Nakupování budoucnosti Namočte se do slev

Hangfalak és hangszórók

A hangszórók (hangfalak) kiválasztása előtt két alapvető kérdésre kell válaszolnod. Közvetlenül a hangforráshoz (pl. mobil, PC, TV) fogod a hangfalat csatlakoztatni? Ez esetben válaszd az aktív hangszórókat. Ha külső erősítőt vagy vevőkészüléket kívánsz használni, akkor passzív lesz a jó választás. A másik alapvető kérdés az, hogy szükség lesz-e a hordozhatóságra és az elemes (akkumulátoros) működésre, vagy a helyiségekben hálózati csatlakozót használva fogod őket működtetni. Ha ezt eldöntötted, rátérhetsz a hangszórók felhasználási mód szerinti osztályozására.

Tovább

Hordozható hangszórók

Telefonos hangszórók

Vezeték nélküli hangszórók

Party hangszórók

Hangszórók telefonhoz Vezeték nélküli hangszórók Party hangszórók

A hordozható hangfalak definíciója az elmúlt időszakban igencsak megváltozott. Már nem csak a mini hangfalak tartoznak ebbe az osztályba, hanem azok a party hangfalak is, amelyek egy karaoke buli elengedhetetlen kellékei. A hordozható hangfalak között egyre több a vízálló és ütésálló Bluetooth hangszóró, amelyek bírják a gyűrődést és minden körülmények között lehetővé teszik a zenehallgatást. Az ikonikus JBL Boombox is ebbe a kategóriába tartozik. Habár sok hordozható hangfal rendelkezik memóriakártya nyílással, még mindig leggyakrabban telefonhoz csatlakoztatjuk őket.

Telefonhoz hangszórók

Kompakt aktív akkumulátoros (elemes) hangsugárzók vezeték nélküli kapcsolattal Bluetooth-on keresztül, néha NFC párosítással. A legtöbb esetben a hangfal része egy 3,5 mm-es vonalbemenet is, hogy kábellel bármilyen hangforrást csatlakoztass. Egyéb hasznos funkciók közé tartozik az SD-kártyahely, a beépített FM rádió és a víz-, illetve porállóság. Az okostelefonokhoz való hangszórók akkumulátorának töltése többnyire az USB csatlakozón keresztül történik, így akár a mobiltelefon/tablet töltője is használható hozzá.

Telefonhoz hangszóró
Hangszóró telefonhoz

Kicsi hangfalak telefonhoz

Ebbe a telefon hangszóró kategóriába olyan kis hangfalak tartoznak, amelyek tömege nem haladja meg az 500-600 g-t. Segítségükkel kialakítható egy nagyon mobilis hangrendszer, amely tehermentesíti a telefon hangszóróit és jobb zenei élmény érhető el velük. A kis hangfalak előnye, hogy aránylag hosszabb üzemidőre képesek, mint a mini hangfalak és az összteljesítmény az 50 W-t is elérheti.

Mini hangfalak

A telefonos mini hangfalak igazi zsebmegoldások, súlyuk nem haladja meg a negyed kilót, teljesítményük 5 W körüli. Több ilyen típusú mini hangszóró praktikus füllel rendelkezik, amivel hátizsákra, bicikli kormányra illeszthetők. A gyártók többsége különböző színváltozatokat is kínál, így lesznek a mini hangfalak divatos kiegészítők. A JBL GO sorozat például tucatnyi színárnyalatot kínál.

iPhone hangszórók

Ha iPhone hangszórót keresünk, első körben szükséges eldönteni, hogy hordozható vagy otthoni megoldásra van-e szükségünk. A hordozható modellek közül ajánlottak az Apple közreműködésével fejlesztett third-party kis hangfalak, mint például a BOSE SoundLink Micro. Ha otthon törekszünk a tökéletes kompatibilitásra és a többszobás megoldások is érdekelnek, akkor kínálja magát az Apple HomePod, amely nem csak egyszerű hangfal, hanem egy smart hangasszisztens, Siri támogatással.

