A március 15-i ünnepnap alatt az üzleteink zárva tartanak.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Párásítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott szobaméret
10 m2
120 m2
-
Víztartály kapacitása
0,25 l
400 l
-
Zajszint
22,5 dB
65 dB
-
Párásító típusa
(18)
Aroma diffúzoros
(26)
Lemezes
(15)
Természetes párolgás
(2)
Funkció
Aromaterápia (illóolajokhoz)
(40)
Párásító
(37)
Csendes működés
(36)

A párásító készülék egy remek segítőtárs, ha szeretnéd bebiztosítani a megfelelő páratartalmat a háztartásban. Jótékony hatással van a légutakra, de az alvás minőségét is nagyban befolyásolja. Nézzük meg, milyen technológiákat kínálnak, hogy a párásító készülék mire jó, hogy mi mindenre kell gondolni a választáskor, valamint milyen funkciók jöhetnek jól.

Tovább

Párásító készülék és annak elhelyezése a háztartásban

A párásító készülék minden háztartásban megállja a helyét, ahol nem elegendő a páratartalom. Az ideális beltéri páratartalom 40 és 65% között mozog. A száraz levegő irritálja a bőrt és a légutak nyálkahártyáit, melyeken így könnyebben megtapadnak a baktériumok, vírusok, és különböző szennyeződések, melyek köhögést vagy asztmát is okozhatnak. A szobai párásító készülék főleg fűtési szezonban hasznos, hogy kéznél legyen, de a nyári napokon is megvan a maga haszna.

A megfelelő párásító készülék kiválasztása

  1. Gondold át, milyen helyiségben szeretnéd elhelyezni a párásító készüléket.
  2. Válaszd ki azt a párásító technológiát, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.
  3. Tartsd szemmel a különböző paramétereket, beleértve a zajszintet és az energiafogyasztást is.
  4. Ne becsüld alá a víztartály méretét és a további funkciókat sem, amellyel a párásító készülék rendelkezik.

Milyen típusú párásító készülékek léteznek?

Melegpárásító

A melegpárásítók a forró gőz elvén működnek. A víz felmelegszik, így az esetlegesen benne található baktériumok elpusztulnak. A melegpárásító megemelheti működésével a szoba hőmérsékletét, amit különösen télen fogsz értékelni.

  • Elpusztítja a baktériumokat.
  • Hatékony és magas teljesítményű.
  • Nagyobb fogyasztás.
  • Fennáll a sérülés veszélye.

Hidegpárásító

A hidegpárásító készülék a legtermészetesebb, és a víz elpárolgásának elvén működik, amelyet a szűrőn keresztül ventilátorok fújnak a levegőbe. Ezenkívül a hidegpárásító eltávolítja a levegőben lévő szennyeződéseket.

  • Csendes működés.
  • Alacsony fogyasztás.
  • Nem pusztítja el az allergéneket.
  • A szűrőket szükséges cserélni.

Ultrahangos párásító

Az ultrahangos párásító finom gőzzé változtatja a víztartályban található vizet, melyet ventilátoron keresztül kienged a légkörbe. Az apró cseppek könnyedén elkeverednek a levegővel, és szinte azonnal eltűnnek benne.

  • Nem termel mikroszkopikus méretű ásványianyag port.
  • Alacsonyabb fogyasztás.
  • Szükséges az ásványianyag-szűrő cseréje.

NanoCloud párásító

A NanoCloud technológiával ellátott párásító háromszoros védelemmel rendelkezik, amely egy abszorpciós szűrő segítségével összegyűjti a port és a nagyobb szennyeződéseket, valamint a baktériumok akár 99%-át is elpusztítja. Ezenkívül a párologtató készülék a párásított levegőt az egész helyiségben eloszlatja.

  • Elpusztítja a baktériumokat és a szennyeződéseket.
  • Nem hagy nedves foltokat.
  • Higiénikus.
  • A szűrő cseréje szükséges.

Párásító készülék növényeknek

A levegő páratartalma nagyon fontos tényező a növények számára. A párásítás történhet közvetlenül, amikor a növények leveleit permetezzük, vagy pedig közvetett módon, amikor magát a környezetet párásítjuk. Ez utóbbit egy klasszikus párásító készülék beszerzésével érhetjük el. Egyszerűen helyezd a párásító készüléket a növények mellé, és hagyd működni. Ezzel folyamatos és ideális páratartalmat biztosíthatsz a növényeidnek, amelyeknek garantáltan jól fog esni egy ilyen felfrissülés.

