Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Black Friday Az otthon kellemes melege

Robotporszívók

0

Robotporszívó vagy felmosó robot választásakor vedd figyelembe a padló típusát és a hely felépítését. Az ilyen takarító robotok nemcsak a szívóteljesítményükben, a szűrők típusában és az akkumulátor egy töltéses működési idejében térhetnek el, de a csatlakoztathatóságban, az irányíthatóságban és az okosfunkciókban is. Mi alapján érdemes szőnyegre való, illetve felmosós robotporszívót választani?

Tovább

Robotporszívó vagy felmosó robot?

A választás megkönnyítése érdekében érdemes megismerkedni a különböző takarító robot típusokkal és alapvető jellemzőikkel.

 • A robotporszívó kiváltja a lapát és a seprű szükségességét, bármilyen kemény padlófelületen, sőt, sok modell még szőnyegen is használható.
 • Robotporszívó szőnyegre: ez a típus akkor lesz kiváló segítőtársad, ha alaposan, a szőnyegszálak mélyére hatóan szeretnél kitakarítani. A nagy szívóteljesítménynek és a forgó keféknek köszönhetően minden szennyeződéssel megbirkózik, akár még az állatszőrrel is.
 • Robotporszívó felmosóval: az ilyen takarító robot általában kétféle törlővel rendelkezik: az egyik a nedves feltörlésre, a másik a portörlésre alkalmas. Először a száraz takarítás, majd a nedves felmosás következik.
 • Felmosó robot: használata mellett nincs szükség vödörre és felmosórongyra, gond nélkül felmossa a laminált, a járólapos vagy a linóleum padlót. Bár fő funkciója a nedves felmosás, de az apró szennyeződéseket ez a típus is összegyűjti.

iRobot Roomba 980 robotporszívó
Robotporszívó

Dirt Devil Spider robotporszívó szőnyegre
Robotporszívó szőnyegre

Ecovacs Deebot Ozmo 950 robotporszívó felmosóval
Robotporszívó felmosóval

iRobot Braava jet 240 felmosó robot
Felmosó robot

A robotporszívók szívóteljesítménye és bemeneti teljesítménye

Csakúgy, mint a hagyomány porszívók esetében, választás előtt a robotporszívóknál is fontos figyelmet szentelni ennek a két paraméternek.

Robotporszívók nagy szívóteljesítménnyel

Ez a mutató azt fejezi ki, hogy milyen minőségben képes port szívni az adott robotporszívó. Értékére többféle paraméter is hatással lehet.

 • Új robotporszívó vásárlása előtt az egyik fontos tényező, amely alapján össze lehet hasonlítani a különböző modelleket.
 • Attól függően, hogy milyen erősen szív az adott robotporszívó (és természetesen az akkumulátor kapacitásának függvényében) egy töltéssel akár 50 perc és 4 óra közötti ideig is képes takarítani egy ilyen készülék.

Alacsony bemeneti teljesítményű, azaz alacsony fogyasztású robotporszívók

A fogyasztás nincs közvetlen befolyással sem a szívóteljesítményre, sem a fizikai teljesítményre.

 • A robotporszívók energiaszükséglete valamivel alacsonyabb a hagyományos porszívókhoz képest.
 • Különböző padlófelületeken magas szívóteljesítmény alacsony fogyasztás mellett is elérhető.

Milyen típusú padlókra alkalmas a robotporszívó és a felmosó robot?

Felület Robotporszívó Felmosó robot
Padló
Linóleum (PVC)
Járólap
Szőnyeg - max. 1 cm szálhosszúsággal
Szőnyeg - 1 - 1,5 cm szálhosszúsággal egyes modellek ✓
Szőnyeg - min. 1,5 cm szálhosszúsággal

Ne becsüld le a robotporszívók navigációs képességét

Ha robotporszívót vagy felmosó robotot keresel, előtte mindenképpen mérd fel a takarítandó helyiségek milyenségét. Ha a készülék nagy területen akadály nélkül tud majd mozogni, egy navigáció nélküli modell is tökéletes lehet számodra.

