Borotvák

Az elektromos borotvák és szakállvágók nagyban megkönnyítik az életet, mivel kényelmesebbé, gyorsabbá teszik a borotválkozást, és gyakorlatilag kiküszöbölik annak kockázatát, hogy megvágd magad. Választáskor fordíts különös figyelmet a borotva mechanizmus típusára, az akkumulátor töltési módjára és a kiegészítő funkciókra. Tanácsot adunk, hogy miként válaszd ki a számodra legmegfelelőbb elektromos borotvát.

Tovább

Milyen előnyei és hátrányai vannak az elektromos borotvának a hagyományos borotvához képest?

Sok ember szerint a hagyományos borotvák ideje már rég lejárt. Nem csoda, hiszen az elektromos borotvák számos előnnyel járnak.

 • Több évig is használhatók.
 • A borotválkozás kényelmesebb.
 • A vágások veszélye nem áll fenn.
 • Sokkal gyorsabb velük a borotválkozás.
 • Számos egyéb funkcióval rendelkeznek.
 • Magasabb vételár.
 • Használatuk némi gyakorlatot igényel.

i

Természetesen a hagyományos borotvák ideje nem teljesen járt le, hiszen számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyeket az elektromos borotvák nem képesek nyújtani. A hagyományos borotvák legfontosabb előnyei közé tartozik a gyors és olcsó beszerzés, hiszen szinte bármelyik boltba besétálva megvásárolhatók és alacsony beszerzési áruknak köszönhetően kiválasztásukkor nem kell számos tényezőt és paramétert fontolóra venni. A férfi hagyományos borotvák kiválasztásakor a legfontosabb kérdés, hogy eldobható vagy cserélhető fejes modellt kívánunk használni. Hölgyek esetén az epilátorok használata egyre inkább elterjedt, de sokan továbbra is előnyben részesítik a női hagyományos borotvát

Kinek alkalmasak az elektromos borotvák?

Az elektromos borotvákat mind a férfiak, mind a hölgyek széles körben használják. A férfi és női modellek azonban kissé eltérnek egymástól.

 • A női borotvák a női test minden ívéhez alkalmazkodnak. Pengéjük érzékeny a finom bőrre. A női elektromos borotvákkal garantált a sima végeredmény és a gyönyörű megjelenés.
 • A férfi borotvákat szakáll vágására vagy módosítására tervezték, de a test bármely felületén használhatók. A férfi elektromos borotvák igazodnak az arc kontúrjához, az érzékenyebb bőrhöz, valamint a kemény és rakoncátlan szakállhoz.

Rezgőkéses vs. körkéses borotva - melyiket válasszam?

A borotvákat két alapvető változatban gyártják. Ha naponta borotválkozol, érdemesebb rezgőkéses borotvát beszerezned. Ha azonban csak időnként nyúlsz a készülékhez, válassz körkéses borotvát. Miben különbözik a két típus?

Rezgőkéses borotva

A rezgőkéses borotva egy vagy több lyukacsos acélpengével van felszerelve, amelyek lyukai acélborotvákat rejtenek - a lyukakon átmenő szőröket ezek a kések vágják le. A borotva feje tökéletesen idomul az arc formájához, így a borotválkozás hatékonyabb. Alkalmas rövidebb szakállhoz, mivel nagyon gyorsan és pontosan borotvál.

Rezgőkéses borotvával a kívánt eredmény eléréséhez borotválkozz hosszú, egyenes mozdulatokkal. Ezzel szemben a körkéses borotva körkörös mozgás elvén működik.

Körkéses borotva

A körkéses borotva két vagy három forgó fejet használ, s ezek a forgó pengék vágják le a gép fején áthaladó szakállat. A körkéses borotva különösen alkalmas vastagabb és hosszabb szakállra, vagy különböző irányba növő szakáll vágásához. Könnyen alkalmazkodik az arc formájához, így minden szőrt leborotvál.

