Shop roku AP+ plus nový vizuál

Raclette grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grill típusa
Asztali
(14)
Raclette
(16)
BBQ
(2)
Hordozható
(11)
2 az 1-ben
(3)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(2)
Alumínium
(3)
Teflon
(4)
Fém
(2)
Grillfelület szélessége
21 cm
49 cm
-
Grillfelület mélysége
0,6 cm
42 cm
-
Grill magassága
12,5 cm
50,1 cm
-
Grill szélessége
22,4 cm
54,5 cm
-
Grill mélysége
11,8 cm
25 cm
-
Tejlesítmény
800 W
1500 W
-
Grillfelületek száma
1
(4)
2
(10)
3
(1)
5
(1)
Szűrés

Ha szintet szeretnél lépni az otthoni grillezés terén, szerezz be egy raclette grillsütőt. Az emeletes raclette grill - a húsok grillezésére szolgáló felső szinten kívül több kisebb serpenyőt is tartalmaz, amelyeken mindenféle finomság grillezhető, akár vegetáriánusok számára is. Miért rendkívüli ez a sokoldalú segédeszköz, és milyen paramétereknek kell megfelelnie? Tarts velünk és tudj meg többet a raclette sütőkről.

Tovább

Miért érdemes a raclette grill mellett dönteni?

Kialakításának köszönhetően a raclette grillsütő segítségével különféle ételek készíthetők - grillezett húsok, édes desszertek, sőt a legkülönbözőbb besütött finomságok is. Ideális beltéri grillezéshez, mivel használata során nem keletkezik füst. Alkalmas baráti vagy családi körben tartott eseményekhez, de egy kisebb ebéd vagy vacsora elkészítéséhez is tökéletes.

  • Többféle étel egyidejű grillezését teszi lehetővé.
  • Ideális barátokkal vagy családdal való együttléthez.
  • Alkalmas teppanyakihoz - ételkészítés a vendég előtt.
  • Jellemzően két szintje van, amely különböző sütési módok alkalmazását - grillezés és sütés - teszi lehetővé.
  • Nem termel füstöt és könnyen karbantartható.
  • Design-os eljárások és különböző formák állnak rendelkezésre.

Raclette grill, raclette sütő, teppanyaki grill, raclette grillsütő - ezek a nevek egyaránt az asztali raclette grillre utalnak.

A raclette sütő sajátos kialakítása révén azonnal felismerhető

A raclette grill általában két szintű, a különböző szinteken más-más sütési mód lehetséges. A felső lap alkalmas a grillezéshez, az alsó a sütéshez. Ugyanakkor a grillsütőn főétel és köret is készíthető.

  1. A felső sütőlap mindenféle hús, hal, zöldség és gyümölcs grillezésére alkalmas. A kombinált sütőlap még változatosabb ízkombinációkat kínál, például egyszerre készíthető rajta sós és édes étel.
  2. A serpenyők a grill kerületén, közvetlenül a fűtőszál alatt sorakoznak. A felülről érkező hőnek köszönhetően a legkülönbözőbb alapanyagok sütésére alkalmasak. A serpenyők mérete és mennyisége a raclette sütő méretétől függ.

i

A raclette grillsütő tökéletes teppanyakihoz - amikor az ételek a vendég szeme láttára készülnek. De a vendégek saját maguk is elkészíthetik az ételt a kompakt serpenyőkben. Egyszerűen csak tegyél minden hozzávalót az asztalra, és mindenki csatlakozhat a grillezéshez.

Minden raclette grillsütő elengedhetetlen alkotórésze a minőségi felület

A raclette sütő különböző anyagokból készült grillezőfelületekkel rendelkezhet. Egyesek sima felületűek, amelyek többek között tojáshoz és palacsintához alkalmasak, míg mások barázdált felületűek, amelyek jellegzetes lenyomatot hagynak a grillezett ételeken. Keresd a kombinált serpenyőkkel ellátott modelleket, hogy egyszerre készíthess különböző ízű ételeket.

