DNY LEGO ApF HU

Gőztisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Teljesítmény
460 W
2480 W
-
Tartály térfogata
0,2 l
2 l
-
Funkciók
Gyermekzár
(21)
Felszívás
(13)
Biztonsági szelep
(22)
Kontroll lámpa
(13)
Kivehető víztartály
(15)

Ha olyan segédeszközt keresel, amely még a nagyon makacs foltokat is el tudja távolítani, beleértve a különböző baktériumokat is, akkor egy gőztisztító gép számodra egyértelműen megfelelő választás. A gőztisztító a gőz elvén működik, amely feloldja az összes szennyeződést, így tökéletes tisztaságot képes elérni. Hol mindenhol alkalmazható tehát a gőztisztító, és milyen paramétereket kell figyelembe venni a kiválasztásakor? Ebben adunk most Neked tanácsot.

Tovább

Mi az a gőztisztító, hogyan működik és milyen előnyei vannak?

A gőztisztító egy olyan készülék, amely gőz segítségével távolítja el a makacs és beszáradt foltokat, zsírokat, mikrobákat és az allergéneket egyaránt. A gőztisztító gép tartalmaz egy víztartályt, amelyben a víz bekapcsoláskor felmelegszik, így túlnyomás keletkezik – csak meg kell nyomni a gőztisztító felületén található gombot, és máris egy fúvókán keresztül körülbelül 100 °C-os gőz távozik. Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak tehát a gőztisztító gépeknek?

 • Nagyon könnyen kezelhetők.
 • Az egész háztartásban használhatóak.
 • Egyaránt alkalmasak asztmások és allergiások számára is.
 • Nem kavarják fel a port az egész lakásban.
 • Nem tartalmaznak semmilyen vegyi anyagot.
 • Környezetbarát segédeszközök.
 • A forró gőzzel leforrázhatod magadat.
 • A sütő vagy a tűzhely takarítása egy gőztisztító gép segítségével elég nehéz feladat.
 • A tisztítás után foltok maradhatnak.

7 hely, ahol a gőztisztító gép használható – a csempe, az ülőgarnitúrák és a fugák ragyogóan tiszták lesznek

Kíváncsi vagy, hogy a gőztisztító gépeket hol mindenhol használhatod? A csempék, ülések és még a fugák is ideális helyek, ahol gőz segítségével távolíthatod el a szennyeződéseket. Így a gőztisztító gyakorlatilag az egész lakásban bátran használható, még ott is, ahol eddig más tisztítási módszerek kudarcot vallottak. Mire alkalmas egy gőztisztító a leginkább?

 1. A gőzös padlótisztítók nagyszerű segédeszközök a tökéletesen tiszta környezet elérésében. Az úszó padló, a csempe, a járólap és még a linóleum sem állíthatja meg a gőztisztító erejét. A padlóra alkalmas gőztisztító azonban nem alkalmas a viaszolt és az olajozott faburkolatokra.
 2. A szőnyegekre alkalmas gőztisztító még a nagyon mély szennyeződéseket is képes eltávolítani. A gőztisztító a szőnyegek mellett matracokhoz vagy kárpitokhoz is egyaránt alkalmas. A szőnyegtisztítás gőztisztító segítségével úgy működik, hogy a gőz behatol a szálakba, ahol feloldja a szennyeződéseket.
 3. A kanapékhoz való gőztisztító alkalmas fotelek, kárpitozott székek vagy ágyak tisztítására egyaránt. A gőztisztító gép a textíliákat folt- és kellemetlen szagoktól mentessé varázsolja. A kanapék gőztisztítása valóban gyors és nagyon hatékony.
 4. Használj fugákra alkalmas gőztisztítót minden résre, repedésre, fugára és egyéb olyan helyre, ahová hagyományos tisztítószerrel nem tudsz bejutni. A gőztisztító használható például arra is, hogy kiiktasd a burkolókövek közötti füvet.
 5. A gőzölős ablaktisztító az ablakkereteket, redőnyöket, függönyöket és tükröket is képes tisztává varázsolni vegyszerek használata nélkül. Az ablakokra alkalmas gőztisztító gőzzel oldja fel a szennyeződéseket, ezáltal a penésszel is könnyedén megbirkózik.
 6. A fürdőszobai/konyhai gőztisztító tökéletesen megtisztítja az összes csempét, WC-t, vízkövet, szifonokat, szemetes kosarakat és minden egyéb konyhai berendezést is, beleértve a mosogatót és a páraelszívót egyaránt.
 7. A bútorokhoz készült gőztisztító nemcsak a szennyeződéseket, hanem a port is képes eltávolítani, például a szobanövényekről vagy a csillárokról. Továbbá a gőztisztító alkalmas ketrecek, ágyak/fekhelyek vagy akváriumok alapos tisztítására is.