Körkéses elektromos borotva
Körkéses borotva

Rezgőkéses elektromos borotva
Rezgőkéses borotva

i

Ha neked azok a borotvapengék tetszenek, amelyeket nagyapáinknál vagy apáinknál láttunk, a hagyományos borotva az ideális választás. Ezek úgy néznek ki, mint a régi zsiletes borotvák, de azzal a különbséggel, hogy a borotvapengék a fejbe vannak helyezve. Ezen kívül gyönyörű dizájnnal is büszkélkedhetnek.

Nedves vagy száraz borotválkozáshoz fogod használni ez elektromos borotvádat?

Az elektromos borotva kiválasztása előtt át kell gondolni, hogy mihez vagy szokva, és hogy inkább a nedves vagy száraz borotválkozást részesíted előnyben. Melyek a fő különbségek?

 • A száraz borotválkozás mindenképpen gyorsabb és kényelmesebb - csak bekapcsolod a borotvát, és gyakorlatilag bárhol megborotválkozhatsz. Azonban a keményebb szakállat ez a módszer nem borotválja le teljesen, továbbá irritálhatja az érzékenyebb bőrt.
 • A nedves borotválkozás hab vagy gél segítségével fáradságosabb, de így keményebb szakállat is borotválhatsz, amely ennek a nedvesítésnek köszönhetően megpuhul. Érzékenyebb bőrre is alkalmas, és irritációra nem kerül sor.

Elektromos borotvádat 3 különböző módon töltheted fel

A töltési mód kiválasztásakor egy egyszerű szabály érvényes. Ha leggyakrabban a fürdőszobában szoktál borotválkozni, és nem zavar a kábel, válassz hálózati töltésű elektromos borotvát. Ha azonban neked fontos a kényelem és az, hogy utazáskor is használhasd a gépet, akkor válassz a vezeték nélküli vagy akkumulátoros borotvák közül.

 1. A hálózati töltésű borotvákat az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni - ezért fontos, hogy legyen aljzat a csap vagy a tükör közelében. Ezek a borotvák nem alkalmasak nedves borotválkozáshoz.
 2. Az akkumulátoros borotvák speciális akkumulátort tartalmaznak, amelyet kábel vagy töltőállomás segítségével tölthetsz fel. Elég feltölteni és használhatod bárhol és bármikor.
 3. Az elemes borotvák AA vagy AAA elemekkel működnek. Csak helyezd be az elemeket, és a gép használatra kész. Hátránya, hogy gyakran kell elemet vásárolni, hogy mindig kéznél legyenek.

A működési idő a kiválasztott modelltől és a tápegység típusától függően változik - általában a borotvák 20 és 90 perc között képesek működni. A töltési idő ekkor körülbelül egy óra.

Az elektromos borotvák a különféle tartozékoknak köszönhetően bármilyen hosszúságban képesek vágni

Az elektromos borotvák különféle tartozékokkal vásárolhatók, így nemcsak tökéletesen sima borotválkozáshoz használhatók, hanem rövid frizura vagy elegáns borosta megalkotására is alkalmasak. Az Alza bal oldali menüjének paraméterszűrőjében különféle, 0,05 és 32 mm közötti vágáshosszt választhatsz ki. A borotvának több tartozéka is lehet, így tetszés szerint válogathatsz a stílusok között.

Mindenre alkalmas borotvát keresel? Figyelj a kiegészítő funkciókra és tartozékokra

Ha olyan borotvát keresel, amely megkönnyíti a borotválkozást és a szakáll igazítását, vess egy pillantást a készülék extra funkcióira és tartozékaira.

