Shop roku 30 dnů na vrácení

Elektromos rollerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teljesítmény
50 W
6000 W
-
Maximális sebesség
8 km/h
70 km/h
-
Megtehető távolság
5 km
150 km
-
Szín
Antracitszürke
(12)
Fehér
(7)
Fekete
(55)
Piros
(7)
Khaki
(2)
Ajánlott
Felnőtteknek
(84)
Gyerekeknek
(18)
Teherbírás
40 kg
150 kg
-

Az elektromos rollerek hajtásáról elektromos motor gondoskodik, a sebességüket pedig a motorkerékpárhoz hasonlóan lehet szabályozni. A legtöbb modell nem indul be magától, hanem meg kell lökni párszor, majd az elektromos motor átveszi a hajtást. Szeretnéd tudni, milyen típusok vannak, és mire kell figyelni az elektromos roller kiválasztásakor? Akkor olvass tovább.

Tovább

Az elektromos roller egyesíti a szórakozást a praktikummal

Az elektromos kerékpár mellett az elektromos roller az a közlekedési eszköz, amely megkönnyíti az utazást. Környezetbarát, mégis fürge, könnyen tölthető és szinte semmibe sem kerül az üzemeltetése. A kerékpárhoz képest könnyebb és kompaktabb.

  • Minimális erőfeszítés.
  • Környezetbarát.
  • Nincs szükség jogosítványra.
  • Kompaktabb, mint egy elektromos kerékpár.
  • Az akkumulátortól függ.

i

Elektromos roller, nem pedig elektronikus roller

Bár az elektromos roller lényegében "elektronikus", mert általában beépített elektronikával rendelkezik (LCD kijelző sebességmérővel), az elektronikus roller kifejezés nem teljesen helyénvaló.

Az elektromos roller és a motoros roller nem egészen ugyanaz

Az elektromos roller motorral rendelkezik, tehát a roller motoros változatai közé tartozik. A klasszikus motoros roller azonban benzinmotorral működik, míg az elektromos rollerek motorját feltölthető akkumulátor működteti.

A motoros roller legtöbbször a hátsó kerék egyik oldalán található üzemanyagtartályról ismerhető fel.

Milyen elektromos rollerek találhatók a kínálatban?

Az elektromos rollerek különböző kivitelben és méretben kaphatók. Rendeltetése szerint a roller elektromos változata lehet városi és terep, a felhasználók életkora szerint pedig gyerekeknek és felnőtteknek készült változatok kaphatók. Vannak speciális, az elektromos roller és kerékpár határán álló, üléssel ellátott típusok is.

Másképp néz ki az elektromos terep roller és a városi változat

Az első felosztás esetében azt a kérdést kell feltenni, hogy hol szeretnéd leggyakrabban a rollert használni. Az elektromos terep roller gond nélkül használható a városban (és jobban elnyeli az ütéseket is), de ez fordítva nem mondható el a városi elektromos rollerekről. Mi az alapvető különbség a két típus között?

Az összecsukható elektromos rollerek különösen praktikusak a városi használatra. Másodpercek alatt összecsukhatók, elférnek az autó csomagtartójában, és a tömegközlekedési eszközökön is magaddal viheted őket.

Miben különböznek a gyerek elektromos rollerek a felnőtteknek szántaktól?

Az elektromos rollerek feloszthatók gyermekeknek és felnőtteknek szánt változatokra is. A köztük lévő különbség elsősorban a teherbírásban van. A gyerek elektromos rollerek teherbírása kisebb (60-90 kg), de ez nem jelenti azt, hogy a gyerekek nem használhatják a felnőtt modelleket. Csak a minimális kormánymagasságra és a biztonságra kell figyelni. Ezek a modellek sokkal nagyobb sebességre képesek.

Felnőttek számára 150 kg teherbírásig készülnek elektromos rollerek.

Mit kell figyelni az elektromos roller kiválasztásakor?

Az elektromos rollerek esetében ugyanazokra a paraméterekre kell figyelni, mint a hagyományos rollereknél. Tehát először nézd meg a terhelhetőséget, a méreteket és a tömeget, a váz és a kerekek anyagát. Ezután következik a meghajtás. Nézd meg a teljesítményt, a végsebességet, a hatótávolságot és az akkumulátor kapacitását. Nézzük meg közelebbről az összes paramétert.

Fizethetek részletre elektromos roller vásárlásakor? Természetesen. Egyszerűen válaszd a "részletfizetés" opciót a termék oldalán, és máris útra kelhetsz, mielőtt még megtakarítottad volna a jármű teljes vételárát.

Mekkora lehet az elektromos roller terhelhetősége?

