Elektromos grill

Szeretnél grillezett finomságokat élvezni, de nem szereted, ha a füst csípi a szemedet és tüzelőanyag vásárlásával sem akarsz bajlódni? Akkor az elektromos grillsütő az ideális választás, amellyel erkélyen vagy akár házon belül is grillezhetsz. Milyen elektromos grill modellek találhatók a piacon? Melyik használható a konyhában akár szendvicsek készítésére is, és melyik alkalmas inkább kerti grillezésre?

Tovább

Elektromos grillező - A legfontosabb jellemzők

Az elektromos grillező tökéletes társ mindazok számára, akik imádnak grillezni, de nem akarják túlbonyolítani a folyamatot. Az elektromos grill szinte teljesen füstmentes, és gyorsan használatra kész - csak dugd be a konnektorba, várd meg, míg felmelegedik a kívánt hőmérsékletre, és máris kezdődhet a grillezés. Más grilltípusokkal ellentétben nem szükséges tüzelőanyagot vásárolni a működtetésükhöz.

 • Az elektromos grill szinte egyáltalán nem termelnek füstöt
 • Zárt helyiségekben is használhatók
 • Az elektromos grillsütők Gyorsan felmelegednek és karbantartásuk egyszerű
 • Kisebb helyiségek számára is alkalmas méretűek
 • Könnyen tárolhatók és könnyen kezelhetők
 • A villanyos grill használatukhoz nincs szükség faszénre vagy brikettre
 • Áram nélkül nem használhatók
 • Az elektromos grillezők nem nyújtják a faszénen sült ételek jellegzetes füstös aromáját

Elektromos grillsütő - Válassz aszerint, hogy mire fogod használni

Elektromos grillsütő választásakor legyen az első szempont, hogy mire és hogyan fogod használni. Különösen azt vedd figyelembe, hogy milyen típusú ételeket és milyen mennyiségben fogsz készíteni. Melyik elektromos grillsütő alkalmas szendvicsek elkészítéséhez, és melyik nagyobb grillpartikhoz?

A kontakt elektromos grillező tökéletes hús, zöldségek és szendvicsek készítéséhez

A kontakt elektromos grillező két grillfelülettel rendelkezik, így gyorsabb, kétoldalas grillezést tesz lehetővé. A steakek, zöldségek és halak sütése mellett a kontakt elektromos grill alkalmas pirítós vagy panini szendvicsek készítésére is, így különösen konyhai grillsütőként használható.

A 180°-ban nyitható kontakt elektromos grill egyoldalú grillezésre is használható és nagyobb grillfelületet kínál.

Asztali elektromos grill az egész családnak

Az asztali elektromos grill jellemzője a méretes grillezőfelület - így egyszerre nagy mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé. Könnyen moshatók és hordozhatók. Egyes asztali elektromos grill modellek különálló vagy kombinált grillezőfelületet is kínálnak.

i

A Raclette elektromos grillek ideálisak az ínyenceknek

A Raclette elektromos grillek kétszintes grillezőfelületet kínálnak - a felső szinten húst vagy zöldségeket grillezhetsz, míg az alsó szintre serpenyők helyezhetők sajt vagy más ételek grillezésére.

Függőleges elektromos grillsütő – tökéletes csirkéhez és gyroshoz

A függőleges elektromos grillező, vagy néha elektromos csirke grillező, leginkább otthonra és kisebb létesítményekbe alkalmas, és ideális csirke vagy gyros grillezéséhez. Egy nagyobb nyársat kínálnak egy nagy darab hús elkészítéséhez, vagy több kisebb nyársat különféle nyársételek elkészítéséhez.

Elektromos kerti grillező az erkélyre vagy teraszra

Az elektromos kerti grillsütő általában fedővel van felszerelve, amely felgyorsítja a grillezési folyamatot és megakadályozza a villany grill lehűlését szeles időben. Az elektromos kerti grillező nagyszerű városi grillezéshez.

Az elektromos kerti grillekre jellemző az állványos megoldás, amely gyakran leszerelhető, így a grillt asztalra is helyezheted.

