30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Tűzhelyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Főzőlap típusa
Indukciós
(16)
Üvegkerámia
(33)
Gáz
(3)
Sütő térfogata
38 l
83 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(25)
Függő rácsok
(14)
Préselt
(11)
Teljesítmény
2,25 kW
11 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(10)
Igen, csatlakozóval
(2)
Nem
(38)
Szín
Fehér
(19)
Fekete
(9)
Rozsdamentes acél
(26)
Ezüst
(2)
Szélesség
50 cm
60 cm
-

A tűzhely kombinálja a főzőlapot és a sütőt, ezért a választáskor gondosan mérlegelnie kell az általad preferált főzési és sütési módszereket. Számos típus közül választhatsz. Elektromos, gáz- vagy kombi tűzhely lenne jobb neked? És mire kell figyelned a választáskor? A legfontosabb, hogy mérlegeld, milyen funkciók és programok könnyíthetik meg a főzést, és hogy a gyors indukciós vagy a hagyományos gáz főzőlapot részesíted előnyben. Olvass tovább!

Tovább

Mi az a tűzhely?

Azt kérdezed, mi az a tűzhely? A tűzhely egy alapvető konyhai eszköz, amelyet ételek főzésére és sütésére használnak. Ez a többfunkciós készülék általában egy főzőlapot és egy vagy több sütőt kombinál, lehetővé téve a különböző ételek egyidejű elkészítését. A főzőlapok lehetnek gáz-, elektromos vagy indukciósak, mindegyik típusnak megvannak a maga sajátos jellemzői. A tűzhely a konyha központi eleme, ahol a mindennapi és a különleges alkalmakra szánt ételek készülnek. Akár modern indukciós, akár hagyományos gáz főzőlapról van szó, a fő feladata az, hogy egyenletes és szabályozható hőt biztosítson a főzéshez és sütéshez.

És mikor lett feltalálva a tűzhely? Az első tűzhely, amelyet Benjamin Franklin talált fel, 1740-ben jelent meg, de csak az ételek melegítésére tervezték. 1800 körül Benjamin Thompson épített egy olyan tűzhelyet, amely főzést is lehetővé tett, de mérete miatt nem volt alkalmas a hétköznapi konyhákba.

A tűzhely lehet szabadon álló vagy beépített

Bár napjainkban inkább a beépített konyhai készülékek kerülnek előtérbe, a klasszikus, szabadon álló tűzhely sütővel biztosan nem megy ki a divatból. Bármilyen konyhában használhatod, és mindenféle fűtési mód közül választhatsz. Ha a beépített készülékeket részesíted előnyben, akkor is megtalálod a számodra megfelelőt, hiszen a gyártók olyan főzőlap és sütő kombinációkat kínálnak, amelyek beépíthető sütő és főzőlapként működnek. Emellett a modern tűzhelyek széles programválasztékot és stílusos dizájnt kínálnak.

A megfelelő tűzhely kiválasztása. Tudd meg, melyik típus a legjobb számodra

A tűzhely típusa a választás legfontosabb szempontja. A főzőlapok és sütők valamennyi kombinációja közül választhatsz. A gáz-, elektromos vagy kombinált modell közötti döntésnél a te kulináris preferenciáidat és a konyhád csatlakozási lehetőségeit kell figyelembe venned. Fontos figyelembe venned az olyan funkciókat is, mint az öntisztító sütő, a grillsütő vagy a speciális sütőprogramok, amelyek megkönnyíthetik a főzést és a sütést.

A kombinált tűzhelyek gázfőzőlapot és elektromos sütőt kombinálnak

A kombinált tűzhelyek ideálisak azok számára, akik szeretnek gázzal főzni, és előnyben részesítik az elektromos sütőt. A gázfőzőlapon való főzés gyors, kényelmes és gazdaságos, míg az elektromos sütőben való sütés lehetővé teszi, hogy élvezd az előre beállított programokat és funkciókat a legjobb eredmény érdekében. Az ilyen tűzhelyek rugalmasságot biztosítanak a különféle ételek elkészítésében, és alkalmasak olyan szakácsok számára, akik a hagyományos és a modern főzési módszereket szeretnék ötvözni a végső gasztronómiai élmény érdekében.

  • A legnépszerűbb tűzhelytípus
  • Pontos lángszabályzás és azonnali felmelegedés a főzés során.
  • Minimális maradékhő.
  • Gáz csatlakozó szükséges.
  • Igényesebb a főzőlap karbantartása.

