AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Állólámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(9)
Bronz
(2)
Fekete
(14)
Motívum
(2)
Szürke
(4)
Anyag
Fa
(1)
Fém
(27)
Műanyag
(5)
Szilikon
(2)
Üveg
(5)
Helyiség
Konyhába
(2)
Gyerekszobába
(15)
Fürdőszobába
(1)
Hálószobába
(30)
Nappaliba
(32)
Folyosóra
(7)
Dolgozószobába
(16)
Lámpa típusa
Asztali
(1)
Álló
(44)
Konnektorba
(4)
Padló
(1)
További tulajdonságok
Állítható színhőmérséklet
(9)
Mobilalkalmazás
(9)
Smart
(7)
Foglalat
E14
(3)
E27
(13)
G9
(3)
R7s
(2)
T5
(2)
Integrált fényforrás
(15)
Fényáram
0 lm
4800 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(19)
Semleges fehér
(11)
Hidegfehér
(10)
Energiafelhasználás
10 W
230 W
-

Az állólámpák funkcionális és stílusos fényforrások, amelyek az egész lakásban használhatók. Tökéletesek a nappaliba, de a hálószobába vagy a könyvtárba is. Melyik állólámpa a legmegfelelőbb számodra? Olvass tovább, és inspirálódj, hogy a legoptimálisabban válassz.

Tovább

Hol helyezhető el egy állólámpa? Alkalmas a nappaliba, a hálószobába és a konyhába is

Kíváncsi vagy, hogy illik-e az állólámpa a nappaliba, a dolgozószobába vagy a gyerekszobába? Egy klasszikus csillár helyett szolgálhat fő világításként, de akár kiegészítő fényként is a szoba megvilágítására. Lássuk, hol használható egy állólámpa.

  • Az állólámpák ideális fényforrások a hálószobában. Helyezd például az ágy mellé.
  • A gyerekszoba megvilágítására is alkalmas. Figyelj azonban arra, hogy a gyerekek ne tudják felborítani.
  • A nappali állólámpák a csillár, a világítótest vagy más fő fényforrás kiegészítésére szolgálnak.
  • Az állólámpák a konyhában vagy az étkezőben szokatlan világítási módnak számítanak.
  • Más helyiségekben is használhatod, például a folyosón vagy a dolgozószobában.

Állólámpák – divatos és retró

Az állólámpa gyakran belsőépítészeti kiegészítő szerepét tölti be. Tehát a kibocsátott fény típusán kívül a kinézete is fontos. Tekintsd meg retró és modern állólámpák kínálatunkat.

Utazz vissza az időben egy retró állólámpa segítségével

A retró állólámpák egyedi kiegészítői bármely belső térnek. Mivel uralják a teret, érdemes olyan helyet keresni nekik, ahol kitűnhetnek. Bár retró darabok, ezek az állólámpák modern belső terekbe is illenek.

A rusztikus állólámpák a történelem egy kis darabkáját hordozzák magukban

A rusztikus állólámpák visszarepítik a belső teret a múltba sajátos formáinknak és anyagainknak köszönhetően. Jellemzőek a fa és a fém alapanyagok. Ezek az állólámpák meleg hatást keltenek, és rusztikus szobákban is elhelyezheted őket.

A design állólámpák dominálják a teret

A design állólámpák kifejezetten a modern bútorkiegészítők szerelmeseinek készültek. A design-ra hangsúlyt fektető modern állólámpa a nappaliban az egész szoba meghatározó elemévé válhat, vagy ízléses kiegészítője lehet az otthon általános hangulatának.

Retró állólámpa
Retró állólámpa

Festett üveg állólámpa
Festett üveg állólámpa

Modern állólámpa
Modern állólámpa

Modern állólámpa
5 égős állólámpa

i

Nézd meg a kínálatunkban található luxus állólámpák kinálatunkat is

Állólámpák modern, klasszikus, vintage vagy ipari stílusban is kaphatók, amelyek közül számtalan luxus darabot is találsz szokatlan díszítéssel és szokatlan formákkal.

Egy bizonyos fajta állólámpa érdekel? Nálunk biztosan megtalálod

Választékunk igazán széles - az állólámpák számtalan kivitelben kaphatók. Így olyan világítást választhatsz, amely tökéletesen szolgálja a célját és megfelel az igényeidnek. Tipikus darabok az olvasáshoz való állólámpa és az íves lámpa.

Praktikus állólámpák az olvasásához

Ha szeretsz olvasni, egy állólámpa ideális választás számodra. Ebben az esetben érdemes olyan fajtát választani, amelyik a fő fényforrás mellett további, gyakran állítható spotlámpával is rendelkezik, vagy olyat, amelynek lefelé ívelt a búrája.

