Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Tűzhelyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Főzőlap típusa
Indukciós
(13)
Üvegkerámia
(33)
Gáz
(3)
Vasmagos
(1)
Sütő térfogata
38 l
83 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(24)
Függő rácsok
(13)
Préselt
(11)
Teljesítmény
2,7 kW
11 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(9)
Igen, csatlakozóval
(3)
Nem
(36)
Szín
Fehér
(20)
Fekete
(8)
Rozsdamentes acél
(24)
Ezüst
(1)
Szélesség
50 cm
60 cm
-

A tűzhely kombinálja a főzőlapot és a sütőt, ezért alaposan át kell gondolnod a preferált főzési és sütési módszereidet, amikor választasz. Számos típus közül választhatsz: elektromos, gáz- vagy kombi tűzhely. Olvass tovább, és tudd meg, mire érdemes ügyelned a választásnál.

Tovább

A tűzhely lehet szabadon álló vagy beépített

Bár napjainkban inkább a beépített konyhai készülékek vannak előnyben, a klasszikus, szabadon álló tűzhely sütővel biztosan nem megy ki a divatból. Bármilyen konyhában használhatod, és mindenféle fűtési módot választhatsz. Ha a beépített készülékeket részesíted előnyben, akkor is megtalálod a számodra megfelelőt, hiszen a gyártók olyan főzőlap és sütő kombinációkat kínálnak, amelyek beépíthető sütő és főzőlapként működnek. Emellett a modern tűzhelyek széles programválasztékot és stílusos dizájnt kínálnak.

A megfelelő tűzhely kiválasztása. Tudd meg, melyik típus a legjobb számodra

A tűzhely típusa a választás során a legfontosabb szempont. Választhatsz bármilyen kombinációt a főzőlapok és a sütők közül.

A kombinált tűzhelyek gázfőzőlapot és elektromos sütőt kombinálnak

A kombinált tűzhelyek ideálisak azok számára, akik szeretnek gázzal főzni, és előnyben részesítik az elektromos sütőt. A gázfőzőlapon való főzés gyors, kényelmes és gazdaságos, míg az elektromos sütőben való sütés lehetővé teszi, hogy élvezd az előre beállított programokat és funkciókat a legjobb eredmény érdekében.

 • A legnépszerűbb tűzhelytípus.
 • Pontos lángszabályzás és azonnali felmelegedés a főzés során.
 • Minimális maradékhő.
 • Kényelmes és hatékony főzés.
 • Számos főzőprogram és funkció közül választhatsz.
 • Gáz csatlakozó szükséges.
 • Igényesebb a főzőlap karbantartása.

Az elektromos tűzhely könnyen karbantartható

Az elektromos tűzhely elektromos főzőlappal és elektromos sütővel rendelkezik. Számos funkciót kínál mind a sütő, mind a főzőlap esetében, ami nagyban megkönnyíti az ételkészítést. Az elektromos tűzhelyek kerámia-, indukciós és vasmagos főzőlapokkal kaphatók és hagyományos és forrólevegős sütővel is rendelkezhetnek.

 • A kerámialapos tűzhelyek egy spirál fűtőszálat használnak, amely felmelegíti a főzőzónát (főzőlapot), és érintkezés útján adja át a hőt a főzőedény aljára. Bármilyen főzőedény használható, de működésük a lassabb felmelegedés és a maradék hő miatt energiaigényesebb.
 • Az Indukciós tűzhelyek az elektromágneses indukció elvén működnek, ami azt jelenti, hogy a hő nem a főzőlapon keletkezik, hanem közvetlenül az edény aljában található fémben. Ezek a tűzhelyek energiatakarékosak és azonnal reagálnak a hőmérséklet-változásra, azonban csak mágneses aljú főzőedények használhatók csak.
 • A vasmagos tűzhelyek a legrégebbi és egyben a legolcsóbb típusúak. Ezek energiaigényesek, lassan reagálnak a hőmérséklet-változásokra és nehezebb őket tisztán tartani. A vasmagos tűzhely azonban alacsony ára miatt ideális megoldás például egy nyaraló vagy diákszálló számára.
 • Háromféle főzőlap közül választhatsz.
 • Könnyű karbantartás és egyszerű vezérlés.
 • Az elektromos sütő számos programot és funkciót kínál.
 • Magasabb energiafogyasztás.
 • Magasabb ár.

