Shop roku 30 dnů na vrácení

Tollaslabda felszerelés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A tollaslabda jó szórakozás lehet nyaraláskor, de fizikailag megterhelő élsport is lehet, ezért a tollaslabda felszerelés kiválasztásánál a tapasztalatodat és a játékstílusodat vedd figyelembe. Az alapfelszereléshez az ütők és labdák tartoznak, amelyekhez hálók, táskák, tokok és egyéb kiegészítők vásárolhatók.

Tovább

Tollaslabda - népszerű sportág hobbi- és élsportolóknak

A tollaslabda az egyik legnépszerűbb sportág, amely szinte bárki számára nagyszerű közös program lehet. Gyermekek és tinik, valamint felnőttek és idősek játsszák a szabadban vagy bármilyen időjárási körülmények között a csarnokok speciális tollaslabdapályáin. Magasabb szinten a tollaslabda egy nagyon gyors olimpiai sportág. Akár kezdő, akár haladó játékos vagy, a rendszeres játék javítja a fizikai kondíciót, a reflexeket és a sebességet, valamint feszesíti az izmokat.

i

Tollaslabda szabályok és a pontok számolása

A tollaslabda pályán két játékos vagy két pár játszik egymás ellen. Az ütővel a labdát a háló fölött kell elütni, mégpedig úgy, hogy az ellenfél ne tudja visszaadni. Hibának minősül, ha a labda az ellenfél térfelén kívül esik le vagy a hálóba kerül, de az ún. "necc" nem hiba. A játékot két győztes szettig játsszák, szettenként 21 pontig.

Miből áll egy alap tollaslabda készlet?

A tollaslabda legalább két játékos számára alkalmas ütős sport, így ütő és labdák nélkül nem fogsz tudni játszani. Ha pályára mész tollasozni, jól fognak jönni a sporteszközök könnyű szállítását lehetővé tevő speciális táskák és hátizsákok. A tollaslabda háló nem hiányozhat, ha a kertben és máshol szabadtéren szeretnél játszani.

Tollasütő nélkül nem tudsz labdába ütni

A tollasütő kiválasztását érdemes végiggondolni, különösen, ha hosszú ideig szeretnéd ezt a sportot űzni. Meghatározza a játékod minőségét és az általános teljesítményedet, így egy nem megfelelő ütő kudarcot okozhat, és akár abba is hagyhatod miatta a sportot. A tollaslabda ütő anyagával, súlypontjával, húrjával vagy súlyával szemben támasztott követelmények attól is függnek, hogy csak szabadidős, haladó vagy profi szinten tollaslabdázol-e.

Többfunkciós hálók vakációzóknak

A tollaslabda háló ideális és rugalmas megoldás a kertben való használatra, ha nem mersz igazi pályára menni. Sok esetben többfunkciós megoldást jelentenek más ütősportokhoz is, mivel állítható a magasságuk. A profi tollaslabda hálót ezzel szemben oszlopokra feszítik ki, és pontos paramétereknek kell megfelelnie.

Mekkora a tollaslabda pálya? A szélességet hivatalosan 5,1 m-ben állapították meg az egyeseknél és 6,1 m-ben a párosoknál, a 13,4 m-es hossz mindkét esetben azonos. A tollaslabda hálót a pálya közepén 1,524 m magasságban, az oldalvonalak felett pedig 1,55 m magasságban kell kifeszíteni.

Műanyag és toll tollaslabdák

A tollaslabdák két alapvető típusra oszthatók. A műanyag tollaslabdák elsősorban szabadidős célokra vagy olyan kezdőknek alkalmasak, akik még nem sajátították el a technikát. A toll tollaslabda előnyeit viszont a haladóbb játékosok fogják tudni értékelni. Műanyag testvéreikhez képest lényegesen jobb repülési stabilitással rendelkeznek.

Minőségi tollaslabda táskák és hátizsákok

A tollaslabda táska vagy hátizsák megvédi a sportfelszereléseket a károsodástól és a környezeti hatásoktól. Kiváló minőségű, funkcionális anyagból készülnek, és pontosan az ütős sportokhoz vannak kialakítva, így teljesen más, mint egy közönséges sporttáska. Számos márka, design és méret közül választhatsz.

Tollaslabda ütő
Tollasütő

Műanyag tollaslabda
Műanyag tollaslabda

Tollaslabda háló
Tollaslabda háló

Tollaslabda felszerelés - táska
Tollaslabda táska

i

Az alkalmi játékosok körében kedvelt a tollaslabda szett

Ha most kezdesz tollaslabdázni, és az a terved, hogy alkalmanként a családoddal vagy a barátaiddal szeretnél egy jót játszani, érdemes megfontolni egy tollaslabda szett vásárlását. A készlet elsősorban egy vagy több pár tollaslabda ütőt, labdákat és bizonyos esetekben hálót tartalmaz. A kedvező ár is mellette szól.

