Shop roku Shop roku

Kontakt grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grill típusa
Kontakt
(96)
Kerti
(3)
Asztali
(73)
Füstmentes
(5)
3 az 1-ben
(7)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(1)
Alumínium
(42)
Kerámia
(3)
Teflon
(14)
Fém
(9)
Grillfelület átmérője
22 cm
50 cm
-
Grillfelület szélessége
20 cm
48 cm
-
Grillfelület mélysége
14,5 cm
52 cm
-
Grill magassága
6,4 cm
39 cm
-
Grill szélessége
13 cm
55,3 cm
-
Grill mélysége
11 cm
56 cm
-
Tejlesítmény
800 W
2500 W
-
Grillfelületek száma
1
(8)
2
(87)
Mosogatógépben mosható
Igen
(44)
Nem
(18)
Szűrés

A kontakt grill egész évben hűséges segítőd lehet a saját konyhád kényelmében. Egyszerre mindkét oldalon grillezi az ételeket, ezért elkészítésük gyorsabb, ráadásul nem kell időt töltened a forgatásukkal. A kontakt grill vagy más néven kompakt grill segítségével bármit elkészíthetsz, a húsoktól kezdve egészen a jól ismert panini szendvicsekig. Miben különböznek az egyes kontakt grillsütő modellek, és milyen paramétereket kell figyelembe venni választáskor?

Tovább

Hús, pirítós, panini? A kontakt grill mindent elkészít

A kontakt grill, más néven panini grill vagy panini sütő, nemcsak kompakt, hanem füstmentes is, így ideális beltéri grillezéshez. Az ételeket egyszerre mindkét oldalán grillezi, ami gyorsabb módszer, mint a nyitott grillsütők esetében. A kompakt grillsütő segítségével a steak, hal, zöldség, vagy akár sült pirítós, panini és egyéb ételek elkészítése is igazán gyors és egyszerű.

i

Használható a kontakt grillt kültéri elektromos grillsütőként?

A kontakt grill csak kedvező időjárás esetén használható kültéri elektromos grillként. Grillezhetsz vele a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is, de áram nélkül nem működik.

A 3in1 kontakt grillsütő alkalmas grillezésre, sütésre és pirításra

A 3 az 1-ben kontakt grill a három sütési programnak köszönhetően ételek széles skálájának elkészítéséhez használható.

  • A grillezés az elsődleges funkciójuk. Az ételeket mindkét oldalról fedő alatt grillezik, amely gyors sütési módszer.
  • A pirítás és paninik elkészítése 3in1 grillsütővel gyerekjáték, tehát panini sütő funkciót is betölt.
  • Az egyoldalas sütés is lehetséges a széthajtható kialakításnak köszönhetően, amely egyúttal nagyobb felületet is biztosít a grillezéshez.

i

A lávaköves elektromos grill teljesen zsírmentes grillezést tesz lehetővé

A lávaköves elektromos grill természetes lávakővel van felszerelve, amelyre nem ragadnak rá az ételek. Ez lehetővé teszi a teljesen zsír nélküli ételkészítést. Ezek a modellek azonban nyitottak és az asztali grillek között találod őket.

A kontakt grillsütők sokféle formát ölthetnek - vedd figyelembe a dizájnt

A kontakt grillsütők többféle formát ölthetnek. Miben különböznek egymástól az egyes konstrukciók?

  1. A V típusú megoldás az olcsóbb modelleknél gyakori. A felső sütőlemez egy csuklóval illeszkedik az alsó grillezőfelülethez, nem teszi lehetővé a magasság beállítását, és nem hajtható vízszintesen az ételre. Ez egyenetlen sütéshez vezethet.
  2. A szabadonálló felső sütőlemez vízszintesen is az ételre hajtható, és lehetővé teszi a magasság beállítását a különböző vastagságú húsokhoz. Ez a megoldás teljesen kinyitható konstrukciót eredményez, amely nagyobb felületet biztosít az ételek elkészítéséhez.