 • Smart navigáció nélküli modellek: ezek a robotok ütközőkkel vannak ellátva, amelyet a fal észlelésére használnak, és megváltoztatják az irányukat, miután beleütköztek. Nem követik, milyen részeket takarítottak már ki és milyen részekre kell még menniük. Jelentősen olcsóbbak, mint a fejlettebb modellek, viszont beépített navigáció nélkül a szoba 70% -át képesek kitakarítani.
 • Smart navigációval felszerelt modellek: az ilyen készülékek szenzoraik segítségével először feltérképezik a takarítandó helyiséget. Emlékeznek rá, hogy hol jártak és hol nem. Elkerülik az akadályokat is, és akár a helyiség 99%-át lefedhetik. Hátrányuk az kevésbé okos modellekhez képesti magasabb vételár.

Milyen szűrője legyen egy takarító robotnak?

Egy átlagos robotporszívó általában kétlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik - be- és kimeneti szűrőkkel. A kimeneti szűrő a kettő közül a fontosabb, mivel hatással van a kiáramló levegő minőségére. A legáltalánosabbak a piacon az anyagszűrők, de a hatékonyabb és tartósabb HEPA vagy AeroForce filterek használatát javasoljuk. A robotporszívó tartozékok között csereszűrőket is találsz.

A HEPA és EPA szűrők hatékonyságuk szerint kerülnek besorolásra - értékük 10 (85%-os hatékonyság) és 13 (99,9%-os hatékonyság) között mozog. A súlyos allergiában vagy asztmában szenvedőknek javasolt a 12. és 13. besorolású HEPA szűrő.

Kefék, törlőrongyok és felmosók robotporszívókhoz

Milyen típusú kefék találhatók egy robotporszívón?

A legtöbb modell kétféle kefével rendelkezik - egy oldalsó- és egy főkefével.

Kefék típusai - robotporszívó
 • A hosszanti (fő) kefe szívja be a szennyeződéseket a szívónyílásba. Sörtés vagy gumis is lehet.
  • A sörtés kefék csendesebbek, mint a gumikefék, de beléjük akadhat a hajszál és az állatszőr.
  • A gumikefe hatékonyabb, mint egy hagyományos sörtéjű kefe, és nem tömődik el hajjal és állati szőrrel. Hátránya viszont, hogy magasabb zajszinttel jár a használata.
 • A forgó oldalkefe a helyiségek sarkaiból szívja ki a szennyeződést, kiszélesítve a robotporszívó által takarítható területet. Léteznek oldalkefe nélküli modellek is, de ezeknek a takarítási hatékonysága nem olyan magas.

Törlőkendők felmosó robotokhoz

A felmosó robotok csomagolásában általában kétféle cserélhető törlőkendő rejtőzik - egy a felmosáshoz és egy az apró szennyeződések összehúzásához. Ezek a kendők moshatók és így többször használhatók.

 • Törlőkendő "sepréshez": kisméretű szennyeződéseket, port, hajat és állatszőrt lehet vele összeszedni.
 • Törlőkendő felmosáshoz: nedves takarításhoz (felmosáshoz) való és a hagyományos felmosórongyot helyettesíti.

Javasoljuk, hogy legyen egy plusz porszívó akkumulátorod tartalékba, amellyel meghosszabbíthatod a takarító robot élettartamát. Mindig győződj meg róla, hogy az aksi ugyanolyan jelölésű, mint a robotporszívó vagy a felmosó robot, amelyben majd használni szeretnéd.

A robotporszívó csatlakoztathatósága

Egyes okos robotporszívók mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhetők. Ehhez a takarító robotnak Wi-Fi modullal kell rendelkeznie.

