Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani Kamna

Medence

Az otthoni medence nagyszerű befektetés, amit különösen a forró nyári napokon fogsz értékelni. Nemcsak felfrissülhetsz benne, hanem vidám időtöltést is biztosít az egész család számára. A kültéri medence a kertben vagy a teraszon használható, a jakuzzi vagy masszázsmedence pedig bent a házban is elhelyezhető. Hogyan válasszuk ki a megfelelő medencét? Tudj meg többet.

Tovább

Hova kerüljön a kerti medence? Erre a 4 dologra figyelj

Amikor a kerti medence helyét keresed, néhány alapvető dolgot érdemes szem előtt tartani. Nem elég, ha csak a medence fér el a kiszemelt helyen, helyet kell biztosítani a szivattyú, a medence szűrő, a medence létra és egyéb tartozékok elhelyezésére is. Mit kell még figyelembe venni?

 1. A medencéhez vezető út lehetőleg közvetlenül a házból vezessen, de legalábbis olyan helyen legyen, ahol rá lehet látni a gyerekekre.
 2. A külső kiegészítők szintén helyet foglalnak a kertben, ezért ügyelj arra, hogy legyen elég hely a medence körül.
 3. A napsugaraknak közvetlenül kell érniük a medence vizét, hogy hosszú ideig napozhass benne.
 4. A fáktól/bokroktól a lehető legtávolabb legyen, hogy ne árnyékoljanak és ne legyen a medence mindig tele levelekkel.

Fémvázas kerti medence versus felfújható változat - mik a különbségek?

Szeretnéd, ha egy medence állna a kertedben nyáron, de nem tudod, melyik lenne neked a legjobb? Kínálatunkban szerepelnek merevfalú, fémvázas medencék és felfújható változatok is - mi a különbség?

A felfújható kerti medence olcsó, ugyanakkor elegendő megoldást jelent

A felfújható kerti medence gyorsan és könnyen felfújható, használat után ugyanilyen gyorsan és könnyen leereszthető és tárolható. Ez a típusú medence nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is kiváló hely a felüdülésre. A kisebbeknek külön örömet okozhatnak a különböző állatformájú, például flamingó vagy teknősbéka alakú gyerekmedencék. Milyen előnyei és hátrányai vannak?

 • Olcsó lehetőség.
 • A felállítása nagyon egyszerű.
 • Rendkívül jól összecsomagolható.
 • A lekerekített élek biztonságossá teszik a használatát.
 • A teraszon és a kertben is használhatók.
 • Sérülékenyebbek.
 • Ha nincs medence szezon, valahol tárolni kell.

Kiváló minőségű fémvázas medence az egész család számára

A kiváló minőségű fémvázas medencék szilárd fém- vagy acélszerkezettel rendelkeznek, ez biztosítja a stabilitásukat. A kínálatban leggyakrabban olyan modelleket találhatsz, amelyeknek a fala szövettel megerősített laminált fóliából készül. Jellemző az is, hogy körös-körül azonos méretű, és nincsenek szűkebb pontjai.

 • Az erős és tartós váz biztosítja a stabilitást.
 • Nagyon egyszerűen összeszerelhető.
 • Sok évig tart.
 • Jobb minőségűek, mint a felfújható medencék.
 • Egész éves kerti medencék.
 • Az előre kiválasztott helyen kell rögzíteni, ez lesz a medence állandó helye.

Felfújható medence
Felfújható medence

Fémvázas medence
Fémvázas medence

A (félig) süllyesztett medence úszásra és nagy kertekbe alkalmas

Félig süllyesztett medencék is kaphatók, amelyek egész évben használhatók, így nem kell télen a tárolásukról gondoskodni. A süllyesztett medencék nagyobb kertekbe alkalmasak, és leveszik a válladról a medence elcsomagolásának vagy éppen felfújásának terhét.

i

A fém medence egy további típus

A fém medence nemcsak attól fém, hogy acélszerkezettel rendelkezik, hanem az egész fal korróziógátlóval kezelt acéllemezből készült, így nagyon ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A fémfalas medence megnevezéssel is találkozhatsz. A fém medencék fagyvédő medencefóliával is rendelkeznek.

Milyen alakú lehet egy otthoni medence?

A kerti medence többféle alakú lehet, a legnépszerűbbek a kör, a téglalap vagy az ovális alakú medencék.

 • A kör alakú medence a legelterjedtebb és legnépszerűbb megoldás. Négyzet alakú kertekben is használhatod, és számos méretben kaphatók, a kis gyerekmedencéktől az egész család számára kialakított nagy medencékig.
 • A négyszögletes medence az egész család számára alkalmas. Használhatók hosszúkás kertekben vagy teraszokon. Téglalap alakú családi medence kapható felfújható vagy fémvázas változatban is.
 • A nagyobb méretű ovális kerti medence is szolgálhat úszómedenceként. Az egész család számára alkalmas, és felfújható vagy merevfalú kivitelben is elérhető.