A tisztaság szerelmesei minden bizonnyal értékelni fogják az autók vagy kerékpárok takarítását egy gőztisztító segítségével

Sokat vezetsz, és szereted tökéletesen tisztán tartani a járművedet? Akkor biztosan örülni fogsz az autód takarításának egy gőztisztító segítségével. A gőztisztító használatával könnyedén megszabadulhatsz a szennyeződésektől a belső és a külső részen egyaránt, és ráadásul még a keréktárcsákat is megtisztíthatod a gőztisztító segítségével. A motorháztető alatti exkluzív tisztaság érdekében is bátran használható a gőztisztító gép.

i

A gőztisztító gép még a kerékpárok vagy a fűnyírók szennyeződéseinek eltávolítására is alkalmas.

Bár egy gőztisztító felhasználási területei igazán széles skálán mozognak, nem minden anyaghoz és felülethez alkalmasak

Bár a gőztisztító gép valóban egy nagyon hatékony segédeszköznek minősül, ennek ellenére nem minden felületre és anyagra alkalmas. Ezek különösen azok az anyagok, amelyek érzékenyek a magas hőmérsékletre vagy a nedvességre.

 • valódi és szintetikus bőr
 • bármiféle elektronika
 • tapéták, festékek, papírok
 • olajjal vagy viasszal bevont bútorok
 • műanyagok, selyem, gyapjú

Mi mindenre használható ezen kívül egy gőztisztító? A különböző tárgyak gőzzel történő fertőtlenítése nem jelent számára problémát. A gőztisztító gép kiváló segítő például a vasalás során vagy a szövetek és ruhák tisztításakor is.

Mire szeretnéd elsősorban használni a gőztisztító gépet? Ennek megfelelően válaszd ki a számodra legalkalmasabb típust

Mielőtt választasz, koncentrálj arra, hogy mire is szeretnéd elsősorban használni a gőztisztító készüléket. Egyes típusok inkább alkalmasak például autók tisztítására, míg más gőztisztító gépek bármilyen felülettel könnyedén megbirkóznak.

 • A kézi gőztisztító gépek kisebb méretűek, ezért nagyon könnyen kezelhetők, de nem tartoznak a legerősebbek közé. Elsősorban alkalmasak autók, konyhák, fürdőszobák és fugák tisztítására.
 • A mobil gőztisztító gépek úgy néznek ki, mint a klasszikus porszívók. A multifunkciós gőztisztító pedig attól különlegesebb, hogy különböző fogantyú rögzíthető hozzá. Teljesítményüknek köszönhetően nagyobb területek, ülőgarnitúrák és szőnyegek tisztítására is egyaránt alkalmasak.
 • A gőzölős porszívók lehetnek klasszikus vagy akár rúdporszívók. A gőztisztító funkció hatékonyan porszívózza a szennyeződéseket a megfelelő tartályba, amelyet ezután elég csak kiönteni. Alkalmasak padlók, szőnyegek, kanapék és nagyobb területek gőzzel való tisztítására is.
 • A gőzfelmosók ugyanolyanok, mint a rúdporszívók. Bár nem rendelkeznek nagy teljesítménnyel és nem is porszívózhatunk velük, viszont ennek a fajta gőztisztító gépeknek a legnagyobb előnyük az összes kemény padló kiváló tisztítása.

Ha egy professzionális gőztisztító után kutatsz, akkor a nagynyomású gőztisztító a legkézenfekvőbb választás számodra

Ha egy igazán jó minőségű professzionális gőztisztító után keresgélsz, a nagynyomású gőztisztító több okból is nyilvánvaló választás lehet számodra. Ez egy technikailag kifinomult segédeszköz, amely kényelmes, sokoldalú és mindenekelőtt rendkívül hatékony. A nagy nyomás maximális szennyeződéseltávolítást és gyorsabb kezelhetőséget biztosít.