 • Indítsd el a takarítást bárhonnan, ahol épp jársz - mire hazaérsz, a robotporszívó már akár végezhet is beállított programmal.
 • Készíts takarítási tervet, böngészd végig a porszívózási előzményeket, vagy egyszerűen csak állítsd meg a takarítást - mindezt a mobilodon keresztül.
 • Ha épp nem is vagy otthon, az alkalmazásban leellenőrizheted, hogy a takarító robot épp hol tart a munkával.
 • Bizonyos felmosó funkciós robotporszívók esetében még a vízadagolás is beállítható az app segítségével.

i

Egyes takarító robotok távirányítóval is vezérelhetők. A gombok segítségével könnyen odairányíthatod a készüléket a szennyeződéshez és meghatározhatod számára a takarítás útvonalát is. Az ilyen távirányítók használatát akár a gyerekek is könnyen meg tudják tanulni.

A takarító robotok egyéb hasznos funkciói

 • Újratöltés takarítás közben: főleg a nagyobb lakástulajdonosok számára hasznos funkció. A robotporszívó feltölti magát, ha szükséges, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.
 • Lépcsőről való leesés elleni érzékelő: a szenzor felismeri a veszélyt és elkerüli az esést.
 • Telítettség jelző: az érzékelő jelzi, ha tele van a portartály.
 • Porkoncentráció érzékelése: egyes robotporszívó modellek képesek felismerni a jobban szennyezett területeket, amiknek nagyobb figyelmet szentelnek takarítás közben.
 • Virtuális fal: az ilyen jeladó egy lézersugár segítségével láthatatlan akadályt képez. A takarító robot felismeri, hogy a "fal" mögötti területen már nem kell porszívóznia. Ezt a tartozékot használhatod annak megakadályozására, hogy a robot túl közel kerüljön valami törékeny dísztárgyhoz vagy veszélyes helyhez.

Az ablakok gyors és egyszerű tisztításához használj ablaktisztító robotot. Önmagában, segítség nélkül is könnyen és biztonságosan megpucolja az ablakokat anélkül, hogy leesne róluk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez és padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,55 l-es portartály, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fehér
-18%
133 890 Ft
109 990 Ft

2.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez és padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fekete
-18%
133 890 Ft
109 990 Ft

3.
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó - felmosáshoz, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,42 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,7 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro és lézeres navigáció, DC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, hepa szűrő, 58 dB(A) zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, töltőállomás, hepa szűrő, kefe, víztartály nedves tisztításhoz, okostelefonos vezérlés és törlőrongy padlótisztításhoz, színe: fehér
-32%
83 810 Ft
56 890 Ft

Még több
125 tétel
Classic Kategória
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C - Robotporszívó
Több, mint98%Megbízhatóság
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez és padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vslam navigáció, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fehér

Ideális ajándék játékos felnőtteknek
-2% 84 910 Ft
82 790 Ft áfa nélkül 65 190 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROd09
Arany középút
Xiaomi Roborock S5 Max Black - Robotporszívó
-9%
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Xiaomi Roborock S5 Max Black
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez és minden padlótípushoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vslam navigáció, DC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, 180 perc működési idő, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fekete

Ideális ajándék játékos felnőtteknek
-9% 197 490 Ft
179 290 Ft áfa nélkül 141 170 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROd05
Premium Kategória
DEEBOT OZMO T8 AIVI - Robotporszívó
-10%
DEEBOT OZMO T8 AIVI
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez, fapadlóhoz és sima padlóhoz, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,42 l-es portartály, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 6,5 óra töltési idő, takarítás módja: kefék és felmosás, Li-ion akkumulátor, 180 perc működési idő, 67 dB(A) zajszint, mobilalkalmazás, 230 v tápegység, színe: fekete