A gáztűzhelyek ideálisak azok számára, akik többet főznek, mint sütnek

A gáztűzhelyek a főzéshez és a sütéshez is gázt használnak. Mivel azonban a gázsütő nem rendelkezik olyan jó főzési tulajdonságokkal, mint az elektromos sütő, és a hőeloszlás is egyenetlen, ez a típusú tűzhely inkább azoknak való, akik inkább főznek, mint sütnek. Sok gáztűzhely propán-bután csatlakozással is rendelkezik.

 • Pontos lángszabályozás.
 • Azonnali felmelegedés főzés közben.
 • Alacsonyabb beszerzési költségek.
 • Egyszerű vezérlés.
 • A sütő sütési tulajdonságai nem túl jók.
 • Gázcsatlakozás szükséges.
 • Nehézkes karbantartás.

Kombinált tűzhely
Kombinált tűzhely

elektromos tűzhely
Elektromos tűzhely

gáztűzhely
Gáztűzhely

A professzionális tűzhelyek különösen alkalmasak a gyártóüzemben történő használatra

A gasztronómiai tűzhelyek, azaz a professzionális tűzhelyek külön fejezetet képeznek. Ezeket a legkülönbözőbb létesítmények konyháiba tervezték, és általában gázzal működnek. A hagyományos háztartási tűzhelyektől lényegesen nagyobb méretekkel és a főzőlapok számában különböznek.

Milyen egyéb paramétereket kell figyelembe venned a tűzhely kiválasztásakor?

A tűzhely típusán kívül számos más paramétert is figyelembe kell venned ahhoz, hogy az új tűzhely jól szolgáljon és jól nézzen ki a konyhádban. Koncentrálj a méretekre, a kialakításra és a funkciókra.

A dizájn is szerepet játszik. A tűzhely illeszkedjen a konyhádba

A tűzhely kétségtelenül a konyha egyik legszembetűnőbb része, ezért érdemes figyelmet fordítani a megjelenésére. Ma már nem az a helyzet, hogy a tűzhely fehér fémlemezből kell, hogy készüljön, hanem rengeteg választási lehetőség van.

 • A rozsdamentes tűzhelyek tökéletesen illenek a modern konyhákba, amelyekben más rozsdamentes acélból készült készülékek is találhatók.
 • A retro tűzhelyek ideális választás azok számára, akik szeretik a friss és jellegzetes stílust.
 • A fehér tűzhelyek viszont azoknak fognak tetszeni, akik a klasszikus dizájnt kedvelik konyhai készülékeikben.

Elérhetőek olyan tűzhelyek is, amelyek szilárd tüzelőanyaggal működnek. Ezek ideálisak lehetnek például egy hétvégi házban.

Ne felejtsd el ellenőrizni a tűzhely méreteit

A tűzhely méretei egy másik fontos paraméter. Ahhoz, hogy jól illeszkedjen a konyhádba, a tűzhelynek ugyanolyan mélynek kell lennie, mint a konyhabútor. Ugyanilyen fontos a szélessége is. Leggyakrabban 50 cm széles tűzhelyek kaphatók, de a gyártók 60 cm széles tűzhelyeket is kínálnak a szélesebb helyekre. Ha sok hely áll rendelkezésedre, akkor nagyobb méretek közül is választhatsz. A legszélesebb tűzhelyek akár 90 cm szélesek is lehetnek.

i

Annyira szűkös a hely, hogy egy hagyományos tűzhely nem fér el? Akkor érdemes megfontolnod, hogy beszerezz egy hordozható főzőlapok és egy mini sütőt.