Ezt a témát fentebb már érintettük. Általában az elektromos rollerek terhelhetősége 120 kg, a maximális 150 kg. Ezt a számot vegyük egy kis ráhagyással, az elektromos rollerek általában (legalábbis rövid távon) egy kicsit nagyobb terhelést is kibírnak.

Mi a helyzet az elektromos rollerek tömegével?

Az elektromos roller tömege a típusától és a konstrukció anyagától függ. Általában a roller elektromos változata nehezebb, mint a hagyományos roller (ami főként az akkumulátornak köszönhető).

  • Az összecsukható elektromos roller tömege 8 és 25 kg között van. A gyermekek számára készült modellek a könnyebbek közé tartoznak.
  • Az elektromos terep rollerek, bár nagyobbak, meglepő módon, hasonló a tömegük. Ez a könnyű váznak köszönhető.

Ha az elektronikus roller 150 kg teherbírású, akkor a tömege is nagyobb lesz. A masszívabb konstrukció egyszerűen egy kicsit nehezebb.

Milyen méretekre kell figyelnem egy elektromos roller kiválasztásánál?

Ami az elektromos roller méreteit illeti, a taposófelület mérete, amelyen kényelmesen elfér a lábad, majd a minimális és maximális kormánymagasság a legfontosabb.

  • A felnőttek számára az elektronikus roller taposófelületének optimális mérete 40 × 11 cm.
  • A taposófelületnek körülbelül 5 cm-re kell lennie a talajtól, hogy kényelmesen tudjon rugózni.
  • Ha a kormány túl alacsony vagy magas, az elektromos roller irányítása nehezebben fog menni.
  • Győződj meg róla, hogy a kormány állítható, különösen a gyerek rollerek esetében, nehogy túl alacsony legyen.

Optimális kormánymagasság normál használathoz

A felhasználó magassága A kormány magassága
100-110 cm 50 cm
110-120 cm 55 cm
120-130 cm 60 cm
130-140 cm 65 cm
140-150 cm 70 cm
150-160 cm 75 cm
160-170 cm 80 cm
170-180 cm 85 cm
180-190 cm 90 cm
190-200 cm 95 cm

Az acél vagy alumínium elektromos roller a jobb?

Az elektromos rollerek váza általában két szilárd anyagból készül: repülőgép minőségű alumíniumból és acélból. Mindkettőnek megvannak az előnyei, és a gyártók általában kombinálják őket.

  • Az alumínium könnyű, de kevésbé rugalmas, ami azt jelenti, hogy jobban továbbítja a rázkódást.
  • Az acél rugalmasabb, sokat bír, de nehéz.

A rendkívül erős karbon szintén megfontolandó. De egy szénszálas elektromos roller sokkal többe fog kerülni.

Számít, hogy milyenek az elektromos roller kerekei?

A rövid válasz: igen. Az elektromos rollerek alapvetően kétféle kerékkel rendelkezhetnek: tömör PVC vagy felfújható. Mindegyik más-más felületre alkalmas.

  • A felfújható jobban elnyeli a rázkódást, és attól függően lehet felfújni, hogy éppen hol használod. De kilyukadhat.
  • A tömör kerekek sokkal tovább tartanak, de nem alkalmasak terepen történő használatra.

i

A kerekek mérete szintén fontos. Az elektromos terep rollerek általában nagyobb kerekekkel rendelkeznek, különösen igaz ez az első kerékre. A kis kerekek jobban megfelelnek a járdán való közlekedésre.

Most pedig a motorról. Milyen az elektromos roller szabványos teljesítménye?

A teljesítményt elsősorban az elektromos roller maximális sebessége és emelkedése határozza meg. Az 500 W-os járművek például terepen való használatra alkalmasak, míg a városban 350 W elegendő. A gyerek elektromos rollerek soha nem haladhatják meg ezt a határt.

i

Minden elektromos roller a kormányon található karral vagy forgókarral rendelkezik a teljesítményszabályozáshoz, így a gyalogosok között lassíthatsz, nyílt terepen pedig gyorsíthatsz.

Milyen gyorsan tud menni a leggyorsabb elektronikus roller? 50 km/h-val!

Igen, a leggyorsabb elektromos rollerek valóban elérhetik az 50 km/h-s sebességet, különösen a terep modellek. A városiak esetében ennek a felével számolj.

Honnan tudom, hogy megbízható-e az általam kiszemelt elektromos roller? A felhasználók véleménye jó információforrást jelent ebben a tekintetben.

Az elektromos roller akkumulátor-kapacitásának elegendőnek kell lennie

Ha nem szeretnéd, hogy az akkumulátoros roller az út felénél lemerüljön, válassz megfelelő kapacitású akkumulátort. Az akkumulátor általában beépített, ami azt jelenti, hogy magát a rollert kell töltéskor csatlakoztatni. A töltés átlagosan 3-9 órát vesz igénybe (egyes modellek gyorstöltés funkciót kínálnak).

