AP+ nový vizuál Shop roku

Hajformázók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Ionizálás
(68)
Hideg levegő
(60)
Kétirányú forgás
(22)
Gyorsmelegítés
(35)
Automatikus kikapcsolás
(17)
Teljesítmény
45 W
1300 W
-
Sebességfokozat
1
5
-
Hőmérséklet fokozat
1
11
-
Kábel hosszúsága
0,00 m
3 m
-

A hajformázó nem más, mint egy hajszárító és egy kerek hajkefe kombinációja, amely egyszerűbbé teszi a haj szárításának és formázásának egész folyamatát. Az eredmény egy dús, volumennel teli frizura. Mire kell figyelni a hajformázó kiválasztásakor, hogy teljes mértékben meg legyél vele elégedve?

Tovább

Hajformázó vagy hajszárító?

A hajformázó a hajszárítóval ellentétben a hajszárítás mellett formázza is a hajat. És nem is akárhogy! A körkefés hajszárítót közelebb lehet vinni a hajtőhöz, mint a hagyományos hajszárítót, így olyan hatás érhető el otthon, mintha a fodrász szárította volna be a hajad. Miben különbözik még a hajformázó?

  • A meleglevegős hajformázó száraz vagy félszáraz hajon is használható.
  • A hajformázó rövid és hosszú hajhoz alkalmas, különböző méretű, cserélhető kefékkel rendelkezik.

A hajformázók típusai - forgófejes hajformázó vagy hajformázó kefe (fix fejes hajformázó)

A hajformázókat a kefe mozgása alapján csoportosíthatjuk. A kínálatunkban található forgófejes hajformázók és hajformázó kefék különböző elven működnek.

  • A forgófejes hajformázó a kiáramló meleg levegő és a kefe jobbra vagy balra forgatásával formázza a hajat.
  • A hajformázó kefe, más néven fix fejes hajformázó a meleg levegő segítségével járul hozzá a haj formázásához, mert a kefe nem forog. A hajformázó kefék között találhatod a hajsimító keféket is.

A hajformázó legfontosabb jellemzői

A hajformázó anyaga

A hajformázó anyagának olyannak kell lennie, hogy az minden hajtípushoz gyengéd és kíméletes legyen. A meleglevegős hajformázó kiválasztásakor ezért javasoljuk, hogy erre a paraméterre is mindenképpen figyelj.

  • A kerámia a hajformázó teljes felületén képes egyenletesen elosztani a hőt és a haj zökkenőmentesen siklik rajta.
  • A turmalin különösen gyengéd a finomszálú hajhoz, és csökkenti a statikus elektromosság kellemetlen hatásait.

Meleglevegős hajformázó szabályozható hőmérséklettel

Minden haj másképp reagál a különböző hőmérsékletekre. A hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően a hajformázó által kibocsátott hő biztosan nem fogja roncsolni a hajad. Mindig alacsonyabb hőmérsékletet válassz, így megakadályozható a haj túlmelegedése és későbbi kiszáradása. A hőmérséklet-szabályozással rendelkező hajformázók általában akár 3 különböző hőmérséklet beállítását is lehetővé teszik.

A hajformázó légáramlási sebessége

A hajformázó sebességfokozatainak száma befolyásolja a haj szárításának és formázásának időtartamát. Ennek köszönhetően te magad befolyásolhatod, milyen legyen a frizurád. A hajformázó légáramlási sebessége általában 2-3 fokozatban állítható.

A hajformázó további funkciói

  • Az ionizálás megvédi a hajat a hő káros hatásaitól. Ezenkívül az ionos hajformázó fényt is kölcsönöz a hajnak.
  • A hideg levegő funkciónak köszönhetően egyetlen gombnyomással rögzítheted a frizurád a hajformázó segítségével. Ezt a funkciót azok is nagyra fogják értékelni, akiknek érzékenyebb a hajuk.
  • A kétirányú forgás is hasznos lehet, például amikor a haj belegabalyodik a hajformázó kefébe.
  • A hajformázó automatikus kikapcsolása megakadályozhatja, hogy a felület megégjen vagy egy esetleges tüzet is megelőzhet.
  • A hajformázó gyors felmelegedés funkciója akkor jöhet igazán jól, ha nagyon sietsz, mégis csinos frizurával szeretnél mutatkozni.

