DNY LEGO Visa

Párásítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Ajánlott szobaméret
10 m2
150 m2
-
Víztartály kapacitása
0,1 l
400 l
-
Zajszint
22,5 dB
63 dB
-
Párásító típusa
(17)
Aroma diffúzoros
(21)
Lemezes
(14)
Természetes párolgás
(4)
Funkció

A párásító készülék egy remek segítőtárs, ha szeretnéd bebiztosítani a megfelelő páratartalmat a háztartásban. Jótékony hatással van a légutakra, de az alvás minőségét is nagyban befolyásolja. Nézzük meg, milyen technológiákat kínálnak, hogy a párásító készülék mire jó, hogy mi mindenre kell gondolni a választáskor, valamint milyen funkciók jöhetnek jól.

Tovább

Párásító készülék és annak elhelyezése a háztartásban

A párásító készülék minden háztartásban megállja a helyét, ahol nem elegendő a páratartalom. Az ideális beltéri páratartalom 40 és 65% között mozog. A száraz levegő irritálja a bőrt és a légutak nyálkahártyáit, melyeken így könnyebben megtapadnak a baktériumok, vírusok, és különböző szennyeződések, melyek köhögést vagy asztmát is okozhatnak. A szobai párásító készülék főleg fűtési szezonban hasznos, hogy kéznél legyen, de a nyári napokon is megvan a maga haszna.

A megfelelő párásító készülék kiválasztása

 1. Gondold át, milyen helyiségben szeretnéd elhelyezni a párásító készüléket.
 2. Válaszd ki azt a párásító technológiát, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.
 3. Tartsd szemmel a különböző paramétereket, beleértve a zajszintet és az energiafogyasztást is.
 4. Ne becsüld alá a víztartály méretét és a további funkciókat sem, amellyel a párásító készülék rendelkezik.

Milyen típusú párásító készülékek léteznek?

Melegpárásító

A melegpárásítók a forró gőz elvén működnek. A víz felmelegszik, így az esetlegesen benne található baktériumok elpusztulnak. A melegpárásító megemelheti működésével a szoba hőmérsékletét, amit különösen télen fogsz értékelni.

 • Elpusztítja a baktériumokat.
 • Hatékony és magas teljesítményű.
 • Nagyobb fogyasztás.
 • Fennáll a sérülés veszélye.

Hidegpárásító

A hidegpárásító készülék a legtermészetesebb, és a víz elpárolgásának elvén működik, amelyet a szűrőn keresztül ventilátorok fújnak a levegőbe. Ezenkívül a hidegpárásító eltávolítja a levegőben lévő szennyeződéseket.

 • Csendes működés.
 • Alacsony fogyasztás.
 • Nem pusztítja el az allergéneket.
 • A szűrőket szükséges cserélni.

Ultrahangos párásító

Az ultrahangos párásító finom gőzzé változtatja a víztartályban található vizet, melyet ventilátoron keresztül kienged a légkörbe. Az apró cseppek könnyedén elkeverednek a levegővel, és szinte azonnal eltűnnek benne.

 • Nem termel mikroszkopikus méretű ásványianyag port.
 • Alacsonyabb fogyasztás.
 • Szükséges az ásványianyag-szűrő cseréje.

NanoCloud párásító

A NanoCloud technológiával ellátott párásító háromszoros védelemmel rendelkezik, amely egy abszorpciós szűrő segítségével összegyűjti a port és a nagyobb szennyeződéseket, valamint a baktériumok akár 99%-át is elpusztítja. Ezenkívül a párologtató készülék a párásított levegőt az egész helyiségben eloszlatja.

 • Elpusztítja a baktériumokat és a szennyeződéseket.
 • Nem hagy nedves foltokat.
 • Higiénikus.
 • A szűrő cseréje szükséges.

Párásító készülék növényeknek

A levegő páratartalma nagyon fontos tényező a növények számára. A párásítás történhet közvetlenül, amikor a növények leveleit permetezzük, vagy pedig közvetett módon, amikor magát a környezetet párásítjuk. Ez utóbbit egy klasszikus párásító készülék beszerzésével érhetjük el. Egyszerűen helyezd a párásító készüléket a növények mellé, és hagyd működni. Ezzel folyamatos és ideális páratartalmat biztosíthatsz a növényeidnek, amelyeknek garantáltan jól fog esni egy ilyen felfrissülés.

 • Nagy választék.
 • Hatékony és nagyon kedvező a növények számára.
 • A szűrő cseréje szükséges lehet a modelltől függően.

i

Még mindig nem vagy biztos benne, hogyan válassz párásító készüléket? Útmutatónk segít megválaszolni a legalapvetőbb kérdéseket, amelyeket a vásárlás előtt tudnod kell.

Párásító - hová helyezzük el?

A párásító készülék nyugodtan elhelyezhető a háztartás bármelyik helyiségébe. A legideálisabb egy szabad helységben, a padlóra elhelyezni, hogy a pára ne kerüljön kapcsolatba a bútorokkal. A párásító nem alkalmas olyan helyiségekbe, ahol a nedvességre és vízre érzékeny tárgyak találhatóak (papír, képek, úszópadló és egyebek).

