Elektromos grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Faszén tüzelésű
(2)
Elektromos
(218)
Grill típusa
Asztali
(155)
Hordozható
(118)
Kontakt
(103)
BBQ
(47)
Erkély
(26)
Grillezőfelület anyaga
Alumínium
(69)
Teflon
(25)
Fém
(20)
Öntöttvas
(10)
Rozsdamentes acél
(10)
Grillfelület átmérője
21,5 cm
53,5 cm
-
Grillfelület szélessége
20 cm
60 cm
-
Grillfelület mélysége
0,6 cm
100 cm
-
Grill magassága
5,5 cm
116 cm
-
Grill szélessége
13 cm
125 cm
-
Grill mélysége
11 cm
63 cm
-
Tejlesítmény
550 W
3000 W
-
Grillfelületek száma
0
(2)
1
(91)
2
(119)
3
(5)
6
(1)
Mosogatógépben mosható
Igen
(66)
Nem
(73)
Szűrés

Szeretnél grillezett finomságokat élvezni, de nem szereted, ha a füst csípi a szemedet és tüzelőanyag vásárlásával sem akarsz bajlódni? Akkor az elektromos grillsütő az ideális választás, amellyel erkélyen vagy akár házon belül is grillezhetsz. Milyen elektromos grill modellek találhatók a piacon? Melyik használható a konyhában akár szendvicsek készítésére is, és melyik alkalmas inkább kerti grillezésre?

Tovább

Elektromos grillező - A legfontosabb jellemzők

Az elektromos grillező tökéletes társ mindazok számára, akik imádnak grillezni, de nem akarják túlbonyolítani a folyamatot. Az elektromos grill szinte teljesen füstmentes, és gyorsan használatra kész - csak dugd be a konnektorba, várd meg, míg felmelegedik a kívánt hőmérsékletre, és máris kezdődhet a grillezés. Más grilltípusokkal ellentétben nem szükséges tüzelőanyagot vásárolni a működtetésükhöz.

 • Az elektromos grill szinte egyáltalán nem termelnek füstöt
 • Zárt helyiségekben is használhatók
 • Az elektromos grillsütők Gyorsan felmelegednek és karbantartásuk egyszerű
 • Kisebb helyiségek számára is alkalmas méretűek
 • Könnyen tárolhatók és könnyen kezelhetők
 • A villanyos grill használatukhoz nincs szükség faszénre vagy brikettre
 • Áram nélkül nem használhatók
 • Az elektromos grillezők nem nyújtják a faszénen sült ételek jellegzetes füstös aromáját

Elektromos grillsütő - Válassz aszerint, hogy mire fogod használni

Elektromos grillsütő választásakor legyen az első szempont, hogy mire és hogyan fogod használni. Különösen azt vedd figyelembe, hogy milyen típusú ételeket és milyen mennyiségben fogsz készíteni. Melyik elektromos grillsütő alkalmas szendvicsek elkészítéséhez, és melyik nagyobb grillpartikhoz?

A kontakt elektromos grillező tökéletes hús, zöldségek és szendvicsek készítéséhez

A kontakt elektromos grillező két grillfelülettel rendelkezik, így gyorsabb, kétoldalas grillezést tesz lehetővé. A steakek, zöldségek és halak sütése mellett a kontakt elektromos grill alkalmas pirítós vagy panini szendvicsek készítésére is, így különösen konyhai grillsütőként használható.

A 180°-ban nyitható kontakt elektromos grill egyoldalú grillezésre is használható és nagyobb grillfelületet kínál.

Asztali elektromos grill az egész családnak

Az asztali elektromos grill jellemzője a méretes grillezőfelület - így egyszerre nagy mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé. Könnyen moshatók és hordozhatók. Egyes asztali elektromos grill modellek különálló vagy kombinált grillezőfelületet is kínálnak.

i

A raclette elektromos grillek ideálisak az ínyenceknek

A raclette elektromos grillek kétszintes grillezőfelületet kínálnak - a felső szinten húst vagy zöldségeket grillezhetsz, míg az alsó szintre serpenyők helyezhetők sajt vagy más ételek grillezésére.