Rendszeresen szoktál tollaslabdázni? Nézd meg a tollaslabda felszerelés további részeit is

Rendszeresen szoktál tollasozni? Nem szabad megfeledkezni a minőségi gripekről (markolatokról) és a húrokról sem, amelyeket tartalékként vagy sérülés esetén vásárolhatsz meg. Más sportkellékekre is szükséged lesz, hogy a játék a lehető legélvezetesebb legyen, és végül, de nem utolsósorban, ne feledkezz meg a megfelelő funkcionális ruházatról sem.

Gripek (markolatok) a kényelmes fogás érdekében

Tollaslabda grip három különböző kivitelben kapható. Ami azonban közös bennük, az az, hogy kényelmet visznek a játékba. A felső gripek (over-grip) vékonyak, úgy tervezték, hogy az eredeti alapréteg köré tekerjék, amelyet szintén megvásárolhatsz. Nagyon népszerűek a puha és tökéletesen nedvszívó frottír gripek.

A tollaslabda húr megváltoztatja az ütő jellemzőit

A tollaslabda húr alapvetően befolyásolja az ütő játéktulajdonságait és ezáltal a játék minőségét, mivel az ütés során érintkezik a labdával. A játék szintjétől, stílusától és intenzitásától függően kell kiválasztani a megfelelő felszerelést. Rendszeresen cserélni is kell, mivel fokozatosan változik és elveszíti eredeti tulajdonságait.

Az olyan jellemzők, mint a feszültség, az átmérő és a húrminta megváltoztatják az ütés sebességét és erejét, valamint az irányítást és a játékérzetet. Vannak azonban tartós húrok is a szabadidős játékosok számára.

Nélkülözhetetlen tollaslabda kiegészítők lelkes sportolók számára

A tollaslabda kiegészítők között találhatsz ütő tokokat és vonalakat, amelyekkel a hivatalos szabályoknak megfelelően saját pályát hozhatsz létre. Továbbá, akár intenzív edzésen vagy versenyen veszel részt, biztosan szükséged lesz nedvszívó törölközőre, csuklópántra vagy fejpántra. Gondolj az egészségedre is, és kisebb fájdalmak esetén használj boka- vagy térdszorítót, kineziológiai szalagokat és hűsítő krémeket.

i

Milyen a megfelelő tollaslabda ruházat?

Először is egy kényelmes tollaslabda cipő szükséges - teremcipő sima felülettel. Akár beltéren, akár kültéren játszol, mindig kényelmesen fogod érezni magad a funkcionális sportruházatban, amely nem túl laza, de szabad és intenzív mozgást tesz lehetővé.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Victor Többfunkciós háló Szállításra kész > 5 db
Többcélú háló - az alábbi sporthoz ajánlott: tenisz és badminton
24 990 Ft

2.
Vicfun Hobby A Típus tollaslabda szett Utolsó termék a raktáron
Tollaslabda szett - ellenálló és összerakható, két ütő, két tollaslabda, háló, rudak a háló rögzítésére, csavarok, tollaslabda játékszabály
10 490 Ft

3.
Yonex ArcSaber 11 PLAY, GRAYISH PEARL Szállításra kész > 5 db
Tollasütő - isometrikus alakú, szabadidős használatra, univerzális stílusú játékhoz, súlypont középen kiegyenlített, rugalmas, hossza 675 mm, grip mérete 0,5 cm tömege 0 g, fej anyaga grafit, piros és szürke kivitel, 1 ütő a csomagban
26 290 Ft