-10% 296 490 Ft
266 960 Ft áfa nélkül 210 200 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: hétfő 11.30. 8:00-tól
Utolsó 15 db
Termékkód: DEERV004
Samsung PowerBot VR20R7250WC - Robotporszívó
Samsung PowerBot VR20R7250WC
Robotporszívó - szőnyegre, állatszőrhöz, bármilyen típusú padlóhoz és kemény padlófelületek, automata feltöltés, kábelösszegubancolódás elleni funkció, takarítás folytatása lemerülés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, több szobát kiporszívóz és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,3 l-es portartály, 0 oldalkefe, töltési idő: 2,67 óra, DC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék és programok, Li-ion akkumulátor, működési idő: 90 perc, microszűrő, 78 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító és habszűrő, fekete színű - 2 az 1-ben, 150 perc akkumulátor-üzemidő, SMART giroszkópos navigáció feltérképező funkcióval, háromfokozatú szűrés + HEPA szűrő, hajgubancolódásnak ellenálló széles középső turbókefe oldalsó keferendszerrel, Li-ion akkumulátor, 150 perc üzemidő, WiFi, mobilalkalmazás, inverteres motor, magassága 85 mm

347 300 Ft áfa nélkül 273 470 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMVR086
Xiaomi Roborock S6 Pure - Robotporszívó
-6%
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Xiaomi Roborock S6 Pure
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, állatszőrhöz, szennyeződésekhez és minden padlótípushoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,48 l-es portartály, 1 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 3 óra töltési idő, alap és vslam navigáció, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, 180 perc működési idő, hepa szűrő, 65 dB zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, hepa szűrő, hálózati adapter, töltőállomás, tápkábel, törlőrongy padlótisztításhoz és virtuális fal, színe: fehér

-6% 197 990 Ft
186 890 Ft áfa nélkül 147 160 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROd10
Tesla RoboStar T60 fekete - Robotporszívó
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Tesla RoboStar T60 fekete
Robotporszívó - mopos és kemény padlófelületek, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,45 l-es portartály, 2 oldalkefe, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, működési idő: 110 perc, hepa filter, 55 dB zajszint, távirányító, oldalsó kefe, mop, hepa szűrő, töltő adapter és töltő alap, fekete színű

85 260 Ft áfa nélkül 67 130 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESRV539
iRobot Roomba i7+ - Robotporszívó
-13%
iRobot Roomba i7+
Robotporszívó - padlóhoz, automata feltöltés, kábelek összegubancolódása elleni funkció, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, automata kiürítés és szennyeződés felismerés, 0,6 l-es portartály, 2 oldalkefe, 0,025 óra töltési idő, vezérlés: alkalmazás, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, aeroforce szűrő, 58 dB zajszint, mobilalkalmazás, időzíthető takarítás, puhított kerekek, hálózati adapter, töltőállomás, turbókefe és virtuális fal, színe: fekete

-13% 399 990 Ft
349 990 Ft áfa nélkül 275 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: IROVR898HU
iRobot Roomba i7 - Robotporszívó
-17%
iRobot Roomba i7
Robotporszívó - padlóhoz, automata feltöltés, kábelek összegubancolódása elleni funkció, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, automata kiürítés és szennyeződés felismerés, 0,6 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 óra töltési idő, vezérlés: alkalmazás, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, aeroforce szűrő, 58 dB zajszint, mobilalkalmazás, időzíthető takarítás, puhított kerekek, hálózati adapter, töltőállomás, turbókefe és virtuális fal, színe: fekete

-17% 299 990 Ft
249 990 Ft áfa nélkül 196 840 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 2 db
Termékkód: IROVR881HU
SENCOR SRV 2230TI - Robotporszívó
Több, mint98%Megbízhatóság
SENCOR SRV 2230TI
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, fapadlóhoz és sima padlóhoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,5 l-es portartály, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 5 óra töltési idő, DC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék és felmosás, Li-ion akkumulátor, 90 perc működési idő, hepa szűrő, 60 dB zajszint, adapter, oldalkefe, távirányító és víztartály nedves tisztításhoz, színe: szürke