Kontakt elektromos grill
Kontakt elektromos grillsütő

Asztali elektromos grill
Asztali elektromos grillsütő

Függőleges elektromos grill csirkéhez vagy gyroshoz
Függőleges elektromos grillsütő

Elektromos kerti grill fedéllel
Elektromos kerti grill

A nagyobb teljesítményű elektromos grill gyorsabb sütést és ízletesebb ételeket garantál

Az elektromos grill kiválasztásakor vedd figyelembe a grill teljesítményét is, mely általában 1 000 és 2 400 W között mozog. A nagyobb teljesítményű elektromos grillsütő általában gyorsabban felmelegszik a kívánt hőmérsékletre, így az étel gyorsabban megsül, és nem kell túl sokáig várni az elkészültére. Még egy kisebb elektromos grill esetében is fontos a megfelelő teljesítmény.

Elektromos grillsütő - A grillezőfelület anyaga szintén fontos

Az elektromos grill esetében is fontos, hogy a grillezőfelület anyaga jó minőségű legyen. Mindegyik anyag egyedi - adott típusú grillezéshez alkalmas, és saját előnyei vannak a többi típussal szemben.

 1. Öntöttvas elktromos grill - Egyenletesen osztja el a hőt, és nagyon gyorsan felmelegszik. Ideális steakek, hamburgerek vagy szalonna sütéséhez. További előnye a kiváló hőtartás a grillezés egész időtartama során.
 2. Természetes kő grillezőfelület - Előnye, hogy lehetővé teszi ízletes ételek egészséges elkészítését extra olaj vagy zsír használata nélkül. A grillezőköves elektromos grillező egy kicsit lassabban melegszik fel, viszont sokáig megtartja a hőt.
 3. Terakotta grillezőfelület - Terrakotta agyagból készül, tehát szintén teljesen természetes. Elég csak nagyon kevés olajat csepegtetni rá, s máris kezdheted a grillezést. Az ételt a terrakotta tartósságának köszönhetően közvetlenül a grillezőfelületen szeletelheted. A terrakotta elektromos grill nagyon könnyen tisztítható.
 4. Kerámia grillezőfelület - Ételek széles skálájának elkészítéséhez alkalmas. Nemcsak halat vagy zöldségeket grillezhetsz rajta, hanem akár palacsintát vagy tükörtojást is süthetsz a felületén. A tapadásmentes felület lehetővé teszi a zsiradék nélküli grillezést, és a karbantartása is nagyon egyszerű.

Az ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez használj megfelelő grill eszközöket, mint például grillező kesztűk, fogók, villák, és grillező szettek, melyekben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

A grillezőfelület kialakításának szerepe elektromos grill esetében

Az elektromos grillek grillfelülete különböző kialakítású lehet. Mindegyik típus egy kicsit más típusú grillezésre alkalmas, ezért körültekintően válassz.

 • Lapos felület - Alkalmas a legkülönfélébb ételek - hal, tojás, zöldségek vagy palacsinta - elkészítésére.
 • Bordázott felület - Leginkább a steak elektromos grillekre jellemző. Alkalmas hús vagy hal grillezésére.
 • Kombinált felület - Egyszerre többféle étel elkészítésére is alkalmas, például steak vagy tükörtojás.
 • Öntöttvas rács - Jellegzetes rácsformát alakít ki az ételeken, s bármilyen hús elkészítésére alkalmas.

i

És a tisztítás? Elektromos grillsütőnél gyerekjáték

Ha végeztél a grillezéssel, csak annyit kell tenned, hogy letörlöd az ételmaradékot, eltávolítod a grillezőfelületet (ha olyan típusú a grilled), és vízzel megtisztítod, vagy mosogatógépbe helyezed és arra bízod a tisztítást. Az elektromos grillsütő csepptálcáját is meg kell tisztítani, amely általában szintén eltávolítható.

Az elektromos grill számos hasznos funkciót és tulajdonságot kínál

Egy elektromos grillsütő már önmagában is nagyon hasznos eszköz, de ha a következő funkciókkal is rendelkezik, akkor igazi grillmesterré válhatsz.

