Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Black Friday 3D nyomtatók kölcsönzése

Borotvák

0

Az elektromos borotvák és szakállvágók nagyban megkönnyítik az életet, mivel kényelmesebbé, gyorsabbá teszik a borotválkozást, és gyakorlatilag kiküszöbölik annak kockázatát, hogy megvágd magad. Választáskor fordíts különös figyelmet a borotva mechanizmus típusára, az akkumulátor töltési módjára és a kiegészítő funkciókra. Tanácsot adunk, hogy miként válaszd ki a számodra legmegfelelőbb elektromos borotvát.

Tovább

Milyen előnyei és hátrányai vannak az elektromos borotvának a hagyományos borotvához képest?

Sok ember szerint a hagyományos borotvák ideje már rég lejárt. Nem csoda, hiszen az elektromos borotvák számos előnnyel járnak.

 • Több évig is használhatók.
 • A borotválkozás kényelmesebb.
 • A vágások veszélye nem áll fenn.
 • Sokkal gyorsabb velük a borotválkozás.
 • Számos egyéb funkcióval rendelkeznek.
 • Magasabb vételár.
 • Használatuk némi gyakorlatot igényel.

i

Természetesen a hagyományos borotvák ideje nem teljesen járt le, hiszen számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyeket az elektromos borotvák nem képesek nyújtani. A hagyományos borotvák legfontosabb előnyei közé tartozik a gyors és olcsó beszerzés, hiszen szinte bármelyik boltba besétálva megvásárolhatók és alacsony beszerzési áruknak köszönhetően kiválasztásukkor nem kell számos tényezőt és paramétert fontolóra venni. A férfi hagyományos borotvák kiválasztásakor a legfontosabb kérdés, hogy eldobható vagy cserélhető fejes modellt kívánunk használni. Hölgyek esetén az epilátorok használata egyre inkább elterjedt, de sokan továbbra is előnyben részesítik a női hagyományos borotvát

Kinek alkalmasak az elektromos borotvák?

Az elektromos borotvákat mind a férfiak, mind a hölgyek széles körben használják. A férfi és női modellek azonban kissé eltérnek egymástól.

 • A női borotvák a női test minden ívéhez alkalmazkodnak. Pengéjük érzékeny a finom bőrre. A női elektromos borotvákkal garantált a sima végeredmény és a gyönyörű megjelenés.
 • A férfi borotvákat szakáll vágására vagy módosítására tervezték, de a test bármely felületén használhatók. A férfi elektromos borotvák igazodnak az arc kontúrjához, az érzékenyebb bőrhöz, valamint a kemény és rakoncátlan szakállhoz.

Rezgőkéses vs. körkéses borotva - melyiket válasszam?

A borotvákat két alapvető változatban gyártják. Ha naponta borotválkozol, érdemesebb rezgőkéses borotvát beszerezned. Ha azonban csak időnként nyúlsz a készülékhez, válassz körkéses borotvát. Miben különbözik a két típus?

Rezgőkéses borotva

A rezgőkéses borotva egy vagy több lyukacsos acélpengével van felszerelve, amelyek lyukai acélborotvákat rejtenek - a lyukakon átmenő szőröket ezek a kések vágják le. A borotva feje tökéletesen idomul az arc formájához, így a borotválkozás hatékonyabb. Alkalmas rövidebb szakállhoz, mivel nagyon gyorsan és pontosan borotvál.

Rezgőkéses borotvával a kívánt eredmény eléréséhez borotválkozz hosszú, egyenes mozdulatokkal. Ezzel szemben a körkéses borotva körkörös mozgás elvén működik.

Körkéses borotva

A körkéses borotva két vagy három forgó fejet használ, s ezek a forgó pengék vágják le a gép fején áthaladó szakállat. A körkéses borotva különösen alkalmas vastagabb és hosszabb szakállra, vagy különböző irányba növő szakáll vágásához. Könnyen alkalmazkodik az arc formájához, így minden szőrt leborotvál.

Körkéses elektromos borotva
Körkéses borotva

Rezgőkéses elektromos borotva
Rezgőkéses borotva

i

Ha neked azok a borotvapengék tetszenek, amelyeket nagyapáinknál vagy apáinknál láttunk, a hagyományos borotva az ideális választás. Ezek úgy néznek ki, mint a régi zsiletes borotvák, de azzal a különbséggel, hogy a borotvapengék a fejbe vannak helyezve. Ezen kívül gyönyörű dizájnnal is büszkélkedhetnek.