Párásító gyerekszobába

A párásító készülék már a legkisebb gyermekek számára is ajánlott. A száraz levegő nem tesz jót a gyermekeknek, és csökkenti a védekezőképességüket. A párásító gép megelőzi és enyhíti a jövőbeni, légutakkal kapcsolatos problémákat, melyekkel például az asztmások, allergiások, vagy az atópiás ekcémában szenvedő személyek találkoznak.

A fűtőtesten elhelyezhető párologtató készülék jó választásnak tűnhet, de nem olyan hatékony, mint egy elektromos párásító. Ha légúti panaszokkal küzdesz, jól gondold át a radiátorra helyezhető párologtató készülék megvásárlását.

Párásító készülék és funkciói, melyek mindenkit elkápráztatnak

Maga a párásító készülék számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a használatát. Térjünk ki a legérdekesebbekre, amelyek mindig hasznosak lehetnek.

 • Az automata kikapcsolással rendelkező párásító egy előre meghatározott idő után, vagy a víztartály kiürülésekor leállítja a légpárásító folyamatot, amire a készülék hangjelzéssel figyelmeztet.
 • Az ionizálóval felszerelt párásító készülék megtisztítja a levegőt a pozitív töltésű ionoktól, melyek negatív hatással vannak az emberi szervezetre és allergiát, vagy asztmát okozhatnak.
 • A páratartalom mérővel felszerelt párásító elárulja, mennyire száraz vagy nedves a légkör az adott helyiségben. Így a pontos adatok mindig kéznél lesznek.
 • Az aromaterápiás párásító megadja a testnek és a léleknek egyaránt a szükséges harmóniát, de nem mindegyik készülék alkalmas az olajok használatára.
 • Az aroma diffúzorok közül is kedvünkre válogathatunk. A párásító készülékkel ellentétben valóban sokoldalúak. Párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé is válhat. Egyaránt elektromos és ultrahangos aroma diffúzorokat is találsz a kínálatban.
 • A különböző fokozatokkal rendelkező párásító segít beállítani a vízgőz eloszlását úgy, hogy ne csak a felhasználónak, de az adott helyiségnek is megfeleljen.

i

A párásító kiegészítők kategóriájában a szükséges szűrőket találhatjuk, melyek biztosítják a készülék problémamentes működését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Smart Humidifier 2 EU Szállításra kész > 5 db
Párásító - max. 70 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 28 W teljesítmény, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, aromaterápia (illóolajokhoz), légminőség érzékelő és teljesítmény szabályozás, méretei: 190 × 335 × 190 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
26 290 Ft

2.
ETA Gensi 6634 90000 Szállításra kész > 5 db
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 18 W teljesítmény, 125 ml/óra párásítási teljesítmény, 2 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 150 × 304 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
11 590 Ft

3.
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 Szállításra kész > 5 db
Légkondi - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
81 690 Ft