  • A terepre szánt elektromos rollerek esetében legalább 10 Ah kapacitásra van szükség, mivel hosszabb ideig távol leszel a konnektortól.
  • A városi elektromos roller kisebb, ezért könnyebb akkumulátorok is elegendőek lehetnek.

?

Az elektromos roller lemerült akkumulátorral is használható?

Ha az elektromos roller lemerül, akkor is tudsz lábbal hajtva haladni, de ez egy kicsit nehezebb, mert a motor ellenállást fejt ki, amikor a kerekek elfordulnak. Soha ne hagyd azonban, hogy az akkumulátor teljesen lemerüljön. A legtöbb gyártó manapság lítium akkumulátorokat használ, amelyek hosszú élettartamúak lehetnek, csak jól kell rájuk vigyázni.

Milyen messzire tudnak elmenni az elektromos rollerek egyetlen töltéssel?

A gyártó minden elektromos roller esetében meghatároz egy maximális hatótávolságot. A városi változatok esetében ez általában 10-30 km, a terep modellek esetében akár 90 km is lehet. Azonban a felhasználó testsúlya, vezetési stílusa és a terepviszonyok is befolyásolják az elektromos rollerek hatótávolságát.

Szeretnél pénzt megtakarítani elektromos roller vásárlásakor? Vásárolj olcsón a kiárusítás és akciók keretén belül.

Az elektromos roller kiválasztásakor figyelj a fékekre is

Figyelembe véve az elektromos rollerek által elérhető maximális sebességet, nem szabad elhanyagolni a biztonságot. A rollerek alapvető biztonsági eleme a fék. Ezek lehetnek mechanikusak vagy elektromágnesesek. A kettő kombinációja is gyakori.

  • A mechanikus fékek ugyanúgy működnek, mint a kerékpároknál. A tárcsafékek a leghatékonyabbak.
  • Az elektromágneses fékeket az akkumulátor aktiválja. Tehát lemerült akkumulátorral nem lehet fékezni.

Hol található jó és olcsó elektromos roller? Outlet kínálatunk használt, újszerű, és felbontott darabokat is rejt.

Milyen különleges funkciókat és tartozékokat kínálhat egy elektronikus roller?

Az elektromos rollerek ugyanazokat a funkciókat és tartozékokat kínálják, mint az elektromos kerékpárok. Pontosan mire számíthatsz?

  • A sebességmérővel ellátott, jól átlátható LCD-kijelző lehetővé teszi a sebesség és az akkumulátor állapotának nyomon követését.
  • A tempomat a beavatkozásod nélkül is képes állandó sebességet fenntartani.
  • A lámpák és fényvisszaverők az elektromos rollerek kötelező felszereléséhez tartoznak.
  • A kitámasztó lehetővé teszi az elektronikus roller kényelmes parkolását.
  • A sárvédők védik a ruhádat a sártól és a felfröccsenő víztől.
  • A csengő segít a gyalogosok biztonságos kikerülésében.
  • A rekuperáció fékezéskor némi többletenergiát termelhet.
  • A mobilalkalmazás információkat továbbít a rollerezéssel kapcsolatban a telefonodra.

Az elektromos roller kiegészítők között többek között telefontartók, pótkerekek, töltők és ülések találhatók.

Hol közlekedhet egy elektromos roller?

Mi a helyzet az elektromos rollerek használatának törvényi szabályozásával? A jelenleg érvényben lévő KRESZ-ben nem szerepel az elektromos roller, mint jármű, de a közeljövőben ez nagy valószínűséggel változni fog és egyértelművé válik, milyen szabályok vonatkoznak az elektromos roller használóira. Milyen szabályozások várhatók?

  1. A 25 km/h-nál kisebb végsebességű elektromos rollerekre a kerékpárhoz hasonló szabályok fognak vonatkozni.
  2. A 25 km/h végsebességet meghaladó elektromos rollerek esetében a segédmotor-kerékpárokra érvényes szabályok lesznek érvényesek, például sisakot kell viselni és csak jogosítvánnyal lehet majd vezetni, viszont így biztosítást is könnyebben lehet majd rá kötni.

i

Mire jók a gyorsabb elektromos rollerek? Városban nem lehet 50 km/órás sebességgel közlekedni vele, de vidéken nem tilos.

