ApF HU 30 dnů na vrácení

Robotporszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Allergiásoknak
(77)
Állatszőrhöz
(106)
Antibakteriális
(56)
Tisztítás típusa
Felszívás
(138)
Törlés
(146)
Nedves tisztítás
(68)
Száraz tisztítás
(99)
Navigáció módja
Alap
(15)
Lézeres
(88)
Kamerás
(15)
Giroszkópos
(44)
VSLAM
(13)
LiDAR
(56)
Funkció
Automata feltöltés
(149)
Ütközésérzékelő
(128)
Takarítás folytatása újratöltés esetén
(121)
Automata kiürítés
(57)
Több helyiségbeni porszívózás
(125)
Felület típusa
Minden padlótípus
(161)
Szőnyeg
(128)
Kemény padló
(91)
Puha felületek
(56)
Kárpit
(21)
Tápellátás típusa
Akkus
(158)
Vezetékes
(14)
Mechanikus
(8)
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(14)
Porzsákos
(1)
Robot
(189)
2 az 1-ben
(38)
3 az 1-ben
(6)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(11)
Mikroszűrő
(4)
HEPA szűrő
(87)
Mosható szűrő
(49)
EPA szűrő
(4)
Teljesítmény
15 W
1000 W
-
Zajszint
50 dB
78 dB
-
Űrtartalom
0 l
4,1 l
-
Tömeg
1 kg
12,2 kg
-
Szín
Fehér
(73)
Bronz
(2)
Fekete
(104)
Barna
(1)
Fémes
(2)
Kék
(3)
Ezüst
(5)
Világosszürke
(2)
Szürke
(12)
Sötétszürke
(2)
Arany
(4)

Robotporszívó vagy takarító robot választásakor vedd figyelembe a padló típusát és a helyiség felépítését. Az automata porszívók nemcsak a szívóteljesítményükben, a szűrők típusában és az akkumulátor egyetlen feltöltésével megvalósuló működési idejében térhetnek el, de a csatlakoztathatóságban, az irányíthatóságban és az okosfunkciókban is. Ha robotporszívó vásárlását tervezed, nézzük meg mi alapján érdemes választani, illetve hogy szőnyegre való készülékre, vagy felmosó robotra van-e szükséged!

Tovább

Robotporszívó vagy felmosó robot?

A választás megkönnyítése érdekében érdemes megismerkedni a különböző takarító robot típusokkal és alapvető jellemzőikkel.

  • A robotporszívó kiváltja a lapát és a seprű szükségességét, bármilyen kemény padlófelületen, sőt, sok modell még szőnyegen is használható.
  • Robotporszívó szőnyegre: ez a típus akkor lesz kiváló segítőtársad, ha alaposan, a szőnyegszálak mélyére hatóan szeretnél kitakarítani. A nagy szívóteljesítménynek és a forgó keféknek köszönhetően minden szennyeződéssel megbirkózik, akár még az állatszőrrel is.
  • Robotporszívó felmosóval: az ilyen takarító robot általában kétféle törlővel rendelkezik: az egyik a nedves feltörlésre, a másik a portörlésre alkalmas. Először a száraz takarítás, majd a nedves felmosás következik.
  • Felmosó robot: használata mellett nincs szükség vödörre és felmosórongyra, gond nélkül felmossa a laminált, a járólapos vagy a linóleum padlót. Bár fő funkciója a nedves felmosás, de az apró szennyeződéseket ez a típus is összegyűjti.

iRobot robotporszívó
Robotporszívó

Robotporszívó szőnyegre
Robotporszívó szőnyegre

Robotporszívó felmosóval
Robotporszívó felmosóval

iRobot felmosó robot
Felmosó robot

A robotporszívó szívóteljesítménye és bemeneti teljesítménye

Csakúgy, mint a hagyományos porszívónál, a robotporszívó esetében is figyelmet kell szentelni ennek a két paraméternek.

Robotporszívó nagyobb szívóteljesítménnyel

Ez a mutató azt fejezi ki, hogy milyen minőségben képes port felszívni az adott robotporszívó. Erre az értékére többféle paraméter is hatással lehet.

  • Új robotporszívó vásárlása előtt ez az egyik legfontosabb tényező, amely alapján össze lehet hasonlítani a különböző modelleket.
  • Attól függően, hogy milyen erősen szív az adott robotporszívó (és természetesen az akkumulátor kapacitásának függvényében) egy töltéssel akár 50 perc és 4 óra közötti ideig is képes takarítani egy ilyen takarító robot.