 • Tapadásmentes felület - Segíségével olaj nélkül grillezhetsz, így egészségesebb ételeket készíthetsz, ugyanakkor a grillezőfelület tisztítása is könnyebb.
 • Termosztát - Az elektromos grill hőmérsékletének fokozatos vagy folyamatos szabályozására szolgál. Gyakran a drágább modelleken található meg.
 • Jelzőfények - Nemcsak azt jelzik, hogy az elektromos grillsütő be van kapcsolva és működik, hanem azt is, hogy a kiválasztott hőmérsékletet elérte.
 • Csepptálca - Összegyűjti a lecsöpögő zsírt, így az nem folyik rá a spirálra, és nem teszi tönkre a készüléket.
 • Szétszedhető konstrukció - Megkönnyíti a villany grill tisztítását. Így az egyes részeket elmoshatod vízzel, vagy beteheted őket a mosogatógépbe.
 • Tárolófelület - A grillezett ételek tárolására szolgál, így azok tovább maradnak melegek.
 • Időzítő - Figyelmeztet a grillezési idő lejártára, így a húst mindkét oldalán azonos ideig tudod sütni.
 • Hosszú kábel - Erre biztosan szükséged lesz, mivel megkönnyíti az elektromos grill elhelyezését, így nem kell mindenképp a konnektorhoz legközelebb elhelyezned.
 • Kijelző - A kijelzőn nyomon követheted a grillezéssel kapcsolatos összes folyamatot, nevezetesen a hátralévő időt vagy a grillfelület hőmérsékletét.

Elektromos grillsütő - További segítség

Ha még továbbra is habozol és nem vagy benne biztos, hogy melyik elektromos grill a megfelelő számodra, akkor hasznosnak fogod találni Hogy válasszunk elektromos grillsütőt című cikkünket, amelyben minden információt megtalálsz, amelyre szükséged lehet a választáshoz.

Elektromos grillező ár

Az elektromos grillezők ára rendkívül változatos, és típustól, minőségtől és a kínált extra funkcióktól függően változik. Szinte mindegyik villany grill típus kínál akár már 15-20 ezer forinttól elérhető modelleket. Ezek a legolcsóbb modellek általában kompaktak, s ha erre van szükséged, akkor nyert ügyed van. Viszont ne feledd, hogy minél kisebb a grillezőfelület mérete, annál kevesebb ételt tudsz egyidőben elkészíteni. Ugyanakkor rengeteg kontakt elektromos grill található ebben az árkategóriában, amelyekkel fedeles kialakításuknak köszönhetően kétoldalas grillezésre is lehetőség van.

Ha a legjobb ár-érték arányt szeretnéd megtalálni, akkor érdemesebb a 30-100 ezer forint közötti árkategóriából választanod. A kínálat is itt a legszélesebb. A 100 ezer forint feletti modellek az elektromos grillezés legnagyobb szerelmeseinek ajánlottak, s extra funkciók sokaságát kínálják.

Ha az a gyanúd, hogy talán mégsem az elektromos grill a legideálisabb számodra, akkor érdekesnek fogod találni Milyen grillsütőt vegyek? című cikkünket, amelyben bemutatjuk a grillek minden fajtáját és tanácsot adunk a választáshoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal Optigrill+ XL GC722D34 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 9 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 40 cm × 20 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 5,96 kg, tápkábel hossza: 0,8 m, fedő, hőmérő, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács és tapadásmentes felület
63 990 Ft

2.
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 600 cm2 grillfelület, 2 grillezőfelület, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület, csúszásgátló lábak és állapotjelzés, grillezőfelület anyaga: tapadásmentes, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 4,13 kg
26 990 Ft

3.
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Olajsütő - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű
66 290 Ft

Még több
204 termék
Classic Kategória
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 600 cm2 grillfelület, 2 grillezőfelület, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület, csúszásgátló lábak és állapotjelzés, grillezőfelület anyaga: tapadásmentes, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 4,13 kg

26 990 Ft áfa nélkül 21 250 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV1007d
Arany középút
Tefal Optigrill+ XL GC722D34
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 9 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 40 cm × 20 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 5,96 kg, tápkábel hossza: 0,8 m, fedő, hőmérő, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács és tapadásmentes felület

63 990 Ft áfa nélkül 50 390 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFGR002
Premium Kategória
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL - Elektromos grill
Típusok
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2200 W teljesítmény, 16 program, grillsütő anyaga: acél, grillfelület anyaga: alumínium, grillfelület szélessége: 40 cm × 20 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 5,2 kg, tápkábel hossza: 0,8 m, hőmérő, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület és időzítő