Panini sütő kontakt grill
V alakú kialakítás

Kontakt grill profi
Szabadonálló felső sütőlemez

i

A felső lemez állítható magassága lehetővé teszi, hogy a kontakt grillsütőt hagyományos sütőként használd. A magas hőmérséklet könnyen megsüti az ételt anélkül, hogy a sütőlemez közvetlenül hozzáérne az ételhez.

A Tefal Optigrill kontakt grillsütő automatikusan biztosítja a kiváló eredményt

A Tefal Optigrill képes teljesen automatikusan elkészíteni az ételt. A készülék érzékeli a hús vastagságát és az adagok számát, és ennek megfelelően állítja be a grillezési hőmérsékletet és az időt. Különböző modellsorozatokban kapható.

  • 6 automatikus programot és egy manuális üzemmódot kínál a zöldségek grillezéséhez.
  • Kijelzője mutatja a sütés különböző fázisait, és hangjelzést is ad.
  • Könnyen karbantartható a kivehető grillező lemezeknek köszönhetően.

A Tefal Optigrill kontaktgrill minden egyes programját más-más típusú ételhez tervezték. Készíthetsz hamburgert, szárnyas húsokat, szendvicseket, paninit, kolbászt, marhaszeletet, halat és egyéb tengeri ételeket.

Elektromos kontakt grillsütő - A grillezőfelület anyaga

A grillezőfelület anyaga nagyon fontos az elektromos kontakt grillsütő esetében is. A leggyakoribb anyagok az öntöttvas vagy a teflon, de a kerámialapos kontakt grill is gyakori. A grillezőfelületnek tapadásmentes bevonattal is rendelkeznie kell, különben minden használat után tisztítani kell őket. Fontos, hogy a felület ellenálló legyen a magas hőmérsékletekkel szemben is.

A grillezőfelület nem karcolódhat könnyen, különben az ételek oda fognak ragadni minden grillezés alkalmával. A karcolódás megelőzése érdekében fontos a megfelelő grill eszközök használata.

A kontakt grillek grillezőlapjának felülete

A kontakt grillek felülete többféle típusú lehet:

  • A sima felület kisebb méretű húsok, tojás, palacsinta vagy lapcsánka elkészítésére alkalmas.
  • A bordázott felület jól átsüti az ételt, és a barázdák segítségével elvezeti a felesleges zsírt és szaftot.

i

A cserélhető grillező lemezekkel rendelkező kontakt grill használata sokoldalú

A cserélhető grillező lemezekkel rendelkező kontakt grill többféle felület kombinációját kínálja, megkönnyítve ezzel a különböző típusú ételek elkészítését. Használhatod panini, húsok és édes palacsinták elkészítésére. A kivehető lemezek karbantartása is egyszerű, csak mosd le őket vízzel vagy mosogatógépben.

A méret számít - mini kontakt grillsütő és nagyobb modellek

Kontakt grillsütő választásakor figyelj a méretekre is. Ha gyakran grillezel több személy számára, válassz nagyobb készüléket. Ha azonban kevés a hely, vagy általában kisebb mennyiséget szoktál grillezni, egy mini kompakt grill is megteszi. A kisebb kontakt grillsütők grillezőfelülete körülbelül 20 × 15 cm, míg a nagyobbaké körülbelül 50 × 30 cm.

Ne feledkezz meg a tápkábel hosszáról sem. A konyhapultra állandó jelleggel helyezett kompakt grill esetében egy rövidebb kábel is elegendő. Ha azonban nem egy fix helyen fogod használni, válassz hosszabbat.

7 tartozék, hogy átlagos konyhai társból profi kontakt grill legyen

Egyetlen professzionális kontakt grillből nem hiányozhatnak a következő kiegészítő funkciók és felszerelések:

  1. A tapadásmentes felület lehetővé teszi, hogy olaj nélkül is grillezz, és használat után könnyen tisztítható.
  2. A kivehető zsírtálca összegyűjti a grillezés során az ételből felszabaduló zsírokat és szaftokat.
  3. Az időzítő segítségével biztonságosabb a kontakt grill használata, mert automatikusan leállítja a a grill működését az előre beállított idő után. Így a kontakt grill sütési idő beállítása igazán gyerekjáték és nem kell aggódnod, hogy elfeledkezel az ételről.
  4. A fény- és hangjelzés jelzi, hogy az előmelegítés véget ért és az étel behelyezhető.
  5. A különböző programok beállítási lehetőségei megkönnyítik a kontakt grillsütő használatát.
  6. A digitális kijelző jelzi a sütési időt vagy az aktuális grillezési hőmérsékletet.
  7. A csúszásmentes lábak megkönnyítik a grill kezelését és biztosítják, hogy a kontakt grill használata biztonságos legyen.