Vezeték nélküli hangszórók

Aktív hangszórók a mobiltelefonokon, táblagépeken és laptopokon található hangfájlok közvetlen hallgatására Bluetooth kapcsolaton keresztül vagy streaming formájában az otthoni hálózati zenei szolgáltatásokról (pl. Spotify, Deezer, Tidal) és a Wi-Fi-n keresztül fogható internetes rádiókról. A WiFi csatlakozási lehetőségeket különösen otthoni használatra tervezték, és az esetleges szobából szobába való sugárzáshoz, nem a mindennapi iskolai vagy munkahelyi használatra.

Bluetooth hangszórók

A jelenlegi hangfal kínálat mintegy háromnegyede rendelkezik Bluetooth modullal. A bluetooth hangfalak szinte az összes felhasználási területre beszivárogtak, találunk köztük TV-hez optimalizált modelleket is, az igazán kábelfóbiások már az otthoni PC sarokba is kaphatnak bluetooth hangfalakat és a professzionális használatra szánt zenekari hangfalak is igyekeznek kiaknázni a Bluetooth nyújtotta lehetőségeket. Egy Bluetooth hangszóró akkor ragyog igazán, ha egy alkalmazás segítségével kezelhető és finomhangolható.

Bluetooth hangszóró FM rádióval

Retró érzésnek tűnhet, de a rádiós hangszórók még mindig népszerűek. Nincs szükség mobilnetre, memóriakártyákra, de még telefonra sem, elég ismerni a kedvenc rádióadónk frekvenciáját. A Bluetooth rádiós hangfalak zöme már integrált antennával rendelkezik. A legjobb rádiós hangfalakon pedig több adó is elmenthető.

Hordozható hangfal

A Bluetooth technológia térhódításával az összes BT hangszóró hordozható hangfalnak tekinthető. Azonban pontosabban megvizsgálva a hangsugárzókat, a hordozható jelző inkább azokra az eszközökre jellemző, amelyek rendelkeznek beépített akkumulátorral, tehát nincs szükség hálózati csatlakozóra. A mini hangfalaktól kezdve a kerekeken guruló party hangfalakig rengeteg hordozható hangszóró közül válogathatunk.

Party hangszórók

Hatékony aktív hangszórók beltéri és kültéri ünnepségekhez. Zenei forrásként használhatók az USB pendrive-ok, memóriakártyák tartalma, vannak analóg bemeneteik és támogatják a Bluetooth vezeték nélküli technológiát. Ezek a party hangfalak többnyire mikrofon- és hangszerbemeneteket is tartalmaznak. Gyakran rendelkeznek megerősített alvázzal, és néha megnövelt por- és vízállósággal is büszkélkedhetnek. A party hangszórók beépített akkumulátorról vagy tápkábelről kapják az energiát. A kihúzható fogantyúk és a kerekek könnyebbé teszik a velük való munkát.

Party hangfal
Party hangfal akció közben

Karaoke hangfal

Egy karaoke hangfal esetében is nagyon fontos a több típusú bemenet, hogy tudjunk csatlakoztatni több hangforrást. A prémium karaoke hangfalak párban érkeznek és tartalmaznak egy integrált keverőt hangszínszabályzással és természetesen erősítőt is. Csupán mikrofont kell pluszban vennünk és indulhat a karaoke buli. A közös éneklések érdekében jó, ha a karaoke hangfal több mikrofonbemenettel is rendelkezik.

Otthoni hangszórók akár HiFi minőségben

Multiroom hangrendszerek

Hangszórók televízióhoz

PC hangszórók

Hi-Fi hangfalak

Multiroom rendszerek Hangszórók TV-hez PC hangszórók Hi-Fi hangfalak

Egy otthoni audiofil hangrendszer felállításánál még nem szempont a vezeték nélküli technológia. Azonban, ha otthoni zenehallgatásról, hangosításról van szó, a HiFi hangfalak nem az egyetlen létező megoldás. Folyamatosan bővül a dizájnos otthoni hangfalak kínálata és előtérbe kerülnek az okos többszobás hangfalrendszerek is.