Az állólámpák használhatók olvasáshoz, valamint kézimunkához, például kötéshez is, ahol sok fényre és pontos fényforrásra van szükség.

Modern íves állólámpák

Az íves állólámpa modern, de egyben nagyon praktikus darab. Könnyedén és pontosan elhelyezheted oda, ahol azt szeretnéd, hogy világos legyen. Ez az állólámpa típus ideális társ a kanapék és a fotelek fölött.

Állólámpa olvasásához
Állólámpa két világítótesttel

Állólámpa olvasáshoz
Összecsukható állólámpa

Íves állólámpa
Íves állólámpa

Állólámpa olvasáshoz
Spotlámpás állólámpa

Milyen anyagú állólámpák tetszenek? modellt szeretnél?

Az állólámpák különböző anyagokból vagy anyagkombinációkból készülhetnek. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy olyan darabot találsz, amely nem illeszkedik tökéletesen a belső térbe.

  • Fa állólámpák többféle stílusban kaphatók, így tökéletesen illeszkednek a szoba többi részéhez, függetlenül a berendezéstől. Mindig elegánsak, meleg és természetes benyomást keltenek.
  • A fém állólámpák variálhatóságuknak köszönhetően minden belső térbe illeszkednek. A fém állólámpák különböző színekben és kivitelben léteznek, és gyakran kombinálhatók más anyagokkal, például fával, textíliával és üveggel.
  • A textil állólámpák búrája szövetből készült. A lámpa alapjaként leggyakrabban fémet használnak. A lámpabúra lehet egyszínű vagy különböző perforációkkal ellátott változat is, amelyek világításkor érdekes hatást keltenek a falon.
  • Az üveg állólámpák olyan klasszikus fényforrások, amelyek bármilyen helyiségben használhatók. A lámpaernyő üvegből, az állvány pedig általában fémből készül. A színes üvegen áthatoló fény hangulatos világítást tesz lehetővé.

Fekete vagy fehér állólámpa a jobb? Bármelyiket választhatod

Állólámpa szín alapján is választható, hogy passzoljon a többi berendezési tárgyhoz. Gyakran kaphatók rozsdamentes acél vagy polírozott króm színű állólámpák is, amelyeket fekete, fehér vagy más színű árnyalatok egészítenek ki. De még az állvány is lehet más színű a tipikus fémszín helyett.

  • A fekete állólámpák divatos kiegészítők. Lehetnek teljesen feketék vagy más színekkel kombináltak is. A fekete állólámpák tökéletesen illeszkednek a világos belső terekbe, ahol megtörik a monotóniát.
  • A fehér állólámpák tiszta benyomást keltenek, és szinte eltűnnek egy fehér falakkal rendelkező belső térben. Ha tehát színes kiegészítők vannak a szobában, vagy tiszta dizájnt szeretnél elérni, válassz fehér állólámpa típust.
  • Az aranyszínű állólámpák fényűző és pazar hangulatot árasztanak. Rusztikus és modern enteriőrökbe egyaránt illenek, mivel számos különböző stílusban kaphatók. Az arany elemeket üveggel és feketével kombinálják.
  • A barna állólámpák alapvetően részben fából, vagy barnára emlékeztető fémből vagy üvegből készülnek. Ezek az állólámpák meleg és természetes benyomást keltenek.

 Állólámpa arany lámpabúrával
Arany állólámpa

Sötétszürke állólámpa
Sötétszürke állólámpa

Barna állólámpa
Barna állólámpa

Fekete állólámpa kristályokkal
Fekete állólámpa kristályokkal

Természetesen más színekben és kombinációkban is választhatsz állólámpa modelleket.

Az állólámpák lehetséges áramellátása

Az állólámpák, akár hagyományosak, akár LED-esek, aszerint is feloszthatók, hogy hogyan oldják meg a lámpa áramellátását. Kínálatunkban napelemes, akkumulátoros vagy áramforrással működő lámpák egyaránt megtalálhatók.

Mit tud egy LED-es állólámpa?

A LED-es állólámpák nem csak energiatakarékossággal, hanem számos más előnnyel is büszkélkedhetnek - magasabb a hatékonyságuk, és sokkal hosszabb az élettartamuk, amelyet nem befolyásol a gyakori be- és kikapcsolás, és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Emellett nem termelnek annyi hőt, és színszűrő nélkül is pillanatok alatt bevilágítják a szobát.