Alacsony bemeneti teljesítményű, azaz alacsony fogyasztású robotporszívó

A fogyasztás nincs közvetlen befolyással sem a szívóteljesítményre, sem a fizikai teljesítményre.

  • Egy robotporszívó energiaszükséglete valamivel alacsonyabb a hagyományos porszívókhoz képest.
  • Különböző padlófelületeken magas szívóteljesítmény alacsony fogyasztás mellett is elérhető.

Milyen típusú padlókra alkalmas a robotporszívó?

Felület Robotporszívó Felmosó robot
Padló
Linóleum (PVC)
Járólap
Szőnyeg - max. 1 cm szálhosszúsággal
Szőnyeg - 1 - 1,5 cm szálhosszúsággal egyes modellek ✓
Szőnyeg - min. 1,5 cm szálhosszúsággal

Ne becsüld le egy robotporszívó navigációs képességeit! 

Ha robotporszívó vagy takarító robot vásárlása a cél, előtte mindenképpen mérd fel a takarítandó helyiségek kialakítását. Ha a készülék nagy területen akadály nélkül tud majd mozogni, egy navigáció nélküli modell is tökéletes lehet a számodra.

  • Smart navigáció nélküli modellek: ezek az automata porszívók ütközőkkel vannak ellátva, amelyet a fal észlelésére használnak, és megváltoztatják az irányukat, miután beleütköztek. Nem követik, milyen részeket takarítottak már fel és hogy mely részekre kell még menniük. Jelentősen olcsóbbak, mint a fejlettebb modellek, viszont beépített navigáció nélkül a szoba 70% -át képesek kitakarítani.
  • Smart navigációval felszerelt modellek: egy ilyen robotporszívó a szenzorai segítségével először feltérképezik a takarítandó helyiséget. Emlékszik rá, hogy hol járt és hol nem. Elkerüli az akadályokat is, és akár a helyiség 99%-át lefedheti. Hátránya a kevésbé okos robotporszívóhoz képest a viszonyított magasabb vételár.

    • A virtuális akadályok segítik a porszívó mozgását. Gyakori a mágnesszalag használata, amelyet a padlóra ragaszthatunk. Másik lehetőségünk a virtuális fal - ez tulajdonképpen egy infravörös sugár, amelyen a robotporszívó nem fog áthaladni.
    • A környezethez való alkalmazkodás szintén rendkívül fontos egy robotporoszívó esetében. Vásárlás előtt mérd meg a bútorok alatti részek magasságát, nehogy a robotporszívó beszoruljon. Továbbá, tanácsos úgy kialakítani az enteriőrt, hogy a bútorok között legalább egy méter távolság legyen.
    • A takarítás megtervezése - először muszáj neked is figyelni. Tehát amikor elindítod első alkalommal a készüléket, legyél jelen és figyeld meg, mi okoz gondot a porszívónak. Ezután egyszerűen csak helyezd el az akadályokat/falakat a tapasztalataid alapján, valamint azt is eldöntheted, hogy szakaszosan végezteted-e el a porszívózást.
    • A robotporszívó mozgása általában beállítható, így a készülék működése közben megtalálhatod a legmegfelelőbb eljárást. Azonban akár körökben, akár sávokban porszívóztatsz, a hatékonyság nagyjából ugyanaz. A legjobb lefedettséget ugyanakkor a cikkcakk irányú mozgás biztosítja. 

Milyen szűrője legyen egy takarító robotnak?

Egy átlagos robotporszívó általában kétlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik - be- és kimeneti szűrőkkel. A kimeneti szűrő a kettő közül a fontosabb, mivel hatással van a kiáramló levegő minőségére. A legáltalánosabbak a piacon a textilszűrők, de a hatékonyabb és tartósabb HEPA vagy AeroForce filterek használatát javasoljuk. A robotporszívó tartozékok között csereszűrőket is találsz.

A HEPA és EPA szűrők hatékonyságuk szerint kerülnek besorolásra - értékük 10 (85%-os hatékonyság) és 13 (99,9%-os hatékonyság) között mozog. A súlyos allergiában vagy asztmában szenvedőknek javasolt a 12. és 13. besorolású HEPA szűrő.

Milyen típusú kefék képezik egy robotporszívó tartozékait?