Hajformázó fejek és kefék

A különféle fejeknek és keféknek köszönhetően a hajformázó éppúgy képes kezelni a rövid hajat, mint a hosszú fürtöket. Milyen kiegészítők állnak rendelkezésre?

  • Levegő vagy szűkítő fúvóka a gyorsabb hajszárítás érdekében.
  • A hajegyenesítő kefe kiegyenesíti a hajat, anélkül, hogy az elveszítené a volumenét.
  • A kefe fej általában visszahúzható sörtékkel rendelkezik és a haj formázására szolgál.
  • A hajformázó kefe a levegőt meghatározott területekre koncentrálja, így a frizurádat a kívánt módon formázhatod.
  • A meleglevegős hajformázó kefét különösen a hosszabb haj esetében fogod értékelni, mivel mutatós frizurát tudsz vele készíteni.

Csökkentsd minimálisra a haj károsodásának kockázatát hajsütés közben és használj hajvédő és hővédő készítményeket.

Multifunkciós hajformázók és hajformázó szettek

A meleglevegős hajformázó önmagában legalább két funkciót tölt be: egyszerre száríthatod és formázhatod a segítségével a hajadat. A hajformázó szettek még ennél is több mindenre használhatók, elsősorban a készletben található fejeknek és keféknek köszönhetően. A legtöbb hajformázó szett a készüléken kívül egy szűkítő fejet és egy vagy több kefét tartalmaz. A szűkítő fej segítségével még egyszerűbben simává varázsolhatod a frizurád. A kefék a haj egyenesítése mellett annak dúsításában is fontos szerepet töltenek be. A hajformázó szettek az átfogó hajformázás érdekében általában különböző átmérőjű keféket tartalmaznak. Rövid haj formázásához kisebb átmérőjű kefére lesz szükség.

Vásárlás előtt érdemes azt is megnézni, hogy a kefék milyen sörtékkel rendelkeznek, hiszen találkozhatsz a haj igazításához megfelelő puha sörtékkel, vagy a karakteresebb formázáshoz alkalmas kemény sörtékkel. A behúzható sörtékkel ellátott kefe önmagában egy multifunkciós kis eszköz, hiszen nemcsak az egyenesítésben, hanem a hullámok létrehozásában is segítségedre lesz. Amennyiben igazán lenyűgöző göndör fürtökre vágysz, válassz olyan hajformázó szettet, amelyhez hajsütővas is tartozik. A spirális kefe nagyobb hullámok létrehozásához alkalmas.

A multifunkciós hajformázók valóban széles palettája áll rendelkezésedre, jól gondold végig, mire fogod használni a hajformázót, és győződj meg arról, hogy az általad kiválasztott hajformázó szett tartalmazza-e az ehhez szükséges fejeket és keféket.

Hajformázó szett - különböző fejek és kefék
Hajformázó szett számos tartozékkal a tökéletes hajformázásért

Egy körkefés hajszárító nem csak attól lehet multifunkciós, hogy számos tartozékkal rendelkezik. A kiáramló levegő hőmérséklete is befolyásolja a hajformázás folyamatát. A meleg levegő a hajszárításért és hajformázásért felel, a hideg levegő funkció ugyanakkor a frizura rögzítéséről gondoskodik. Ide kívánkozik még a gőz funkció is, amelynek segítségével a száraz hajat, akár két hajmosás között is, tetszés szerint újraformázhatod.

Olyan multifunkciós hajformázó szettet keresel, amelyben nincs olyan sok tartozék? Keress olyan hajformázót, amelyhez ovális kefe tartozik. Rövid és hosszú hajhoz is megfelelő, ugyanakkor az ívelt oldala a haj simításához, míg a lekerekített széle hullámos frizura készítéséhez alkalmas.