Milyen funkciókat és programokat kínál a tűzhely?

Ha kombi- vagy elektromos tűzhely mellett döntesz, rengeteg praktikus funkciót használhatsz, amelyek megkönnyítik a főzést és a sütést.

A tűzhelyek a kényelmes főzést és a szabályozást szolgáló funkciókkal rendelkeznek

A tűzhelyek, különösen a kerámia- és indukciós tűzhelyek számos funkciót kínálnak a kényelmes főzéshez, valamint az egyszerű és biztonságos kezeléshez. Melyek tartoznak a legelterjedtebbek közé?

 • Az időzítő lehetővé teszi a főzési idő beállítását, hogy ne felejtsd el kikapcsolni a főzőlapot.
 • A maradékhő-jelző segít csökkenteni a főzés energiafogyasztását, és elérhető a kerámia főzőlapokon.
 • A booster a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítja a főzőlap számára. Praktikus, ha nincs vesztegetni való időd.
 • A gyermekzár megakadályozza a főzőlap véletlen bekapcsolását vagy visszaállítását.
 • A Hob2Hood rendszer lehetővé teszi, hogy a főzőlapot a páraelszívóhoz csatlakoztasd.
 • A flexi Zone lehetővé teszi, hogy két főzőzónát egyetlen nagy területté egyesíts, amit különösen akkor fogsz értékelni, ha nagy fazekakban vagy serpenyőkben főzöl.
 • A gáztűzhelyek elektromos gyújtással és praktikus tűzhelybiztosítással is rendelkezhetnek.

Az elektromos sütők rengeteg programot és praktikus funkciót kínálnak

Az elektromos tűzhelyek a biztonságos működés és a legjobb sütési eredmények érdekében különféle programokkal és funkciókkal rendelkeznek.

 • Az alsó és felső sütés klasszikus program, amelyet minden elektromos sütőben megtalálsz.
 • A forró levegővel tökéletesen átsült, ropogós héjú ételeket készíthetsz.
 • A kiolvasztás lehetővé teszi a húsok és más ételek legkíméletesebb módon történő kiolvasztását.
 • A grill programmal grillezett finomságokat készíthetsz otthonod kényelmében.
 • Az előre beállított programok az éppen sütött ételnek megfelelően állítják be a hőmérsékletet és a sütési időt.
 • A statikus sütés a sütő összes fűtőelemét használja, így az ételek tökéletesen egyenletesen sülnek meg. Különösen kenyér, élesztős ételek és sütemények sütésekor érdemes használni.
 • A gőzben sütés a gőzsütők által kínált népszerű funkció.

Ne feledkezz meg a tűzhelyek tartozékairól sem

Az új tűzhely használatához praktikus tűzhely tartozékok kaphatók. A tisztítószerek segíthetnek a rendszeres karbantartásban, és a gázcsövek is hasznosak lehetnek egy gáztűzhelynél. A sütéshez és főzéshez pedig a kötényeket és a sütőkesztyűket fogod értékelni. Az ételek és italok elkészítésében pedig az edények, serpenyők, vízforralók és gyorsfőzők segíthetnek.

Szeretnél pénzt spórolni a tűzhely vásárlásakor? Nézd meg a tűzhelyek akciós áron - árnyesés oldalunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Electrolux LKR64020AX AirFry Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 59,6 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, alsó fűtés, pizza, AirFry (forrólevegős sütés) és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
186 390 Ft

2.
AMICA SSA 6110 OCW Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, forgónyársas grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fehér kivitel
156 390 Ft

