Kontakt grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Grill típusa
Kontakt
(56)
Kerti
(1)
Asztali
(48)
Füstmentes
(2)
3 az 1-ben
(4)
Grillezőfelület anyaga
Tapadásmentes
(44)
Alumínium
(13)
Kerámia
(6)
Teflon
(6)
Fém
(1)
Karbonréteg
(1)
Grillfelület átmérője
27,1 cm
39,8 cm
-
Grillfelület szélessége
23 cm
40 cm
-
Grillfelület mélysége
13 cm
31 cm
-
Grill magassága
8 cm
47,1 cm
-
Grill szélessége
13 cm
45,8 cm
-
Grill mélysége
11 cm
56 cm
-
Tejlesítmény
750 W
2400 W
-
Grillfelületek száma
1
(5)
2
(49)

A kontakt grill egész évben hűséges segítőd lehet a saját konyhád kényelmében. Egyszerre mindkét oldalon grillezi az ételeket, ezért elkészítésük gyorsabb, ráadásul nem kell időt töltened a forgatásukkal. A kontakt grill vagy más néven kompakt grill segítségével bármit elkészíthetsz, a húsoktól kezdve egészen a jól ismert panini szendvicsekig. Miben különböznek az egyes kontakt grillsütő modellek, és milyen paramétereket kell figyelembe venni választáskor?

Tovább

Hús, pirítós, panini? A kontakt grill mindent elkészít

A kontakt grill, más néven panini grill vagy panini sütő, nemcsak kompakt, hanem füstmentes is, így ideális beltéri grillezéshez. Az ételeket egyszerre mindkét oldalán grillezi, ami gyorsabb módszer, mint a nyitott grillsütők esetében. A kompakt grillsütő segítségével a steak, hal, zöldség, vagy akár sült pirítós, panini és egyéb ételek elkészítése is igazán gyors és egyszerű.

i

Használható a kontakt grillt kültéri elektromos grillsütőként?

A kontakt grill csak kedvező időjárás esetén használható kültéri elektromos grillként. Grillezhetsz vele a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is, de áram nélkül nem működik.

A 3in1 kontakt grillsütő alkalmas grillezésre, sütésre és pirításra

A 3 az 1-ben kontakt grill a három sütési programnak köszönhetően ételek széles skálájának elkészítéséhez használható.

 • A grillezés az elsődleges funkciójuk. Az ételeket mindkét oldalról fedő alatt grillezik, amely gyors sütési módszer.
 • A pirítás és paninik elkészítése 3in1 grillsütővel gyerekjáték, tehát panini sütő funkciót is betölt.
 • Az egyoldalas sütés is lehetséges a széthajtható kialakításnak köszönhetően, amely egyúttal nagyobb felületet is biztosít a grillezéshez.

i

A lávaköves elektromos grill teljesen zsírmentes grillezést tesz lehetővé

A lávaköves elektromos grill természetes lávakővel van felszerelve, amelyre nem ragadnak rá az ételek. Ez lehetővé teszi a teljesen zsír nélküli ételkészítést. Ezek a modellek azonban nyitottak és az asztali grillek között találod őket.

A kontakt grillsütők sokféle formát ölthetnek - vedd figyelembe a dizájnt

A kontakt grillsütők többféle formát ölthetnek. Miben különböznek egymástól az egyes konstrukciók?

 1. A V típusú megoldás az olcsóbb modelleknél gyakori. A felső sütőlemez egy csuklóval illeszkedik az alsó grillezőfelülethez, nem teszi lehetővé a magasság beállítását, és nem hajtható vízszintesen az ételre. Ez egyenetlen sütéshez vezethet.
 2. A szabadonálló felső sütőlemez vízszintesen is az ételre hajtható, és lehetővé teszi a magasság beállítását a különböző vastagságú húsokhoz. Ez a megoldás teljesen kinyitható konstrukciót eredményez, amely nagyobb felületet biztosít az ételek elkészítéséhez.