Függőleges elektromos grillsütő – tökéletes csirkéhez és gyroshoz

A függőleges elektromos grillező, vagy néha elektromos csirke grillező, leginkább otthonra és kisebb létesítményekbe alkalmas, és ideális csirke vagy gyros grillezéséhez. Egy nagyobb nyársat kínálnak egy nagy darab hús elkészítéséhez, vagy több kisebb nyársat különféle nyársételek elkészítéséhez.

Elektromos kerti grillező az erkélyre vagy teraszra

Az elektromos kerti grillsütő általában fedővel van felszerelve, amely felgyorsítja a grillezési folyamatot és megakadályozza a villany grill lehűlését szeles időben. Az elektromos kerti grillező nagyszerű városi grillezéshez.

Az elektromos kerti grillekre jellemző az állványos megoldás, amely gyakran leszerelhető, így a grillt asztalra is helyezheted.

Kontakt elektromos grill
Kontakt elektromos grillsütő

Asztali elektromos grill
Asztali elektromos grillsütő

Függőleges elektromos grill csirkéhez vagy gyroshoz
Függőleges elektromos grillsütő

Elektromos kerti grill fedéllel
Elektromos kerti grill

A nagyobb teljesítményű elektromos grill gyorsabb sütést és ízletesebb ételeket garantál

Az elektromos grill kiválasztásakor vedd figyelembe a grill teljesítményét is, mely általában 1 000 és 2 400 W között mozog. A nagyobb teljesítményű elektromos grillsütő általában gyorsabban felmelegszik a kívánt hőmérsékletre, így az étel gyorsabban megsül, és nem kell túl sokáig várni az elkészültére. Még egy kisebb elektromos grill esetében is fontos a megfelelő teljesítmény.

Elektromos grillsütő - A grillezőfelület anyaga szintén fontos

Az elektromos grill esetében is fontos, hogy a grillezőfelület anyaga jó minőségű legyen. Mindegyik anyag egyedi - adott típusú grillezéshez alkalmas, és saját előnyei vannak a többi típussal szemben.

 1. Öntöttvas elektromos grill - Egyenletesen osztja el a hőt, és nagyon gyorsan felmelegszik. Ideális steakek, hamburgerek vagy szalonna sütéséhez. További előnye a kiváló hőtartás a grillezés egész időtartama során.
 2. Természetes kő grillezőfelület - Előnye, hogy lehetővé teszi ízletes ételek egészséges elkészítését extra olaj vagy zsír használata nélkül. A grillezőköves elektromos grillező egy kicsit lassabban melegszik fel, viszont sokáig megtartja a hőt.
 3. Terrakotta grillezőfelület - Terrakotta agyagból készül, tehát szintén teljesen természetes. Elég csak nagyon kevés olajat csepegtetni rá, s máris kezdheted a grillezést. Az ételt a terrakotta tartósságának köszönhetően közvetlenül a grillezőfelületen szeletelheted. A terrakotta elektromos grill nagyon könnyen tisztítható.
 4. Kerámia grillezőfelület - Ételek széles skálájának elkészítéséhez alkalmas. Nemcsak halat vagy zöldségeket grillezhetsz rajta, hanem akár palacsintát vagy tükörtojást is süthetsz a felületén. A tapadásmentes felület lehetővé teszi a zsiradék nélküli grillezést, és a karbantartása is nagyon egyszerű.

Az ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez használj megfelelő grill eszközöket, mint például grillező kesztyűk, fogók, villák, és grillező szettek, melyekben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

A grillezőfelület kialakításának szerepe elektromos grill esetében

Az elektromos grillek grillfelülete különböző kialakítású lehet. Mindegyik típus egy kicsit más típusú grillezésre alkalmas, ezért körültekintően válassz.

 • Lapos felület - Alkalmas a legkülönfélébb ételek - hal, tojás, zöldségek vagy palacsinta - elkészítésére.
 • Bordázott felület - Leginkább a steak elektromos grillekre jellemző. Alkalmas hús vagy hal grillezésére.
 • Kombinált felület - Egyszerre többféle étel elkészítésére is alkalmas, például steak vagy tükörtojás.
 • Öntöttvas rács - Jellegzetes rácsformát alakít ki az ételeken, s bármilyen hús elkészítésére alkalmas.

i

És a tisztítás? Elektromos grillsütőnél gyerekjáték!

