30 dnů na vrácení Shop roku

Borotvák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(14)
Férfi
(127)
Terület
Arc
(123)
Szemöldök
(12)
Láb
(19)
Intim részek
(20)
Hát
(16)
Test
(56)
Borotva mechanizmus
Rezgőkéses
(82)
Körkéses
(47)
Tápellátás
Hálózati
(45)
Akkumulátor
(104)
Elemes
(41)
Elemek típusa
AA
(4)
AAA
(1)
Ni-MH AAA
(4)
Ni-MH akkumulátor
(2)
Li-ion újratölthető
(71)
Beépített újratölthető
(5)

Az elektromos borotvák és szakállvágók nagyban megkönnyítik az életet, mivel kényelmesebbé, gyorsabbá teszik a borotválkozást, és gyakorlatilag kiküszöbölik annak kockázatát, hogy megvágd magad. Választáskor fordíts különös figyelmet a borotva mechanizmus típusára, az akkumulátor töltési módjára és a kiegészítő funkciókra. Tanácsot adunk, hogy miként válaszd ki a számodra legmegfelelőbb elektromos borotvát.

Tovább

Milyen előnyei és hátrányai vannak az elektromos borotvának a hagyományos borotvához képest?

Sok ember szerint a hagyományos borotvák ideje már rég lejárt. Nem csoda, hiszen az elektromos borotvák számos előnnyel járnak.

  • Több évig is használhatók.
  • A borotválkozás kényelmesebb.
  • A vágások veszélye nem áll fenn.
  • Sokkal gyorsabb velük a borotválkozás.
  • Számos egyéb funkcióval rendelkeznek.
  • Magasabb vételár.
  • Használatuk némi gyakorlatot igényel.

i

Természetesen a hagyományos borotvák ideje nem teljesen járt le, hiszen számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyeket az elektromos borotvák nem képesek nyújtani. A hagyományos borotvák legfontosabb előnyei közé tartozik a gyors és olcsó beszerzés, hiszen szinte bármelyik boltba besétálva megvásárolhatók és alacsony beszerzési áruknak köszönhetően kiválasztásukkor nem kell számos tényezőt és paramétert fontolóra venni. A férfi hagyományos borotvák kiválasztásakor a legfontosabb kérdés, hogy eldobható vagy cserélhető fejes modellt kívánunk használni. Hölgyek esetén az epilátorok használata egyre inkább elterjedt, de sokan továbbra is előnyben részesítik a női hagyományos borotvát

Kinek alkalmasak az elektromos borotvák?

Az elektromos borotvákat mind a férfiak, mind a hölgyek széles körben használják. A férfi és női modellek azonban kissé eltérnek egymástól.

  • A női borotvák a női test minden ívéhez alkalmazkodnak. Pengéjük érzékeny a finom bőrre. A női elektromos borotvákkal garantált a sima végeredmény és a gyönyörű megjelenés.
  • A férfi borotvákat szakáll vágására vagy módosítására tervezték, de a test bármely felületén használhatók. A férfi elektromos borotvák igazodnak az arc kontúrjához, az érzékenyebb bőrhöz, valamint a kemény és rakoncátlan szakállhoz.

Rezgőkéses vs. körkéses borotva - melyiket válasszam?

A borotvákat két alapvető változatban gyártják. Ha naponta borotválkozol, érdemesebb rezgőkéses borotvát beszerezned. Ha azonban csak időnként nyúlsz a készülékhez, válassz körkéses borotvát. Miben különbözik a két típus?

Rezgőkéses borotva

A rezgőkéses borotva egy vagy több lyukacsos acélpengével van felszerelve, amelyek lyukai acélborotvákat rejtenek - a lyukakon átmenő szőröket ezek a kések vágják le. A borotva feje tökéletesen idomul az arc formájához, így a borotválkozás hatékonyabb. Alkalmas rövidebb szakállhoz, mivel nagyon gyorsan és pontosan borotvál.

Rezgőkéses borotvával a kívánt eredmény eléréséhez borotválkozz hosszú, egyenes mozdulatokkal. Ezzel szemben a körkéses borotva körkörös mozgás elvén működik.

Körkéses borotva

A körkéses borotva két vagy három forgó fejet használ, s ezek a forgó pengék vágják le a gép fején áthaladó szakállat. A körkéses borotva különösen alkalmas vastagabb és hosszabb szakállra, vagy különböző irányba növő szakáll vágásához. Könnyen alkalmazkodik az arc formájához, így minden szőrt leborotvál.