Az elektromos tűzhelyek könnyen karbantarthatók

Az elektromos tűzhelyek elektromos főzőlappal és elektromos sütővel rendelkezik. Számos funkciót kínál mind a sütő, mind a főzőlap esetében, ami nagyban megkönnyíti az ételkészítést. Az elektromos tűzhelyek kerámia-, indukciós és vasmagos főzőlapokkal kaphatók, és tartalmazhatnak hagyományos és forrólevegős sütőt is. Ez a típusú tűzhely ideális azok számára, akik könnyű karbantartást és pontos hőmérséklet-szabályozást keresnek.

  • A kerámialapos tűzhelyek egy spirál fűtőszálat használnak, amely felmelegíti a főzőzónát (főzőlapot), és érintkezés útján adja át a hőt a főzőedény aljára. Bármilyen főzőedény használható, de működésük a lassabb felmelegedés és a maradék hő miatt energiaigényesebb.
  • Az indukciós tűzhelyek az elektromágneses indukció elvén működnek, ami azt jelenti, hogy a hő nem a főzőlapon keletkezik, hanem közvetlenül az edény aljában található fémben. Ezek a tűzhelyek energiatakarékosak és azonnal reagálnak a hőmérséklet-változásra, azonban csak mágneses aljú főzőedények használhatók csak.
  • A vasmagos tűzhelyek a legrégebbi és egyben a legolcsóbb típusúak. Ezek energiaigényesek, lassan reagálnak a hőmérséklet-változásokra és nehezebb őket tisztán tartani. A vasmagos tűzhely azonban alacsony ára miatt ideális megoldás például egy nyaraló vagy diákszálló számára.
  • Az elektromos sütő számos programot és funkciót kínál.
  • Könnyen karbantartható és egyszerűen használható.
  • Háromféle főzőlap közül választhatsz.
  • Magasabb energiafogyasztás.
  • Magasabb ár.

A kerámia főzőlap modern dizájnt és könnyű karbantartást biztosít minden konyhába, sima felületének és a hőfokváltozásra való gyors reagálásának köszönhetően hatékony és precíz főzést tesz lehetővé.

A gáztűzhelyek ideálisak azok számára, akik többet főznek, mint sütnek

A gáztűzhelyek a főzéshez és a sütéshez is gázt használnak. Mivel azonban a gázsütő nem rendelkezik olyan jó főzési tulajdonságokkal, mint az elektromos sütő, és a hőeloszlás is egyenetlen, ez a típusú tűzhely inkább azoknak való, akik inkább főznek, mint sütnek. Sok gáztűzhely propán-bután csatlakozással is rendelkezik. Azok számára, akik kompromisszumot keresnek a hagyományos főzés és a modern sütési technológiák között, előnyös lehet, ha ventilátorral ellátott modelleket választanak, amelyek elősegítik a sütőben a hő egyenletesebb eloszlását.

  • Pontos lángszabályozás
  • Azonnali felmelegedés főzés közben.
  • Alacsonyabb beszerzési költségek.
  • Egyszerű vezérlés.
  • A sütő sütési tulajdonságai nem túl jók.
  • Gázcsatlakozás szükséges.
  • Nehézkes karbantartás.

Kombinált tűzhely
Kombinált tűzhely

Elektromos tűzhely
Elektromos tűzhely

Gáztűzhely
Gáztűzhely

Használj szilárd tüzelőanyaggal működő tűzhelyet

A szilárd tüzelőanyaggal működő tűzhely hagyományos és környezetbarát alternatívája a modern elektromos és gáztűzhelyeknek. Ideális választás az elektromos áramhoz vagy gázhoz való hozzáféréssel nem rendelkező területeken élő háztartások számára. Ezek a kályhák fát, szenet vagy pelletet használnak hőforrásként. Ezenkívül a főzés és a helyiségek fűtésének kombinálása energiaköltség-megtakarítást jelenthet. A megfelelő modell kiválasztásakor figyelembe kell venned a teljesítményt, a tűztér kapacitását és a hőmérséklet-szabályozási lehetőségeket, hogy a szilárd tüzelésű tűzhely megfeleljen az otthonod egyedi igényeinek.

i

A hőcserélővel ellátott tűzhelyek használata

Egy hőcserélővel ellátott tűzhely hatékonyan alakítja át a főzésből származó felesleges hőt hasznos energiává, növelve ezzel az energiahatékonyságot és csökkentve a költségeket. Ideális a környezetbarát háztartások számára, elősegíti a fenntartható életmódot és minimalizálja az energiapazarlást. Ez az innováció forradalmi megközelítést hoz a konyhai energiafelhasználás terén, megnyitva az utat a hatékonyabb és környezetbarátabb főzés előtt.