Multiroom hangfal rendszerek

A multiroom, vagyis a többszobás rendszerekkel közvetlenül a telefonról vagy a táblagép kijelzőjéről vezérelhető a ház teljes lejátszása. Az egyes egységek nem feltétlenül kell, hogy beépített hangszórókat tartalmaznak. Tartalmazhatnak csak erősítőt a passzív hangszórók csatlakoztatásához vagy sztereó analóg kimenetet a külső erősítőhöz való csatlakoztatáshoz. A multiroom rendszerek a zenei szolgáltatások (Spotify, a Deezer, Tidal stb), internetes rádiók (vTuner) vagy a háztartási / vállalati WiFi / LAN hálózaton keresztül (DLNA, UPnP alkalmazást a számítógépen, telefonon vagy tableten) szolgáltatott zenei streamekat is továbbítani tudják.

Multiroom hangszóró
Multiroom hangrendszer

Elérhető, hogy különböző szobákban különböző zeneszámok szóljanak, különböző hangerővel. Egy alkalmazás segítségével tökéletesen hangolható a multiroom rendszer hangfalai. Az ilyen smart megoldásokkal szorosan összefüggenek a különböző hangasszisztensek is, amelyek támogatják a hangvezérlést.

TV hangfalak

Aktív többcsatornás házimozi rendszerek és soundbarok (hangprojektorok). A televíziókhoz leggyakrabban HDMI vagy optikai/koaxiális kábellel csatlakoznak. Gyakran tartalmaznak egy vezeték nélküli Bluetooth/WiFi adaptert a telefonok, tabletek, laptopok és otthoni hálózatok hangjának lejátszására. Vezeték nélküli távirányítójuk van, de néha támogatják a TV távvezérlőjének hangerőszabályozását is (ha ugyanahhoz a TV-készülék márkához csatlakozik).

PC hangszórók

Aktív hangsugárzók, amelyek általában csak egy hangforrás bemeneteit tudják feldolgozni. A leggyakoribb konfigurációk a 2.0, 2.1 és az 5.1 (az első szám jelzi a közép hangsugárzók számát, a pont utáni szám a mélynyomó - subwoofer - jelenlétét mutatja). Néha extra fejhallgató kimenet és további MP3-lejátszóhoz/mobiltelefonhoz használható 3,5 mm-es jack bemenet is található a hangfal dobozán. A hangerő szabályozásához a potenciaméter közvetlenül a hangszóró testén vagy a kábelen van elhelyezve, és kivételes esetben akár vezeték nélküli távirányítóval is rendelkezhet.

USB hangszórók számítógéphez

Ez a hangfal típus kifejezetten a PC és laptop számára nyújt lehetőséget a zenelejátszásra. Az USB hangfalak fogalma alatt nem csak a kis teljesítményű laptop hangszórók értendőek, ebben az osztályban találunk komoly 2.1 hangfalszetteket is USB csatlakozással.

Hi-Fi hangszórók (hangfalak)

Többnyire passzív hangszórók, amiket egy erősítőhöz vagy vevőkészülékhez kell csatlakoztatni, sok esetben a Hi-Fi hangszóró jelölést használják rájuk. Ez különösen akkor igaz, ha magasabb színvonalat, intenzitást és hangdinamikát igényelsz. Egy csoportba foglalják a sztereó hangszórókat, az aktív mélynyomókat és a prémium 5.0 / 5.1 csatornás házimozi-rendszereket.

Szótárunkban részletesebb magyarázatokat találsz a hangszóró, a passzív vs. aktív hangsugárzó, impedancia, érzékenység (SPL [dB/W/m]), a hangnyomás (akusztikus teljesítmény), sávszélesség, hangszóró, maximális hosszútávú hangszóró teljesítmény (RMS), a hangszóró membrán és az elektroakusztikus átalakító szócikkekre.

Autóba való hangszórók

Koaxiális autóhangszórók

Komponens autóhangszórók

Autós mélynyomók

Koaxiális autóhangszórók Komponens autóhangszórók Autós mélynyomók

Különálló passzív, autóba építhető hangszórók, ezekhez kapcsolódó autós erősítők és autós mélynyomók. A koaxiális hangszórók az átlagos felhasználó számára alkalmasak. A drágább elkülönített magassugárzóval felszerelt komponens autóhifi rendszerek a jobb hangzást igénylő autóhifi rajongók számára készülnek.

