DIY játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A DIY játék gyermekeknek nemcsak szórakoztató tevékenység, hanem a gyermekek kreativitásának, motorikus készségeinek és képzelőerejének fejlesztésére is alkalmas. A saját játékok, szappanok, karkötők vagy dekorációk készítése izgalmas kaland lehet a kis művészek számára, amely egyben türelemre és koncentrációra is tanít. Olvass tovább, és inspirálódj a DIY játék modellekkel való alkotáshoz szükséges ötletekkel, amelyek kreativitást és órákig tartó szórakozást és tanulást biztosítanak.

Tovább

Fedezd fel az összes népszerű DIY játék fajtákat a gyerekeknek

A piacon a gyermekek számára DIY játékok széles választéka kapható, amelyek számos kreatív tevékenységet lefednek. A népszerűek közé tartoznak a slime, az origami, a szappanok és a gyöngyökből vagy gumiszalagokból készült karkötők készítésére szolgáló készletek. Azonban saját testükön is alkothatnak műalkotásokat ideiglenes tetoválások vagy különféle festmények segítségével. A DIY játékok különleges képviselője a LEGO® DOTS, amely ötvözi az építési készségeket a művészi kifejezéssel.

A gyerekekkel való gyöngyfűzés minden kis ékszerésznek megfelelő

A gyöngyök és gyöngyfűzés minden olyan kis szorgalmas gyermeket szórakoztat, aki arra vágyik, hogy saját, és különösen eredeti divatos kiegészítőket készítsen. Készleteinkben sokféle színű, formájú és méretű gyöngyöt találsz. Kiegészítik őket rugalmas zsinórok, drótok és minden, amire a gyerekekkel való kézműveskedéshez szükséged van. Ha kreatívabb csináld magad játék modellt keresel magadnak és a kicsiknek, próbálj meg gumiszalag karkötőt készíteni velük, ami egy kicsit nagyobb kihívást jelent.

i

Azon gondolkodsz, mivel díszítsd fel otthonodat karácsonyra? Tekintsd meg cikkünket, amelyben tippeket és ötleteket találsz a gyerekekkel való egyszerű karácsonyi DIY játékok sokaságához. Készítsetek együtt eredeti karácsonyi díszeket az adventi időszakban, amelyeket nem találnátok meg a boltokban.

A rúzsok és a festéktollak hasznosak a gyerekekkel való jelmezkészítéshez

A sminkkészletet a farsangi jelmezek készítésekor használhatod. A termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, így használatuk során nem kell aggódnod gyermekeid egészsége miatt. Ha nem készülsz a karneválra, otthon is szabadon engedheted a fantáziádat, és a gyerekekkel együtt alkotva kísérletezhetsz a különböző színekkel és mintákkal. Ha nem vagy a legkreatívabb ember, a csomagban található sablonok és inspirációs útmutatók segítenek.

Ideiglenes tetoválás, mint egyszerű és kreatív DIY játék a gyermekek számára

Az ideiglenes tetoválás nagyszerű módja annak, hogy gyerekek és felnőttek is kísérletezzenek a különböző mintákkal anélkül, hogy állandó kötelezettséget vállalnának. A tetoválás több napig is eltarthat, felhelyezése pedig egyszerű és fájdalommentes. Néhány nap múlva a tetoválás fokozatosan és biztonságosan elkezd halványulni a bőrről.

A csináld magad játékok ideiglenes tetoválás képviselői a sokféle mintájukkal végtelen szórakozást kínálnak bulikon vagy a hosszú napokon.

Slime: Kellemesen ragadós kísérletezés és DIY játék gyerekekkel

A slime tökéletes csináld magad játék, mert a megfelelő hozzávalókkal és utasításokkal tényleg bárki meg tudja csinálni. A slime készítéséhez szükséges művészi készletek mindent tartalmaznak, ami a különböző típusú és színű slime elkészítéséhez szükséges. Miközben játszanak velük, a kicsik kis kémikusokká válnak, akik különböző kísérleteket tesztelnek. A DIY játék során a tökéletes nyálkás anyag mellett órákig tartó szórakozásra és az alapvető kémiai alapelvek megismerésére is szert tehetsz.

i

Hogyan készítsünk slime-t hazai alapanyagokból?

Az utóbbi években jelenséggé vált a gyerekekkel való slime készítés. A slime készítése egyszerű, és akár otthon is elvégezhető, ha van például egy befőttesüveg és sima liszt vagy sampon és kukoricakeményítő.

Hímzés és kötés: Kreatív DIY játék a gyermekek számára a finommotoros készségek fejlesztéséhez

A különböző színű fonalakkal való hímzés és kötés szórakoztató csináld magad játék a gyermekek számára, amely bevezeti a fiatal művészeket a textilművészet világába. Mindkét tevékenység elősegíti a finommotoros készségek, a koncentráció, a kreativitás és ami a legfontosabb a türelem fejlődését. A kreatív készletek a szükséges eszközök és anyagok mellett olyan mintákat is tartalmaznak, amelyek a gyermekek számára a kötéshez, hímzéshez és kézművességhez való bevezetést szolgálják. Itt találsz egyszerű mintákat kezdőknek vagy bonyolultabbakat haladóknak.

