Párásítók

A párásító készülék egy remek segítőtárs, ha szeretnéd bebiztosítani a megfelelő páratartalmat a háztartásban. Jótékony hatással van a légutakra, de az alvás minőségét is nagyban befolyásolja. Nézzük meg, milyen technológiákat kínálnak, hogy a párásító készülék mire jó, hogy mi mindenre kell gondolni a választáskor, valamint milyen funkciók jöhetnek jól.

Tovább

Párásító készülék és annak elhelyezése a háztartásban

A párásító készülék minden háztartásban megállja a helyét, ahol nem elegendő a páratartalom. Az ideális beltéri páratartalom 40 és 65% között mozog. A száraz levegő irritálja a bőrt és a légutak nyálkahártyáit, melyeken így könnyebben megtapadnak a baktériumok, vírusok, és különböző szennyeződések, melyek köhögést vagy asztmát is okozhatnak. A szobai párásító készülék főleg fűtési szezonban hasznos, hogy kéznél legyen, de a nyári napokon is megvan a maga haszna.

A megfelelő párásító készülék kiválasztása

 1. Gondold át, milyen helyiségben szeretnéd elhelyezni a párásító készüléket.
 2. Válaszd ki azt a párásító technológiát, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.
 3. Tartsd szemmel a különböző paramétereket, beleértve a zajszintet és az energiafogyasztást is.
 4. Ne becsüld alá a víztartály méretét és a további funkciókat sem, amellyel a párásító készülék rendelkezik.

Milyen típusú párásító készülékek léteznek?

Melegpárásító

A melegpárásítók a forró gőz elvén működnek. A víz felmelegszik, így az esetlegesen benne található baktériumok elpusztulnak. A melegpárásító megemelheti működésével a szoba hőmérsékletét, amit különösen télen fogsz értékelni.

 • Elpusztítja a baktériumokat.
 • Hatékony és magas teljesítményű.
 • Nagyobb fogyasztás.
 • Fennáll a sérülés veszélye.

Hidegpárásító

A hidegpárásító készülék a legtermészetesebb, és a víz elpárolgásának elvén működik, amelyet a szűrőn keresztül ventilátorok fújnak a levegőbe. Ezenkívül a hidegpárásító eltávolítja a levegőben lévő szennyeződéseket.

 • Csendes működés.
 • Alacsony fogyasztás.
 • Nem pusztítja el az allergéneket.
 • A szűrőket szükséges cserélni.

Ultrahangos párásító

Az ultrahangos párásító finom gőzzé változtatja a víztartályban található vizet, melyet ventilátoron keresztül kienged a légkörbe. Az apró cseppek könnyedén elkeverednek a levegővel, és szinte azonnal eltűnnek benne.

 • Nem termel mikroszkopikus méretű ásványianyag port.
 • Alacsonyabb fogyasztás.
 • Szükséges az ásványianyag-szűrő cseréje.

NanoCloud párásító

A NanoCloud technológiával ellátott párásító háromszoros védelemmel rendelkezik, amely egy abszorpciós szűrő segítségével összegyűjti a port és a nagyobb szennyeződéseket, valamint a baktériumok akár 99%-át is elpusztítja. Ezenkívül a párologtató készülék a párásított levegőt az egész helyiségben eloszlatja.

 • Elpusztítja a baktériumokat és a szennyeződéseket.
 • Nem hagy nedves foltokat.
 • Higiénikus.
 • A szűrő cseréje szükséges.

Párásító készülék növényeknek

A levegő páratartalma nagyon fontos tényező a növények számára. A párásítás történhet közvetlenül, amikor a növények leveleit permetezzük, vagy pedig közvetett módon, amikor magát a környezetet párásítjuk. Ez utóbbit egy klasszikus párásító készülék beszerzésével érhetjük el. Egyszerűen helyezd a párásító készüléket a növények mellé, és hagyd működni. Ezzel folyamatos és ideális páratartalmat biztosíthatsz a növényeidnek, amelyeknek garantáltan jól fog esni egy ilyen felfrissülés.

 • Nagy választék.
 • Hatékony és nagyon kedvező a növények számára.
 • A szűrő cseréje szükséges lehet a modelltől függően.

i

Még mindig nem vagy biztos benne, hogyan válassz párásító készüléket? Útmutatónk segít megválaszolni a legalapvetőbb kérdéseket, amelyeket a vásárlás előtt tudnod kell.

Párásító - hová helyezzük el?