Ha végeztél a grillezéssel, csak annyit kell tenned, hogy letörlöd az ételmaradékot, eltávolítod a grillezőfelületet (ha olyan típusú a grilled), és vízzel megtisztítod, vagy mosogatógépbe helyezed és arra bízod a tisztítást. Az elektromos grillsütő csepptálcáját is meg kell tisztítani, amely általában szintén eltávolítható.

Az elektromos grill számos hasznos funkciót és tulajdonságot kínál

Egy elektromos grillsütő már önmagában is nagyon hasznos eszköz, de ha a következő funkciókkal is rendelkezik, akkor igazi grillmesterré válhatsz.

 • Tapadásmentes felület - Segítségével olaj nélkül grillezhetsz, így egészségesebb ételeket készíthetsz, ugyanakkor a grillezőfelület tisztítása is könnyebb.
 • Termosztát - Az elektromos grill hőmérsékletének fokozatos vagy folyamatos szabályozására szolgál. Gyakran a drágább modelleken található meg.
 • Jelzőfények - Nemcsak azt jelzik, hogy az elektromos grillsütő be van kapcsolva és működik, hanem azt is, hogy a kiválasztott hőmérsékletet elérte.
 • Csepptálca - Összegyűjti a lecsöpögő zsírt, így az nem folyik rá a spirálra, és nem teszi tönkre a készüléket.
 • Szétszedhető konstrukció - Megkönnyíti a villany grill tisztítását. Így az egyes részeket elmoshatod vízzel, vagy beteheted őket a mosogatógépbe.
 • Tárolófelület - A grillezett ételek tárolására szolgál, így azok tovább maradnak melegek.
 • Időzítő - Figyelmeztet a grillezési idő lejártára, így a húst mindkét oldalán azonos ideig tudod sütni.
 • Hosszú kábel - Erre biztosan szükséged lesz, mivel megkönnyíti az elektromos grill elhelyezését, így nem kell mindenképp a konnektorhoz legközelebb elhelyezned.
 • Kijelző - A kijelzőn nyomon követheted a grillezéssel kapcsolatos összes folyamatot, nevezetesen a hátralévő időt vagy a grillfelület hőmérsékletét.

Elektromos grillsütő - További segítség

Ha még továbbra is habozol és nem vagy benne biztos, hogy melyik elektromos grill a megfelelő számodra, akkor hasznosnak fogod találni Hogy válasszunk elektromos grillsütőt című cikkünket, amelyben minden információt megtalálsz, amelyre szükséged lehet a választáshoz.

Elektromos grillező ár

Az elektromos grillezők ára rendkívül változatos, és típustól, minőségtől és a kínált extra funkcióktól függően változik. Szinte mindegyik villany grill típus kínál akár már 15-20 ezer forinttól elérhető modelleket. Ezek a legolcsóbb modellek általában kompaktak, s ha erre van szükséged, akkor nyert ügyed van. Viszont ne feledd, hogy minél kisebb a grillezőfelület mérete, annál kevesebb ételt tudsz egyidőben elkészíteni. Ugyanakkor rengeteg kontakt elektromos grill található ebben az árkategóriában, amelyekkel fedeles kialakításuknak köszönhetően kétoldalas grillezésre is lehetőség van.

Ha a legjobb ár-érték arányt szeretnéd megtalálni, akkor érdemesebb a 30-100 ezer forint közötti árkategóriából választanod. A kínálat is itt a legszélesebb. A 100 ezer forint feletti modellek az elektromos grillezés legnagyobb szerelmeseinek ajánlottak, s extra funkciók sokaságát kínálják.