59 790 Ft áfa nélkül 47 080 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENRV340
iRobot Roomba e5 - Robotporszívó
iRobot Roomba e5
Robotporszívó - padlóhoz, automata feltöltés, kábelek összegubancolódása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,6 l-es portartály, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 2 óra töltési idő, vezérlés: alkalmazás, Li-ion akkumulátor, 60 perc működési idő, aeroforce szűrő, 58 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és virtuális fal, színe: fekete

133 990 Ft áfa nélkül 105 500 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: IROVR836HU
Rowenta RR6871WH Explorer Serie 20 Aqua - Robotporszívó
-10%
Rowenta RR6871WH Explorer Serie 20 Aqua
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szennyeződésekhez, minden padlótípushoz és fapadlóhoz, automata feltöltés és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, 0,25 l-es portartály, 2 oldalkefe, 2,5 óra töltési idő, alap navigáció, DC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, 360 perc működési idő, mosható szűrő, 65 dB zajszint, oldalkefe, távirányító, töltőállomás, víztartály nedves tisztításhoz és felmosó betét mophoz, színe: kék

-10% 68 950 Ft
61 810 Ft áfa nélkül 48 670 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 24 db
Termékkód: ROWVR6871
ECOVACS Deebot OZMO 950 - Robotporszívó
-8%
Több, mint98%Megbízhatóság
ECOVACS Deebot OZMO 950
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, állatszőrhöz, padlóhoz, fapadlóhoz és érzékeny padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,43 l-es portartály, 2 oldalkefe, 5 óra töltési idő, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, 200 perc működési idő, high efficiency szűrő, microszűrő és habszűrő, 66 dB zajszint, mobilalkalmazás, időzíthető takarítás, távirányító, töltőállomás, víztartály nedves tisztításhoz, okostelefonos vezérlés, robot vezérlése wi-fi-n keresztül, 230 v tápegység, li-ion akku és töltőállomás, színe: fekete

Ideális ajándék játékos felnőtteknek
Ideális ajándék minden háztartásba
-8% 206 870 Ft
189 680 Ft áfa nélkül 149 350 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 10 db
Termékkód: ECORV796
Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM - Robotporszívó
Több, mint99%Megbízhatóság
Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM
Robotporszívó - szőnyeghez, szennyeződésekhez, minden padlótípushoz, fapadlóhoz, sima padlóhoz és kárpithoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, ütközésérzékelő és szennyeződés felismerés, 0,7 l-es portartály, 1 oldalkefe, 2,2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 1,5 óra töltési idő, kamera navigáció, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék, Li-ion akkumulátor, 70 perc működési idő, mosható szűrő, 75 dB zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, puhított kerekek és töltőállomás, színe: fekete

194 990 Ft áfa nélkül 153 540 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ELERV190
Rowenta RR7245WH Explorer Serie 40 - Robotporszívó Típusok
Rowenta RR7245WH Explorer Serie 40
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, állatszőrhöz, szennyeződésekhez és antiallergén, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,25 l-es portartály, 2 oldalkefe, 6 óra töltési idő, alap navigáció, vezérlés: alkalmazás, Li-ion akkumulátor, 150 perc működési idő, 65 dB zajszint, mobilalkalmazás, kis felmosó és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fekete

89 990 Ft áfa nélkül 70 860 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWRV784
TESLA RoboStar IQ300 - Robotporszívó
Új
TESLA RoboStar IQ300
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez, minden padlótípushoz, fapadlóhoz és antiallergén, automata feltöltés, 0,6 l-es portartály, 1 oldalkefe, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, hepa szűrő, 55 dB(A) zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, távirányító, töltőállomás, mop és mágneses szalag, színe: fehér

