30 dnů na vrácení Výměna nevhodného dárku

Fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Érzékelő mérete
Érzékelő felbontása
0,00 Mpx
42,4 Mpx
-
Maximális videófelbontás
8K
(3)
(19)
5K
(3)
(176)
5,7K
(3)
Memóriakártya típusa
SD
(235)
SDHC
(174)
SDXC
(163)
Memóriakártya nélkül
(74)
Micro SD
(35)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(22)
Fekete
(239)
Piros
(13)
Lila
(5)
Barna
(4)
Kék
(14)
Narancssárga
(9)
Rózsaszín
(6)
Ezüst
(25)
Szürke
(4)
Többszínű
(1)
Zöld
(10)
Arany
(1)
Sárga
(9)

A fényképezőgépek éles képeket, kiváló minőségű videofelvételt és számos haladó funkciót kínálnak. A számos modell közül az automatikus üzemmódokat kereső kezdők, de a lelkes fotósok is megtalálhatják a nekik való digitális fényképező típust. Lássuk, miben különböznek az egyes fényképezőgép típusok, és melyik a legmegfelelőbb számodra.

Tovább

Hogyan válasszunk fényképezőgép típust?

A megfelelő fényképezőgép kiválasztása nehéz lehet. Többféle típus létezik, és számos olyan paraméterre is oda kell figyelni, amelyek különösen a kezdők számára okozhatnak gondot. Az alábbiakban a legfontosabb paramétereket tárgyaljuk, és megpróbáljuk a lehető legkönnyebbé tenni a választást. Kezdésként íme például a négy alaptípus.

Kompakt fényképezőgépek

A kompakt fényképezőgép ideális választás az amatőr, illetve alkalmi fotósok számára. Nagyon jól működik, különösen amikor fontos családi pillanatokat kell elkapni a kirándulások vagy ünnepek alkalmával. A kedvező ár, a kis méret és könnyű súly mellett a felhasználók különösen a könnyű kezelhetőséget élvezhetik.

A kompakt fényképezőgépek típusai

Számos fényképező típus létezik. Válassz annak megfelelően, hogy mire szeretnéd leginkább használni a fényképező eszközt.

 • Az egyszer használatos fényképezőgépek egyszerű gépek, melyek hagyományos filmre rögzítik a felvételeket.
 • Gyermek fényképezőgépek – olcsó digitális fényképezőgépek alapvető funkciókkal és egyszerűsített kezelési móddal.
 • Vízálló fényképezőgépek – tartós fényképezők, amelyek jól bírják az esőt és akár a pár méteres merülést is.
 • Szelfi kamerák – fényképezőgépek 180°-ban dönthető/forgatható kijelzővel, hogy szelfi képek/videók készítése közben is jól lássuk magunkat és jól állítsuk be a felvételt.
 • Professzionális kompaktok – a legjobban felszerelt és egyben a legdrágább gépek kiváló képminőséggel, teljes manuális beállítási lehetőséggel.
 • Ultrazoomok (Bridge) – fényképezők 10-80-szoros optikai zoommal, haladó funkciókkal és átlag feletti képminőséggel.

A kompakt fényképezőgép viszonylagos egyszerűsége miatt nagyszerű digitális fényképezőgép kezdőknek.

Instant fényképezőgép – modern, mégis retro fényképezőgép nyomtatóval

Az instant fényképező típusokat, amelyeket Instax-nak vagy Polaroidnak is neveznek alapjában véve a népszerű Polaroid kamerákból fejlesztették ki. Ezek a fényképezőgépek képesek a rögzített képet azonnal kinyomtatni az exponáló gomb megnyomása után (a kép teljes előhívásához néhány másodperc szükséges). Az instant fényképezőgépek egyes modelljei lehetővé teszik a képek elmentését memóriakártyára, úgy, ahogy azt a hagyományos digitális kompakt fényképezőgépek teszik. Az alacsony áruk miatt az instant fényképező modellek a legkelendőbb típusba tartoznak.