Kör alakú felfújható medence
Kör alakú otthoni medence

Téglalap alakú medence
Téglalap alakú házi medence

Ovális medence
Ovális kültéri medence

Mélység, térfogat, anyag és méret, vagyis a házi medence fontos jellemzői

A medence kiválasztásakor az alapvető jellemzőket és tulajdonságokat is nézd meg, mint például a mélység, a térfogat, az anyag és a méret - összehasonlításképpen, a 3 méteres medencék számítanak manapság szabványnak, ebben már kényelmesen lehet úszni.

 • A medence mélysége általában 1-1,5 m körül van, ami megfelelő magasságot jelent az úszáshoz. Kisebb gyermekek számára elegendő a kisebb mélység, de ne feledd, hogy nagyon gyorsan nőnek.
 • A medence méretét annak függvényében válaszd ki, hogy tervezel-e legalább egy keveset úszni a medencében, vagy csak megmártózni szeretnél benne egy kicsit. A kör alakú medence átmérője legalább 3,5 m, a téglalap/ovális medence mérete legalább 6 × 3 m (vagy 2,5 × 4,5 m) legyen.
 • A szabadidő eltöltésére vagy családi fürdőzésekre alkalmas medence térfogata 4000 és körülbelül 9000 liter között mozog, minél nagyobb a víz térfogata, annál kényelmesebb az úszás és annál nagyobb helyed lesz a vízben.
 • Elsősorban a gyerekmedencék anyaga gumi, vagy különböző PVC-fólia. Népszerű lehetőség a kiváló minőségű fa medence, amely egész évben kint lehet a kertben.

Érdekelnének a luxus kivitelű kerti medencék is? A rattan egy nagyszerű anyag, amely a medencét az egész kert tökéletes kiegészítőjévé teszi.

Tiszta és jó minőségű víz - az otthoni medencék 2 féle szűréssel rendelkezhetnek

A medence szűrők arra szolgálnak, hogy rendszeresen megtisztítsák a vizet a különböző szennyeződésektől, ezzel egyidejűleg javítsák a víz minőségét. Vannak olyan medencék, amelyhez tartozékként mellékelik a szűrőt, a többi medence esetében ezt külön kell megvásárolni. Kétféle szűrési mód áll rendelkezésre, mégpedig a patronszűrő és a homokszűrő. Körül is nézhetsz a szűrőbetétek, szkimmerek és gégecsövek kínálatában.

 1. A homokszűrő a vizet egy kovahomokos patronon keresztül szűri meg, amely felfogja a szennyeződéseket, és csak a tiszta vizet juttatja vissza a medencébe. Csökkenti a medence vegyszerfogyasztását, gazdaságosabb és kevésbé karbantartásigényes.
 2. A patronosszűrő egy szivattyúból és egy betétből áll, amely felfogja a szennyeződéseket, ezért nagyon gyakran kell tisztítani. Megfizethetőbb, de a szűrés minősége nem túl jó.

A szűrővel ellátott medence levesz a válladról egy plusz terhet

A szűrővel ellátott medencék csomagolása a patronszűrőt vagy a homokszűrőt már tartalmazza. A szűrő segítségével a medencében lévő víz hosszú ideig tiszta marad, és javul a minősége. A patronszűrők a kis térfogatú medencékhez megfelelő teljesítménnyel rendelkeznek, de a jobb eredmény érdekében ezekhez is vásárolhatsz homokszűrőt, amely a nagyobb családi medencékhez alkalmas.

Kiválasztottad a megfelelő kültéri medencét? A következő lépés a helyes telepítés

Ha már kiválasztottad, melyik medence megfelelő számodra, a következő lépés a helyes telepítés. Minden egyes medence részletes útmutatót tartalmaz a lépésekre vonatkozóan - de általában az alábbi irányelveket lehet követni.

 • A medence felállításához használt területnek vízszintesnek kell lennie. A felületet tömörített földdel vagy homokkal kiegyenesítheted.
 • Távolíts el minden éles tárgyat, amely kárt tehet a medencében - a legjobb, ha a medence alá alátétet is helyezel.
 • A felállítás után legalább egy órát hagyd állni a medencét, hogy a medence felvegye az alakját és hozzászokjon a felülethez.
 • Készítsd elő a szűrőt, és fordítsd úgy a medencét, hogy minden csatlakozónyílás helyesen legyen tájolva.
 • Ezután töltsd fel a medencét, attól függően, hogy felfújható medence vagy fémvázas medence került az otthonodba.

