DNY LEGO DNY LEGO

Borotvák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Női
(4)
Férfi
(75)
Terület
Arc
(77)
Szemöldök
(8)
Láb
(2)
Intim részek
(4)
Hát
(5)
Test
(21)
Borotva mechanizmus
Rezgőkéses
(47)
Körkéses
(34)
Tápellátás
Hálózati
(21)
Akkumulátor
(68)
Elemes
(11)
Elemek típusa
AA
(1)
AAA
(1)
Ni-MH AAA
(3)
Ni-MH akkumulátor
(1)
Li-ion újratölthető
(28)
Beépített újratölthető
(3)

Az elektromos borotvák és szakállvágók nagyban megkönnyítik az életet, mivel kényelmesebbé, gyorsabbá teszik a borotválkozást, és gyakorlatilag kiküszöbölik annak kockázatát, hogy megvágd magad. Választáskor fordíts különös figyelmet a borotva mechanizmus típusára, az akkumulátor töltési módjára és a kiegészítő funkciókra. Tanácsot adunk, hogy miként válaszd ki a számodra legmegfelelőbb elektromos borotvát.

Tovább

Milyen előnyei és hátrányai vannak az elektromos borotvának a hagyományos borotvához képest?

Sok ember szerint a hagyományos borotvák ideje már rég lejárt. Nem csoda, hiszen az elektromos borotvák számos előnnyel járnak.

 • Több évig is használhatók.
 • A borotválkozás kényelmesebb.
 • A vágások veszélye nem áll fenn.
 • Sokkal gyorsabb velük a borotválkozás.
 • Számos egyéb funkcióval rendelkeznek.
 • Magasabb vételár.
 • Használatuk némi gyakorlatot igényel.

i

Természetesen a hagyományos borotvák ideje nem teljesen járt le, hiszen számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyeket az elektromos borotvák nem képesek nyújtani. A hagyományos borotvák legfontosabb előnyei közé tartozik a gyors és olcsó beszerzés, hiszen szinte bármelyik boltba besétálva megvásárolhatók és alacsony beszerzési áruknak köszönhetően kiválasztásukkor nem kell számos tényezőt és paramétert fontolóra venni. A férfi hagyományos borotvák kiválasztásakor a legfontosabb kérdés, hogy eldobható vagy cserélhető fejes modellt kívánunk használni. Hölgyek esetén az epilátorok használata egyre inkább elterjedt, de sokan továbbra is előnyben részesítik a női hagyományos borotvát

Kinek alkalmasak az elektromos borotvák?

Az elektromos borotvákat mind a férfiak, mind a hölgyek széles körben használják. A férfi és női modellek azonban kissé eltérnek egymástól.

 • A női borotvák a női test minden ívéhez alkalmazkodnak. Pengéjük érzékeny a finom bőrre. A női elektromos borotvákkal garantált a sima végeredmény és a gyönyörű megjelenés.
 • A férfi borotvákat szakáll vágására vagy módosítására tervezték, de a test bármely felületén használhatók. A férfi elektromos borotvák igazodnak az arc kontúrjához, az érzékenyebb bőrhöz, valamint a kemény és rakoncátlan szakállhoz.

Rezgőkéses vs. körkéses borotva - melyiket válasszam?

A borotvákat két alapvető változatban gyártják. Ha naponta borotválkozol, érdemesebb rezgőkéses borotvát beszerezned. Ha azonban csak időnként nyúlsz a készülékhez, válassz körkéses borotvát. Miben különbözik a két típus?

Rezgőkéses borotva

A rezgőkéses borotva egy vagy több lyukacsos acélpengével van felszerelve, amelyek lyukai acélborotvákat rejtenek - a lyukakon átmenő szőröket ezek a kések vágják le. A borotva feje tökéletesen idomul az arc formájához, így a borotválkozás hatékonyabb. Alkalmas rövidebb szakállhoz, mivel nagyon gyorsan és pontosan borotvál.

Rezgőkéses borotvával a kívánt eredmény eléréséhez borotválkozz hosszú, egyenes mozdulatokkal. Ezzel szemben a körkéses borotva körkörös mozgás elvén működik.

Körkéses borotva

A körkéses borotva két vagy három forgó fejet használ, s ezek a forgó pengék vágják le a gép fején áthaladó szakállat. A körkéses borotva különösen alkalmas vastagabb és hosszabb szakállra, vagy különböző irányba növő szakáll vágásához. Könnyen alkalmazkodik az arc formájához, így minden szőrt leborotvál.

Körkéses elektromos borotva
Körkéses borotva

Rezgőkéses elektromos borotva
Rezgőkéses borotva

i

Ha neked azok a borotvapengék tetszenek, amelyeket nagyapáinknál vagy apáinknál láttunk, a hagyományos borotva az ideális választás. Ezek úgy néznek ki, mint a régi zsiletes borotvák, de azzal a különbséggel, hogy a borotvapengék a fejbe vannak helyezve. Ezen kívül gyönyörű dizájnnal is büszkélkedhetnek.