A tükör nélküli fényképezőgépek lehetővé teszik az objektívek cseréjét a helyzetnek megfelelően

A MILC fényképezőgépek vagy tükör nélküli digitális fényképezőgépek lényegében kompakt fényképezőgépek lehetővé teszik az objektívek cseréjét. Képminőségüket tekintve még a hagyományos tükörreflexes fényképezőgépekkel is vetekednek. A fő különbség a két modell között a tükör és az optikai kereső hiánya, amit sok fotós nem szeret.

Digitális tükörreflexes fényképezőgépek

A DSLR fényképezőgépek A digitális tükörreflexes fényképezőgépeket a komolyabban fotózó amatőröknek és természetesen a profiknak ajánljuk. Az egyik fő előnyük a cserélhető objektív, amely nagy fokú rugalmasságot biztosít. A kompakt fényképezőgépekkel összehasonlítva fejlettebb funkciókkal bírnak és kézileg állítható a rekeszérték, a zársebesség, az ISO érzékenység és az egyéb paraméterek a fényképezők vázán található vezérlők segítségével.

i

A tükörreflexes fényképezőgépek optikai keresőt használnak, amely pontosan és torzítás nélkül jeleníti meg a képet. Hosszabb akkumulátor-üzemidőt vagy külső tartozékok csatlakoztatását is lehetővé teszi.

Az objektívek elengedhetetlenek minden komolyabb fényképező modellhez

Az objektívek helyes megválasztása és a különböző szituációkban való használata a tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek esetében megkülönbözteti az amatőr fotóst a profiktól. Minden fotós előbb-utóbb megszereti a különböző helyzetekhez, fotótípusokhoz és napszakokhoz való objektíveket. Ezért van az, hogy egy digitális fényképezőgép segítségével több ezer teljesen különböző képet lehet készíteni, így szinte végtelenek a fotós lehetőségei.

Kínálatunkban mobiltelefonokhoz való objektíveket is találsz.

Fényképezőgépek kiválasztása - a legfontosabb paraméterek

Akár egy kis méretű fényképezőgép modellt választasz, akár egy csúcskategóriás DSLR-re vágysz, van néhány paraméter, amit figyelembe kell venned a kiválasztás során. Nem feltétlenül igaz, hogy az olcsó fényképezőgépek gyengébb specifikációkkal rendelkeznek, ezért érdemes alaposan átgondolnod a választást.

 • Szenzorméret – minél több pixel található a szenzoron, annál nagyobb képet eredményez.
 • A szenzor felbontása – minél nagyobb, annál több részletet rögzít a fényképező és annál közelibb lehet a kép.
 • Stabilizálás – megakadályozza a kép elmosódását ha gyenge fényviszonyok között készítesz képet, a videofelvételeknél csökkenti a rezgést.
 • Az objektív fényereje – nagyobb fényerő (kisebb f/ utáni érték) javítja a fényképezőgép képességeit a sötétben.
 • Videófelbontás a televíziók és telefonok felbontásával együtt folyamatosan nő. Már 4K felbontású fényképezőgépek is kaphatók.
 • Kijelző mérete – a nagyobb képátlójú fényképező kijelzőn jobban lehet ellenőrizni a képeket. A felbontás a kép finomságával függ össze.
 • Vezetéknélküli funkció – a Wi-Fi-nek vagy a Bluetooth-nak köszönhetően a fényképezőgép okostelefonnal is összeköthető.

Webkamera funkcióval rendelkező digitális fényképezőgépek a tartalomkészítőknek

A fényképezőgépek webkamera funkcióval most keresettebbek, mint valaha. Egy olyan korban, amikor nem csak a játékosok, hanem a zenészek, a vloggerek, általában a kreatív emberek, sőt a tanárok is streamelnek, a képminőséggel szemben támasztott követelmények magasak. Sok tartalomkészítő ezért a hagyományos webkamera helyett digitális fényképezőgép modellt választanak, amelyeknek webkamera funkciója is van.

Milyen fényképező kell a vlogoláshoz?

A digitális fényképező vlogoláshoz gyakran kiváló minőségű, beépített mikrofonnal, szélvédelemmel, vagy különböző, vlogoláshoz igazított állványokkal egy csomagban kapható. Előnyt jelent a minőségi vaku is, amely a kültéri körülményektől függetlenül megfelelő megvilágítást biztosít.