A párásító készülék nyugodtan elhelyezhető a háztartás bármelyik helyiségébe. A legideálisabb egy szabad helységben, a padlóra elhelyezni, hogy a pára ne kerüljön kapcsolatba a bútorokkal. A párásító nem alkalmas olyan helyiségekbe, ahol a nedvességre és vízre érzékeny tárgyak találhatóak (papír, képek, úszópadló és egyebek).

Párásító gyerekszobába

A párásító készülék már a legkisebb gyermekek számára is ajánlott. A száraz levegő nem tesz jót a gyermekeknek, és csökkenti a védekezőképességüket. A párásító gép megelőzi és enyhíti a jövőbeni, légutakkal kapcsolatos problémákat, melyekkel például az asztmások, allergiások, vagy az atópiás ekcémában szenvedő személyek találkoznak.

A fűtőtesten elhelyezhető párologtató készülék jó választásnak tűnhet, de nem olyan hatékony, mint egy elektromos párásító. Ha légúti panaszokkal küzdesz, jól gondold át a radiátorra helyezhető párologtató készülék megvásárlását.

Párásító készülék és funkciói, melyek mindenkit elkápráztatnak

Maga a párásító készülék számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a használatát. Térjünk ki a legérdekesebbekre, amelyek mindig hasznosak lehetnek.

 • Az automata kikapcsolással rendelkező párásító egy előre meghatározott idő után, vagy a víztartály kiürülésekor leállítja a légpárásító folyamatot, amire a készülék hangjelzéssel figyelmeztet.
 • Az ionizálóval felszerelt párásító készülék megtisztítja a levegőt a pozitív töltésű ionoktól, melyek negatív hatással vannak az emberi szervezetre és allergiát, vagy asztmát okozhatnak.
 • A páratartalom mérővel felszerelt párásító elárulja, mennyire száraz vagy nedves a légkör az adott helyiségben. Így a pontos adatok mindig kéznél lesznek.
 • Az aromaterápiás párásító megadja a testnek és a léleknek egyaránt a szükséges harmóniát, de nem mindegyik készülék alkalmas az olajok használatára.
 • Az aroma diffúzorok közül is kedvünkre válogathatunk. A párásító készülékkel ellentétben valóban sokoldalúak. Párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé is válhat. Egyaránt elektromos és ultrahangos aroma diffúzorokat is találsz a kínálatban.
 • A különböző fokozatokkal rendelkező párásító segít beállítani a vízgőz eloszlását úgy, hogy ne csak a felhasználónak, de az adott helyiségnek is megfeleljen.

i

A párásító kiegészítők kategóriájában a szükséges szűrőket találhatjuk, melyek biztosítják a készülék problémamentes működését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Series 3000 HU3918/10 Szállításra kész > 5 db
Párásító - 45 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, nanocloud párásítás, 25 W fogyasztás, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es edény, 33 dB zajszint, időzítő, nedvességmegőrzés, nedvességmérés, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és két fokozatú nedvesítés, méretei: 250 × 375 × 250 mm (szé×ma×mé), színe: fekete
66 290 Ft

2.
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier Szállításra kész 4 db
Párásító - 25 W fogyasztás, 38 dB zajszint, színe: fehér
23 490 Ft

3.
Siguro AD-F23 Snow White Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Aroma diffúzor - és aroma diffúzor 2 az 1-ben, a tartály űrtartalma 400 ml, teljesítménye 12 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott helyiségméret: 20-40 m2, működési idő: akár 10 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
12 490 Ft

Még több
167 termék
Classic Kategória
Siguro AD-F23 Snow White
Aroma diffúzor - és aroma diffúzor 2 az 1-ben, a tartály űrtartalma 400 ml, teljesítménye 12 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott helyiségméret: 20-40 m2, működési idő: akár 10 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia

Szuper ár
12 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_AD_F232SW
Arany középút
Philips Series 2000i Combi AC2729/50 légtisztító - Légtisztító
Típusok
Philips Series 2000i Combi AC2729/50 légtisztító
Légtisztító - 250 m3/óra légtisztító teljesítmény, 60 W fogyasztás, max. 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 61 dB(A) maximális zajszint, 32 dB(A) minimális zajszint, antibakteriális szűrő, funkciók: időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, párásító és gyermekzár, méretei: 396 × 580 × 230 mm (szé×ma×mé)