A legtöbb robotporszívó modell kétféle kefével rendelkezik - egy oldalsó- és egy főkefével.

  • A hosszanti (fő) kefe a szennyeződést a szívónyílásba tereli. Lehet sörtés vagy gumiból készült.
    • A hosszanti (fő) kefe szívja be a szennyeződéseket a szívónyílásba. Sörtés vagy gumis is lehet.
    • A gumikefe hatékonyabb, mint egy hagyományos sörtéjű kefe, és nem tömődik el hajjal és állati szőrrel. Hátránya viszont, hogy magasabb zajszinttel jár a használata.
  • A forgó oldalkefe a helyiségek sarkaiból szívja ki a szennyeződést, kiszélesítve a robotporszívó által takarítható területet. Léteznek oldalkefe nélküli modellek is, de ezeknek a takarítási hatékonysága nem olyan magas.
Kefék - Robotporszívók

A képen pontosan látható, hogy a robotporszívóm hol helyezkednek el a kefék.

Törlőkendők felmosó robotokhoz

A felmosó robotok csomagolásában általában kétféle cserélhető törlőkendő rejtőzik - egy a felmosáshoz és egy az apró szennyeződések összehúzásához. Ezek a kendők moshatók és így többször használhatók.

  • Törlőkendő "sepréshez": kisméretű szennyeződéseket, port, hajat és állatszőrt lehet vele összeszedni.
  • Törlőkendő felmosáshoz: nedves takarításhoz (felmosáshoz) való és a hagyományos felmosórongyot helyettesíti.

Javasoljuk, hogy legyen egy plusz porszívó akkumulátorod tartalékba, amellyel meghosszabbíthatod a takarító robot üzemidejét. Mindig győződj meg róla, hogy az aksi ugyanolyan jelölésű, mint a robotporszívó vagy a felmosó robot, amelyben majd használni szeretnéd.

A robotporszívó csatlakoztathatósága

Egyes okos robotporszívók mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhetők. Ehhez a takarító robotnak Wi-Fi modullal kell rendelkeznie.

  • Indítsd el a takarítást bárhonnan, ahol épp jársz - mire hazaérsz, a robotporszívó már akár végezhet is beállított programmal.
  • Készíts takarítási tervet, böngészd végig a porszívózási előzményeket, vagy egyszerűen csak állítsd meg a takarítást - mindezt a mobilodon keresztül.
  • Ha épp nem is vagy otthon, az alkalmazásban leellenőrizheted, hogy a robotporszívó épp hol tart a munkában.
  • Bizonyos felmosó funkcióval rendelkező robotporszívók esetében még a vízadagolás is beállítható az app segítségével.

i

Egyes takarító robotok távirányítóval is vezérelhetők. A gombok segítségével könnyen odairányíthatod a készüléket a szennyeződéshez és meghatározhatod számára a takarítás útvonalát is. Az ilyen távirányítók használatát akár a gyerekek is könnyen meg tudják tanulni.

7 fontos tényező robotporszívó vásárlásához

Első ránézésre szinte az összes robotporszívó ugyanúgy néz ki, a különbségek a külső borítás alatt rejtőznek.

  1. Teljesítmény - elsősorben ez határozza meg a robotporszívó szívóteljesítményét. Minél nagyobb a teljesítmény, annál hatékonyabb a takarítás. A robotporszívó robusztus, masszív felépítéséből lehet következteni a nagy teljesítményre.
  2. Energiaszükséglet - kifejezi, mennyi áramot fogyaszt a robotporszívó. Minél nagyobb ez az érték, annál magasabb az önjáró robotporszívó működési költsége.
  3. Zajszint - a háztartási gépek között egy robotporszívó a legcsendesebb készülékek közé tartozik. A leghalkabb automata porszívók az 50 dB-es zajszinten dolgoznak, az átlagot 60 dB környékén lehet megállapítani.
  4. Méretek és tömeg - a külsőt tekintve nincsenek nagy különbségek a robotporszívók között. Az összes robotporszívó kör alakú, átmérőjük 30-40 cm. A terjedelmesebb darabok adott idő alatt nagyobb területet tudnak kitakarítani. Egy robotporszívó súlya lehet 2 de akár 5 kg is.
  5. Portartály kapacitás - az átlagos űrtartalom 0,3-0,8 l. Ha a lakásban házikedvencek is vannak, jól jöhet olyan robotporszívó, amely nagyobb tartállyal rendelkezik. Az okos robotporszívó mindig figyelmeztet, ha a portartály megtelik.
  6. Az akkumulátor kapacitása - rendkívül fontos tényező, amely meghatározza, meddig fog dolgozni a robotporszívó és hány órát fog a töltőállomáson "pihenni".
  7. Vezérlés - a robotporszívó vezérlése háromféle módon lehetséges: vázon elhelyezett kezelőgombokkal, távirányítóval, valamint mobil alkalmazással.