Körkéses elektromos borotva
Körkéses borotva

Rezgőkéses elektromos borotva
Rezgőkéses borotva

i

Ha neked azok a borotvapengék tetszenek, amelyeket nagyapáinknál vagy apáinknál láttunk, a hagyományos borotva az ideális választás. Ezek úgy néznek ki, mint a régi zsiletes borotvák, de azzal a különbséggel, hogy a borotvapengék a fejbe vannak helyezve. Ezen kívül gyönyörű dizájnnal is büszkélkedhetnek.

Nedves vagy száraz borotválkozáshoz fogod használni ez elektromos borotvádat?

Az elektromos borotva kiválasztása előtt át kell gondolni, hogy mihez vagy szokva, és hogy inkább a nedves vagy száraz borotválkozást részesíted előnyben. Melyek a fő különbségek?

  • A száraz borotválkozás mindenképpen gyorsabb és kényelmesebb - csak bekapcsolod a borotvát, és gyakorlatilag bárhol megborotválkozhatsz. Azonban a keményebb szakállat ez a módszer nem borotválja le teljesen, továbbá irritálhatja az érzékenyebb bőrt.
  • A nedves borotválkozás hab vagy gél segítségével fáradságosabb, de így keményebb szakállat is borotválhatsz, amely ennek a nedvesítésnek köszönhetően megpuhul. Érzékenyebb bőrre is alkalmas, és irritációra nem kerül sor.

Elektromos borotvádat 3 különböző módon töltheted fel

A töltési mód kiválasztásakor egy egyszerű szabály érvényes. Ha leggyakrabban a fürdőszobában szoktál borotválkozni, és nem zavar a kábel, válassz hálózati töltésű elektromos borotvát. Ha azonban neked fontos a kényelem és az, hogy utazáskor is használhasd a gépet, akkor válassz a vezeték nélküli vagy akkumulátoros borotvák közül.

  1. A hálózati töltésű borotvákat az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni - ezért fontos, hogy legyen aljzat a csap vagy a tükör közelében. Ezek a borotvák nem alkalmasak nedves borotválkozáshoz.
  2. Az akkumulátoros borotvák speciális akkumulátort tartalmaznak, amelyet kábel vagy töltőállomás segítségével tölthetsz fel. Elég feltölteni és használhatod bárhol és bármikor.
  3. Az elemes borotvák AA vagy AAA elemekkel működnek. Csak helyezd be az elemeket, és a gép használatra kész. Hátránya, hogy gyakran kell elemet vásárolni, hogy mindig kéznél legyenek.

A működési idő a kiválasztott modelltől és a tápegység típusától függően változik - általában a borotvák 20 és 90 perc között képesek működni. A töltési idő ekkor körülbelül egy óra.

Az elektromos borotvák a különféle tartozékoknak köszönhetően bármilyen hosszúságban képesek vágni

Az elektromos borotvák különféle tartozékokkal vásárolhatók, így nemcsak tökéletesen sima borotválkozáshoz használhatók, hanem rövid frizura vagy elegáns borosta megalkotására is alkalmasak. Az Alza bal oldali menüjének paraméterszűrőjében különféle, 0,05 és 32 mm közötti vágáshosszt választhatsz ki. A borotvának több tartozéka is lehet, így tetszés szerint válogathatsz a stílusok között.

Mindenre alkalmas borotvát keresel? Figyelj a kiegészítő funkciókra és tartozékokra

Ha olyan borotvát keresel, amely megkönnyíti a borotválkozást és a szakáll igazítását, vess egy pillantást a készülék extra funkcióira és tartozékaira.

  • A vízállóság akkor fontos, ha a nedves borotválkozást részesíted előnyben, azaz a borotvát akár a zuhany alatt is használni kívánod.
  • Az öblíthetőség vagy vízállóság a könnyű tisztítás és karbantartás feltétele - használat után elég vízzel leöblíteni a borotvát.
  • A LED töltésjelző lámpával jelzi, mikor kell feltölteni a gépet.
  • A tisztítóállomás megtisztítja a borotvát a szőrtől és a baktériumoktól, megolajozza a gépet és újratölti az akkumulátort is.
  • A digitális kijelző általában az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja - így tudni fogod, mikor kell feltölteni a gépet.
  • A Bluetooth funkcióval a készüléket mobiltelefonhoz csatlakoztathatod. Az alkalmazásban tanácsokat kapsz arról, hogyan lehet jobban és hatékonyabban borotválkozni.
  • A gyors töltés funkcióval a borotva körülbelül 5 perc alatt feltölthető.