LED-es állólámpa - fényerősség és fényhőmérséklet

A fényáram az az érték, amely megmutatja, hogy mennyire világít az izzó. Minél magasabb az érték, annál több fényt bocsát ki az állólámpa, a LED-izzók pedig sokkal kevesebbet fogyasztanak és tovább tartanak. A fényhőmérséklet pedig azt mutatja meg, mennyire meleg vagy hideg a lámpa által kibocsátott fehér fény. Bővebben is olvashatsz erről Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? és Fényerősség című útmutatóinkban.

 LED állólámpák
A LED-es izzók fő előnye az energiahatékonyság és a környezetbarát jelleg. A hagyományos izzóval összehasonlítva a LED izzó, és így az egész LED-es állólámpa minden szögből jobban néz ki.

A LED-es állólámpák előnyei

A LED-es állólámpa használata a fent említetteken kívül más előnyökkel is jár. Ezek különösen jellemzőiben és modern funkcióiban mutatkoznak meg, amelyek élvezetesebbé teszik a használatát.

  • A dimmelhető állólámpa pontosan azt a fényt biztosítja, amire szükséged van.
  • Az érintésvezérelt állólámpák egyetlen érintéssel be- és kikapcsolhatók.
  • A színárnyalat beállítása lehetővé teszi a különböző fehér hőmérsékletek kiválasztását.
  • A világos színbeállítás lehetővé teszi a színek RGB árnyalatokban történő váltását.
  • A mobilalkalmazással történő vezérlés nagyon kényelmes és bárhonnan használható.

Egy dimmelhető LED-es állólámpa gyakorlatilag minden olyan helyiségbe nagyszerű választás lehet, ahol néha meghitt fényre, máskor pedig alapos megvilágításra van szükség.

Pénzt takarítanál meg? Válassz olcsó állólámpa fajtát

Olcsó állólámpák már 25 ezer forint alatt is megvásárolhatók. Ezért az árért egy minőségi és stílusos fényforrást kapsz, amely bármely helyiségben jól fog mutatni.

i

Egész otthonodba keresel fényforrásokat? Akkor a lámpák és lámpatestek a megfelelő kategória számodra. Itt az állólámpák mellett a következő kategóriákat is megtalálod: asztali, olvasó-, okos és egyéb lámpák.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue Gradient Signe állólámpa fekete Szállításra kész > 5 db
Állólámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 29 W teljesítmény, 2550 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), Bluetooth csatlakozás, mobilalkalmazás cseh, angol, német nyelven, Philips Hue kompatibilis, az összes funkció használatához bridge szükséges, anyaga fém, mérete 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
138 890 Ft

2.
Rabalux 2310 DRACO Szállításra kész > 5 db
Állólámpa - LED, 13 W teljesítmény, 790 lm fényáram, anyaga fém és műanyag, mérete 21 × 60 cm (Sz×H), IP20 védelem
28 690 Ft

3.
Állólámpa - okos funkciókkal, LED, 19 W teljesítmény, 400 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet, távirányítású vezérlés, mobilalkalmazás, Tuya és Google Home kompatibilis, az összes funkció használatához bridge szükséges, mérete 145 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
17 990 Ft