Panini sütő kontakt grill
V alakú kialakítás

Kontakt grill profi
Szabadonálló felső sütőlemez

i

A felső lemez állítható magassága lehetővé teszi, hogy a kontakt grillsütőt hagyományos sütőként használd. A magas hőmérséklet könnyen megsüti az ételt anélkül, hogy a sütőlemez közvetlenül hozzáérne az ételhez.

A Tefal Optigrill kontakt grillsütő automatikusan biztosítja a kiváló eredményt

A Tefal Optigrill képes teljesen automatikusan elkészíteni az ételt. A készülék érzékeli a hús vastagságát és az adagok számát, és ennek megfelelően állítja be a grillezési hőmérsékletet és az időt. Különböző modellsorozatokban kapható.

 • 6 automatikus programot és egy manuális üzemmódot kínál a zöldségek grillezéséhez.
 • Kijelzője mutatja a sütés különböző fázisait, és hangjelzést is ad.
 • Könnyen karbantartható a kivehető grillező lemezeknek köszönhetően.

A Tefal Optigrill kontaktgrill minden egyes programját más-más típusú ételhez tervezték. Készíthetsz hamburgert, szárnyas húsokat, szendvicseket, paninit, kolbászt, marhaszeletet, halat és egyéb tengeri ételeket.

Elektromos kontakt grillsütő - A grillezőfelület anyaga

A grillezőfelület anyaga nagyon fontos az elektromos kontakt grillsütő esetében is. A leggyakoribb anyagok az öntöttvas vagy a teflon, de a kerámialapos kontakt grill is gyakori. A grillezőfelületnek tapadásmentes bevonattal is rendelkeznie kell, különben minden használat után tisztítani kell őket. Fontos, hogy a felület ellenálló legyen a magas hőmérsékletekkel szemben is.

A grillezőfelület nem karcolódhat könnyen, különben az ételek oda fognak ragadni minden grillezés alkalmával. A karcolódás megelőzése érdekében fontos a megfelelő grill eszközök használata.

A kontakt grillek grillezőlapjának felülete

A kontakt grillek felülete többféle típusú lehet:

 • A sima felület kisebb méretű húsok, tojás, palacsinta vagy lapcsánka elkészítésére alkalmas.
 • A bordázott felület jól átsüti az ételt, és a barázdák segítségével elvezeti a felesleges zsírt és szaftot.

i

A cserélhető grillező lemezekkel rendelkező kontakt grill használata sokoldalú

A cserélhető grillező lemezekkel rendelkező kontakt grill többféle felület kombinációját kínálja, megkönnyítve ezzel a különböző típusú ételek elkészítését. Használhatod panini, húsok és édes palacsinták elkészítésére. A kivehető lemezek karbantartása is egyszerű, csak mosd le őket vízzel vagy mosogatógépben.

A méret számít - mini kontakt grillsütő és nagyobb modellek

Kontakt grillsütő választásakor figyelj a méretekre is. Ha gyakran grillezel több személy számára, válassz nagyobb készüléket. Ha azonban kevés a hely, vagy általában kisebb mennyiséget szoktál grillezni, egy mini kompakt grill is megteszi. A kisebb kontakt grillsütők grillezőfelülete körülbelül 20 × 15 cm, míg a nagyobbaké körülbelül 50 × 30 cm.

Ne feledkezz meg a tápkábel hosszáról sem. A konyhapultra állandó jelleggel helyezett kompakt grill esetében egy rövidebb kábel is elegendő. Ha azonban nem egy fix helyen fogod használni, válassz hosszabbat.

7 tartozék, hogy átlagos konyhai társból profi kontakt grill legyen

Egyetlen professzionális kontakt grillből nem hiányozhatnak a következő kiegészítő funkciók és felszerelések:

 1. A tapadásmentes felület lehetővé teszi, hogy olaj nélkül is grillezz, és használat után könnyen tisztítható.
 2. A kivehető zsírtálca összegyűjti a grillezés során az ételből felszabaduló zsírokat és szaftokat.
 3. Az időzítő segítségével biztonságosabb a kontakt grill használata, mert automatikusan leállítja a a grill működését az előre beállított idő után. Így a kontakt grill sütési idő beállítása igazán gyerekjáték és nem kell aggódnod, hogy elfeledkezel az ételről.
 4. A fény- és hangjelzés jelzi, hogy az előmelegítés véget ért és az étel behelyezhető.
 5. A különböző programok beállítási lehetőségei megkönnyítik a kontakt grillsütő használatát.
 6. A digitális kijelző jelzi a sütési időt vagy az aktuális grillezési hőmérsékletet.
 7. A csúszásmentes lábak megkönnyítik a grill kezelését és biztosítják, hogy a kontakt grill használata biztonságos legyen.