Robotporszívók további hasznos funkciókkal

  • Újratöltés takarítás közben: főleg a nagyobb lakástulajdonosok számára hasznos funkció. A robotporszívó feltölti magát, ha szükséges, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.
  • Lépcsőérzékelő: a szenzor felismeri a veszélyt és elkerüli a leesést.
  • Koszfolt felismerése funkció: feltárja a robotporszívó számára a koszosabb foltot, így a koszosabb részre a robotporszívó jobban fókuszálhat.
  • Időzítő funkció: lehetővé teszi, hogy beállíts egy adott időpontot, amikor a robotporszívó elkezdheti a takarítást, így nem kell otthon lenned.
  • Takarítási ütemterv: a robotporszívó számára meghatározott ütemterveket állíthatsz be.
  • Gubancolódást gátló funkció: remek segítség, hogy a porszívó sehol ne akadjon fel semmilyen kábelben.
  • Puha kerekek: biztosítják a padló védelmét, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a kemény kerekek kárt tesznek a felületben. 
  • Elsődleges helyiség kiválasztása: ez a beállítás lehetővé teszi, hogy megadd, a porszívó melyik helyiséget takarítsa fel először.
  • LED-világítás: főleg akkor hasznos, ha a porszívó éjszaka takarít, ugyanis a világításnak hála a robotporszívó jól látható.
  • Telítettség jelző: az érzékelő jelzi, ha tele van a portartály.
  • UV-lámpa: képes elpusztítani a káros mikrobákat, így a padló higiénikusan tiszta és gyönyörű lesz.
  • Virtuális fal: az ilyen jeladó egy lézersugár segítségével láthatatlan akadályt képez. A robotporszívó "megérti", hogy a "fal" mögötti területen már nem kell porszívóznia. Ezt használhatod annak megakadályozására, hogy a robot túl közel kerüljön valami törékeny dísztárgyhoz vagy veszélyes helyhez.

A robotporszívók karbantartása  5 lépésben

A robotporszívó is megérdemli a rendszeres törődést, hogy sokáig meghibásodás nélkül működhessen. Az önjáró porszívó tisztítását hetente legalább egyszer el kell végezni, a portartályt ajánlatos minden használat után kiüríteni. A robotporszívó tisztítási folyamatának alaplépései a következők:

  1. Ürítsd ki a portartályt és öblítsd ki a szűrőt!
  2. Tisztítsd meg a keféket a hajszálaktól, porcicáktól és egyéb szennyeződésektől!
  3. Szabadítsd meg a görgőket és kerekeket a piszoktól!
  4. Ellenőrizd a robotporszívó érzékelőit!
  5. Ne maradjon szennyeződés az automata porszívó csatlakozóin sem, hogy zavartalan legyen a töltés!

Az ablakok gyors és egyszerű tisztításához használj ablaktisztító robotot. Önmagában, segítség nélkül is könnyen és biztonságosan megpucolja az ablakokat anélkül, hogy leesne róluk.

A robotporszívó ára - elemzések

Robotporszívó vásárlása során könnyű elveszni a funkciók rengetegében, de az ár biztos támpontként szolgálhat. Az önjáró porszívók kínálata rendkívül széles, emiatt az ár is tág határok között mozog.

Egy robotporszívó ára – a legolcsóbb típusok

A robotporszívók nagyjából 20%-a 25 000 és 75 000 Ft közti ár intervallumba tartozik. Ezek a kezdetleges, olcsó porszívó robotok a legkisebb portartállyal rendelkeznek, működési idejük pedig leggyakrabban 50-90 perc között mozog. Egy belépő szintű önjáró robotporszívó nem ajánlott emeletes házba, mivel van olyan, amely nem rendelkezik lépcsőről való leesés elleni érzékelővel. Azonban ezen az árszintjen is gyakran fordul elő HEPA szűrő, amely hatékonysági foka eléri a 99,9%-ot.