Ne feledkezzünk meg a hajformázó szettben található egyéb kiegészítőkről sem, amelyek szintén hasznosak lehetnek:

  • Hajcsatok, amelyek a hajformázás folyamatában lehetnek segítségedre
  • Hőálló tasak, amely a meleglevegős hajformázó tárolására szolgál

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP Szállításra kész > 5 db
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1100W teljesítmény, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, szárítás, 1,2 m hosszú kábel, forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete kivitel
16 790 Ft

2.
Rowenta CF9520F0 Brush Active Compact Szállításra kész > 5 db
Hajformázó - forgófejes, teljesítmény 1000 W, kerámia felület keratinnal, hőmérsékletek száma 2, sebességek száma 2, tartozékok száma 2, tartozékok átmérője 50 és 40 mm, ionizálás és hideg levegő, kétirányú forgás, kábel hossza 1,8 m, a tok és a tartozékok a csomag részét képezik, szín: rózsaszín, 15 év javíthatósági garancia
-15 %
23 490 Ft
19 990 Ft

3.
Dyson Airwrap Complete Long Diffuse HS05 Szállításra kész > 5 db
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, minimális hőmérséklet 28 °C, maximális hőmérséklet 150 °C, 3 sebességfokozat, 1300W teljesítmény, ionizálás funkció, göndörítés, professzionális, 2,6 m hosszú kábel, mérete 27,2 × 4,8 × 4,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,57 kg, hajkiegyenesítő kefe, hullámosító fej és diffúzor, tisztító kefe és tárolódoboz a csomag része, réz és ezüst kivitel
264 990 Ft