Nedves vagy száraz borotválkozáshoz fogod használni ez elektromos borotvádat?

Az elektromos borotva kiválasztása előtt át kell gondolni, hogy mihez vagy szokva, és hogy inkább a nedves vagy száraz borotválkozást részesíted előnyben. Melyek a fő különbségek?

 • A száraz borotválkozás mindenképpen gyorsabb és kényelmesebb - csak bekapcsolod a borotvát, és gyakorlatilag bárhol megborotválkozhatsz. Azonban a keményebb szakállat ez a módszer nem borotválja le teljesen, továbbá irritálhatja az érzékenyebb bőrt.
 • A nedves borotválkozás hab vagy gél segítségével fáradságosabb, de így keményebb szakállat is borotválhatsz, amely ennek a nedvesítésnek köszönhetően megpuhul. Érzékenyebb bőrre is alkalmas, és irritációra nem kerül sor.

Elektromos borotvádat 3 különböző módon töltheted fel

A töltési mód kiválasztásakor egy egyszerű szabály érvényes. Ha leggyakrabban a fürdőszobában szoktál borotválkozni, és nem zavar a kábel, válassz hálózati töltésű elektromos borotvát. Ha azonban neked fontos a kényelem és az, hogy utazáskor is használhasd a gépet, akkor válassz a vezeték nélküli vagy akkumulátoros borotvák közül.

 1. A hálózati töltésű borotvákat az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni - ezért fontos, hogy legyen aljzat a csap vagy a tükör közelében. Ezek a borotvák nem alkalmasak nedves borotválkozáshoz.
 2. Az akkumulátoros borotvák speciális akkumulátort tartalmaznak, amelyet kábel vagy töltőállomás segítségével tölthetsz fel. Elég feltölteni és használhatod bárhol és bármikor.
 3. Az elemes borotvák AA vagy AAA elemekkel működnek. Csak helyezd be az elemeket, és a gép használatra kész. Hátránya, hogy gyakran kell elemet vásárolni, hogy mindig kéznél legyenek.

A működési idő a kiválasztott modelltől és a tápegység típusától függően változik - általában a borotvák 20 és 90 perc között képesek működni. A töltési idő ekkor körülbelül egy óra.

Az elektromos borotvák a különféle tartozékoknak köszönhetően bármilyen hosszúságban képesek vágni

Az elektromos borotvák különféle tartozékokkal vásárolhatók, így nemcsak tökéletesen sima borotválkozáshoz használhatók, hanem rövid frizura vagy elegáns borosta megalkotására is alkalmasak. Az Alza bal oldali menüjének paraméterszűrőjében különféle, 0,05 és 32 mm közötti vágáshosszt választhatsz ki. A borotvának több tartozéka is lehet, így tetszés szerint válogathatsz a stílusok között.

Mindenre alkalmas borotvát keresel? Figyelj a kiegészítő funkciókra és tartozékokra

Ha olyan borotvát keresel, amely megkönnyíti a borotválkozást és a szakáll igazítását, vess egy pillantást a készülék extra funkcióira és tartozékaira.

 • A vízállóság akkor fontos, ha a nedves borotválkozást részesíted előnyben, azaz a borotvát akár a zuhany alatt is használni kívánod.
 • Az öblíthetőség vagy vízállóság a könnyű tisztítás és karbantartás feltétele - használat után elég vízzel leöblíteni a borotvát.
 • A LED töltésjelző lámpával jelzi, mikor kell feltölteni a gépet.
 • A tisztítóállomás megtisztítja a borotvát a szőrtől és a baktériumoktól, megolajozza a gépet és újratölti az akkumulátort is.
 • A digitális kijelző általában az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja - így tudni fogod, mikor kell feltölteni a gépet.
 • A Bluetooth funkcióval a készüléket mobiltelefonhoz csatlakoztathatod. Az alkalmazásban tanácsokat kapsz arról, hogyan lehet jobban és hatékonyabban borotválkozni.
 • A gyors töltés funkcióval a borotva körülbelül 5 perc alatt feltölthető.

Borotvák és karbantartás - modellenként változó

Legjobb a borotvát minden borotválkozás után megtisztítani. Karbantartásra azonban akkor is szükség van, ha a gép leáll, vagy már nem olyan erős. Egyes modellek tisztító állomása teljesen megtisztítja őket. Ha a gép mosható, akkor elég vízzel leöblíteni. Olcsóbb modellek esetén elég a géphez mellékelt kefe használata.

Válaszd ki kedvenc gyártóid borotva modelljeit

Ha van kedvenc gyártód, akkor a borotva kiválasztása ennek alapján is történhet. Mely márkák népszerűek?