A kültéri medence nem egészen az, amit keresel? Akkor vegyél masszázsmedencét

Ha felfrissülésre vagy kikapcsolódásra vágysz, de a kültéri medence nem megfelelő számodra, lepd meg magad egy masszázsmedencével.

A masszázsmedence a szezonon kívül is használható

A felfújható masszázsmedence nemcsak télen, hanem nyáron is nagyszerű kikapcsolódást nyújt. Nagyon könnyen felfújható és bármikor újra leereszthető. A kertben vagy a teraszon, de akár beltéren is elhelyezheted. Négyzet, kör vagy ovális alakúak, és 2-6 személy számára készülnek.

i

A masszázsmedencék és a felfújható medencék egyaránt az önhordó szerkezetű medencék közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy csak a medence felső szélét kell felfújni, majd fel kell tölteni vízzel - a medencefólia a víz mennyiségétől függően megfeszül, és az önhordó medence szó szerint önmagát építi fel.

Otthoni medence - felfújható masszázsmedence
Felfújható masszázsmedence

medence - napelemes zuhany
Napelemes zuhany

Tartozékok és kiegészítők a kerti medencéhez - melyiket válasszuk?

A kerti medence kiegészítők kellemesebbé és könnyebbé teszik a medencében való tartózkodást, tisztán tartják a vizet vagy javítják annak minőségét. Ha létra, medence takaró, medence porszívó, medence világítás vagy csónak és matrac vásárlását tervezed, nálunk mindent megtalálsz.

A napelemes zuhanyok környezetbarát zuhanyozási lehetőséget jelentenek

A környezetbarát napelemes zuhany bármely kertben hasznos lehet, amelynek köszönhetően a medence használata előtt vagy után annak közelében le lehet zuhanyozni, hogy ne hordjuk be a piszkot a vízbe. Forróságban bármikor használhatod, hogy egy kicsit felfrissülj.

 • A napelemes zuhany teste víztartályként szolgál, a benne lévő vizet a napsugarak melegítik fel.
 • Egyszerűen csatlakoztasd hozzá a tömlőt, és pillanatok alatt forró vizet kapsz.

De itt még nincs vége - minden kültéri medence gondoskodást igényel

A kültéri medencék folyamatos karbantartást igényelnek. A mechanikus szennyeződések könnyen eltávolíthatók hálóval vagy porszívóval, de a víz tisztasága szempontjából fontosak a medence vegyszerek. Megvédik a vizet a nemkívánatos algáktól, fertőtlenítik a vizet és stabilizálják a víz pH-értékét és keménységét. PH-, oxigén- vagy lúgosság mérőket is lehet kapni.

Szeretnél egy kis pénzt megtakarítani a kültéri medence vásárlásakor? Akciós medence kínálatunk tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy nagyszerű darabokat vásárolj kedvező áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Belatrix Sorrento 140 Szállításra kész > 5 db
Masszázsmedence - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,85m × 1,85m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 930 l, 130 fúvóka
222 890 Ft

2.
Belatrix Luxury 125 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Masszázsmedence - négyszögletes, mérete: 1,55m × 1,55m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 600 l, 130 fúvóka
193 090 Ft

3.
Belatrix Sorrento 150 Szállításra kész > 5 db
Masszázsmedence - felfújható, átmérő: 2,08 m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 1200 l, 130 fúvóka
222 890 Ft

Még több
116 tétel
Classic Kategória
MARIMEX Tampa 3,66 x 0,91 m szűrő nélkül
Medence - felfújható, kör alakú, átmérője: 3,66 m, 0,91 m magas, szűrő nélkül

34 990 Ft áfa nélkül 27 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA019
Arany középút
MARIMEX Orlando 3,66x1,07 kiegészítők nélkül
Medence - acél fallal, kör alakú, átmérője: 3,66 m, 1,07 m magas, szűrő nélkül

109 990 Ft áfa nélkül 86 610 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA011
Premium Kategória
Belatrix Luxury 125
Masszázsmedence - négyszögletes, mérete: 1,55m × 1,55m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 600 l, 130 fúvóka

193 090 Ft áfa nélkül 152 040 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0003
Intex 28101 Medence 1,83x0,51m
- felfújható, kör alakú, átmérője: 1,83 m, 0,51 m magas, szűrő nélkül

14 890 Ft áfa nélkül 11 720 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALLTOHo063
MARIMEX Tampa 2,44 x 0,76m
Medence - felfújható, kör alakú, átmérője: 2,44 m, 0,76 m magas, szűrő nélkül

16 490 Ft áfa nélkül 12 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MARBA017
MARIMEX Tampa 3,05 x 0,76 m (szűrő nélküli)
Medence - felfújható, kör alakú, átmérője: 3,05 m, 0,76 m magas, szűrő nélkül