Milyen egyéb paramétereket kell figyelembe venned a tűzhelyek kiválasztásakor?

A tűzhely típusán kívül számos más paramétert is figyelembe kell venned, hogy új konyhai tűzhelyed jól teljesítsen, és jól mutasson a konyhádban. Koncentrálj a méretekre, a kialakításra és a funkciókra. Gondolj arra is, hogy milyen anyagból készült a tűzhely, mivel a tartósság és a tisztíthatóság nagy szerepet játszik a mindennapi használat során. Vedd figyelembe az energiahatékonyságot is, amely mind az üzemeltetési költségekre, mind a környezetre gyakorolt hatásra hatással van.

Annyira szűkös hely áll rendelkezésedre, hogy egy hagyományos tűzhely nem fér el? Akkor érdemes megfontolnod, hogy körülnézz a hordozható főzőlapok között.

A dizájn is szerepet játszik. A tűzhely illeszkedjen a konyhádba

A tűzhely kétségtelenül a konyha egyik legszembetűnőbb része, ezért érdemes figyelmet fordítani a megjelenésére. Ma már nem az a helyzet, hogy a tűzhely fehér fémlemezből kell, hogy készüljön, hanem rengeteg választási lehetőség van. A rozsdamentes acél felületektől kezdve a retro dizájnon át a modern fekete-fehér opciókig szinte végtelenek a lehetőségek, amelyekkel a tűzhely harmonikusan beilleszthető a konyha esztétikájába.

  • A klasszikus tűzhelyek jellemzője az egyszerű és funkcionális kialakítás, amely bármilyen konyhai környezetbe könnyen beilleszkedik, és megbízhatóságot és praktikumot hoz a mindennapi főzésbe, valamint népszerűek az alacsony karbantartási igényük és hagyományos megjelenésük miatt.
  • A Retro tűzhelyek viszont nosztalgikus megjelenésükkel tűnnek ki, gyakran pasztellszínekkel és lekerekített formákkal díszítettek, így az elmúlt évtizedek báját hozzák el a konyhába, és nemcsak praktikus eszközzé, hanem stílusos kiegészítővé is teszik őket.

i

Ne felejtsd el ellenőrizni a tűzhely méreteit!

A tűzhely méretei egy másik fontos paraméter. Ahhoz, hogy jól illeszkedjen a konyhádba, a tűzhelynek ugyanolyan mélynek kell lennie, mint a konyhabútorod. Ugyanilyen fontos a szélessége is. Leggyakrabban 50 cm széles tűzhelyek kaphatók, de a gyártók 60 cm széles tűzhelyeket is kínálnak szélesebb helyekre. A legszélesebb tűzhelyek akár 90 cm szélesek is lehetnek.

Színeivel a konyhai tűzhelyek, bármilyen konyhához illeszkednek

A konyhai tűzhely és annak színe kulcsszerepet játszik a konyha általános kialakításában. A rozsdamentes tűzhelyek modern és professzionális megjelenést kölcsönöznek a konyhának, ellenállnak a szennyeződéseknek és könnyen karbantarthatók, így ideális választás azok számára, akik a funkcionalitás és a stílusos design kombinációját keresik. A fehér tűzhely klasszikus és letisztult megjelenést biztosít, amely bármelyik konyhát feldobhatja, és tökéletesen illeszkedik a világos vagy pasztellszínű designrendszerekhez.

tűzhely Amica
Rozsdamentes tűzhely

tűzhely Electrolux
Fekete tűzhely

tűzhely Mora
Fehér tűzhely

A főzőlap a tűzhely szerves részét képezi

A főzőlapok minden konyha nélkülözhetetlen elemei, amelyek a legkülönbözőbb ételek elkészítésének alapját képezik. Hőforrásként szolgálnak a főzéshez és sütéshez, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az ételeket pontos hőmérséklet-szabályozással állítsák be. Különböző típusú főzőlapok léteznek, köztük gáz-, elektromos, indukciós és kerámia főzőlapok, amelyek mindegyike sajátos előnyökkel rendelkezik. A főzőlap kiválasztásakor fontos figyelembe venned a konyhai szokásaidat, a konyhád méretét és a költségvetést, hogy a főzőlap a lehető legjobban megfeleljen az igényeidnek. A főzőlapok tehát a sikeres és kényelmes otthoni főzés kulcsát jelentik.