Ha Wi-Fi támogatással rendelkező digitális vlog kamerát vásárolsz, nézd meg a többi funkciót is. Egyes digitális fényképezőgépek közvetlenül a felhőbe tölthetik fel a videókat és képeket, ahol kényelmesen feldolgozhatod őket.

A streaminghez bizonyos extra funkciók szükségesek

A streaming kamerák esetén a webkamera funkció mellett még egy kis pluszra is szükség van. A felpattintható kijelző nagyon hasznos, mivel magad felé fordíthatod, így azonnal láthatod, hogy a rajta vagy-e a felvételen, és hogy a kamera fókuszban van-e streamelés közben. A távirányító a gyors korrekciókhoz is jól jön.

i

A streaminghez használt kamerának nem feltétlenül kell mikrofonnal rendelkeznie. A profik több kamerát használnak, gyakran egymástól több méterre, és külön mikrofonnal rendelkeznek a hang rögzítéséhez.

Digitális fényképezőgép gyártó szerint is kiválasztható

A fényképezőgépek gyártó szerint is választhatók. Gyakran azok választanak digitális fényképezőgép modellt, akik már ismernek egy márkát, vagy megvették az objektíveket, és új fényképező eszközt keresnek. Nem minden objektív és digitális fényképezőgép kompatibilis egymással, gyakran még ugyanattól a gyártótól sem. Ha azonban ugyanazt a márkát választod, nagyobb az esélye annak, hogy a fényképező és az objektív kompatibilisek lesznek egymással.

Fényképezőgép tartozékok - hozd ki a legtöbbet digitális fényképezőgép modelledből

A digitális fényképezőgép tartozékok segítségével a fényképezőgépek egyszerűen frissíthetők vagy védhetők. A gyakori fényképező kiegészítők közé tartoznak a szűrők, pántok, memóriakártyák, de a külső vakuk, keresők vagy mikrofonok is.

Nem tudod, milyen tartozékokat válassz fényképezőgép eszközödhöz? Próbáld ki a kezdő fotós szettet. Ezek gyakran olyan alapfelszerelést tartalmaznak, mint például a táskák, állványok, UV-szűrők és egyéb alapvető eszközök.

A vadkamerák automatikus zárkioldóval rendelkező fényképezőgépek

A vadkamerák olyan speciális kamerák, amelyek aktiválják magukat, és fényképet vagy videót készítenek, amikor egy személy vagy állat mozgását észlelik. Leggyakrabban magánterületeken használatosak, így megvédve a tulajdont a tolvajoktól és a vandalizmustól, de az erdőben is használják őket a vadon élő állatok megfigyelésére és fényképezésére.

i

Ha nem vagy biztos abban, melyik fényképezőgép lenne a legmegfelelőbb számodra, segítünk. Válassz vásárlóink véleménye alapján, és nézd meg, ügyfeleink szerint melyik a legjobb fényképezőgép. Ne hagyd ki részletes Hogyan válasszunk digitális kamerát című útmutatónkat sem.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II Value Up Kit Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, táska, objektív sapka és vázsapka a csomag része
169 990 Ft