Egy robotporszívó ára - az arany középút

A robotporszívó készülékek esetében nehéz meghatározni az átlagárat, a 100 000 Ft-os szinttől indulva, az ár folyamatosan, különösebb, nagyobb ugrások nélkül növekszik. Ez vásárlói szempontból előnyös, a rendelkezésünkre álló költségkeret szintjén, biztos, hogy több robotporszívó közül válogathatunk.

Egy robotporszívó ára – a legdrágbb modellek

250 000 Ft felett találjuk az igazi okos porszívókat, ide tartozik a robotporszívók 5-7%-a. Ezen a szinten nem ritka a több órás üzemidő, a méretes portartály és a vezérlés mobil alkalmazással is lehetséges. Ezek a luxus robotporszívók a legjobb mikroszűrőkkel rendelkeznek, akár 2 cm-es szintkülönbséggel is megbirkóznak és nem kell tartanod attól, hogy lezuhannak az emeletről. A töltőállomásra alacsony akku kapacitás esetén maguktól beállnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Roborock S8 fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft

2.
Roborock S8 fekete Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft

3.
Roborock Q8 Max+ fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
215 890 Ft

Még több
188 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 42×
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black
Robotporszívó - szívóteljesítmény 2200 Pa, üzemidő akár 150 percig, szőnyegek és minden típusú padló tisztítására, száraz és nedves tisztításhoz, felmosóval, 2 oldalsó kefe, kefés tisztítás és felmosás, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), a portartály kapacitása 600 ml, víztartály térfogata 400 ml, 4900 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, automatikus töltés a töltőállomáson, lépcsőleesés érzékelő, vezérlés Tuya applikáción keresztül, távirányító, a porszívó 1,5 cm magasságig képes leküzdeni az akadályokat, lézeres navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiásoknak, zajszint 60 dB, applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, készülék nyelve angol, cseh, szlovák és magyar, 3 év garancia
+2 ajándék melynek értéke 6 180 Ft
Szuper ár
139 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RV_L650B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -4 %
136 390 Ft 142 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Roborock Q8 Max+ fehér - Robotporszívó
Típusok
5,0
Roborock Q8 Max+ fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
215 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv64
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Roborock Q-REVO white - Robotporszívó Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 25×
Roborock Q-REVO white
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 350 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 63 dB, szűrőlerázó rendszer nélkül, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 60 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,2 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBrv29
Roborock S8 fekete - Robotporszívó
Típusok
4,9 102×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV514
Roborock S8 fehér - Robotporszívó
Típusok
4,9 102×
Roborock S8 fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV521
Roborock Q8 Max fekete - Robotporszívó
Típusok
4,8 12×
Roborock Q8 Max fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Szuper ár
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv28
Roborock S8 Pro Ultra fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
529 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV668
Roborock Q8 Max fehér - Robotporszívó
Típusok
4,8 12×
Roborock Q8 Max fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv57
Roborock S8 Pro Ultra fekete - Robotporszívó Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
600 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV675
Roborock S8+ fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 44×
Roborock S8+ fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
347 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV538
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,47 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 65 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 45 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,77 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV926
Roborock S8+ fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 44×
Roborock S8+ fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
343 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV545
SENCOR SRV 3150OR EasyClean - Robotporszívó
Típusok
4,8
SENCOR SRV 3150OR EasyClean
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítményszabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
56 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrob86
4,3
Siguro RV-G57 Cleanbot EN Black
Robotporszívó - 1800 Pa szívóteljesítmény, üzemidő akár 120 perc, szőnyeg és bármilyen típusú padlófelület tisztításához, száraz és nedves tisztításhoz, moppal, 2 oldalkefe, tisztítás kefével és moppal, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), 600 ml űrtartalmú portartály, a felmosó tartály kapacitása 400 ml, 2600 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, digitális kijelző, automatikus töltés a töltőállomásban, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, vezérlés a porszívó testéről vagy a Tuya alkalmazás révén, távirányítás, a porszívó 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiások számára, 65 dB zajszint, az applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, 3 év garancia
+Ajándék Porszívó tartozék Siguro melynek értéke 3 290 Ft
Szuper ár
95 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RV_G571B
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser - Robotporszívó
Típusok
4,2 50×
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Robotporszívó - elektronikus moppal és automatikus állomással a por és szennyeződések kiürítéséhez, a 60 napig tartó, munka nélküli takarításért, akár 2700 Pa szívóteljesítmény, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésgátló érzékelő, lézeres navigáció + 3× TOF szenzor, infravörös szenzorok, BLDC motor, 4 takarítási mód, vezérlés mobilalkalmazással, beleértve a tiltott zónák beállítását, elektronikus mop a felmosás és porszívózás egyidejű elvégzéséhez, 4 víznyomásszint-beállítás, mopok száma a csomagban: 2, 0,3 l-es víztartály, elektronikus turbókefe, oldalkefék száma: 1, padlófelülethez alkalmazkodó teljesítmény, 0,26 l-es porgyűjtő tartály, az automatikus állomáshoz szánt porzsák űrtartalma: 4,1 l, porzsákok száma a csomagban: 3, 65 dB zajszint, 120 perc üzemidő, 180 perc töltési idő, Lítium-Ion akkumulátor, HEPA szűrő, kompatibilis a hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV237
SENCOR SRV 6485BK - Robotporszívó
Típusok
4,7
SENCOR SRV 6485BK
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítményszabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 26 W teljesítmény, mérete 7,5 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -18 %
122 990 Ft 149 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrbv28
Niceboy ION Charles i4 Black - Robotporszívó
Típusok
4,1 67×
Niceboy ION Charles i4 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
67 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR277
Roborock Q8 Max+ fekete - Robotporszívó
Típusok
5,0
Roborock Q8 Max+ fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -9 %
218 590 Ft 239 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv11
Niceboy ION Charles i4 White - Robotporszívó
Típusok
4,1 67×
Niceboy ION Charles i4 White
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
67 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR338
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
277 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: XIARM184
5,0
Xiaomi Robot Vacuum X10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
146 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV320
5,0
Roidmi EVA
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, takarítandó helyiség meghatározása és időzíthető takarítás, távirányító és LED kijelző, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Home, Wi-Fi, 65 W teljesítmény, mérete 10,6 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROIrbv77
4,6 17×
Rowenta RR8579 X-Plorer S75s Animal and Allergy 365 4 az 1-ben Laser
Robotporszívó - 4in1tisztításhoz Smart Aqua Power elektronikus moppal, precíz navigáció a LiDAR lézernek és TOF érzékelőknek köszönhetően, magyar nyelvű alkalmazás, no-go és no-mop zóna beállítások, térképek több emeletre, BLDC motor akár 2700 Pa szívóerővel, oldalkefével a sarkok és nehezen elérhető helyek tisztításához, turbókefe a szőrszálak, szöszök és hajszálak könnyű összegyűjtéséhez, 4 vízadagolási fokozat beállítása, akadályok leküzdése akár 18 mm-ig, csendes üzemmód, hosszú üzemidejű akkumulátor 120 perces üzemidő, HEPA szűrő, 0,3 l portartály kapacitás, 0,3 l víztartály kapacitás, RR8575WH modell + szűrő és kefe szett ZR185002, 10 év javíthatósági garancia
163 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWrv52