 • A Philips borotvák pontosan követik az arc formáját, és tökéletesen siklanak a bőrön, puhává és simává varázsolva azt. Még a vastagabb, keményebb és göndörebb szakállak tulajdonosainak sem kell aggódniuk.
 • A Braun borotvák egyenes vonalban mozognak, így nem kell túl sokáig a borotvát a bőrödön járatnod, ami csökkenti az irritációt. A borotva a szakáll sűrűségének megfelelően képes beállítani a teljesítményt is.
 • A Remington borotvák számos innovatív technológiával büszkélkedhetnek, amelyek még a kóbor szálakat is megragadják, követik az arc körvonalait és ergonomikusan formázottak a kényelmes borotválkozás érdekében. A borotva csendes működése szintén előnyt jelent.

i

Érdekel a többi vásárló véleménye? Akkor olvasd el, mit mondanak a borotvákról szóló vélemények.

A tökéletes megjelenéshez érdemes hajvágót is beszerezni

A hajvágó mindenki számára szükséges, aki ad a  megjelenésre. A sokféle tartozéknak köszönhetően olyan hosszúságot választhatsz, amely neked leginkább megfelel, és amellyel jól fogod érezni magadat. A szakállborotvákhoz hasonlóan bizonyos paraméterekre, például az áramellátás típusára, a pengék anyagára vagy a választható tartozékokra is érdemes odafigyelni a hajvágó kiválasztásakor.

Az elektromos borotva és hajvágó egyben gazdaságos és praktikus választás

A tökéletes megjelenés eléréséhez a legmegfelelőbb választás az elektromos borotva és hajvágó egyben. Használatkor csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a megfelelő tartozékot - akár borotválkozáshoz, akár hajvágáshoz.

Borotva tartozékokra biztosan szükséged lesz. Ide tartoznak a pengék és zsilettek, borotvafejek, karbantartáshoz szükséges termékek, borotvahabok vagy borotválkozás utáni ápolószerek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips OneBlade QP2630/30 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)
17 990 Ft

2.
Philips QP6651/61 OneBlade Pro 360 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - rendeltetése szakállra, testre, férfi, leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
40 390 Ft

3.
Borotva - használati terület test, ajánlott száraz borotváláshoz akkumulátoros, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, gyorstöltés, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, használatához szükséges 1 Beépített újratölthető elem, fekete kivitel -
40 490 Ft