  • Nagy választék.
  • Hatékony és nagyon kedvező a növények számára.
  • A szűrő cseréje szükséges lehet a modelltől függően.

i

Még mindig nem vagy biztos benne, hogyan válassz párásító készüléket? Útmutatónk segít megválaszolni a legalapvetőbb kérdéseket, amelyeket a vásárlás előtt tudnod kell.

Párásító - hová helyezzük el?

A párásító készülék nyugodtan elhelyezhető a háztartás bármelyik helyiségébe. A legideálisabb egy szabad helységben, a padlóra elhelyezni, hogy a pára ne kerüljön kapcsolatba a bútorokkal. A párásító nem alkalmas olyan helyiségekbe, ahol a nedvességre és vízre érzékeny tárgyak találhatóak (papír, képek, úszópadló és egyebek).

Párásító gyerekszobába

A párásító készülék már a legkisebb gyermekek számára is ajánlott. A száraz levegő nem tesz jót a gyermekeknek, és csökkenti a védekezőképességüket. A párásító gép megelőzi és enyhíti a jövőbeni, légutakkal kapcsolatos problémákat, melyekkel például az asztmások, allergiások, vagy az atópiás ekcémában szenvedő személyek találkoznak.

A fűtőtesten elhelyezhető párologtató készülék jó választásnak tűnhet, de nem olyan hatékony, mint egy elektromos párásító. Ha légúti panaszokkal küzdesz, jól gondold át a radiátorra helyezhető párologtató készülék megvásárlását.

Párásító készülék és funkciói, melyek mindenkit elkápráztatnak

Maga a párásító készülék számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a használatát. Térjünk ki a legérdekesebbekre, amelyek mindig hasznosak lehetnek.

  • Az automata kikapcsolással rendelkező párásító egy előre meghatározott idő után, vagy a víztartály kiürülésekor leállítja a légpárásító folyamatot, amire a készülék hangjelzéssel figyelmeztet.
  • Az ionizálóval felszerelt párásító készülék megtisztítja a levegőt a pozitív töltésű ionoktól, melyek negatív hatással vannak az emberi szervezetre és allergiát, vagy asztmát okozhatnak.
  • A páratartalom mérővel felszerelt párásító elárulja, mennyire száraz vagy nedves a légkör az adott helyiségben. Így a pontos adatok mindig kéznél lesznek.
  • Az aromaterápiás párásító megadja a testnek és a léleknek egyaránt a szükséges harmóniát, de nem mindegyik készülék alkalmas az olajok használatára.
  • Az aroma diffúzorok közül is kedvünkre válogathatunk. A párásító készülékkel ellentétben valóban sokoldalúak. Párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé is válhat. Egyaránt elektromos és ultrahangos aroma diffúzorokat is találsz a kínálatban.
  • A különböző fokozatokkal rendelkező párásító segít beállítani a vízgőz eloszlását úgy, hogy ne csak a felhasználónak, de az adott helyiségnek is megfeleljen.

i

A párásító kiegészítők kategóriájában a szükséges szűrőket találhatjuk, melyek biztosítják a készülék problémamentes működését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SHF 902BK Szállításra kész > 5 db
Párásító - max. 18 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 12 W teljesítmény, 90 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,9 l-es tartály, 41 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás, méretei: 120 × 270 × 170 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
6 790 Ft

2.
Levoit Dual 200S Szállításra kész > 5 db
Párásító - max. 27 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 24 W teljesítmény, 3 l-es tartály, 28 dB zajszint, funkciók: led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 180 × 180 × 300 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
32 490 Ft

3.
Levoit Classic 300S - szürke Szállításra kész > 5 db
Párásító - max. 47 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 26 W teljesítmény, 6 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 245 × 340 × 192 mm (Sz×H×Mé), szürke kivitel
49 990 Ft