Robotporszívók

Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
A saját padlózatunkon teszteltük le a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót, amely a Roborock S8 sorozat legújabb technológiai újítása. A tesztelésre egy kétgyermekes háztartásban került sor, ahol a napi padlótisztítás elengedhetetlen. Hogyan teljesített ez a...
A Roborock, az ultra-okos otthoni robotgépek megalkotója új Roborock S8 robotporszívó sorozatot dob piacra, amely fejlett tisztítási stílusával tűnik ki a tömegből. Fedezd fel a három modell, a Roborock S8 Pro Ultra, a Roborock S8+ és a Roborock S8 technológiai...
értékelésRowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA robotporszívó (BEMUTATÓ) Alaposan leteszteltük a Rowenta X-PLORER S75s robotporszívót, amely többek között lézertechnológiát használó precíz navigációval, a víznyomás beállítására képes intelligens felmosóval és rendkívül hatékony HEPA szűréssel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a háztartás...
A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a főzésre és a szabadidős tevékenységekre összpontosítanak. Az aktuális újdonságok, amelyeket ezen cikk hivatott bemutatni, a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
További cikkek Összes cikk

Robotporszívók

A Robotporszívók kategóriában összesen 189 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó robotporszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább robotporszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb robotporszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: robotporszívók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