Nedves vagy száraz borotválkozáshoz fogod használni ez elektromos borotvádat?

Az elektromos borotva kiválasztása előtt át kell gondolni, hogy mihez vagy szokva, és hogy inkább a nedves vagy száraz borotválkozást részesíted előnyben. Melyek a fő különbségek?

 • A száraz borotválkozás mindenképpen gyorsabb és kényelmesebb - csak bekapcsolod a borotvát, és gyakorlatilag bárhol megborotválkozhatsz. Azonban a keményebb szakállat ez a módszer nem borotválja le teljesen, továbbá irritálhatja az érzékenyebb bőrt.
 • A nedves borotválkozás hab vagy gél segítségével fáradságosabb, de így keményebb szakállat is borotválhatsz, amely ennek a nedvesítésnek köszönhetően megpuhul. Érzékenyebb bőrre is alkalmas, és irritációra nem kerül sor.

Elektromos borotvádat 3 különböző módon töltheted fel

A töltési mód kiválasztásakor egy egyszerű szabály érvényes. Ha leggyakrabban a fürdőszobában szoktál borotválkozni, és nem zavar a kábel, válassz hálózati töltésű elektromos borotvát. Ha azonban neked fontos a kényelem és az, hogy utazáskor is használhasd a gépet, akkor válassz a vezeték nélküli vagy akkumulátoros borotvák közül.

 1. A hálózati töltésű borotvákat az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni - ezért fontos, hogy legyen aljzat a csap vagy a tükör közelében. Ezek a borotvák nem alkalmasak nedves borotválkozáshoz.
 2. Az akkumulátoros borotvák speciális akkumulátort tartalmaznak, amelyet kábel vagy töltőállomás segítségével tölthetsz fel. Elég feltölteni és használhatod bárhol és bármikor.
 3. Az elemes borotvák AA vagy AAA elemekkel működnek. Csak helyezd be az elemeket, és a gép használatra kész. Hátránya, hogy gyakran kell elemet vásárolni, hogy mindig kéznél legyenek.

A működési idő a kiválasztott modelltől és a tápegység típusától függően változik - általában a borotvák 20 és 90 perc között képesek működni. A töltési idő ekkor körülbelül egy óra.

Az elektromos borotvák a különféle tartozékoknak köszönhetően bármilyen hosszúságban képesek vágni

Az elektromos borotvák különféle tartozékokkal vásárolhatók, így nemcsak tökéletesen sima borotválkozáshoz használhatók, hanem rövid frizura vagy elegáns borosta megalkotására is alkalmasak. Az Alza bal oldali menüjének paraméterszűrőjében különféle, 0,05 és 32 mm közötti vágáshosszt választhatsz ki. A borotvának több tartozéka is lehet, így tetszés szerint válogathatsz a stílusok között.

Mindenre alkalmas borotvát keresel? Figyelj a kiegészítő funkciókra és tartozékokra

Ha olyan borotvát keresel, amely megkönnyíti a borotválkozást és a szakáll igazítását, vess egy pillantást a készülék extra funkcióira és tartozékaira.

 • A vízállóság akkor fontos, ha a nedves borotválkozást részesíted előnyben, azaz a borotvát akár a zuhany alatt is használni kívánod.
 • Az öblíthetőség vagy vízállóság a könnyű tisztítás és karbantartás feltétele - használat után elég vízzel leöblíteni a borotvát.
 • A LED töltésjelző lámpával jelzi, mikor kell feltölteni a gépet.
 • A tisztítóállomás megtisztítja a borotvát a szőrtől és a baktériumoktól, megolajozza a gépet és újratölti az akkumulátort is.
 • A digitális kijelző általában az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja - így tudni fogod, mikor kell feltölteni a gépet.
 • A Bluetooth funkcióval a készüléket mobiltelefonhoz csatlakoztathatod. Az alkalmazásban tanácsokat kapsz arról, hogyan lehet jobban és hatékonyabban borotválkozni.
 • A gyors töltés funkcióval a borotva körülbelül 5 perc alatt feltölthető.