2.
Fujifilm Instax mini 12 Clay White Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, fehér barva
29 900 Ft

3.
Fujifilm Instax mini 12 Blossom Pink Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, rózsaszín barva
29 900 Ft

Még több
355 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Fujifilm Instax mini 12 Clay White - Instant fényképezőgép Típusok
4,9 10×
Fujifilm Instax mini 12 Clay White
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, fehér barva
29 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
FujiFilm X-S20 + Fujinon XF XF 18-55mm f/2,8-4,0 R LM OIS - Digitális fényképezőgép Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
FujiFilm X-S20 + Fujinon XF XF 18-55mm f/2,8-4,0 R LM OIS
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, selfie tükör, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, Fujifilm X bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 0,00 Mpx, max. videófelbontás 6K, kijelző mérete 0,12", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, USB-C, jack 3,5 mm és MicroHDMI a felszerelés része, mérete 8,51 × 12,77 × 6,54 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,5 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív a csomag része
648 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG260a1a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm IS STM - Digitális fényképezőgép Ingyen
Alzabox szállítás
4,5
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm IS STM
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, elektronikus kereső, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó és korlátlan rögzítés, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI, külső mikrofon és USB-C a felszerelés része, mérete 8,8 × 12,6 × 8,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,382 kg, objektív a csomag része
417 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0989b1a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Panasonic Lumix DC-S5 Mark II + Lumix S 50 mm f1.8 - Digitális fényképezőgép Ingyen
Alzabox szállítás
4,0
Panasonic Lumix DC-S5 Mark II + Lumix S 50 mm f1.8
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, elektronikus kereső, elektronikus képstabilizálás, Leica L bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 6K, aktív hűtés, Panasonic Lumix S 20-60 mm f/3,5-5,6 Macro O,I,S, objektív, kijelző mérete 0,12", kijelző felbontása 1,84 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,23 × 13,43 × 9,01 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,74 kg, szíj/pánt, töltőkábel/adapter, objektív, objektív sapka és vázsapka a csomag része
1 012 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON520a1b
Fujifilm Instax mini 12 Blossom Pink - Instant fényképezőgép Típusok
4,9 10×
Fujifilm Instax mini 12 Blossom Pink
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, rózsaszín barva
29 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OF111a12m2
Fujifilm Instax Mini EVO Brown - Instant fényképezőgép
Típusok
4,7
Fujifilm Instax Mini EVO Brown
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, max. SD kártya méret 32 GB, bluetooth,, 1/5" érzékelő, optikai kereső, 0,12" kijelző, min. záridő 1/8000 s, tömege 0,285 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része, barna barva
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF2511a2b
Sony Alpha A6700 fekete + E 18-135mm f/3.5-5.6 - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8
Sony Alpha A6700 fekete + E 18-135mm f/3.5-5.6
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 26 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, magassága 6,9 cm, tömege 0,409 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, objektív és vázsapka a csomag része
846 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS073d1c
Nikon Z5 + Z 24-200 mm f/4-6.3 - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
4,0
Nikon Z5 + Z 24-200 mm f/4-6.3
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Nikon Z bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,3 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3,2", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Wi-Fi, mini HDMI, külső mikrofon, USB-C és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,05 × 13,4 × 6,95 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,59 kg, objektív a csomag része
777 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI2115a4
5,0
Sony ZV-1
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , JPEG és DCF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,294 kg
289 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv1
5,0
Sony ZV-1F vlogkamera
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, elektronikus (EVF) kereső, kijelző mérete 0,30", kijelző felbontása 0,92 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 64 GB, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 6 × 10,5 × 4,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,256 kg, akkumulátor, USB kábel és használati útmutató a csomag része
+Ajándék Fényképezőgép akkumulátor SONY melynek értéke 21 190 Ft
279 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS080zv2
Canon EOS R50 fekete + RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7
Canon EOS R50 fekete + RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, elektronikus képstabilizálás, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM objektív, kijelző mérete 2,95", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,329 kg, szíj/pánt, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
393 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0990b2
4,9 45×
Canon EOS 250D fekete + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,449 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
289 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b2
Canon EOS R50 váz, fekete - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7
Canon EOS R50 váz, fekete
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás nélkül, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, kijelző mérete 2,95", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,329 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része
343 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0990b1
Polaroid Now Gen 2 E-box Black & White - Instant fényképezőgép
Típusok
5,0
Polaroid Now Gen 2 E-box Black & White
Instant fényképezőgép - USB-C, fehér és fekete barva
50 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105r1f
3,5
Kodak Fun Saver Flash
Egyszer használatos fényképezőgép - egyszer használatos, beltéri és kültéri felvételek készítéséhez, tökéletes esküvőkre vagy partikra, beépített vaku, a mellékelt film 27 képkockát tartalmaz, a képek előhívhatók, digitalizálhatók és kinyomtathatók, anyaga: újrahasznosítható műanyag
5 690 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a07
4,5
Kodak Fun Flash 27+12 Disposable
Egyszer használatos fényképezőgép - ideális kültéri fotózáshoz, vakut és Kodak filmet tartalmaz 39 képkockával és ISO 400 érzékenységgel, fix fókusz 1 métertől a végtelenig történő felvételkészítéshez, újrahasznosítható műanyagból készült
7 330 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a3
Polaroid Now Gen 2 Black - Instant fényképezőgép
Típusok
4,0
Polaroid Now Gen 2 Black
Instant fényképezőgép - beépített vaku, USB-C, akkumulátor üzemideje 120 kép, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 79 × 79 mm (Ma×Sz), 2:3 oldalarány, tömege 0,46 kg, szíj/pánt, használati útmutató és USB kábel a csomag része, kék barva
Leárazás -13 %
39 190 Ft 44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR103a4
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete - Instant fényképezőgép
Típusok
4,6 16×
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, tömege 0,296 kg, használati útmutató és használati útmutató a csomag része, fekete barva
+Ajándék Tok Fujifilm melynek értéke 18 290 Ft
54 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF1105a
Sony Alpha A7 II + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 16×
Sony Alpha A7 II + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,3 Mpx, Full HD video, Log és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,24 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Duo memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,57 × 12,69 × 5,97 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,556 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív, tartó, objektív sapka és vázsapka a csomag része
+2 ajándék melynek értéke 40 680 Ft
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS072i1p6
Sony Alpha A7 IV váz - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 11×
Sony Alpha A7 IV váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, mérete 9,64 × 13,13 × 7,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,658 kg
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 590 Ft
1 044 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS170a
5,0
Panasonic LUMIX DMC-G80 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S.
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Micro 4/3 bajonett, Micro 4/3 érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0 és Wi-Fi, micro HDMI a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 8,9 × 12,84 × 7,43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,505 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív, objektív sapka és vázsapka a csomag része
274 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ON082b1d
Sony Alpha A7 III váz - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 20×
Sony Alpha A7 III váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,65 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 590 Ft
720 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS160a
Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS - Digitális fényképezőgép
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 11×
Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, objektív a csomag része
+2 ajándék melynek értéke 40 680 Ft
1 141 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS170b
Canon EOS R8 váz - Digitális fényképezőgép Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,7
Canon EOS R8 váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, Canon RF bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, mérete 8,61 × 13,25 × 7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,46 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része
692 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0990a1