103 990 Ft áfa nélkül 81 880 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG080
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill
Olajsütő - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű

66 290 Ft áfa nélkül 52 200 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFFR645
Tefal GC722834 Optigrill + XL Black
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 9 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: alumínium, grillfelület szélessége: 40 cm × 20 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 5,45 kg, tápkábel hossza: 0,8 m, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület, állapotjelzés és kiolvasztás funkció

66 290 Ft áfa nélkül 52 200 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG293
Tefal GC706D34 Optigrill+ Initial
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 6 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: öntöttvas, grillfelület szélessége: 30 cm × 20 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 5 kg, tápkábel hossza: 0,8 m, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács és tapadásmentes felület

44 890 Ft áfa nélkül 35 350 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG945
De'Longhi CGH1020D
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 3 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 37 cm × 23 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 6,9 kg, tápkábel hossza: 0,9 m, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület és időzítő

61 770 Ft áfa nélkül 48 630 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLGR002
Tefal GC750D30 Optigrill Elite - Elektromos grill
Típusok
Tefal GC750D30 Optigrill Elite
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 12 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: alumínium, grillfelület szélessége: 30 cm × 20 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 5,2 kg, tápkábel hossza: 0,6 m, hőmérő, lehajtható felület, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület és csepegtető felület

111 190 Ft áfa nélkül 87 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG053
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE - Elektromos grill
Típusok
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 6 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 30 cm × 20 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 4,65 kg, tápkábel hossza: 0,8 m, hőmérő, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács és tapadásmentes felület

50 990 Ft áfa nélkül 40 150 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFGR003
CLATRONIC DVG 3686
Elektromos grill - függőleges, 1400 W teljesítmény, 1 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: króm, grillfelületek száma: 1, tömege: 7,2 kg, csepptálca, hőmérséklet szabályozás és tapadásmentes felület

26 290 Ft áfa nélkül 20 700 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CLAII365
Rohnson R-2300 4Seasons
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 754 cm2 grillfelület, 2 grillezőfelület, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, hőbiztosíték, kivehető rács, tapadásmentes felület, időzítő, állapotjelzés, kijelző és fogantyú zár, grillezőfelület anyaga: alumínium, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 5,3 kg

32 990 Ft áfa nélkül 25 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKG059
SENCOR SBG 106BK
Elektromos grill - asztali és hordozható, 2300 W teljesítmény, grillsütő anyaga: fém, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 47 cm × 31 cm, grillfelületek száma: 1, tömege: 3,1 kg, tápkábel hossza: 1 m, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, hőbiztosíték és tapadásmentes felület

16 290 Ft áfa nélkül 12 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV1110d
ECG KG 100
Elektromos grill - kontakt, asztali és bbq, 2000 W teljesítmény, 3 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 29 cm × 23 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 2,3 kg, tápkábel hossza: 0,7 m, csepptálca, hőmérséklet szabályozás és tapadásmentes felület

12 990 Ft áfa nélkül 10 230 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ECGEG981
CLATRONIC MG 3519
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 700 W teljesítmény, 1 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: öntöttvas, grillfelület szélessége: 23 cm × 14,5 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 1,3 kg, tapadásmentes felület és állapotjelzés

8 690 Ft áfa nélkül 6 840 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV1121l
InnovaGoods grill szőnyeg 2 db 40 x 33 cm
- 2 szőnyeget tartalmaz, mindenféle ételhez használható, húsból, halból, zöldségből a tojásig, az étel lágy, hámozatlan, lédús és ízletes marad, az alátét a grillrácsra tehető, így az étel nem esik le, mindenféle étel után könnyen tisztítható, kézzel mosható meleg szappanos vízzel, könnyű tárolás - csak hajtsa össze vagy tekerje fel, minden méretre és formára illeszthető, grillezhető, hőálló, 260 °C-ig hőálló, 40 x 33 cm PTFE-bevonatú üvegszálas szövet