Kézi gőztisztító
Kézi gőztisztító

Mobil (padló) gőztisztító
Mobil (padló) gőztisztító

Gőztisztító porszívó
Gőztisztító - porszívó

Gőztisztító - felmosó
Gőztisztító - felmosó

A gőztisztító gépek rendelkezhetnek egy vagy két kamrával – melyik a kényelmesebb?

A gőztisztító gépek egy vagy két kamrával rendelkeznek – mindkét gőztisztító modellnek természetesen megvannak a maga előnyei és hátrányai.

 • Az egykamrás rendszer azt jelenti, hogy csak egy víztartály melegíti a vizet – ha ez kiürült, várnod kell néhány percet, mielőtt újra feltöltheted. Költséghatékony megoldás, viszont körülbelül 15 percig működik.
 • A kétkamrás rendszer két tartályból áll – amikor az egyikből kifogy a víz, a másik tartályból szivattyú segítségével vizet lehet pótolni. Ezért működés közben is feltölthető, ezáltal a gőztisztító gép üzemideje semmilyen módon nem korlátozott.

Mi az az 5 további paraméter, amelyet fontos nézni egy gőztisztító gép esetében?

A fentieken kívül egy gőztisztító gépnek további paramétereknek is meg kell felelniük, amelyek szintén fontosak a kiválasztási folyamat során.

 1. A tartály térfogata és a működési idő is fontos paraméterek egy gőztisztító gép esetében. A tartály térfogata modelltől függően 0,2 és 1,5 liter között mozog. A működési idő pedig 5 és 20 perc között van.
 2. A víztartály anyaga befolyásolja azt, hogy csapvizet vagy desztillált vizet önthetünk a gőztisztító belsejébe. Választhatsz alumínium és rozsdamentes acél között – ez utóbbi tartósabb, önmagát vízkőmentesíti és így alkalmas csapvízhez is.
 3. A gőztisztító nyomása bar-ban van megadva – minél magasabb ez az érték, annál gyorsabb a munka, mivel nem kell megvárni, amíg a víz felmelegszik. A maximális gőznyomás a választott gőztisztító géptől függően 3–6 bar között mozog.
 4. A vízmelegítési idő 4 és 6 perc között változik, attól függően, hogy melyik modellt választod. A gyorsabb melegítési idő hatékonyabbá, gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a gőztisztító gép használatát.
 5. Az energiafogyasztás watt-ban van megadva. Ügyelj arra, hogy a fogyasztás a nyomás növekedésével együtt növekedik. A választott gőztisztító modelltől függően a fogyasztás 1000 és 2250 watt között mozog.

i

Ha széles kínálatunkból még mindig nem tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb segédeszközt, nézd meg a legkeresettebb gőztisztító gép felhozatalunkat.

Egy gőztisztító számos más funkcióval is büszkélkedhet, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást

Bár a gőztisztító gép egy igazán egyszerű készülék, kiegészítő funkcióinak köszönhetően azonban mégis nélkülözhetetlen segítőddé válik.

 • A gőznyomás-szabályozás nagyszerű funkciója a gőztisztító készüléknek, mivel a különböző felületek tisztításához különböző nyomásra és gőzmennyiségre van szükség. A könnyű kezelhetőség érdekében fontos, hogy a vezérlés közvetlenül a gőztisztító fogantyúján legyen.
 • Az elszívási lehetőség biztosítja a felesleges nedvesség és a szennyeződések eltávolítását. Sajnos emiatt a gőztisztító súlya is megnövekszik és így nehezebben is kezelhető. Egy másik hátránya a nehézkes karbantartás.
 • A vízkőmentesítő rendszer a csapvízzel is könnyedén megbirkózik, mindezt speciális pálcikák vagy patronok segítségével végzi. Ha a gőztisztító nem rendelkezik ilyen rendszerrel, akkor az időről időre karbantartásra szorul.
 • Az ellenőrző fények jelzik például, hogy a maximális fűtőteljesítményen használod a gőztisztító gépet, hogy van-e elegendő víz a tartályban, vagy hogy a gőz készen áll-e a használatra.
 • A biztonsági szelepek a nyomástartó edény részét képezik. Megakadályozzák, hogy kinyisd a gőztisztító gépen található tartályt, amíg a nyomás el nem éri a biztonságos értékeket. Ezzel megakadályozható a kellemetlen leforrázás.
 • A gyermekbiztosíték főként akkor alkalmas, ha kisgyermekeid hozzá férhetnek a gőztisztító géphez. Ez a biztosíték ugyanis megakadályozza a nem kívánt gőz kiáramlását, így elkerülhetők az égési sérülések vagy egyéb veszélyek.