 • A vízállóság akkor fontos, ha a nedves borotválkozást részesíted előnyben, azaz a borotvát akár a zuhany alatt is használni kívánod.
 • Az öblíthetőség vagy vízállóság a könnyű tisztítás és karbantartás feltétele - használat után elég vízzel leöblíteni a borotvát.
 • A LED töltésjelző lámpával jelzi, mikor kell feltölteni a gépet.
 • A tisztítóállomás megtisztítja a borotvát a szőrtől és a baktériumoktól, megolajozza a gépet és újratölti az akkumulátort is.
 • A digitális kijelző általában az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja - így tudni fogod, mikor kell feltölteni a gépet.
 • A Bluetooth funkcióval a készüléket mobiltelefonhoz csatlakoztathatod. Az alkalmazásban tanácsokat kapsz arról, hogyan lehet jobban és hatékonyabban borotválkozni.
 • A gyors töltés funkcióval a borotva körülbelül 5 perc alatt feltölthető.

Borotvák és karbantartás - modellenként változó

Legjobb a borotvát minden borotválkozás után megtisztítani. Karbantartásra azonban akkor is szükség van, ha a gép leáll, vagy már nem olyan erős. Egyes modellek tisztító állomása teljesen megtisztítja őket. Ha a gép mosható, akkor elég vízzel leöblíteni. Olcsóbb modellek esetén elég a géphez mellékelt kefe használata.

i

Ha úgy érzed, minden szükséges információ a birtokodban van a választáshoz, akkor itt érdemes kezdened.

A tökéletes megjelenéshez érdemes hajvágót is beszerezni

A hajvágó mindenki számára szükséges, aki ad a  megjelenésre. A sokféle tartozéknak köszönhetően olyan hosszúságot választhatsz, amely neked leginkább megfelel, és amellyel jól fogod érezni magadat. A szakállborotvákhoz hasonlóan bizonyos paraméterekre, például az áramellátás típusára, a pengék anyagára vagy a választható tartozékokra is érdemes odafigyelni a hajvágó kiválasztásakor.

Az elektromos borotva és hajvágó egyben gazdaságos és praktikus választás

A tökéletes megjelenés eléréséhez a legmegfelelőbb választás az elektromos borotva és hajvágó egyben. Használatkor csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a megfelelő tartozékot - akár borotválkozáshoz, akár hajvágáshoz.

Borotva tartozékokra biztosan szükséged lesz. Ide tartoznak a pengék és zsilettek, borotvafejek, karbantartáshoz szükséges termékek, borotvahabok vagy borotválkozás utáni ápolószerek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)
21 790 Ft

2.
Philips Series 5000 S5583/10 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: piros
-14 %
34 190 Ft
29 390 Ft

3.
Philips OneBlade QP2520/30 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátor, 8 óra töltési idő, színe: zöld
16 390 Ft

Még több
34 termék
Classic Kategória
Philips Series 5000 S5583/10
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: piros

Leárazás -14 %
29 390 Ft 34 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS948
Arany középút
GILLETTE Labs Heated Razor - Borotva
Típusok
GILLETTE Labs Heated Razor
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan és elöblíthető, akkumulátor, 6 óra töltési idő, 5 pengés

55 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOL393
Premium Kategória
Philips Series 7000 S7786/55
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző, bluetooth és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: kék

78 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS474
Philips OneBlade Pro QP6550/30
Trimmelő - bajuszra és testre, leöblíthető fejek, vízálló, nedves használatra, elöblíthető, digitális kijelző, gyorstöltés, led töltésjelző, vízálló, cserélhető tartozékok, hossz beállítása, ergonomikus csúszásmentes markolat és levehető és mosható pengék, 3 kiegészítő, acél pengék, 0,4 mm min. vágási hossz, 10 mm max. vágási hossz, 14 vágási beállítás, 120 perc üzemidő, 60 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

32 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZA813
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)

21 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIOB371
Philips OneBlade QP2520/30 + 1 tartalék penge
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátor, 8 óra töltési idő, színe: zöld