Kontakt grillsütők - A hőmérséklet szabályozása

A különböző ételek különböző sütési hőmérsékletet igényelnek. Erről a termosztát gondoskodik, amely megkönnyíti a kívánt hőmérséklet beállítását. A jobb minőségű kontakt grillsütők hatékony hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek, amely általában 3-4 különböző fokozatra állítható, vagy lehetővé teszi a hőmérséklet folyamatos szabályozását. A legolcsóbb modellekben azonban egyáltalán nem találsz termosztátot.

Bizonyos kontakt grillek függőleges helyzetben is tárolhatók, amellyel helyet takarítasz meg amikor a grill nincs használatban.

Szendvicskészítő vs. kontakt grill - mi a különbség?

Ránézésre a szendvicskészítő hasonló készülék. A kontakt grillek azonban változatosabb kialakításúak, és általában nagyobb teljesítményűek, ami szükséges a húsok és egyéb, több energiát és hosszabb sütési időt igénylő ételek elkészítéséhez. Ha alacsonyabb teljesítményű készülékkel is beéred, és csak különféle szendvicsek és gofri sütésére kívánod használni a készüléket, nézd meg a szendvicssütők kategóriában található modelleket.

Kontakt grillsütő - Milyen ételeket készíthetsz velük?

Kíváncsi vagy, milyen ételeket lehet készíteni kontakt grillsütő segítségével? Grillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése című cikkünkben tippeket és recepteket kínálunk a grill pácok és grill fűszerkeverékek elkészítéséhez, tanácsot adunk a minőségi grill hús kiválasztásához, és megvitatjuk a grillezés minden egyes lépését.

i

Faszenes és gázgrillek

A faszenes grilleket az eredeti, hagyományos hangulat kedvelői imádják. A grillezés azonban körülményesebb velük, és ugyanez vonatkozik a tisztításukra és karbantartásukra is. Ezzel szemben gázgrill használatakor nem keletkezik hamu vagy füst.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
De'Longhi CGH1030D Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 851 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 9,14 kg
103 990 Ft

2.
De'Longhi CGH 910 Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 1500 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 841 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 4,9 kg
34 190 Ft

3.
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 800 cm2 grillfelület, grill anyaga: acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,2 kg
129 990 Ft

Még több
56 termék
Classic Kategória
4,8 205×
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 600 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia

Szuper ár
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV1007d
Arany középút
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE - Kontakt grill
Típusok
4,9 194×
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 600 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 4,65 kg

69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFGR003
Premium Kategória
4,9 33×
De'Longhi CGH1030D
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 851 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 9,14 kg

103 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLGR003
Tefal Optigrill+ XL GC722D34 - Kontakt grill
Típusok
4,9 107×
Tefal Optigrill+ XL GC722D34
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezés érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca tisztítható mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia

82 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFGR002
Tefal OptiGrill+ GC714834 sütő tartozékokkal - Kontakt grill
Típusok
4,9 194×
Tefal OptiGrill+ GC714834 sütő tartozékokkal
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 600 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 6,2 kg

81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFGR009
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL - Kontakt grill
Típusok
4,8 55×
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 800 cm2 grillfelület, grill anyaga: acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,2 kg

129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG080
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black - Kontakt grill
Típusok
4,9 107×
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 800 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, kiolvasztás funkció, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 5,45 kg