Hangfal tartozékok

A hangfalak esetében két nagyon fontos tartozék csoportról beszélünk. Egyik a kábelek rengetege, másik a különböző hangfal állványok és tartók. A hangfal kábelek az otthoni audió rendszer kialakításában, vagy hangfal építés során játszanak fontos szerepet. Ezek a tevékenységek megkövetelik a hozzáértést, ezzel ellentétben egy „halandó” felhasználó számára elég tudni, hová csatlakozik a mikrofon, ha karaoke party-t szervezünk.

Hangfal állványok

A hangfal állványok több felhasználási területen is jó szolgálatot tehetnek. A zenekari hangfalak nem hevernek csak úgy a földön és különböző események hangosítása során is szükséges a hangfalak pozicionálása. Ha otthonra építünk Hifi hangrendszert és nem áll rendelkezésünkre hely a polcsugárzók számára akkor is szükség van megfelelő hangfal állványokra. A különböző márkaspecifikus hangfal tartók a multiroom rendszerekkel együtt indultak fejlődésnek, az ilyen állványok esetén fontos szerepet kap a kábelelvezetés.

Hangfal ár

A hangfalak árai esetében nagy a szórás. Mivel hangszórónak tekintjük a telefonos mini hangfalakat és a profi audiofil Hifi berendezéseket is, ez megmutatkozik az árcímkén is. A vezeték nélküli technológiák fejlődésével, az élet minden területére találunk megfelelő hangfalat.

Hangfal ár – a legolcsóbbak

Rengeteg felhasználó számára ismeretlen az audió rendszereket övező szakzsargon, ők csak egy telefonhoz kapcsolódó kompakt kis hangfalat szeretnének. Pontosan az ilyen kis hangsugárzók szerepelnek az ár szerinti rangsor elején. Nem várható el tőlük tökéletes hangreprodukció, de egy baráti összejövetel vagy egy kültéri edzés során remekül teljesítenek.

Hangfal ár – a legdrágábbak

Ezek a hangfalak már egy teljesen más vonalat képviselnek. Megjelenésük inkább bútor jellegű, a letisztult formához széles frekvenciatartomány tökéletes visszaadása tartozik. A kapcsolatteremtés terén több típust is támogatnak és elérhetőek a smart funkciók is. A legdrágább design hangfalak után következnek a prémium 5.1 hangrendszerek és a high end party hangfalak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Niceboy RAZE 3 Titan Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, mikrofon, SBC támogatása, FM rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény
24 990 Ft

2.
JBL Charge 4 zöld Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény
45 090 Ft

3.
JBL Flip 5 szürke Beszállítás alatt > 5 db Várható 2021. 10. 27.
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény
33 490 Ft

Még több
1 226 tétel
Classic Kategória
JBL Charge 5 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

63 990 Ft áfa nélkül 50 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n01
Arany középút
JBL Partybox 100
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 18000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth mikrofon, 12 óra akkumulátor üzemidő, 160W teljesítmény

104 990 Ft áfa nélkül 82 670 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q1
Premium Kategória
Sonos SUB - matt fekete - Mélynyomó
Típusok
Sonos SUB - matt fekete
Mélynyomó - aktív vezeték nélküli, 25 Hz min. frekvencia

259 890 Ft áfa nélkül 204 640 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON007d
Niceboy RAZE 3 Titan
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, mikrofon, SBC támogatása, FM rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NCB044r
JBL XTREME3 fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL XTREME3 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

90 490 Ft áfa nélkül 71 250 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090h7a
JBL Flip Essential
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 12 óra akkumulátor üzemidő, 16W teljesítmény

29 990 Ft áfa nélkül 23 610 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j5a1
JBL Charge 5 squad
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

63 990 Ft áfa nélkül 50 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n07
EDIFIER R1280DBS fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2-sávos, 85 dB/mW érzékenység, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 42W teljesítmény