Gőztisztító tartozékok

A gőztisztító kiegészítők legfőképp a gép higiéniai követelményeinek fenntartásához fontosak. A gőztisztító kiegészítők tartalmaznak tartalék szűrőket, keféket és felmosórongyokat, amelyeket újakra lehet cserélni, ha bekoszolódtak. A felület tisztasága így mindig tökéletes lesz.

Szeretnél pénzt megtakarítani, de érdekelne egy gőztisztító? Outlet részlegünk kedvezőbb áron kínál különféle gőztisztító termékeket. Ha pedig érdekel a vásárlóink véleménye, nézd meg, mit mondanak a gőztisztító gépekről szóló vélemények.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ariete 4146 XVapor Deluxe Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, a tartály űrtartalma: 1,6 l, gőznyomás: 5 bar, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
44 990 Ft

2.
Home ST-B200W Gadwall Szállításra kész > 5 db
Gőztisztító - teljesítmény: 1000 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,35 l, gőznyomás: 3 bar, gőzáramlás: 30 g/perc, gyermekzár, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
11 590 Ft

3.
ETA Aquasim PRO 1265 90000 Szállításra kész > 5 db
Gőztisztító - teljesítmény: 900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,22 l, gőznyomás: 3 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
12 990 Ft

Még több
47 termék
Classic Kategória
4,4 18×
Kärcher SC 1 EasyFix
Gőztisztító - teljesítmény: 1200 W, a tartály űrtartalma: 0,2 l, gőznyomás: 3 bar, gyermekzár, biztonsági szelep
Szuper ár
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARVY201
Arany középút
3,4
KÄRCHER SV 7
Gőztisztító - teljesítmény: 2200 W, a tartály űrtartalma: 1,2 l, felszívás, állítható gőzkimenet
Leárazás -37 %
219 990 Ft 348 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: KARCZ022
Arany középút
4,8
KÄRCHER SC 5 EasyFix Iron Plug
Gőztisztító - teljesítmény: 2200 W, a tartály űrtartalma: 1,5 l, gőznyomás: 4,2 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, kivehető víztartály
169 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARVY205
Premium Kategória
Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO - Többfunkciós porszívó Ingyen
Alzabox szállítás
Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gőz, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, HEPA szűrő, vízszűrő és mosható szűrő, fehér kivitel
358 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLT1082b
3,1 13×
Home ST-B200W Gadwall
Gőztisztító - teljesítmény: 1000 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,35 l, gőznyomás: 3 bar, gőzáramlás: 30 g/perc, gyermekzár, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
Szuper ár
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_ST_B200W
4,4 36×
ETA Aquasim PRO 1265 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,22 l, gőznyomás: 3 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPC342
4,4 72×
Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Álló porszívó - 1700W teljesítménnyel, 2 az 1-ben gőztisztító, ECO és MAX mód, ciklon technológia, DUAL CLEAN & STEAM szívófej, 0,4 l-es levehető víztartály, 0,5 l-es portartály, 30 perces működési idő, gőzfelmelegítés 30 mp alatt, 84dB (A) zajszint, eltávolítja a baktériumok és kórokozók akár 99,9%-át vegyszerek használata nélkül, szűrő-vízkőmentesítő kazetta, mopcsere hozzáérés nélkül, minden típusú padlóhoz, beleértve a szőnyegeket is, 15 év javíthatósági garancia
118 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWSV988
5,0
Karcher SC 3 Deluxe EasyFix
Gőztisztító - teljesítmény: 1900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 1 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, kontroll lámpa, állítható gőzkimenet
89 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: KARPC107
4,8 34×
Rowenta RY7777WH Clean & Steam Revolution
Álló porszívó 2in1 gőzmosóval, energiafogyasztás 1500 W, ciklon technológia, szívófej DUAL CLEAN & STEAM, kivehető víztartály 0,44 l térfogattal, 0,44 l térfogatú portartály, gőzfűtés 30 másodpercen belül, zajszint 82 dB (A), megszünteti a csírák és baktériumok 99,9% -át, vegyi tisztítószerek használata nélkül, kontaktus nélküli felmosócsere, minden típusú padlóhoz, beleértve a szőnyegeket is, Ultra Glider szőnyeg rögzítés, 4x felmosó, 3x vízkőtelenítő kazetta, 20x illóolaj diffúziós tabletta, 15 év javíthatósági garancia
84 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV408
3,2
ETA Azurit 2267 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,4 l, gőznyomás: 0,8 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, kivehető víztartály, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAPC694