Még több
156 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondi - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Levoit Classic 300S - szürke - Párásító
Típusok
4,5 20×
Levoit Classic 300S - szürke
Párásító - max. 47 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 26 W teljesítmény, 6 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 245 × 340 × 192 mm (Sz×H×Mé), szürke kivitel
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVZV210
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,0
VENTA LW25 Comfort Plus Levegőmosó Fekete
Párásító - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, lemezes párásítás, 8 W teljesítmény, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es tartály, 44 dB zajszint, funkciók: automata kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 300 × 330 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
105 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VENZV002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Airbi MAXIMUM Párásító és légtisztító
Párásító - max. 85 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, hideg párásítás, 25 W teljesítmény, 750 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 46 dB zajszint, funkciók: ionizáció, páratartalom megőrzés és páratartalom mérés, méretei: 325 × 420 × 410 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
214 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAD045
4,8 19×
SENCOR SHF 902BK
Párásító - max. 18 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 12 W teljesítmény, 90 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,9 l-es tartály, 41 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás, méretei: 120 × 270 × 170 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
6 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZV234
4,5
Levoit Dual 200S
Párásító - max. 27 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 24 W teljesítmény, 3 l-es tartály, 28 dB zajszint, funkciók: led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 180 × 180 × 300 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVZV859
5,0
Levoit LV600S
Párásító - 70 m² méretű helyiségekbe, ultrahangos, teljesítmény 280 W, párásítási teljesítmény 500 ml/óra, víztartály kapacitása 6 l, zajszint 40 dB, időzítő, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretek 288 × 294 × 195 mm (Sz×H×Mé) fehér kivitel
55 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVZV023
4,5 46×
ETA Gensi 6634 90000
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 18 W teljesítmény, 125 ml/óra párásítási teljesítmény, 2 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 150 × 304 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV866
4,5
Rowenta HU4020F0 Aqua Boost
Párásító - ultrahangos, alkalmas 50 m2-es helyiségbe, teljesítmény 115 W, párásítási kapacitás 380 ml/óra, tartály kapacitása 2,5 l, 30 dB zajszint, LED kijelző, 360°-os irányított légkivezetések, hideg és meleg vízpermet funkció, amely a vízcseppekben lévő baktériumok 99,9%-át elpusztítja, 3 állítható párásítási üzemmód, automatikus üzemmód, éjszakai üzemmód és manuális üzemmód, páratartalom beállítása 30% és 70% között, időzítő, a páratartalom fenntartása és mérése, automatikus kikapcsolás, könnyű felső vízfeltöltés, üres víztartály kijelző, méretek: 210×275×210 mm (Szé×Ma×Mé), fehér és ezüst színben, 15 év javíthatósági garancia
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWz001
4,4 128×
Hyundai HUM 282
Párásító - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 35 W teljesítmény, 315 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,2 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, méretei: 215 × 245 × 175 mm (Sz×H×Mé), kék kivitel
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9038a
4,5
SwitchBot Humidifier
Párásító - max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzoros párásítás,, 220 ml/óra párásítási teljesítmény, 3,5 l-es tartály, 36 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód és aromadiffúzor, méretei: 20 × 36,6 × 20 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Leárazás -35 %
13 990 Ft 21 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_06
4,6 163×
Hyundai HUM 770
Párásító - max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 32 W teljesítmény, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,2 l-es tartály, funkciók: ionizáció és páratartalom megőrzés, méretei: 24,5 × 33 × 17 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
20 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9030k
4,5 142×
Concept ZV1000 Perfect Air
Párásító - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 12 W teljesítmény, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,7 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: állítható gőzkibocsátás és háttérvilágítás, méretei: 12 × 23 × 12 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
16 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONPA395
3,6 21×
Rohnson R-9588 Cool and Warm 2in1
Párásító - max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzoros párásítás, 25 W teljesítmény, 280 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,3 l-es tartály, 36 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, automata kikapcsolás a tartály kiürülése után, állítható párakibocsátás, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányítás, aromaterápia (illóolajokhoz), aromadiffúzor, párásító, érintéses vezérlés, csendes működés, éjszakai mód és teljesítmény szabályozás, méretei: 182 × 320 × 182 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
Leárazás -14 %
17 890 Ft 20 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHzv17
CONCEPT ZV1200  Perfect Air fehér - Párásító
Típusok
4,1 30×
CONCEPT ZV1200 Perfect Air fehér
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W teljesítmény, 260 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 19,6 × 27,8 × 19,6 cm (Sz×H×Mé)
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV007
4,2 16×
Rohnson R-9517 UV-C Antibacterial
Párásító - max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzoros párásítás, 25 W teljesítmény, 450 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 215 × 285 × 215 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
19 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHNR149
3,8
Levoit OasisMist1000S Smart 10 l
Párásító - max. 55 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 27,5 W teljesítmény, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 10 l-es tartály, 27 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, forgó párafúvóka, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányítás, automatikus kikapcsolás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), automatikus üzemmód, aromaterápia (illóolajokhoz), hangvezérlés, érintéses vezérlés és csendes működés, méretei: 214 × 7528 × 253 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
71 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEVZV260
4,5 12×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_M460W
4,2 110×
ETA Airco 162990000
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 25 W teljesítmény, 5 l-es tartály, funkciók: időzítő, méretei: 208 × 332 × 218 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAAI162
CONCEPT ZV1210 Perfect Air fekete - Párásító
Típusok
4,1 30×
CONCEPT ZV1210 Perfect Air fekete
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W teljesítmény, 260 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 196 × 278 × 196 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV014
Airbi TWIN Ultrahangos párásító - fekete - Párásító
Típusok
4,6 86×
Airbi TWIN Ultrahangos párásító - fekete
Párásító - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W teljesítmény, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő és ionizáció, méretei: 285 × 335 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAD040
2,4 15×
CONCEPT OV5220 Léghűtő
Légkondi - 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 63 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, kijelző, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtő, LED kijelző és légtisztítás, fehér színű
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV5220
Concept DF1011 Perfect Air Berry - Aroma diffúzor
Típusok
Concept DF1011 Perfect Air Berry
Aroma diffúzor - 250 ml-es tartály, funkció: aromaterápia, automatikus kikapcsolás, időzítő és párásító, 7 színű megvilágítás, 9 óra üzemidő, max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 36 dB zajszint, anyaga műanyag
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONadf63
Levoit Classic 300S - Párásító Típusok
4,5 20×
Levoit Classic 300S
Párásító - max. 47 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 26 W teljesítmény, 6 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 245 × 340 × 192 mm (Sz×H×Mé), kék kivitel
Szuper ár
46 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVZV754