16 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT1136l
KING C. GILLETTE Beard Trimmer
Trimmelő - bajuszra, hajra, hajra, szakállra és testre, leöblíthető fejek és hossz beállítása, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, 1 mm min. vágási hossz, 20 mm max. vágási hossz, 50 perc üzemidő, 600 perc töltési idő, elektromos hálózat és akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

9 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HOL484
Philips S1231/41 Series 1000
Borotva - száraz borotválkozáshoz, üzemidő: 40 perc / 8 óra töltés, 4D Flex négyirányú forgófejek az arcgörbék másolásához, LED töltésjelző, vezeték nélküli / vezetékes használat, precíziós trimmer, ergonómikus fogantyú, kiegészítők: védőfedél, tisztítókefe, borotvafej típusa: SH30

17 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS909
Philips Bodygroom sorozat 5000 BG5020 / 15
Borotva - férfi, intim részek területek szőrtelenítéséhez, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős és LED töltésjelző, rezgőkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: fekete

21 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0305
GILLETTE Fusion ProGlide Styler + 1 db betét
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan és LED töltésjelző, elemes, színe: kék Gillette Fusion Proglide sorozat, 5 pengés

8 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HOL102
Philips Shaver series 5000 S5587/30
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző és digitális kijelző, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: fekete

36 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL0019
BRAUN Series 5 1500s White
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző és gyorstöltés, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátor, 1 óra töltési idő,

41 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAHS614
Philips Series 5000 S5589/38
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: barna

55 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS405
Panasonic ES-RT67-S503
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős és LED töltésjelző, rezgőkéses, 54 perc üzemidő, akkumulátor, 1 óra töltési idő,

26 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV2334j
Beurer HR8000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1,5 óra töltési idő, színe: fekete

17 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BEUHS094
Philips Shaver series 5000 S5584/50
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, trimmelős és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: fekete

47 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL0018
GILLETTE Labs Heated Razor + utazótok - Borotva
Típusok
GILLETTE Labs Heated Razor + utazótok
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, vízhatlan, elöblíthető és gyorstöltés, rezgőkéses, akkumulátor, színe: fekete cserélhető fejes, 5 pengés

64 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOL426
Philips Series 5000 S5587/10
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, trimmelős, LED töltésjelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: fekete

37 190 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS269
SENCOR SMS 4210BK
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, elöblíthető, LED töltésjelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1,5 óra töltési idő, színe: fekete

11 090 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENHS203
BRAUN Series X XT5200 Trimmelő arcra és testre
Borotva - férfi, arc, hát és test szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátor, 8 óra töltési idő, színe: fekete

18 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAZA462
BRAUN Series 7 1000s Silver
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, LED töltésjelző és gyorstöltés, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátor, 1 óra töltési idő,

68 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAHS345
Philips Series 9000 Wet & Dry S9985/50
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető, LED töltésjelző, digitális kijelző, bluetooth és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, hálózati és akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: ezüst

105 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS998
5 490 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HOL233
Panasonic ES-LV67-A803
Borotva - rezgőkéses, 5 független rezgő penge, száraz és nedves borotválkozás, lemosható, lineáris motor 14.000 ciklus/perc sebességgel, multi-flex 16Dkontúrkövető fej, szakállérzékelő, LED töltésjelző, összecsukható trimmer, csak hálózati tápellátás nélkül, Li-Ion akkumulátor, működési ideje 50 perc, a tok csomag része

57 590 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PANHS050

Borotvák

KrupsPótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a...
A Rowenta három új nyírógép-sorozatot mutat be minden férfi szakállának és hajának tökéletes kezeléséhez...
A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan...
GilletteHeated Razor by Gillette Labs borotva (TERMÉKISMERTETŐ) – Mintha borbély borotválna? A vízálló cserélhető fej, a fűtőelem és a FlexDisc technológia az egyik legjobb minőségű otthoni...
További cikkek

Borotvák

A Borotvák kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó borotvák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább borotvák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb borotvák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: borotvák vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB34
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