38 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Rabalux 2310 DRACO
Állólámpa - LED, 13 W teljesítmény, 790 lm fényáram, anyaga fém és műanyag, mérete 21 × 60 cm (Sz×H), IP20 védelem
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Rbx23_45
Arany középút Kiváló ár/érték arány
1,0
Rabalux - szabályozható, 1xR7s / 230W + 1xG9 / 40W
Állólámpa - szabályozható fényerő, R7s izzókkal, 230 W teljesítmény, 4800 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), anyaga fém, magassága 178 cm, IP20 védelem
54 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RbX21D572
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Rabalux Állólámpa, 2× E27/15W + 1× G9/40W/230V, fehér
Állólámpa - E27 és G9 foglalat (nincs mellékelve), 15 W teljesítmény, anyaga fém és üveg, mérete 174 × 32 cm (Ma×Sz), IP20 védelem
57 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: RbX21D1096
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Hue Gradient Signe állólámpa fekete - Állólámpa
Típusok
4,5
Philips Hue Gradient Signe állólámpa fekete
Állólámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 29 W teljesítmény, 2550 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), Bluetooth csatlakozás, mobilalkalmazás cseh, angol, német nyelven, Philips Hue kompatibilis, az összes funkció használatához bridge szükséges, anyaga fém, mérete 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
Szuper ár
138 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHL21038
Philips Hue Gradient Signe állólámpa fehér - Állólámpa
Típusok
4,5
Philips Hue Gradient Signe állólámpa fehér
Állólámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 29 W teljesítmény, 2550 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), Bluetooth csatlakozás, mobilalkalmazás cseh, angol, német nyelven, Philips Hue kompatibilis, az összes funkció használatához bridge szükséges, anyaga fém, mérete 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
148 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PHL21037
5,0
Rabalux 3240 OPHUS
Állólámpa - LED, szabályozható fényerő, 2750 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), anyaga fém és üveg, mérete 180 × 25,5 × 25,5 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
44 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Rbx23_57
5,0
Rabalux 4003 Azim
Állólámpa - E27 foglalat (nincs mellékelve), anyaga fém, mérete 148 × 110 cm (Ma×Sz), IP20 védelem
18 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_05
2,9
Solight LED Rainbow intelligens állólámpa , wifi, RGB, CCT, 140 cm
Állólámpa - okos funkciókkal, LED, 19 W teljesítmény, 400 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet, távirányítású vezérlés, mobilalkalmazás, Tuya és Google Home kompatibilis, az összes funkció használatához bridge szükséges, mérete 145 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
17 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Solight22_15
3,0
Rabalux 74051 Barto
Díszvilágítás - díszvilágítás, álló LED lámpa 19W, 120cm magas, RGB LED, távirányítóval
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Rbx23_40
5,0
Rabalux - Állólámpa 1xE27/25W/230V
Állólámpa - E27 foglalat (nincs mellékelve), 60 W teljesítmény, anyaga fém, mérete 162 × 28,5 cm (Ma×H), IP20 védelem
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D1593
1,0
Rabalux - 2xE27/15W+1xG9/40W/230V Fekete
Állólámpa - G9 foglalat (nincs mellékelve), magassága 174 cm, IP20 védelem
Leárazás -8 %
53 490 Ft 57 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RbX21D1178
NEDIS Wi-Fi okos lámpa - Mood light WIFILD20RGBW
LED lámpa - szabályozható fényerő, 10 W teljesítmény, 180 lm fényáram,, távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és szilikon, 100,5 cm max. magasság, 15 cm széles, IP20 védelem
34 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis23_017
Rabalux - E27 / 60W
Állólámpa - E27 foglalat (nincs mellékelve), 60 W teljesítmény, meleg fényű, anyaga fa, mérete 157 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
48 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: RBLXi070
Rabalux Állólámpa, 1×E27/100 W+E14/25 W
Állólámpa - E14 foglalat (nincs mellékelve), magassága 180 cm, IP20 védelem
14 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D1393
Rabalux 2197 ARISTEO
Állólámpa - E27 foglalat (nincs mellékelve), 40 W teljesítmény, anyaga fém, mérete 171 × 66 × 25 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_55
4,0
Rabalux 5240 DARON
Állólámpa - E27 foglalat (nincs mellékelve), 40 W teljesítmény, anyaga fém, mérete 158 × 48 × 20 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
22 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_53
2,5
Rabalux 74010 Adelmo
Állólámpa - LED, szabályozható fényerő, 10 W teljesítmény, 910 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000K), érintésvezérlés, anyaga fém és műanyag, mérete 140 × 43 cm (Ma×Sz), IP20 védelem
24 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Rbx23_04
8 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2422
6 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2415
Rabalux 5239 DARON
Állólámpa - E27 foglalat (nincs mellékelve), 40 W teljesítmény, anyaga fém, mérete 158 × 48 × 20 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_52
Rabalux 2241 FLINT asztali lámpa
Asztali lámpa - indusztriális stílus, bézs kivitel, fényforrás izzó (nem tartozék), 25 W teljesítmény, mérete 44 × 22,5 × 14 cm (Ma×Sz×H)
13 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_47
Rabalux 2240 FLINT asztali lámpa
Asztali lámpa - indusztriális stílus, fekete kivitel, fényforrás izzó (nem tartozék), 25 W teljesítmény, mérete 44 × 22,5 × 14 cm (Ma×Sz×H)
13 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_46
Philips Hue Gradient Signe állólámpa tölgy - Állólámpa Típusok
4,5
Philips Hue Gradient Signe állólámpa tölgy
Állólámpa - okos funkciókkal, LED, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), Bluetooth csatlakozás, hangvezérlés, mobilalkalmazás cseh, angol, német nyelven, Philips Hue kompatibilis, az összes funkció használatához bridge szükséges, IP20 védelem
155 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 03. 19.
Termékkód: PHL22013
Előrendelési ár
9 690 Ft
Várható időpont: március 2024
Termékkód: GMERCHc2420

Állólámpák

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
cikkIzzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni? A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

Állólámpák

A Állólámpák kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó állólámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább állólámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb állólámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: állólámpák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