkciói változatosak lehetnek. Megtalálható a hangasszisztens a könnyű kezelhetőség érdekében, a multipoint (több eszközhöz való csatlakozás lehetősége) vagy a zeneszámok váltásának, a hívások fogadásának és a hangerő szabályozásának lehetősége közvetlenül a csontrezgéses fejhallgató a könnyű használat érdekében.

i

Kérj tanácsot tapasztalt ügyfelektől

Olvass felhasználói tapasztalatokat, hogy segítsenek a helyes döntés meghozatalában. Mit mondanak a vélemények a csontrezgéses fülhallgató készülékről?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Shokz OpenRun, fekete Raktáron > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
50 990 Ft

2.
Shokz OpenRun PRO, fekete Raktáron > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
69 490 Ft

3.
Shokz OpenMove, kék Raktáron 2 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 6 óra akkumulátor üzemidő
30 990 Ft

Még több
76 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Shokz OpenMove, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,4 26×
Shokz OpenMove, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 6 óra akkumulátor üzemidő
30 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: AKZ120o60b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Shokz OpenRun, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 51×
Shokz OpenRun, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
50 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o61
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Shokz OpenRun Mini csontvezetéses Bluetooth fejhallgató, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,8 23×
Shokz OpenRun Mini csontvezetéses Bluetooth fejhallgató, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, Bluetooth 5.1, AAC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, IP67 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
51 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: AKZ120o75
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Shokz OpenRun PRO, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 54×
Shokz OpenRun PRO, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
69 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o70
Shokz OpenMove, szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 26×
Shokz OpenMove, szürke
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 6 óra akkumulátor üzemidő
30 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o60a
Shokz OpenRun Mini csontvezetéses Bluetooth fejhallgató, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 23×
Shokz OpenRun Mini csontvezetéses Bluetooth fejhallgató, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, Bluetooth 5.1, AAC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, IP67 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
51 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o74
Shokz OpenRun PRO mini Bluetooth fülhallgató, fül előtti, fekete színben - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 29×
Shokz OpenRun PRO mini Bluetooth fülhallgató, fül előtti, fekete színben
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, AAC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
69 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o76
Shokz OpenRun PRO, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,5 54×
Shokz OpenRun PRO, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
69 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o71
4,4 14×
Shokz OpenSwim MP3, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - csontrezgéses, AAC kodek támogatás, számok közötti váltás, hangerőszabályzás, IPx8 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
69 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ123a9
Shokz OpenRun PRO mini Bluetooth fülhallgató, csontrezgéses, bézs színben - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,8 29×
Shokz OpenRun PRO mini Bluetooth fülhallgató, csontrezgéses, bézs színben
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, Bluetooth 5.1, AAC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
69 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AKZ120o77
5,0
EVOLVEO BoneSwim Pro MP3 32GB, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.3, SBC és MPEG kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx8 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 84 dB/mW érzékenység, 8 Ohm impedancia, levehető 0,6 m-es kábel, 6,5 óra akkumulátor üzemidő
36 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EVOa11o
Suunto Wing Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,6
Suunto Wing Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.2, aptX HD, HFP és SBC kodek támogatás, powerbank, számok közötti váltás, hívásfogadás, IP67 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 117 dB/mW érzékenység, 6 Ohm impedancia, 30 óra akkumulátor üzemidő
75 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUuunT000s2
Shokz OpenRun PRO, rózsaszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,5 54×
Shokz OpenRun PRO, rózsaszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató mikrofonnal, arccsonton, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, sávváltás, hívásfogadás, hangerőszabályzóval, frekvenciatartomány 20 Hz-20000 Hz, érzékenység 105 dB/mW, impedancia 8,5 Ohm, akkumulátor élettartama akár 10 óra
69 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: AKZ120o73
Suunto Sonic Lime - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
3,0
Suunto Sonic Lime
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.2, aptX HD, HFP és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 117 dB/mW érzékenység, 9 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
56 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUuunT000s4
4,2 53×
Niceboy HIVE Bones 3
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, játék mód, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX6 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 86 dB/mW érzékenység, 8 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
29 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB050e2
4,4 41×
Soundeus Soundglasses 5S
Napszemüveg - és fejhallgató egyben, a keretbe épített hangszórókkal, kettős beépített mikrofon környezeti zajszűréssel, Audiorims technológia, Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság, fém napellenző, UVA/UVB 400 szűrővel, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező tartósság, unisex kialakítás, tartalék átlátszó üveg tartozék, 3 különböző méretű orrtámasz, védőtok
24 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNSf51
3,5
Visixa Bone 10HF
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 255-20000 Hz frekvenciatartomány, 83 dB/mW érzékenység, 8 Ohm impedancia, 10,8 mm-es hangszóró, 8 óra akkumulátor üzemidő
22 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: VSXb03
3,5
Swissten Gym Air Conduction Bluetooth
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.3, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 óra akkumulátor üzemidő
16 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSe24
Shokz OpenRun, szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,4 51×
Shokz OpenRun, szürke
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
50 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o64
EVOLVEO BoneSwim MP3 16 GB szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
3,4 20×
EVOLVEO BoneSwim MP3 16 GB szürke
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, SBC és MPEG kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx8 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, levehető 0,25 m-es kábel, 5 óra akkumulátor üzemidő
35 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVOa11f
Shokz OpenRun, piros - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,4 51×
Shokz OpenRun, piros
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
50 990 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: AKZ120o63
Shokz OpenRun, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,4 51×
Shokz OpenRun, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 8,5 Ohm impedancia, 8 óra akkumulátor üzemidő
50 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o62
Shokz OpenRun PRO, bézs - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,5 54×
Shokz OpenRun PRO, bézs
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató mikrofonnal, arccsonton, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, sávváltás, hívásfogadás, hangerőszabályzóval, frekvenciatartomány 20 Hz-20000 Hz, érzékenység 105 dB/mW, impedancia 8,5 Ohm, akkumulátor élettartama akár 10 óra
69 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKZ120o72
EVOLVEO BoneSwim MP3 16 GB narancsszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
3,4 20×
EVOLVEO BoneSwim MP3 16 GB narancsszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, csontrezgéses, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.1, SBC és MPEG kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx8 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, levehető 0,25 m-es kábel, 5 óra akkumulátor üzemidő
35 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVOa11e
audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
fejhallgatókSamsung Galaxy Buds2 Pro (BEMUTATÓ): kompakt fülhallgató kifinomult hangzással A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
A népszerű Apple AirPods 3 fülhallgató új generációjáról régóta szólnak a találgatások, de most végre megérkezett. Az Apple a második őszi keynote-on mutatta be. Mit kínál a legfrissebb újdonság, amely hamarosan betör az előkarácsonyi piacra?
További cikkek Összes cikk

Csontrezgéses fülhallgatók

A Csontrezgéses fülhallgatók kategóriában összesen 76 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csontrezgéses fülhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb csontrezgéses fülhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: csontrezgéses fülhallgatók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