Borotvák és karbantartás - modellenként változó

Legjobb a borotvát minden borotválkozás után megtisztítani. Karbantartásra azonban akkor is szükség van, ha a gép leáll, vagy már nem olyan erős. Egyes modellek tisztító állomása teljesen megtisztítja őket. Ha a gép mosható, akkor elég vízzel leöblíteni. Olcsóbb modellek esetén elég a géphez mellékelt kefe használata.

Válaszd ki kedvenc gyártóid borotva modelljeit

Ha van kedvenc gyártód, akkor a borotva kiválasztása ennek alapján is történhet. Mely márkák népszerűek?

  • A Philips borotvák pontosan követik az arc formáját, és tökéletesen siklanak a bőrön, puhává és simává varázsolva azt. Még a vastagabb, keményebb és göndörebb szakállak tulajdonosainak sem kell aggódniuk.
  • A Braun borotvák egyenes vonalban mozognak, így nem kell túl sokáig a borotvát a bőrödön járatnod, ami csökkenti az irritációt. A borotva a szakáll sűrűségének megfelelően képes beállítani a teljesítményt is.
  • A Remington borotvák számos innovatív technológiával büszkélkedhetnek, amelyek még a kóbor szálakat is megragadják, követik az arc körvonalait és ergonomikusan formázottak a kényelmes borotválkozás érdekében. A borotva csendes működése szintén előnyt jelent.

i

Érdekel a többi vásárló véleménye? Akkor olvasd el, mit mondanak a borotvákról szóló vélemények.

A tökéletes megjelenéshez érdemes hajvágót is beszerezni

A hajvágó mindenki számára szükséges, aki ad a  megjelenésre. A sokféle tartozéknak köszönhetően olyan hosszúságot választhatsz, amely neked leginkább megfelel, és amellyel jól fogod érezni magadat. A szakállborotvákhoz hasonlóan bizonyos paraméterekre, például az áramellátás típusára, a pengék anyagára vagy a választható tartozékokra is érdemes odafigyelni a hajvágó kiválasztásakor.

Az elektromos borotva és hajvágó egyben gazdaságos és praktikus választás

A tökéletes megjelenés eléréséhez a legmegfelelőbb választás az elektromos borotva és hajvágó egyben. Használatkor csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a megfelelő tartozékot - akár borotválkozáshoz, akár hajvágáshoz.

Borotva tartozékokra biztosan szükséged lesz. Ide tartoznak a pengék és zsilettek, borotvafejek, karbantartáshoz szükséges termékek, borotvahabok vagy borotválkozás utáni ápolószerek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft

2.
Női borotva - láb, intim részek és test szőrtelenítésére, ajánlott nedves borotváláshoz, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, akkumulátoros, elektromos tápellátás, 40 perc működési idő, 10 óra töltési idő, 1 Ni-MH AAA elem szükséges a működéshez
19 990 Ft

3.
Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6551/15 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, vízálló, ergonomikus csúszásmentes markolat és multifunkciós, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, nyomógombos vezérlés
41 990 Ft