A konyhai tűzhelyek kiválasztása a főzőlapok száma szerint

A konyhai tűzhelyek három és öt főzőlappal rendelkezhetnek, ezek száma a háztartás igényeitől és a főzési stílustól függ. A kisebb háztartások vagy magánszemélyek elégedettek lehetnek három főzőlappal, amelyek lehetővé teszik a hatékony ételkészítést anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának a konyhában. Másrészt a családok vagy lelkes szakácsok, akik gyakran főznek egynél több személyre vagy kísérleteznek különböző ételekkel, inkább a négy vagy öt főzőlappal rendelkező tűzhelyek mellett dönthetnek. A több főzőlap nagyobb rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt készíts, ami ideális, ha több embert látsz vendégül, vagy összetettebb ételeket készítesz.

Fontos figyelembe venned a konyhád méretét és a rendelkezésre álló helyet is, mivel egy nagyobb számú főzőlappal rendelkező tűzhely több helyet igényelhet.

A főzőlapok a kényelmes főzést és vezérlést szolgáló funkciókkal rendelkeznek

A főzőlapok, különösen a kerámia- és indukciós főzőlapok számos funkciót kínálnak a kényelmes főzéshez, valamint az egyszerű és biztonságos üzemeltetéshez. Melyek tartoznak a legelterjedtebbek közé? Gyakori funkciók közé tartozik az időzítő, a gyermekzár, az automatikus kikapcsolás és a gyorsfűtési funkció, amely megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a konyhai munkát. Ezek az innovációk hozzájárulnak a jobb felhasználói élményhez és növelik a hatékonyságot a főzés során.

  • A flexi zóna lehetővé teszi, hogy két főzőzónát egyetlen nagy területté egyesíts, amit különösen akkor fogsz értékelni, ha nagy fazekakban vagy serpenyőkben főzöl.
  • A maradékhő-jelző segít csökkenteni a főzés energiafogyasztását, és elérhető a kerámia főzőlapokon.
  • Az időzítő lehetővé teszi a főzési idő beállítását, hogy ne felejtsd el kikapcsolni a főzőlapot.
  • A gáztűzhelyek elektromos gyújtással és praktikus tűzhelybiztosítással is rendelkezhetnek.
  • A booster a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítja a főzőlap számára. Praktikus, ha nincs vesztegetni való időd.
  • A gyermekzár megakadályozza a főzőlap véletlen bekapcsolását vagy visszaállítását.
  • A Hob2Hood rendszer lehetővé teszi, hogy a főzőlapot a páraelszívóhoz csatlakoztasd.

A főzőlapok vezérlése érintőpanelekre és forgatógombokra oszlik. Az érintésvezérlés modern megjelenést biztosít, valamint könnyű és intuitív kezelést tesz lehetővé, míg a forgatógombok a tradicionális választást jelentik.

Milyen felszereltséggel rendelkeznek a konyhai tűzhelyek és a hozzájuk tartozó főzőlapok?

Egy főzőlap felszereltsége, mely egy konyhai tűzhely része, nagymértékben befolyásolhatja a főzés kényelmét és hatékonyságát. A főzőlap fedél védelmet nyújt és tisztán tartja a főzőlapot, amikor nincs használatban. A gázfőzőlapokra jellemző öntöttvas rács stabil tartást biztosít az edényeknek, és professzionális megjelenést kölcsönöz a konyhának. A főzőlapon lévő kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet és a főzési idő pontos beállítását. A Wok-égő kifejezetten a gyors, magas hőfokon történő főzéshez készült, ideális az ázsiai konyhához és a gyors sütéshez. A működésjelző lámpa ezután biztonsági funkciót nyújt, és tudatja veled, hogy a főzőlap be van kapcsolva, vagy még forró.

tűzhely Siguro
Tárolóhely

tűzhely Vestfrost
Középső Wok égő

tűzhely Gorenje
Öntöttvas rács

Az elektromos sütők számos programot és praktikus funkciót kínálnak

Az elektromos sütők számos programmal és funkcióval örvendeztetnek meg a biztonságos működés és a legjobb sütési eredmények érdekében. A hagyományos sütési és grillezési módok mellett speciális beállításokat is tartalmazhatnak a kiolvasztáshoz, a melegítéshez vagy a lassú sütéshez, így az ételek és pékáruk széles skálája könnyen elkészíthető. Olyan innovatív funkciók egészítik ki őket, mint a pirolitikus öntisztítás, ami még egyszerűbbé teszi a karbantartást és a tisztaságot.