Még több
94 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP - Hajformázó Típusok
4,6 122×
Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1100W teljesítmény, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, szárítás, 1,2 m hosszú kábel, forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete kivitel
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKF228
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Rowenta CF9520F0 Brush Active Compact - Hajformázó
Típusok
4,6 292×
Rowenta CF9520F0 Brush Active Compact
Hajformázó - forgófejes, teljesítmény 1000 W, kerámia felület keratinnal, hőmérsékletek száma 2, sebességek száma 2, tartozékok száma 2, tartozékok átmérője 50 és 40 mm, ionizálás és hideg levegő, kétirányú forgás, kábel hossza 1,8 m, a tok és a tartozékok a csomag részét képezik, szín: rózsaszín, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -15 %
19 990 Ft 23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKF005
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Series 5000 BHH885/00 - Hajformázó Típusok
4,9 37×
Philips Series 5000 BHH885/00
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, minimális hőmérséklet 160 °C, maximális hőmérséklet 200 °C, bemelegedési idő 50 s, automatikus kikapcsolás, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, 1,8 m hosszú kábel, hajkiegyenesítő kefe a csomag része, antracitszürke kivitel
22 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKF185
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5 14×
Philips Series 7000 BHA710/00
Hajformázó - forgófejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1000W teljesítmény, ionizálás funkció, göndörítés, 1,8 m hosszú kábel, mérete 10 × 15,9 × 34,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,9 kg, kefés fúvófej és formázó kefe a csomag része, fehér kivitel
30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKF872
Revlon RVDR5222PE Salon One-Step Volumizer, pink - Hajformázó
Típusok
4,6 122×
Revlon RVDR5222PE Salon One-Step Volumizer, pink
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1100W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, hideg levegő, 360°-ban forgatható kábel és hideg csúcs, 2,5 m hosszú kábel, tömege 0,7 kg, formázó kefe és forrólevegős hajformázó a csomag része, rózsaszín kivitel
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKF774
4,6 23×
Rowenta x KARL LAGERFELD CF635LF0 Express Style
Hajformázó statikus 5 az 1-ben, energiafelhasználás 800 W, Keratin & Glow kivitel a fénylő ragyogásért, sebességek száma 3, hőmérsékletfokozatok száma 3, 20 mm-es kefe frufruhoz és rövid hajhoz, 50 mm-es kefe közepes és hosszú hajhoz, sörtés kefe a hullámokhoz és fürtökhöz, lapos kefe a természetes hatású, sima hajért, koncentrátor, hordtáska, csipesz, ionizálás, hideg levegő, kábel hossza 1,8 m, Karl Lagerfeld stílusával, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
18 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKF107
Revlon RVDR5222AE Salon One-Step Volumizer, apricot - Hajformázó
Típusok
4,6 122×
Revlon RVDR5222AE Salon One-Step Volumizer, apricot
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1100W teljesítmény, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, szárítás, 360°-ban forgatható kábel, 2,5 m hosszú kábel, mérete 8 × 10 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,8 kg, fekete és narancssárga kivitel
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVklf46
4,7 16×
Revlon RVDR5298E
Hajformázó - fix fejes, 4 hőmérséklet fokozat, 3 sebességfokozat, 820W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, hideg levegő, 360°-ban forgatható kábel és hideg csúcs, 2,5 m hosszú kábel, tömege 0,5 kg, formázó kefe és forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -13 %
19 390 Ft 22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKF663
Rowenta CF9540F0 Brush Activ Premium Care - Hajformázó
Típusok
4,6 292×
Rowenta CF9540F0 Brush Activ Premium Care
Hajformázó - forgófejes, 1000 W, kasmír és keratin felület, 2 hőmérséklet, 2 sebesség, 2 tartozék, amelyek 50 és 40 mm átmérővel rendelkeznek, természetes sörték, ionizálás és hideg levegő, kétirányú forgás, kábel hossza 1,8 m, a tok és a tartozékok a csomag részét képezik, szín: rózsaszín, 15 év javíthatósági garancia
25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU022
9 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKV358
4,6 12×
ETA 5321 90010 Fenité Black Edition
Hajformázó - forrólevegős hajkefe elegáns, fekete dizájnban, ionizálás funkció, hideg levegő, 6 cserélhető feltét
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAKF531
4,1 13×
Philips Series 3000 BHA301/00
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 800W teljesítmény, hideg levegő, szárítás, 1,8 m hosszú kábel, mérete 6,5 × 20,8 × 28,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,7 kg, koncentrátor, formázó kefe és forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete kivitel
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKF776
Dyson Airwrap Complete Long Diffuse HS05
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, minimális hőmérséklet 28 °C, maximális hőmérséklet 150 °C, 3 sebességfokozat, 1300W teljesítmény, ionizálás funkció, göndörítés, professzionális, 2,6 m hosszú kábel, mérete 27,2 × 4,8 × 4,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,57 kg, hajkiegyenesítő kefe, hullámosító fej és diffúzor, tisztító kefe és tárolódoboz a csomag része, réz és ezüst kivitel
264 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSNklm81
Sencor SHS 7551RD - Hajformázó
Típusok
4,6 102×
Sencor SHS 7551RD
Hajformázó - fix fejes, 2 hőmérséklet fokozat, 1000W teljesítmény, ionizálás funkció, hideg levegő, 360°-ban forgatható kábel, akasztónyílás, olvadóbiztosíték és led jelzés, koncentrátor, hajkiegyenesítő kefe és forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete és piros kivitel
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT5296d
Remington AS7700 Blow Dry & Style 1200W Airsty
Hajformázó - fix fejes, 2 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1200W teljesítmény, ionizálás funkció, hideg levegő, akasztónyílás, 3 m hosszú kábel, mérete 8 × 8 × 44,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,8 kg, koncentrátor, hajkiegyenesítő kefe, kefés fúvófej és forrólevegős hajformázó, utazási csomagolás a csomag része, fekete kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKF011
5,0 15×
Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush
Hajformázó - 1 300 W teljesítmény, légáramlás 13,5 liter másodpercenként, göndöríti, formázza, kisimítja és elrejti a szálló hajat, nincs szélsőséges hőmérséklet, innovatív tartozékok, hosszú hajhoz, funkciók és tulajdonságok a Coanda-effektus használatával, Coanda-effektus a hullámos frizurához, Coanda hatás a dús frizurákhoz, Coanda hatás a sima frizurákhoz, koncentrált áramlás a hajszárításhoz, digitálisan vezérelt Dyson V9 motor, intelligens hőmérséklet-szabályozás, alapvető kezelőszervek, légáramlás-szabályozás, hőmérséklet-szabályozás, gyors lehűlés
285 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: DYSKF190
4,3 24×
Remington AS8810 E51 Keratinos
Hajformázó - forgófejes, 2 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1000W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, kétirányú forgás, gyors felmelegedés, hideg levegő, akasztónyílás, 3 m hosszú kábel, mérete 27 × 5,7 × 5,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, forrólevegős hajformázó a csomag része, szürke kivitel
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU026
4,7 54×
Rowenta CF9620F0 Ultimate Experience
Hajformázó - forgófejes, 750 W teljesítmény, kerámia felület, 3 sebességfokozat, 3 feltét, Pro Keratin sörték, kétirányú forgás, ionizálás, hideg levegő, kábel hossza 2 m, fekete és réz színű, 15 év javíthatósági garancia
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWKF998
4,1 19×
ETA Fenite 632290000
Hajformázó - forgófejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 1000W teljesítmény, ionizálás funkció, göndörítés, utazó szett, hideg csúcs és olvadóbiztosíték, 1,8 m hosszú kábel, mérete 6 × 40,5 × 5,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,48 kg, hajkiegyenesítő kefe és formázó kefe, utazási csomagolás a csomag része, fehér kivitel
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAKUF01
4,2
Revlon RVDR5279UKE
Hajformázó - fix fejes, 2 hőmérséklet fokozat, 3 sebességfokozat, 1100W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, hideg levegő, utazó szett és 360°-ban forgatható kábel, 3 m hosszú kábel, mérete 33 × 6 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), utazási csomagolás a csomag része, piros kivitel
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKF799
4,5 23×
Braun Satin Hair 3 AS330
Hajformázó - 2 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 400W teljesítmény, szürke kivitel
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT4161
4,3
Rowenta x KARL LAGERFELD CF961LF0 K/Pro Stylist
Hajformázó - forgatható, teljesítmény 750 W, Keratin & Glow felület a fényes csillogásért, 2 sebesség, 2 hőmérséklet, 2 kefetartozék, kétoldalas forgás, ionizáció, hideg levegő, kábel hossza 1,8 m, Karl Lagerfeld stílusú ikon, fekete színben, 15 év javíthatósági garancia
32 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKF264
5,0
Revlon RVDR5222TE
Hajformázó - fix fejes, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebességfokozat, 800W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, hideg levegő, 360°-ban forgatható kábel és hideg csúcs, 2,5 m hosszú kábel, tömege 0,7 kg, forrólevegős hajformázó a csomag része, türkizkék kivitel
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKF292
Rowenta CF6320F0 Express Style - Hajformázó Típusok
4,2
Rowenta CF6320F0 Express Style
Hajformázó - statikus 3 az 1-ben, teljesítmény 900 W, sebességek száma 3, a hőmérsékletek száma 3, 20 mm-es kefe frufruhoz és rövid hajhoz, 40 mm-es kefe közepes és hosszú hajhoz, koncentrátor, hideg levegő, kábel hossza 1,8 m, fekete és ezüst szín, 15 év javíthatósági garancia
15 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKUL001