Még több
202 termék
4,1 10×
Victor Többfunkciós háló
Többcélú háló - az alábbi sporthoz ajánlott: tenisz és badminton
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT330
3,9
Vicfun Hobby A Típus tollaslabda szett
Tollaslabda szett - ellenálló és összerakható, két ütő, két tollaslabda, háló, rudak a háló rögzítésére, csavarok, tollaslabda játékszabály
10 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTVce0030
4,0
Yonex ArcSaber 11 PLAY, GRAYISH PEARL
Tollasütő - isometrikus alakú, szabadidős használatra, univerzális stílusú játékhoz, súlypont középen kiegyenlített, rugalmas, hossza 675 mm, grip mérete 0,5 cm tömege 0 g, fej anyaga grafit, piros és szürke kivitel, 1 ütő a csomagban
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTyon302
Yonex Astrox 99 Play white tiger - Tollasütő Típusok
1,0
Yonex Astrox 99 Play white tiger
Tollasütő - isometrikus alakú, szabadidős használatra, támadó stílusú játékhoz, súlypont fejen, közepesen kemény, hossza 675 mm, tömege 83 g, fej anyaga grafit, fehér kivitel, 1 ütő a csomagban
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTyon260
5,0
Yonex ASTROX 01 CLEAR, BLUE
Tollasütő - isometrikus alakú, szabadidős használatra, univerzális stílusú játékhoz, súlypont fejen, nagyon rugalmas, hossza 675 mm, tömege 83 g, fej anyaga grafit, kék kivitel, 1 ütő a csomagban
19 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTyon297
5,0
Yonex NANOFLARE 001 ABILITY, DARK PURPLE
Tollasütő - isometrikus alakú, szabadidős használatra, univerzális stílusú játékhoz, súlypont kézbe, nagyon rugalmas, hossza 675 mm, tömege 78 g, fej anyaga grafit, lila kivitel, 1 ütő a csomagban
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTyon295
3,8
Victor Ultramate 6
Tollasütő - isometrikus alakú, szabadidős használatra, támadó stílusú játékhoz, súlypont 345 mm fejen, nagyon rugalmas, hossza 675 mm, tömege 85 g, fej anyaga alumínium, fekete és piros kivitel, 1 ütő a csomagban
11 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTVce0025
4,9 12×
Head Super Comp 3 darab fekete
Grip ütőhöz - felső markolat, 0,5 mm vastag, extra nedvszívó, poliuretánból készült, darabszám a csomagban: 3 db, fekete színű
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThd40
4,7 73×
Yonex Mavis 2000 sárga
Tollaslabda - műanyag, 6 darab a csomagban
Szuper ár
7 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT2182nad
4,8
Vicfun Hobby B típusú szett
Tollaslabda szett - ellenálló, két tollaslabda ütőt és két labdát tartalmaz gyermekek számára
6 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTVce0029
4,9 60×
Yonex Mavis 350 sárga
Tollaslabda - műanyag, 6 darab a csomagban
3 940 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT378nad
4,7
Vicfun Mini tollaslabda szett
Tollaslabda szett - két tollaslabda ütő gyermekek számára, két labda, táskába csomagolva
4 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT327
5,0
Victor Nylon Shuttle 500 Bronze
Tollaslabda - műanyag, közepesen gyors játékhoz, 6 darab a csomagban
3 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvic169
Yonex Super Grap fekete - Grip ütőhöz
Típusok
4,7 30×
Yonex Super Grap fekete
Grip ütőhöz - felső markolat, 0,6 mm vastag, poliuretánból készült, darabszám a csomagban: 3 db, fekete színű
Leárazás -6 %
2 890 Ft 3 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT392
Head Xtreme Soft 3 db pink - Grip ütőhöz Típusok
4,7 25×
Head Xtreme Soft 3 db pink
Grip ütőhöz - felső markolat, 0,5 mm vastag, perforált, poliuretánból készült, darabszám a csomagban: 3 db, rózsaszín színű
2 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 25.
Termékkód: SPT14767
Head Xtreme Soft 3 db white - Grip ütőhöz Típusok
4,7 25×
Head Xtreme Soft 3 db white
Grip ütőhöz - felső markolat, 0,5 mm vastag, perforált, poliuretánból készült, darabszám a csomagban: 3 db, fehér színű
2 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14766
4,7 73×
Yonex Mavis 2000 sárga / Central
Tollaslabda - műanyag, közepesen gyors játékhoz, 6 darab a csomagban
Szuper ár
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT375
4,9 60×
Yonex Mavis 350 sárga / lassú
Tollaslabda - műanyag, kényelmes játékhoz, 6 darab a csomagban
4 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT378
3,0
Dunlop T800 - sárga, lassú
Tollaslabda - műanyag, kényelmes játékhoz, 6 darab a csomagban
3 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdun0156
Yonex Nanoflare 100 pink/yellow
Tollasütő - isometrikus alakú, szabadidős használatra, védekező stílusú játékhoz, súlypont kézbe, közepesen rugalmas, hossza 665 mm, tömege 88 g, fej anyaga alumínium, rózsaszín és sárga kivitel, 1 ütő a csomagban
18 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTyon266
5,0
Yonex Nanogy 95, 0,69 mm, 10 m, SILVER GRAY
Tollasütő húr - többszálas típusú, 10 m hosszú, 0,69 mm-es átmérővel, 25 kg maximális feszültség
2 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTyon196
Babolat X-Feel Blast Unstrung
Tollasütő - húrozás nélküli, ovális alakú, haladó játékosok számára, támadó stílusú játékhoz, súlypont 300 mm fejen, kemény, hossza 675 mm, tömege 88 g, fej anyaga grafit, kék és szürke kivitel, 1 ütő a csomagban
50 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTbab337
Babolat Satelite Gravity 74 Strung
Tollasütő - ovális alakú, haladó játékosok számára, védekező stílusú játékhoz, súlypont 300 mm kézbe, közepesen rugalmas, hossza 675 mm, tömege 74 g, fej anyaga grafit, fehér és kék kivitel, 1 ütő a csomagban
37 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTbab339
Babolat X-Feel Essential Unstrung
Tollasütő - húrozás nélküli, ovális alakú, haladó játékosok számára, támadó stílusú játékhoz, súlypont 290 mm, kemény, hossza 675 mm, tömege 84 g, fej anyaga grafit, kék és szürke kivitel, 1 ütő a csomagban
60 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTbab338

Tollaslabda felszerelés

Tollaslabda felszerelés

A Tollaslabda felszerelés kategóriában összesen 202 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tollaslabda felszerelés Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tollaslabda felszerelés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tollaslabda felszerelés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tollaslabda felszerelés vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