42 890 Ft áfa nélkül 33 770 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDFg03a
LG ON9
Hangfal - aktív, 2-sávos, optikai digi audio, 6,3 mm jack, Bluetooth, mikrofon, AAC és SBC támogatása, rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, távirányító,

+ INGYEN Mikrofon NGS

157 090 Ft áfa nélkül 123 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG5019a2
JBL Flip 5 fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

33 490 Ft áfa nélkül 26 370 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3f
Marshall Emberton BT Black & Brass - Bluetooth hangszóró Típusok
Marshall Emberton BT Black & Brass
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, IPx7 védettség, 20 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

58 290 Ft áfa nélkül 45 900 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRS029n6
LG SN8Y
SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel, távirányító

-9% 178 110 Ft
162 190 Ft áfa nélkül 127 710 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b4
JBL CLIP4 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 10 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

19 690 Ft áfa nélkül 15 500 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090i1n2
EDIFIER R1280DB barna - Hangfal Típusok
EDIFIER R1280DB barna
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2-sávos, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, SBC támogatása, 42W teljesítmény

42 890 Ft áfa nélkül 33 770 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDFg02b
JBL GO 2 champagne - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL GO 2 champagne
Bluetooth hangszóró - aktív, 180 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 5 óra akkumulátor üzemidő, 3,1W teljesítmény

9 890 Ft áfa nélkül 7 790 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ0911a7
Logitech Speaker System Z906
Hangfal - aktív, 5.1 hangrendszer, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, aktív mélynyomó, optikai digi audio, koaxiális digi audio, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító, 500W teljesítmény

92 590 Ft áfa nélkül 72 910 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL081a
JBL Charge 5 szürke
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

63 990 Ft áfa nélkül 50 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n04
JBL Flip 5 Squad
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

33 490 Ft áfa nélkül 26 370 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3e
Sony SRS-XB43 kék - Bluetooth hangszóró Típusok
Sony SRS-XB43 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, NFC, mikrofon, hangsegéd, IPx7 védettség, AAC, LDAC és SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 24 óra akkumulátor üzemidő,

59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS476f43b2
JBL Charge 4 piros - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL Charge 4 piros
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

45 090 Ft áfa nélkül 35 500 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9m6
Bose Soundlink Mini Special Edition, fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, Bluetooth vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő,

60 590 Ft áfa nélkül 47 710 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOS800a1a1
JBL CLIP4 squad
Bluetooth hangszóró - aktív, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 10 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

19 690 Ft áfa nélkül 15 500 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090i1n7
LAMAX Sounder2
Bluetooth hangszóró - aktív, 115 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.0, IPx7 védettség, SBC támogatása, 12 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LMA019t1a
JBL Boombox 2 fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL Boombox 2 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, kijelző, 24 óra akkumulátor üzemidő, 80W teljesítmény

157 190 Ft áfa nélkül 123 770 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8m1

Hangfalak és hangszórók

hogyan válasszunkHogyan válasszuk ki a legjobb lemezjátszót? A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük...
A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a...
Bluetooth hangszóróA nappaliban és az erdőben: A Sonos Move hangszóró hangzása mindig nagyszerű Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz...
További cikkek Összes cikk

Hangfalak és hangszórók

A hangszórók elektroakusztikus jelátalakítók. Ez a szakmegnevezés azt jelenti, hogy a hangszóró olyan eszköz, amely az elektromos jelet hanggá változtatja. Általában egy membránból, egy tekercsből és egyéb részekből áll.

Az emberi fül elméletileg 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciájú hangokat hallhat. Ezért a hangszórók úgy lettek tervezve, hogy ideális esetben lefedjék ezt az egész spektrumot. Minél alacsonyabb frekvenciát játszanak le a hangszórók, annál mélyebb hangot adnak. Ezt különösen az olyan effekteknél fogod értékelni, mint pl. a robbanások, vagy zenehallgatás közben (a basszust és a dobokat teljesen színesen hallhatod).

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangfalak és hangszórók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangfalak és hangszórók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangfalak és hangszórók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangfalak és hangszórók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB10
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