  • A statikus sütés a sütő összes fűtőelemét használja, így az ételek tökéletesen egyenletesen sülnek meg. Különösen kenyér, élesztős ételek és sütemények sütésekor érdemes használni.
  • A kiolvasztás lehetővé teszi a húsok és más ételek legkíméletesebb módon történő kiolvasztását.
  • Az előre beállított programok az éppen sütött ételnek megfelelően állítják be a hőmérsékletet és a sütési időt.
  • Az alsó és felső sütés klasszikus program, amelyet minden elektromos sütőben megtalálsz.
  • A forró levegővel tökéletesen átsült, ropogós héjú ételeket készíthetsz.
  • A gőzben sütés a gőzsütők által kínált népszerű funkció.
  • A grill programmal grillezett finomságokat készíthetsz otthonod kényelmében.

i

Mit kínálnak még a sütővel ellátott tűzhelyek?

A sütővel ellátott tűzhely a sütés és az ételkészítés kulcsfontosságú eleme. A sütő kapacitása 38 és 105 liter között mozog. A modern sütők különböző tisztítási módszereket kínálnak: katalitikus, hidrolitikus és gőztisztítás. A sütőrács hosszabbító lehet teleszkópos az ételek könnyű kivehetősége érdekében, illetve a változó helykihasználás érdekében függesztett rácsok vagy csúszók is használhatók.

A sütők és a tűzhelyek felszerelése fontos

A sütő felszerelése gyakran tartalmaz időzítőt a pontos sütés érdekében, tárolóhelyet a tepsiknek és rácsoknak, kijelzőt a könnyű beállítás érdekében, valamint belső világítást az ételek jobb láthatósága érdekében a sütés során. A sütők gyerekzárral, a biztonságosabb kezelés érdekében hűvös ajtóval, a kényelem érdekében csillapított ajtóval és többszintű egyenletes főzési rendszerrel is rendelkezhetnek. Az ajtóüveg általában dupla vagy tripla üvegezésű a jobb hőszigetelés érdekében, és kivehető.

A beépíthető sütő maximális hőmérséklete általában 250 és 300 °C között van, ami a lassú sütéstől a gyors grillezésig sokféle főzési lehetőséget biztosít.

Vedd figyelembe a tűzhelyek energiahatékonysági besorolását is

Az 1,85 és 11 kW közötti tartományban a tűzhely a különböző háztartási igényeknek és típusoknak megfelelően van kialakítva. A csatlakozási lehetőségek között szerepel a 230 V-os vagy 400 V-os elektromos áram, valamint a földgáz- vagy propán-bután palackok használatának lehetősége, így rugalmas megoldást jelentenek a különböző energiaforrásokhoz. A ciklusonkénti energiafogyasztás 0,68 és 1,76 kWh között mozog, ami hatékonyságot és gazdaságosságot jelez a használat során, lehetővé téve a számodra, hogy az energiaköltségeket ésszerű keretek között tartsd, miközben a főzési és sütési teljesítmény magas szinten marad.

Ne feledkezz meg a tűzhelyek tartozékairól

A tűzhely tartozékok mindig jól jönnek. A tisztítószerek segíthetnek a rendszeres karbantartásban, a gáztömlők pedig hasznosak lehetnek a gáztűzhelynél. Sütéshez és főzéshez pedig a kötényeket, sütőkesztyűket és sütőlapokat fogod értékelni. Az ételek és italok elkészítésében pedig egy fazék, egy serpenyő, egy vízforraló és egy gyorsfőző segít. Ezek a kiegészítők növelik a főzés kényelmét és hatékonyságát, és hozzájárulnak konyhád biztonságához és esztétikus megjelenéséhez.

Szeretnél pénzt megtakarítani és költséghatékonyabb tűzhelyet vásárolni? Az olcsó tűzhelyek lehetővé teszik ezt.