Borotvák és karbantartás - modellenként változó

Legjobb a borotvát minden borotválkozás után megtisztítani. Karbantartásra azonban akkor is szükség van, ha a gép leáll, vagy már nem olyan erős. Egyes modellek tisztító állomása teljesen megtisztítja őket. Ha a gép mosható, akkor elég vízzel leöblíteni. Olcsóbb modellek esetén elég a géphez mellékelt kefe használata.

i

Ha úgy érzed, minden szükséges információ a birtokodban van a választáshoz, akkor itt érdemes kezdened.

A tökéletes megjelenéshez érdemes hajvágót is beszerezni

A hajvágó mindenki számára szükséges, aki ad a  megjelenésre. A sokféle tartozéknak köszönhetően olyan hosszúságot választhatsz, amely neked leginkább megfelel, és amellyel jól fogod érezni magadat. A szakállborotvákhoz hasonlóan bizonyos paraméterekre, például az áramellátás típusára, a pengék anyagára vagy a választható tartozékokra is érdemes odafigyelni a hajvágó kiválasztásakor.

Az elektromos borotva és hajvágó egyben gazdaságos és praktikus választás

A tökéletes megjelenés eléréséhez a legmegfelelőbb választás az elektromos borotva és hajvágó egyben. Használatkor csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a megfelelő tartozékot - akár borotválkozáshoz, akár hajvágáshoz.

Borotva tartozékokra biztosan szükséged lesz. Ide tartoznak a pengék és zsilettek, borotvafejek, karbantartáshoz szükséges termékek, borotvahabok vagy borotválkozás utáni ápolószerek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)
-5%
18 890 Ft
17 990 Ft

2.
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, elöblíthető, trimmelős és digitális kijelző, körkéses, 40 perc üzemidő, hálózati és akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete
-24%
27 690 Ft
20 990 Ft

3.
Philips OneBlade QP2520/30 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: zöld
-15%
16 290 Ft
13 790 Ft

Még több
81 tétel
Classic Kategória
Philips S5130/06 Series 5000 - Borotva
-24%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S5130/06 Series 5000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, elöblíthető, trimmelős és digitális kijelző, körkéses, 40 perc üzemidő, hálózati és akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-24% 27 690 Ft
20 990 Ft áfa nélkül 16 530 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Utolsó 330 db
Termékkód: EAT1136h
Arany középút
GILLETTE Labs Heated Razor + utazótok - Borotva
-31%
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
GILLETTE Labs Heated Razor + utazótok
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, vízálló, elöblíthető és gyorstöltés, rezgőkéses, akkumulátoros, színe: fekete cserélhető fejes, 5 pengés

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-31% 69 990 Ft
48 290 Ft áfa nélkül 38 020 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: holnap 7:00-tól
Utolsó 19 db
Termékkód: HOL426
Premium Kategória
Braun Series 9 9365cc - Borotva
-21%
Több, mint99%Megbízhatóság
Braun Series 9 9365cc
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős, led töltésjelző és digitális kijelző, rezgőkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete és szürke

-21% 139 990 Ft
109 990 Ft áfa nélkül 86 610 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Utolsó 56 db
Termékkód: BRAHS677
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-5% 18 890 Ft
17 990 Ft áfa nélkül 14 170 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIOB371
Philips Series 9000 Prestige SP9863/14 Wet & Dry - Borotva
-6%
Több, mint98%Megbízhatóság
Philips Series 9000 Prestige SP9863/14 Wet & Dry
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős, digitális kijelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 3 óra töltési idő, színe: ezüst

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-6% 128 010 Ft
120 690 Ft áfa nélkül 95 030 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS057
Philips S6630/11 Wet & Dry Series 6000 - Borotva
-10%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S6630/11 Wet & Dry Series 6000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, elöblíthető, digitális kijelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-10% 44 070 Ft
39 710 Ft áfa nélkül 31 270 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIDC303
Philips OneBlade QP2520/30 - Borotva
-15%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips OneBlade QP2520/30 + 1 tartalék penge
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: zöld

Ideális ajándék férfiaknak
-15% 16 290 Ft
13 790 Ft áfa nélkül 10 860 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT1136l
BRAUN Series 5 1000s Blue - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
BRAUN Series 5 1000s Blue
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, led töltésjelző és gyorstöltés, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: kékesfekete