Illatos DIY játék gyerekekkel, ez a szappankészítés

A szappankészítés csodálatos módja annak, hogy a gyerekekkel való DIY játék összekapcsolható legyen a gyakorlati művészettel. Ezekben a művészeti készletekben minden megtalálható, ami a szappankészítéshez szükséges. Különböző színekkel, csillámokkal, illatokkal és formákkal kísérletezhetsz. A szappankészítéssel megismerkedhetünk a kémiai reakciókkal és folyamatokkal. Emellett élvezheted a munkád illatos eredményét, amelyet otthon használhatsz, vagy ajándékozhatsz a barátaidnak és a családodnak.

Egyes készletekkel pezsgőbombákat is készíthetsz, amelyek az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak. Ahogy a szappanok esetében, úgy itt is rajtad és a kis vegyészeiden múlik, hogy milyen illatú és kinézetű legyen álmaid pezsgőbombája.

Modellezés és gyurma: 3D DIY játék gyerekeknek

A modellezés és gyurma a következő szintre emeli a gyerekek kézműveskedését. Ezek a puha, formázható anyagok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különböző formákat, karaktereket és jeleneteket hozzanak létre, ösztönözve a képzelet és a finommotoros készségek fejlődését. A modellezéssel és gyurmával való munka segíti a gyermekek térérzékelésének és tervezési készségének fejlődését is. Ezenkívül ezek a tevékenységek remek lehetőséget kínálnak a szülőknek arra, hogy minőségi időt töltsenek gyermekeikkel együtt kézműveskedve, együtt alkotva és tanulva.

i

Örökítsd meg alkotásodat sütőgyurmával

Ha aggódsz, hogy nem tudod örökké megőrizni gyermekeid alkotásait, miután modelleket készítettél velük, akkor a gyurma sütése a megfelelő megoldás számodra. Készítsd el a kívánt terméket a gyerekeiddel együtt, tedd be a sütőbe, és élvezd az eredményt még sokáig.

Rendhagyó DIY játék LEGO® Dots formájában

A LEGO® Dots egy kreatív DIY játék, amely lehetővé teszi, hogy otthonodat ízlésed és fantáziád szerint díszítsd, miközben gyermekeiddel együtt alkotsz. Vannak színes iskolai kiegészítők, írószerek, stílusos karkötők és sok más dekoráció, amelyeket színes táblákkal és különleges darabokkal személyre szabhatsz. A LEGO® Dots a végtelen lehetőségek kapuját nyitja meg számodra, ahol a kreativitás és a képzelet az első helyen áll.


tavaszi csináld magad játékok
LEGO® Dots darabok áradata

húsvéti csináld magad játékok
LEGO® Dots Mickey Mouse

DIY játékok az ovodában
LEGO® Dots fiók

Hogyan fejleszthetjük a gyermekek kreativitását?
LEGO® Dots nagy doboz

Papírkészítés gyerekekkel határok nélkül

A papírkézimunka olyan tevékenység, amely egyszerűsége és korlátlan lehetőségei miatt minden korosztály számára vonzó. A hajtogatás, vágás, ragasztás és természetesen a festés fejleszti a finommotorikus készségeket, a kreatív gondolkodást, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kifejezzék egyéniségüket. Készíthetsz üdvözlőkártyákat, maszkokat vagy különböző dekorációkat az otthonodba. A gyerekekkel való papírkészítés serkenti a fantáziát, és büszkeséget közvetít a saját készítésű alkotás iránt.

Origami – papír alkotások gyerekeknek ragasztó nélkül

Az origami, a ragasztó nélküli papírhajtogatás népszerű japán művészete érdekes és nagyon népszerű DIY játék forma a gyermekek számára, amely türelemre és gondosságra tanít. Kínálatunkban olyan papírlapokat tartalmazó készleteket találsz, amelyek lépésről-lépésre követhető utasításokkal segítik a különböző termékek elkészítését.