Még több
152 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 145×
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA3100
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BRAUN Series 7 71-S7200cc Silver - Borotva
Típusok
4,9 43×
BRAUN Series 7 71-S7200cc Silver
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, működési idő 50 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, fekete és ezüst kivitel
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS682
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 20×
Philips Series 7000 Wet&Dry S7882/55
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, bluetooth, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és borotvafej a csomag része, kék kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS488
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Braun Series 9 PRO+ - sötétszürke - Borotva
Típusok
4,7 99×
Braun Series 9 PRO+ - sötétszürke
Borotva - férfi, használható testre, háton, szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, elemes tápellátás, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 5 mm, feltétek mérete 2 mm, 3 mm és 5 mm, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, tok/tartó és töltőállvány a csomag része, sötétszürke kivitel
184 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAhst30
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1 - Trimmelő
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 118×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, 9 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
50 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs73
Philips SatinShave Series 6000 Wet&Dry BRL146/00 - Női borotva Típusok
4,7 78×
Philips SatinShave Series 6000 Wet&Dry BRL146/00
Női borotva - láb, intim részek és test szőrtelenítésére, ajánlott nedves borotváláshoz, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, akkumulátoros, elektromos tápellátás, 40 perc működési idő, 10 óra töltési idő, 1 Ni-MH AAA elem szükséges a működéshez
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS174
4,7 185×
Philips QP4631/65 OneBlade Alpha 360
Trimmelő - használható szakállra, intim területeken, testre, férfiak részére, funkciók: digitális kijelző, gyorstöltés és vízálló, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, elemes, nyomógombos vezérlés
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzas58
Philips Series 3000X X3001/00 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000X X3001/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 40 perc, töltési idő 1 óra, használatához 1 Ni-MH AAA elem szükséges, pengevédő a csomag része, fekete kivitel
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs20
Braun Series 3 MGK3421, 6in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3421, 6in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs12
5,0 23×
Philips SH91/50
Férfi borotvabetét -
Leárazás -13 %
17 490 Ft 19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHH916
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3441, 8in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs97
Philips Series 3000 S3143/00 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000 S3143/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, pengevédő a csomag része, ezüst kivitel
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs31
4,7 131×
Philips QP6551/30 OneBlade Pro 360 - arcra + testre
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA193
4,6 77×
Philips Series 1000 S1142/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 40 perc, töltési idő 8 óra, használatához Ni-MH AAA elem szükséges, pengevédő a csomag része, szürke kivitel
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs21
Philips Series 3000 S3243/12 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000 S3243/12
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és pengevédő a csomag része, kék kivitel
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs93
SENCOR SMS 4011BL - Borotva
Típusok
4,1 72×
SENCOR SMS 4011BL
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, trimmelős, működési idő 75 perc, töltési idő 8 óra, kék kivitel
Szuper ár
7 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD6307
4,1 60×
Wahl 3615-1016
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 0,4 mm, LED töltésjelző, működési idő 45 perc, töltési idő 14 óra, fekete kivitel
8 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHHS001
3,7 23×
KING C. GILLETTE Beard Trimmer
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és hossz beállítása, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
11 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOL484
Braun Series 5 51-B1000s - Borotva
Típusok
4,6 56×
Braun Series 5 51-B1000s
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 50 perc, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, fekete és kék kivitel
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS197
4,0
Xiaomi Shaver S301
Borotva - női és férfi, használható lábakra, testre, háton, szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, elektromos, akkumulátoros, elemes tápellátás, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, működési idő 3000 perc, töltési idő 120 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, pengevédő, borotvafej és adapter a csomag része, fekete kivitel
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAse7
4,7 127×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5883/10
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, tok/tartó és borotvafej a csomag része, piros kivitel
46 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS365
4,6 94×
Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15
Borotva - férfi, használható intim részeken, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 32 mm, feltétek mérete 3 mm, 5 mm és 7 mm, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, fekete kivitel
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISS0305
BRAUN Series 3 300s - Borotva
Típusok
4,4 148×
BRAUN Series 3 300s
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 0,05 mm, feltétek mérete 0,05 mm, öblíthető, vízálló, működési idő 20 perc, töltési idő 1 óra
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS305
5,0 17×
Philips Series 9000 Wet&Dry S9974/35
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, bluetooth, digitális kijelző, vízálló, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és töltőállvány a csomag része, fekete kivitel
111 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs28

Borotvák

borotvákBraun borotvák a tökéletesen sima arcért és az egész test férfias trimmeléséhez A Braun borotvák és trimmelők tökéletes ápolást nyújtanak az arcod és a tested számára, számos formázási lehetőséget kínálva. Akár új vagy még a borotválkozás világában, akár kivételes szakáll- és hajápolásra vágysz, a Braun borotvákkal és trimmelőkkel mindig tökéletes...
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
A Rowenta három új nyírógép-sorozatot mutat be minden férfi szakállának és hajának tökéletes kezeléséhez. Fedezze fel, hogy mennyire egyszerű, gyors és pontos a használata, amely biztosítja a tökéletes megjelenésedet és aláhúzza a saját stílusodat. Válasszon az Easy, a...
cikkHogy lehet levágni a hajat és a szakállat - olyan frizurák, amelyeket otthon is el tudsz készíteni A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.
A vízálló cserélhető fej, a fűtőelem és a FlexDisc technológia az egyik legjobb minőségű otthoni borotválkozást garantálja, amelyet te is megérdemelsz. Valóban ilyen nagyszerű az élmény és a fentiek mindegyikét kínálja a termék? Tudj meg többet ismertetőnkből!
További cikkek

Borotvák

A Borotvák kategóriában összesen 152 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó borotvák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább borotvák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb borotvák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: borotvák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