Összecsukható elektromos rollerek

Mik az összecsukható elektromos rollerek előnyei? Olcsó és környezetbarát, a városban mindenhová eljutsz vele, és könnyen a hónod alá csaphatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Aprilia eSR1 Szállításra kész > 5 db
Elektromos roller - 7,8 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 15,6 kg
249 990 Ft

2.
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Szállításra kész > 5 db
Elektromos roller - 12,4 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 16,5 kg
249 290 Ft

3.
Xiaomi Electric Scooter 4 Lite EU Szállításra kész 4 db
Elektromos roller - 5,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 15,6 kg
-10 %
155 540 Ft
140 000 Ft

Még több
93 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 17×
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
Elektromos roller - 12,4 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 16,5 kg
Szuper ár
249 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSXI12a8
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Segway KickScooter P65E - Elektromos roller
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Segway KickScooter P65E
Elektromos roller - 12 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 26 kg
391 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTseg008
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU - Elektromos roller Ingyenes
szállítás boltjainkba
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU
Elektromos roller - 12 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 24,5 kg
360 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HUMSXI12a9
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Kaabo Mantis 10 PLUS 2022 CZ EDITION - Elektromos roller Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,1 12×
Kaabo Mantis 10 PLUS 2022 CZ EDITION
Elektromos roller - 18,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 30 kg
627 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkbo008
4,0
Aprilia eSR1
Elektromos roller - 7,8 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 15,6 kg
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTtaug0008
5,0
City Boss RS250 - fekete
Elektromos roller - 5,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 11,3 kg
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTepic094
4,5
Ninebot Kickscooter MAXG30LE II by Segway
Elektromos roller - 10,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 17,5 kg
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NINE49
City Boss RS350 - szürke - Elektromos roller
Típusok
3,7
City Boss RS350 - szürke
Elektromos roller - 7,5 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 11,8 kg
141 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTepic095
5,0 24×
Ninebot KickScooter F2 Plus E by Segway
Elektromos roller - 12,8 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 17,7 kg
242 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NINE57
Ducati Pro-II Evo - Elektromos roller Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Ducati Pro-II Evo
Elektromos roller - 10,4 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 16,7 kg
321 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTtaug0004
Jeep 2xe Adventurer - Elektromos roller Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,4
Jeep 2xe Adventurer
Elektromos roller - 10,4 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege
332 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTtgr02
City Boss RS500 - fehér - Elektromos roller Típusok
4,4
City Boss RS500 - fehér
Elektromos roller - 15 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 16 kg
Szuper ár
196 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTepic098
4,0
Xiaomi Electric Scooter 4 Lite EU
Elektromos roller - 5,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 15,6 kg
Leárazás -10 %
140 000 Ft 155 540 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HUMSXI12a11
4,8
Acer eScooter Series 5
Elektromos roller - 15 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 18,5 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTacer002
5,0
Ninebot KickScooter F2 E by Segway
Elektromos roller - 10,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 17,5 kg
216 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: NINE56
Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway - Elektromos roller Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 20×
Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Elektromos roller - 15,3 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 24,25 kg
329 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NINE59
4,6 34×
Sencor Scooter Two S60
Elektromos roller - 15 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 16 kg
179 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsen03
Aprilia eSR2 Evo - Elektromos roller Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
Aprilia eSR2 Evo
Elektromos roller - 14,4 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 18,5 kg
445 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTtgr03
5,0
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
Elektromos roller - 12400 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 17 kg
Szuper ár
254 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HUMSXI12a8
4,3 39×
Sencor Scooter One S20
Elektromos roller - 7,5 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 15,3 kg
116 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsen02
City Boss RS500 - szürke - Elektromos roller Típusok
4,4
City Boss RS500 - szürke
Elektromos roller - 15 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 16 kg
Szuper ár
195 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTepic097
Segway KickScooter P100SE - Elektromos roller Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Segway KickScooter P100SE
Elektromos roller - 23 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 32,9 kg
749 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTseg009
4,5 20×
SENCOR SCOOTER S70
Elektromos roller - 15 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege
217 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsen05
4,8
Ninebot KickScooter E2 E by Segway
Elektromos roller - 10,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 90 kg teherbírás, tömege 14,2 kg
118 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NINE60

Elektromos rollerek

tanácsadóMilyen elektromos rollert vegyek? Az elektromos rollerek amellett, hogy gyors és kompakt közlekedési eszközök, kiváló szórakozást biztosítanak az idősebb gyerekek és szüleik számára. Némelyik városi használatra alkalmas, míg a többinek a terep sem okoz gondot. Mire érdemes odafigyelni vásárláskor?...
A Xiaomi Scooter népszerű elektromos roller negyedik generációja valóban remek újításokat hoz magával, amelyeknek köszönhetően abszolút piacvezetővé nőheti ki magát. Vegyük szemügyre közelebbről is!

Elektromos rollerek

A Elektromos rollerek kategóriában összesen 93 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos rollerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos rollerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos rollerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos rollerek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