Még több
96 termék
Classic Kategória
5,0
Remington XR1600 RX7 Ultimate Series Head Shaver
Borotva - használati terület test, ajánlott száraz borotváláshoz akkumulátoros, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, gyorstöltés, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, használatához szükséges 1 Beépített újratölthető elem, fekete kivitel -
40 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMHS017
Arany középút
Braun Series 7 71-S1000s - Borotva
Típusok
4,9 18×
Braun Series 7 71-S1000s
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 50 perc, töltési idő 1 óra, használatához szükséges 1 Li-ion újratölthető elem, fekete és szürke kivitel -
78 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS705
Arany középút
Braun Series 7 71-S4200cs - Borotva Típusok
4,9 18×
Braun Series 7 71-S4200cs
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, működési idő 50 perc, töltési idő 1 óra, használatához szükséges 1 Li-ion újratölthető elem, fekete és szürke kivitel -
85 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS729
Premium Kategória
5,0
Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozat
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott száraz borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, öblíthető, gyorstöltés, trimmelős, működési idő 50 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához szükséges 1 Beépített újratölthető elem, fekete kivitel -
160 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANHS223
4,7 801×
Philips OneBlade QP2630/30
Trimmelő - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIOB371
4,6 59×
Philips S1231/41 Series 1000
Borotva - száraz borotválkozáshoz, üzemidő: 40 perc / 8 óra töltés, 4D Flex négyirányú forgófejek az arcgörbék másolásához, LED töltésjelző, vezeték nélküli / vezetékes használat, precíziós trimmer, ergonómikus fogantyú, kiegészítők: védőfedél, tisztítókefe, borotvafej típusa: SH30
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS909
3,9
Philips Series 3000 S3134/51
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz elektromos, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, használatához szükséges 1 Li-ion újratölthető elem, pengevédő és borotvafej a csomag része, kék kivitel -
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS050
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver - Borotva
Típusok
4,7 56×
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, ezüst kivitel -
168 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS648
Braun 3 BT3340 - Borotva
Típusok
4,6 28×
Braun 3 BT3340
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott száraz borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, feltétek mérete 1 mm és 10 mm, LED töltésjelző, öblíthető, trimmelős, működési idő 80 perc, töltési idő 8 óra, fekete kivitel -
19 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BRAHS958
5,0
Philips SH91/50
Férfi borotvabetét -
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHH916
Sencor SMS 2001BK - Borotva
Típusok
4,1 51×
Sencor SMS 2001BK
Borotva - női és férfi, használati terület intim részek, lábak, szakáll és arc elektromos, elemes tápellátás, körkéses mechanizmus, működési idő 44,12 perc, töltési idő 7,843 óra, fekete kivitel -
4 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EAV2334u
Braun Series 9 Pro 9465cc Grey - Borotva
Típusok
4,7 56×
Braun Series 9 Pro 9465cc Grey
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, szürke kivitel -
150 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BRAHS124
Braun 7 MGK7330 - Borotva
Típusok
4,8 60×
Braun 7 MGK7330
Borotva - férfi, használati terület test, szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 2 mm, feltétek mérete 13 mm és 3 mm, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 100 perc, töltési idő 1 óra, fekete kivitel -
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAHS361
Braun Series X XT5200 Trimmelő arcra és testre - Borotva
Típusok
3,9 26×
Braun Series X XT5200 Trimmelő arcra és testre
Borotva - férfi, használati terület test, hát, szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, vágási hosszúság 5 mm, feltétek mérete 1 mm, 2 mm, 3 mm és 5 mm, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 45 perc, töltési idő 8 óra, pengevédő és trimmelő fej a csomag része, fekete kivitel -
21 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BRAZA462
4,8 11×
Remington RX5 XR1500
Borotva - férfi, használati terület test, hát, szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, vágási hosszúság 0,2 mm, vízálló, trimmelős, működési idő 50 perc, töltési idő 4 óra, tiszító ecset és tok/tartó a csomag része, fekete kivitel -
42 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REHSP022
Remington XF9000 Ultimate Series F9
Borotva - használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, LED töltésjelző, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1,5 óra, ezüst kivitel -
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMHS027
Braun Series 3 ProSkin 3040s - Borotva Típusok
4,4 113×
Braun Series 3 ProSkin 3040s
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, működési idő 45 perc, töltési idő 1 óra, kék kivitel -
41 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS010
4,7 50×
Philips QP6651/61 OneBlade Pro 360
Trimmelő - rendeltetése szakállra, testre, férfi, leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
40 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA124
4,7 61×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5883/10
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához szükséges 1 Li-ion újratölthető elem, tiszító ecset, tok/tartó és borotvafej a csomag része, piros kivitel -
46 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS365
4,8 10×
Braun FS1000 mini arcszőrtelenítő
Borotva - női, használati terület szemöldök, szakáll és arc, ajánlott száraz borotváláshoz elemes tápellátás, használatához szükséges 1 AA elem, fehér kivitel -
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP908
4,3 38×
Wahl 3615-1016
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott száraz borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 0,4 mm, LED töltésjelző, működési idő 45 perc, töltési idő 14 óra, fekete kivitel -
8 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHHS001
4,5 33×
SENCOR SMS 5013RD
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott száraz borotváláshoz akkumulátoros, körkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 40 perc, töltési idő 2 óra, tok/tartó a csomag része, fekete és piros kivitel -
13 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENMS5003
5,0
Philips Series 5000 Wet & Dry S5887/30
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához szükséges 1 Li-ion újratölthető elem, tiszító ecset, tok/tartó és borotvafej a csomag része, szürke kivitel -
48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS471
Braun 3 MGK3342 - Borotva Típusok
4,4 38×
Braun 3 MGK3342
Borotva - férfi, használati terület test, szakáll és arc, ajánlott száraz borotváláshoz elemes tápellátás, rezgőkéses mechanizmus, feltétek mérete 1 mm, 13 mm, 2 mm és 3 mm, LED töltésjelző, trimmelős, működési idő 80 perc, töltési idő 8 óra, használatához szükséges Ni-MH akkumulátor elem, fekete kivitel -
17 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAHS535

Borotvák

KrupsPótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
A Rowenta három új nyírógép-sorozatot mutat be minden férfi szakállának és hajának tökéletes kezeléséhez. Fedezze fel, hogy mennyire egyszerű, gyors és pontos a használata, amely biztosítja a tökéletes megjelenésedet és aláhúzza a saját stílusodat. Válasszon az Easy, a...
A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.
GilletteHeated Razor by Gillette Labs borotva (TERMÉKISMERTETŐ) – Mintha borbély borotválna? A vízálló cserélhető fej, a fűtőelem és a FlexDisc technológia az egyik legjobb minőségű otthoni borotválkozást garantálja, amelyet te is megérdemelsz. Valóban ilyen nagyszerű az élmény és a fentiek mindegyikét kínálja a termék? Tudj meg többet ismertetőnkből!
További cikkek

Borotvák

A Borotvák kategóriában összesen 96 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó borotvák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább borotvák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb borotvák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: borotvák vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