Párásítók

Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami...
A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján illenek bármilyen helyiségben, de gondoskodnak egészségedről is – a levegő minőségéről, amelyet belélegzel. Számolj le a penész, a porrészecskék, a poratkák okozta...

Párásítók

A párásító készülék egy olyan eszköz, amely növeli a beltéri levegő páratartalmát. Megszünteti a túl száraz levegőt, ami viszont számos jótékony hatással van az emberekre és növényekre egyaránt. Különösen alkalmas a fűtési szezonban, amikor a beltéri levegő túlmelegszik és esetenként túlzottan kiszárad. Olyan helyiségekben, ahol párásító van elhelyezve, az emberek megkönnyebbülést éreznek a légzés során, kevésbé kapar a torkuk, kevésbé kavarog a por, valamint az allergének.

A párásító készülék típusai

A párásító gép, működési elve szerint gőzpárásító, ultrahangos párásító, valamint hidegpárásító kategóriákra osztható. A gőzpárásítók a vizet felforralják, majd lehűtik és a helyiségbe engedik. Ez elpusztít minden baktériumot, de hátrányuk a nagyobb fogyasztás. Az ultrahangos párásító viszont azon az elven működik, hogy mikrocseppeket hoz létre egy magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátor segítségével.

Ultrahangos- és hidegpárásító

Az ultrahangos párásító látható finom gőzt termel, és népszerűek alacsony energiafogyasztásuk, valamint csendes működésük miatt. A hidegpárásítók a természetből ismert légpárásító egyszerű elvét alkalmazzák. A szűrő felfogja a vízcseppeket, amelyeket egy ventilátor fúj a helyiségbe. A párásítók fejlesztésére szakosodott cégek közé tartozik például a Bionaire, népszerűek a Sencor párologtató készülékek is, a Medisana párologtatók pedig az ultrahangos modellek között számítanak komoly tényezőnek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó párásítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább párásítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb párásítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: párásítók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