  • A márvány felmelegítése hosszabb időt vesz igénybe, de képes fenntartani a szükséges hőmérsékletet, amely nem csak a húsok elkészítéséhez alkalmas.
  • Az ötvözet egyenletesen osztja el a hőt, és tökéletesen megtartja azt a grillezés során.
  • A mint természetes felület lehetővé teszi az egészséges és könnyű grillezést.
  • A teflon tapadásmentes felület, de hajlamos a karcolódásra.
Raclette grill természetes kő sütőfelülettel
A kombinált felülettel rendelkező raclette grill még több lehetőséget kínál az ételkészítéshez a különálló serpenyőknek és a különböző tulajdonságokkal rendelkező főzőlapoknak köszönhetően.

Kerek vagy szögletes legyen a raclette grill? Nem a forma a fontos, hanem a méret

A raclette grill kerek, ovális, téglalap és négyzet alakú változatban is kapható. Választhatsz kisebb-nagyobb grillsütők között, a méretet aszerint válaszd, hogy hány ember számára fogsz grillezni. Mindig jobb egy nagyobb raclette sütő, amelyen  akár kevesebb étel is elkészíthető, mint egy kisebb, amelyiken végtelenül sokáig tartana nagyobb mennyiségű étel elkészítése.

i

A különböző méretek és formák mellett különböző alapanyagok közül is választhatsz. Ma például az elegáns faelemekkel ellátott design modellek sem jelentenek kivételt.

7 alkotórész a grillezés megkönnyítésére

A raclette grillsütő számos hasznos tartozékkal felszerelhető, hogy a grillezés ne legyen stresszes. Egy ilyen módon felszerelt grill segítségével a sütögetés nagyszerű szórakozássá válik.

  1. A tapadásmentes felület magától értetődő. Lehetővé teszi, hogy egészségesen és fárasztó karbantartás nélkül grillezzhess.
  2. A raclette grill működését kontrol lámpa jelzi, ha be van kapcsolva vagy ha nem működik.
  3. A háttérvilágítással ellátott termosztát egyértelműen mutatja a raclette grillsütő aktuális hőmérsékletét.
  4. A kombinált főzőlap többféle étel egyidejűleg történő elkészítésére szolgál, az ízek keveredése nélkül.
  5. A szilárd, gumírozott lábak biztosítják a stabilitást és a biztonságot, különösen a raclette sütő működtetése közben.
  6. A hosszabb tápkábel bővíti az elhelyezési lehetőségeket. Nem kell, hogy korlátozzon a konnektor távolsága.
  7. A levehető kábel kényelmes, így a készülék könnyebben tárolható még nehezebben hozzáférhető helyeken is.

A termosztáttal ellátott raclette grill lehetővé teszi a hőmérséklet-szabályozást

A különböző alapanyagok különböző sütési hőmérsékletet igényelhetnek, ezért a raclette grillnek olyan termosztáttal kell rendelkeznie, amely lehetővé teszi az elektromos bemenet, és ezáltal a hőszabályozást. A hőmérséklet-szabályozás lehet fokozatos, előre beállított szakaszokkal, vagy folyamatos, az előre beállított tartományon belül bármely hőmérséklet beállításának lehetőségével.

Grillezéshez használj megfelelő grillfelszerelést. Ideális a fából készült, ami nem fog megsérteni semmilyen felületet se.

Ételkészítés raclette grill segítségével - a recept mindig egyedülálló

A raclette grill receptje mindig egyedülálló és különleges lehet, mert a hagyományos grillezett finomságokhoz különböző köreteket is süthetsz a saját ízlésed szerint. Inspirálódj az internetről, ahol biztosan számos kulináris tippet és receptet találsz a raclette grillsütő használatához.

i

Nincs szükséged a serpenyőkre? Akkor jól jöhet egy asztali elektromos grill

A klasszikus asztali elektromos grillek hasonlóan nagy grillezőfelülettel rendelkeznek, mint a raclette sütők, ami egyszerre több étel elkészítését is lehetővé teszi. Ezek azonban a raclette grilltől eltérő kialakításúak, azaz egy szintesek, és nem rendelkeznek serpenyőkkel. Beltéri használatra az asztali elektromos grillek is kitűnő választás. 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
16 termék
4,5
DOMO DO9038G
Elektromos grill - 1200 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db teflon, összesen 42 × 29 cm széles grillfelület, 1,5 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és lehajtható felület, tömege: 2,4 kg
21 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: DOMEG791
5,0
Tristar RA-2747
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: fém, 2 db fém, összesen 42 × 23 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás, állapotjelzés és hőbiztosíték, tömege: 3,4 kg
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEG299
5,0
Princess 162925
Elektromos grill - raclette grill, asztali, stílusos kivitel, luxus dizájn, sima és bordázott lemezek (forgatható), állítható termosztát kék háttérvilágítással, a lemezek mérete 2 x 21 x 23 cm, energiafogyasztás 1200 W, tapadásmentes felület, 8 tapadásmentes serpenyő, 8 spatula, hosszú tápkábel, könnyen tisztítható
29 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRIEL648
SENCOR SBG 0260BK Raclette grill
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 2 db összesen 42 × 42 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 4 kg
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG879
Princess 162645
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 1 db alumínium, összesen 42 × 21 cm széles grillfelület, 2 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 4 kg
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRIEG758
Princess 162950 Raclette Pure 4
Elektromos grill - 800 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: fa, 5 db fém, összesen 21 × 23 cm széles grillfelület, 2 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csúszásgátló lábak és hőszabályzás, tömege: 2,1 kg
22 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRIEG975
Princess 162955 Raclette Pure 8
Elektromos grill - 1300 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: alumínium, 3 db összesen 23 × 42 cm széles grillfelület, 2 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csúszásgátló lábak és hőszabályzás, tömege: 3,4 kg
37 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRIEG999
Princess 162635
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db alumínium, összesen 42 × 21 cm széles grillfelület, 2 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás, kivehető rács és sütő tartozékok, tömege: 4,4 kg
31 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRIEG772
4,5
DOMO DO9038G
Elektromos grill - 1200 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db teflon, összesen 42 × 29 cm széles grillfelület, 1,5 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és lehajtható felület, tömege: 2,4 kg
20 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DOMEG791
SENCOR SBG 0260BK Raclette grill
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 2 db összesen 42 × 42 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 4 kg
27 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SENEG879
SENCOR SBG 0260BK Raclette grill
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 2 db összesen 42 × 42 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 4 kg
26 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SENEG879
4,5
SEVERIN RG 9645
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db teflon, összesen 41 × 21 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület és hőszabályzás, tömege: 4,3 kg
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SEVEG699
4,0 19×
CLATRONIC RG 3518
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db öntöttvas, összesen 46 × 23 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 4,85 kg
27 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EAV1121r
Russell Hobbs 26280-56 Multi Raclette 3 in 1
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, grillező anyaga: alumínium, 2 db alumínium, összesen 21,5 × 0,6 cm széles grillfelület, 21,5 m hosszú tápkábel, tömege: 3,869 kg
Leárazás -5 %
26 990 Ft 28 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RUHEG152
SEVERIN RG 2373
Elektromos grill - 1500 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: műanyag, 2 db öntöttvas, összesen 49 × 25 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület és hőszabályzás, tömege: 5,6 kg
22 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SEVEG866
SOVIO SV-106 raclette
Elektromos grill - 900 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db teflon, összesen 29 × 21 cm széles grillfelület, 2 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és hőszabályzás, tömege: 3 kg
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SOVGE415
TefalStílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett...
A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt...
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...
értékelésTefal GC750D30 Optigrill Elite kontakt grillsütő (ÁTTEKINTÉS) Hogyan teljesített a Tefal GC750D30 Optigrill Elite elektromos kontakt grill az otthoni tesztelésen? Mit tud? Vajon megéri az árát? Olvasd el bemutatónkat.
További cikkek

Raclette grillek

A Raclette grillek kategóriában összesen 16 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó raclette grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább raclette grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb raclette grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: raclette grillek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