Fényképezőgépek

4K tvA Dolby Vision feljavítja a megjelenített tartalom minőségét A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
fejhallgatókSamsung Galaxy Buds2 Pro (BEMUTATÓ): kompakt fülhallgató kifinomult hangzással A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
A CES 2022-n a Samsung bemutatta új kompakt projektorát, mely a The Freestyle névre hallgat. Azonban ez nem egy akármilyen Samsung projektor: egyszerűen beállítható, így alapvetően csak bekapcsolod és már vetíthetsz is, kiváló kép- és hangminőséget nyújt, valamint...
További cikkek Összes cikk

Fényképezőgépek

A digitális fényképezőgépek a hagyományos filmet használó gépekhez hasonló konstrukciók. A kép rögzítéséhez azonban fényérzékeny CCD vagy CMOS típusú érzékelőket használnak, majd az elkészült képet digitális formában őrzik meg a belső memóriában vagy a memóriakártyán. A rögzített képeket rögtön ki is nyomtathatjuk vagy elmenthetjük a számítógépre, hogy szerkeszthessük is a fájlokat. A digitális fényképezőgépek új és hasznos funkciókat kínálnak, például a fényképek azonnali megtekintését az LCD kijelzőn, a fotók törlését közvetlenül a gépről vagy a videók rögzítését, hanggal együtt is.

A digitális fényképezőgépek között megkülönböztetünk kompakt és tükörreflexes digitális fényképezőgépeket. A kompakt digitális fényképezőgépek a kevésbé igényes felhasználók számára ideálisak. Kis méretűek, könnyűek és egyszerű, felhasználóbarát a kezelésük. Kiváló a nyaralások, kirándulások vagy családi ünnepek pillanatainak megörökítésére. A digitális tükörreflexes fényképezőgépeket olyan fotósok számára tervezték, akik kiváló minőségű fényképeket szeretnének. A tükörreflexes gépre a kompaktokkal szemben lényegesen jobb érzékelési paraméterek, gyorsabb zársebesség és nagyobb érzékelési chipek jellemzőek. A készített képek minősége nagymértékben függ az adott témához kapcsolódó kézi beállításoktól. A tükörreflexes fényképezőgépek portrék készítésére és sportfotózásra is alkalmasak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