Ha teljesen kezdő vagy az origamizásban, válassz egyszerű állatokat, virágokat vagy geometriai alakzatokat, amelyeket a gyermekeiddel együtt készíthetsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Play-Doh Nagy Csomag 20db Szállításra kész > 10 db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
7 390 Ft

2.
Simba Glibbi Slime - zöld nyálka Szállításra kész 3 db
Vizijáték - gyerek, fiúknak és lányoknak 3 éves kortól
több darab vásárlása esetén 1 610 Ft-tól

3.
Play-Doh 8 tégely neon szín Szállításra kész > 5 db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, ajánlott 2 éves kortól, 8 darabos csomag
3 190 Ft

Még több
373 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 10×
Simba Glibbi Slime - zöld nyálka
Vizijáték - gyerek, fiúknak és lányoknak 3 éves kortól
1 610 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif10090
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 37×
Play-Doh Nagy Csomag 20db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11626
Arany középút Kiváló ár/érték arány
HEY CLAY Mega Dinoszauruszok - Gyurma Típusok
4,8
HEY CLAY Mega Dinoszauruszok
Gyurma - puha, könnyen formázható és illatos, téma állatok, fekete, lila, barna, kék, narancssárga, rózsaszín, szürke, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól
6 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21965
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 11×
Play-Doh Tésztakészítő
Gyurma - téma élelmiszerek, fonott kalács a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 280 g
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22610
5,0
Play-Doh 8 tégely neon szín
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, ajánlott 2 éves kortól, 8 darabos csomag
3 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11639b
5,0
Play-Doh Kukásautó 2in1
Gyurma - nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 227 g
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36109
4,7 34×
Play-Doh Drill 'n' fill
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma fogorvos, formázó a csomag része, fehér, piros, ezüst, zöld és arany színben, ajánlott 3 éves kortól, 6 darabos csomag
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15901
4,8 22×
Intelligens gyurma - Kaméleon, színváltó
Gyurma - puha, könnyen formázható, hőérzékeny, nem szárad ki és interaktív, zöld színben, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
4 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI003c
4,5 10×
Intelligens gyurma - szupermágnes aranyláz
Gyurma - puha, könnyen formázható, mágneses, nem szárad ki és interaktív, arany színben, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
3 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI007g
4,7 16×
Loom I Do - gumi karkötő
Ékszerkészítő készlet - gumikkal, gyöngyökkel, ajánlott 6 éves kortól, a csomag tartalma gumimacik, gyöngyök és útmutató
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04121
4,9
Play-Doh Béka szett a legkisebbeknek
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol, mosható, visszazárható csomagolás, nem ragad, nem toxikus és hipoallergén, téma állatok, formázó és forma a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 113 g- 1 db a csomagban
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06624
Fimo Soft Colour Pack süthető gyurma készlet - 12 szín, Basic Colours - Gyurma
Típusok
4,9 14×
Fimo Soft Colour Pack süthető gyurma készlet - 12 szín, Basic Colours
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, fehér, fekete, piros, lila, barna, kék, narancssárga, rózsaszín, világosszürke, türkizkék, zöld és sárga színben, ajánlott 12 éves kortól, tömege 25 g, 12 darabos csomag
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14140
Intelligens gyurma - Blue Sky - Gyurma
Típusok
3,8
Intelligens gyurma - Blue Sky
Gyurma - puha, világító, pattogó, hőérzékeny, nem színez, nem szárad ki, interaktív, nem ragad és nem toxikus, kék színben, tömege 80 g
3 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02563
4,7
Cool Maker 3 az 1-ben karkötőkészítő
Ékszerkészítő készlet - ajánlott 8 éves kortól
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36068
Smink készlet kosárban - Szépség szett
Típusok
4,2 20×
Smink készlet kosárban
Szépség szett - kis hölgyek számára, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002262
4,6
Intelligens gyurma - Piros, alapszín
Gyurma - puha, világító, pattogó, nem színez, nem szárad ki, interaktív, nem ragad és nem toxikus, piros színben, tömege 80 g
2 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI006
4,1
Bella Make-up szív
Szépség szett - ajánlott 5 éves kortól
3 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14827
4,6 44×
Deluxe DIY Jewellery Kit
Szépség szett - kis hölgyek számára, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00077
4,8 10×
Play-Doh Peppa malac
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma állatok, henger és formázó a csomag része, fehér, fekete, piros, barna, narancssárga, rózsaszín, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól
7 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15900
4,7
Intelligens gyurma - Jégcsap, csillogó, világító
Gyurma - puha, könnyen formázható, világító, nem szárad ki és interaktív, kék színben, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif7102
4,6 44×
Wonderful Hair Beader
Szépség szett - kis hölgyek számára, ajánlott 5 éves kortól
Szuper ár
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00072
5,0
FIMO 8711 Modellező tartozékok
Gyurma - formázó a csomag része, piros színben, 4 darabos csomag
1 770 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20928
4,6 44×
Gyöngykészlet
Gyöngy - lányoknak, fűzős, alsó korhatár: 3 éves
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22958
KORES Pastel Gyurma 10× 20 g - Gyurma
Típusok
4,6
KORES Pastel Gyurma 10× 20 g
Gyurma - könnyen formázható, nem színez, mosható és nem toxikus, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, tömege 200 g, 10 darabos csomag
990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRS181a

DIY játékok

DIY játékok

A DIY játékok kategóriában összesen 373 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DIY játékok
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