Még több
132 termék
Classic Kategória
5,0
Xiaomi Smart Humidifier 2 EU
Párásító - max. 70 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 28 W teljesítmény, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, aromaterápia (illóolajokhoz), légminőség érzékelő és teljesítmény szabályozás, méretei: 190 × 335 × 190 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERxsh2
Arany középút
5,0
Stadler Form Karl Big
Párásító - max. 150 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott,, 40 W teljesítmény, 11 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: páratartalom mérés, automata kikapcsolás a tartály kiürülése után és állítható párakibocsátás, méretei: 502 × 335 × 242 mm (Sz×H×Mé)
Leárazás -12 %
135 990 Ft 154 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: STFZV731
Arany középút
3,0
VENTA LW25 Comfort Plus Levegőmosó Fekete
Párásító - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, lemezes párásítás, 8 W teljesítmény, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es tartály, 44 dB zajszint, funkciók: automata kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 300 × 330 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
115 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VENZV002
Premium Kategória
4,0
Airbi MAXIMUM Párásító és légtisztító
Párásító - max. 85 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, hideg párásítás, 25 W teljesítmény, 750 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 46 dB zajszint, funkciók: ionizáció, páratartalom megőrzés és páratartalom mérés, méretei: 325 × 420 × 410 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
197 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAD045
3,1 44×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondi - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
4,6 141×
Hyundai HUM 770
Párásító - max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 32 W teljesítmény, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,2 l-es tartály, funkciók: ionizáció és páratartalom megőrzés, méretei: 24,5 × 33 × 17 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9030k
4,3 104×
Hyundai HUM 282
Párásító - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 35 W teljesítmény, 315 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,2 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, méretei: 215 × 245 × 175 mm (Sz×H×Mé), kék kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EAD9038a
4,2 97×
ETA Airco 062990000
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 25 W teljesítmény, 5 l-es tartály, funkciók: időzítő, méretei: 208 × 332 × 218 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
19 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAAI062
4,6 28×
Siguro AD-F232SW Chequered Skipper
Aroma diffúzor - 2 az 1-ben, 400 ml-es tartály űrtartalom, teljesítménye 12 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott helyiségméret: 20-40 m2, működési idő: akár 10 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
Szuper ár
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_F232SW
3,8
Rohnson R-9517 UV-C Antibacterial
Párásító - max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 25 W teljesítmény, 450 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, három párásítási fokozat, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 215 × 285 × 215 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHNR149
4,4 10×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
Szuper ár
45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_M460W
Siguro AD-C351CB Swallowtail kerámia - Aroma diffúzor Típusok
4,0 10×
Siguro AD-C351CB Swallowtail kerámia
Aroma diffúzor - égetett kerámiából készült ház, a tartály térfogata 100 ml, teljesítménye 9 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott szobaméret: 20-40 m2, párásítási intenzitás 30 - 35 ml/h, üzemidő: akár 3 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
Szuper ár
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_C351CB
2,5 14×
CONCEPT OV5220 Léghűtő
Légkondi - 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 63 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, kijelző, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtő, LED kijelző és légtisztítás, fehér színű
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV5220
TrueLife AIR Humidifier H5 Touch - Párásító
Típusok
3,7 28×
TrueLife AIR Humidifier H5 Touch
Párásító - max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 25 W teljesítmény, 150 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 215 × 275 × 143 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLZV635
4,5 32×
ETA Gensi 6634 90000
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 18 W teljesítmény, 125 ml/óra párásítási teljesítmény, 2 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 150 × 304 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV866
4,4
Levoit Classic 300S - szürke
Párásító - max. 47 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 26 W teljesítmény, 6 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányítás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 245 × 340 × 192 mm (Sz×H×Mé), szürke kivitel
45 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVZV210
4,1 21×
Rohnson R-9518
Párásító - max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 25 W teljesítmény, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: három párásítási fokozat, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 200 × 170 × 200 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHNR163
4,9
SENCOR SHF 902BK
Párásító - max. 18 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 12 W teljesítmény, 90 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,9 l-es tartály, 41 dB zajszint, funkciók: időzítő, állítható párakibocsátás, háttérvilágítás, forgó párafúvóka, automatikus kikapcsolás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 120 × 270 × 170 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZV234
5,0
Philips Series 2000 HU2510/10
Párásító - max. 31 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, nanocloud párásítás, 11 W teljesítmény, 190 ml/óra párásítási teljesítmény, 2 l-es tartály, 22,5 dB zajszint, méretei: 184 × 324 × 184 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Leárazás -18 %
22 890 Ft 27 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZV306
4,2 10×
ETA Aura 7634 90000
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 18 W teljesítmény, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 1,3 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 158 × 224 × 158 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
14 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV873
4,2
Tesla Smart Humidifier
Párásító - max. 21 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 21 W teljesítmény, 210 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,2 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, távirányítás és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 117 × 250 × 218 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESZV051
4,4 72×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkció: automatikus kikapcsolás, LED megvilágítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, anyaga műanyag
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV477
4,5 40×
Concept ZV2010 Perfect Air
Párásító - max. 56 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzoros párásítás, 90 W teljesítmény, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és automatikus üzemmód, méretei: 195 × 320 × 195 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
42 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV764
4,2 27×
ETA Azzuro 0626 90000
Párásító - max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzoros párásítás, 115 W teljesítmény, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 7,6 l-es tartály, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, forgó párafúvóka, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 18,2 × 39,7 × 25,9 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
37 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV547

Párásítók

Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami...
A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján illenek bármilyen helyiségben, de gondoskodnak egészségedről is – a levegő minőségéről, amelyet belélegzel. Számolj le a penész, a porrészecskék, a poratkák okozta...

Párásítók

A párásító készülék egy olyan eszköz, amely növeli a beltéri levegő páratartalmát. Megszünteti a túl száraz levegőt, ami viszont számos jótékony hatással van az emberekre és növényekre egyaránt. Különösen alkalmas a fűtési szezonban, amikor a beltéri levegő túlmelegszik és esetenként túlzottan kiszárad. Olyan helyiségekben, ahol párásító van elhelyezve, az emberek megkönnyebbülést éreznek a légzés során, kevésbé kapar a torkuk, kevésbé kavarog a por, valamint az allergének.

A párásító készülék típusai

A párásító gép, működési elve szerint gőzpárásító, ultrahangos párásító, valamint hidegpárásító kategóriákra osztható. A gőzpárásítók a vizet felforralják, majd lehűtik és a helyiségbe engedik. Ez elpusztít minden baktériumot, de hátrányuk a nagyobb fogyasztás. Az ultrahangos párásító viszont azon az elven működik, hogy mikrocseppeket hoz létre egy magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátor segítségével.

Ultrahangos- és hidegpárásító

Az ultrahangos párásító látható finom gőzt termel, és népszerűek alacsony energiafogyasztásuk, valamint csendes működésük miatt. A hidegpárásítók a természetből ismert légpárásító egyszerű elvét alkalmazzák. A szűrő felfogja a vízcseppeket, amelyeket egy ventilátor fúj a helyiségbe. A párásítók fejlesztésére szakosodott cégek közé tartozik például a Bionaire, népszerűek a Sencor párologtató készülékek is, a Medisana párologtatók pedig az ultrahangos modellek között számítanak komoly tényezőnek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó párásítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább párásítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb párásítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: párásítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