3.
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
149 990 Ft

Még több
50 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 18×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRSP001
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3
MORA C 2245 AS
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok felső fűtés és alsó fűtés, rozsdamentes kivitel
141 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MORSP073
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Electrolux LKR64020AX AirFry - Tűzhely Típusok
3,8
Electrolux LKR64020AX AirFry
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 59,6 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, alsó fűtés, pizza, AirFry (forrólevegős sütés) és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
186 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP073
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove White - Tűzhely Típusok
4,8 15×
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove White
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus formatervezés, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
265 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SO_S350W
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM - Tűzhely Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és gyerekzár, érintős vezérlés, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor, hőlégbefúvás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
387 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP070
4,5
AMICA SSA 111 MB
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, tompított ajtózárás és egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fekete kivitel
170 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP079
5,0
AMICA SSA 6110 OCW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, forgónyársas grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fehér kivitel
156 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP065
5,0
BEKO FSM57300GW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és hőlégbefúvás, fehér kivitel
123 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BESP15
4,8
BEKO FSM 57000 GW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, fehér kivitel
113 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FACSM2j
4,0
AMICA SHC 5784D X
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, légkeveréses grill, felső fűtés, alsó fűtés, alsó + felső fűtés, kiolvasztás, ventilátor, pizza és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
Leárazás -4 %
150 990 Ft 156 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMI001e
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove Inox - Tűzhely Típusok
4,8 15×
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove Inox
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus dizájn, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRSP002
4,7
GORENJE GECS6C710XPA
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
207 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSP044
5,0
Siguro SO-S150 Glass-Ceramic Stove White
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 9 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés és statikus sütés, tisztítás: vízzel, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus formatervezés, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 35,7 kg, 3 év garancia
Szuper ár
212 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SO_S150W
5,0
GORENJE GEITS6E71PBG
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
276 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSP046
5,0
Amica 6018CE3.434EHTaKDQ(Xx)
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, rozsdamentes kivitel
205 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMSP066
5,0
Amica 508CE3.315EHTaQ(W)
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, tűzhely tető, kijelző és működésjelző lámpa a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, fehér kivitel
161 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AMSP062
WHIRLPOOL WS5G8CHW/E
Tűzhely - kombinált, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: gázégő biztonsági szeleppel és integrált gyújtás, vezérlés forgógombokkal, öntöttvas rács a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, alsó fűtés, ventilátor és statikus sütés, fehér kivitel
Leárazás -9 %
159 990 Ft 174 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHRSP001
CANDY TRIOVXNT/1 - Tűzhely Ingyenes
szállítás boltjainkba
CANDY TRIOVXNT/1
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 86,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill és ventilátor, rozsdamentes kivitel
414 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CANSP03
WHIRLPOOL WS68V8CCXT
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, működésjelző lámpa a főzőlap része, SÜTŐ: hideg sütőajtó és egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, légkeveréses grill, alsó + felső fűtés, kiolvasztás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
219 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHRSP013
AMICA SE 14 EBW
Tűzhely - elektromos, vasmagos főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok felső fűtés és alsó fűtés, fehér kivitel
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMISP005
Fagor 3CLI-515AN
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: gyerekzár, tompított ajtózárás és érintéses vezérlés, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fekete kivitel
232 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAGSP006
AMICA SIS 512 STX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
206 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AMSP069
GORENJE GEIT6C60XPG
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
212 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: GORSP045
AEG Mastery AirFry CCB6440ABW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, pizza és hőlégbefúvás, fehér kivitel
219 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AEGSP007

Tűzhelyek

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 
Indukciós vagy gáz főzőlap? Ha ezt a kérdést fontolgatod, segítünk kiválasztani az elképzelésednek megfelelő tűzhelyt. Bemutatjuk az indukciós és a gázfőzőlap előnyeit és hátrányait, és tanácsokat adunk az indukciós főzőlap és a gáz főzőlap kiválasztásához.
tűzhelyekA gáztűzhely tisztítása (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit,...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
További cikkek

Tűzhelyek

A Tűzhelyek kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tűzhelyek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tűzhelyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tűzhelyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tűzhelyek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