A tűzhelyek kiválasztása márka szerint

A tűzhelyek márka szerint változatosságot hoznak a piacra a dizájn, a funkcionalitás és az ár tekintetében, így a vásárlók pontosan a saját preferenciáiknak megfelelően választhatnak. Minden márka arra törekszik, hogy valami egyedit kínáljon. Például az olyan márkák, mint a Mora, az Electrolux vagy a Beko a megbízhatóságukról és a minőségükről ismertek, míg mások a retro dizájnra vagy a fejlett funkciókkal rendelkező tűzhelyekre specializálódhatnak. A Siguro tűzhelyek is jó szolgálatot tesznek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
149 990 Ft

2.
Siguro SO-S150 Glass-Ceramic Stove White Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 9 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés és statikus sütés, tisztítás: vízzel, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus formatervezés, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 35,7 kg, 3 év garancia
212 090 Ft

3.
BEKO FSM 57000 GW Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, fehér kivitel
113 490 Ft

Még több
52 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 18×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRSP001
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
BEKO FSM57300GW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és hőlégbefúvás, fehér kivitel
123 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BESP15
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Siguro SO-S150 Glass-Ceramic Stove White
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 9 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés és statikus sütés, tisztítás: vízzel, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus formatervezés, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 35,7 kg, 3 év garancia
Szuper ár
212 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SO_S150W
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Electrolux LKR64020AX AirFry - Tűzhely Típusok
4,0
Electrolux LKR64020AX AirFry
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 59,6 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, alsó fűtés, pizza, AirFry (forrólevegős sütés) és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP073
4,8
BEKO FSM 57000 GW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, fehér kivitel
113 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FACSM2j
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove White - Tűzhely Típusok
4,8 15×
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove White
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus formatervezés, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
265 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SO_S350W
4,8
AMICA SS 15 ECS
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés és alsó fűtés, ezüst kivitel
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP087
5,0
INDESIT IS5G5PHX/E
Tűzhely kombinált, 50 cm-es, MultiStep, Click & Clean, Cook útmutató, Hidrolitikus tisztítás, rozsdamentes acél, rács + lap
149 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: WHRSP008
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove Inox - Tűzhely Típusok
4,8 15×
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove Inox
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus dizájn, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRSP002
4,3
GORENJE GECS6C710XPA
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
205 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSP044
4,5
AMICA SSA 111 MB
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, tompított ajtózárás és egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fekete kivitel
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP079
4,0
AMICA SHC 5784D X
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, légkeveréses grill, felső fűtés, alsó fűtés, alsó + felső fűtés, kiolvasztás, ventilátor, pizza és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
Leárazás -4 %
150 990 Ft 156 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMI001e
5,0
AMICA SSA 6110 OCW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, forgónyársas grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fehér kivitel
156 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP065
WHIRLPOOL WS5G8CHW/E
Tűzhely - kombinált, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: gázégő biztonsági szeleppel és integrált gyújtás, vezérlés forgógombokkal, öntöttvas rács a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, alsó fűtés, ventilátor és statikus sütés, fehér kivitel
174 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHRSP001
WHIRLPOOL WS68V8CCXT
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, működésjelző lámpa a főzőlap része, SÜTŐ: hideg sütőajtó és egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, légkeveréses grill, alsó + felső fűtés, kiolvasztás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
221 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHRSP013
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM - Tűzhely Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és gyerekzár, érintős vezérlés, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor, hőlégbefúvás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
387 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP070
5,0
GORENJE GEITS6E71PBG
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
278 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSP046
5,0
Amica 6018CE3.434EHTaKDQ(Xx)
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, rozsdamentes kivitel
205 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMSP066
GORENJE GEIT6C60XPG
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
224 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GORSP045
CANDY TRIOVXNT/1 - Tűzhely Ingyenes
szállítás boltjainkba
CANDY TRIOVXNT/1
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 86,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill és ventilátor, rozsdamentes kivitel
414 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CANSP03
Fagor 3CLI-515AN
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: gyerekzár, tompított ajtózárás és érintéses vezérlés, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fekete kivitel
278 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAGSP006
AMICA SIS 512 STX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
206 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP069
4,3
AEG Mastery AirFry CCB6446ABM
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 59,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés és ventilátor, rozsdamentes kivitel
230 250 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXSP063
5,0
BEKO FSM57300GX
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: gyerekzár, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
144 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BESP14

Tűzhelyek

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 
Indukciós vagy gáz főzőlap? Ha ezt a kérdést fontolgatod, segítünk kiválasztani az elképzelésednek megfelelő tűzhelyt. Bemutatjuk az indukciós és a gázfőzőlap előnyeit és hátrányait, és tanácsokat adunk az indukciós főzőlap és a gáz főzőlap kiválasztásához.
tűzhelyekA gáztűzhely tisztítása (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit,...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
További cikkek

Tűzhelyek

A Tűzhelyek kategóriában összesen 52 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tűzhelyek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tűzhelyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tűzhelyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tűzhelyek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