Leárazás -4 %
129 990 Ft 134 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV916
Premium Kategória
Panasonic F-VXR70G
Légtisztító - 402 m3/óra légtisztító teljesítmény, 66 W fogyasztás, max. 52 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 54 dB(A) maximális zajszint, 18 dB(A) minimális zajszint, hepa és szén szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, párásító, gyermekzár és allergiások számára

209 520 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PANCV825
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Légtisztító - 130 m3/óra légtisztító teljesítmény, 23 W fogyasztás, max. 16 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, párásító, éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiások számára és érintőpanel

Szuper ár
43 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SHYSCV391
Hyundai HUM 282
Párásító - 15 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 35 W fogyasztás, 315 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,2 l-es edény, 35 dB zajszint, nedvességmegőrzés, méretei: 215 × 245 × 175 mm (szé×ma×mé), színe: kék

9 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAD9038a
Hysure PRO-4 Humidifier
Párásító - 20 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 21 W fogyasztás, 210 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,2 l-es edény, 30 dB zajszint, automatikus kikapcsolás, állítható gőzkibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, led-es vízmennyiség-kijelzés és kézi beállítás, méretei: 117 × 218 × 250 mm (szé×ma×mé), színe: fehér

Szuper ár
22 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYSZV139
Rohnson R-9518
Párásító - 40 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 25 W fogyasztás, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es edény, 40 dB zajszint, három párásítási fokozat, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 200 × 170 × 200 mm (szé×ma×mé), színe: fehér

12 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHNR163
ETA Azzuro 0626 90000
Párásító - 50 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzorral párásítás, 115 W fogyasztás, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 7,6 l-es edény, időzítő, ionizáció, nedvességmegőrzés, nedvességmérés, állítható gőzkibocsátás, három párásítási fokozat, forgó ködfúvóka, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 18,2 × 39,7 × 25,9 cm (szé×ma×mé), színe: fehér

41 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ETAZV547
Gallet HUM858
Párásító - 30 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W fogyasztás, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 3,5 l-es edény, 35 dB zajszint, ionizáció, állítható gőzkibocsátás, forgó ködfúvóka és automatikus kikapcsolás, méretei: 29,5 × 33,5 × 16 cm (szé×ma×mé), színe: fekete

15 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAZV8686
ROHNSON R-9506 Fresh Air
Párásító - 20 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzorral párásítás, 18 W fogyasztás, 100 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,6 l-es edény, 25 dB zajszint, automatikus kikapcsolás és állítható gőzkibocsátás, méretei: 14 × 14 × 23 cm (szé×ma×mé), színe: fehér

14 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ROHUV154
Home DF-HU1100 7 l, fekete - Párásító
Típusok
Home DF-HU1100 7 l, fekete
Párásító - 45 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 100 W fogyasztás, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es edény, 35 dB zajszint, időzítő, nedvességmegőrzés, automatikus kikapcsolás, állítható gőzkibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, forgó ködfúvóka, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 286 × 327 × 267 mm (szé×ma×mé), színe: fekete

Szuper ár
14 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: szli02
Tesla Smart Humidifier
Párásító - 21 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 21 W fogyasztás, 210 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,2 l-es edény, 35 dB zajszint, időzítő, állítható gőzkibocsátás, három párásítási fokozat, távirányítás és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 117 × 250 × 218 mm (szé×ma×mé), színe: fehér

24 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESZV051
Hyundai HUM 770
Párásító - 25 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 32 W fogyasztás, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,2 l-es edény, ionizáció és nedvességmegőrzés, méretei: 24,5 × 33 × 17 cm (szé×ma×mé), színe: fehér

20 400 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD9030k
ETA Aura 7634 90000
Párásító - 30 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 18 W fogyasztás, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 1,3 l-es edény, nedvességmegőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 158 × 224 × 158 mm (szé×ma×mé), színe: fehér

15 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAZV873
Rohnson R-9507B
Párásító - 50 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W fogyasztás, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es edény, időzítő, ionizáció, nedvességmegőrzés, nedvességmérés, három párásítási fokozat, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 223 × 360 × 160 mm (szé×ma×mé),

38 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHZV132
Siguro AD-C351CB Swallowtail kerámia - Párásító
Típusok
Siguro AD-C351CB Swallowtail kerámia
Párásító - 2 az 1-ben aroma diffúzor, égetett kerámiából készült ház, a tartály térfogata 100 ml, teljesítménye 9 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott szobaméret: 20-40 m2, üzemidő: akár 3 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia

Szuper ár
14 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_AD_C351CB
Home DF-HU1100 7 l, fehér - Párásító
Típusok
Home DF-HU1100 7 l, fehér
Párásító - 45 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 100 W fogyasztás, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es edény, 35 dB zajszint, időzítő, nedvességmegőrzés, automatikus kikapcsolás, állítható gőzkibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, forgó ködfúvóka, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 286 × 327 × 267 mm (szé×ma×mé), színe: fehér

Szuper ár
14 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: szli01
Kyvol EA200 (Navy)
Párásító - 40 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W fogyasztás, 60 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es edény, 26 dB zajszint, időzítő, állítható gőzkibocsátás és forgó ködfúvóka, méretei: 208 × 375 × 168 mm (szé×ma×mé), színe: kék

21 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KYVEA351
Kyvol EA200 (fehér)
Párásító - 40 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W fogyasztás, 60 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es edény, 26 dB zajszint, időzítő, állítható gőzkibocsátás és forgó ködfúvóka, méretei: 208 × 375 × 168 mm (szé×ma×mé), színe: fehér

21 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KYVEA344
Rohnson R-9507CF
Párásító szűrő Antibakteriális vízkőszűrő 2in1

3 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ROHFZ285
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondicionáló - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm

Szuper ár
94 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier
Párásító - 25 W fogyasztás, 38 dB zajszint, időzítő, távirányítás és automatikus üzemmód, színe: fehér

24 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSXI15a1
Siguro AD-C350CW Swallowtail kerámia - Párásító
Típusok
Siguro AD-C350CW Swallowtail kerámia
Párásító - 2 az 1-ben aroma diffúzor, égetett kerámiából készült ház, a tartály térfogata 100 ml, teljesítménye 9 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott szobaméret: 20-40 m2, üzemidő: akár 3 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia

Szuper ár
14 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_AD_C350CW
Hysure Halo légtisztító + Hysure PRO-4 párásító
Szett - légtisztító és párásító - TISZTÍTÓ: teljesítmény 80 m3/óra, bemeneti teljesítmény 35 W, ajánlott szobaméret legfeljebb 10 m2, maximális zajszint 55 dB(A), minimális zajszint 30 dB(A), hepa, szén és előszűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai üzemmód és érintőképernyő, PÁRÁSÍTÓ: egy 20 m2-es szobába, ultrahangos, energiafogyasztás 21 W, párásítás kapacitásA 210 ml/óra, tartály kapacitása 2,2 l, 30 dB zajszint, automatikus kikapcsolás, állítható gőzkibocsátási szint, három párásítási szint, világítás, a vízmennyiséget LED-jelzővel mutatja, kézi beállítása, méretek: 117 × 218 × 250 mm (Sz×H×D), fehér színben

Szuper ár
45 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYSCV122bun

Párásítók

cikkLégtisztítók: megelőzés a vírus ellen? A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan...
A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján...

Párásítók

A párásító készülék egy olyan eszköz, amely növeli a beltéri levegő páratartalmát. Megszünteti a túl száraz levegőt, ami viszont számos jótékony hatással van az emberekre és növényekre egyaránt. Különösen alkalmas a fűtési szezonban, amikor a beltéri levegő túlmelegszik és esetenként túlzottan kiszárad. Olyan helyiségekben, ahol párásító van elhelyezve, az emberek megkönnyebbülést éreznek a légzés során, kevésbé kapar a torkuk, kevésbé kavarog a por, valamint az allergének.

A párásító készülék típusai

A párásító gép, működési elve szerint gőzpárásító, ultrahangos párásító, valamint hidegpárásító kategóriákra osztható. A gőzpárásítók a vizet felforralják, majd lehűtik és a helyiségbe engedik. Ez elpusztít minden baktériumot, de hátrányuk a nagyobb fogyasztás. Az ultrahangos párásító viszont azon az elven működik, hogy mikrocseppeket hoz létre egy magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátor segítségével.

Ultrahangos- és hidegpárásító

Az ultrahangos párásító látható finom gőzt termel, és népszerűek alacsony energiafogyasztásuk, valamint csendes működésük miatt. A hidegpárásítók a természetből ismert légpárásító egyszerű elvét alkalmazzák. A szűrő felfogja a vízcseppeket, amelyeket egy ventilátor fúj a helyiségbe. A párásítók fejlesztésére szakosodott cégek közé tartozik például a Bionaire, népszerűek a Sencor párologtató készülékek is, a Medisana párologtatók pedig az ultrahangos modellek között számítanak komoly tényezőnek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó párásítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább párásítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb párásítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: párásítók vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