Hajformázók

RowentaRowenta CF9720F0 Ultimate Experience hajformázó (BEMUTATÓ) Leteszteltük az abszolút újdonságnak számító Rowenta CF9720F0 forgókefés hajformázót, mely elsősorban az ionizációs technológiában és az extra kíméletes hajápoláshoz szükséges speciális felszerelésben jeleskedik. Ismerd meg, hogyan kell ezzel a vonzó eszközzel dolgozni,...
A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap...
Egy hajformázó beszerzését tervezed? Olvasd el a segítő jellegű útmutatónkat, melyben tanácsokat adunk azzal kapcsolatban, milyen paraméterekre figyelj a hajformázó kiválasztása során – hogy ez a hasznos segédeszköz jól és hosszú távon szolgáljon.
hajvasalóA Rowenta Ultimate Experience hajvasaló (értékelés) A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a...
A Rowenta CF9620F0 Ultimate Experience forgófejes hajformázót szárításra, formázásra és hajkisimításra találták ki. Három különböző hőmérséklet és három kiegészítő közül választhatod ki a megfelelőt a hajtípusod számára. Vajon hogyan teljesített az eszköz az...
A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázóval göndör gyűrűket varázsolhatunk egyenes hajból. Könnyen és gyorsan használható, dús és göndör frizurát hozhatunk létre vele, mer akár 3 napig is megőrzi formáját. Beszámolunk róla, hogyan teljesített a Rowenta CF3112F0...
További cikkek

Hajformázók

A Hajformázók kategóriában összesen 94 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajformázók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajformázók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajformázók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajformázók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