2 890 Ft áfa nélkül 2 280 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: INGGS116
Klarstein Chateaubriand Nuovo
Elektromos grill - asztali és raclette, 1200 W teljesítmény, 1 program, grillsütő anyaga: fém, grillfelület anyaga: fém, grillfelület szélessége: 48 cm × 22,5 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 3,5 kg, tápkábel hossza: 1,2 m, sütő tartozékok, hőmérséklet szabályozás, hőbiztosíték és tapadásmentes felület

35 830 Ft áfa nélkül 28 210 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAEG995
De'Longhi CGH1030D
Elektromos grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítmény, 7 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 37 cm × 23 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 9,14 kg, tápkábel hossza: 0,9 m, fedő, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület és időzítő

110 290 Ft áfa nélkül 86 840 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLGR003
Klarstein Buffalo ezüst/fekete
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 726 cm2 grillfelület, 2 grillezőfelület, csepptálca, hőmérséklet szabályozás és tapadásmentes felület, grillezőfelület anyaga: kerámia, grill anyaga: acél, tömege: 3,6 kg

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKG590
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL
Elektromos grill - kontakt, asztali, bbq és hordozható, 2400 W teljesítmény, 4 program, grillsütő anyaga: rozsdamentes acél, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 39 cm × 21,5 cm, grillfelületek száma: 2, tömege: 5,6 kg, tápkábel hossza: 1,1 m, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület, időzítő és csúszásgátló lábak

43 290 Ft áfa nélkül 34 090 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFPRD554
TRISTAR PD-8772
Elektromos grill - kerti, asztali és hordozható, 1400 W teljesítmény, 1 program, grillsütő anyaga: műanyag, grillfelület anyaga: alumínium, grillfelület szélessége: 47 cm × 23 cm, grillfelületek száma: 1, tömege: 3,6 kg, tápkábel hossza: 2 m, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, hőbiztosíték és tapadásmentes felület

23 090 Ft áfa nélkül 18 180 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIEG325
Klarstein Prime-Rib
Elektromos grill - asztali, füstmentes és raclette, 1500 W teljesítmény, 1 program, grillsütő anyaga: acél, grillfelület anyaga: grillezőkő, grillfelület szélessége: 52 cm × 24,5 cm, grillfelületek száma: 1, tömege: 4 kg, tápkábel hossza: 1 m, sütő tartozékok, hőmérséklet szabályozás, hőbiztosíték és tapadásmentes felület

58 790 Ft áfa nélkül 46 290 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 4 db
Termékkód: KLAEG803
SAGE BGR200
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 grillezőfelület, fedő, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, tapadásmentes felület és állapotjelzés, grillezőfelület anyaga: tapadásmentes, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 6,57 kg

38 790 Ft áfa nélkül 30 540 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAGBG200
ROHNSON R-2320 elektromos grill
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 667 cm2 grillfelület, 2 grillezőfelület, csepptálca, hőmérséklet szabályozás és tapadásmentes felület, grillezőfelület anyaga: tapadásmentes, grill anyaga: fém, tömege: 3,25 kg

15 290 Ft áfa nélkül 12 040 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHEG202
Guzzanti GZ 345
Elektromos grill - kerti, asztali, bbq és álló, 2400 W teljesítmény, 1 program, grillsütő anyaga: fém, grillfelület anyaga: tapadásmentes, grillfelület szélessége: 46,5 cm × 33,8 cm, grillfelületek száma: 1, tömege: 10,5 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, fedő, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, kivehető rács és tapadásmentes felület

41 790 Ft áfa nélkül 32 910 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZEG443

Elektromos grill

KontaktgrillMilyen grillsütőt vegyek? A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási...
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy...
A karácsony a béke, a pihenés és a finom ételek ünnepe. Tippeket adunk nagyszerű hagyományos gluténmentes...
értékelésTefal GC750D30 Optigrill Elite kontakt grillsütő (ÁTTEKINTÉS) Hogyan teljesített a Tefal GC750D30 Optigrill Elite elektromos kontakt grill az otthoni tesztelésen?...
További cikkek

Elektromos grill

A Elektromos grill kategóriában összesen 204 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos grill Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos grill A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos grill A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos grill vélemények

Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

Felbontott, újszerű és használt termékek

Ajándékutalványok minden alkalomra


27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