Kontakt grillsütők - A hőmérséklet szabályozása

A különböző ételek különböző sütési hőmérsékletet igényelnek. Erről a termosztát gondoskodik, amely megkönnyíti a kívánt hőmérséklet beállítását. A jobb minőségű kontakt grillsütők hatékony hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek, amely általában 3-4 különböző fokozatra állítható, vagy lehetővé teszi a hőmérséklet folyamatos szabályozását. A legolcsóbb modellekben azonban egyáltalán nem találsz termosztátot.

Bizonyos kontakt grillek függőleges helyzetben is tárolhatók, amellyel helyet takarítasz meg amikor a grill nincs használatban.

Szendvicskészítő vs. kontakt grill - mi a különbség?

Ránézésre a szendvicskészítő hasonló készülék. A kontakt grillek azonban változatosabb kialakításúak, és általában nagyobb teljesítményűek, ami szükséges a húsok és egyéb, több energiát és hosszabb sütési időt igénylő ételek elkészítéséhez. Ha alacsonyabb teljesítményű készülékkel is beéred, és csak különféle szendvicsek és gofri sütésére kívánod használni a készüléket, nézd meg a szendvicssütők kategóriában található modelleket.

Kontakt grillsütő - Milyen ételeket készíthetsz velük?

Kíváncsi vagy, milyen ételeket lehet készíteni kontakt grillsütő segítségével? Grillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése című cikkünkben tippeket és recepteket kínálunk a grill pácok és grill fűszerkeverékek elkészítéséhez, tanácsot adunk a minőségi grill hús kiválasztásához, és megvitatjuk a grillezés minden egyes lépését.