Ha az a gyanúd, hogy talán mégsem az elektromos grill a legideálisabb számodra, akkor érdekesnek fogod találni Milyen grillsütőt vegyek? című cikkünket, amelyben bemutatjuk a grillek minden fajtáját és tanácsot adunk a választáshoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
225 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,3
Siguro EG-G300B Cosy Grill 2in1
Elektromos grill - asztali, 2 az 1-ben, teljesítmény 1800 W, kétoldalas grilllap, egyik oldala rovátkolt, a másik lapos, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható lemez, csepptálca, fényjelző, termosztát, kábel hossza 80 cm, lemez mérete 28,8 × 38,8 cm, grill mérete 9 × 36,8 × 56,4 cm, súly 4,25 kg, 3 év garancia
Leárazás -10 %
17 990 Ft 19 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_EG_G300B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 55×
Tefal GC241D38 Inicio Grill
Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -19 %
19 990 Ft 24 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1579
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal GC750830 Optigrill Elite - Kontakt grill
Típusok
4,8 111×
Tefal GC750830 Optigrill Elite
Kontakt grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítményfelvétel, 12 program, grillező anyaga rozsdamentes acél, grillezési felület anyaga alumínium, 600 cm2 grillezési felület, 2 grillezési felület, tömeg 5,2 kg, 0,8 m hosszú tápkábel, hőmérő, hőmérséklet-szabályozás, időzítő, kivehető rács, tapadásmentes felület és lecsöpögtető tálca, 15 év garancia a javíthatóságra
Leárazás -23 %
59 990 Ft 78 700 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG763
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Tefal GC727D10 Optigrill+ XL - Kontakt grill
Típusok
5,0
Tefal GC727D10 Optigrill+ XL
Kontakt grill - 2 000 W teljesítmény, 9 grillező program, XL grill (6-8 személy részére), működésjelző fény, automatikus grillezési érzékelő, állítható hőmérséklet szint, öntött alumínium lemezek, 800cm2 grillező terület tapadásmentes felülettel, lemezek átmérője 40x20cm, levehető lecsöpögtető tálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, réz és fekete színkivitel, 15 év javíthatósági garancia
89 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFLkng64
TRISTAR BQ-2870
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: műanyag, 1 db alumínium, összesen 36,5 × 26 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, lehajtható felület, hőszabályzás, hőbiztosíték és kivehető rács, tömege: 2,9 kg
21 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEG921
Tefal GC717D10 Optigrill+ Inox - Kontakt grill
Típusok
5,0 19×
Tefal GC717D10 Optigrill+ Inox
Kontakt grill - 2000 W, 6 grillprogram, grillezés akár 4 személy számára, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, alumíniumöntvény lemezek, 600 cm2 tapadásmentes grillfelület, lemezméret 30×20 cm, kivehető csepptálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, rozsdamentes acél kivitelben, 15 év javítási garancia
Leárazás -23 %
49 990 Ft 65 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFLkng40
4,8 272×
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
32 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1007d
Concept GE3550 - Elektromos grill
Típusok
4,9 13×
Concept GE3550
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 11 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db alumínium, összesen 28,1 × 24,3 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 6,4 kg
Leárazás -10 %
74 490 Ft 82 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG355
Tefal GC717810 Optigrill+ Black - Kontakt grill
Típusok
5,0 19×
Tefal GC717810 Optigrill+ Black
Kontakt grill - 2 000 W teljesítmény, 6 grillező program, grillezés akár 4 fő számára, működésjelző fény, automatikus grillezési érzékelő, állítható hőmérsékleti szint, öntött alumínium lemezek, 600cm2 grillezési terület tapadásmentes felülettel, lemezek mérete 30x20cm, levehető lecsöpögtető tálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, fekete színkivitel, 15 év javíthatósági garancia
65 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFLkng57
Tefal GC774D30 OptiGrill 4 az 1-ben tepsivel - Kontakt grill Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,8 15×
Tefal GC774D30 OptiGrill 4 az 1-ben tepsivel
Kontakt grill - 4in1 (intelligens grill, grillsütő, sütő és komplett ételsegítő), 2100 W teljesítmény, 9 grillprogram, vastagságmérő technológia, grillezési folyamatjelző, állítható termosztát, 600 cm² tapadásmentes grillezőfelület, kivehető szaftos tálca, tányérok, tálca és sütőtálca mosogatógépben mosható, sütőtálcát és szakácskönyvet tartalmaz, 15 év javítási garancia
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFgr670
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill - Airfryer
A kiszállítás
ingyenes
4,7 100×
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
72 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR645
5,0
Tefal XA724810 gofrilapok és lapát Optigrill+/Elite készülékhez
Grill kiegészítő gofrilapok és lapát, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható, kompatibilis a Tefal Optigrill+, Tefal Optigrill Elite és Tefal Optigrill Smart kontaktgrillekkel
39 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG528
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL - Kontakt grill Típusok
4,8 112×
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL
Kontakt grill - teljesítmény 2400 W, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, levehető lapok, 4 pozíciós termosztát, Max üzemmód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható zsiradékgyűjtő tálca, a lapok és a zsiradékgyűjtő tálca mosogatógépben moshatók, 15 év garancia a javíthatóságra
52 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPRD554
4,7 15×
SENCOR SBG 2070SS
Elektromos grill - 1000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db összesen 23 × 14,5 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és csepptálca, tömege: 1,65 kg
13 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG913
4,9 331×
Tefal GC714834 OptiGrill+ és tartozékok
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 6 ételkészítési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezési érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 600 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető lecsöpögtető tálca, a lapok és a tálca mosogatógépben moshatók, tartozékok sós és édes finomságokhoz, 15 év javíthatósági garancia
80 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR009
4,5 23×
KOLIMAX Rozsdamentes acél grillnyárs készlet 30 cm, 6 db
Grill nyárs - lapos, grillezéshez, sütőben használható, teljes hossz 30 cm, tű anyaga rozsdamentes acél, markolat anyaga rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, 6 tű a csomag része
3 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KOLGJ210
Ariete Party Time Hamburger Maker 205/01 - kék - Elektromos grill
Típusok
Ariete Party Time Hamburger Maker 205/01 - kék
Elektromos grill - 1200 W teljesítmény, grillező anyaga: műanyag, 2 db teflon, összesen 28 × 21 cm széles grillfelület, 1,5 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, csúszásgátló lábak és állapotjelzés, tömege: 2 kg
Leárazás -10 %
18 990 Ft 21 290 Ft
Raktáron
Termékkód: ARIEG324
4,9 211×
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
68 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG722
Tefal GC727810 Optigrill+ XL Black - Kontakt grill
Típusok
5,0
Tefal GC727810 Optigrill+ XL Black
Kontakt grill - 2 000 W teljesítmény, 9 grillező program, XL grill (6-8 személy számára), működésjelző fény, automatikus grillezés érzékelő, állítható hőmérsékleti szint, öntött alumínium lemezek, 800cm2 grillező terület tapadásmentes felülettel, lemezek mérete 40x20cm, levehető lecsöpögtető tálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, fekete színkivitel, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -27 %
63 990 Ft 88 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFLkng32
Tefal GC784D30 OptiGrill 4 az 1-ben XL tepsivel - Kontakt grill
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,8 15×
Tefal GC784D30 OptiGrill 4 az 1-ben XL tepsivel
Kontakt grill - 4in1 (elektromos grill, barbecue, sütő, segítség egy komplett menü elkészítéséhez), teljesítmény 2 200 W, 2 grill program, XL grill (6-tól akár 8 főig), grillezési állapotjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800cm2 grillező terület tapadásmentes felülettel, kivehető zsiradékgyűjtő tálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, sütőtepsit tartalmaz, szakácskönyv, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -18 %
119 990 Ft 147 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFLkng46
4,3
Guzzanti GZ 342
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: alumínium, 1 db alumínium, összesen 50 × 25 cm széles grillfelület, 1,8 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, lehajtható felület, hőszabályzás, hőbiztosíték és kivehető rács, tömege: 4,3 kg
27 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZEG273
5,0
SENCOR SBG 108BK
Elektromos grill - 2300 W teljesítmény, grillező anyaga: alumínium, 2 db összesen 31 × 47 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: hőszabályzás, tömege: 3,1 kg
19 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG341
4,7 171×
SENCOR SBG 106BK
Elektromos grill - 2300 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db összesen 47 × 31 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 3,1 kg
17 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1110d
4,8 14×
SAGE SGR700BSS
Kontakt grill - 1800 W teljesítmény, 1 db, kerámia, összesen 750 cm2 grillfelület, grill anyaga: fém, lehajtható felület, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 8,32 kg
Szuper ár
71 400 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SAGEG466

Elektromos grillek

TefalStílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett...
A német WMF cég egyedülálló promóciója lehetőséget kínál arra, hogy olyan termékeket szerezz be, amelyek kellemesebbé teszik a konyhában töltött időt. A kiváló minőségű anyagfelhasználásnak és a kifinomult dizájnnak köszönhetően bármilyen konyhában megtalálják a...
A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!
marinírozGrillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt...
A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási berendezések közé tartozik. Új grill vásárlásán gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, melyik grillsütő modellt válaszd? Segítünk meghatározni, hogy melyik grillsütő...
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...
További cikkek Összes cikk

Elektromos grillek

A Elektromos grillek kategóriában összesen 225 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos grillek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