19 190 Ft áfa nélkül 15 110 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRX003a
Intex Medence 3,05×0,76m
Medence - felfújható, kör alakú, átmérője: 3,05 m, 0,76 m magas, szűrő nélkül

28 290 Ft áfa nélkül 22 280 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALLTOHo061
MARIMEX 120 cm-es összecsukható medence kutyáknak
Medence - felfújható, kör alakú, átmérője: 1,2 m, 0,3 m magas, szűrő nélkül

21 690 Ft áfa nélkül 17 080 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA0033
Belatrix Sorrento 140
Masszázsmedence - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,85m × 1,85m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 930 l, 130 fúvóka

222 890 Ft áfa nélkül 175 500 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0003b
Belatrix Sorrento 115
Masszázsmedence - felfújható, négyszögletes, 0,65 m mély, mérete: 1,55m × 1,55m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 600 l, 130 fúvóka

185 690 Ft áfa nélkül 146 210 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0003a
Belatrix Sorrento 150
Masszázsmedence - felfújható, átmérő: 2,08 m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 1200 l, 130 fúvóka

222 890 Ft áfa nélkül 175 500 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0003c
BESTWAY Lay-Z-Spa St.Moritz AirJet 2,16 méter x 71 cm
Masszázsmedence - felfújható, átmérő: 2,16 m, 0,71 m mély, papírszűrős vízforgató, térfogata: 1190 l, 140 fúvóka

-17% 286 790 Ft
237 690 Ft áfa nélkül 187 160 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEWAY01a3
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe 6 - Intex 28442
Masszázsmedence - átmérő: 2,16 m, térfogata: 1098 l, 170 fúvóka

282 290 Ft áfa nélkül 222 280 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA181
Intex Felfújható Pure Spa - Bubble HWS
Masszázsmedence - átmérő: 1,91 m, térfogata: 795 l, 120 fúvóka

-15% 201 750 Ft
172 090 Ft áfa nélkül 135 500 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA027
MARIMEX Simple Spa - Bubble
Masszázsmedence - felfújható, átmérő: 1,96 m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 795 l, 100 fúvóka

207 990 Ft áfa nélkül 163 770 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA117
Belatrix Luxury 155
Masszázsmedence - felfújható, négyszögletes, 0,65 m mély, mérete: 1,85m × 1,85m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 930 l, 130 fúvóka

222 890 Ft áfa nélkül 175 500 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0002
Bestway pezsgőfürdő Vancouver AirJet Plus 1,55 m x 60 cm
Masszázsmedence - felfújható, átmérő: 1,55 m, 0,05 m mély, papírszűrős vízforgató, 2251,22 m3/h teljesítmény, 140 fúvóka

199 890 Ft áfa nélkül 157 390 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR316791
BESTWAY Lay-Z-Spa 71 "x 71" x 28"/1.80mx 1.80mx 71cm Hawaii AirJet
Masszázsmedence - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,8m × 1,8m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 840 l, 120 fúvóka

237 690 Ft áfa nélkül 187 160 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEWAY01i5
BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1.80m x 66cm
Masszázsmedence - felfújható, átmérő: 1,8 m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 800 l, 81 fúvóka

-5% 202 690 Ft
193 090 Ft áfa nélkül 152 040 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEWAY01h8
Belatrix Luxury 155 Rattan
Masszázsmedence - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,85m × 1,85m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 930 l, 130 fúvóka

222 890 Ft áfa nélkül 175 500 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0048
NetSpa IZY SPA
Masszázsmedence - felfújható, átmérő: 1,25 m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 650 l, 100 fúvóka

154 990 Ft áfa nélkül 122 040 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR257902
Belatrix Luxury 125 Rattan
Masszázsmedence - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,55m × 1,55m, papírszűrős vízforgató, térfogata: 600 l, 130 fúvóka

185 690 Ft áfa nélkül 146 210 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0047
MARIMEX Orlando 3,66x0,91m + skimmer Olympic (csövek és lépcső nélkül)
Medence - acél fallal, kör alakú, átmérője: 3,66 m, 0,91 m magas, szűrő nélkül

81 990 Ft áfa nélkül 64 560 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA012
MARIMEX Pool Florida 3,66 x 1,22 m
Medence - fém kerettel, kör alakú, átmérője: 3,66 m, 1,22 m magas, szűrő nélkül

95 490 Ft áfa nélkül 75 190 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA0030

Medence

hobbiA ragasztópisztoly kielégíti kreatív vágyaidat és hasznos segítőtárs a háztartásban is A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik...
A hétvégi házak és nyaralók az utóbbi években újra divatba jöttek, és tökéletes környezetet kínálnak, ahol...

Medence

A Medence kategóriában összesen 116 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó medence Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább medence A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb medence A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: medence vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