3,7
Kärcher FC 5
Padlótisztító - a kábel hossza 7 m, minden típusú kemény padlón használható
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KARVY196
4,8
Polti VAPORETTO SV450 DOUBLE
Gőzölős felmosó - padlómosás és ablaktisztítás, felhasználási terület: kemény padló, szőnyeg és ablaktisztítás, a víztartály kapacitása: 0,3 l, súlya: 2,4 kg, egyéb funkciók: eltvolítható víztartály és gőz készenlét jelzés
49 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: POLVA450
4,8 11×
KÄRCHER SC 4 EasyFix Premium
Gőztisztító - teljesítmény: 2000 W, a tartály űrtartalma: 0,8 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, állítható gőzkimenet
Szuper ár
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARPC085
4,2 15×
Bissell Steam Shot Titanium 2635J
Gőztisztító - teljesítmény: 1050 W, a tartály űrtartalma: 0,36 l, gőznyomás: 4,5 bar
28 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIS110bb
Polti Sani System BUSINESS Professzionális gőzfertőtlenítő helyiségek és felületek fertőtlenítéséhez - Gőztisztító Ingyen
Alzabox szállítás
Polti Sani System BUSINESS Professzionális gőzfertőtlenítő helyiségek és felületek fertőtlenítéséhez
Gőztisztító - teljesítmény: 2250 W, a tartály űrtartalma: 2 l, gőznyomás: 4 bar, gőzáramlás: 110 g/perc, biztonsági szelep, kontroll lámpa, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
366 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: POLPC778
Kärcher SC 1
Gőztisztító - teljesítmény: 1200 W, a tartály űrtartalma: 0,2 l, gőznyomás: 3 bar, gyermekzár, biztonsági szelep
33 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARVY200
4,0
Polti Vaporetto Smart 40 Mop
Gőztisztító - teljesítmény: 1800 W, a tartály űrtartalma: 1,6 l, gőznyomás: 3,5 bar, gőzáramlás: 95 g/perc
69 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PLT1041q
5,0
KÄRCHER SC 2 Deluxe EasyFix Premium
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, a tartály űrtartalma: 1 l, gőznyomás: 3,2 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, állítható gőzkimenet
73 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARPC591
Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix
Gőztisztító - teljesítmény: 2200 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 1,3 l, gőznyomás: 4 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, kontroll lámpa, kivehető víztartály, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés, alacsony vízszint jelzés
121 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELEKTROls23
4,4 72×
Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Álló porszívó - 1700W teljesítménnyel, 2 az 1-ben gőztisztító, ECO és MAX mód, ciklon technológia, DUAL CLEAN & STEAM szívófej, 0,4 l-es levehető víztartály, 0,5 l-es portartály, 30 perces működési idő, gőzfelmelegítés 30 mp alatt, 84dB (A) zajszint, eltávolítja a baktériumok és kórokozók akár 99,9%-át vegyszerek használata nélkül, szűrő-vízkőmentesítő kazetta, mopcsere hozzáérés nélkül, minden típusú padlóhoz, beleértve a szőnyegeket is, 15 év javíthatósági garancia
75 110 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROWSV988
4,8 11×
KÄRCHER SC 4 EasyFix Premium
Gőztisztító - teljesítmény: 2000 W, a tartály űrtartalma: 0,8 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, állítható gőzkimenet
82 500 Ft
Használt raktáron
Termékkód: KARPC085
4,8 11×
KÄRCHER SC 4 EasyFix Premium
Gőztisztító - teljesítmény: 2000 W, a tartály űrtartalma: 0,8 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, állítható gőzkimenet
110 420 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARPC085
4,8 11×
KÄRCHER SC 4 EasyFix Premium
Gőztisztító - teljesítmény: 2000 W, a tartály űrtartalma: 0,8 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, állítható gőzkimenet
100 270 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: KARPC085
Polti MOPPY WHITE gőzölős felmosó, fehér
Gőzölős felmosó - padlómosás, felhasználási terület: kemény padló, a víztartály kapacitása: 0,7 l, súlya: 2,8 kg,
47 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: POLMO333

Gőztisztítók

KrupsPótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...

Gőztisztítók

A Gőztisztítók kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőztisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőztisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőztisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőztisztítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