i

Faszenes és gázgrillek

A faszenes grilleket az eredeti, hagyományos hangulat kedvelői imádják. A grillezés azonban körülményesebb velük, és ugyanez vonatkozik a tisztításukra és karbantartásukra is. Ezzel szemben gázgrill használatakor nem keletkezik hamu vagy füst.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
98 termék
4,9
SAGE BGR200
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 db, fém, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, hőszabályzás és állapotjelzés, tömege: 6,57 kg
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBG200
4,7 26×
ECG KG 300 deluxe
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 1 db 24 cm átmérő, 0,65 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás és állapotjelzés, tömege: 5,8 kg
Szuper ár
24 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1154
Tefal GC727810 Optigrill+ XL Black - Kontakt grill Típusok
Tefal GC727810 Optigrill+ XL Black
Kontakt grill - 2 000 W teljesítmény, 9 grillező program, XL grill (6-8 személy számára), működésjelző fény, automatikus grillezés érzékelő, állítható hőmérsékleti szint, öntött alumínium lemezek, 800cm2 grillező terület tapadásmentes felülettel, lemezek mérete 40x20cm, levehető lecsöpögtető tálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, fekete színkivitel, 15 év javíthatósági garancia
82 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFLkng32
3,8 17×
Concept GE2010
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 667 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kivehető rács, tömege: 4,9 kg
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG957
Tefal GC774D30 OptiGrill 4 az 1-ben tepsivel - Kontakt grill Típusok
4,6
Tefal GC774D30 OptiGrill 4 az 1-ben tepsivel
Kontakt grill - 4in1 (intelligens grill, grillsütő, sütő és komplett ételsegítő), 2100 W teljesítmény, 9 grillprogram, vastagságmérő technológia, grillezési folyamatjelző, állítható termosztát, 600 cm² tapadásmentes grillezőfelület, kivehető szaftos tálca, tányérok, tálca és sütőtálca mosogatógépben mosható, sütőtálcát és szakácskönyvet tartalmaz, 15 év javítási garancia
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFgr670
Concept GE3500 - Elektromos grill Típusok
4,9
Concept GE3500
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 11 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db alumínium, összesen 28,1 × 24,3 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,4 kg
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG350
4,4
CATLER GR 7010
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 1 db, szén, összesen 833 cm2 grillfelület, időzítő, kijelző, tapadásmentes felület, csepptálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés, hőmérő és hőmérséklet-érzékelő, tömege: 9,64 kg
93 600 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATEG419
5,0
Rohnson R-2316
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: alumínium, 2 db összesen 29 × 23 cm széles grillfelület, 37 cm átmérő, 0,7 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 3,7 kg
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHEG578
Tefal GC773D30 Optigrill 2in1
Kontakt grill - 2in1 (intelligens grill + BBQ), 2 100 W teljesítmény, 9 grillező program, grillezés akár 4 fő számára, működésjelző fény, automatikus grillezés érzékelő technológia, állítható hőmérsékleti szint, öntött alumínium lemezek, 600cm2 grillező terület tapadásmentes felülettel, lemezek mérete 30x20cm, levehető lecsöpögtető tálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, rozsdamentes acél színkivitel, 15 év javíthatósági garancia
107 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TFLkng14
Concept GE3550 - Elektromos grill Típusok
4,9
Concept GE3550
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 11 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db alumínium, összesen 28,1 × 24,3 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 6,4 kg
65 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG355
4,4
SENCOR SBG 6238BK
Elektromos grill - 2100 W teljesítmény, 7 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db fém, összesen 30 × 25 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület és csepptálca, tömege: 6 kg
63 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG903
5,0
Heinner HSEG-1800SS
Elektromos grill - 1800 W teljesítmény, 2 db tömege: 2,97 kg
38 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HEINN2192
4,8
ETA 5156 90000 GrilChef
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db rozsdamentes acél, összesen 29 × 23 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: csepptálca és hőszabályzás, tömege: 5,1 kg
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAEG603
5,0
SOGO SS-10125
Elektromos grill - 1800 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: műanyag, 2 db gránit, 30 cm átmérő, 0,6 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és hőszabályzás, tömege: 1,4 kg
32 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOGEG742
3,4
BOSCH TCG4104
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 780 cm2 grillfelület, grill anyaga: acél, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 4,8 kg
43 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSEG867
Gorenje KR1800SDP
Elektromos grill - 1800 W teljesítmény, 4 program, grillező anyaga: alumínium, 2 db teflon, összesen 34 × 23 cm széles grillfelület, 34 cm átmérő, 0,9 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 4 kg
34 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOREG037
4,7
SAGE BGR820
Kontakt grill - 2400 W teljesítmény, 2 db, összesen 884 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, időzítő, kijelző, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, tömege: 8,76 kg
150 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBG820
5,0
Salente FlamePro
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 1508 cm2 grillfelület, grill anyaga: acél, kijelző, tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 5,21 kg
51 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALkgr26
Tristar GR-2858
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 1 db összesen 30 × 26 cm széles grillfelület, 0,8 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 3,4 kg
24 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TRIEG638
George Foreman 25820-56 Fit Grill Large
Kontakt grill - 2400 W teljesítmény, 2 db, összesen 924 cm2 grillfelület, grill anyaga: műanyag, tapadásmentes felület, csepptálca és állapotjelzés, tömege: 3,57 kg
27 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GEFGR152
George Foreman 25811-56 Fit Grill Copper Medium
Kontakt grill - 1630 W teljesítmény, 2 db, grill anyaga: műanyag, tapadásmentes felület, csepptálca és állapotjelzés, tömege: 2,33 kg
19 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GEFGR276
George Foreman 25040-56 Grill Steel Family Red
Kontakt grill - 1650 W teljesítmény, 2 db, összesen 513 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca és állapotjelzés, tömege: 2,8 kg
23 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GEFGR840
4,8 262×
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
30 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1007d
4,9 191×
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
59 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEFEG722

Kontakt grillek

Kontakt grillek

A Kontakt grillek kategóriában összesen 98 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kontakt grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kontakt grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kontakt grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kontakt grillek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