84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG293
Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12 - Kontakt grill
Típusok
4,9 84×
Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 600 cm2-es tapadásmentes sütőfelület, eltávolítható grillező lapok, 4 állású termosztát, turbó mód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható csepptálca, a sütőlap és a csepptálca moshatók a mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia

49 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFGR004
Tefal GC750830 Optigrill Elite - Kontakt grill Típusok
4,8 55×
Tefal GC750830 Optigrill Elite
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 600 cm2 grillfelület, grill anyaga: műanyag, időzítő, tapadásmentes felület, tárolóedény, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,2 kg

96 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TEFEG763
4,7 104×
Tefal GC205012 Minute Gril
Kontakt grill - 1600 W teljesítmény, 3 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db tapadásmentes, összesen 33,3 × 21,3 cm széles grillfelület, 1,1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 4,25 kg, 15 év javíthatósági garancia

35 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: EAV1009d
5,0
SAGE BGR820
Kontakt grill - 2400 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 884 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, időzítő, kijelző, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 8,76 kg

Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SAGBG820
De'Longhi CGH 910
Kontakt grill - 1500 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 841 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 4,9 kg

34 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELCT215
4,7
SAGE BGR840 SMART
Kontakt grill - 2400 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 884 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kijelző, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, állapotjelzés, hőmérő és kivehető rács, tömege: 9,1 kg

133 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SAGBG840
Livington FlipSwitch
Elektromos grill - 800 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: műanyag, 2 db kerámia, 0,7 m hosszú tápkábel, jellemzői: kivehető rács, tömege: 2,2 kg

19 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: LIVRG859
4,9 12×
Tefal XA725870 Baking accessory for Optigrill+/Elite
Sütőtál - kompatibilis az Optigrill+ /Elite készülékkel, 4 választható hőmérséklet manuális üzemmódban, 2-4 fő számára, kapacitás 1,6 l, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható

23 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFPR771
4,4
Rohnson R-2112
Kontakt grill - 1600 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 476 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 1,9 kg

16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHEG356
4,3
Concept GE2010
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 667 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőbiztosíték és kivehető rács, tömege: 4,9 kg

43 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONEG957
4,3
SENCOR SBG 6031SS Automatic XL
Kontakt grill - 2100 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 775 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kijelző, csepptálca, csepegtető felület, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és tárolóhely, tömege: 4,7 kg

47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENGK452
SENCOR SBG 2070SS
Elektromos grill - 1000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db tapadásmentes, összesen 23 × 14,5 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: csepptálca, tömege: 1,65 kg

17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENEG913
4,6
ETA Livero 4155 90000
Elektromos grill - 1600 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 2 db tapadásmentes, összesen 33,5 × 22,5 cm széles grillfelület, 1,1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőbiztosíték és kivehető rács, tömege: 3,46 kg

27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV104i
SENCOR SBG 4010SS
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db tapadásmentes, összesen 29 × 23,3 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: időzítő, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 4,95 kg

45 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SENEG951
SENCOR SBG 3710SS
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 3 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db tapadásmentes, összesen 29,8 × 26,8 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: csepptálca és hőszabályzás, tömege: 3,7 kg

35 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SENEG937
Steba FG 120
Kontakt grill - 1800 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, összesen 648 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 5,3 kg

60 090 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: STEKG597
TESCOMA PRESIDENT Kontakt grill
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, tapadásmentes, grill anyaga: acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepegtető felület és hőszabályzás, tömege: 4,4 kg

49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESKG551

Kontakt grillek

faszenes grillező5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és...
A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól,...
A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási...
KontaktgrillHogyan válasszunk kerti grillsütőt: faszenes, elektromos vagy gáz grillsütő? Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes,...
A karácsony a béke, a pihenés és a finom ételek ünnepe. Tippeket adunk nagyszerű hagyományos gluténmentes...
Hogyan teljesített a Tefal GC750D30 Optigrill Elite elektromos kontakt grill az otthoni tesztelésen? Mit...
További cikkek

Kontakt grillek

A Kontakt grillek kategóriában összesen 56 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kontakt grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kontakt grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kontakt grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kontakt grillek vélemények
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