-3% 28 780 Ft
27 990 Ft áfa nélkül 22 040 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: holnap 7:00-tól
Utolsó 161 db
Termékkód: BRAHS123
GILLETTE Fusion ProGlide All Purpose Styler Formázó + 1 db fejjel - Borotva
-37%
Több, mint99%Megbízhatóság
GILLETTE Fusion ProGlide All Purpose Styler Formázó + 1 db fejjel
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló és led töltésjelző, elemes, színe: kék 5 pengés

Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-37% 8 690 Ft
5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: holnap 7:00-tól
Utolsó 77 db
Termékkód: HOL102
BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry) - Borotva
Több, mint98%Megbízhatóság
BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry)
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 45 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: kék

Ideális ajándék férfiaknak
29 990 Ft áfa nélkül 23 610 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAHSP005
Panasonic ES-RT67-S503 - Borotva
-17%
Több, mint99%Megbízhatóság
Panasonic ES-RT67-S503
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 54 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő,

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-17% 22 890 Ft
18 990 Ft áfa nélkül 14 950 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: holnap 7:00-tól
Utolsó 85 db
Termékkód: EAV2334j
GILLETTE Labs Heated Razor - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
GILLETTE Labs Heated Razor
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló és elöblíthető, 18 perc üzemidő, akkumulátoros, 6 óra töltési idő, 5 pengés

Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
48 590 Ft áfa nélkül 38 260 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOL393
SENCOR SMS 4011BL - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
SENCOR SMS 4011BL
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, trimmelős és led töltésjelző, körkéses, 75 perc üzemidő, akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: kék

6 390 Ft áfa nélkül 5 030 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAD6307
Philips Bodygroom sorozat 5000 BG5020 / 15 - Borotva
-7%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Bodygroom sorozat 5000 BG5020 / 15
Borotva - férfi, intim területek szőrtelenítéséhez, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-7% 18 990 Ft
17 710 Ft áfa nélkül 13 940 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0305
Philips Bodygroom Series 3000 BG3010/15 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Bodygroom Series 3000 BG3010/15
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, hálózati és akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: fekete

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0303
Braun Series 3 3030s - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Braun Series 3 3030s
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, vízálló, elöblíthető, trimmelős, led töltésjelző és gyorstöltés, rezgőkéses, 45 perc üzemidő, hálózati és akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: piros

26 290 Ft áfa nélkül 20 700 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAHSP003
Philips BRL140/00 SatinShave Advanced - Szőrtelenítő
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips BRL140/00 SatinShave Advanced
Szőrtelenítő - egyszitás, fésűtartozék, puha siklású sapka, bőr-kifeszítő fej, wet and dry, akkumulátoros működés, 8 óra töltési idő, 1 óra használati idő, fehér szín

-4% 14 890 Ft
14 290 Ft áfa nélkül 11 250 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT2067g
SENCOR SMS 4013RD - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
SENCOR SMS 4013RD
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, trimmelős és led töltésjelző, körkéses, 75 perc üzemidő, akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: piros

6 390 Ft áfa nélkül 5 030 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAD6309
Braun Series 9 9390cc - Borotva
-12%
Több, mint99%Megbízhatóság
Braun Series 9 9390cc
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős, led töltésjelző és digitális kijelző, rezgőkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete és ezüst

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-12% 129 990 Ft
113 990 Ft áfa nélkül 89 760 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAHS610
Xiaomi Mi Electric Shaver S500 - Borotva
-12%
Xiaomi Mi Electric Shaver S500
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1,5 óra töltési idő, színe: fekete

-12% 21 290 Ft
18 690 Ft áfa nélkül 14 720 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAse2
Braun Series 3 3010BT - Borotva
-9%
Több, mint99%Megbízhatóság
Braun Series 3 3010BT
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 45 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: kék

-9% 31 990 Ft
28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAHSP016
BRAUN Lady Shaver 5560
Szőrtelenítő -

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT2001
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő,

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0304
Wahl 3615-1016 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Wahl 3615-1016
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, led töltésjelző, rezgőkéses, 45 perc üzemidő, akkumulátoros, 14 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
7 990 Ft áfa nélkül 6 290 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WAHHS001

Borotvák

GilletteHeated Razor by Gillette Labs borotva (TERMÉKISMERTETŐ) - Mintha borbély borotválna? A vízálló, cserélhető fej, a fűtőelem és a FlexDisc technológia az egyik legjobb minőségű otthoni...

Borotvák

A Borotvák kategóriában összesen 81 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó borotvák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább borotvák A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb borotvák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod borotvák vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket