Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Robotporszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Felület típusa
Minden padlótípushoz
(92)
Szőnyegre
(104)
Kemény padlóra
(68)
Puha felületekre
(28)
Linóleumra
(64)
Rendeltetés
Moppal felmosáshoz
(102)
Allergiásoknak
(37)
Fűrészporra
(1)
Állatszőrhöz
(58)
Antibakteriális
(12)
Funkció
Lépcsőről való leesés elleni érzékelő
(114)
Automata feltöltés
(110)
Ütközésérzékelő
(110)
Több helyiségbeni porszívózás
(92)
Takarítás folytatása újratöltés esetén
(74)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(25)
Mikroszűrő
(7)
HEPA szűrő
(78)
Mosható szűrő
(35)
EPA szűrő
(2)
Mobilalkalmazás
Igen
(112)
Nem
(7)
Alkalmazás nélkül
(2)
Szín
Fehér
(55)
Fekete
(63)
Kék
(1)
Ezüst
(3)
Szürke
(1)
Arany
(2)

Robotporszívó vagy takarító robot választásakor vedd figyelembe a padló típusát és a helység felépítését. Az ilyen automata porszívók nemcsak a szívóteljesítményükben, a szűrők típusában és az akkumulátor egy töltéses működési idejében térhetnek el, de a csatlakoztathatóságban, az irányíthatóságban és az okosfunkciókban is. Mi alapján érdemes szőnyegre való, illetve felmosós robotporszívót választani?

Tovább

Robotporszívó vagy felmosó robot?

A választás megkönnyítése érdekében érdemes megismerkedni a különböző takarító robot típusokkal és alapvető jellemzőikkel.

 • A robotporszívó kiváltja a lapát és a seprű szükségességét, bármilyen kemény padlófelületen, sőt, sok modell még szőnyegen is használható.
 • Robotporszívó szőnyegre: ez a típus akkor lesz kiváló segítőtársad, ha alaposan, a szőnyegszálak mélyére hatóan szeretnél kitakarítani. A nagy szívóteljesítménynek és a forgó keféknek köszönhetően minden szennyeződéssel megbirkózik, akár még az állatszőrrel is.
 • Robotporszívó felmosóval: az ilyen takarító robot általában kétféle törlővel rendelkezik: az egyik a nedves feltörlésre, a másik a portörlésre alkalmas. Először a száraz takarítás, majd a nedves felmosás következik.
 • Felmosó robot: használata mellett nincs szükség vödörre és felmosórongyra, gond nélkül felmossa a laminált, a járólapos vagy a linóleum padlót. Bár fő funkciója a nedves felmosás, de az apró szennyeződéseket ez a típus is összegyűjti.

iRobot robotporszívó
Robotporszívó

Robotporszívó szőnyegre
Robotporszívó szőnyegre

Robotporszívó felmosóval
Robotporszívó felmosóval

iRobot felmosó robot
Felmosó robot

A robotporszívók szívóteljesítménye és bemeneti teljesítménye

Csakúgy, mint a hagyományos porszívók esetében, választás előtt a robotporszívóknál is fontos figyelmet kell szentelni ennek a két paraméternek.

Robotporszívók nagy szívóteljesítménnyel

Ez a mutató azt fejezi ki, hogy milyen minőségben képes port szívni az adott robotporszívó. Értékére többféle paraméter is hatással lehet.

 • Új robotporszívó vásárlása előtt az egyik fontos tényező, amely alapján össze lehet hasonlítani a különböző modelleket.
 • Attól függően, hogy milyen erősen szív az adott robotporszívó (és természetesen az akkumulátor kapacitásának függvényében) egy töltéssel akár 50 perc és 4 óra közötti ideig is képes takarítani egy ilyen takarító robot.

Alacsony bemeneti teljesítményű, azaz alacsony fogyasztású robotporszívók

A fogyasztás nincs közvetlen befolyással sem a szívóteljesítményre, sem a fizikai teljesítményre.

 • A robotporszívók energiaszükséglete valamivel alacsonyabb a hagyományos porszívókhoz képest.
 • Különböző padlófelületeken magas szívóteljesítmény alacsony fogyasztás mellett is elérhető.

Milyen típusú padlókra alkalmas a robotporszívó?

Felület Robotporszívó Felmosó robot
Padló
Linóleum (PVC)
Járólap
Szőnyeg - max. 1 cm szálhosszúsággal
Szőnyeg - 1 - 1,5 cm szálhosszúsággal egyes modellek ✓
Szőnyeg - min. 1,5 cm szálhosszúsággal

Ne becsüld le a robotporszívók navigációs képességét

Ha robotporszívót vagy takarító robotot keresel, előtte mindenképpen mérd fel a takarítandó helyiségek milyenségét. Ha a készülék nagy területen akadály nélkül tud majd mozogni, egy navigáció nélküli modell is tökéletes lehet számodra.

 • Smart navigáció nélküli modellek: ezek az automata porszívók ütközőkkel vannak ellátva, amelyet a fal észlelésére használnak, és megváltoztatják az irányukat, miután beleütköztek. Nem követik, milyen részeket takarítottak már ki és milyen részekre kell még menniük. Jelentősen olcsóbbak, mint a fejlettebb modellek, viszont beépített navigáció nélkül a szoba 70% -át képesek kitakarítani.
 • Smart navigációval felszerelt modellek: az ilyen takarító robotok szenzoraik segítségével először feltérképezik a takarítandó helyiséget. Emlékeznek rá, hogy hol jártak és hol nem. Elkerülik az akadályokat is, és akár a helyiség 99%-át lefedhetik. Hátrányuk az kevésbé okos robotporszívókhoz viszonyított magasabb vételár.

Milyen szűrője legyen egy takarító robotnak?

Egy átlagos robotporszívó általában kétlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik - be- és kimeneti szűrőkkel. A kimeneti szűrő a kettő közül a fontosabb, mivel hatással van a kiáramló levegő minőségére. A legáltalánosabbak a piacon az anyagszűrők, de a hatékonyabb és tartósabb HEPA vagy AeroForce filterek használatát javasoljuk. A robotporszívó tartozékok között csereszűrőket is találsz.

A HEPA és EPA szűrők hatékonyságuk szerint kerülnek besorolásra - értékük 10 (85%-os hatékonyság) és 13 (99,9%-os hatékonyság) között mozog. A súlyos allergiában vagy asztmában szenvedőknek javasolt a 12. és 13. besorolású HEPA szűrő.

Kefék, törlőrongyok és felmosók robotporszívókhoz

Milyen típusú kefék találhatók egy robotporszívón?

A legtöbb modell kétféle kefével rendelkezik - egy oldalsó- és egy főkefével.

Kefék típusai - robotporszívó
 • A hosszanti (fő) kefe szívja be a szennyeződéseket a szívónyílásba. Sörtés vagy gumis is lehet.
  • A sörtés kefék csendesebbek, mint a gumikefék, de beléjük akadhat a hajszál és az állatszőr.
  • A gumikefe hatékonyabb, mint egy hagyományos sörtéjű kefe, és nem tömődik el hajjal és állati szőrrel. Hátránya viszont, hogy magasabb zajszinttel jár a használata.
 • A forgó oldalkefe a helyiségek sarkaiból szívja ki a szennyeződést, kiszélesítve a robotporszívó által takarítható területet. Léteznek oldalkefe nélküli modellek is, de ezeknek a takarítási hatékonysága nem olyan magas.

Törlőkendők felmosó robotokhoz

A felmosó robotok csomagolásában általában kétféle cserélhető törlőkendő rejtőzik - egy a felmosáshoz és egy az apró szennyeződések összehúzásához. Ezek a kendők moshatók és így többször használhatók.

 • Törlőkendő "sepréshez": kisméretű szennyeződéseket, port, hajat és állatszőrt lehet vele összeszedni.
 • Törlőkendő felmosáshoz: nedves takarításhoz (felmosáshoz) való és a hagyományos felmosórongyot helyettesíti.

Javasoljuk, hogy legyen egy plusz porszívó akkumulátorod tartalékba, amellyel meghosszabbíthatod a takarító robot üzemidejét. Mindig győződj meg róla, hogy az aksi ugyanolyan jelölésű, mint a robotporszívó vagy a felmosó robot, amelyben majd használni szeretnéd.

A robotporszívó csatlakoztathatósága

Egyes okos robotporszívók mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhetők. Ehhez a takarító robotnak Wi-Fi modullal kell rendelkeznie.

 • Indítsd el a takarítást bárhonnan, ahol épp jársz - mire hazaérsz, a robotporszívó már akár végezhet is beállított programmal.
 • Készíts takarítási tervet, böngészd végig a porszívózási előzményeket, vagy egyszerűen csak állítsd meg a takarítást - mindezt a mobilodon keresztül.
 • Ha épp nem is vagy otthon, az alkalmazásban leellenőrizheted, hogy a takarító robot épp hol tart a munkával.
 • Bizonyos felmosó funkciós robotporszívók esetében még a vízadagolás is beállítható az app segítségével.

i

Egyes takarító robotok távirányítóval is vezérelhetők. A gombok segítségével könnyen odairányíthatod a készüléket a szennyeződéshez és meghatározhatod számára a takarítás útvonalát is. Az ilyen távirányítók használatát akár a gyerekek is könnyen meg tudják tanulni.

7 fontos tényező robotporszívó vásárlás során

Első ránézésre szinte az összes robotporszívó ugyanúgy néz ki, a különbségek a külső borítás alatt rejtőznek.

 1. Teljesítmény - elsősorben ez határozza meg a robotporszívó szívóteljesítményét. Minél nagyobb a teljesítmény, annál hatékonyabb a takarítás. A robotporszívó robusztus, masszív felépítéséből lehet következteni a nagy teljesítményre.
 2. Energiaszükséglet - kifejezi, mennyi áramot fogyaszt a robotporszívó. Minél nagyobb ez az érték, annál magasabb az önjáró porszívó működési költsége.
 3. Zajszint - a háztartási gépek között a robotporszívók a legcsendesebbek közé tartoznak. A leghalkabb automata porszívók az 50 dB-es zajszinten dolgoznak, az átlagot 60 dB környékén lehet megállapítani.
 4. Méretek és tömeg - a külsőt tekintve nincsenek nagy különbségek a robotporszívók között. Az összes porszívó robot kör alakú, átmérőjük 30-40 cm. A terjedelmesebb darabok adott idő alatt nagyobb területet tudnak kitakarítani. A robotporszívók súlya 2-5 kg közé tehető.
 5. Portartály kapacitás - az átlagos űrtartalom 0,3-0,8 l. Ha a lakásban házikedvencek is vannak, jól jöhet egy robotporszívó nagyobb tartállyal is. Az okos porszívó mindig figyelmeztet, ha a portartály megtelik.
 6. Akkumulátor kapacitás - rendkívül fontos tényező, amely meghatározza, meddig fog dolgozni a robotporszívó és hány órát fog a töltőállomáson "pihenni".
 7. Vezérlés - háromféle módon lehet a robotporszívót kezelni: vázon elhelyezett kezelőgombokkal, távirányítóval, mobil alkalmazással.

A takarító robotok egyéb hasznos funkciói

 • Újratöltés takarítás közben: főleg a nagyobb lakástulajdonosok számára hasznos funkció. A robotporszívó feltölti magát, ha szükséges, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.
 • Lépcsőről való leesés elleni érzékelő: a szenzor felismeri a veszélyt és elkerüli az esést.
 • Telítettség jelző: az érzékelő jelzi, ha tele van a portartály.
 • Porkoncentráció érzékelése: egyes robotporszívó modellek képesek felismerni a jobban szennyezett területeket, amiknek nagyobb figyelmet szentelnek takarítás közben.
 • Virtuális fal: az ilyen jeladó egy lézersugár segítségével láthatatlan akadályt képez. A takarító robot felismeri, hogy a "fal" mögötti területen már nem kell porszívóznia. Ezt a tartozékot használhatod annak megakadályozására, hogy a robot túl közel kerüljön valami törékeny dísztárgyhoz vagy veszélyes helyhez.

Robotporszívó karbantartás 5 lépésben

A robotporszívó is megérdemli a rendszeres törődést, hogy sokáig meghibásodás nélkül működhessen. Az önjáró porszívó tisztítását hetente legalább egyszer kell elvégezni, a portartályt ajánlatos minden használat után kiüríteni. A robotporszívó tisztítás folyamatának alaplépései a következők:

 1. Ürítsd ki a portartályt és öblítsd ki a szűrőt.
 2. Tisztítsd meg a keféket a hajszálaktól, porcicáktól és egyéb szennyeződésektől.
 3. Szabadítsd meg a görgőket és kerekeket a piszoktól.
 4. Ellenőrizd a robotporszívó érzékelőit.
 5. Ne maradjon szennyeződés az automata porszívó csatlakozóin sem, hogy zavartalan legyen a töltés.

Az ablakok gyors és egyszerű tisztításához használj ablaktisztító robotot. Önmagában, segítség nélkül is könnyen és biztonságosan megpucolja az ablakokat anélkül, hogy leesne róluk.

Robotporszívó ár elemzések

Robotporszívó vásárlás során könnyű elveszni a funkciók rengetegében, de az ár biztos támpontként szolgálhat. Az önjáró porszívók kínálata rendkívül széles, emiatt az ár is tág határok között mozog.

Robotporszívó árak – a legolcsóbbak

A robotporszívók nagyjából 20%-a 25 000 és 75 000 Ft közti ár intervallumba tartozik. Ezek a kezdetleges, olcsó porszívó robotok a legkisebb portartállyal rendelkeznek, működési idejük pedig leggyakrabban 50-90 perc között mozog. A belépő szintű önjáró porszívókat nem ajánlatos emeleten használni, mivel némelyikük nem rendelkezik lépcsőről való leesés elleni érzékelővel. Azonban a robotporszívó árak ezen szintjén is gyakran fordul elő a HEPA szűrő, amely hatékonysági foka eléri a 99,9%-ot.

Robotporszívó ár - arany középút

A takarító robotok esetében nehéz meghatározni az átlagárat, a 100 000 Ft-os szinttől indulva, az ár folyamatosan, különösen nagyobb ugrások nélkül növekszik. Ez vásárlói szempontból előnyös, a rendelkezésünkre álló költségkeret szintjén, biztos, hogy több robotporszívó közül válogathatunk.

Robotporszívó ár – a legdrágbbak

250 000 Ft felett találjuk az igazi okos porszívókat, ide tartozik a robotporszívók 5-7%-a. Ezen a szinten nem ritka a több órás üzemidő, a méretes portartály és a vezérlés mobil alkalmazással is lehetséges. Ezek a luxus robotporszívók a legjobb mikroszűrőkkel rendelkeznek, akár 2 cm-es szintkülönbséggel is megbirkóznak és nem kell tartanod attól, hogy lezuhannak az emeletről. A töltőállomásra alacsony akku kapacitás esetén maguktól beállnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro fehér Szállításra kész 4 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 4 óra töltési idő, 72 dB(A) zajszint, 0,45 l-es portartály, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, vezérlés a készüléken, illetve alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, Lidar navigáció, HEPA szűrő
181 290 Ft

2.
Roborock S7 fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,47 l-es portartály, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, DC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő
237 190 Ft

3.
Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,47 l-es portartály, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, DC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő
343 190 Ft

Még több
124 termék
Classic Kategória
Rowenta RR7687WH X-PLORER S75 Total Care 4 az 1-ben Laser HEPA - Robotporszívó
Típusok
Rowenta RR7687WH X-PLORER S75 Total Care 4 az 1-ben Laser HEPA
Robotporszívó - felmosóval, szennyeződések és állati szőr eltávolításához, szívóteljesítmény: akár 2700 Pa, lépcsőről történő leesést és ütközést gátló szenzor, navigáció módszere: lézerkamera, infravörös szenzorok, vezérlés mobilalkalmazással, Animal Turbo kefe állatszőrhöz, oldalsó kefék száma: 2, Aqua Force rendszer az egyidejű feltörléshez és porszívózáshoz, mop a mindennapi tisztításhoz, mop makacs foltokhoz és finom mop porhoz, BLDC motor, padlófelülethez alkalmazkodó teljesítmény, porgyűjtőtartály űrtartalma: 0,4 l, zajszint: 60 dB, üzemidő: 150 perc, töltési idő: 240 perc, Li-ion akkumulátor, 4 tisztítási mód, nagy teljesítményű szűrő, kompatibilis a hangalapú asszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, szín: fehér, 15 év javíthatósági garancia

Leárazás -10 %
106 290 Ft 117 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWRV114
Arany középút
Rowenta RR8577WH X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA - Robotporszívó
Típusok
Rowenta RR8577WH X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA
Robotporszívó - elektronikus moppal, a szennyeződés és a háziállatok szőrének felszedésére, szívóteljesítmény akár 2 700 Pa, leesésgátló és ütközésérzékelő, navigációs lézer + 3x TOF érzékelő, infravörös érzékelők, BLDC motor, 4 tisztítási mód, vezérlés mobilalkalmazáson keresztül, beleértve a korlátozott zónák beállítását, elektronikus mop a felmosáshoz és a porszívózáshoz egyszerre, a víznyomás beállítása 4 szinten, a csomagban lévő mopok száma 3, víztartály kapacitása 0,3 l, Animal Turbo kefe a háziállatok szőréhez, 1 oldalkefe, teljesítményszabályozás a padlófelületnek megfelelően, portartály kapacitása 0,4 l, zajszint 65 dB, üzemidő 120 perc, feltöltési idő 180 perc, lítiumion akkumulátor, HEPA szűrő, hangasszisztens kompatibilitás, Hi-tech navigációs rendszer, akadályok leküzdése 1,8 cm magasságig, fehér szín, 15 év javíthatósági garancia

187 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWRV251
Premium Kategória
Rowenta RR7987WH X-PLORER S95 Total Care 4in1 laser 12000 PA HEPA - Robotporszívó
Típusok
Rowenta RR7987WH X-PLORER S95 Total Care 4in1 laser 12000 PA HEPA
Robotporszívó - elektromost felmosóval, nagy szívóteljesítmény akár 12 000 Pa, összeszedi a szennyeződést és a háziállatok szőrét, leesésgátló*érzékelő és ütközés-érzékelő, navigációs módszer lézer kamerával, infravörös érzékelők, vezérlés mobilalkalmazással, Animal Turbo kefe a háziállatok szőréhez, kefe a hosszú szőr felfogására és kefe a finom részecskékhez, oldalsó kefék száma 2, Aqua Force rendszer a felmosáshoz és porszívózáshoz egyszerre, felmosó általános tisztításhoz, foltálló és antiallergén felmosó, BLDC motor, teljesítménybeállítás a padlófelülethez, tiltott zónák beállításának lehetősége, 0,5 l tartály térfogata, zajszint 60 dB, működési idő 225 perc, feltöltési idő 240 perc, lítiumion akkumulátor, négyféle takarítási mód, nagy teljesítményű szűrő, kompatibilitás a hangalapú asszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, színe: fehér, 15 év javíthatósági garancia

299 290 Ft
Átvehető: holnap 9:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWRV220
Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) - Robotporszívó
Típusok
Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock)
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,47 l-es portartály, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, DC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő

343 190 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV244
Roborock S7 MaxV fekete
Robotporszívó - moppal felmosáshoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,4 l-es portartály, automata feltöltés, kábelek gubancolása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, lézeres navigáció, BLDC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő

345 890 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV596
Roborock S7+ fekete (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) - Robotporszívó
Típusok
Roborock S7+ fekete (S7 Porszívó + Auto Empty Dock)
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,47 l-es portartály, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, DC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő

343 190 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV251
Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy - Robotporszívó
Típusok
Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy
Robotporszívó - felmosógéppel és a szennyeződés összegyűjtésére, zuhanásgátló és ütésérzékelő, tartály térfogata 0,4 l, oldalkefék száma 2, giroszkóp navigációs módszer, alkalmazásvezérlés típusa, zajszint 65 dB, mobil alkalmazás, kis felmosó, fehér szín, működési idő 90 perc, töltési idő 240 perc, lítium-ion akkumulátor, 3 tisztítási mód, nagy teljesítményű szűrő, Aqua Force rendszer, vezérlés az alkalmazáson keresztül, kompatibilitás a hangsegédekkel, navigációs rendszer Smart Exploration 4.0, 2 oldalkefe, 15 év javíthatósági garancia

106 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWRV814
SENCOR SRV 1000SL 2v1 AllFloor Milia
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, 80 perc működési idő, 3 óra töltési idő, 65 dB zajszint, 0,2 l-es portartály, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, vezérlés a készüléken, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék, alap navigáció, pamut szűrő

34 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENRV558
SENCOR SRV 2230TI 2 az 1-ben AllFloor GYRO
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, 90 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 60 dB zajszint, 0,5 l-es portartály, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés távirányítóval, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, DC motor, HEPA szűrő

61 090 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENRV340
Tesvor X500Pro Smart Robot Vacuum
Robotporszívó - nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 120 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 65 dB(A) zajszint, 0,6 l-es portartály, automata feltöltés, vezérlés alkalmazás segítségével és távirányítóval, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, gyro navigáció, AC motor, HEPA szűrő

56 790 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
70 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESV001
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro fehér
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 4 óra töltési idő, 72 dB(A) zajszint, 0,45 l-es portartály, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, vezérlés a készüléken, illetve alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, Lidar navigáció, HEPA szűrő

181 290 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész 4 db
Termékkód: XIARV735
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU
Robotporszívó - moppal felmosáshoz és száraz tisztításhoz, 110 perc működési idő, 4 óra töltési idő, 72 dB(A) zajszint, 0,55 l-es portartály, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, vezérlés a készüléken, illetve alkalmazás segítségével, 6 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, VSLAM navigáció, HEPA szűrő

130 090 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIARV742
Roborock Q7 fehér
Robotporszívó - moppal felmosáshoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,75 l-es portartály, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, BLDC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő

225 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV050
Tesla Smart Robot Vacuum Laser
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, allergiásoknak, fűrészporra, állatszőrhöz, antibakteriális, folyadékok felmosásához, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 140 perc működési idő, 7 óra töltési idő, 65 dB(A) zajszint, 0,6 l-es portartály, automata feltöltés, kábelek gubancolása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, vezérlés a készüléken, illetve alkalmazás segítségével és távirányítóval, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, lézeres navigáció, HEPA szűrő és mosható szűrő

111 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESRV011
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 lite
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 80 perc működési idő, 4 óra töltési idő, 72 dB(A) zajszint, 0,45 l-es portartály, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, vezérlés a készüléken, illetve alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, gyro navigáció, HEPA szűrő

94 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIARV759
Electrolux PURE i9.2 PI92-6DGM
Robotporszívó - minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, puha felületekre, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz, 100 perc működési idő, 2 óra töltési idő, 75 dB zajszint, 0,7 l-es portartály, automata feltöltés, vezérlés a készüléken, illetve alkalmazás segítségével, különböző takarítási programok, kamera navigáció, mosható szűrő

248 190 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELERV206
Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal - Robotporszívó
Típusok
Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal
Robotporszívó - felmosó és szennyeződésgyűjtéssel, zuhanásgátlóval és ütésérzékelővel, giroszkóp navigációs módszerrel, vezérlés mobil alkalmazással, Animal Turbo állati szőrkefe, oldalkefék száma 2, Aqua Force rendszer egyszerre törölhető és porszívózható, szívóteljesítmény akár 2300 Pa, tartály térfogata 0,4 l, zajszint 65 dB, működési idő 90 perc, töltési idő 240 perc, lítium-ion akkumulátor, 3 tisztítási mód, finom porszűrő, kompatibilitás a hangsegédekkel, navigációs rendszer Smart Exploration 4.0, mop, XS magassága 6 cm, színe fekete, 15 év javíthatósági garancia

118 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWRV821
Roborock S7 fehér - Robotporszívó
Típusok
Roborock S7 fehér
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,47 l-es portartály, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, DC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő

237 190 Ft
Átvehető: csütörtök 8.12. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV585
SENCOR SRV 6250BK-EUE3 2 az 1-ben Active AllFloor GYRO WiFi
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 120 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 60 dB(A) zajszint, 0,475 l-es portartály, automata feltöltés, kábelek gubancolása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, gyro navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő

104 890 Ft
Átvehető: holnap 9:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENRV842
SENCOR SRV 4250SL-EUE3 2 az 1-ben Active AllFloor WiFi
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 120 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 60 dB(A) zajszint, 0,475 l-es portartály, automata feltöltés, kábelek gubancolása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, takarítás módja: kefék és felmosás, alap navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő

77 290 Ft
Átvehető: holnap 9:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENRV828
CONCEPT VR2020 3 az 1-ben Perfect Clean Gyro Defender UVC - Robotporszívó Típusok
CONCEPT VR2020 3 az 1-ben Perfect Clean Gyro Defender UVC
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, allergiásoknak, állatszőrhöz, antibakteriális, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 120 perc működési idő, 4 óra töltési idő, 65 dB(A) zajszint, 0,6 l-es portartály, takarítandó helyiség meghatározása, több helyiségbeni porszívózás, padlófelszínhez való alkalmazkodás és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, gyro navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő

72 870 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
91 090 Ft
Átvehető: csütörtök 8.12. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONRV256
CONCEPT VR3520 3in1 REAL FORCE Laser Complete Clean Care UVC - Robotporszívó Típusok
CONCEPT VR3520 3in1 REAL FORCE Laser Complete Clean Care UVC
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, allergiásoknak, állatszőrhöz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 250 perc működési idő, 4 óra töltési idő, 60 dB(A) zajszint, 0,6 l-es portartály, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció, csehül beszélő és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, lézeres navigáció, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő

164 870 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
206 090 Ft
Átvehető: holnap 9:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONRV092
Niceboy ION Charles i4 Black - Robotporszívó Típusok
Niceboy ION Charles i4 Black
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, állatszőrhöz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 100 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 65 dB(A) zajszint, 0,6 l-es portartály, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, gyro navigáció, BLDC motor, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő

64 290 Ft
Átvehető: holnap 9:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IONVR277
Niceboy ION Charles i7 White - Robotporszívó Típusok
Niceboy ION Charles i7 White
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, allergiásoknak, állatszőrhöz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 120 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 65 dB(A) zajszint, 0,6 l-es portartály, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, padlófelszínhez való alkalmazkodás és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, gyro navigáció, BLDC motor, high Efficiency szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő

89 990 Ft
Átvehető: holnap 9:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IONVR321

Robotporszívók

értékelésRowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA robotporszívó (BEMUTATÓ) Alaposan leteszteltük a Rowenta X-PLORER S75s robotporszívót, amely többek között lézertechnológiát használó...
A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a...
Robot porszívóSENCOR SRV 9250BK-EUE3 robotporszívó 2 az 1-ben Active AllFloor LASER Wi-Fi (BEMUTATÓ) Saját otthonunkban teszteltük a Sencor SRV 9250BK-EUE3 robotporszívót, amely egyszerre porszívózik és fel is...
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak...
Kíváncsi vagy arra, mi a különbség a porszívó teljesítménye és szívóereje között? Nem tudod, melyik paraméter...
További cikkek Összes cikk

Robotporszívók

A Robotporszívók kategóriában összesen 124 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó robotporszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább robotporszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb robotporszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: robotporszívók vélemények