108 420 Ft áfa nélkül 85 370 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESRV000
DEEBOT OZMO T8 + - Robotporszívó
-8%
DEEBOT OZMO T8 +
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szennyeződésekhez, fapadlóhoz és sima padlóhoz, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,42 l-es portartály, 2 oldalkefe, 6,5 óra töltési idő, takarítás módja: kefék és felmosás, Li-ion akkumulátor, 175 perc működési idő, 67 dB(A) zajszint, töltőállomás, színe: fehér

-8% 330 990 Ft
303 490 Ft áfa nélkül 238 970 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 19 db
Termékkód: ECORV103
Symbo D420
Robotporszívó - moppal, szennyeződésekhez és fapadlóhoz, automata feltöltés, 0,3 l-es portartály, 2 oldalkefe, 5,83 óra töltési idő, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék és programok, Li-ion akkumulátor, 110 perc működési idő, hepa szűrő, 72 dB zajszint, távirányító, hálózati adapter, töltőállomás, li-ion akku, hepa szűrő és felmosórongy (2 db), színe: fekete

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SYMRV649
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fehér - Robotporszívó
-18%
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fehér
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez és padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,55 l-es portartály, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fehér

-18% 133 890 Ft
109 990 Ft áfa nélkül 86 610 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROd07
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete - Robotporszívó
-18%
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez és padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fekete

Ideális ajándék játékos felnőtteknek
Ideális ajándék minden háztartásba
-18% 133 890 Ft
109 990 Ft áfa nélkül 86 610 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROd08
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential - Robotporszívó
-32%
Több, mint99%Megbízhatóság
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential
Robotporszívó - felmosáshoz, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,42 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,7 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro és lézeres navigáció, DC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, hepa szűrő, 58 dB(A) zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, töltőállomás, hepa szűrő, kefe, víztartály nedves tisztításhoz, okostelefonos vezérlés és törlőrongy padlótisztításhoz, színe: fehér

-32% 83 810 Ft
56 890 Ft áfa nélkül 44 800 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROd12
Xiaomi Roborock S5 Max White - Robotporszívó
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Xiaomi Roborock S5 Max White
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, szennyeződésekhez és minden padlótípushoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vslam navigáció, DC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, hepa szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fehér

-5% 188 670 Ft
179 290 Ft áfa nélkül 141 170 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: hétfő 11.30. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROd06
Tesla RoboStar T60 fehér - Robotporszívó
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Tesla RoboStar T60 fehér
Robotporszívó - moppal, szőnyeghez, állatszőrhöz, padlóhoz, fapadlóhoz és kárpithoz, automata feltöltés, 0,45 l-es portartály, 2 oldalkefe, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék és felmosás, 110 perc működési idő, hepa szűrő, 55 dB zajszint, távirányító és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fehér

Ideális ajándék feleségeknek és barátnőknek
Ideális ajándék minden háztartásba
85 260 Ft áfa nélkül 67 130 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: hétfő 11.30. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESRV522
CleanMate RV500
Robotporszívó - felmosáshoz, moppal, szőnyeghez és padlóhoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,5 l-es portartály, 2 oldalkefe, 3,5 óra töltési idő, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék és felmosás, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, hepa szűrő, 65 dB zajszint, oldalkefe, távirányító, mop és töltőállomás, színe: fekete

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Átvehető: K 12.1. - Sze 12.2.
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CLMVR843
CleanMate QQ6SLi
Robotporszívó - antibakteriális, szennyeződésekhez és padlóhoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,5 l-es portartály, 2 oldalkefe, 2,5 óra töltési idő, DC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék és programok, Li-ion akkumulátor, 80 perc működési idő, hepa szűrő, 65 dB zajszint, időzíthető takarítás, távirányító és töltőállomás, színe: fekete

64 390 Ft áfa nélkül 50 700 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CLMQQ157

Robotporszívók

értékelésRowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ) A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy...

Robotporszívók

A Robotporszívók kategóriában összesen 127 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó robotporszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább robotporszívók A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb robotporszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod robotporszívók vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket